Vodnik in pregled vtičnikov Beaver Builder WordPress

Vodnik in pregled vtičnikov Beaver Builder WordPress

Z ustvarjalci strani se že nekaj časa govori o skupnosti WordPress. Ta orodja so že dolgo priljubljena, a z uvedbo novega urejevalnika blokov so se mnogi spraševali, kako pomembna so še vedno.


Medtem ko je urejevalnik blokov zanimiva nova funkcija, pa nič ne premaga vtičnikov za ustvarjanje strani, ko gre za oblikovanje strani in objav po meri. The Vtičnik Beaver Builder WordPress je odličen primer prednosti, ki jih ponuja tovrstno orodje – hkrati je enostaven za uporabo in presenetljivo močan.

V tej objavi si bomo podrobneje ogledali Beaver Builder. Pogovorili se bomo o njegovih glavnih značilnostih in cenah, nato pa vam pokazali, kako deluje v akciji, tako da se lahko sami odločite, ali je to prava rešitev za ustvarjanje strani za vaše spletno mesto.

Pojdimo takoj v naš novi in ​​izboljšani posodobljeni vodnik za oblikovalce strani Beaver Build WordPress!

Zakaj bi morda potrebovali WordPress Page Builder

Če niste povsem novi na platformi, ste verjetno seznanjeni z urejevalnikom Classic WordPress:

Klasični urejevalnik WordPress

Čeprav je bil funkcionalen, je bil to vedno sistem z golimi kostmi. Skoraj vsa vaša vsebina je bila dodana v eno polje, vključno z besedilom, mediji in podobno. Ustvarjanje edinstvenih postavitev in dodajanje kul funkcij je bilo možno, vendar je pogosto potrebno kodiranje znanja in / ali nekaj dodatnih vtičnikov.

Nedavno pa so WordPress razvijalci predstavili povsem novo različico urejevalnika, ki ga zdaj poganja Gutenberg:

WordPress Gutenberg Editor

Ta sprememba je že dolgo prihajala, vendar tudi nič posebej novega. Urejevalnik blokov je racionalizirana različica ustvarjalca strani – rešitev, ki je že nekaj časa priljubljena pri uporabnikih WordPressa.

Čeprav je vsak ustvarjalec strani WordPress različen, na osnovni ravni skoraj vsi temeljijo na istem temeljnem konceptu. Omogočajo vam izbor vnaprej izdelanih elementov in vam omogočajo, da iz teh kosov sestavite vsebino. Cilj je olajšati in bolj intuitivno graditi vsebino z edinstvenimi postavitvami in funkcijami, tudi če nimate izkušenj z oblikovanjem ali kodiranjem..

Vendar je vredno omeniti, da je urejevalnik blokov zelo omejena funkcija. Omogoča vam oblikovanje objav in strani na bolj vizualni način, ponuja pa majhno knjižnico blokov in malo podpore za zapletene postavitve. Zato je še vedno vredno preučiti druge možnosti za ustvarjanje strani – kot je vtičnik, o katerem bomo razpravljali v preostalem delu te objave.

Osnove Beaver Builder

Beaver Builder za WordPress

Info & DownloadView Demo

Beaver Builder je eden izmed najbolj priljubljenih vtičnikov za ustvarjanje strani, in to z dobrim razlogom. Začetnike je preprosto, vendar se ponaša s široko paleto možnosti. Na osnovni ravni je sistem povleci in spusti za ustvarjanje objav in strani – tako kot kateri koli drug proizvajalec strani. Vendar pa ponuja tudi veliko dodatne funkcionalnosti.

Nekatere glavne funkcije tega vtičnika vključujejo:

 • Velika knjižnica vsebinskih modulov, od osnovnih možnosti (npr. Besedilnih in slikovnih modulov) do naprednejših funkcij (pozivi v akcijo, moduli zemljevidov in galerij itd.).
 • Vmesnik za urejanje po meri, ki vam omogoča vizualno ustvarjanje strani, objav in vrst objav po meri ter takoj vidite spremembe.
 • Možnost ustvarjanja zapletenih postavitev več stolpcev in prilagajanje velikosti, razmika in še več.
 • Vnaprej izdelani razdelki in predloge strani, s katerimi lahko začnete postopek oblikovanja, ki ga lahko po potrebi spremenite.
 • Možnost za ustvarjanje in shranjevanje lastnih predlog za kasnejšo uporabo.
 • Možnosti za dodajanje HTML-ja po meri in lastnih razredov CSS za naprednejše uporabnike.

Seveda vse te funkcionalnosti pridejo zares. Medtem ko obstaja a Beaver Builder Lite različica je na voljo brezplačno, ponuja le nekaj osnovnih modulov in ne vključuje številne glavne značilnosti kot so predloge in možnosti uvoza / izvoza. Vendar je različica Lite uporabna za preizkušanje te strani in pri tem preverite, ali vam je všeč, kako deluje.

Če nameravate resnično uporabljati program Beaver Builder, boste želeli prevzeti premijsko licenco za dostop do celotnega paketa. Te se začnejo pri 99 USD za uporabo na neomejenih spletnih mestih in eno leto podpore:

Cene Beaver Builder-a

To posebno orodje naredi zahtevajo predhodno naložbo. Začetni stroški se lahko izplačajo v prihranjenem času in dolgoročno učinkovitejše spletno mesto, tako da ni slabo, če je v proračunu.

Kako začeti z Beaver Builderjem

Ko ste na ograji glede tega, ali želite vzeti nov vtičnik za svoje spletno mesto ali ne, je najbolje, da se naučite vsega, kar lahko o njem. Ko gre za ustvarjalce strani, to vključuje, kako izgledajo, kako delujejo in katere možnosti ponujajo.

Glede na to si oglejmo, kaj je všeč, da poberem program Beaver Builder, in ga začnemo uporabljati za ustvarjanje objav in strani. Seveda je prvo, kar morate storiti, namestiti in aktivirati vtičnik.

Poleg tega boste želeli aktivirati licenčni ključ, če ste kupili premijsko različico (ki jo bomo uporabili v tej vadnici). Nato lahko prideš prav v službo.

1. korak: Dostop do urejevalnika Beaver Builder

Ko namestite vtičnik, se na nadzorni plošči prikaže nov zavihek Beaver Builder. Tu se bodo shranile vaše vsebine po meri – na primer, če ustvarite svoje edinstvene predloge.

Vsebino lahko ustvarite tudi z ustvarjalcem strani Beaver Builder> Dodaj novo. Lahko pa preprosto odidete Strani> Dodaj novo (ali enakovredno za objave in vrste objav po meri). Prikazala se bo nova možnost:

Zagon Beaver Builderja

To pomeni, da lahko ustvarite svojo vsebino v privzetem urejevalniku WordPress ali v ustvarjalcu strani. Udarimo Zaženite Beaver Builder gumb:

Urejevalnik strani Beaver Builder

Kot vidite, boste prešli na povsem nov vmesnik. Tu lahko ustvarite vsebino in si natančno ogledate, kako bo videti na strani.

Omeniti velja, da vam ni treba uporabljati predloge, če tega ne želite. Svoje strani in objave lahko v celoti sestavite iz nič, tako da dodate poljubne module. Najlažji način učenja pa je, če začnemo s predlogo, kar bomo tukaj pokazali.

V meniju na desni strani urejevalnika izberite Predloge na vrhu, in videli boste veliko možnosti. Preprosto kliknite predlogo ali jo povlecite na stran in prikazana bo celotna različica:

Predloge Beaver Builder

Tako boste dobili začetno postavitev, skupaj z besedilom in slikami nadomestitve. Na srečo lahko vsak element tukaj po želji zamenjate in spremenite, tako da lahko ustvarite nekaj edinstvenega za vaše spletno mesto.

3. korak: Urejanje posameznih modulov

Vsak posamezen element v urejevalniku Beaver Builder je samostojen modul. Če želite videti, kaj mislimo, lahko s kazalcem miške premaknete nad delček besedila, sliko ali funkcijo na začetni predlogi. Videli boste modul, označen v modri barvi, in če kliknete nanj, boste videli nov meni:

Nastavitve modula Beaver Builder

To je polje z nastavitvami za ta modul. Vsebuje vse možnosti prilagoditve za izbrani del vsebine. Točno, kaj vsebuje, bo torej odvisno od vrste vsebine, s katero delate.

Na primer Fotografija modul vam omogoča, da spremenite, katera datoteka se uporablja, in dodate napis in / ali povezavo. Lahko tudi preklopite na Slog za spreminjanje poravnave, obrobe slike in več:

Nastavitve sloga Beaver Builderja

Večina modulov ima tudi an Napredno zavihek, na katerem lahko prilagodite njegove robove, ga naredite vidnega samo v določenih vrstah naprav, dodate HTML po meri in tako naprej:

Napredne nastavitve programa Beaver Builder

Kot vidite, je prilagajanje modulov Beaver Builder cinch. Potrebno bo malo izkušenj, da se seznanite z možnostmi, ki jih ponuja vsaka vrsta modula, a ko to storite, se boste v nobenem trenutku dodali v svojo vsebino.

4. korak: Prilagodite organizacijo in postavitev vsebine

Skupaj s spreminjanjem posameznih modulov lahko stran prilagodite tudi kot celoto. Eden od načinov za to je dodajanje in odstranjevanje modulov. Če želite dodati modul, ga preprosto izberite v glavnem meniju urejevalca in ga povlecite na svoje mesto na strani:

Modul za kontaktni obrazec Beaver Builder

Po drugi strani pa module lahko odstranite s pritiskom na X ki se prikaže, ko premaknete miško nad njimi. Module lahko tudi povlečete navzgor ali navzdol ali ob strani, da jih po želji preuredite.

Poleg tega lahko spremenite celotno postavitev svoje strani. Če si želite ogledati primer tega, se s kazalcem miške premaknete nad modul in pritisnite Uredi stolpec> Nastavitve stolpca:

Stolpci Beaver Builder

Tu najdete možnosti, ki se nanašajo na vse module v določenem stolpcu. Lahko na primer spremenite barvo in razmik ozadja stolpca in celo dodate obrobo.

Zdaj premaknite kazalec miške nad ozadje strani in izberite Nastavitve vrstice v zgornjem desnem kotu:

Beaver Builder vrstice

Videli boste podoben meni, vendar tokrat možnosti veljajo za ustrezno vrstico modulov. Vrstico lahko nastavite na fiksno ali polno širino, prilagodite barve in s stolpci naredite več istih sprememb, ki jih imate na voljo.

Na koncu znova izberite glavni meni urejevalnika in se pomaknite do Vrstice zavihek:

Možnosti stolpca Beaver Builder

Tu lahko na svojo stran dodate nove vrstice in stolpce, kar vam omogoča drastično spreminjanje postavitve. Poleg tega je to prvo mesto, ki ga želite obiskati, če ustvarjate stran ali objavljate iz nič. Najprej lahko določite postavitev svoje vsebine in nato dodate module, kjer koli želite.

5. korak: Razširite nabor funkcij ustvarjalca strani (izbirno)

Omeniti velja, da obstajajo veliko drugih funkcij in možnosti v programu Beaver Builder – tukaj smo samo opraskali površino. Vendar smo pregledali ključno funkcionalnost, ki jo boste morali razumeti, če želite začeti. Potem je praktični pristop najboljši način za učenje vrvi.

Preden zavijete, pa moramo opozoriti, da obstaja nekaj načinov, kako lahko iz tega posebnega ustvarjalca strani dobite več. Prvič, obstaja uradnik Tema Beaver Builder, ki jo dobite brezplačno z zgornjim dvema stopnjama licenc:

Okvirna tema Beaver Builder

Beaver Builder lahko uporabljate s katero koli temo, ki vam je všeč. Vendar je ta zgrajen od začetka navzgor, da deluje skupaj z ustvarjalcem strani. Ponuja osnovni okvir, ki ga lahko oblikujete v različne vrste in sloge spletnih strani.

Obstaja tudi izbirni dodatek, The Beaver Themer:

Beaver Themer Addon

S tem dodatnim vtičnikom lahko uporabite tudi ustvarjalnik strani povlečevanja in spuščanja strani Beaver Builder v glavah in nogah vašega spletnega mesta, arhivskih straneh, 404 in iskalnih straneh in še več. To vam omogoča, da oblikujete skoraj celotno spletno mesto po istem sistemu.

Pri 147 USD se morda ne bo uvrstil v vsak proračun, vendar je koristen dodatek za spletno mesto, ki ga nameravate zaslužiti, ali za razvijalce in oblikovalce, ki delajo na več spletnih mestih.


Izbira ustvarjalca strani za vaše spletno mesto je velika zaveza. Spreminjanje načina ustvarjanja in oblikovanja vsebine na cesti lahko povzroči težave z združljivostjo, zato je najbolje začeti z orodjem, za katerega veste, da ga boste z veseljem uporabljali na dolgi rok..

Na srečo, Beaver Builder je solidna možnost tako za začetnike kot tudi za naprednejše uporabnike. Poleg tega je enostavno začeti, kot ste videli zgoraj.

Ste že kdaj uporabljali Beaver Builder in kakšna je bila vaša izkušnja? Delite z nami v spodnjem razdelku s komentarji!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map