10 novih vtičnikov za začetnike Bloggerje in izkušene WordPress uporabnike

Ta zbirka vsebuje 10 novih in omembe vrednih vtičnikov, ki se bodo tako uporabnikom tako blogerjem kot začetnikom kot izkušenim WordPressom zdeli koristni. Čeprav bodo novi blogerji lahko izboljšali svoje spletno mesto z namestitvijo nekaterih od teh brezplačnih vtičnikov, bi morali tudi izkušeni uporabniki WordPressa tukaj najti enega ali dva nova vtičnika, ki ju bodo lahko uporabili za nadgradnjo spletnega dnevnika.


Med to zbirko boste našli vtičnike za vnos opomb, s pomočjo katerih boste lahko spremljali teme, o katerih nameravate blogati, vtičnike za družbene medije za spodbujanje bralcev k skupni rabi vsebine, orodja za trženje po e-pošti za upravljanje in rast seznama naročnikov in še nekaj drugih orodja, ki bodo obiskovalcem olajšali iskanje in branje več odličnih vsebin.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

OneNote Publisher za WordPress

Vtičniki za Bloggerje OneNote

Vsak bloger potrebuje dobro aplikacijo za beležko. Nikoli ne veste, kdaj bo prišlo do navdiha za novo temo objave, zato je možnost, da hitro shranite te ideje, bistvena lastnost vseh orodij za blogerje.

Microsoft OneNote je aplikacija, ki je brezplačna za uporabo na več platformah. Omogoča vam, da pozneje posnamete iz spleta za dostop brez povezave, prejemate uporabne povezave po e-pošti in shranite fotografije, posnete s kamero telefona, v virtualni prenosni računalnik.

Najboljše od tega, da je za WordPress uporabnike zdaj na voljo uradni vtičnik. Ta vtičnik doda urejevalnik gumba OneNote v urejevalnik WordPress, ki vam omogoča hitro iskanje po zapiskih in v objavo vstavite shranjeno vsebino. To vam daje možnost, da prejmete orise svojih objav v OneNote, preden jih uvozite v svoj WordPress blog za dokončanje.

Bolje kliknite za Tweet

Kliknite, če želite Tweet Vtičnik

Obožujte jih ali sovražite, tisti, ki citirajo, da citirajo tvit, zagotovo postajajo vse bolj priljubljeni. Medtem ko so lahko nekoliko nadležni, če citat, ki ga je mogoče tvitovati, ni preveč navdihujoč, če jih pravilno uporabljate, so lahko odličen način za spodbujanje več družabnih deležev za vaš blog in upamo, da na vaše spletno mesto privabi več obiskovalcev..

Ta novo izdani vtičnik pobere tam, kjer je vtičnik Click to Tweet iz Todaymade izpadel in vključuje izboljšano štetje znakov in pripravljenost na prevod.

ChimpMate: WordPress MailChimp Assistant

ChimpMate WordPress vtičnik

Ena od najpomembnejših nalog, ki jo lahko opravite, je ustvarjanje seznama naročnikov za e-poštne novice za vaš blog. Ker MailChimp ponuja brezplačne račune za vse, ki imajo manj kot 2000 naročnikov, je brezplačni ChimpMate vtičnik dobra izbira za nove blogerje, ki šele začnejo na svoji poti.

Ta brezplačni vtičnik vključuje dobro izbiro različnih e-poštnih obrazcev za prijavo, s pomočjo katerih lahko povečate seznam naročnikov. Uporabniški vmesnik je morda nekoliko neroden, vendar ni veliko brezplačnih vtičnikov, ki vam omogočajo, da v enem paketu ustvarite obrazce za svetlobno polje, drsnik in pripomočke.

Opomba: pripomoček za stransko vrstico po vsebini

Opomba Vtičnik za pripomočke po meri

Note je preprost, vendar učinkovit vtičnik, ki vam omogoča, da v območje stranske vrstice spletnega dnevnika vnesete vrsto različnih vrst vsebine. Ko aktivirate vtičnik, lahko dodate nov pripomoček na območje svoje stranske vrstice in mu nato začnete dodajati vsebino, vse z orodjem za prilagajanje WordPress Live.

To vam nato omogoči predogled v živo v sprednjem delu, ko dodate vsebino pripomočkov po meri. Opomba je bila prvotno ustvarjena za vtičnik Conductor, ki smo ga pregledali pred časom. Vendar bi moralo delovati s katero koli temo WordPressa.

Postmatično: Objave in komentarji po e-pošti

Postmatična objava vtičnika za e-pošto

Če želite na svojem blogu povečati uporabniško sodelovanje, vam bo morda pomagal brezplačni vtičnik Postmatic. S tem vtičnikom, nameščenim na vašem spletnem mestu, se lahko vaši bralci prijavijo, da bodo nove objave samodejno poslane po e-pošti, namesto da bi morali v spletnem dnevniku preverjati novo vsebino.

Da bi spodbudili razpravo o svoji vsebini, lahko vaši naročniki nato zapišejo komentar, tako da preprosto odgovorijo na novo e-poštno sporočilo. To odstrani številne ovire, ki bi bralcu lahko drugače preprečile komentar, na primer izpolnjevanje obrazca ali ustvarjanje računa. Postmatic uporablja MailChimp in Rackspace za obdelavo e-poštne korespondence, s čimer zagotavljata, da sta sposobna zagotoviti zanesljivo storitev.

Popslide: Vstavitveni sistem Windows po meri

Popslide Drsni vtičnik za vsebino

Če ne želite, da bi prikazovali pojavna okna svojim obiskovalcem, vendar želite imeti dostop do nekaterih rezultatov, ki jih lahko ustvarijo, bi bil lahko nov in brezplačen Popslide vtičnik dober kompromis.

Namesto, da bi pop-up okna sprožili pri svojih obiskovalcih, bo Popslide prikazal nekoliko manj moteče drsno okno. Za razliko od ChimpMate vtičnika, ki je bil predstavljen že prej, ta možnost ne omejuje na prikazovanje obrazcev samo za prijavo po e-pošti..

Namesto tega lahko prek vmesnika Popslide dodate poljubno vsebino po meri v drsno območje, in sicer prek urejevalnika WYSIWYG. Prav tako dobite dobro mero nadzora nad tem, kako izgleda in deluje drsno območje, trenutno pa lahko brezplačno nadgradite na različico pro, v zameno za delitev povezave do strani na Facebooku.

Samodejno predstavljena slika iz naslova

Samodejno predstavljena slika

Skoraj vse objave na blogu je mogoče izboljšati z dobro predstavljeno sliko. Če pa te slike ne pozabite dodati v svoje objave na spletnem dnevniku, bi vas lahko zanimala brezplačna samodejna podoba slike iz vtičnika Title.

Ta vtičnik lahko ustvari sliko po meri za vsako objavo na vašem spletnem mestu, če jo pozabite dodati sami. Vtičnik uporablja naslov objave in nato besedilo uporabi na eni od vključenih sedmih slik. Na voljo so tudi tri pisave.

Ali boste te samodejno ustvarjene predstavljene slike tako zelo vzljubili, da vam ne bo treba več skrbeti, da bi dodali svoje; ali pa vas bo nevarnost njihove uporabe prisilila, da začnete na svoj blog nalagati ustreznejše sličice.

TimeSpan: Čas za branje vtičnika

TimeSpan Čas za branje vtičnika

Če želite svojim bralcem sporočiti, kakšno časovno naložbo bodo potrebovali, da bodo prišli do konca svojih objav na spletnem dnevniku, je bil brezplačni vtičnik TimeSpan narejen samo za vas.

Ko bo nedavno objavljen na vašem spletnem mestu, bo ta nedavno objavljen vtičnik dodal čas za branje informacij na začetek vseh vaših objav. Medtem ko vtičnik uporablja preizkušeno severnoameriško povprečje 250 besed na minuto, lahko to premagate s svojo vrednostjo.

Način WP Couch: Način branja brez motenj

Bralni vtičnik brez motenj

Če objavljate vsebino z dolgimi obrazci, bi morala biti ena od glavnih prednostnih nalog, da obiskovalci olajšajo branje teh objav, ne da bi se motili. Medtem ko bi lahko prešli na ultra minimalistično temo WordPress, je še en način odstranjevanja motenj namestitev vtičnika WP Couch Mode.

Ta brezplačni vtičnik omogoča bralcem možnost, da si ogledajo svoje objave v načinu brez motenj. S klikom na gumb načina branja se objava odpre v novem pojavnem oknu brez motenj. Tako se obiskovalcem čim lažje osredotočijo na vsebino, ki jo poskušajo zaužiti.

Samodejno naloži naslednjo objavo

Samodejno naloži naslednjo objavo

Nenazadnje vam sveže objavljeni vtičnik za samodejno nalaganje Next Post omogoča dodajanje funkcije na vaše spletno mesto, ki je še ni bilo mogoče opaziti na številnih blogih WordPressa.

Ko je ta vtičnik aktiven na vašem spletnem mestu, se naslednji članek samodejno naloži, ko bralci pridejo do konca objave. Upajmo, da bi to moralo povečati število objav, ki jih je vsak obiskovalec ogledal na svojem spletnem mestu, ne da bi za to članke potrebovali ročno iskanje.

Na žalost ta vtičnik ne deluje z vsako temo in za pravilno nastavitev potrebuje nekaj truda. Če pa si vzamete čas, lahko na spletno mesto dodate lepo funkcijo, ki obiskovalcem olajša branje več vaše vsebine.

Zaključek

Ne glede na to, ali ste novi bloger ali stari, upamo, da boste na svojem spletnem mestu našli vsaj en nov vtičnik. Od razraščanja e-poštnega seznama do tega, da bralcem pomagate najti več vaše odlične vsebine, bi tukaj moralo biti nekaj za vsakogar.

Ste v zadnjem času odkrili zanimive nove WordPress vtičnike? Katere funkcije menite, da bi moral vsak novi bloger uporabljati vtičnik za dodajanje na svoje spletno mesto? Delite svoje misli v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me