10 brezplačnih dodatkov za MailChimp WordPress za povečanje Optinov

Brezplačne WordPress vtičnike za rast vašega MailChimp seznama

Mnogi blogerji menijo, da so njihovi seznami e-pošte najpomembnejša sredstva. Tudi če ne bi šli do te mere kot pametni bloger, veste, da je denar na seznamu. Z drugimi besedami, bolj kakovostni naročniki e-pošte imate večji dohodek, ki ga lahko ustvarite s svojim spletnim podjetjem – in ti brezplačni vtičniki MailChimp WordPress so odličen kraj za začetek.


V spletu je na voljo več odličnih ponudnikov naročnin po e-pošti, vendar bo ta objava osredotočena na MailChimp – široko uporabljeno orodje za trženje e-pošte s solidnimi funkcijami, ki vam bo pomagalo pri gradnji, rasti in vzdrževanju poštnega seznama za vaš blog. Brezplačno je za sezname do 2.000 naročnikov in 12.000 e-poštnih sporočil na mesec; poleg tega MailChimp ponuja naročniške načrte, ki rastejo z vašim podjetjem.

Nastavitev je enostavna in s spletnim mestom WordPress lahko z aktiviranjem vtičnikov MailChimp povečate število e-poštnih prijav, prejetih na dan. Glede na to smo v tem članku navedli najboljše brezplačne vtičnike WordPress MailChimp, s pomočjo katerih boste lahko razvili svoj seznam e-poštnih sporočil. Naj se pokvarijo!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Pojavno okno MailOptin z integracijo MailChimp

MailOptin - pojavni okni, obrazci za elektronsko sporočilo in novice

Najprej je MailOptin vtičnik generacije, ki se brez težav integrira s MailChimp-om. Brezplačna različica Lite vtičnika vam ponuja številne možnosti, s katerimi boste prepričali bralce, da se prijavijo na vaše novice, ki jih poganja MailChimp. Dodajte pojavno okno, pripomoček za stransko vrstico ali obrazec za slog pred / po objavi. Lahko pa celo ciljate na določene objave in strani s ciljanjem na ravni strani.

MailOptin Builder kampanje

Z MailOptin obstaja vgrajen ustvarjalec oglaševalskih akcij, ki olajša ustvarjanje obrazcev za optin. Izberite svoj dizajn, prilagodite naslov, dodajte polja in seveda izberite ponudnika e-pošte in seznam. Izberete lahko tudi dejanje izpolnjevanja obrazca, na primer zaprete obrazec in ponovno naložite stran ali preusmerite na URL po meri

Lahko pa nadgradite na MailOptin premium načrt in dodate funkcije za generiranje potencialnih strank, avtomatizacijo e-pošte in celo glasila. S temi premijskimi možnostmi lahko A / B razdelite preizkuse, ki jih prijavite, dodate vrstico za obveščanje ali drsite po postavitvah, zaznate blokatorje oglasov, izberete med 30+ animacijami CSS3, ustvarite samodejni odzivnik za nove prijave in tone več. Če je vaše glasilo velik del vaše tržne strategije, je to dobra naložba.

2. MailChimp za WordPress

MailChimp za WordPress

MailChimp za WordPress je brezplačni vtičnik, ki ga je ustvaril ibericode. Ko aktivirate vtičnik in zgrabite ključ API s MailChimp-a, bodo podatki MailChimp-a na voljo na zaslonu z nastavitvami vtičnika. To se mi zdi priročno, ker obstaja tabela za vsak seznam e-poštnih sporočil, ki vključuje vsa polja in celo število naročnikov v vsaki skupini. S temi podatki lahko določite, koliko polj želite vključiti v obrazec za prijavo.

Nastavitve zgornje vrstice MailChimp za WordPress

Ta vtičnik vam omogoča več možnosti prikaza. Na primer z obrazcem za prijavo v zgornjo vrstico izberete svoj e-poštni seznam iz spustnega menija in ga nato prilagodite. Besedilo vrstice, gumba in nadomestnega mesta v e-pošti lahko izpolnite s svojo kopijo. Vrstico lahko postavite tudi na vrh ali dno strani, spremenite barvo in določite gumb in barvo besedila – vsa čudovita orodja, ki vam bodo pomagala pri barvni shemi vašega spletnega dnevnika. S premijsko različico dodatno spremenite videz polja za vpis.

Večje obrazce za prijavo je mogoče namestiti kamor koli s pomočjo kratkih kod. Na voljo so možnosti preusmeritvenih URL-jev, ki vam omogočajo, da nove naročnike usmerite na stran “Izbira uspeha” po vaši izbiri.

Končno MailChimp za WordPress ponuja tudi nastavitve potrditvenega polja. Obiskovalci, ki pustijo komentar ali se registrirajo na vašem spletnem mestu, se lahko tudi prijavijo na svoj seznam e-poštnih sporočil s potrditvijo polja.

3. MailChimp obrazci s programom MailMunch

Obrazci MailChimp, ki jih izda MailMunch

Pri MailChimp Forms by MailMunch mi je všeč, da imate malo več svobode pri prilagajanju prijavnih obrazcev brez nadgradnje na njihov premijski načrt. Ta vtičnik se zlahka sinhronizira z vašim računom MailChimp in ustvarite lahko toliko obrazcev, kot želite. Če torej z vsako objavo spletnega dnevnika ponujate nadgradnje vsebine, lahko za vsako ustvarite ločen obrazec. Ta vtičnik ponuja pet vrst obrazcev: popover, vgrajeni, zgornja vrstica, drsno polje in stranska vrstica.

poštni obrazec mailmunch-plugin-popup

Zgornji posnetek zaslona je primer oblike za prijavo na popo. Njene animirane možnosti vključujejo: gumijasti trak, poskakovanje navzdol, zamah, vlet, tada in nihanje. To je precej izbira za brezplačni vtičnik MailChimp WordPress. Izberete lahko tudi, ali želite, da se ta obrazec prikaže pri nalaganju strani in / ali izstopu. Če ne želite, da se pogosti obiskovalci motijo ​​pojavni obrazci, preprosto spremenite pogostost prikazovanja tega obrazca istemu obiskovalcu.

Ne glede na to, katero obliko obrazca izberete, jo lahko selektivno objavite z uporabo pravil za prikaz. MailMunch vam omogoča prikaz obrazcev na določenih URL-jih na vašem spletnem mestu. Ta vtičnik ponuja veliko možnosti; Edino opozorilo je, da boste morali, če želite opraviti A / B teste, nadgraditi na enega od njihovih plačljivih načrtov.

4. MailChimp obrazci Optin Cat

Obrazci MailChimp Optin Cat

Drug brezplačni vtičnik WordPress MailChimp je MailChimp Forms by Optin Cat. S tem vtičnikom lahko na svoje spletne strani vključite vdelane obrazce, pojavna okna in pripomočke stranske vrstice. Po prilagoditvi lahko prilagodite tudi pogostost vidnosti vsakega pojavnega okna in preusmerite nove naročnike na katero koli stran na vašem spletnem mestu..

Obrazce MailChimp, ki jih uporablja Optin Cat Analytics

Njihova funkcija analitike je standardna z brezplačno različico vtičnika, vendar so možnosti prilagajanja nekoliko omejene, če ne nadgradite računa. Spremenite barve gumba, obrobe in besedila z vsemi tremi vrstami obrazcev. Z MailChimp Forms by Optin Cat lahko ustvarite neomejeno število obrazcev za promocije, nadgradnje vsebine, e-tečaje ali drugo kreativno potrebo, zaradi česar je eden izmed naših najljubših brezplačnih vtičnikov MailChimp WordPress..

5. Enostavni obrazci za MailChimp

Enostavni obrazci za MailChimp

Vzelo mi je več časa, da sem se Yikes poznal na Easy Forms for MailChimp, vendar so posneli video tutorial, ki bo pomagal pri začetni namestitvi.

Ko povežete API MailChimp, povežite kateri koli od svojih e-poštnih seznamov z novim prijavnim obrazcem. Z uporabo kratke kode jih je mogoče vdelati v strani, objave ali področja gradnikov. Drugi način je, da vnesete novo ali obstoječo objavo ali stran in kliknete Enostavni obrazci in izberite, kateri obrazec za prijavo želite prikazati. Glej spodnji primer:

vstavite enostavne obrazce-mailchimp-page

Obiskovalci spletnega mesta se lahko vpišejo na vaš e-poštni seznam, ko zapustijo komentar ali se registrirajo za svoje spletno mesto s tem vtičnikom. Nastavitve računa prikazujejo število novih naročnikov, odjav in povprečno ceno naročnine.

To je najmanj prilagodljiv vtičnik, ki smo ga doslej pokrivali v tej objavi, če pa ustreza vašim potrebam, je vredno poskusiti. Z več kot 20.000 aktivnimi namestitvami in pogostimi posodobitvami je ta vtičnik deloval že marsikje in bi lahko bil primeren za vaše spletno mesto.

6. Uporabniško sinhronizacijo MailChimp

Uporabniška sinhronizacija MailChimp

Če uporabnikom dovolite, da se registrirajo na vašem spletnem mestu WordPress, boste morda želeli hkrati zajeti njihove e-poštne naslove in druge ključne podatke. To omogoča, da jih dodate na e-poštni seznam in jih ciljno usmerite z vsebino in promocijami. Če nameravate na tak način tržiti uporabniške e-poštne naslove, je vtičnik MailChimp User Sync morda ravno tisto, kar potrebujete.

Ta vtičnik sinhronizira vaš seznam registriranih uporabnikov WordPressa s katerim koli seznamom e-pošte, ki ga izberete v MailChimp. Tako vam ne bo treba ročno kopirati podatkov novega uporabnika z ene platforme na drugo. To je kot nalašč za A / B testiranje, pa tudi za ciljanje na specifične ciljne skupine.

Nastavitve MailChimp User Sync

MailChimp User Sync omogoča tudi samodejno naročanje novih uporabnikov, sinhronizacijo morebitnih sprememb v njihovih profilih (vključno z njihovimi e-poštnimi naslovi) in celo odstranitev stikov s svojega e-poštnega seznama, če so njihovi računi WordPress iz kakršnega koli razloga izbrisani. Tako prihranite veliko časa in truda in ves čas posodabljate svoj naročninski seznam. Vtičnik je brezplačen, čeprav boste morali namestiti MailChimp za vtičnik WordPress najprej. Na srečo vas tudi ta vtičnik ne bo stal ničesar (prej je bil omenjen na našem seznamu brezplačnih vtičnikov MailChimp WordPress), čeprav ponuja vrhunsko različico.

7. MailChimp Top Bar

Vtičnik zgornje vrstice za MailChimp

V nasprotju z nekaterimi možnostmi, ki smo jih obravnavali, so bolj celovite narave, ima vtičnik za zgornjo vrstico MailChimp zelo poseben namen. Dodala bo prilagodljivo vrstico za prijavo na vrhu ali na dnu vašega spletnega mesta, tako da bo vaš naročniški CTA vidnejši in vidnejši za uporabnike. Namesto tega, da svoj prijavni obrazec skrijete pred stransko vrstico ali na strani s stiki, ga to orodje čim prej skriva pred obiskovalci..

Še več, vrstica za prijavo vključuje različne možnosti in jo je enostavno prilagoditi. Besedilo, barve in lokacije lahko urejate in celo uporabite kodo za dodajanje dodatnih polj. Še več, vnaprej lahko izberete, na kakšen seznam bodo ljudje, ki sodelujejo z vrstico, naročeni, če jih imate več.

Vrstico za prijavo je enostavno namestiti in nastaviti. Preprosto izberete seznam in dobro je, da greste. Lahko pa uredite besedilo in barve tako, da se ujemajo z vašo blagovno znamko, ali uporabite kontrastne barve, tako da ta ključni CTA izstopa. Na sprednjem delu je drog preprost in nevsiljiv, obiskovalci pa ga lahko zavržejo, če želijo. Na koncu je treba opozoriti, da boste morali, tako kot pri MailChimp User Sync, namestiti MailChimp za WordPress, preden dodate ta vtičnik.

8. Kontaktni obrazec 7 Podaljšek MailChimp

Kontaktni obrazec 7 Razširitev MailChimp

Če še niste preizkusili kontaktnega obrazca 7, je vtičnik WordPress vreden ogleda. To priljubljeno orodje olajša ustvarjanje in prilagajanje obrazcev vseh vrst, nato pa jih dodajte na svoje spletno mesto. Če ti so Če uporabite ta vtičnik poleg MailChimp-a, boste morda želeli na seznam dodati obrazec za stik 7 razširitve MailChimp-a.

Ta vtičnik omogoča zajem e-poštnih naslovov v obrazce Contact 7 in jih samodejno doda na izbrani seznam MailChimp. Ta tehnika vam omogoča, da ustvarite zelo prilagojene obrazce, jih dodate na svoje spletno mesto in jih nato integrirate v svoje e-poštne marketinške kampanje. Ker podpira več seznamov poštnih sporočil, lahko za vsak obrazec brezhibno uporabite drugačnega, kar pomeni, da lahko ustvarite ciljane CTA in sestavite segmentirane sezname.

Kontaktni obrazec 7 Nastavitve

Poleg enostavne uporabe je ta razširitev zelo prilagodljiva. Izberete lahko, ali želite naročnikom poslati potrditveno e-poštno sporočilo, vključiti potrditveno polje in dodati polja po meri. Poleg tega se vtičnik nenehno posodablja in vključuje e-poštno podporo prek razvijalca za razširitev MailChimp. Če ga želite uporabljati, boste morali najprej namestiti kontaktni obrazec 7.

9. WooCommerce MailChimp

Integracija WooCommerce MailChimp

Naslednje imamo še eno orodje za integracijo. Če ste preživeli veliko časa v skupnosti WordPress, ste brez dvoma slišali za WooCommerce. To je najbolj priljubljeno orodje za dodajanje trgovine z e-trgovino, ki vam bo vaše spletno mesto. Če boste vodili trgovino, boste svoje stranke verjetno želeli dodati na e-poštni seznam za trženje izdelkov.

WooCommerce MailChimp vašim strankam WooCommerce omogoča, da se naročijo na vaš marketinški seznam neposredno z vašega spletnega mesta. Te podatke lahko zajamete na enega od treh načinov: po izdelavi naročila, po obdelavi ali po zaključku. To je odličen način za zbiranje e-poštnih sporočil že angažirane publike in njihovo uporabo v vaših kampanjah. Vtičnik vsebuje tudi več možnosti privolitve, da boste skladni z mednarodnimi zakoni o prijavi.

Nastavitve storitve WooCommerce MailChimp

Obstaja opozorilo s tem vtičem, ki ga je vredno omeniti. Medtem ko so skupne ocene visoke in se ponaša z več kot dvajset tisoč aktivnimi napravami, so zadnji pregledi nekoliko mešani. Mnogi uporabniki ga imajo radi, vendar so nekateri izrazili težave s pravilnim delovanjem. Priporočamo, da ta vtičnik v celoti preizkusite na prizorišču in preverite, ali ustreza vašim potrebam, preden se zavežete, da ga boste uporabljali.

10. Naročnina na N-Media MailChimp

Naročnina na N-Media MailChimp

Končno, vtičnik N-Media MailChimp Subscription je namenjen temu, da vam prilagodite svoje naročniške sezname za največji učinek. Iz vašega računa potegne vse sezname MailChimp in vam omogoči ustvarjanje ciljnih obrazcev na podlagi spremenljivk seznama in interesnih skupin.

Po čem pa ta vtičnik resnično izstopa, je, kako prilagodljiv je. Ne vključuje samo oblikovalca vizualnih obrazcev, ampak lahko svoj slog tudi ustvarite s pomočjo CSS-ja, če ste tako naklonjeni. Naročnina na N-Media MailChimp vam omogoča tudi ustvarjanje neomejenih obrazcev s pomočjo priročnega orodja čarovnika in ustvarjanje pojavnih oken za vaše možnosti.

N-Media MailChimp Oblikovalec obrazcev

Ta vtičnik nima toliko aktivnih uporabnikov kot nekateri drugi, ki so razpravljali na tem seznamu, vendar ima pozitivne ocene in je orodje, ki ga je vredno preveriti. Kot pri katerem koli vtičniku, tudi pred namestitvijo na spletno mesto v živo preizkusite, ali ustreza vašim potrebam. Čeprav je osnovni vtičnik brezplačen, vas bo morda zanimalo tudi, da razvijalci ponujajo premium različico.


Brezplačni vtičniki MailChimp WordPress so odličen način za povečanje e-poštnih prijav na vašem spletnem mestu. Skupaj s koristno vsebino lahko kateri koli od teh vtičnikov podpira vaše poslanstvo, da svoj blog vgradite v podjetje.

Če še niste, se prijavite za račun MailChimp, ustvarite seznam in nato prenesite in aktivirajte enega od zgornjih vtičnikov, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Lahko traja nekaj časa, da določite najboljšo vrsto obrazca, umestitev in obliko, ki bo deloval na vašem spletnem mestu, vendar je to del postopka. Sčasoma boste dobili predstavo o nastavitvah obiskovalcev vašega spletnega mesta.

Ali ste na svojem spletnem mestu WordPress aktivirali brezplačne vtičnike MailChimp WordPress? Ste opazili razliko v številu prijav za e-pošto? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map