10 najboljših vtičnikov za vozičke za WordPress

Najboljši zapuščeni vtičniki za vozičke za WordPress prodajalne

Ali ste poznali 7/10 ljudi, ki dodajo izdelke v nakupovalni voziček, običajno odidejo, ne da bi dokončali nakup? Ne glede na to, ali je kupec motil med transakcijo ali samo brskal, zapuščeni vozički so velik izziv za številne velike ali majhne e-trgovine.


Na podlagi študij e-trgovine zapuščeni vozički predstavljajo velik kos izgubljene prodaje. Zlasti ena študija je ugotovila, da zapuščeni vozički stanejo spletna podjetja več kot 2 trilijona dolarjev na leto, in fant, je to ogromna številka ali kaj?

Dobra novica je, da lahko v svoji e-trgovini s sedežem v WordPressu obnovite vsaj 30% zapuščenih vozičkov. V tem primeru svojim strankam ponudite boljšo uporabniško izkušnjo, pospešujete povratne posle in zaslužite več.

Zapuščene vozičke lahko poskusite obnoviti ročno, vendar ne vem, zakaj bi to radi storili, še posebej, če imamo nekaj vtičnikov za težko dvigovanje. V današnjem prikazovanju vam prikazujemo 10 najboljših WordPress zapuščenih vtičnikov vozička, s katerimi si lahko prihranite dan. Osvetlimo tako brezplačne kot vrhunske WordPress zapuščene možnosti vtičnikov vozička. Ne glede na izbiro, ki jo izberete, vedno priporočamo, da izberete vtičnik, ki ustreza vašim potrebam. Glede na to, naj vam pomagamo obnoviti zapuščene vozičke kot profesionalci!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Zapuščen voziček Lite za WooCommerce

Zapuščen voziček Lite za WooCommerce

Prvi vtičnik na našem seznamu je nič drugega kot Opuščeni voziček Lite za WooCommerce Tyche Softwares. Različico Lite smo nekako uspeli stisniti v pregledu Abaught Cart Pro pregled šele drugi dan, zato bom poskušal, da bodo stvari kratke.

Z lepim naborom funkcij je Abarozen Cart Lite za WooCommerce enostaven vtičnik, ki vam pomaga obnoviti prodajo na avtopilotu. Poleg tega, da strankam pomaga dokončati nakupe neposredno iz svojih nabiralnikov, vam vtičnik omogoča ogled podatkov o zapuščenih naročilih, vključno z zapuščenimi izdelki itd..

Vtičnik lahko obnovi tudi zapuščene gostujoče vozičke, tj. Vozičke, ki so jih zaostali uporabniki, ki niso prijavljeni. Poleg tega lahko ustvarite neomejene predloge e-pošte, nastavite intervale pošiljanja in naredite toliko več, ne da bi pri tem zlomili znoj.

Zapuščena košarica Lite za Woocommerce je briljantna in počne točno tisto, kar obljublja. Dajte verziji Lite testno vožnjo, da boste imeli občutek, kaj lahko ponuja različica pro.

2. Shranite zapuščene vozičke

WooCommerce Live Shrani zapuščene vozičke

Uradno znan kot WooCommerce Live Checkout Field Capture Pro, je vtičnik večja in slabša različica podobno imenovanega brezplačna različica.

Z varčno opuščenimi vozički vam pomagate pri obnavljanju zapuščenih vozičkov s funkcijami, kot so samodejna obvestila po e-pošti, brezhibna integracija MailChimp, pojavna namera za izhod, čist in lahek dizajn, podpora za več jezikov in podobno.

Mogoče bi morali preveriti, zakaj ima vtičnik samo ocene s 5 zvezdicami. Zakaj? Ker nekateri uporabniki pravijo, da deluje kot čar, drugi pravijo, da je prava mojstrovina, mi pa pravimo Maravilloso! Morda bo naslednjič krajše ime vtičnika?

3. WooCommerce povrne zapuščeno košarico

WooCommerce povrne opuščeni voziček

Nato je elitni avtor FantasticPlugins v središču pozornosti z dodatkom za obnovitev vozička, kot noben drug. Razvijalcu lahko jasno povete, da vam resnično pomaga obnoviti vozičke, zahvaljujoč lepi nabor funkcij, zaradi katerih je WooCommerce Recover Aaught Cart ljubček več kot 3,9 tisoč strank.

Vtičnik je razširitev za WooCommerce, ki omogoča samodejno pošiljanje nadaljnjih e-poštnih sporočil s predlogi ob določenih urah.

Poleg tega lahko obnovite vozičke, ki so jih zapuščali prijavljeni člani ali gostje. Tretjič, lahko ustvarite neomejeno število predlog za pošto in vam ponuja veliko možnosti za obnovitev prodaje s pomočjo kuponov in drugih spodbud. Poleg tega lahko spremljate klike uporabnikov, kar pomeni, da lahko poveste predloge, ki imajo največji vpliv.

Če ne želite samodejno pošiljati e-poštnih sporočil, lahko uporabite ročno možnost, ki vam omogoča še večji nadzor nad načrtovanjem. Vtičnik lahko zajame tudi telefonske številke, če želite spremljati prek telefona. Vtičnik je pripravljen za prevod in med drugimi funkcijami ima veliko kratkih kod.

4. Košarica

CartBack - WooCommerce Opuščena košarica

Ali vsi ne ljubimo rešitev, ki izkoriščajo moč sodobne tehnologije? Stvari so še boljše, če je zadevna tehnologija nekaj, kar že poznate. Dame in gospodje, pozdravite CartBack, dober vtičnik, ki prinaša moč Facebook Messengerja za obnovitev vozička.

Z drugimi besedami, CartBack vam omogoča, da obnovite zapuščene vozičke in povečate svoje stopnje menjave s pomočjo aplikacije Messenger, ki ima odprto stopnjo več kot 85%. V nekaj sekundah lahko pošljete sporočila za obnovitev vsem uporabnikom, ki imajo vaše izdelke v vozičkih. Povprečna odprta cena za CartBack je 90%, saj lahko z uporabnikom Facebook Messenger dosežete neposredno uporabnike v vseh napravah.

Kupone lahko uporabnikom celo pošljete samodejno, kar pomeni odlične stvari za vaše menjalne tečaje. In zahvaljujoč kratkim kodam lahko gumb »Pošlji Messengerju« prikažete kjer koli na svojem spletnem mestu. S tem gumbom lahko ustvarite CTA za brezplačne predmete, e-knjige, kupone in podobno.

Poleg tega CartBack dobavlja odlično analitično nadzorno ploščo, ki vam ponuja informacije, ki so koristne za obnovitev vozičkov in ponovno trženje. Lahko pošljete sporočilo, ki ga pošljete, in nastavite časovne intervale za opomnike.

5. Recart

Recart za WooCommerce

Nato imamo Recart, fantastičen brezplačni vtičnik, ki dvigne vašo igro za obnovitev vozička na naslednjo raven. Recart vam s šestimi zmogljivimi funkcijami pomaga zaslužiti več, saj vam omogoča, da obnovite vozičke in ponovno tržite svojim uporabnikom.

Za začetek Recart prihaja s Facebook Messengerjem, kar je odličen način za povečanje prodaje, po članku OptinMonster. Recart vam ponuja avtomatizirane kampanje Messengerja, ki so odlične za izterjavo zapuščenih vozičkov in pošiljanje potrdil ter pošiljanje obvestil s kodami za popust.

Poleg tega lahko to funkcijo uporabite za pošiljanje opomnikov s kuponi in spremljanje sporočil po nakupu. Poleg tega vam vtičnik pomaga, da povečate svojo občinstvo Messengerja, ne da bi se trudil uporabnikom, da se prijavijo z e-pošto, kar je velik plus.

Če želite zbirati e-poštne naslove, lahko uporabite funkcijo Dodaj v košarico Popup. V nobenem trenutku lahko sestavite zelo donosen seznam e-poštnih sporočil, ki ga sestavljajo zainteresirani potencialni ali bodoči kupci. Pojavno okno lahko prilagodite s pomočjo predlog, da se ujemajo z vašo blagovno znamko.

Poleg tega lahko e-poštni seznam, ki ga sestavite s pomočjo Recarta, izvozite v katero koli e-poštno programsko opremo, ki vam omogoča, da pošiljate tekoče novice, da dosežete še več prodaje. Druge funkcije vključujejo samodejne zapuščene e-poštne oglaševalske akcije, potiskana obvestila, samodejno izpolnjevanje obrazcev, sledenje odjav, besedilna sporočila (kmalu), veliko integracij in še več.

6. Opuščena poročila o vozičkih za WooCommerce

Opuščena poročila o vozičkih za WooCommerce

Poskusi ročnega sledenja zapuščenim vozičkom brez orodja je težko, če ne tudi nemogoče. Zapuščena poročila o vozičkih za WooCommerce poenostavljajo postopek kot A, B, C. Kako? Vtičnik vam ponuja veliko vpogleda v število zapuščenih vozičkov, ki jih vaša trgovina beleži.

Ima edinstveno analitično nadzorno ploščo in strani s podatki, ki vam pomagajo ostati na vrhu vseh zapuščenih vozičkov v vaši trgovini. Zapuščena poročila o vozičkih za WooCommerce zbira veliko podatkov o uporabnikih, vključno z e-pošto in IP naslovom.

Poleg tega vam pokaže vozičke in znesek denarja, ki ga lahko med drugim izterjate. Nato lahko naknadno spremljate in obnavljate vozičke. To je preprosto in učinkovito orodje za ogled, kaj so kupci želeli kupiti.

Ali to, kar potrebujemo, storimo. Daje nam podatke, da lahko ukrepamo in zmanjšamo opustitev. Imeli smo nekaj vprašanj in razvijalcu je bila neverjetno v pomoč. – mjnewman

7. Pridno

Retainful - Obnovljena vrnitev košaric za WooCommerce

Kar zadeva obnovitev zapuščenih vozičkov, nam opomniki po e-pošti prinesejo najboljše rezultate – pomagajo si obnoviti približno 40 – 50% vseh zapuščenih vozičkov, ne da bi pri tem prebili znoj. Razvijalci, ki stojijo za Retainful, to jasno razumejo in poenostavili so postopek opominjanja po e-pošti, da bi lahko na koncu pridobili več poslov.

Vtičnik je najbolj znan po funkcijah, kot so samodejna e-poštna sporočila za obnovitev vozička, obnovitev z enim klikom z edinstveno povezavo v zapuščenem e-poštnem vozičku, neomejene predloge e-pošte in opomniki, podrobnosti o naročilu v obnovitvenih e-poštnih sporočilih, kuponih, bližnjicah in obsežnih poročilih..

Retainful je podobno kot nekateri zapuščeni vtičniki vozička WordPress na našem seznamu, vendar se sveti zgoraj, zahvaljujoč bolj racionaliziranim in optimiziranim postopkom obnovitve e-pošte..

8. YITH WooCommerce povrne opuščeni voziček

YITH WooCommerce povrne opuščeni voziček

Medtem ko lahko na straneh za oddajo blagajne spremenite obliko, da zmanjšate stopnjo opustitve vozičkov, obstajajo tudi drugi vzroki zapuščanja vozička ki so popolnoma izven vašega nadzora. Kar pa je pod vašim nadzorom, je, da potujete do zapuščenih oseb in jih potegnete, naj se vrnejo in dokončajo nakup.

YITH WooCommerce Recover Zapuščena košarica je bila zgrajena prav za ta namen. Z naborom koristnih funkcij lahko znatno zmanjšate stopnjo opustitve in izboljšate uporabniško izkušnjo.

Se sprašujete, kaj lahko pričakujem?

Vtičnik je dobavljen s časovnim razponom, prilagodljivim e-poštnim sporočilom (vsebina, zadeva in pošiljatelj) in možnostjo pošiljanja e-pošte ali v velikem obsegu. Če želite več, WITH WooCommerce povrne opuščeni voziček Pro vključuje briljantne funkcije, kot so obvestila o prejetih naročilih, več e-poštnih predlog, generator kuponov, razpored e-poštnih sporočil za samodejno dostavo, podrobne statistike, pripravljeno za WPML in obnovitev vozičkov za člane in goste.

Čudovit vtičnik, s samo možnostmi, ki sem jih potreboval. Naredila sem svojo raziskavo in dejstvo, da naj bi bila podpora YITH dobra, me je potisnilo čez rob, da sem jo kupil od vas. Ne najdem veliko razlik med tem vtičnikom in woo originalom, ampak glede podpore sem stoodstotno zadovoljen. Hvala vam. – Robin Veld

YITH ponuja tri naročnine na njihov vtičnik Pro v ceni 79 dolarjev za posamezno spletno mesto, 112 dolarjev za 6 strani in 190 dolarjev za 30 mest. Izkoristite lahko tudi 278 USD na leto klubske naročnine, ki vam ponuja dostop do vseh tem in vtičnikov YITH. Ponujajo tudi brezplačno različico.

9. Obnovitev vozička za WordPress

Obnovitev vozička za WordPress

Obnovitev vozička za WordPress je še en dobro sprejet, dobro ocenjen in dobro vzdrževan zapuščen vtičnik na WordPress.org, ki vam ga je kupil priznani jedrni razvijalec WordPress in sodelavec Lee Willis..

Vtičnik začne slediti imena in e-poštna sporočila, ko stranke vnesejo te podatke ob nakupu. Drugič, dobite popolnoma avtomatizirana e-poštna sporočila o ponovni populaciji in obnovitvi vozičkov. Obnovitev vozička za WordPress je kompatibilna z orodji Easy Digital Downloads, Omeji vsebino Pro, WP e-trgovino, WooCommerce in skladnostjo z GDPR orodji takoj iz polja..

Če želite videti ptičje videnje zapuščenih prizadevanj za obnovitev vozička, dobite podrobne statistike neposredno na nadzorni plošči WordPress. Brezplačna različica programa Recovery Cart Recovery za WordPress je odlična za začetek prenavljanja vozičkov kot šef. Toda premijska različica vsebuje več funkcij.

10. Conversio za WooCommerce

Conversio za WooCommerce

Nenazadnje imamo Conversio za WooCommerce. Kar je mimogrede več kot le zapuščen vtičnik vozička. To je popolno orodje za avtomatizacijo trženja. Po avtorju pomaga “… povečati vrednost življenjske dobe kupcev s pošiljanjem trženjskih kampanj, samodejnih e-poštnih sporočil z uporabo podatkovnih funkcij in močne segmentacije.”

Vtičnik ima funkcije, kot so brezhibna integracija z WooCommerce, segmentacija z dobrim polnjenjem z odličnimi možnostmi personalizacije, predloge za zelo pretvarjanje, podrobne meritve, potrdila, zapuščena e-poštna sporočila, spremljanje e-poštnih sporočil, glasila, pregledi izdelkov in odlična podpora za sladkanje posla.

Conversio je postal bistveno orodje za našo spletno trgovino in trženje dogodkov. Poenostavljene, preproste za uporabo in čudovito oblikovane predloge. Izjemno odzivna in koristna podpora. – emcini


Zapuščeni vozički predstavljajo resnično težavo mnogim lastnikom WordPress prodajaln. Zdaj s pomočjo tega seznama upamo, da boste zdaj lahko izbrali popoln zapuščeni vtičnik za vozičke, da zmanjšate zapuščene cene vozičkov, ponudite boljšo uporabniško izkušnjo in zaslužite več.

Kateri je vaš najljubši vtičnik WordPress zapuščenih vozičkov? Sporočite nam v komentarjih. Vnaprej hvala in navija za uspešno obnovitev vozička!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map