WordPressu dodajte obrazce za prijavo po e-pošti Preprost način, z Bloom

Ustvarjanje koristne vsebine je le del tistega, kar promet prihaja na vaš blog teden za tednom. Drug velik del je deljenje vašega spletnega mesta ali spletnega dnevnika z bralci, da se ne bi več vračali. Eden najbolj učinkovitih načinov za skupno rabo novih vsebin ali izdelkov z obiskovalci je bilten. Tu imamo celo enega na WPExplorerju (v naši stranski vrstici je, če ga še niste videli).


Glasila so odličen način za skupno rabo nove vsebine z bralci, ki je drugače ne bi videli na družbenih medijih, ker bodimo iskreni – tweeti in objave časovnic se hitro zakopajo. Glasilo pa lahko kadar koli odkrijemo in ga verjetno ne bomo spregledali tako enostavno kot objavo v družabnih medijih. Toda zdaj je težaven del – kako boste pripeljali ljudi, da se prijavijo na vaše glasilo?

Vtičnik za prijavo Bloom Email

bloom-armaturna plošča-posmeh

Enostaven odgovor na moje vprašanje zgoraj je obrazec za prijavo po e-pošti. Nekaj, kar lahko na svojem spletnem mestu odprete, se mahnete, pomaknete ali preprosto postavite, da lahko bralcem omogočite, da se prijavijo. Seveda imate lahko obliko prilagojeno prijavo po meri samo za vas ali pa jo naredite sami, če imate veščino kodiranja. Toda za večino nas je vtičnik najboljši in najlažji način. In tu pride Bloom.

Bloom je popolnoma nov e-poštni vtični vtičnik iz možganov pri Elegant Themes. Všeč nam je bil njihov socialni vtičnik Monarch, zato smo videli, ko ustvarjajo e-poštni vtičnik bili smo zelo navdušeni, da smo ga preizkusili. In vsekakor ni razočaral! Bloom je poln odličnih funkcij in enostavnih možnosti za uporabo, tako da lahko kateri koli nivo WordPress uporabnika ustvari čudovit in učinkovit obrazec za prijavo za svoje spletno mesto.

Prilagoditve obrazcev za prijavo

Vgrajene so številne odlične funkcije, ki omogočajo enostavno ustvarjanje obrazcev za prijavo. Resno – fantje na Elegantnih temah so pomislili na vse! Izbirate lahko med šestimi osnovnimi vrstami vključevanja, ki jih lahko uporabite za dodajanje glasovnic na svojem spletnem mestu WordPress: pojavna okna, vklop, pod objavo, vmesnik, zaklenjena vsebina in gradnik. Za vsako od teh postavitev obstaja več kot 100+ predlog za oblikovanje, ki vam pomagajo začeti.

Predloge so odlične, toda če želite resnično poskrbeti, lahko. Vsak element je popolnoma prilagodljiv. S pomočjo vgrajenih izbirnikov barv poiščite popolno šestnajsto vrednost in naložite svoje ustvarjalne slike v obrazce za prijavo. Lahko celo dodate CSS po meri, če se želite resnično navdušiti. Bloom olajša ustvarjanje obrazcev za prijavo po meri.

cvetovi-oblike

In seveda Bloom sodeluje z glavnimi podjetji za programsko opremo za trženje e-pošte, ki jih večina od nas pozna in obožuje. Sem sodijo MailChimp, AWeber, Constant Contact, Monitor kampanje, Mad Mimi, iContact, GetResponse, Sendinblue, MailPoet, Feedblitz, Ontraport in Infusionsoft. Bloom lahko uporabite tudi s svojim lastnim HTML obrazcem. Torej bi morali biti zelo dobro pokriti, zato bi morali biti kos pogače, da na svoje spletno mesto dodate obrazce za prijavo, ne glede na to, kako nameravate ustvarjati in upravljati svoje novice!

Izbirni obrazci za testiranje po delih

Kaj zares optimizirati svoje prijavne obrazce? A / B split split testiranje je eden najboljših načinov za ustvarjanje in izpopolnjevanje vaše prijavne oblike, Bloom pa ima vgrajeno sposobnost, da vam hitro in enostavno razdelite test. Ko ustvarite obrazec za prijavo, lahko s klikom na ikono razdeli puščico in nastavite preizkus razdelitve.

Bloom A / B Split testiranje

Ko kliknete gumb »Dodaj variantno različico«, bo Bloom podvojil vaš trenutni prijavo, tako da lahko prilagodite vse vklopne elemente, ki jih želite za svoj split test. Ko končate, shranite različico in se vrnite na glavni zaslon za prijavo. Ko ste pripravljeni na začetek, kliknite gumb »Začni preizkus« in Bloom bo obiskovalcem ponudil vsako prijavo in spremljal njihove vtise in konverzije. Ko veste, katera prijava deluje bolje, lahko končate test, izberete zmagovalca in izbrišete ali deaktivirate vključeno izgubljeno.

Enostavno upravljanje z novicami

Druga velika značilnost Bloom-a je, da vtičnik spremlja vse e-poštne račune in sezname novic, ki jih dodate med svoje prijavnice. Tako boste na prvi pogled videli, kako rastejo vaši seznami e-poštnih sporočil, odkar ste dodali Bloom.

Bloom: Upravljanje računa po e-pošti

Statistika vključitve

Ko nastavite nekaj obrazcev, lahko sledite njihovi uspešnosti na zavihku statistika. Ogledate si lahko hitro povzetek skupnih konverzij, skupnih naročnikov in rasti (pri naročnikih na teden). Obstaja tudi primerjalna tabela vseh vaših trenutnih prijav, pa tudi graf, ki ga lahko uporabite za vizualizacijo učinkovitosti svojih prijav.

Bloom: Optin statistika

Možnosti enostavnega uvoza in izvoza

Zadnja funkcija, ki smo jo želeli deliti z vami, je zavihek za uvoz in izvoz. Če imate več spletnih mest, je to odlična funkcija pri roki. Obrazce za prijavo lahko enostavno izvozite za kasnejši uvoz na druga spletna mesta. Tako lahko ohranjate dosledne obrazce za prijavo v omrežju spletnih mest, ne da bi vam bilo treba znova in znova ponavljati vse prilagoditve za oblikovanje.

Bloom: Uvoz in izvoz

Zdaj, ko ste videli, kaj dela Bloom tako zelo, pojdite v vtičnik, da boste videli, kako enostavno (in zabavno) je uporabljati!

Hitri vodnik za uporabo vtičnika WordPress za vpis v Bloom Email

Najprej boste morali namestiti Bloom tako kot vsak drug vtičnik. Ta osupljiv premijski vtičnik je vključen v razvijalce Elegant Themes in vseživljenjsko članstvo, ki se začne že pri 89 $ in vključuje dostop do vseh njihovih tem, vtičnikov in virov (veliko, če vprašate mene). Prenesite zip datoteko iz Elegantnih tem. Nato se prijavite na svoje mesto WordPress in se pomaknite do vtičnikov, dodajte nove in uvozite datoteko Bloom Zip. Ko aktivirate vtičnik, boste na svoji stranski vrstici videli Bloom.

Kliknite na element menija Bloom in nato na gumb “Dodaj Optin”.

Bloom: Dodajte nov Optin

Nato izberite svoj optin slog. Morali bi videti šest možnosti: pojavna okna, vtiranje, spodaj objava, vmesnik, zaklenjena vsebina in gradnik. Sličice bi vam morale pomagati razumeti, kako deluje vsaka možnost, če pa niste prepričani, da lahko svoj optin slog vedno spremenite pozneje.

Bloom: Izberite Optin Style

Možnosti nastavitve Bloom

Zdaj, ko ste izbrali svoj optin slog, je čas, da začnete s nastavitvijo. Navedite svoje ime in dodajte svoje glasilo. Tukaj pri WPExplorerju uporabljamo MailChimp, tako da sem izbral spustni meni. Nato kliknite »Dodaj račun«, ki naj odpre ime računa in ključ API-ja.

Bloom: Ime in ponudnik glasila

Dodajte poljubno ime računa. Najbolje je, da izberete nekaj, kar vam bo olajšalo spominjanje API-ja seznama novic, ki ga dodajate.

Ključ API-ja boste morali pridobiti pri ponudniku e-poštnega trženja, ki ste ga izbrali. Najti bi ga bilo treba enostavno, in če ne veste, kje bi iskali hitro iskanje v Googlu, bi morali imeti odgovor. Če pa kot Mail uporabljate MailChimp, se preprosto prijavite v svoj račun in v zgornjem desnem kotu kliknite svoje ime. Nato kliknite na “Račun” in pod “Dodatki” bi morali videti možnost “Ključi API-ja”. Če ga še nimate, kliknite gumb »Ustvari ključ« in od tod kopirajte svoj ključ API (in mislim, da bi bil postopek iskanja ključa API-ja dokaj podoben drugim ponudnikom).

Zdaj se lahko odjavite iz programa MailChimp (ali želene platforme za novice) in se vrnete na stran z nastavitvami za Bloom. V ključ API prilepite klik »Pooblasti«. To bo preverilo vaš ključ API in odprlo možnost »Izberi seznam e-pošte«. Če ste ustvarili več poštnih seznamov, jih boste videli vse tukaj. Izberite seznam in kliknite »Naprej«.

Bloom: dodajte ključ API-ja

Možnosti oblikovanja Bloom

Zdaj lahko izberete, kako bo izgledala vaša optin oblika. Za začetek je več kot 100 predlog. Na izbiro je na tone barv in modelov, zato izberite svojo najljubšo in kliknite »Naprej«, da jo prilagodite.

Bloom: Predloge za oblikovanje Optin

Tu se Bloom navduši. Obstaja na vrsto odličnih možnosti za ustvarjanje lastne oblike optin po meri. Dodajte naslov in sporočilo po meri, da boste bralci seznanili, kaj vse vsebuje vaše glasilo in zakaj bi se morali naročiti.

Bloom: Besedilo po meri

Nato dodajte sliko po meri, da dodate vpliv na vaš optin in da se obiskovalci želijo naročiti čim prej. Sliko lahko dodate približno spodaj, desno ali levo od svoje vsebine (ali pa slike sploh nimate – odvisno je od vas). V našo sliko lahko dodate tudi animacijo, s katero boste pritegnili pozornost ljudi. In Bloom ima celo vgrajeno potrditveno polje, tako da lahko svojo sliko skrijete na mobilni telefon – kar je odličen način, da vaš optin postane berljiv na majhnih napravah.

Bloom: Nastavitve slike

Ko se pomaknete navzdol, boste videli svoj prvi kos možnosti stylinga za prijavo. V tem razdelku boste lahko izbirali med neomejenimi barvami ozadja, 80+ Googlovimi pisavami, svetlim ali temnim besedilom ter slogom in obrobo za prijavo. Tu so neomejene kombinacije, tako da lahko resnično ustvarite videz, ki ga želite.

Bloom: Optin Styling

Naslednja nastavitev obrazca. To vključuje, kje želite vaš dejanski obrazec za prijavo na glasilo (desno, levo ali pod vsebino za prijavo) in podatke, ki jih želite zbrati od svojih obiskovalcev, ko se naročijo. Besedilo gumba za prijavo lahko prilagodite tudi tako, da se ujema z ostalo vsebino in funkcijami za prijavo.

Bloom: Nastavitev obrazca

Če gremo naprej, obstajajo tudi možnosti oblikovanja obrazcev. Te so precej podobne možnostim izbire za stiliziranje, le da veljajo za pravkar dodani naročninski obrazec na glasilo. To vključuje več izbirnikov barv in možnosti postavitve obrazca po meri.

Bloom: Oblikovanje obrazcev

Zadnja možnost oblikovanja boste našli za rob obrazca. Te možnosti so namenjene robu med vašo prijavno vsebino in obrazcem za novice in vse delujejo, ne glede na to, katero postavitev izberete za lokacijo obrazca.

Bloom: Oblika obraza

V obrazec lahko dodate tudi besedilo podnožja, kar bi lahko bilo dobro, če želite dodati razkritje ali povezavo do svojega pravilnika o zasebnosti. Lahko pa dodate tudi sporočilo o uspehu po meri – preprosto je tako, kot da ga vtipkate.

Bloom: Footer in sporočilo o uspehu

In nenazadnje, Bloom vključuje tudi polje CSS po meri, kjer lahko resnično spremenite svojo prijavo. Če niste seznanjeni s CSS ali niste prepričani v svoje veščine kodiranja, je najbolje, da to polje preskočite ali najamete nekoga, ki vam bo pomagal ustvariti kos kode po meri, ki ga lahko uporabite za nadaljnji slog vašega optin obrazca (odjava Microlancer, če iščete malo pomoči razvijalca).

Bloom: CSS po meri

Oh, in kadar koli v postopku lahko kliknete modro oko v zgornjem desnem kotu, da si ogledate predogled svojega dela v živo. To je odlična lastnost, saj lahko zasnujete svoj dizajn, ko ga ustvarjate, tako da bo ravno pravšnji.

Bloom: Predogled v živo

Možnosti prikaza cvetenja

V redu, zdaj je čas, da izberete, kdaj in kako se bo prikazal vaš prijav Bloom je poln možnosti in nastavitev, tako da lahko ustvarite obrazce za prijavo za vsako situacijo. Izberite zakasnitev ali sprožitveno dejanje za vašo prijavo ter določene strani, objave ali kategorije, za katere želite uporabiti. Če želite ustvariti prijavo po meri za svojo domačo stran, ločeno za trgovino in drugo prijavo, ki se sproži šele, ko nekdo lahko komentira! Posnetek vseh nastavitev zaslona si lahko ogledate spodaj.

15-zaslonske možnosti

Ko končate z nastavitvami možnosti prikaza, lahko kliknete, da shranite in zapustite. To je to! Pravkar ste ustvarili obrazec za prijavo po meri s pomočjo Bloom-a. Lepo delo!

Zavijanje

Bloom je odličen vtičnik, z vsemi vrstami odličnih funkcij, ki bi jih želeli v vtičniku za vklop. Testiranje, statistika in prilagoditve po delih so vgrajeni, da boste lažje ustvarili obrazec za prijavo po e-pošti, ki deluje. Poleg tega lahko čist ui in enostavne možnosti s pomočjo vtičnika zavrejo. Upajmo, da smo vam lahko pomagali pri nastavitvi vtičnika, vendar če imate kakršne koli pripombe ali vprašanja, jih pustite spodaj! Če želite izvedeti več o Bloomu, si lahko na spletnem dnevniku Elegantne teme oglejte celotno objavo.

Get Bloom za WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map