10+ najboljših profesionalnih tem o WordPress

10+ najboljših profesionalnih tem o WordPress

WordPress je najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin na svetu, v to ni nobenega dvoma. Več kot 30% vseh spletnih mest, ki so na voljo v sodobnem spletu, deluje na določeni spletni platformi. Skupnost razvijalcev WordPressa raste in postaja močnejša. Ko se odločite za izdelavo spletnega mesta s temo, lahko izbirate med desetimi ponudniki tem in trgov. V katero koli nišo pripadate, je v inventarju že pripravljena tema WordPress, ki jo je mogoče uporabiti za posebne namene. V tej vitrini najdete 10+ najboljših nišnih WordPress tem v spletu.


Ko začnete iskati nišne teme WordPress, boste našli večnamenske in nišne teme najboljših razvijalcev. Praviloma večnamenske zasnove vključujejo več nišnih rešitev, ki vključujejo funkcionalnost, ki je primerna za začetek določene vrste projekta na spletu. Predloge, specifične za nišo, imajo razširitve po meri in vrhunske kakovosti, ki vam omogočajo, da na spletu zgradite kakršen koli osebni, poslovni ali podjetniški projekt. Na primer, tema kripto valute, ki je vključena v vitrino, vsebuje vgrajen kalkulator, vložek za doniranje, pripomoček za cene in druga pametna orodja.

Vsi naši izbranci najboljših nišnih tem WordPress v kompilaciji so ureljivi, izdelani z veljavno kodo in optimizirani za brezhibno delovanje v vseh napravah in v vseh spletnih okoljih. Teme so popolnoma prilagodljive. Večina jih vključuje Visual Composer z vlečenjem in spuščanjem ali lastne predloge strani po meri za lažje ustvarjanje spletnega mesta. Vkopljemo se!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Skupaj (večnamenski)

Skupna odzivna večnamenska tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Ta posebna WordPress predloga je naložena z velikim izborom edinstvenih možnosti, zaradi katerih je tema vsestranska rešitev, ki ustreza številnim namenom. Ta tema s pametno organiziranimi razdelki vsebin je točno tisto, kar potrebujete za predstavitev svojih izdelkov in storitev. Če želite z WordPressom zgraditi uspešen spletni vir, morate uporabiti zmogljivo in celovito predlogo spletnega mesta, ki podpira določene obrazce in vtičnike. Popolnoma odzivna postavitev omogoča, da se tema odlično prikaže v kateri koli napravi, naj bo to namizje, tablični računalnik ali pametni telefon.

Crypton (kripto valuta)

Crypton - večnamenska tema kripto valute WordPress

Info & DownloadView Demo

Crypton je že pripravljena tema za kripto valute WordPress, ki deluje na podlagi ThemeRex. Je popolnoma odziven in vključuje funkcionalnost, ki je še posebej primerna za spletna mesta s kriptovalutami. Vključeni bloki vsebine, widgetized elementi jasno naredijo predlogo predloge. Predloga je razvita s čitljivostjo in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podrobna mapa z dokumentacijo je v paketu.

Jadranje (Hotel)

Tema hotela WordPress za jadralni hotel

Info & DownloadView Demo

Jadranje je odlična rešitev, ki jo najdete za vaše spletno mesto hotela. S 5+ domačimi stranmi, orodjem za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja, WooCommerce, formati objav, družabnimi vsebinami in še več si vaši gostje zagotovo ne bodo zamerili dlje časa, da raziskujejo vaše spletno mesto.

Najbolj izstopajoča funkcija, ki jo lahko Jadranje služi vašemu hotelu, je vtičnik za vpisovanje podpisov. Ta rezervacijski sistem vam pomaga upravljati stanje sobe, strank in tako naprej. Stranke samo izberejo datum prihoda iz koledarja, številne odrasle in otroke. Nato bo sistem s podrobno ceno preveril razpoložljivost prostora, ki izpolnjuje zahtevo. Vtičnik upravlja tudi načrte za oblikovanje cen, upravljanje kuponov, sistem poročil.

Jadranje je odziven dizajn. Vse briljantne slike vašega hotela bodo še vedno v celoti prikazane na vseh napravah, od majhnega zaslona mobilnega telefona do namiznega zaslona HD. Poleg tega je predstavitev spletnih strani na eni strani videti vaš preprost, a pameten. V Jadranje je vključen tudi Revolution Slider z neverjetnimi učinki in animacijami, ki lahko koga zanimajo. V sodelovanju z Drag & Drop Page Builder nadzor nad svojim spletnim mestom nikoli ne more biti lažji od tega!

Bazinga (revija)

Bazinga - Revija in virusni blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

To temo programa WordPress je enostavno spremeniti v katero koli vrsto poslovnega projekta in sami izdelati pro-vir. Vključene so različne možnosti postavitve, ki vam omogočajo, da se odločite za najbolj optimalen pristop k predstavitvi svojega projekta na spletu. Ustvarite svoj spletni vir še bolj uspešno s to prilagojeno obliko WordPress. Tema je bila razvita čim lažje, da se vaše spletno mesto zagotovo hitro naloži. Oglejte si predstavitev v živo, da jo vidite v akciji.

Lifeline2 (dobrodelna organizacija)

Dobrodelna in nevladna organizacija Lifeline2

Info & DownloadView Demo

Lifeline 2 ponuja osem možnosti za spletno obdelavo plačil, da bi zagotovili pokritost zbiranja donacij po vsem svetu. To je vsestranski paket za vse projekte, povezane z dobrodelnimi organizacijami, zbiranjem sredstev, nevladnimi organizacijami in neprofitnimi organizacijami. Ponavljajoči se sistem spletnih donacij je res odlična možnost za zbiranje donacij tedensko, dvotedensko, mesečno, polletno in letno, brez prekinitev ali potrebe po opominih donatorjem.

Začnite namestitev z enim klikom, nekaj sekundnim demonstracijskim postopkom namestitve in hitro prilagodite postavitev in funkcije z vtičnikom za vgradnjo strani za vlečenje in spuščanje strani, Visual Composer. Omogočeno s pomočjo okvira Redux Options (Okvir možnosti Redux) vam ponuja neomejene možnosti za nadzor in spreminjanje vseh vidikov postavitve in funkcionalnosti na čelu. In 7+ edinstveni demo prinašajo dinamičen in osvežujoč dizajn, brezhibne zmogljivosti in razširjeno prilagodljivost.

Všeč vam bo tudi, da boste na svojem dobrodelnem spletnem mestu imeli obsežno mrežo za upravljanje prostovoljcev – najboljši svetovni sistem upravljanja prostovoljcev je tu, da služi vašim namenom. Celo lahko zgradite spletno trgovino z vsemi vrhunskimi funkcijami, vključno z upravljanjem vozičkov in blagajni.

LeGrand (večnamenski)

LeGrand - Večnamenska poslovna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Odločite se za to visokokakovostno predlogo WordPress, lahko ustvarite spletna mesta, primerna za različne namene. Ta odzivna predloga za WordPress je primerna rešitev za vsak poslovni ali podjetniški spletni projekt. Tudi tema je popolnoma odzivna, zato bo vaše spletno mesto pravilno prikazano na katerem koli pripomočku. Če izberete to temo, boste uspeli vzpostaviti trdno spletno prisotnost, ki bi vaše podjetje bolj profesionalno in elegantno izpostavila spletnemu občinstvu. SEO-prijazen, ga bodo potencialne stranke zlahka našli, ne glede na to, kakšen iskalnik uporabljajo.

Nominee (politična)

Nominee - politična tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Nominee je tema WordPress za kandidate / politične vodje, ustvarjena posebej za politične in javne osebnosti. Tema, ki jo lahko uporabite tudi za vse neprofitne organizacije, kot so dobrodelne organizacije, prireditve, akcije itd.

Tema je 100-odstotno odzivna in vsebuje najbolj priljubljen vtičnik za ustvarjanje strani WordPress za povleci in spusti, Visual Composer, s katerim koli elementom lahko enostavno upravljate in urejate zelo enostavno z vizualnim skladateljem. Tema vključuje tudi vrhunski vtičnik Revolution Slider, tako da lahko uporabnik preprosto ustvari čudovite diapozitive s funkcijo povleci in spusti uporabnika.

Nominee tema ima nekaj uporabnih funkcij, kot so: upravljanje dogodkov, uporabnik lahko zelo enostavno upravlja in ustvari dogodek z uporabo vizualnega ustvarjalca povleci in spusti strani. Uporabnik lahko nastavi tudi odštevalni čas za štetje datumov oglaševalske akcije. Ima funkcijo razporeda dogodkov, uporabnik lahko preprosto ustvari razpored dogodkov za določen dogodek s pomočjo vizualnega skladatelja. Ima sistem donacij PayPal, tako da lahko uporabnik zbira sredstva za kampanjo in še veliko več.

Fotografija (portfelj)

Fotografija WordPress za fotografijo

Info & DownloadView Demo

Tu je odzivna predloga WordPress s čisto postavitvijo in naprednimi funkcijami. Tema Fotografija je enostavna predloga, ki je bila posebej ustvarjena za fotografe in spletne projekte. Odzivno oblikovanje bo vašo postavitev spletnega mesta prilagodilo monitorjem različnih velikosti, vključene možnosti barvnih kož (temne in svetlobe), različni slogi galerije, slogi svetlobne plošče in predloge strani pa bodo hitro prilagodili temo za prikaz vašega dela.

Svetovalec (svetovanje)

Svetovalec - Poslovno svetovanje WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Svetovalec je predloga, namenjena predstavitvi svetovalnih podjetij na spletu. To je brezhibna, lakonska in enostavna predloga za prilagajanje, posebej ustvarjena za številne poslovne projekte. Tema je v celoti ureljiva. Uporablja se lahko tudi za številne druge poslovne ali osebne projekte. Ta postavitev je popolnoma odzivna in je razvita tako, da poveča položaj vaše spletne strani v SERP. Velika večina nastavitev tem se lahko takoj spremeni z orodjem za prilagoditev WordPress-a.

Drone Media (fotografija in videografija)

Drone Media - zračna fotografija in videografija WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Razmislite o uporabi predloge za fotografije WordPress, ki ponuja vse potrebne lastnosti za zadovoljevanje potreb spletnega skrbnika. Za oglaševanje modnega fotografa, samostojnega fotografa ali portfelja fotografij lahko tukaj prikazana tema pride prav. Drone Media ima glavni poudarek na lepo uravnoteženi strukturi postavitve z vsemi potrebnimi razdelki, ki prikazujejo vaše napovedi in izdelke. Če želite s WordPressom ustvariti uspešno spletno mesto, morate sodelovati z močno in v celoti dobro predlogo spletnega mesta, ki podpira določeno funkcionalnost. SEO-prijazen, ga bodo potencialne stranke zlahka našli, ne glede na to, kakšen iskalnik uporabljajo. Predloga je združljiva, odziven med brskalniki in ponuja vse funkcije, ki bi jih potrebovali za ustvarjanje cenovno dostopnega spletnega projekta.

Revirta (navidezni asistent)

Revirta - Virtual Assistant WordPress Tema

Info & DownloadView Demo

Če želite ustvariti profesionalno spletno mesto, vam bo ta odzivna predloga WordPress omogočila, da to nalogo opravite zelo hitro. Eleganten videz in odlična učinkovitost sta temeljni možnosti te predloge, ki je zasnovana posebej za poslovne in poslovne spletne strani. Enostavna postavitev strani z očmi s poudarkom na vizualnih slikah zlahka pritegne pozornost kupcev in jih potisne vase. Ta posebna zasnova spletnega mesta je prav tako dobro dokumentirana in vključuje peščico razširitev vrhunske kakovosti.

Nepremičnine 7 (Nepremičnine)

Nepremičnine 7 - Tema nepremičnin WordPress

Info & DownloadView Demo

Pri izdelavi spletnega mesta za vaše nepremičninske dejavnosti je ena izmed najboljših možnosti Real Estate Pro 7. Začnite v nekaj minutah z vgrajenim predstavnikom uvoznika demo, s priloženim ustvarjalcem povleci in spusti ustvarite strani s seznami po meri ali profile agentov, prodajte oglas mesta ali seznami funkcij z integriranimi možnostmi plačila in še več. S tono možnosti za glave, preslikavo, prilagoditve barv, seznam kotiranja, rezervacije, walkscore, IDX in druge nastavitve, povezane z nepremičninami, je na tej nišni temi veliko pozornosti..

HotLock (Ključavničar in varnost)

HotLock - Ključavničar in varnostni sistemi WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ta posebna varnost WordPress zasnove se ponaša z različnimi učinki in možnostmi, ki jih težko vidite v nobeni drugi predlogi. Odlično deluje za predstavitev malih in velikih poslovnih projektov. Velika večina nastavitev tem se lahko takoj spremeni z orodjem za prilagoditev WordPress-a. Vključena v priljubljene platforme družabnih omrežij je lahko tukaj prikazana predloga idealno orodje za vzpostavitev stika s svojimi strankami. Poleg tega bo njegova popolnoma odzivna postavitev ustrezno prikazana na vseh pripomočkih. Ustvarjanje spletne strani s tem, ki je tukaj navedeno, bo videti koristno za doseganje vaših spletnih ciljev.

Vkrcanje (ogled)

Vključite se v Tema rezervacije in potovanja

Info & DownloadView Demo

Embark je močan in osupljiv, WordPress tema, zasnovana posebej za potovanja in potovanja. V tej temi sta vgrajena spletna stran za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja sprednjih strani ter mehanizem za rezervacijo od konca do konca in brezhibna integracija spletnih plačil. Njegova 3-minutna namestitev z enim klikom vas bo hitro začela izvajati!

Njegova zmogljiva enota za rezervacijo vam pomaga enostavno upravljati z več rezervacijami in organizirati urnike prek WordPress-a. Na kratko ustvarite več koledarjev, časovnih rež (z ali brez omejene razpoložljivosti), polja obrazca po meri in profile strank. Rezervacije, plačila in razpored vključujejo v lepo rešitev za rezervacije.

Ustvarjanje spletnega mesta za potovalno ali turistično podjetje je prepir z Embark-ovim ustvarjalcem strani za vlečenje in spusti v živo. Ustvarite svoje čudovite postavitve ali uporabite profesionalno oblikovano prednastavitev, kot so rečni splav za pustolovske ture, NYC za sprehajalne ture ali Hop & Vine za vina in pivske ture. Redno se dodajajo novi modeli. Dobiš dostop do več kot 40 pripomočkov in več kot 20 modularnih predloga strani, ki ti omogočajo ustvarjanje popolnega spletnega mesta za turnejo in potovanja z neomejenimi možnostmi.

Zavijanje

Za katero koli nišo bi radi ustvarili spletno mesto, je vedno pripravljena tema WordPress, ki je primerna za predstavitev vašega osebnega ali poslovnega projekta v najugodnejši luči. S temi nišnimi WordPress temami boste lahko začeli kateri koli spletni projekt z nekaj manjšimi prilagoditvami. In ker večina tem WordPress iz kompilacije vključuje tudi intuitivne ustvarjalce strani (ali so združljivi z vtičnikom za urejevalnik v CSS v živo), bodo tudi netehniki lahko ustvarili edinstven videz spletnega oblikovanja brez kode.

Kaj menite o našem zaokroževanju tem? Ali obstajajo še druge nišne teme WordPress, za katere menite, da bi morale biti na seznamu? Spodaj pustite komentar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map