10+ WordPress vtičniki za optimizacijo slike

Spletno mesto brez slik je dobro, omamno. Veste, dolgočasno. Spletno mesto s neoptimiziran slike so popolna povleka in požrla bo vašo dragoceno pasovno širino, upočasnila skoraj vse in pokvarila uporabniško izkušnjo (UX).


Vsak lastnik spletnega mesta si mora prizadevati, da bi svojim obiskovalcem ves čas zagotavljal najboljšo uporabniško izkušnjo. Uporaba težkih slik, ki trajajo več let, ni način, kako zagotoviti racionalizirano uporabniško izkušnjo. Če imate na svojem spletnem mestu težke slike, verjetno še niste optimizirali istega za iskalnike. Izgubljate UX in SEO točke levo, desno in v središču, vaše spletno poslovanje pa je nosilec vsega tega.

Današnja objava vam bo pokazala, kako optimizirati slike za najboljšo učinkovitost spletnega mesta in SEO. Mislim, kakšen smisel ima super hitro spletno mesto s presunljivo podobo SEO? Poleg tega boste odkrili koristne vtičnike za optimizacijo slik, ki bodo izboljšali delovanje vašega ljubljenega mesta WordPress. Uživajte v objavi in ​​delite svoje misli (ali karkoli drugega res) v komentarjih. Tega se vedno veselimo ��

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Kako optimizirati slike za WordPress (pred nalaganjem)

Preden si ogledate vtičnike za optimizacijo slike WordPress, poglejmo nekaj stvari. Optimizacija WordPress slik za najboljšo učinkovitost in SEO presega le vtičnike. Na primer, morate zagotoviti:

 • Vaše slike so poimenovane ustrezno (Super za SEO)
 • Slike so prave velikosti (Zakaj naložiti ogromno datoteko, ko manjši lahko naredi trik?)
 • Razmršujete svoje slike (zmanjšuje velikost slikovnih datotek)
 • Dodaš alt in naslov atribute vašim slikam (odlično za SEO)

Ustrezno poimenovanje slik

Svoje slike morate poimenovati kot tržnik – ali s SEO. Obrazložitev je dokaj preprosta: pravilno prikazane slike se bodo pojavile v rezultatih iskanja Google Images, kar vam omogoča velik zagon prometa. Poleg tega je pravilno imenovane slike lažje slediti in najti. Za SEO: Če delate s ključnimi besedami, bi bilo super, da v naslov slike dodate ključno besedo.

Ne nalagajte slik v obliki PHOTO101.jpg ali kaj podobnega, poimenujte vse slike ustrezno. Tehnično gledano pravilno poimenovanje slik ne vpliva na uspešnost spletnega mesta, je pa dobro za SEO.

Uporaba slik z ustreznimi velikostmi

Če naložite velike nore slike in jih pozneje spremenite v HTML, verjamem, da zapravljate čas in upočasnite svoje WordPress spletno mesto hkrati. Če želite na primer prikazati sliko 300 x 300, se pred nalaganjem prepričajte, da slika meri 300 x 300.

Če lahko sliko manjše spremenite in spremenite na 300 x 300 z uporabo HTML-ja, ne da bi pri tem ogrožali kakovost, toliko bolje. Samo ne povečujte slik, kot jih resnično potrebujete.

Smešne slike

Ščetkanje bo znatno zmanjšalo velikost slik. Postopek vključuje odstranjevanje slik brezplačnih podatkov, kot so GPS koordinate, vrsta uporabljene kamere in datum ustvarjanja.

Uporaba Sprites

Sprites, dokaj znana tehnika CSS, omogoča uporabo ene slike za doseganje različnih modelov na vašem spletnem mestu. V nasprotju z nalaganjem več slik (kar traja čas) bodo Sprites naložili eno sliko, s čimer boste prihranili veliko sekund v času nalaganja strani.

Vedno dodajte atribut ALT v slike

Dodajanje alt pripisovanje vašim slikam vaše spletno mesto WordPress ne bo hitrejše, je pa vsekakor dobro za vašo SEO kampanjo. Pajki iskalnikov ne prikazujejo vaših slik tako, kot to počnejo človeški bralci. Zanašajo se na podatke, ki so priloženi vaši sliki (npr. Naslov slike in vsebina alt atribut) za razvrščanje in na koncu uvrstitev slike.

Medtem ko alt atribut je treba uporabiti za zadrževanje nadomestnega besedila za sliko (če se slika iz enega ali drugega razloga ne naloži, je nadomestno besedilo prikazano na svojem mestu), lahko ta atribut uporabite za SEO namene. V nadomestno besedilo lahko vržete ključno besedo ali besedno zvezo in opazujete, kako vaš SEO deluje.

Prvih deset (10) Vtičniki za optimizacijo slike za WordPress

S tem prvim delom se morda neham razkrivati ​​skrivnosti trgovine s SEO in preiti na sočnejši del tega delovnega mesta; Vtičniki za optimizacijo slike WordPress!

EWWW Vtičnik za optimiziranje slik WordPress

EWWW orodje za optimizacijo slik WordPress Vtičnik

Z več kot tristo tisoč (300k) prenosi in izjemno oceno 4,8 / 5,0 zvezde je EWWW Image Optimizer vtičnik za optimizacijo slike, ki bo rešil vaše spletno mesto WordPress. Programiran za samodejni zagon, lahko z orodjem EWWW Image Optimizer optimizirate slike, ko jih naložite na svoje spletno mesto, kot tudi prej naložene slike

Poleg tega lahko slike preprosto pretvorite v datoteke manjše velikosti. Vtičnik uporablja orodja za gifsicle, jpegtran, pngquant, pngout in optipng za optimizacijo slik brez izgube kakovosti. Prednosti uporabe orodja za optimiziranje slik EWWW vključujejo:

 • Hitrejše varnostne kopije
 • Spletne strani se nalagajo hitreje
 • Manjša poraba pasovne širine
 • Vtičnik je zelo hiter in enostaven za namestitev in uporabo (preizkusil sem ga sam)
 • Boljša optimizacija PNG
 • Itd

CW Image Optimizer WordPress vtičnik

CW Image Optimizer Optimizacija slike WordPress Vtičnik

Iščete učinkovit in varen vtičnik za optimizacijo slike? CW Image Optimizer je vaš odgovor. CW Image Optimizer uporablja slikovno orodje Linux littleutils, da zmanjša velikost slikovnih datotek, kar izboljša delovanje vašega WordPress spletnega mesta.

Poleg tega, Jacob Allred – avtor – želi, da veste, če vtičnik temelji na WP Smush.it, ne rabite se obremenjevati s politiko zasebnosti Smush.it in TOS (pogoji storitve), saj vaše slike nikoli ne bodo zapustile vašega strežnika . Namestitev Linuxovih malih orodij je za začetnike WordPress-a lahko malce zahtevna, vendar je CW Image Optimizer vredno preveriti, če ima oceno 4.4 / 5.0 in več kot dvajset tisoč (20 k) prenosov.

WP Smush.it vtičnik za WordPress

WP Smush.it Vtičnik za optimizacijo slike WordPress

WP Smush.it vam upravlja in vzdržuje WPMU DEV vam omogoča optimizacijo slik tako, da jih posamično stisnete v Knjižnica medijev ali v razsutem stanju iz Mediji meni v WordPress Administrator (nadzorna plošča). WP Smush.it integrira WordPress s Smush.it API, ki je platforma, ki omogoča ta vtičnik za optimizacijo slike na:

 • Strip dodatne podatke iz JPEG
 • Optimizirajte JPEG stiskanje
 • Pretvorite GIF v PNG
 • Stisnite neuporabljene barve iz indeksiranih slik

WP Smush.it samodejno optimizira vaše slike. Vtičnik lahko optimizira slike, ko jih dodate v svoj blog, obstoječe slike pa lahko optimizirate le z nekaj kliki. WP Smush.it je bil prenesen več kot 800k krat, ocena 4.1 / 5.0 in pričakujete lahko veliko podporo in več funkcij strokovne ekipe WPMU DEV.

Leni Load WordPress Vtičnik

WordPress vtičnik za leno nalaganje slike za optimizacijo slike

Kar ime za vtičnik, ki prinaša odlično optimizacijo slike za boljše delovanje spletnega mesta. Najboljši del je, da Lazy Load deluje brez uporabe, kar pomeni, da vam ni treba konfigurirati zamudnih možnosti. Vtičnik, ki se ponaša z več kot osemdeset tisoč (80 tisoč) prenosi in oceno 4,5 / 5,0, deluje samodejno in uporablja jQuery.sonar za nalaganje slik samo, če so uporabniku vidne. Vaše slike se bodo prikazovale ena za drugo, ko se uporabnik pomika po strani.

Lazy Load je osupljiv rezultat združenih prizadevanj Jakea Goldmana iz podjetja 10up LLC, Automattic in TechCrunch. Lazy Load je odličen odraz moči jQuery.sonar in odličen vtičnik za optimizacijo slike za WordPress.

SEO prijazne slike WordPress Vtičnik

SEO prijazne slike Optimizacija slike WordPress Vtičnik

Če zaostajate s svojo SEO grafiko, boste odkrili, zakaj so SEO Friendly Images vtičnik za optimizacijo slike WordPress, ki ga potrebujete. SEO Friendly Images samodejno doda tudi WordPress SEO vtičnik alt in naslov pripisuje vašim slikam. Samo nastavite svoje alt in naslov možnosti enostavno in vaše delo je opravljeno!

Kot smo že videli, je alt atribut je zelo pomemben za optimizacijo iskalnikov. The naslov atribut vsebuje besedilo (opis orodja), ki se prikaže, ko z miško pritisnete nad sliko. SEO Friendly Images je razvil Vladimir Prelovac (priznani avtor vtičnikov WordPress za druge priljubljene vtičnike, kot so Pametni YouTube Pro in Tema Vožnja) ima oceno 4,0 / 5,0 in več kot milijon (1 m) prenosov.

Vtičnik Hammy WordPress

Vtičnik WordPress za optimizacijo slike Hammy

Želite zagotoviti optimizirano izkušnjo slike v več napravah, zlasti mobilnih telefonih? Če ste rekli da, vas bo Hammy zainteresiral. Namesto da bi zmanjšal velikost slik, Hammy zgrabi slike iz vaših objav in strani ter ustvari nekaj manjših slik. Ko bralec pride na vaše spletno mesto, Hammy samodejno streže najustreznejšo sliko. To vašim uporabnikom mobilnih naprav omogoča boljšo izkušnjo.

Vtičnik se opira na jQuery, če pa slednji ni na voljo, bo Hammy padel nazaj na prvotno sliko. To lahko predstavlja težavo in morda je to edini razlog, da ima vtičnik oceno 3,8 / 5,0 in približno sedemnajst tisoč (16,9 tisoč) prenosov. Hammy tako hitro zajame metapodatke alt in naslov atribute iz originalne slike, kar je velik plus. Na žalost vtičnik ne podpira vrst po meri po meri in traja kar nekaj konfiguracije.

Imsanity WordPress vtičnik

Beseda za optimizacijo slike Imsanity WordPress

Ali ste utrujeni od prenašanja prispevkov (ali uporabnikov) noro ogromno fotografij? No, slik vam ni treba več ročno spreminjati, ker imate zdaj Imsanity. Z lahkoto konfigurirate max, višino in kakovost slike, ki pomagajo Imsanity, da bo vse naložene slike preverjalo. Vtičnik zmanjša velikosti slik na vašo predhodno konfigurirano velikost in nato nadomesti izvirnike. Vtičnik ima možnost obsežne velikosti, ki skrbi za že naložene slike. Imsanity ladje z drugimi značilnostmi, ki niso omenjene zgoraj, in imajo oceno 4,9 / 5,0.

Prizm Image WordPress Vtičnik

Prizm Optimizacija slike WordPress Vtičnik

Po besedah ​​avtorja Accusofta ta vtičnik za optimizacijo slike WordPress omogoča, da “… zmanjšate velikost datotek slik do 70% …”, ne da bi pri tem izgubili ločljivost in vizualno kakovost. S samo štirimi tisoč (4k) prenosi in oceno 3,5 / 5,0 lahko trdimo, da vtičnik za optimizacijo slike Prizm pride tja korak za korakom, ali bolje po sliki.

Prizm Image vam pomaga optimizirati JPEG stiskanje, optimizirati PNG in GIF, odstraniti metapodatke iz datotek JPEG in še veliko več. Za uporabo vtičnika se morate registrirati za brezplačni račun Prizm Image. Če vprašate mene, je ta vtičnik za optimizacijo slike videti odličen, vendar le nekaj prenosov in ocena, ki ne presega štirih zvezdic, daje slabo voljo.

PB vtičnik za odzivne slike PB

PB vtičnik za optimizacijo slik PB

Rad bi rekel, da je odziven spletni dizajn prihodnost, vendar je tukaj pri nas, v sedanjosti. Če tega še ne poznate, vam odziven dizajn omogoča, da ustvarite spletna mesta, ki so na vseh napravah odlična, ne glede na širino zaslona.

Da bi dosegli najboljši rezultat, morajo biti tekstualna vsebina in slike odzivne. Tukaj prihajajo PB-odzivne slike. Vtičnik preoblikuje slike po standardnih medijskih poizvedbah CSS, kar vam nudi veliko mero prilagodljivosti. Medijske poizvedbe lahko prilagodite po sliki, po objavi ali po postavitvi. PB Respovable Images sta razvila Jacob Dunn in Phenomblue in ima oceno 4,5 / 5,0.

Media File Prenameni vtičnik WordPress

Prenosni datotečni vtičnik za optimizacijo slike za medijske datoteke

Verjetno ste vsaj enkrat v preteklosti na svojem spletnem mestu WordPress opazili napačno označeno slikovno datoteko. Ročno preimenovanje datoteke pomeni, da morate urediti tudi vse reference na to sliko. Če vprašate mene, se to sliši okorno, še posebej, če imate veliko spletno mesto.

Kaj, če bi lahko dobili vtičnik za optimizacijo slike WordPress, ki skrbi za veliko dvigovanje? No, uganite kaj, Media File Renamer je ravno ta vtičnik. Ta vtičnik vam pomaga preimenovati slike, ne da bi pri tem prekinil znoj. Povrhu tega Media File Renamer samodejno posodobi vse reference (povezave v objavah in straneh, src itd.), Kar olajša vaše delo. Vse datoteke lahko naenkrat preimenujete. Samo pomislite, kaj bi to pomenilo za vaše slike SEO prizadevanja.

ShortPixel

ShotPixel Optimizer slike

ShortPixel je vtičnik za stiskanje slike, ki samo deluje: namestite ga in nato pozabite nanj. Z več kot 20.000 aktivnimi namestitvami po WordPressu je priljubljena izbira za tiste, ki se zavedajo pomembnosti optimiziranih slik na svojem spletnem mestu..

Za SEO je pomemben dejavnik, da ima spletno mesto, ki se hitro naloži, slike pa so na splošno največji vir na katerem koli spletnem mestu. Močni algoritmi podjetja ShortPixel zagotavljajo, da se slike (JPEG, PNG in GIF) in PDF spremenijo v velikost in pravilno optimizirajo. To vodi do hitrejših spletnih mest, ki jih Google ljubi! Da ne omenjam njegove boljše uporabniške izkušnje za obiskovalce.

ShortPixel ne more samo spremeniti velikosti in stisniti starejših slik / dokumentov PDF, temveč tudi samodejno storiti enako za vsako novo sliko, ki jo dodate na svoje spletno mesto. Tako morate samo vstaviti vtičnik, ga konfigurirati in nato pozabiti nanj. V ozadju bo naredil svojo čarovnijo, medtem ko boste na svojem spletnem mestu delali druge stvari.

Nazaj k tebi…

Zdaj imate na voljo veliko izbire, kar zadeva vtičnike za optimizacijo slike WordPress. Izberite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Če želite eksperimentirati, lahko hkrati preizkusite dva vtičnika, vendar ni uporabe – en vtičnik za optimizacijo slike naj bo dovolj.

Kateri vtičnik za optimizacijo slik uporabljate za izboljšanje uspešnosti na svojem spletnem mestu WordPress? Prosimo, delite z nami v spodnjem razdelku za komentarje. Adios amigo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map