10+ uporabnih vtičnikov WordPress za rast seznama e-pošte

“Če želite razviti svoje podjetje, bi morala biti glavna prednostna naloga izdelava učinkovitega seznama e-pošte.” – To je nasvet, ki sem ga dobil pred nekaj leti, ko sem prvič začel blogati. In še danes je dragocena.


Mnogi od vas morda že razumejo, zakaj je dragocen nasvet. Ko imate vedno večji seznam zaupanja vrednih naročnikov, je lažje usmeriti promet in pridobiti več družabnih deležev do svojih najnovejših objav v spletnem dnevniku. Ne le to, zaslužite lahko tudi tako, da na svoj seznam pošljete posebne ponudbe.

V tem članku bom delil nekaj najboljših brezplačnih in vrhunskih vtičnikov za WordPress, ki vam bodo pomagali ustvariti več naročnikov z manj prometa. Na seznam sem vključil tudi nekaj brezplačnih vtičnikov za tiste, ki šele začnejo z bloganjem ali nimajo dodatnega denarja za porabo.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Getsitecontrol

Getsitecontrol - WordPress Popups, Optins, Ankete in še več

Odlično za začetnike in izkušene profesionalce, Getsitecontrol je celovit pojavni oken, optin obrazec, anketa in vtičnik za poziv k akciji, ki vam bo pomagal hitro razviti seznam e-poštnih sporočil. Z vsemi vgrajenimi funkcijami lahko oblikujete popolno pojavno okno ali obrazec za vaše individualne potrebe (celo obvestilo o piškotkih).

Getsitecontrol ponuja enostavne predloge pripomočkov, tako da lahko hitro ustvarite obrazce optin. Samo izberite predlogo, ki jo želite uporabiti, in prilagodite barve, besedilo, animacije in celo pozicije elementov. Lahko pa oblikujete svoj obrazec s pomočjo CSS po meri. Slike lahko tudi uvažate z Instagrama, dodate elemente ankete (potrditvena polja, izbirne gumbe, ocenjevalne lestvice) ali uporabite API za dodajanje naprednih funkcij v obrazce – na primer prikazovanje prilagojenih sporočil obiskovalcem. Ko končate s pripomočkom, ga preprosto vstavite na svoje mesto WordPress prek vtičnika!

Vendar je Getsitecontrol izvrstno orodje, s katerim boste lahko razvili seznam, dejstvo, da je integriran z 29 različnimi marketinškimi platformami. To vključuje Google Analytics, Convertkit, Drip, Hubspot, MailCHimp, Sendinblue, VerticalResponse in še več. Za razvijalce je na voljo tudi nekaj spletnih brskalnikov, s katerimi si lahko ogledate podatke v realnem času za svoje pripomočke Getsitecontrol.

Lastnosti:

 • Korak za korakom oblikovalec obrazcev
 • Možnosti prilagoditve
 • Galerija predlog s predhodno izdelanimi postavitvami
 • Zapustite nadzor nad namenom, da zajamete vodiče, preden odidejo
 • A / B split testiranje za do 5 različic
 • Statistika v realnem času in integracija Google Analytics
 • Možnost delitve naročninskih obrazcev preko neposredne povezave

Cena: Načrti se začnejo pri 9 USD na mesec

2. MailOptin

MailOptin - pojavni okni, obrazci za elektronsko sporočilo in novice

Info & DownloadView Demo

Če želite razviti svoj seznam e-poštnih sporočil, se morate osredotočiti na ustvarjanje potencialnih strank – in MailOptin počne prav to. Ta vtičnik vključuje močan ustvarjalec obrazcev, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje različnih optin za vaše spletno mesto. Prilagodite oblikovanje obrazca, besedilo, polja, animacije in celo določite pravila za prikaz (na primer sprožilec namere za izhod ali po določenem času na vašem spletnem mestu). Z možnostmi za svetlobne okvirje, vrstice z obvestili v vsebini (pred / po ali vdelani vdelano) in še več je enostavno ustvariti optin obrazec, primeren za vaše občinstvo. In ker obstaja vgrajena analitika in podpora za A / B split test, lahko resnično optimizirate svojo strategijo za hitrejšo rast seznama e-pošte.

A to še ni vse – MailOptin ponuja integracije za skoraj vsako e-poštno storitev in CRM, ki se vam zdijo. Obrazce za optin lahko enostavno povežete s MailChimp, Monitorjem oglaševalskih akcij, aWeber, GetResponse, SendinBlue, MailPoet in še več. MailOptin prav tako brezhibno sodeluje z Google Analytics in priljubljenimi vtičniki za prevajanje, Polylang in Weglot. Medtem ko je brezplačno MailOptin Lite Različica je na voljo na WordPress.org, za odklepanje vseh odličnih funkcij vtičnika potrebujete vrhunsko različico.

Lastnosti:

 • Optinski slogi: svetlobna plošča, obvestilna vrstica, pripomoček za stransko vrstico, drsni vhod, pred / za njim, inline
 • Sprožilci: izhod, čas na spletnem mestu, ogledi strani, pomikanje, zagon klika, ciljanje na naprave
 • Dejanja konverzije z možnostmi za preusmeritev uporabnikov na določen URL
 • A / B split testiranje za optinove
 • Zaznavanje bloka oglasov
 • Smart Honeypot zaščita pred neželeno pošto
 • Integracija s priljubljenimi ponudniki e-pošte, CRMS, vtičniki za prevajanje in Google Analytics
 • Upravljanje glasila (vključno z avtomatizacijo, razporedom in še več)

Cena: Od 79 $ / leto

3. Uspešno vodi

Uspešno vodi

Info & DownloadView Demo

Thrive Leads je vtičnik za pripravo seznama, ki so ga razvili razvijalci v Thrive Themes. Ta vtičnik napolni udarce in je v kompletu z vsemi vrstami prijavnih obrazcev, na katere se lahko domislite: ustvarite lahko pojavna okna, drsne obrazce, oblike v obliki traku, ki se pojavijo na vrhu ali dnu zaslona, ​​dvostopenjski povezave ali gumbi za vključitev, obrazci za polnjenje zaslona, ​​obrazec “Scroll Mat”, ki je podoben pozdravni preprogi SumoMe, lahko vstavite obrazce za prijavo na dno objav, v področja gradnikov ali kjer koli v svoji vsebini.

Širok izbor obrazcev in priloženi urejevalnik povleci in spusti pomeni veliko prožnosti za ustvarjanje in prikazovanje prijavnih obrazcev na vašem spletnem mestu. Vendar so vse glavne značilnosti, ki jih oglašuje Thrive Leads, povezane z optimizacijo pretvorbe. Napredno testiranje A / B in podrobno poročanje sta vgrajena v vtičnik. Drugi poudarki so dejstva, da lahko samodejno skrijete obrazce za prijavo za obiskovalce, ki so že naročeni na vaš seznam in lahko celo prikažete nadomestno vsebino obstoječim naročnikom, namesto običajnih prijavnih obrazcev.

Lastnosti:

 • Desetine vnaprej izdelanih predlog + gradnik predlog za povleci in spusti
 • Vsak tip obrazca za prijavo, ki si ga omislite
 • Varnostno kopiranje in izvoz funkcije za vaš seznam naročnikov
 • A / B preizkusite različne prijavne obrazce, različne ponudbe, različne vrste obrazcev in pustite, da vtičnik samodejno izbere zmagovalca
 • Prikazovati različne vsebine obstoječim naročnikom
 • Izhod iz namere, SmartExit, sprožilci drsenja, sprožilci klikov, časovno sproženi itd.
 • Veliko, veliko možnosti animacije

Cena: Od 59 $ / leto

4. Sumo

Glasilo SumoMe

Sumo by AppSumo je priročen vtičnik za prikazovanje preprostih pojavnih oken, ki vas ne bo stavil niti en sam denar. Na voljo je vrsta odličnih funkcij, ki jih običajno najdete v premium vtičniku, kot sta OptinMonster ali Ninja Popups.

To je popoln vtičnik za blogerja začetnika ali kdo ne želi porabiti denarja, saj ga je mogoče enostavno integrirati s Mailchimp, brezplačno storitev samodejnega odziva (za do 2000 naročnikov). Čeprav so e-poštna sporočila omejena na 12.000 na mesec. Mailchimp je na trgu že tako dolgo in ima ugled za kakovostno storitev.

Opomba: Za prijavo računa na spletnem mestu Sumo je nujno potrebno.

Lastnosti:

 • Asinhrono nalaganje, ki ne bo vplivalo na hitrost nalaganja strani
 • Pametna časovna doba po e-pošti (na primer Izhod Monitor)
 • Nastavite svojo lastno časovno razporeditev
 • Popoln nadzor nad HTML nad vsebino v prometu
 • Oglejte si statistiko naročnin po e-pošti za vse čase

Cena: prost

5. WP zajem e-pošte

wp-emailcapture-wordpress-vtičniki

WP e-poštni naslov je ustvaril moj dobri prijatelj Rhys Wynne. Vtičnik je odlična rešitev za tiste, ki ne želijo uporabljati storitev samodejnega odzivanja za zbiranje e-poštnih sporočil. Doda 2 obrazec polja (Ime in e-pošta) za zajem e-poštnih sporočil.

Velika razlika pri tem vtičniku je, da vam ni treba porabiti denarja za storitve tretjih oseb (Aweber ali GetResponse), vse se naredi neposredno na strani z nastavitvami v WordPressu. Brezplačna različica ima omejeno funkcionalnost, kar je lahko koristno, če želite pred nakupom preizkusiti vtičnik.

Lastnosti:

 • Enostavno izvozite seznam v večje storitve samodejnega odzivanja
 • Za pošiljanje e-poštnih sporočil uporablja interno funkcijo wp_mail za WordPress.
 • Dvojni optin za preverjanje
 • Ustvarite več seznamov za svoje spletno mesto
 • Sledite obiskovalcem svojega spletnega mesta in od kod prihajajo vaše prijave.
 • Podpora za vrste objav po meri

Cena: Brezplačno (z omejenimi funkcijami)

6. OptinMonster

Obrazci OptinMonster WordPress Optin

Info & DownloadView Demo

OptinMonster je še en močan vtičnik, ki zelo enostavno dodaja elegantne pojavne obrazce. Omogoča tudi dodajanje obrazcev po meri pod objave, pripomočke na stranski vrstici, strani, na dnu spletnega mesta in obrazca za vstavitev. Zlahka ga lahko opišemo kot vtični vtičnik All-in-one list za WordPress, vendar to ni za vse (vsaj ne za tiste, ki se šele začenjajo), saj je v primerjavi z drugimi vtičniki v tem segmentu precej drag.

Na primer – večina vtičnikov, ki so na voljo na trgu, ne stane več kot 50 dolarjev, en tak vtičnik je Ninja Popups, uporabljam ga na svojem spletnem mestu že 6 mesecev in nikoli nisem naletel na težave. Toda cena ni edina stvar, ki OptinMonster loči od drugih vtičnikov, ampak je tudi tehnologija Exit-Intent, ki zazna vedenje obiskovalcev in jih pozove v ciljno akcijo v natančnem trenutku, ko bodo kmalu odšli. Menim, da je glavni razlog, zakaj je vtičnik tako drag, ker je opremljen s tehnologijo izhoda, nekaj, kar ste prej lahko našli le v izmenjavi Bounce.

Lastnosti:

 • Čudoviti modeli obrazcev Optin
 • Preprosto preizkusite različne vsebine, naslove, postavitve in sloge z modulom A / B Testing
 • Izhod iz naklepne tehnologije
 • Analizirajte klike, poglede in splošne stopnje konverzij z našo vgrajeno analitiko.

Cena: 199 dolarjev

7. Pozdravljeni Bar

HelloBar

Pozdravljena vrstica vam omogoča, da ustvarite čudovite vrstice z obvestili, ki so poudarjene na vrhu zaslona za obiskovalce vašega spletnega mesta. Vrstico lahko uporabite za ustvarjanje novih potencialnih strank prek prodajnega lijaka ali po meri za optin.

Ustvari kodo po meri, ki jo lahko dodate s pomočjo vtičnika WordPress ali če ne želite uporabljati vtičnika, lahko kodo ročno vstavite v svojo temo. Trenutno je omejena na štiri glavne storitve samodejnega odziva – Aweber, Mailchimp, Monitor Campaign Monitor in Constant Contact.

Lastnosti:

 • Vgrajena Analytics
 • Dobro oblikovani obrazci Optin
 • Samodejno ustvarjen WordPress vtičnik

Cena: Brezplačno do 10 klikov

Na voljo je tudi premium različica za 4,95 dolarja na mesec z dodatnimi funkcijami – podpora SSL, brez blagovne znamke, viri RSS in Twitter in do 100 klikov.

8. OptimizePress

OptimizePress Vtičnik za članstvo v WordPressu

Info & DownloadView Demo

OptimizePress je moj najljubši vtičnik WordPress, ko gre za ustvarjanje ciljnih strani profesionalnega videza. Ne gre samo za ustvarjanje ciljnih strani in prodajnih tokov; OptimizePress lahko uporabite tudi za ustvarjanje portalov za članstvo.

Ima urejevalnik povleci in spusti, ki je izredno enostaven za uporabo, lahko pa ustvarite tudi ciljne strani, ne da bi se morali potapljati med vsemi možnostmi.

Ena velika prednost OP – ima dve možnosti, vtičnik in temo. Različico vtičnika lahko uporabite, če želite ohraniti svojo trenutno obliko spletnega dnevnika.

Lastnosti:

 • Povleci in spusti urejevalnik
 • Podpora za kratke kode
 • Preprosta integracija samodejnega odziva
 • Vadbe in vadbe so enostavne za sledenje
 • Integrirane SEO funkcije
 • Več kot 30 predlog, med katerimi lahko izbirate

Cena: 197 dolarjev

9. E-poštni naročniki in novice

Posnetek zaslona e-poštnih naročnikov in vtičnika.

E-poštni naročniki in e-novice so brezplačni e-poštni naslovi, glasila in vtičniki. Čeprav ni tako prilagodljiv, je to odlična in enostavna možnost za pošiljanje novic z WordPress-om (čeprav priporočamo, da si v tem članku ogledate WordPress vtičnike za več možnosti). S temi vtičniki lahko pošiljate obvestila o člankih, sestavljate seznam naročnikov in dodate enojne in dvojne načine prijave.

Čeprav ni najbolj prilagodljiv navzven, je ta vtičnik odlična možnost za začetek, če ne želite uporabljati platforme, kot sta MailChimp ali MadMimi.

Lastnosti:

 • Hranite svoje podatke na strežniku
 • Ustvarite neomejene obrazce, predloge e-poštnih sporočil in obvestil
 • Pripravljen je GDPR
 • Samodejni e-poštni naslov dobrodošlice
 • Enostaven za uporabo urejevalnika HTML

Cena: prost

10. Obrazci Ninje

Posnetek zaslona vtičnika Ninja Forms.

Ninja Forms Lite je strogo oblikovalec obrazcev, vendar vključuje svojo lastno integracijo naročniškega seznama premium v ​​obliki MailChimp, dodatek, ki se začne pri 29 USD.

Ko ste enkrat nastavite MailChimp z obrazci Ninja, ta razširitev vam omogoča, da ustvarite obrazce za svoj račun MailChimp z uporabo moči in prilagodljivosti, ki jo zagotavlja Ninja Forms.

Za dodajanje naročniškega seznama s pomočjo tega vtičnika potrebujete dodatek, vendar so funkcije, ki jih ponuja, vredne zmernih stroškov. Poleg tega lastna funkcionalnost Ninja Forms omogoča ustvarjanje privlačnih naročninskih obrazcev s pomočjo močnega ustvarjalca obrazcev povleci in spusti.

Lastnosti:

 • Prilagodljivi naročniški obrazci
 • Vnaprej izdelane predloge
 • Izdelovalec obrazcev povleci in spusti
 • Skupinski naročniki
 • Več naročnin MailChimp na obrazec
 • Možnost uvoza / izvoza vašega naročniškega seznama

Cena: 29 USD (za dodatek MailChimp – Ninja Forms sama je brezplačna)

11. Jetpack

Jetpack WordPress vtičnik

Zadnji na seznamu je Jetpack – razvil ga je Automattic, isto podjetje za WordPressom. Svoje Naročninski modul omogoča obiskovalcem, da se prijavijo na posodobitve po e-pošti neposredno iz vašega spletnega dnevnika. Vaši naročniki bodo posodobljeni, ko bodo objavljene nove objave v spletnem dnevniku in ko bodo nove objave dodane v objavo, ki ji sledijo.

Ni mogoče izvažati celotnega seznama naročnikov s programom Jetpack, lahko pa izvozite podatke tistih, ki so se prijavili z uporabo svojih e-poštnih naslovov in ne z računom WordPress. Če vam je všeč možnost, da se vaše naročnine obravnavajo namesto vas, bi bil Jetpack idealen. Poleg tega je njegova enostavna uporaba in širina naročnin samo dragocen vtičnik, poleg tega pa obstaja premium različica s še več funkcijami.

Lastnosti:

 • Hitra nastavitev (še posebej, če že uporabljate Jetpack na svojem spletnem mestu)
 • Enostavne možnosti »naročite se na spletno mesto« in »Naročite se na komentarje«
 • Gradnik za naročnino
 • Kratka koda za dodajanje obrazca v objave in strani

Cena: prost

Zakaj je izdelava seznama e-pošte ključnega pomena

Obrazec za prijavo na newsletter WPExplorer

V WPExplorerju radi poenostavimo, saj za generiranje naročnikov uporabljamo obrazec za prijavo na stranski vrstici.

Naročniški seznam (ali e-novice) je natanko tako, kot se sliši – seznam strank ali strank, ki so se odločile od vas prejemati trženjska sporočila. Ste od e-pošte kdaj od svoje najljubše trgovine prejemali novice ali posebne ponudbe? Če imate, ste to verjetno zato, ker ste del njihovega naročniškega seznama.

Medtem ko se ta e-poštna sporočila lahko zdijo moteče, ko jih prejmete preveč, so s poslovnega vidika priročno orodje. S seznamom naročnikov boste lahko:

 • Ustvarite več konverzij in prodaje. Več ko bodo ljudje videli vaše ponudbe in pozive k dejanjem, več nakupov in prijav bi morali pritegniti. Vzemite za primer Amazon: eden od načinov, s katerim lahko nadaljujete z nakupom izdelkov, je, da redno pošiljate ponudbe.
 • Povečajte promet. Kadar koli objavite novo objavo ali posodobite spletno mesto s pomembnimi informacijami, lahko takoj naročite svoje naročnike. To bi moralo pomagati povečati ponovljen promet in obdržati občinstvo z vašo vsebino.

Lepa stvar naročniškega seznama je, da vas vzpostavlja neposreden stik s svojim občinstvom. Ni vmesni posrednik in vam ni treba paziti, da se držite različnih pravil in smernic platform družbenih medijev. Nadzirate svoj seznam in ga lahko uporabljate na najboljši način za vas in vaše naročnike.

Na srečo z enim ali dvema pf ta vtičniki boste zagotovo povečali naročnike na svoj e-poštni seznam. Če ste uporabili katerega koli od teh vtičnikov, nam v razdelku s komentarji sporočite vaše misli. Če imate priporočilo za vtičnike, ki ga moramo dodati, nam sporočite, kaj je to in zakaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map