Vodnik za zagon SiteGround WordPress gostovanja

SiteGround je priljubljeno podjetje za spletno gostovanje, ki ponuja tudi super WordPress gostovanje. V tej objavi si bomo ogledali, kaj ponuja SiteGround, in vam predstavili vrhunec, kaj je pod pokrovom njihovega vrhunskega načrta GoGeek gostovanja.


Oglejte si načrte gostovanja WordPress

Kaj iskati v gostitelju programa WordPress

WordPress imamo radi in vemo, da to počnete, zato je pomembno, da poiščete gostovanje, ki ustreza vašim specifičnim potrebam WordPressa. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec, je treba upoštevati veliko časa – podaljšek, podpora, varnostno kopiranje in drugo. Tu je nekaj ključnih komponent, ki jih morate iskati pri izbiri gostitelja WordPress.

Stroški gostovanja

Cene so verjetno ena največjih skrbi za večino blogerjev in podjetij. Kljub temu, kar boste morda želeli, bodo verjetno vaše možnosti gostovanja omejene s proračunom. Na srečo so vsi super programi spletnega mesta SiteGround in WordPress gostovanja zelo cenovno ugodni. Poleg tega, če za ogled načrtov gostovanja SiteGround kliknete tukaj, lahko gostovanje začnete že s samo 3,95 USD / mesec – kar je 60% nižje od njihove standardne cene.

Namestitev z enim klikom

Če niste WordPress ali pa ste šele novi za izdelavo spletnih mest, je dobro, da poiščete gostovanje, ki ima enostavno namestitev WordPressa z enim klikom, zato vam ni treba ničesar storiti ročno. SiteGround ima odličen čarovnik za nastavitev, ki namesti namestitev WordPressa tako enostavno, da lahko to storite v dobesedno nekaj minutah.

Samodejne posodobitve

Z izdajo WordPressa 3.7 so prišle avtomatske posodobitve za vzdrževanje in varnost, vendar morate še vedno odpraviti večje posodobitve. Če pa najdete gostitelja, ki se bo spomnil, da bo to storil namesto vas, ne boste nikoli zamudili posodobitve. SiteGround ima samodejne posodobitve za WordPress, tako da vedno veste, da je vaša namestitev posodobljena.

Varnostne kopije

Če niste prepričani v svoje sposobnosti, je najbolje, da poiščete gostitelja, ki vam zagotavlja varnostne kopije ali obnavlja točke. Na primer SiteGround vključuje brezplačne dnevne varnostne kopije z vsemi načrti gostovanja – odlična alternativa storitvam ali vtičnikom tretjih oseb, kot je Backup Buddy.

24/7 Podpora

To je veliko. Nikoli ne veste, kdaj lahko naletite na težave s spletnim gostovanjem, zato je ključnega pomena dostop do podpore, ko jo potrebujete. SiteGround ponuja 24-urno podporo po telefonu, klepetu in vozovnicah, tudi če imate težave s slabim prehodom ob drugi uri, lahko zaprosite za pomoč. Poleg tega ima SiteGround posebej usposobljeno osebje, ki vam lahko pomaga tudi pri WordPress-u in priklopite določene težave, s katerimi lahko naletite, tako da veste, da na vsa vprašanja dobite natančne odgovore.

Zagotovljeno neplačilo

Številni gostitelji, vključno z SiteGround, imajo 99,9% garancije za produkcijo. To pomeni, da bi vaše spletno mesto moralo biti manj kot 0,1% časa (običajno je to namenjeno vzdrževanju strežnika), tako da vam ali vašim bralcem ne bo neprijetno..

Obiski na mesec

Ko izbirate načrt od gostitelja, ne pozabite izbrati tistega, ki ustreza vašim potrebam, zlasti kar zadeva promet. SiteGround ponuja tri glavne načrte (StartUp, GrowBig & GoGeek), vsak z različnimi predvidenimi ravnmi prometa (10k, 25k in 100k). To naj bi hitro ohranilo vaše spletno mesto in ne pozabite izbrati načrta, ki je pravi za vaš promet. Če dobite veliko prometa, a nakup načrta, ki ni bil izdelan za njegovo obdelavo, bo vaše spletno mesto počasno, zato ne bodite varčni na svojem gostovanju!

Pasovna širina

Za novo spletno mesto je 5 GB dovolj prostora za gostovanje vaše vsebine. Ker pa vaše spletno mesto raste, boste potrebovali več. Načrti SiteGround se začnejo pri 10 GB in se od tam dvignejo. Ponovno je pomembno, da se odločite, kateri načrt ima funkcije, ki jih potrebujete. Če želite uporabnikom zagotoviti veliko vsebine, ki jo lahko naložite, boste potrebovali načrt z veliko več prostora.

Hitrost

Ne glede na izbiro gostitelja ali načrta je hitrost velika skrb za vsakega uporabnika WordPressa. Želite gostitelja s hitrimi strežniki. To pomeni trdno strojno opremo in super predpomnjenje. SiteGround je na tem mestu precej boljši in ponujajo celo svoj vtičnik SuperCacher, ki vključuje 3 stopnje predpomnjenja. Oglejte si njihov članek nauči se več, vendar so v bistvu uporabniki WordPressa (kot ste vi) imeli srečo, saj lahko v celoti izkoristijo ta super vtičnik in je dinamično predpomnjenje.

Varnost

Pomembno je, da vaše spletno mesto ostane varno in del te bitke vključuje uporabo varnega in varnega strežnika. Številne funkcije gostovanja povečujejo vašo varnost (na primer varnostne kopije, posodobitve programske opreme, spremljanje in drugo) – in SiteGround vsem svojim uporabnikom ponuja veliko plasti zaščite. Oglejte si njihov videoposnetek in si oglejte nekatere načine, kako SiteGround svojim kupcem zagotavlja mir.

Na voljo so še druge funkcije, kot so brezplačni prenosi / selitve, e-poštni računi, prenosi podatkov, več podatkovnih centrov, varnostni ukrepi (kot so vtičniki), predpomnjenje itd. Vse to zagotavlja SiteGround in vse so odlične za ogled če jih boste potrebovali, vendar bi preučil te bonitetne lastnosti, ki niso ključne za to, kaj je dober gostitelj (vendar sestavljajo odličnega gostitelja ��). Če želite prebrati več o tem, na kaj morate biti pozorni pri razmišljanju gostiteljev, si oglejte te prispevke naših avtorjev:

 • WordPress gostovanje: Kako izbrati najboljše
 • Kako izbrati pravi gost WordPress
 • Kaj morate vedeti o upravljanem gostovanju WordPressa

Gostovanje za WordPress SiteGround

Jasno je, da je SiteGround odličen gostitelj. Ponujajo vse funkcije, ki smo jih pokrivali in nato nekatere. Res odlična značilnost SiteGround-a kot gostiteljskega podjetja je, da so našli lepo mesto med cenovno dostopnim (a omejujočim) tradicionalnim skupnim gostovanjem in cenovnejšim, z bogato upravljanim WordPress gostovanjem. SiteGround je našel način, kako svojim strankam ponuditi številne vrhunske funkcije upravljanega gostitelja WordPress (samodejne posodobitve, predpomnilništvo, varnost itd.), Obenem pa ohranjajo cenovno ugodne cene.

Da bi vam bolje predstavili, kaj je vključeno v njihove premium načrte za gostovanje, si oglejmo načrt GoGeek SiteGround, saj je priložen vsem čudovitim zvoncem. Ko se prvič prijavite v svoje uporabniško območje, obstaja kopica koristnih zavihkov za vse in vse. Če kdaj potrebujete svoje podatke o DNS, IP računu ali druge storitve, samo kliknite na zavihek Moji računi. Od tu lahko dostopate do vseh vrst dodatnih funkcij s strani SiteGround.

Na strani z vašim računom je zavihek WordPress Installation. Tu je navedeno vsako vaše spletno mesto, skupaj z nekaj koristnimi povezavami. Obstaja hitra povezava do skrbniške plošče za vaše spletno mesto, še pomembneje pa je, da ima WordPress Toolkit spletnega mesta SiteGround. Preprosto kliknite ta gumb in se pripeljete do svojega cPanel X, ki je v celoti naložen s hitrimi možnostmi.

Stran z računi SiteGround

SiteGround WordPress Toolkit

Toolkit vključuje gumb za hitro ponastavitev gesla za WordPress Admin, možnost, da vašo skrbniško ploščo WordPress varujete tako, da omejite dostop le do določenih naslovov IP, popravite dovoljenja datotek (hiter in enostaven način za ponastavitev, če dobite napake v dovoljenju) , Če želite prenesti svoje spletno mesto, spremenite domeno spletnega mesta (ali poddomeno), premaknite namestitev v novo mapo, konfigurirajte SSL potrdilo (če imate zasebno potrdilo SSL) in izbrišite aplikacijo, če se zaradi nekega razloga odločite za popolno odstranitev vaše spletno mesto. Vse so zelo uporabne v določenih situacijah, zato jih boste morda morali ali ne boste morali uporabljati, odvisno od stopnje spretnosti razvijalca.

SiteGround WordPress Toolkit

SiteGround Dodatne storitve

V razdelku Moji računi je tudi jeziček Dodatne storitve. Tu si lahko ogledate in dostopate do številnih vrhunskih funkcij, ki so na voljo v SiteGround.

SiteGround Dodatne storitve

Premium varnostne kopije
Obnovitev spletnega mesta je preprosta, če uporabljate SiteGround. Dnevne varnostne kopije so vključene brezplačno z vsemi načrti, vendar GrowBig & GoGeek vključujejo tudi vgrajeno orodje za obnovitev, enostavno za uporabo. Preprosto kliknite gumb za obnovitev in pošljite vozovnico, da se vaše spletno mesto obnovi na prejšnjo varnostno kopijo. Oba načrta vključujeta 30 shranjenih varnostnih kopij vašega spletnega mesta, načrt GoGeek pa vsebuje tudi neomejene ročne obnovitve s strani podporne ekipe SIteGround..

Varnostne kopije SiteGround

Standardni AlphaSSL
Načrti GrowBig & GoGeek SiteGround vključujejo brezplačno eno leto za standardni certifikat SSL. To je super, če nameravate sprejemati plačila s kreditno kartico, saj omogoča vzpostavitev varne povezave med stranko in strežnikom. Če nameravate ustvariti namestitev na več mestih z različnimi subdomijami, boste morali uporabiti WildCard SSL – toda SiteGround ponuja tudi to, nadgradnja pa je tako preprosta kot klik na gumb.

SiteGround AlphasSSL

HackerAlert Malware
Pri WPExplorerju smo na področju varnosti veliko pozorni in trdno verjamemo, da svojemu spletnemu mestu nikoli ne morete dodati dovolj plasti zaščite. Opozorilo o hekerju SiteGround je premijska nadgradnja, vendar je vredna 1 USD na mesec. Ta funkcija preiskuje vaše spletno mesto zaradi zlonamerne programske opreme in vam po e-pošti pošlje glavo, če najde kaj (in celo daje nasvete o čiščenju spletnega mesta). V kombinaciji z drugimi varnostnimi tehnikami WordPress je HackerAlert odlična storitev.

Namenski naslov IP
Čeprav lahko zavihek Dodatne storitve nadgradite na namenski naslov IP. Čeprav to ni več potreben korak za večino spletnih dnevnikov ali poslovnih spletnih mest, boste morda želeli, da ga dobite, če nameravate uporabljati SSL ali dostopati do svojega spletnega mesta prek FTP.

CloudFlare Plus
Skoraj vsi načrti SiteGround vključujejo CloudFlare, ki je pravkar pečen. To je super, saj CloudFlare lahko resnično pospeši vaše WordPress spletno mesto. Uporabljajo centre podatkov po vsem svetu za pošiljanje statičnih datotek (na primer slik ali druge vsebine) s pomočjo podatkovnega centra, ki je najbližji vsakemu od vaših bralcev. V nekaterih primerih lahko to spletno mesto pospeši za 50% in prihrani do 60% pasovne širine. Z nadgradnjo na CloudFlare Plus boste dobili tudi urno statistiko, podporo SSL, dve ravni stiskanja slike, optimizirano spreminjanje velikosti slike in še več.

SuperCacher Vtičnik

Če izberete načrt gostovanja SiteGround GoGeek WordPress, boste imeli tudi dostop do vseh treh stopenj zmogljivega vtičnika SuperCacher (statičnega, ohranjenega in dinamičnega). Vtičnik se samodejno namesti, ko za programsko opremo za svoje spletno mesto izberete WordPress. Ta eleganten vtičnik pospeši vaše spletno mesto s predpomnjenjem statične vsebine, rezultatov poizvedb v bazi in dinamičnih kopij vaših spletnih strani. Uredite predpomnilniške nastavitve s klikom na element menija SuperCacher na nadzorni plošči WordPress.

SiteGround SuperCacher

WordPress uprizoritev

SiteGround svojim strankam GoGeek ponuja tudi brezplačna spletna mesta za prirejanje. To je odlično orodje, ki ga uporabljate, če spletno mesto razvijate za koga drugega, saj lahko potegnete svojo temo in dodate vsebino, preden začnete živeti. Ko ste pripravljeni, samo kliknite en gumb, da se prizorišče premaknete na spletno mesto v živo (in samodejno varnostno kopirate spletno mesto v živo, če želite vrniti nazaj).

Izbira gostiteljskega načrta SiteGround WordPress

Torej ste videli, katere funkcije vključuje SiteGround, ampak kako izbrati načrt, ki je pravi za vas? SiteGround ponuja tri preproste za uporabo načrte gostovanja – StartUp, GrowBig in GoGeek. In ne stresite se preveč, če izberete načrt in pozneje odkrijete, da potrebujete več moči, SiteGround kot pito enostavno nadgradi svoj račun z nekaj kliki gumba.

Gostovalni načrti SiteGround WordPress

Začeti

Če niste novi v WordPressu ali če nameravate gostovati v osebnem spletnem dnevniku (ali drugem majhnem spletnem mestu), je načrt StartUp SiteGround morda pravi za vas. Ta načrt je zasnovan za spletna mesta z manjšim prometom in omogoča gostovanje na enem mestu, ki dobi približno 10.000 zadetkov na mesec. Kot nalašč je za začetek.

GrowBig

Ko vaše spletno mesto raste, nadgradite načrt GrowBig. Ta načrt spletnega mesta, primeren za zmeren promet, omogoča gostovanje neomejenega števila spletnih mest, tako da lahko gostite svojo mrežo spletnih mest (če je prometa le okoli 25.000 na mesec) ali samo eno priljubljeno. Poleg tega ob nadgradnji dobite dodane funkcije, vključno z WordPress SuperCacherjem, osnovno varnostno kopijo in obnovitvami, prednostno podporo in podvojitvijo spletnega prostora.

GoGeek

Če spletno mesto še vedno postaja vedno večje (saj ste super kul) ali če iščete trdno gostovanje za vaše poslovno spletno mesto, je načrt GoGeek odlična možnost. S premijskimi funkcijami, vključno z uprizoritvijo v enem kliku, SG Git github integracijo, premium varnostnimi kopijami, neomejenimi profesionalnimi obnovitvami spletnih strani in brezplačno skladnostjo s PCI za spletne trgovine, je ta gostiteljski načrt iz SiteGround eden najboljših načrtov, ki jih ponujajo.

Zdaj, ko ste si ogledali, kaj ponuja SiteGround, poglejmo, kako dejansko nastaviti svoje gostovanje z njimi. Pojdite na SiteGround in izberite načrt gostovanja WordPress, nato pa pojdite na naš vodič po nastavitvah.

Uvod v gostovanje SiteGround WordPress

Preden sploh začnete razmišljati o svoji WordPress temi ali kateri koli od svojih objav, boste morali kupiti načrt gostovanja in izbrati ime domene. Na srečo za vas vsak program WordPress gostovanja iz SiteGround vključuje BREZPLAČNO ime domene. Ne samo, da prihranite nekaj denarja, ampak tudi nastavite spletno mesto še hitreje, saj vam ne bo treba usmerjati imena svoje domene z drugega strežnika. Zato izberite enega od načrtov, o katerem smo govorili zgoraj, in začnimo!

Čarovnik za namestitev SiteGround

Moj nasvet je, da izkoristite čarovnika za namestitev SiteGround – nastavitev spletnega mesta WordPress bo zelo enostavna in brez glavobola. Najprej se morate prijaviti v uporabniško območje spletnega mesta SiteGround, mora obstajati poziv, podoben spodnjemu. Samo izberite možnost, ki velja za vašo situacijo; v tej vadnici vas bomo predstavili, kako nastaviti povsem novo spletno mesto.

Čarovnik za namestitev SiteGround

OPOMBA: Obstaja možnost ročne namestitve, če bi raje šli po tej poti, a ker je bolj zapletena, je ne bomo pokrivali tukaj.

Nato izberete vrsto spletnega mesta, ki ga ustvarjate, in programsko opremo, ki jo želite uporabiti. Seveda izberete WordPress za tisto drugo, saj je najboljši CMS navsezadnje.

Nastavitve spletnega mesta SiteGround

Nato boste na podlagi tistega, kar ste izbrali v prejšnjem koraku, morali ustvariti svoje podatke za prijavo. Izbrali smo WordPress (duh) in dodali svoje podatke. Prav tako imate možnost izbrati brezplačno temo, ki jo ponuja SiteGround. To ni obvezno. Če ne najdete nobene, ki vam je všeč, ali pa ste že našli drugo vrhunsko WordPress temo drugje, vam ni treba izbrati ene.

Namestitev programske opreme SiteGround

To je to – vaš račun je pripravljen za uporabo! Hooray! Razdelek »Kaj je naslednje« je odličen kraj za začetek, če vas zanima notranje delovanje vašega gostovanja. Morda si želite ogledati ogled svojega območja za stranke, da se seznanite z vašim računom v SiteGround in povezavo za ustvarjanje e-poštnih naslovov, če jih boste uporabljali.

SiteGround Setup je končan

Nastavitev spletnega mesta WordPress

Čas je, da se potopite v gradnjo svojega spletnega mesta in dodajanje vsebine! Če ste med čarovnikom za nastavitev izbrali temo, boste opazili, da je že nameščena in aktivna. Če pa želite zdaj naložiti svojo temo, je pravi čas, da to storite.

Pojdite na your-website.com/wp-admin in se prijavite s podrobnostmi, ki ste jih ustvarili prej. Tah-da! Vaše spletno mesto je že nastavljeno in pripravljeno za uporabo. Če ste se odločili za uporabo ene od brezplačnih tem iz spletnega mesta SiteGround, ste pripravljeni začeti dodajati vsebino, če pa želite zdaj naložiti svojo temo, je odličen čas, da to storite. Pojdite na Izgled> Teme> Dodaj novo. Tu lahko poiščete brezplačno temo z WordPress.org. Ali kliknite na Naloži temo in sledite pozivom, da dodate svojo temo WordPress. Na voljo imamo tudi video vodič o spreminjanju teme WordPress, ki ji lahko sledite.

Namestite in aktivirajte svojo novo temo WordPress

Ko namestite in aktivirate svojo temo WordPress, boste morda videli obvestilo o namestitvi dodatnih funkcij. Na primer, tema Total WordPress priporoča namestitev vključenih premijskih vtičnikov (Layer Slider, Slider Revolution, Visual Composer) in brezplačnih vtičnikov (Kontaktni obrazec 7, WooCommerce), da bi uporabili vse močne možnosti teme. Samo kliknite, če želite namestiti vtičnike ali zavrniti obvestilo.

Obvestilo o celotni temi

Zdaj ste pripravljeni dodati svojo vsebino. Večina vrhunskih tem WordPress vključuje vzorčne podatke, ki jih lahko namestite za hitrejšo nastavitev spletnega mesta. Če želite naložiti svojo vzorčno datoteko, pojdite na Orodja> Uvozi in kliknite možnost WordPress. To bo zahtevalo namestitev WordPress uvoznika. Kliknite, če ga želite namestiti, nato kliknite povezavo, da aktivirate in zaženete uvoznika. Poiščite vzorčno datoteko podatkov (mora biti datoteka .xml), kliknite, da jo naložite in nato dodelite vzorčne objave enemu od vaših uporabnikov.

Naslednji koraki bi bili, da spremenite nastavitve trajne povezave, dodate / shranite svoje menije, spremenite pripomočke in naredite druge nastavitve svojega spletnega mesta z uporabo vseh skrbniških možnosti Total WordPress Theme, preden svoje spletno mesto delite z drugimi.

Zaključek

Če ste na trgu kakovostnega gostovanja v programu WordPress z veliko podporo, obilico funkcij in enostavno nastavitvijo, potem bo SiteGround morda pravi za vas. Oglejte si nekaj njihovih načrtov – samo uporabite našo povezavo, da prihranite 50% + na spletnem gostovanju SiteGround WordPress. Ponujajo odlične načrte, ki delujejo odlično za katero koli raven uporabnikov, zahvaljujoč čarovniku za nastavitev pa tudi nekdo, ki še nikoli ni uporabljal WordPress-a, lahko spletno mesto zažene in zažene..

Ste uporabili SiteGround gostovanje? Sporočite nam, kaj mislite v spodnjih komentarjih. Z veseljem bi slišali, kakšne izkušnje jih uporabljate kot WordPress ali splošno spletno gostiteljico.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map