10+ najboljših vtičnikov WordPress za podružnice

Najboljši partnerski vtičniki WordPress

Preden zmanjkate in namestite ducat podružničnih vtičnikov WordPress, kako približno porabiti minuto, da se osredotočite na tisto, kar želite doseči s svojim referenčnim programom. Zakaj? To je edini način, da izberete popoln partnerski vtičnik za svoje potrebe.


Tukaj je hipotetičen scenarij. Imate temo, vtičnik, gostovanje ali kaj drugega, kar lahko ponudite svetu, vendar preprosto ni mogoče najti popolne marketinške strategije. Zdaj ste usposobljeni za trženje podružničnega marketinga in vaša črevesja pravijo, da je točno tisto, kar potrebujete za potiskanje svojih izdelkov naprej.

Morda ni tako. Mogoče, vi ste projektant, ki ima nalogo izdelati sistem upravljanja podružnic. Na trgu imate pridružen WordPress vtičnik, ki ga lahko prilagodite svojim potrebam. Razlog, zakaj ste tukaj, je manj pomemben; je dejstvo, da vam pridruženi program pomaga povečati promet in prodajo.

Prosim ob strani, tu je še 10+ lepih partnerskih WordPress vtičnikov in upraviteljev napotkov za ustvarjanje partnerskega programa in rast vašega podjetja.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. PridružiteWP

Najboljši partnerski vtičniki WordPress: AffiliateWP

AffiliateWP je popoln sistem upravljanja podružnic, ki ga je neverjetno enostavno nastaviti, vendar presenetljivo okreten. Olajša celoten postopek upravljanja vašega napotnega programa, kot bi moral biti. Tako podružnična kot skrbniška področja sta veselje do dela. Uporabite na prvi pogled poročila, grafikone v realnem času in napredno nadzorno ploščo, da bo vaš program organiziran in donosen.

AffiliateWP se brez težav povezuje z mnogimi priljubljenimi rešitvami za e-trgovino, vključno z enostavnimi digitalnimi prenosi, WooCommerce in iThemes Exchange. To pomeni, da lahko preprosto sledite, kaj podružnice prodajajo, ne da bi morali trenutno zamenjati trgovino, ki jo imate. Z lahkoto lahko sledite, kdo so vaše najboljše podružnice, kakšni so vaši najboljši prodajalci, vaše napotnice pa lahko sčasoma vidite kot enostavno razumeti graf.

Ta super vtičnik naredi veliko več kot to. AffiliateWP vključuje tudi možnosti za ročno dodajanje podružnic in prevodov. Če pomladite za premijski dodatek, lahko dodate celo večplastne podružnične napotnice. Z lahkoto lahko nastavite odstotke provizij, trajanje piškotkov, partnerske strani in razne druge stvari. AffiliateWP lahko dodatno integrirate z množico odličnih vtičnikov, kot so kontaktni obrazec 7, WooCommerce, enostavni digitalni prenosi, MemberPress, PayPal gumbi in toliko več, da vaš partnerski program potisnete na večje višine.

King of Affiliate WordPress Vtičniki

Poleg tega lahko preprosto konfigurirate obrazce za prijavo podružnic in tudi e-poštna sporočila, ki ustrezajo vašim potrebam. Druge različne nastavitve vključujejo reCAPTCHA, ki preprečuje bote, in vrsto samodejnih nastavitev samo za dobro mero. Vaše podružnice se bodo odlično zabavale s partnerskim programom, ki se izvaja na AffiliateWP.

Ljudje, vključno s težkokategornikom Chrisom Lemom, o AffiliateWP govorijo veliko stvari:

Resnično, med vsemi pridruženimi vtičniki WordPress, na katere sem naletel, je ta poln funkcij, dobro kodiran in precej enostaven za namestitev za lahek vtičnik, ki je priložen vsem odličnim stvarem, ki jih dobite. AffiliateWP je priznani razvijalci vtičnikov WordPress Pippin Williamson, ki nam je med drugim prinesel še druge odlične vtičnike, kot so prej omenjeni Easy Digital Downloads in Restrict Content Pro..

Pridobite AffiliateWP

2. Objavite Affiliate Pro

Objavi affiliate Pro

Ko razmišljate o partnerskem sistemu, ki ga želite uporabiti za svoje spletno mesto, morate iskati nekaj enostavnega za izvajanje s funkcijami za sledenje provizij, upravljanje kampanj, nalaganje pasic in seveda ustvarjanje poročil. Post Affiliate Pro se zgodi, da je to na voljo za vse te ključne točke, poleg tega pa ponuja še več za vaš podružnični program s pogonom na WordPress.

Zakaj torej objaviti Affiliate Pro? No, podprtih je več kot 170 CMS in plačilnih prehodov, vključno z WordPressom (seveda), ki je na voljo Objavite vtičnik Affiliate Pro ki jo lahko uporabite za povezavo svojega partnerskega sistema na vaše spletno mesto. In združuje se z najbolj priljubljenimi vtičniki za e-trgovino in članstvo. To vključuje (vendar ni omejeno na) WooCommerce, Easy Digital Downloads, MemberPress, S2Member, WP Simple Pay Pro in še več. Torej, vendar se odločite za zaslužek na svojem spletnem mestu, lahko enostavno postavite partnerski program za njegovo promocijo!

In s Post Affiliate Pro imate na voljo številne možnosti za prilagajanje partnerskega programa vašim potrebam. Ustvarite lahko lastne sloge povezav (izbirate med sidrom, parametri URL-ja, mod prenovite, neposredno ali preusmerite), dodate kode za sledenje prilagojenim podružnicam, omogočite matriko sile (tako da podružnice ustvarijo odstotek prodaje podružnic), ustvarite zasebne kampanje, določite strukturo provizij (vključno z dejanji, življenjskimi ali ponavljajočimi se provizijami, nagradami za uspešnost in več), ustvarite kupone, dodajte vse vrste pasic (slike, bliskavice, vrteče se, HTML, lightbox in več), nastavite jezik / valuto in drugo. To je le del tistega, kar lahko ponudi Post Affiliate Pro!

Pridobite objavo Affiliate Pro

3. Vodja podružnic

Najboljši partnerski vtičniki WordPress: Affiliate Manager

Za brezplačni sistem upravljanja podružnic ta vtičnik naleti na veliko. Mislim, tekmuje vrhunski dodatek WordPress, kaj pa z naborom funkcij, ki vas bodo zmešale. Namestitev in uporaba tega otroka je preprosta, saj je vse jasno postavljeno.

Upravljanje podružnic in napotnic je enostavno kot A, B, C, saj imate popoln nadzor nad vsem, od registracije podružnic do plačil in posameznih provizij, če jih omenimo le nekaj. Klike lahko preprosto spremljate in množično plačujete prek PayPala, ki je varčevanje z življenjem.

Zaslon z nastavitvami v WordPress administratorju je obremenjen z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za zagon uspešnega partnerskega sistema. To, poleg tega, da se vtičnik dobro ujema z vtičniki WordPress, kot so WooCommerce, iThemes Exchange, S2Member in JigoShop. Poleg tega lahko v realnem času sledite neomejenemu številu podružnic!

Poleg tega lahko za svoje podružnice ustvarite oglasne pasice in oglase, vključite vtičnik v MailChimp, sledite prikazovanjem oglasov in med drugim prilagodite sporočila o podružnicah. Affiliates Manager je pripravljen za prevod, kar pomeni, da je vaš partnerski program odprt za ves svet.

Pridobite Affiliate Manager

4. Pridružena podjetja

Najboljši partnerski vtičniki WordPress: Pridružena podjetja

Affiliates, ki sta vam ga prinesla itthinx in Kento, je polno predstavljen vtičnik WordPress, ki je idealen, če iščete sistem upravljanja podružnic, ki deluje brez težav. Mnogo drugih podružničnih vtičnikov WordPress ponuja za svoj denar, kaj z orodji, ki so odlična za prodajalce, spletne trgovine in spletna mesta za članstvo.

Odkrijmo, kaj lahko ponudi vtičnik Affiliates WordPress. Za začetek, dodajanje novih podružnic je tako enostavno, vaš podružnični program bi moral zaslužiti v nobenem trenutku. In zahvaljujoč milijonu in enim integracijam lahko ta vtičnik priklopite na katero koli e-trgovino ali platformo članstva, ki jo imate.

Prosto lahko sledite neomejenemu številu podružnic, statistika prometa pa vam omogoča, da s prstom preverite, kaj deluje in kaj ne. Podobno kot pridruženi WordPress vtičniki na tem seznamu je tudi Affiliates enostaven za namestitev in uporabo. Navsezadnje več kot 7k aktivnih uporabnikov ne more biti narobe.

Povezave je enostavno prilagoditi in ponuja API, razvijalci pa lahko na tem vtičniku ustvarijo prilagojene programe za upravljanje podružnic, ne da bi pri tem prišli do vseh težjih. Mislim, vse, kar potrebujete za izvajanje partnerskega programa, je že na voljo v vtičniku. In vse to dobiš brezplačno.

Pridobite pridružene družbe

5. Ultimate Affiliate Pro

Najboljši partnerski vtičniki WordPress: Ultimate Affiliate Pro

Med prvovrstnimi vtičniki WordPress, ki sem jih naletel, Ultimate Affiliate Pro osvaja velik del čudovitega seznama funkcij, ki kažejo na celovito rešitev za upravljanje podružnic, ki je poceni in prilagodljiva. Phew, to je dolgo ��

Vtičnik Ultimate Affiliate Pro, ki nam ga je prinesel elitni avtor, azzaroco, se ponaša z najboljšimi funkcijami podružnic, kot so razvrščanje podružnic, neomejeno število podružnic, prilagojene provizije, posebne bonuse za uspešnost in ponudbe, izplačila Stripe in PayPal ter življenjske provizije.

Druge pomembne funkcije vključujejo pasice, stopenjske provizije, napotnice za podpisovanje, družabna raba, več integracij, kratke kode, polja obrazca po meri, poročila, obvestila, kuponi, provizije za ciljne strani, denarnica, več jezikovna podpora, QR kode in prijazne partnerske povezave med drugimi.

V idealnem primeru je to vodilna izbira med podružničnimi vtičniki WordPress na trgu (plus vtičnik ima precej impresivno oceno kupca).

Pridobite Ultimate Affiliate Pro

6. WordPress podružnica in napotitev

Najboljši dodatki za WordPress podružnice: WordPress affiliate & Referral

Med iskanjem največjih partnerskih vtičnikov WordPress vseh časov smo se odločili za vtičnik WordPress Affiliate & Referral in smo bili navdušeni ali kaj? Zlasti preprost sem, saj lahko s tem vtičjem upravljate svoj partnerski program.

Lep in čist, kar pomeni, da je vse, kar potrebujete za uspeh svojega partnerskega programa, tam na prostem. Dodajanje in sledenje podružnicam je tako enostavno kot pita in zahvaljujoč PayPal Mass plačilom lahko plačate vsem svojim podružnicam, ne da bi pri tem zlomili znoj.

Ta vtičnik je poceni in stane le 20 dolarjev, vendar naj vas cena ne zavede. Ta pridružen WordPress vtičnik prinaša dober udarec. Uživate v funkcijah, kot so poročanje v realnem času, neomejene napotnice, odlične kratke kode, aplikacija za Android za spremljanje vašega programa na poti, gumbi za skupno rabo v družabnih omrežjih, obvestila in piškotki..

Pridobite WordPress partnerje in napotnice

7. Pridružite se družbi YITH WooCommerce

Najboljši dodatki za WordPress podružnice: YITH WooCommerce podružnice

Če delate izključno z WooCommerce, je tukaj 100% brezplačen vtičnik za partnerje samo za vas. Podružnice WITH WooCommerce opravljajo eno delo in to zelo dobro opravljajo. Vtičnik razširja WooCommerce in vam omogoča ustvarjanje partnerskih profilov in nastavitvenih komisij.

YITH WooCommerce Affiliates je namenjen enostavni uporabi od namestitve do pakiranja vaše prve napotnice. Je poln vseh funkcij, ki jih potrebujete za izvajanje uspešnega partnerskega programa za vašo trgovino s sedežem v WooCommerce.

Za začetek lahko nastavite piškotke, ki se iztečejo kadar koli, kar pomeni, da lahko sledite napotkom še več dni. Drugič, lahko omogočite registracijo podružnic z uporabo kratkih kod, ustvarite podružnice svojih obstoječih uporabnikov in odobrite / prepovete katero koli podružnico, kadar koli želite.

Poleg tega lahko nastavite različne zneske provizije in samodejno izračunate povračila. Pridružena podjetja imajo intuitivno nadzorno ploščo, na kateri lahko spremljajo svoj napredek. V celoti pa YITH WooCommerce podružnice krepijo vašo trgovino WooCommerce, kolikor ustvarjajo promet in prodajo..

Pridobite YITH WooCommerce podružnice

8. Pridružite se Royaleu

Najboljši dodatki za WordPress Affiliate: Affiliate Royale

Nenazadnje je tudi Affiliate Royale, pravi kandidat za podružnične WordPress vtičnike. Vključuje se v WordPress, ki vam ponuja podružnične sisteme upravljanja, ki neposredno prispevajo k vašemu zaključku.

S Affiliate Royale lahko v nekaj minutah zaženete popolnoma funkcionalen partnerski program. V vašem programu bodo predstavljene običajne stvari in nato nekaj. Brez izgube privlačnosti blagovne znamke lahko vaše podružnice zlahka spremljajo klike, prodajo in plačila s centralne personalizirane nadzorne plošče.

Affiliate Royale lahko preprosto integrirate z všečkami MemberPress, WooCommerce, PayPal, Authorize.net, Shopp in še veliko več. Če povzamem, Affiliate Royale je rešitev za upravljanje podružnic, ki deluje kot oglaševana. Ne prevzemite mojih besed za to, resnično morate preveriti, če želite verjeti.

Pridružite se partnerju Royale

9. Poiščite prijatelja za WooCommerce WPGens

Najboljši partnerski vtičniki za WordPress: priporoči prijatelja za WooCommerce WPGens

Nekateri partnerski programi ponujajo spodbude, ki niso izključno gotovinske. Primer je ponuditi trenutne nagrade strankam za napotitev njihovih prijateljev in družine na vaše spletno mesto. Z Refer-A-Friend by WPGens lahko svoje aktivne stranke nagrajujete z ekskluzivnimi kuponi.

Preprosto namestite in aktivirajte brezplačni vtičnik Refer-A-Friend in konfigurirajte svoje nagrade. Vtičnik samodejno ustvari povezave po meri za registrirane stranke. Vaše stranke lahko nato to povezavo delijo s prijatelji, jo pošljejo družini, jo objavijo na družbenih medijih ali kaj drugega. Ko nekdo opravi nakup, prejme kupon.

Možnosti za nastavitev vrednosti kupona, vrste in minimalnega naročila so enostavne za upravljanje. In če nadgradite na premijo, boste lahko dodali tudi datum poteka, delite s prijateljem (stranka in njihov prijatelj dobita kupon) in še več.

Pridobite Refer-A-Friend

10. ReferralCandy za WooCommerce

Najboljši partnerski vtičniki WordPress: ReferralCandy za WooCommerce

ReferralCandy za WooCommerce je še en vtičnik za pripadnost. Usmerjate zainteresirane stranke (ali celo potencialne stranke), da svojo trgovino WooCommerce delijo z ljudmi v njihovi mreži. Edino opozorilo je, da ta brezplačni vtičnik deluje v povezavi z načrtom ReferralCandy, zato se boste morali prijaviti na njihovem spletnem mestu (na voljo je brezplačna preizkusna različica, vendar se mesečno članstvo začne pri približno 4 USD / mesečno).

Vendar je ReferralCandy odlična in zmogljiva storitev. Najprej ustvarite promocijo, nato pa jo lahko dodate na svoje spletno mesto s prijavo na glasilo. Ko se nova oseba prijavi, prejme e-poštno sporočilo z vašo promocijo (npr. 10 $ od nakupa), pa tudi spodbudo za deljenje promocije s svojimi prijatelji. Za vsakega prijatelja, ki uporablja svojo povezavo, v račun dodajo še eno promocijsko ponudbo (na primer: za vsakega prijatelja bodo nagrajeni z dodatnimi 10 dolarji).

Pridobite ReferralCandy za WooCommerce

11. Virusni znak se pojavi iRefer

Najboljši partnerski vtičniki WordPress: Virusne prijave s strani iRefer

Vtičnik Viral Sign Ups je upravitelj programa za enkratno napotitev za WordPress. Ko namestite vtičnik, sledite skupaj s čarovnikom za nastavitev, da ustvarite promocijo vaše reference. Za svoje spletno mesto boste ustvarili tudi prijavni obrazec, ki ga lahko vstavite kamor koli s preprosto uporabo kratke kode.

Z obrazcem za virusno prijavo na svojem spletnem mestu morate samo čakati, da se novi uporabniki naročijo. Ko oseba pošlje obrazec, prejme e-poštno sporočilo, v katerem ga obvesti, da lahko prejme posebno nagrado, popust, brezplačen izdelek ali karkoli, kar želite ponuditi, če napotijo ​​toliko prijateljev (npr .: napoti 5 prijateljev, da odklenejo 25% popust).

Včlaniti se boste morali za račun iRefer, ki se začne pri 19 USD na mesec. Imajo pa 14-dnevno brezplačno preskusno različico, tako da lahko poskusite in preverite, ali je to dobra jelka za vaše podjetje.

Pridobite virusne znake

Zaključne besede

Ne glede na to, ali izberete pridruženi WordPress vtičnik ali zaženete program prek omrežja, kot je ShareASale, je povezanost velika kot strategija za ustvarjanje prometa in potencialnih strank. Samo osredotočite se na svoj izdelek, ko vaši uporabniki tržijo hudiča. Na koncu dneva vaš uporabnik zasluži provizijo in opravite prodajo. Vsi zmagajo.

Ali na spletnem mestu WordPress izvajate ali nameravate zagnati partnerski program? Kateri so vaši najljubši dodatki WordPress vtičniki? Imate vprašanje ali predlog v zvezi s to objavo? Prosimo, da nam to sporočite v spodnjem razdelku za komentarje. Vnaprej hvala za vaše uspehe!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map