10 najboljših vtičnikov za strani za WordPress

Najboljši vtičniki za strani za WordPress

Ali ima vaš blog ogromno vsebine? Če si strinjate, morate resno razmisliti o oštevilčenju spletnih strani spletnega dnevnika, da boste bralcem olajšali brskanje. Pravzaprav je paginacija del glavnih značilnosti WordPress-a – WordPress samodejno doda „Naslednja objava“Ali v”Prejšnja objava“Na koncu vsake objave, tako da lahko bralci zlahka prehajajo iz ene objave v drugo. V tej objavi si bomo ogledali nekaj vtičnikov za strani za WordPress, ki pomagajo oštevilčiti vaše strani in objave.


Ko dodate strani, bralcem ni treba iskati po številu vsebine. Namesto tega lahko kliknejo neposredno na želeno stran.

Zakaj bi morali uporabljati vtičnike za strani za WordPress

Obstaja več kot en razlog, zakaj na strani spletnega dnevnika dodate stran

 • Naredi, da je vaš blog prijazen do uporabnika, bralcem pa pomaga pri iskanju strani
 • Vse vaše strani se lahko hkrati ne naložijo, zaradi česar bo vaše spletno mesto hitrejše
 • Uporabite lahko tudi strani z razdelitvijo strani, če želite dolg post razdeliti na več delov. Tako lahko prikažete več oglasov na objavo

Številne teme WordPress vključujejo tudi funkcijo za paginacijo. Če pa želite nadzirati oštevilčevanje svojih objav, oblikovati oštevilčenje, ne da bi morali uporabiti kodo, so morda vtičniki WordPress za pagiranje boljši način.

Repozitorij vtičnikov WordPress vsebuje številne brezplačne vtičnike, ki pomagajo pri paginiranju vaše WordPress. Nekateri vam celo pomagajo pri oblikovanju povezav ali prikazovanju številk strani v drsniku. Toda preden se potopimo v te vtičnike, morate vedeti, da lahko strani tudi poganjate tako, da dodate nekaj kode v datoteke s temami.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. WP-PageNavi

WP-PageNavi vtičnik

Ker je skoraj milijon aktivnih namestitev, je naravno, da se WP-PageNavi uvrsti na vrh tega seznama vtičnikov za urejanje strani WordPress. Ustvari oznako predloge wp_pagenavi () s katero lahko nadomestite privzeto navigacijo po WordPressu. Pomaga vam ustvariti domišljijske povezave na strani za svoj blog.

Vtičnik doda nov zavihek v nastavitvah. S klikom na ta zavihek lahko določite število strani za prikaz in izberete besedilo za trenutno, prvo in zadnjo stran. V spustnem meniju so na voljo možnosti za spreminjanje privzetega sloga strani. Indikatorje boste lahko prilagodili za Naslednji in Prejšnja strani in nastavite število strani za prikaz.

In če je vaš blog res ogromen, bodo bralci veseli, da lahko serijske številke nastavite tako, da se prikažejo v večih vrstah, na primer kot 5, 10, 15 20…. Če pa želite stran prilagoditi v skladu s temo svojega spletnega dnevnika, je tudi to mogoče.

Če želite spremeniti slog strani, morate kopirati datoteke CSS iz imenika vtičnikov, jih prilepiti v svojo temo in tam narediti želene spremembe. Na ta način ne boste izgubili sprememb, ko posodobite vtičnik.

2. WP-Paginate

WP-Paginate vtičnik

WP-Paginate je še en vtičnik, ki je priljubljen pri WordPressovih uporabnikih. Trdi, da izboljšuje SEO z zagotavljanjem več povezav do vaše vsebine. Poleg tega vam omogoča, da na svojem spletnem mestu dodate nekaj odličnih navigacijskih funkcij.

Na strani z nastavitvami vtičnika je zavihek CSS, od koder lahko prilagodite povezave na strani. Tako boste lahko prilagodili nalepke na strani in tudi Prejšnja in Naslednji objave povezav. Ko aktivirate vtičnik, bo treba v tematskih datotekah zamenjati nekaj kode.

Če bo vaše spletno mesto naletelo na številne komentarje, boste še posebej veseli, da lahko vtičnik stranira tudi komentarjske strani. Izberete lahko tudi število povezav, ki bodo prikazane pred in po trenutni strani. A pro različica podpira večstranske strani, vključuje enajst pripravljenih postavitev in prilagajalnik, da bodo besedilo in gumbi videti tako, kot želite.

3. Stranice s strani BestWebSoft

BestWebSoft Pagination Plugin

Pagination by BestWebSoft lahko uporabite tako, da dodate stranizacijo po meri ne samo v vaše objave, temveč tudi v vaše oznake, kategorije, rezultate iskanja in strani avtorjev. Vtičnik je združljiv tudi z dodatki Portfolio in Gallery BestWebSoft, tako da lahko preprosto omogočite tudi straniziranje za galerije in portfelje. Prikazovali se boste lahko tudi Naslednji in Prejšnja puščice in jih prilagodite. In če želite preskočiti stran z izbranimi stranmi, je tudi to mogoče.

V nastavitvah lahko spremenite in prilagodite vrsto strani. Številčenje se lahko prikaže zgoraj ali pod vsebino in je poravnano na levo, desno ali sredino. Možni sta dve vrsti zaslona – dolga različica zaslona, ​​ki zaporedno prikazuje vsako številko strani, in različica s kratkim zaslonom, ki prikazuje številke strani v večih vrstah. The Pro različica dodaja Naloži več gumbi in Neskončno drsenje.

4. Napredna objava strani

Napredni vsebinski vtičnik za objavljanje strani

Napredna stran s strani paginacije pomaga razdeliti dolge objave na več manjših strani. Ne dodaja preprosto stranifikacije, temveč omogoča dodajanje gumbov in v njih vstavljanje besedila in slik. Na voljo je pet različnih postavitev gumbov in različnih vrst nalaganja vsebine, ki jih lahko uporabljate na strani ali na objavo. Gumbe lahko postavite na vrh ali dno objave ali na oba mesta. Gumbe lahko prilagodite tudi na nadzorni plošči WordPress.

Vtičnik podpira kratke kode in pomaga razbiti vsebino dolgih objav na več strani. Izbirate lahko med preprosto in Ajax stranjo. (Ajax je hitrejši, saj strani ni treba znova nalagati vsakič, ko uporabnik osveži stran). V urejevalniku TinyMCE doda posebno ikono gumba, s katero lahko vsebino razdelite na številne strani.

Vtičnik je v celoti integriran in je združljiv z Visual Composer. Če želite, lahko na drsniku prikažete gumbe za stran.

Postavitve gumbov

Možno je tudi samodejno spremeniti privzeto Naslednja stran v gumb. Če želite to narediti, boste morali kupiti premijsko različico. Ta različica v gumbe za paginacijo vstavi tudi naslov strani in opis.

5. Stranice izdelka na prodaj

Stranice izdelka na prodaj

Kot morda ugibate, je nameščanje strani na strani izdelka namenjeno prikazovanju strani na straneh izdelka. Vendar morate imeti temo Storefront in vtičnik WooCommerce.

Dodaja a Naslednji in Prejšnja povezava na posameznih straneh izdelkov. Vendar to še ni vse, poleg tega vam omogoča, da povezavam dodate sličico izdelka. Naslov se prikaže s kazalcem miške miške nad sličico. Prilagojevalnik pomaga prilagoditi zaslon po vaši meri.

S 30000+ aktivnimi namestitvami je ta vtičnik precej priljubljen pri lastnikih trgovin WooCommerce.

6. Naslednja objava Fly Box

Naslednja objava Fly Box

Info & DownloadView Demo

Naslednja objava Fly Box se nekoliko razlikuje od ostalih vtičnikov za vpisovanje WordPress na tem seznamu. Bralcem omogoča navigacijo do Naslednji ali Prejšnja objavo s klikom na plavajoče polje. Bralčevo pozornost pritegne tako, da se pojavlja kot plavajoča škatla, tudi ko se bralnik pomakne navzdol. Polje se lahko prikaže na levi ali desni strani okna, odvisno od pogojev, izbranih na plošči z možnostmi vtičnika.

Ta vtičnik jQuery podpira vrste po pošti in kategorije objav po meri. Nastavitve vtičnikov omogočajo razvrščanje nastavitev objav in prilagajanje dimenzij polja.

7. Enostavna stran

Preprost vtičnik WordPress

Info & DownloadView Demo

Če želite, da se vaše strani in objave prikažejo kot lepe diaprojekcije, lahko poskusite s preprosto strani. Vse kar morate storiti je, da vstavite nekaj oznak in kliknete nekaj možnosti. Easy Pagination podpira samodejno predvajanje in je prijazen do mobilnih naprav.

Med premikanjem z enega diapozitiva na drugega so možni trije načini animacije – navpični, vodoravni in zbledeli. A to še ni vse, prva dva se lahko kombinirata z 32 pomirjevalnimi učinki jQuery. Šest navigacijskih predlog vam pomaga, da začnete in jih lahko prilagodite. Če želite, lahko ustvarite nogo, ki se ponavlja na vseh diapozitivih. Navigacijske puščice lahko oblikujete na štiri različne načine. Možnosti navigacije z sličicami so na voljo tako na vrhu kot na dnu.

Oznako delilnika strani boste lahko uporabili za razdelitev strani ali objave na več razdelkov ter ustvarjanje glave, ki se lahko prikaže na vseh diapozitivih. Vtičnik dostopa do prve oznake naslova in prve slike v vsakem odseku, da ustvari svoje diapozitive.

In ne rabite skrbeti, če se vaši diapozitivi raztezajo čez vidno območje. Vtičnik samodejno izračuna višino in širino vidnega polja. Možnost Pomik na vrh se bo izkazala za koristno.

Nekaj ​​dodatnih vtičnikov za WordPress Pagination

Če iščete katero koli posebno funkcijo, so morda ti vtičniki za vpisovanje WordPress primerni:

 1. Abecedna stran pomaga pri filtriranju strani, objav, izdelkov WooCommerce, medijev, avtorjev ali česar koli v vaši vsebini in rezultate iskanja prikazuje na eni strani ali objavi po abecednem vrstnem redu. Ta vtičnik lahko deluje dobro za glasbena spletna mesta, knjigarne ali spletna mesta za e-trgovino ali za seznam uporabnikov ali upravljanje profilov članov.
 2. Ajax stran in neskončno drsenje vam ponuja tri vrste strani, med katerimi lahko izbirate – običajno stran, neskončno drsenje in Naloži več (z uporabo Ajaxa). Uporabljate ga lahko za objave, strani, iskanje, vrste objav po meri in WooCommerce.
 3. Stran-Povezave Plus ponuja možnost ene strani za spletno vsebino, ki bralcem omogoča ogled članka na eni strani. The Pro različica uporablja Ajax za izboljšanje uporabniške izkušnje in SEO.

Zavijanje

Za preprosto navigacijo po spletnem mestu z ne preveč vsebine se lahko zanesete na glavne funkcije programa WordPress. Če pa iščete privlačne navigacijske funkcije, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo, se lahko vtičniki WordPress o paginaciji na tem seznamu izkažejo za koristne. Upravljanje strani je enostavnejše in obstajajo možnosti za povečanje prihodkov od oglasov. SERP-ji se lahko izboljšajo, saj se lahko poveča število ogledov strani, kar zmanjša stopnjo obiskov strani. Na našem blogu lahko najdete več načinov za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Beseda previdno – pretirana stran s strani lahko privede do tega, da iskalniki na straneh gledajo kot na tanko ali celo podvojeno vsebino. Zato uporabljajte te vtičnike WordPress za paginacije pametno za boljši UX in veselite se vsakršnega izboljšanja SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map