12 najboljših tem za WordPress podružničnega marketinga za leto 2020

10+ najboljših WordPress tem podružničnega trženja

Pridobivanje denarja prek spleta s podružničnim trženjem je eden najlažjih načinov za izboljšanje zaslužka. V teh dneh je pridruženo trženje postalo trend za skoraj vse internetne prodajalce. Kot pridruženi tržnik lahko oglašujete s povezovanjem na pridružene storitve ali izdelke. Potem zaslužite pridruženo provizijo za vsako prodajo ali potencialno vodenje, ki ga ustvarite. Da bi se to zgodilo, morate najprej imeti dobro izdelan dizajn spletnega mesta, s katerim lahko vključite svoje obiskovalce. To je razlog, zakaj priporočamo uporabo ene izmed najboljših tematik WordPress affiliate marketinga. Boljši dizajn poveča pretvorbe, zato bi moralo biti enako tudi s partnerskimi temami, kajne?


Na trgu sem videl, da obstaja toliko kakovostnih tem, ki podružnično trženje jemljejo kot drugo prednostno nalogo. Prikazovanje partnerskih izdelkov je težko, če vaša tema ni zasnovana za trženje podružnic. Upoštevajoč to dejstvo, bom v tem članku delil nekaj najboljših tematik WordPress podružničnega marketinga (po mojem mnenju), da bi povečal vaš uspeh.

Obstaja dostojno število kakovostnih tem, ki so razvite in zasnovane izključno za podružnično trženje. Upajmo, da vam bo ta članek morda pomagal izbrati kakovostno podružnično temo, tako da boste odpravili kakršno koli zmedo glede zadeve. Teme, ki sem jih tukaj omenil, so vrhunske in ohranjajo raznolikost, ki lahko olajša zahteve različnih niš. Torej, začnimo!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Temeljni okvir geneze

Tematski okvir Genesis WordPress

Info & DownloadView Demo

Okvir Genesis, ki ga je razvil StudioPress, je ena izmed najbolj priljubljenih “tem” na trgu. To je res WordPress okvir, ne pa tema. To je intuitivna in najbolj dostopna tema programa WordPress, ki vam omogoča preobrazbo iz novinca v strokovnjaka. S to temo lahko v najkrajšem možnem času brez težav ustvarite profesionalno spletno mesto za izvajanje svojega podružničnega trženja.

Z veliko tematskih možnosti dobite v Genesisu svobodo ravnanja s katero koli komponento svojega spletnega mesta od enega stolpca do treh postavitev vsebine stolpcev. Poleg tega lahko dobite trezno, elegantno barvno shemo, vgrajena orodja za SEO, popolnoma prilagodljivo stransko vrstico, prilagodljive menije, velikopotezne stranske vrstice. Imeli boste celo tehnike indeksiranja v iskalnikih, s katerimi boste izboljšali uvrstitev svojega spletnega mesta v rezultatih iskanja.

2. Kupon (dnevne ponudbe in kuponi)

Info & DownloadView Demo

To je tema, ki temelji na kuponu za pridružene tržnike in blogerje. Tema je posebej izdelana za dnevne ponudbe in spletna mesta s kuponi. Kupon vsebuje uporabniku prijazen vmesnik, ki uporabniku omogoča enostavno upravljanje teme. Med uporabo te teme vam ni treba namestiti nobenega drugega vtičnika. Poleg tega poglobljeno orodje za prilagajanje ponuja enostavno, hitro in brez nepotrebnih izkušenj.

Kupon lahko pridruženi tržniki uporabljajo za svoje velikodušno število funkcij. Glave, noge in stranske vrstice lahko preprosto prilagodite. Temo lahko integrirate z več platformami. Temo lahko na primer vključite pri prodajalcih WooCommerce in WC-jev. Poleg tega, če pridruženi tržnik potrebuje trden okvir za prikaz več in raznolikih katalogov za vse pridružene partnerje, bi bil Kupon najboljša možnost. Tema vključuje vključitev PDF bonov WooCommerce z dinamičnim iskanjem in filtriranjem.

3. Simpli Pro (WooCommerce / Shop)

Simpli Pro WordPress tema

Simpli Pro je vrhunska tema WooCommerce in blogging za podjetnice. Čeprav je bila tema zasnovana in zgrajena z ženskim pridihom, jo ​​je mogoče uporabiti za skoraj vsako spletno stran. Samo prilagodite barve in pisave. Temo uporabljate tudi za bloganje in spletno mesto za e-trgovino. Kot pridruženi tržnik lahko ustvarite spletna mesta za blog za promocijo izdelkov ali ustvarite tudi WooCommerce za prodajo drugih izdelkov na vašem spletnem mestu. Eden najpomembnejših vidikov uporabe Simpli Pro je vsestranska uporaba na vseh področjih. Tema lahko uporablja ženske podjetnice, blogerke, zdravstvene trenerje, političarke in celo motivacijske govorce.

Obstaja veliko lastnosti in funkcionalnosti te teme. Zaradi priročnega orodja za prilagajanje so stvari bolj uporabniku prijazne. Najpomembnejši vidik te teme je vgrajena integracija ustvarjalca strani King Composer in WP tekoči obrazec vtičnik, ki omogoča vsakemu uporabniku nadzor nad celotnim spletnim mestom brez pisanja minimalne kode. Večina vaše ciljne publike bo morda obiskala vaše spletno mesto, misleč, da bo vaše spletno mesto videti enako v vseh napravah, tema Simpli Pro pa to stori za vas, saj je vaše spletno mesto mobilno prijazno.

4. Skupaj

Skupna odzivna večnamenska tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Total je pametna, prilagodljiva in odzivna večnamenska tema premium. Tema svojim spletnim skrbnikom omogoča enostavno izkušnjo gradnje spletnega mesta z enostavnim vmesnikom. Tema je najbolj primerna za najrazličnejše spletne strani in namene. Kot primer lahko uporabite temo za korporativne bloge, poslovna spletna mesta, profesionalni portfelj in komercialne spletne trgovine.

Z uporabo Total lahko WooCommerce integrirate s svojim spletnim mestom, ki vam omogoča ustvarjanje katerega koli spletnega mesta, ki temelji na tržnici, kjer lahko začnete spletno podjetje in na njem prodajate skoraj vse. Poleg integracije WooCommerce tema ponuja vgrajen drsni vtičnik revolucije za diaprojekcije. Poleg tega Total svojim uporabnikom zagotavlja na desetine elementov, kratkih kod in številne funkcije. Obstaja 40 različnih animacij elementov s temo, zaradi katere je bolj interaktivna. Dobiš tudi več možnosti strani in več možnosti glave.

5. MagPlus

MagPlus Blog & Magazine WordPress tema

Info & DownloadView Demo

MagPlus je sodobna, dinamična in GDPR skladna tema revije WordPress. Temo je razvila elitna spletna ekipa za razvijalce z imenom “Theme Bubble”. Rečeno je, da so pred ustvarjanjem teme porabili več kot pol leta za razumevanje trga in drugih pomembnih vprašanj o tej temi. MagPlus ponuja več kot 40 vgrajenih predlog po meri za svoje uporabnike.

Z uporabo teme MagPlus lahko ustvarite poljubno spletno mesto ne glede na nobeno nišo, ki ste jo izbrali. Za pridruženega tržnika bi to lahko bila odlična možnost za delo s temo. Ob misli na uporabniško perspektivo tema ponuja svojim uporabnikom 25+ postavitev po meri. Obstaja več deset slogov po meri, ki jih lahko uporabite za vsebino. Poleg tega ima MagPlus tudi 20+ izključno vgrajenih pripomočkov po meri, s katerimi lahko spletno mesto popeljete na naslednjo raven.

6. Trženje

Marketing Pro SEO WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Marketing Pro je pametna tema programa WordPress za podružnično trženje, digitalni marketing in spletno prodajo. Ta tema ponuja 7 vgrajenih predstavitev z izjemnimi naprednimi funkcijami. Predstavlja tudi 9 vnaprej izdelanih predlog z orodjem za uvoz z enim klikom. Vse, kar lahko dobite, ne da bi vedeli nobeno kodiranje. Uporabite drugačno demo različico, kot jo najdete v uradni namestitvi.

Še več, tema uporablja Visual Composer kot ustvarjalec strani. Poleg tega vključuje priljubljen vtičnik Slider Revolution za zagon. Poleg tega tema podpira WPML za prevod in sloge Googlovih pisav za tipografijo. Poleg tega trgovine in vsaka denarna menjava poteka prek modula WooCommerce. S pomočjo raznolike zasnove teme boste dobili priložnost igrati s šestimi različnimi glavami, brez robov stranskih vrstic in 30+ notranjimi stranmi. Marketing Pro je neverjeten za pridružene tržnike, ki želijo začeti z različnimi nišami.

7. Themify Ultra

Themify Ultra WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ultra je ena izmed najbolj priljubljenih večnamenskih tem v tleh, ki jo je ustvaril Themify. Ta tema predstavlja 60 vnaprej zasnovanih postavitev. Ta super tema vam ponuja vgrajen ustvarjalnik strani povleci in spusti. Z desetinami vgrajenih modelov, postavitev in predlog lahko spletno mesto naredite bolj dinamično po vrsti. Za pridružene tržnike, ki želijo začeti blog, bi bila ta tema zanje najboljša možnost.

Z uporabo Ultra boste dobili cel kup osupljivih funkcij, kot so drsenje po paralaksu, animacije, števci, drsnik, Google Zemljevidi in še veliko več. Omogoča vam prilagoditev spletnega mesta na različne načine. Logotip, barve, ozadje itd. Lahko spremenite na plošči z možnostmi, ki je enostavna za uporabo. Vgrajeni ustvarjalec strani vam omogoča tudi ustvarjanje čudovitih postavitev strani, kadar koli potrebujete.

8. Rehub (primerjava cen)

Rehub Primerjava cen & Tema tržnega partnerstva

Info & DownloadView Demo

Rehub je vrhunska tema s številnimi funkcijami za podružnična trženja podjetij. V Rehubu je na voljo veliko možnosti, kot je povezana funkcija prikaza izdelka, ki na vaše spletno mesto dodajo recenzije, primerjave, predstavitev izdelkov in še veliko več. Če povezujete druge izdelke ali prodajate svoje izdelke, bi to lahko bile najboljše možnosti za vas. Če naložite to super temo, imate popolno podporo dveh vodilnih zmogljivih vtičnikov z imenom WooCommerce in Easy Digital Downloads.

Dobite tudi nekaj vgrajenih partnerskih vtičnikov, eden je za ustvarjanje primerjalnih tabel, drugi pa za upravljanje odhodnih partnerskih povezav. Funkcionalnost drugega vtičnika je, da na eni nadzorni plošči spremljate klike, ki jih prejmejo vaše povezave, in vse, kar lahko upravljate.

Prilagoditev teme teme je super, saj boste dobili veliko fleksibilnosti pri konfiguriranju teme v različnih oblikah. Vsebuje različne sisteme postavitve, obliko spletne trgovine ali obliko postavitve revij.

Z eno besedo, z uporabo te teme boste dobili popoln sodoben dizajn z veliko funkcij, povezanih s podružnicami.

9. SteadyIncome

SteadyIncome WordPress tema

SteadyIncome je zasnovan in zgrajen posebej za podružnične programe WordPress. Tema je izdelek ekipe MyThemeShop, ki kaže, da bi bil odličen izdelek. Eden najpomembnejših vidikov teme je njena hitrost nalaganja, ki na koncu privede do višjih stopenj pretvorbe in boljšega uvrščanja v iskalnikih.

Poleg tega boste z uporabo SteadyIncome dobili nabor funkcij, ki vam bodo olajšale zaslužek na spletu prek partnerskih programov. Na primer, lahko dobite orodje za izdelavo seznama e-poštnih sporočil, predstavljene prikaze izdelkov, ikone družbenih medijev z odzivom za mobilne naprave. Razporeditev domače strani lahko izberete glede na vaše zahteve z uporabo sistema za natančno nastavitev. Ko kupite katerega od izdelkov, ko se pridružite klubu SteadyIncome, bi dobili več dostopa do več izdelkov nizke cene.

10. Denarni tok

MoneyFlow WordPress tema

MoneyFlow je sodobna in profesionalna tema bloga, ki se lahko uporablja za partnersko trženje. Ta tema ponuja zbirko naprednih funkcij z varnim mehanizmom zaslužka. Ta tema je tudi izdelek MyThemeShop, ki ponuja nabor postavitev, med katerimi lahko izbirate. Poleg tega lahko čist, uporabniku prijazen dizajn in funkcije pomagajo izboljšati donosnost vašega podružničnega podjetja.

Če ste pridruženi tržnik in je bloganje vaš glavni vir zaslužka, je MoneyFlow popoln način zaslužka. Ustvarjen je bil za spletna mesta z veliko vsebinami, ki so pogosto v mislih. Če si ogledate demo različico teme, boste spoznali značilnosti in funkcionalnosti, ki jih lahko ponudi. Ena najpomembnejših lastnosti teme je njena integracija z WooCommerce, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate celotno podružnično trgovino. Dodate lahko prilagodljive obrazce za prijavo po e-pošti, ocene zvezd za ocene izdelkov in mega meni za izboljšano navigacijo. Poleg tega je tema tudi SEO prijazna, ki vam bo pomagala pri razvrščanju vaše strani v iskalniku.

11. Elektro

Tema trgovine elektronske trgovine WooCommerce

Info & DownloadView Demo

Ali ste podružnica nekaterih znanih spletnih mest za e-trgovino, kot so Amazon, Walmart, Aliexpress, SnapDeal, flipkart itd.? Ali želite, da ima vaše podružnično spletno mesto enako množično privlačnost kot spletna mesta, s katerimi ste povezani? Dobrodošli v temi Electro, trgovina z elektroniko WooCommerce.

Razvijalci podjetja Electro so to temo zasnovali posebej za podružnice in lastnike trgovin, ki iščejo Amazon, Walmart, Aliexpress in druga taka spletna mesta. Tema vključuje uporaben vertikalni in vodoravni mega-meni, vrtiljak izdelkov, sezname kategorij, slogi posameznih izdelkov, dodatki in druge funkcije..

Electro se integrira tudi z vtičniki za več proizvajalcev, kot so Dokan ali WC Prodajalci, tako da lahko tudi sami nastavite trgovino z več proizvajalci. Electro je tudi popolnoma združljiv z ustvarjalcem strani Visual Composer, drsnikom drsnik WordPress premium premium, Slide Revolution drsnikom, YITH WooCommerce seznam želja in YITH WooCompare vtičnik za primerjavo cen.

12. Pametni pasivni dohodek Pro (tema geneze otroka)

Pametna pasivna dohodka Pro - geneza otroška tema

Info & DownloadView Demo

In zadnja tema, ki jo je treba dodati na seznam, je otroška tema Genesis. Čeprav je Genesis sam po sebi odličen, se z otroško temo samo izboljša. In kaj je bolje za pridruženega tržnika, kot tema, ki jo je zasnoval kolega?

Smart Passive Income Pro je ustvaril in oblikoval Pat Flynn – podružnični marketinški dodatni prodajalec. Ta sveženj vključuje okvir Genesis in Pat-ovo lastno otroško tematiko, ki vam bo pomagala ustvariti boljše spletno mesto za trženje podružnic. Drzen dizajn in ustvarjanje vsebinskih področij je odličen začetek za vaš blog ali tržno mesto. Naložite vam logotip po meri, izberite markantne barve blagovne znamke, ki bodo izstopale, in celo dodajte trgovino WooCommerce.

Zadnje besede o najboljših temah partnerskega marketinga WordPress

Affiliate marketing je eden izmed vidnih načinov za zaslužek na spletu. Če pa želite biti uspešen tržni partner, morate na pravem mestu uporabiti prava orodja. Visokokakovostna WordPress tema je eno temeljnih orodij za kakovostno podružnično spletno mesto. Te zgoraj omenjene najučinkovitejše teme so lahko odlična možnost za začetek partnerskega potovanja na splošno.

Na trgu je veliko podružničnih tem in možnosti so lahko zmede. Ta članek želi ponuditi trdno idejo, da izberete pravo temo za svoj naslednji partnerski projekt. Torej, izberite najboljšo temo WordPress affiliate marketinga za svoj namen. Nato čim prej uresničite svoje marketinške načrte.

Upam, da vam je ta članek veliko pomagal izbrati pravo temo za vaše spletno mesto. Če uporabljate katero koli temo, ki ustreza affiliate marketingu, ki sem jo na seznamu zamudil, nam to sporočite v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map