10 brezplačnih vtičnikov WordPress za upravljanje uredniškega poteka dela

10 odličnih vtičnikov WordPress za upravljanje uredniškega poteka dela

Vsi vemo, da je upravljanje delovnega toka spletnega mesta ali bloga WordPress z več avtorji lahko težavno in dolgotrajno. Potrebno je ogromno dela za dosledno načrtovanje, upravljanje in učinkovito distribucijo vaše vsebine. Nadzorovanje celotnega postopka je lahko vzrok za veliko trganje las in neprespane noči. Na srečo vam tega ni več treba.


Svet čudovitih vtičnikov WordPress čaka, da nam pomagajo in vsak od njih reši določen del uganke za uredniški potek. Zaokrožili smo naš izbor desetih bistvenih orodij, ki vam bodo pomagala strukturirati svoje delo po treh ključnih delih ustvarjanja vsebine: načrtovanju, upravljanju in distribuciji.

Zavihajmo rokave, se poslovimo od nočne more neskončnih e-poštnih prilog in neorganiziranih datotek ter začnite WordPressu delati!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Predobjavi kontrolni seznam

Predobjavite vtičnik za kontrolni seznam objav

Ali uporabljate kontrolne sezname za dosledno ustvarjanje najboljše vsebine? Upam, da je odgovor pritrdilen! No, zdaj lahko preprosto uporabite to sporočilo z drugimi pisci v vaši ekipi s pomočjo vtičnika Pre-Publish Checklist.

Ta vtičnik omogoča ustvarjanje in urejanje kontrolnih seznamov za vaše objave, strani in vrste objav po meri. Ustvarjanje seznama je enostavno. Pojdite v Nastavitve> Predobjavi kontrolni seznam in za svoje sezname uporabite polje »Dodaj novo postavko«. Lahko ga celo zahtevate v svojem delovnem toku za izpolnitev kontrolnega seznama pred objavo (ali pa namesto tega omogočite opozorilo). Izkoristite moč kontrolnih seznamov, da zadovoljite povpraševanje bralcev po vsebini najvišje kakovosti.

2. Yoast SEO

Vtičnik Yoast SEO

Ni smiselno dajati odlične vsebine, če je nihče ne bo prebral. Morate optimizirati svojo vsebino v iskalnikih, da se bodo uvrstili med prave ključne besede in usmerili ustrezen promet na svoje strani. Brez napake – SEO lahko resnično ustvari ali zlomi spletno mesto.

Yoast SEO vam pomaga optimizirati vse ustrezne vidike SEO strani na strani, da se vaše spletno mesto uvrsti in pogosteje obišče. Prav tako pomembno je, da se osredotoča na pomoč pri pisanju boljše vsebine z zagotavljanjem, da se ključna beseda za fokus uporablja v članku ali objavi. Imamo celo enostaven vodnik Yoast SEO, ki vam pomaga, da začnete.

Yoast SEO je s strani SEO strokovnjakov in novincev zasnovan kot najboljši vtičnik za SEO in ima več kot milijon aktivnih namestitev, tako da ste s tem v dobri družbi.!

3. Urejevalnik vlog uporabnika

Urejevalnik vlog uporabnika

Če upravljate več uporabniški blog ali spletno mesto, je ključnega pomena nadzor nad upravljanjem uporabniških zmogljivosti in dodeljevanje določenih vlog. Seveda vam WordPress omogoča, da na splošno omejite vloge z možnostmi Skrbnik, Urejevalnik, Avtor, Sodelovalec in Spremljevalec / Oglednik. Kaj pa, če želite dodeliti bolj posebne ali vloge po meri?

Vtičnik Urejevalnik vlog za uporabnike vam (kot skrbnik) omogoča, da dodelite posebne vloge vsakemu uporabniku, ki ima dostop do vašega spletnega mesta. Izberite možnosti, za katere uporabniki imajo dostop do določene strani ali objave, kdo lahko naloži vtičnike, kdo lahko spreminja oblikovanje na vašem spletnem mestu in številne druge vloge in zmogljivosti po meri. Namestitev tega vtičnika vam omogoča strog nadzor nad organiziranjem uporabnikov in natančnejšim prilagajanjem delovnega procesa.

4. Uredi tok

Urejanje vtičnika Flow WordPress

Urejanje toka je najboljši vtičnik za upravljanje urejevalnega dela. Ponuja vse, kar potrebujete za organizacijo in sodelovanje z uredništvom. Poleg modernega vizualnega koledarja urejanje Flow Flow ponuja tudi zmogljivo funkcijo, imenovano Statusi po meri – nalepke stanja, ki vam omogočajo lažje sledenje ključnih faz delovnega toka.

Dodatne funkcije, kot so Komentarji in Metapodatki, še dodatno olajšajo boljšo komunikacijo in sinhronizacijo znotraj vaše fantastično zasedene uredniške ekipe.

5. Oasis Workflow

Vtičnik Workflow Oasis

Želite poenostavljeno različico urejanja toka? Oasis Workflow je odgovor. Vsebuje ključne komponente, ki jih potrebujete za avtomatizacijo in ustvarjanje zapletenega delovnega toka z uporabo preprostega uporabniškega vmesnika.

Ponuja tri statuse po meri, zmožnosti dodelitve in prerazporeditve, opomnike o datumu in opomnike po e-pošti in še veliko več. Vrhunska različica vtičnika vam omogoča ustvarjanje več delovnih tokov s cenami, ki se začnejo pri 49 USD. Kljub temu se ne zavajajte s preprostostjo brezplačne različice Pomaga vam lahko razvezati tudi najbolj hitre delovne procese.

6. Uredniški koledar

Uredniški koledar WordPress Vtičnik

Večina optimiziranih uredniških delovnih procesov ima skupno eno ključnih sestavin: podroben in dobro vzdrževan uredniški koledar. Ustvarjanje uredniškega koledarja je lahko prebavljiv vizualni pregled vaše velike vsebinske strategije z vsebinskimi idejami, dodelitvami in časovnicami, ki so vse jasno označene.

Vtičnik za uredniški koledar je preprost vizualni koledar, s katerim lahko postanemo najbolj razpršeni med nami organizirano in na vrhu našega delovnega procesa. Ta vtičnik vam omogoča pregled vseh vaših objav (od več avtorjev), njihovih statusov in kdaj bodo objavljene. Uporablja se lahko za vse vrste objav. Namestite ga danes in že ste na poti do bistvenega izboljšanja strategije vsebine.

7. CoSchedule

CoSchedule brezplačni vtičnik WordPress

Končno, koledar za WordPress za druženje v enem samem! Vtičnik CoSchedule je vizualni uredniški koledar za družabne medije, s katerim lahko razporedite tako vaše družbene medije kot objave na spletnem dnevniku, hkrati pa pospešite svoj potek dela. Omogoča vam, da iz svojih objav v objavah objavite objave v družabnih medijih. Intuitivni vmesnik povleci in spusti vtičnika naredi vizualizacijo in avtomatizacijo vašega urejevalnega dela v družabnem omrežju enostavno in zabavno.

8. Jetpack

Vtičnik JetPack

Ali ne bi bilo presenetljivo, če bi lahko delili svojo veliko vsebino na socialnih kanalih in komunicirali s socialnimi uporabniki prav znotraj WordPressa? Vtičnik Jetpack za WordPress je na voljo, da vam pomaga narediti prav to – in še veliko več – vse od udobja zaledja WordPress.

Jetpack je poln orodij in funkcij, ki se osredotočajo na ustvarjanje prometa in družbeno uspešnost. Orodje za oglaševanje na primer vam omogoča samodejno distribucijo novih objav v izbrana omrežja družbenih medijev. Izmerite lahko tudi uspešnost svojih objav znotraj platforme. Namestite Jetpack in začnite racionalizirati svojo skupno rabo že danes.

9. Google Site Kit

Google Site Kit za WordPress

Eden najpomembnejših delov vsake vsebinske strategije je analitika, zlasti ob upoštevanju časa in denarja, ki ga vlagate v trženje svoje super vsebine..

Google Analytics je brezplačen in vam omogoča uvid v svojo publiko, ključne meritve spletnega mesta in splošno tržno uspešnost. To znanje lahko nato uporabite za obveščanje in usmerjanje celotne strategije trženja vsebin.

Brezplačni vtičnik Google Site Kit ponuja podrobne meritve prometa, demografskih podatkov in ključnih uspešnosti, ki so vse dostopne na vaši nadzorni plošči WordPress. Nič več se ne izgubljajte v globinah Google Analytics. Vse informacije, ki jih potrebujete (skupaj z drugimi Googlovimi storitvami, kot so Adsense, PageSpeed ​​Insights in več), boste lahko sprejemali tam, kjer jih potrebujete..

10. UpdraftPlus

UpdraftPlus WordPress Backup Vtičnik

Predstavljajte si, da bi se zbudili, da bi našli leta odlične vsebine, ki jih je nekega dne preprosto minilo. To je misel, ki urednike napolni z grozo. Prepričajte se, da na svojem spletnem mestu varnostno kopirate WordPress in redno zaščitite dragoceno vsebino z UpdraftPlus (ali drugim vtičnikom) kot del vašega delovnega procesa. Ta brezplačni vtičnik je bil izdelan posebej za zaščito pred zrušitvami spletnih mest in olajšanje migracije podatkov. Več o funkcijah tega vtičnika v našem pregledu UpdraftPlus.

Poslovite se od skrbi, da bo vaše spletno mesto postalo v plamenu in izkoristite ta mir, da se začnete osredotočati na veliko vsebino, ki jo boste delili jutri s pomočjo vseh odličnih vtičnikov WordPress na našem seznamu..


Iskreno upravljanje uredniškega toka ne bi smelo biti prepir. Vredno si je vzeti čas za raziskave možnosti, kot so tiste, ki smo jih poudarili zgoraj. Počistite svoje procese in postali boste prepričani in navdušeni nad svojo spletno stranjo kot celoto in veselite se odlične vsebine, za katero ste zdaj prepričani, da vam bo prišla na vrsto..

Z namestitvijo nekaterih ali vseh vtičnikov na naš seznam grete daleč do avtomatizacije, optimizacije in racionalizacije uredniškega delovnega procesa. To vas osvobodi, da se osredotočite na dosledno ustvarjanje najboljše vsebine z ekipo veselih, produktivnih piscev, ki vas podpirajo.

Radi bi slišali, kaj mislite o našem seznamu in če imate kakršne koli predloge, ki smo jih pogrešali. V komentarjih delite svoje nasvete in misli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map