10 WordPress vtičnikov, ki bi jih morali imeti vsi

vse v posebnem Začetnike lahko vtičniki pomagajo popolnoma preoblikovati in izboljšati namestitev WordPress-a. Ti sladki kosi lahko resnično pomagajo obogatiti vašo spletno stran in opraviti naloge, ki so bile prej nemogoče. Poleg tega veliko novincem v spletu pomagajo doseči določene preproste naloge, ne da bi se morali dotikati nobene kode.


Osebno ne verjamem v tonsko količino vtičnikov, saj lahko resnično upočasnijo vaše spletno mesto in povečajo ranljivost, da bi se vdrli, vendar obstaja nekaj res odličnih vtičnikov (nekateri jih osebno uporabljam), ki so res odlični praktično vsak blog. Tu je deset mojih najljubših in kar se mi zdi deset najboljših WordPress vtičnikov. Uživajte!

1. Vse v enem paketu SEO

Vse v enem paketu SEO je vrhunski vtičnik za optimizacijo iskalnikov za WordPress. Ta vtičnik vam bo omogočil spreminjanje vseh meta opisov in oznak ključnih besed v vaših objavah, straneh in celo na domači strani. Poleg tega vam omogoča nekaj prilagoditev, da preprečite podvajanje vsebine v svojem spletnem dnevniku. Obstaja še nekaj res odličnih SEO vtičnikov, vendar sem vedno uporabljal in oboževal vse v enem paketu SEO.

Pridobite vse v enem SEO

2. Akismet

Ni pošiljatelja neželene pošte, kot je Akisment. Ta vtičnik bo samodejno vstavil tisto, za kar meni, da so Spam komentarji, neposredno v vašo mapo z neželeno pošto, tako da vam z njimi ni treba ukvarjati. V nekaterih svojih blogih vsak dan dobim na stotine avtomatskih neželenih komentarjev, ta vtičniki mi olajšajo življenje, ko grem skozi in odobrim komentarje.

Vzemi Akismet

3. Google XML zemljevidi spletnih mest

Ste že kdaj poskusili kodirati svoj zemljevid xml? Če je tako, potem veste, koliko je zanič. Traja večno in je izjemno ponavljajoč. Vtičnik spletnega mesta Google XML bo samodejno posodobil vaš zemljevid spletnega mesta, ko dodate vsebino na svoje spletno mesto, pa tudi ping vrhunskih iskalnikov in jim sporočil vaše posodobitve. To je nujno, ko poskušate izboljšati SEO svojega spletnega dnevnika.

Pridobite zemljevide Google XML

4. Roboti Meta

To je vtičnik, ki sem ga odkril pred kratkim, a sem se hitro zaljubil. Robots Metaallow vam omogoča, da preprosto dodate ustrezne metaoznake robotov na vse svoje strani in vire, prav tako pa tudi onemogočite neuporabljene arhive in ne spremljate nekaterih povezav na svojem spletnem dnevniku. Ta vtičnik bo deloval v ozadju in tako pomagal, da se vaše spletno mesto pravilno indeksira in uvrsti.

Pridobite robote Meta

5. Hiper predpomnilnik

Teme WordPress delujejo tako, da določene klice v vašo bazo podatkov in vrnete te klice v vaš brskalnik, da se lahko upodablja v HTML. To je super, saj vam omogoča, da imate skrbniško ploščo in zadnjo strukturo, vendar vsakič, ko nekdo naloži stran z vašega spletnega dnevnika na vaše spletno mesto, opravi vse tiste klice PHP in pridobi ustrezno vsebino, s čimer upočasni vaše spletno mesto. Hyper Cache bo ustvaril predpomnjene različice HTML vašega spletnega mesta in jih prikazal, ko si obiskovalci ogledajo vaše spletno mesto, zaradi česar se bo vaše spletno mesto naložilo veliko hitreje. In kot veste, velik-G zdaj hitrost spletnega mesta obravnava kot dejavnik uvrstitve.

Pridobite Hyper Cache

6. jQuery Image Lazy Load

Morda ste opazili, da je večina današnjih blogov polnih vseh vrst slik. “Vsi” imajo sličice v objavah in “vsi” sestavljajo velikanske sezname “vrha karkoli” (kot sem jaz) s temi ogromnimi in čudovitimi slikami. Težava je v tem, da lahko zaradi vseh teh lepih slik vaše spletno mesto luknjo naloži počasneje in nihče ne mara večno čakati, da se spletno mesto naloži. Vtičnik za leno nalaganje jQuery Image uporablja jQuery za nalaganje slik na vaš blog, ko se obiskovalci pomikajo po strani. Super!

Pridobite jQuery Image Lazy Load

7. WP125

Vsi blogirajo, da bi zaslužili, kajne? Ok, ne vsi, zagotovo pa večina ljudi. WP125 je odlično orožje za začetek denarja na vašem blogu. Ta wp vtičnik vam bo omogočil enostavno dodajanje in sledenje oglaševalskih mest 125 × 125 pik na vašem spletnem mestu. Če torej sodelujete v partnerskih programih ali prodajate oglasna mesta na svojem spletnem mestu, ne da bi šli prek tretje osebe, potem je to vtičnik za vas.

Pridobite WP125

8. Objavi na Twitterju

Post To Twitter je zelo preprost vtičnik. Vse, kar naredi, je, da samodejno objavi tvit na vašo zadnjo objavo na spletnem dnevniku. Takoj, ko nekaj objavite na svojem blogu, bo vtičnik samodejno tvitnil objavo. Če ste takšni kot jaz in vam Twitter sploh ni preveč mar, vendar imate radi SEO prednosti in dodaten promet, ki ga zagotavlja, je to zelo priročno orodje. Z objavo na Twitterju se vam nikoli ne bo treba vpisati v twitter, da bi ljudje vedeli, kaj ste pripravljeni … samo posodobite svoj blog.

Pridobite objavo na Twitterju

9. Naročite se na komentarje

Ni boljšega načina za dodatne obiske vašega spletnega mesta in spodbujanje razpravljanja kot pa omogočanje ljudem, da se naročijo na komentarje na vaše objave. Osebno se ne bom naročil na številne objave, a vsakič, ko najdete precej vroče razprave ali super blog in je nepremagljiv. Naročite se na komentar doda malo potrditveno polje na dnu obrazca za komentar in če bo uporabnik oddal komentar, ga bodo poslali po e-pošti, ko bodo na to objavo objavljeni novi komentarji..

Pridobite naročnino na komentarje

10. Obrazec reCaptcha

Obrazec reCaptcha je verjetno najlažji in najbolj osnovni vtičnik za kontaktni obrazec wordpress, ki ima zakonit filter za neželeno pošto. Enostavno aktivirajte vtičnik, dodajte svoje ključe reCaptcha na ploščo z nastavitvami in uporabite kratko kodo za prikaz osnovnega obrazca za stike na svojem spletnem mestu. Odlično za ustvarjanje strani za stike na vašem blogu.

Pridobite obrazec reCaptcha

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me