10+ najboljših YouTube vtičnikov WordPress za izboljšanje sodelovanja uporabnikov

Najboljši YouTubovi vtičniki za WordPress za izboljšanje sodelovanja uporabnikov

Če ste kot jaz, ste verjetno namenili velik del proračuna vašega spletnega mesta za promocijske dejavnosti. Navsezadnje pravilo 80–20 pravi, da je treba 80 odstotkov našega časa in truda porabiti za promocijo naše vsebine (namig: tu lahko pomagajo vtičniki YouTube WordPress).


Recimo, da ste za Facebook porabili 50 dolarjev, da so ljudje obiskali vašo ciljno stran ali objavo v spletnem dnevniku. Toda nekako so stopnje odskoka ravno previsoke! Zdi se, da ljudje odhajajo, še preden so na polovici strani!

Nismo sami. V svetu, kjer digitalna vsebina nastaja z eksplozivnim tempom, je težko pritegniti pozornost ljudi. Ampak obstaja en sveti gral, ki danes pritegne pozornost današnjih ljudi – in to je video vsebina.

S pravo video vsebino se stopnja obiskov ene strani zmanjšuje in ljudje običajno na vašem spletnem mestu porabijo več časa za gledanje videoposnetka in sčasoma povečajo konverzije. Ko v vsebino spletnega dnevnika vključimo videoposnetke, je veliko večja verjetnost, da bodo naši bralci video posnetke gledali in gledali. Če video reši njihov problem, so veliko bolj nagnjeni k temu, da ga delijo. Glede na to si oglejmo nekaj najboljših YouTube vtičnikov WordPress.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. YouTube vstavi plus vtičnik Freemium WordPress

YouTube vgradi Plus Freemium Youtube WordPress vtičnike

YouTube Embed Plus je eden najbolj priljubljenih vtičnikov YouTube z več kot 200.000 in več aktivnimi namestitvami. S tem vtičnikom lahko ustvarite galerije YouTube kanala ali seznamov predvajanja z več možnostmi za prilagajanje. Dodajte samodejno predvajanje, samodejno vdelajte prenose v živo, prilagodite nastavitve zagona videoposnetka, ustvarite pripravljeno vsebino funkcionalne ocene dostopnosti (FAE) in še več.

Glavne značilnosti:

 • Ustvarite galerije odzivnih kanalov in seznamov predvajanja za YouTube
 • Dodajte gumb za naročnino na kanal nad sličicami galerije
 • Podpora za lokalizacijo
 • Pro različica podpira leno nalaganje YouTube video posnetkov

2. Vtičnik WordPress Essential Grid Premium

Essential Grid WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Če želite integrirati mrežo svojih videoposnetkov v YouTubu, je eden najboljših vtičnikov YouTube WordPress za opravilo, ki ga uporablja Essential Grid. Ta rešitev v celoti v enem omrežju za vaše WordPress spletno mesto olajša integracijo videoposnetkov YouTube v katero koli objavo ali stran kot oblikovano mrežo (skupaj z drugimi oblikami vsebine, kot so blog, cene, portfelj, drsniki itd.). Vtičnik vključuje tudi urejevalnik kož v živo, tako da lahko hitro uredite videz sestave, postavitve, barv in drugih medijev na YouTubu.

Glavne značilnosti:

 • Podpira Youtube, Vimeo, samostojen video, iFrames, slike, objave, strani, vrste objav po meri, WooCommerce in galerije
 • Vizualni urejevalnik kože
 • Vgrajene vrste animacij in prednaložniki
 • Odziven in optimiziran za mobilne naprave
 • Premium podpora

3. Visual Composer YouTube Cannel s vtičnikom za vrtiljak Premium

Visual Composer YouTube Cannel s Carousel WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

S tem vtičnikom je preprosto dodati Youtube kanal v katero koli objavo ali stran s priljubljenim ustvarjalcem strani WPBakery. YouTube kanal Visual Composer z vrtiljakom dodaja nove module, da vstavite prilagodljiv občutek kanala. Dodajte mrežo nedavnih videoposnetkov, ustvarite seznam svoje najboljše vsebine ali celo dodajte video vrtiljak, da obiskovalci vašega spletnega mesta olajšajo brskanje po vaši vsebini.

Glavne značilnosti:

 • Razširitev WPBakery Visual Page Builderja
 • Postavitve mreže ali vrtiljaka
 • 7 Vnaprej določeni slogi
 • Popolnoma prilagodljiv stajling
 • Nastavitve zidanja in prilagajanja vrstice
 • 132 Elementne animacije
 • Neskončno drsenje, nalaganje več ali tradicionalna stran
 • Združljiv s skupno temo WordPress

4. YouTube Showcase – Videogalerija Prosti WordPress Vtičnik

YouTube Showcase Video Galerija Brezplačni vtičnik

YouTube Showcase vam omogoča ustvarjanje odzivnih strani galerije, napolnjenih z YouTube video posnetki. Lahko ustvarite stran z galerijo videoposnetkov, kjer so naslednji video posnetki prikazani pod izvirnim videoposnetkom s paginacijo. Prav tako lahko zgradite galerijo video omrežij, kjer so videoposnetki prikazani v mreži s štirimi stolpci. Ta vtičnik je odličen za prikazovanje več povezanih videoposnetkov, na primer spletnega tečaja, videovzgojitvenih serij in predstavitev izdelkov ter videov aplikacij.

Glavne značilnosti:

 • Sposobnost gradnje dveh ločenih video galerij – osnovne video galerije in galerije video mrež
 • Nastavite razmerje stranic sličic po meri – izberite 16: 9 ali 4: 3
 • Pripomočki stranske vrstice za prikaz nedavnih in predstavljenih videoposnetkov
 • Možnost paginacije je na voljo za daljše video serije

5. Yottie YouTube WordPress Galerija za YouTube

Yottie YouTube WordPress Galerija za YouTube

Info & DownloadView Demo

Yottie je vrhunski vtičnik za integracijo vašega YouTube kanala s svojim blogom WordPress. Z več kot 100 nastavljivimi parametri za nastavitev vašega YouTubeTube krmilja, več vnaprej oblikovanih barvnih shem in 16 jezikov, ki jih trenutno podpira vtičnik Yottie, je zelo primeren za skoraj vsak vlogger. Poleg tega je združljiv s priljubljenim ustvarjalcem strani Visual Composer, tako da lahko preprosto oblikujete postavitev strani po meri z vključenim video virom.

Glavne značilnosti:

 • Podpira YouTube, Vimeo in Dailymotion
 • Izdelajte visoko prilagodljive video galerije
 • Inovativni dodatki, kot je predvajanje zasebnih videoposnetkov Vimeo
 • Izbirate lahko med samostojno gostovanjem ali z gostovanjem v oblaku. Latter one podpira več platform in vključuje dostop do vseh dodatkov in funkcij

6. Vtičnik Flow Flow Social Stream Premium WordPress

Tok družbe Flow-Flow Youtube

Info & DownloadView Demo

Flow-Flow je eden od najboljših vtičnikov družbenega toka za WordPress, najboljše pa je, da podpira več video virov – Youtube, Vimeo in celo Instagram. Ta vtičnik je hiter in enostaven način za dodajanje nedavnih videoposnetkov v mravljin post ali stran. Preprosto sinhronizirajte svoj račun in nato dodajte tok YouTube kanala z vključenimi bližnjicami (ali elementom ustvarjalca strani Visual Composer). To je to! Vsi vaši novi videoposnetki bodo samodejno dodani na vaše WordPress spletno mesto, ko jih objavite.

Glavne značilnosti:

 • Vključite videoposnetke iz YouTuba, Vimea in Instagrama
 • Podpira vsa glavna družbena omrežja (YouTube, Facebook, Twitter itd.)
 • Združljivo z vtičnikom za ustvarjanje strani Visual Composer
 • CSS3 Galerije transformacij in svetlobne plošče
 • Odziven dizajn
 • Prevod pripravljen

7. Youtube Videogalerija za vtičnik Visual Composer Premium WordPress

Youtube video galerija za vtičnik Visual Composer Premium WordPress

Info & DownloadView Demo

Vtičnik YouTube Video Gallery je bil posebej ustvarjen kot dodatek za hte WPBakery Visual Composer page (kar pomeni, da je odličen kompliment za katero koli temo, združljivo z Visual Composer, kot je Total). S tem vtičnikom lahko hitro in enostavno vstavite posamezne videoposnetke, vire kanalov ali celo svoje sezname predvajanja. Obstajajo vgrajene možnosti za stolpce, strani, strani, slog mreže, sezname, vrtiljake, obrezovanje slike, všeč števci in še veliko več.

Glavne značilnosti:

 • Dodatek za WPBakery Visual Composer
 • Vgrajene možnosti oglaševanja
 • Odzivna in mrežnica pripravljena
 • Možnosti prilagoditve mreže in strani

8. Skrij videoposnetke, povezane z YouTubom, brezplačen vtičnik WordPress

Skrij videoposnetke, povezane z YouTubom, brezplačen vtičnik WordPress

V večini primerov želimo, da si naši obiskovalci ogledajo videoposnetek izdelka in se nato pomaknejo navzdol, da preberejo dejansko vsebino – ki je lahko objava v blogu ali kopija ciljne strani. Pravilno?

V WordPressu pa so YouTube video posnetki vdelani s privzeto rešitvijo oEmbed. V tem primeru YouTube konča prikazovanje povezanih videoposnetkov po končanem predvajanju izvirnega videoposnetka. To ponavadi odvrača uporabnike tako, da jim pokažejo smešne video posnetke z mačkami, takoj ko so videli vaš video posnetek izdelka Long Tail SEO. (Govorim iz osebnih izkušenj, haha!)

Tega zdaj res ne želimo, kajne? Skrivanje videoposnetkov, povezanih z YouTubom, preprečuje, da bi se to dogajalo tako, da YouTube oEmbedu prepreči prikazovanje povezanih videov.

Glavne značilnosti:

 • Preprečuje, da bi se predvajani videoposnetki prikazali po predvajanju izvirnega videa

Opomba: Ko nadgradite vtičnik, morda ne bo deloval zaradi težave s predpomnjenjem. Preprost popravek je, da vtičnik ročno izključite in ponovno aktivirate. S tem počistite predpomnilnik in začne znova delovati.

9. YouTube vstavi vtičnik Freemium WordPress

YouTube je vdelal vtičnik Freemium WordPress

YouTube Embed WordPress vam ponuja številne izboljšave in možnosti prilagajanja pri vgradnji YouTubovih videov v WordPress.

Za začetek lahko vdelate videoposnetke v objave, strani in vrste objav po meri. Ustvarite lahko ustvarjalne in vgrajene YouTube video posnetke v widgetized območjih, kot so glava mesta, prilagojene stranske vrstice in noge (čeprav ne morem pomisliti na spletno mesto, ki bi uporabljalo videoposnetek v nogi! Ali lahko?)

Vrhunska različica vtičnika vključuje funkcije, kot je skrivanje povezanih video posnetkov pred prikazom na koncu videoposnetka, nastavitev možnosti za posamezne videoposnetke itd..

Glavne predstavitve

 • Prikažite videoposnetke v objavah, na straneh, po vrstah objav po meri in na widgetized območjih
 • Konfigurirajte privzete možnosti, kot so dimenzije predvajalnika, celoten zaslon, možnosti opomb in napisov
 • Prilagodite barvo vrstice napredka igralca glede na skladnost blagovne znamke

10. Brezplačni WordPress vtičnik, ki je odziven za Widget

Brezplačni brezplačni vtičnik WordPress z odzivom za Youtube Widget

Doslej smo v tej objavi najboljših YouTubovih WordPress vtičnikov delili vtičnike, ki omogočajo vdelavo videoposnetkov YouTube na vaše WordPress spletno mesto. Če želite YouTube kanal ali videoposnetke prikazati samo na svoji stranski vrstici, je ta brezplačni YouTube Widget vtičnik za vas.

Vtičnik doda vaš widget po meri na vaše spletno mesto, tako da boste lahko video posnetke enostavno vstavili v stranske vrstice ali noge v nekaj klikih. Poleg tega obstaja preprosta koda, ki jo lahko uporabite, če želite, da svoje videoposnetke vstavite v objave ali strani, če tako želite.

Glavne značilnosti:

 • Pripomočki in možnosti vstavljanja kratkih kod
 • Nastavitve barve nadzorne vrstice in vrstice napredka
 • Omogoči sledenje videoposnetkom za analitiko
 • Dodajte opise po meri

11. Youtube Videos to WordPress Posts Premium WordPress Vtičnik

Youtube Video posnetki WordPress Posts Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Ste predvsem YouTuber, vendar želite svoje video posnetke promovirati na svojem blogu? Brez problema! Vtičnik YouTube Videos to WordPress Posts bo samodejno uvozil vaše najnovejše video posnetke na vaše WordPress spletno mesto kot objave. Uvoz videoposnetkov glede na uporabnika, kanala, id ali poizvedbo po meri. Obstajate možnost množičnega uvoza, strnjenja ali načrtovanja, tako da bodo vaše WordPress objave posodobljene s svojim kanalom.

Glavne značilnosti:

 • Samodejno ustvarite WordPress objave iz svojih videoposnetkov v YouTubu
 • Razmeten uvoz ali urnik
 • Podpira vse vdelane WordPress video (YT, Jw itd.)
 • Preverite poškodovane ali odstranjene videoposnetke
 • Podpira izrezke videoposnetka

12. YourChannel: YouTube Channel Free WordPress Vtičnik

YourChannel: YouTube Video Gallery Prosti vtičnik WordPress

YourChannel vam bo pomagal prikazovati prilagojeno različico YouTube kanala v WordPressu. Za začetek boste morali dobiti svojo kopijo Ključ za YouTube API, uporabniško ime in ID kanala in jih shranite v nastavitvah vtičnika. Nato lahko konfigurirate več konfiguracijskih nastavitev, kot je uporaba video predvajalnika Lightbox ali omogočanje / onemogočanje funkcij, kot so prikazovanje slike pasic, seznamov predvajanja, skupnih videoposnetkov, ogledov in še veliko več.

Glavne značilnosti:

 • Sposobnost selektivnega prikaza več elementov, kot so informacije o kanalu, število naročnikov / videoposnetkov, seznami predvajanja, slika pasice kanala itd..
 • Visual builder, ki deluje s kratko kodo
 • Prikažite sličice videoposnetkov v sedmih različnih slogih, na katere so vsi odzivni

Zapiranje najboljših vtičnikov za WordPress za YouTube

Kaj je dober YouTube YouTube WordPress vtičniki? Če želite odgovoriti na to vprašanje, bi morali vprašati “Kaj potrebujem?” Različni ljudje imajo različne zahteve glede določene vrste izdelka. Zato je v kategoriji »YouTube za WordPress« aktivno razvitih več kot 10+ YouTube vtičnikov WordPress.

Upajmo, da ste naš seznam 10+ najboljših YouTube vtičnikov WordPress koristni. Samo nekaj minut si izberite pravi vtičnik za vas. Toplo priporočam, da ne izberete vtičnika z desetimi funkcijami, od katerih boste uporabljali samo eno. Zapišite si, kaj poskušate doseči s pomočjo vtičnika. Ko se odločite za svoje potrebe, pojdite po seznamu in izberite vtičnik, ki ustreza vašim kriterijem.

Ali smo izpustili pomemben vtičnik? Ste razvijalec in bi radi svoj vtičnik videli na tem seznamu? Sporočite nam v komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me