12+ najboljših vtičnikov za preprečevanje neželene pošte za WordPress 2020

12 najboljših vtičnikov za preprečevanje neželene pošte za WordPress 2019

Boj proti neželeni pošti za WordPress je stalni postopek in ga je mogoče opraviti z (a) pomočjo vtičnikov ali (b) z nekoliko nastavitvijo nastavitev razprav v WordPressu. V tej vadnici se osredotočamo na obe metodi. Pri odločitvi za naslednji vtičnik za preprečevanje neželene pošte naj bosta upoštevana dva dejavnika:


  1. Količina prometa
  2. Število komentarjev

Če sta obe številki na spodnjem koncu (na primer, ko zaženete blog), se lahko odločite za tehniko (b), tj. Nastavite nastavitve WordPress-a, da ročno preprečite vsiljeno pošto. Precej zanimivo je videti, koliko WordPress lahko ponudi.

V delu (a), tj. Preprečevanju neželene pošte z uporabo WordPress antispam vtičnikov, si najprej oglejmo pomembne lastnosti, ki bi jih moral imeti vtičnik antispam. Nato se potopimo na seznam vtičnikov.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Bistvene značilnosti vtičnika za antispam WordPress

V vtičniku antispam WordPress lahko iščete veliko, vendar obstaja nekaj ključnih funkcij, ki jih morate resnično upoštevati. Poglejmo!

Ukrepi na strani stranke

Dejanja na strani stranke, razen pisanja komentarja, mora biti čim nižje – v idealnem primeru nič. Vaš vtičnik ne bi smel od vašega pristnega komentatorja zahtevati, da potrdite / počistite potrditveno polje ali vnesite nerazumljivo sliko captcha. Vnašanje captcha za komentarje znatno ovira uporabniško izkušnjo in se ji je treba izogibati.

Minimalni vpliv baze podatkov WordPress

Stisnite ga na brsti

Dober vtičnik za preprečevanje neželene pošte ne bi smel dovoliti vnosa neželenih komentarjev v bazo podatkov WordPress. Posledično se število transakcij SQL zmanjšuje, kar pomeni manjšo obremenitev strežnika, tj. Izboljšano delovanje – tudi v času največjih prometnih ur. Tu obstaja tveganje, če gre algoritem za preprečevanje neželene pošte, se lahko resnični komentar za vedno izgubi (oops).

Blokiraj novo uporabniško neželeno pošto

Stran za registracijo WordPress omogoča uporabnikom, da se registrirajo na vašem spletnem mestu. Postopek registracije je precej preprost in boti ga lahko enostavno avtomatizirajo.

Zakaj ga moramo ustaviti? Po registraciji lahko uporabnik objavi toliko komentarjev, kot želi, brez filtriranja. To je normalno Diskusija nastavitev v novi namestitvi WordPress-a. Zato lahko bodisi spremenite privzete nastavitve ali uporabite vtičnik, kot je WP-SpamShield, ki blokira novo neželeno pošto za registracijo uporabnika.

Potrditev povratne poti

Preverjanje sledljivosti je sestavljen iz filtra, ki primerja IP naslov odjemalca dohodne povratne povezave s IP naslovom strežnika. Če se oba ne ujemata, je to nezaželena pošta.

Statistika

Statistični podatki pomagajo pri sledenju in analiziranju podatkov. Vtičnik mora zagotavljati tedenske ali mesečne statistike odkrite neželene pošte.

Cena

Kot pri mnogih vtičnikih so tudi nekateri brezplačni, nekateri pa plačani. Nekateri vtičniki, na primer Antispam Bee, so popolnoma brezplačni. Druge rešitve, kot sta Akismet in CloudTalk, so plačljive možnosti za komercialne in poslovne spletne strani.

1. Akismet

akismet anti-spam vtičnik

WordPress vtičnik številka ena v skladišču, ki ga je razvila ekipa Automattic – Akismet na vašo WordPress spletno stran prinaša zaščito pred neželeno pošto na ravni podjetja. Res je, da naš seznam ne bi bil popoln, če ne bi omenili Akismet-a, defacto vtičnika za preprečevanje neželene pošte za WordPress. Z več kot 5 milijoni aktivnih namestitev je Akismet nedvomno najbolj priljubljen vtičnik za preprečevanje neželene pošte WordPress. Odlična rešitev za boj proti neželeni pošti, še posebej pri komentiranju neželene pošte.

Akismet anti-spam vtičnik je vnaprej nameščen na vseh spletnih mestih WordPress, ki jih ustvarite. Vse, kar morate storiti, je, da aktivirate vtičnik in se povežete s svojim računom Akismet s ključem API, postopek, ki je tako preprost kot A, B, C. Ko se enkrat poveže, Akismet takoj začne, vam pomaga ustaviti neželeno pošto z uporabo kompleksnih algoritmov in pravila. Vtičnik deluje tako, da na strežnik Akismet naloži vse prispele komentarje. Komentarji so nato na stotine * antispam algoritmov (* res ne vemo natančnega števila). Objavljeni so pravilni komentarji, ostali pa so na vrsti neželene pošte. Lahko si celo ogledate zgodovino stanja vsakega komentarja, da vidite, katere modele je pošiljal neželeno, ali pa jih samodejno vstavite v mapo z neželeno pošto.

Vtičnik je brezplačen SAMO za osebna spletna mesta in neprofitne organizacije (si oglejte licenčne pogoje). Če boste želeli uporabljati Akismet na komercialni spletni strani, boste morali plačevati vsaj 5 USD na mesec. Premijski načrti so opremljeni z dodatnimi funkcijami, kot so napredna statistika in prednostna podpora, zaradi česar je vredna cene.

2. čebela antispam

antispam čebela

Naslednja najboljša izbira po Akismetu bi bila čebelica proti neželeni pošti. Ta brezplačni vtičnik je poln odličnih funkcij in zanj ni potrebna registracija, kot to počne Akismet. Protipožarna čebela je brezplačna za osebno in komercialno uporabo, zato ne glede na vaše spletno mesto ne morete biti brez neželene pošte. Antispam Bee je edina rešitev, ki jo potrebujete za učinkovito odpravljanje komentarjev in nezaželenih sporočil.

Antispam Bee je preprost za uporabo. Hitro lahko ustavite neželeno pošto, ne da bi morali zahtevati CAPTCHAS in ne da bi pošiljali osebne podatke tretjim osebam. Vtičnik je tudi skladen z GDPR in je opremljen s tono odličnih funkcij.

Pričakujete lahko možnosti, kot je zmožnost zaupanja odobrenim komentatorjem, preverjanje veljavnosti naslovov IP, blokiranje uporabnikov iz določenih držav, neposredno brisanje neželenih komentarjev, nastavitev obvestil administratorja, prijava neželene pošte z uporabo Fail2Ban, počistite svojo bazo podatkov v WordPressu zaradi neželene pošte po določenem številu dni ( čiščenje neželene pošte), seznam pa se nadaljuje. Poleg tega vtičnik ponuja mesečno statistiko neželene vsebine na vaši nadzorni plošči.

3. Skrij moj WP

Skrij WP

Informacije in prenos

Z več kot 27 tisoč srečnimi kupci je Hide My WP prvi prodajni varnostni vtičnik WordPress na CodeCanyonu. Vendar naj vas ime ne zavede – Hide My WP vam nudi popolno zaščito pred neželeno pošto in še več. To je vrhunski nabor orodij, s katerimi je vaše spletno mesto nevidno in nepremagljivo za hekerje, detektorje tem in neželeno pošto (oglejte si video zgoraj).

Skrij My WP to stori prav to. Celotno spletno mesto skriva pred smeti. Ščiti karkoli želite, vključno z wp-login, in preimenuje URL wp-admin, da še bolj zmede negativce. Da bi vas varovali, Hide My WP med drugim zazna in napade napade SQL Injection v popku.

Hide My WP ima odlično uporabniško oceno in je združljiv z BuddyPress, bbPress in še veliko več. To je najboljši varnostni in vtični vtičnik za vaše spletno mesto WordPress.

4. Zaščita pred neželeno pošto Cleantalk

Cleantalk zaščita pred neželeno pošto

Cleantalk zaščita pred neželeno vsebino je preprost, a zmogljiv vtičnik za preprečevanje neželene pošte WordPress v oblaku, primeren tako za začetnike kot za izkušene uporabnike. Izogiba se značilnosti, saj vam ponuja samo tisto, kar potrebujete za zaustavitev neželene pošte, ne da bi se vase spletilo. Medtem ko ponujajo 14-dnevno brezplačno preskusno različico, boste morali po poteku roka kupiti storitev Cleantalk za zelo skromnih 8 USD na leto.

Vtičnik vam pomaga ustaviti registracije neželene pošte, komentarje, kontaktna e-poštna sporočila, naročila, rezervacije, naročnine, ankete, pa tudi neželjeno pošto v pripomočkih, iskalnih obrazcih in WooCommerce. Komentarji se najprej naložijo na strežnike v oblaku CleanTalks, kjer so opravljeni večkratni preverjanja veljavnosti. Ti pregledi vključujejo – komentar, predložen prehitro, onemogočen JavaScript, povezave HTTP na črni seznam in še veliko več. Veljavni komentarji so nato dovoljeni, preostali pa so poslani v čakalno vrsto neželene pošte. Poleg tega Cleantalk preveri in odstrani obstoječe komentarje neželene pošte in uporabnike.

Zaščita pred neželeno pošto Cleantalk je združljiva z vašimi najljubšimi orodji, vključno s kontaktnim obrazcem 7, obrazci Ninja, WPForms, MailChimp, komentarji Jetpack, BuddyPress, S2Member, Mailpoet in še veliko več. Je enostaven za uporabo, saj ne vsebuje CAPTCHA, uganke, vprašanja, matematične uganke in drugo.

5. Titan Antispam & Varnost

titan antispam in varnostni WordPress vtičnik

Titan Antispam & Security je več kot le vtičnik za preprečevanje neželene pošte WordPress; gre za celoten nabor varnostnih funkcij. Vtičnik vam nudi varnostni skener, požarne zidove, varnostne preglede, črni seznam IP v realnem času, optični bralnik in možnost popravljanja poškodovanih datotek.

Toda tudi z vsemi temi lastnostmi Titan Antispam & Security vidi enostaven in intuitiven vmesnik, zaradi katerega neželena pošta prepreči lahek veter. Vtičnik je bil sprva preprost blokator neželene pošte. Toda zahvaljujoč nedavni mega posodobitvi je vtičnik prešel v celovito varnostno rešitev WordPress za vse vrste spletnih mest.

Ni motečih CAPTCHA, in če potrebujete več funkcij, vam Titan Antispam & Security ponuja čudovito paleto vrhunskih dodatkov. V času pisanja ima več kot 200 tisoč aktivnih namestitev, kar pomeni, da ste v varnih rokah.

6. WP Bruiser

wp bruiser wordpress anti-spam vtičnik

Prej znan kot Goodbye Captcha, je WPBruiser fantastičen vtičnik za preprečevanje neželene pošte WordPress. Vtičnik uporablja antispam ukrepe na straneh za prijavo, pa tudi na strani za prijavo in ponastavitev gesla, da ustavi neželeno pošto, preden se začne. Precej je močan, ker je brezplačen, in zahvaljujoč čistemu skrbniškemu vmesniku lahko enostavno prilagodite svoje nastavitve.

WPBruiser je sijajen vtičnik za preprečevanje neželene pošte WordPress, ki vam pomaga zaščititi kontaktne obrazce, izgubljene obrazce za geslo, prijavne obrazce, registracijske obrazce in komentarje. Na voljo so tudi varnostne funkcije, ki vam omogočajo, da blokirate naslove IP in preprečite, da boti prepisujejo uporabnike prek ‘/? Author = N’ skeniranja.

Vtičnik vam pošlje obvestila, ko odkrijete brutalne napade. Poleg tega dobite podrobna poročila o neželeni vsebini, tako da lahko ostanete na tekočem. Razen tega vam WPBruiser ponuja številne razširitve, kot so kontaktni obrazec 7, WooCommerce, Gravity Forms, Ninja Forms, AffiliateWP, Easy Digital Downloads in še veliko več.

7. Uničevalec neželene pošte

uničevalnik neželene pošte WordPress anti-spam vtičnik

Spam Destroyer je bil zasnovan tako, da je za vaše bralce čim bolj nevsiljiv. Ta lahek vtičnik ustavi samodejno nezaželeno pošto, ne da bi odložil svoje komentatorje, in je nekaj, kar bi lahko razmislili za majhen blog ali spletno mesto z majhnim prometom.

Najboljši del Spam Destroyerja je verjetno njegova popolna preprostost. Mislim, vtičnik deluje naravnost iz škatle. Preprosto namestite Spam Destroyer in ustavite samodejno neželeno pošto, ne da bi se dotaknili ene same nastavitve. Vtičnik po aktivaciji ne doda elementa na nadzorno ploščo skrbnika WordPress. Deluje zakulisno.

8. Varnost, zaščita pred neželeno pošto in zlonamerno programsko opremo

varnost cerber in vtičnik za preprečevanje neželene pošte

Drugi varnostni paket WordPress, vtičnik Cerber Security, vam ponuja vsa orodja, ki jih potrebujete za odpravljanje neželene pošte med strjevanjem vašega WordPress spletnega mesta. Tako je; Blokiranje neželene pošte je le ena od funkcij, ki jih ponuja vtičnik Cerber Security. Omogoča vam odpravljanje neželene pošte o obrazcih za registracijo, stike in komentarje.

Ostale pomembne funkcije vključujejo preprečevanje grobe sile, blokiranje IP, prilagojene naslove za prijavo, beleženje, uporabnikov upravitelj sej, skrivanje wp-administratorja pred obiskovalci, blokiranje dostopa do API-ja RP REST, nevidni reCAPTCHA, preverjanje integritete, pregledovalnik zlonamerne programske opreme, načrtovana varnostna preverjanja, dvo- preverjanje pristnosti faktorjev in podobno.

9. WordPress Zero Spam

wordpress nič neželene pošte

Všeč mi je pristop ne-CAPTCHA, ki ga danes uporabljajo številni razvijalci vtičnikov proti neželeni pošti. Bralcem prihrani agonijo odgovarjanja na vprašanja, izpolnjevanja CAPTCHA in reševanja ugank, kar poenostavi uporabniško izkušnjo. Hkrati vam prihrani težave pri moderiranju neželenih komentarjev, kar poje čas.

WordPress Zero Spam je utelešal ta pristop in vam na način, kako odstraniti neželeno pošto na svojem spletnem mestu, brez stresa. Vse, kar morate storiti, je, da namestite in aktivirate vtičnik WordPress Zero Spam, in to je to. Vtičnik prevzame in blokira 99,9% neželene vsebine na vašem spletnem mestu z uporabo potrditvenega ključa JavaScript in strežnika na strani odjemalca, da prepreči neželeno pošiljanje botov. Uporabniki v bistvu ne morejo komentirati, če ni omogočen JavaScript.

WordPress Zero Spam se brez težav integrira z običajnimi osumljenci, vključno s kontaktnim obrazcem 7, Gravity Forms, Ninja Forms, BuddyPress in WPForms. Kaj je več? IPam naslove lahko blokirate tako, da bodo kdaj videli vaše spletno mesto.

10. Ustavite neželeno pošto

ustavite neželeno pošto

Kolikor gre za WordPress anti-spam vtičnike, Stop Spammers je znan ubijalec neželene pošte. Stop Spammers vam ponuja izjemno moč, da se zaščitite pred demontažo neželene pošte. Deluje takoj, kar pomeni, da se ne smete ničesar dotikati, da bi uničili neželeno pošto.

Preprečevanje neželene vsebine Preprečevanje neželene pošte pomaga preprečiti neželeno vsebino komentarjev in omeji poskuse prijave. Vtičnik ima več kot 50 možnosti konfiguracije in uporablja več kot 20 različnih preverjanj neželene pošte in zlonamernih dogodkov za odkrivanje neželene pošte. Ko vtičnik označi poskus komentarja ali prijave, je uporabnikom dovoljen drugi poskus prek strani z zavrnjeno zahtevo. Tu so uporabniki predstavljeni s zaslonom captcha, da preprečijo, da bi bili blokirani. Captcha se lahko giblje od OpenCaptcha, Google reCaptcha ali SolveMedia Captcha.

Zdaj, z novim, izboljšanim uporabniškim vmesnikom, se lahko preprosto borite proti neželenim komentarjem, e-poštnim sporočilom, registracijam, neželeni pošti in neželeni pošti. Kadar koli je potrebno, lahko s klikom zaženete diagnostične teste in si ogledate neželene vsebine.

Ekipa za Stop Spammers je prehitela sebe. Uživali boste v številnih brezplačnih funkcijah, tudi če se boste lahko pomerili s premijskim načrtom, ki vam nudi robustnejšo in dinamičnejšo varnost spletnega mesta WordPress. Niti besede več.

11. NoSpamNX

nospamx wordpress vtičnik za preprečevanje neželene pošte

NoSpamNX je naše zadnje (a ne najmanj pomembno) protiPam WordPress v brezplačni kategoriji. Na to sem se ponesrečil po naključju in zanimal me je zvočni naslov Sci-Fi. Tako sem namestil NoSpamNX za testiranje voda. NoSpamNX doda element pod Nastavitve> NoSpamNX po aktivaciji.

Nato najdete enostavno in čisto skrbniško nadzorno ploščo z malo možnostmi. Precej enostavno konfiguriranje in uporabo. Z enim klikom si lahko ogledate statistiko, v celoti blokirate neželeno pošto ali se premaknete v mapo z neželeno pošto in ustvarite črne sezname, ki jih lahko uporabite na več spletnih mestih WordPress.

Brez puha, brez funkcije, samo preprost vtičnik za preprečevanje neželene pošte WordPress, ki se osredotoča na prav to – ustavljanje neželene pošte mrtve na njihovih posnetkih.

12. Captcha Plus

Captcha Plus

Informacije in prenos

Captcha Plus je preprost vrhunski vtičnik za preprečevanje neželene pošte za vse vrste WordPress spletnih mest. Še posebej je koristno, če želite blokirati neželeno pošto na obrazcih za prijavo, registracijo, obnovitev gesla in komentarje.

Zahvaljujoč novim posodobitvam in integracijam lahko uporabite Captcha Plus za zaustavitev neželene pošte na drugih vrstah obrazcev, ne le zgoraj omenjenih. Vtičnik vam omogoča, da dodate preproste matematične izračune, nevidno kaptho, prepoznavanje znakov in podrsajte captcha v različne oblike, ne da bi pri tem zlomili znoj.

13. Ustavite WP Komentar za neželeno pošto

Ustavite WP Komentar Spam

Počistite razdelek s komentarji s pomočjo vtičnika Stop WP Comment Spam. To je hiter, enostaven in brezplačen način za preprečevanje neželene pošte za prevzem vaših objav. Z nameščenim vtičnikom lahko samodejno preprečite neželeno pošto in označite komentarje za pregled na zavihku »neželena pošta« (kjer lahko ročno pregledate in odobrite ali izbrišete komentarje). Lahko pa omogočite nastavitev, da samodejno izbriše vso neželeno pošto – bodisi takoj bodisi po zadržanju določenega števila dni.

Med pomembnimi funkcijami so avtomatizirani filtri za neželeno pošto, možnost brisanja ali zadržanja za preglede in združljivost z drugimi varnostnimi vtičniki WordPress. Na Stop Spam Pro lahko nadgradite dodatne funkcije, kot so: prepoznavanje človeške neželene pošte in strojno učenje, zaščita obrazca, lažno preprečevanje registracije uporabnikov WordPress & WooCommerce, statistika neželene pošte in še več.

Bonus: WordPress razpravne nastavitve za preprečevanje neželene pošte

Nastavitve za nadzor komentarjev v programu WordPress so na voljo pod Nastavitve> Razprava. Upoštevajte, da je to ročni način preprečevanja / boja proti neželeni pošti in je ponavadi najučinkovitejši, če imate vsak dan nekaj pripomb. Če pa imate več kot 1000 komentarjev na dan, je bolj smiselno uporabljati vtičnik antispam.

Pogovorimo se o nekaterih načinih uporabe teh privzetih nastavitev WordPress-a za preprečevanje neželene pošte. Razpravljali bomo o enem odseku hkrati.

Privzete nastavitve članka

Privzete nastavitve članka ročno-anitspam-01

Preprosto onemogočite povratne in pingbakove, da se rešite pred polovico neželene pošte. Dovoli ljudem samo objavo komentarjev na nove članke.

Druge nastavitve komentarjev

druge nastavitve komentarjev

Avtor komentarja je skoraj vedno potreben, da pred komentarjem vnese svoje ime / e-pošto. WordPress to privzeto omogoči. Če od uporabnikov zahtevate, da se prijavijo, preden zapustijo komentarje, se bo to zmanjšalo na veliko nezaželene pošte. Ta korak je lahko izklop za nekaj zakonitih bralcev, ki želijo pustiti komentar, vendar se nočejo prijaviti. Zato morate skrbno analizirajte, preden omogočite to funkcijo.

V dokaj aktivnem blogu morate onemogočiti komentarje na objave, starejše od 90 dni. Če pa članke stalno posodabljate, spremenite datum objave, tako da se 90-dnevna meja ne prekriva. Ohranjajte komentarje na nitke privzeto ali jih po potrebi povečajte.

Kadarkoli me pošljite po e-pošti

Kadarkoli me pošljite po e-pošti

To funkcijo lahko uporabite, če ne dobite na tisoče komentarjev na svoje objave. Za vsak komentar, ki se pojavi, boste prejeli obvestila po e-pošti in lahko označite kot neželeno vsebino takoj, ko boste razrezali odsek od neželenih komentarjev.

Preden se prikaže komentar

preden se prikaže komentar

Če boste bralcem, ki so že pustili komentar, dovolili, da ponovno pustijo komentar, ne da bi potrebovali odobritev, vam bo pomagalo zmanjšati zakonite komentarje v čakalni vrsti za moderiranje. Osredotočiti se boste morali le na preostale uporabnike, med katerimi bo večina neželene pošte.

Moderacija komentarjev

moderiranje komentarjev

Predlagam, da uporabite vrednost 2. To v najboljšem primeru omogoča gostujočim blogerjem, da v komentarju pustijo največ eno odhodno povezavo (vabo povezav). Izdelava učinkovitega črnega seznama za moderiranje komentarjev je dolgotrajen postopek z enako koristnimi izplačili. Kljub temu lahko to nastavitev izkoristite kot učinkovit filtrirni položaj. Na seznam preprosto dodajte lažne besede in vsi takšni komentarji bodo dodani v čakalno vrsto za moderiranje.

Komentar na črni seznam

črni seznam komentarjev

Črni seznam komentarjev je strožja različica črnega seznama za moderiranje komentarjev, kjer če komentar vsebuje besedo na črnem seznamu, se pošlje v čakalno vrsto neželene pošte namesto v vrsto za moderiranje. Ugodnost – prihrani vaš čas.


V tej objavi smo veliko pokrivali in upamo, da boste našli nekaj koristnega pri svojih prizadevanjih za preprečevanje neželene pošte. Kateri je vaš najljubši način boja proti neželeni pošti? Ali veste o super vtičniku antispam, ki ga nismo navedli? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me