12+ najboljših vtičnikov za tabelo WordPress

Najboljši vtičniki za tabelo WordPress

Če ponujate paleto izdelkov ali storitev, boste svojim strankam želeli pomagati pri pravilni odločitvi o nakupu. Eden najboljših načinov za to je, da v priročnih tabelah s cenami predstavite vse, kar ponujate. Če predstavite svoje izdelke / storitve drug ob drugem, lahko potencialnim strankam pokažete, kaj razlikuje posamezne možnosti, in navedete ceno za primerjavo. Na ta način lahko uporabite tabele s cenami tudi potisne stranke k izdelku z višjimi cenami. To je človeška psihologija: če svojo srednjo ponudbo označite kot “najboljšo ponudbo” ali “najbolj priljubljeno”, lahko to vpliva na stranko.


Če dodate tabelo cen ali primerjave izdelkov na svoje spletno mesto, obiskovalci olajšajo odločitev. Če pa niste razvijalec, morda ne boste vedeli, kako prikazati svoje ponudbe v privlačni tabeli s cenami.

Vzeli smo čas za iskanje najbolj priljubljenih in (po našem mnenju) najboljših vtičnikov za tabelo WordPress v spletu. Naša zbirka vključuje mešanico brezplačnih in premium izdelkov, pa tudi široko paleto funkcij. Torej je za vaš projekt zagotovo na voljo čudovit vtičnik tabele s cenami!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Tabele z enostavnimi cenami Brezplačni vtičnik WordPress

Enostavne tabele s cenami

Fatcat Apps so enostavne cene tabel zelo priljubljene od svoje izdaje. Graditelja tabel je zelo enostavno razumeti, saj so vsi stolpci prikazani na isti strani, kar vam omogoča, da jih primerjate, ko dodate funkcije vsakega izdelka ali načrta. Priporočanje predogleda tabele v katerem koli trenutku je priročno, saj vam omogoča, da dobite dobro predstavo o tem, kako bo izgledalo, kako je zgrajena, ne da bi vas prekinili z delom.

Dobite tudi dostop do nekaterih možnosti prilagajanja svoje tabele. Zajema velikost pisave, polmer obroba in barve gumbov. In obstaja možnost nastavitve predstavljenega stolpca. Vendar je večina teh možnosti osičenih in rezervirana za uporabnike premium različice tabel Easy Easy Pricing. Čeprav barvnih možnosti in predlog za oblikovanje v brezplačni različici morda malo primanjkuje, je to solidna izbira, ki deluje dobro in je enostavna za uporabo.

Za premijsko različico na zadnjem koncu tega vtičnika je kar nekaj nadgradnje, kar lahko nekatere uporabnike umakne. Vendar brezplačna različica deluje kot oglaševana in vam omogoča, da v WordPressu z lahkoto ustvarite privlačne tabele cen.

2. Tabele z enostavno ceno Premium Premium WordPress Vtičnik

Enostavne cene Tabele Premium

To je vrhunska različica prej omenjenega vtičnika Easy Pricing Tables. Premierni vtičnik vam poleg odličnih funkcij brezplačne različice ponuja veliko več možnosti prilagajanja za natančno nastavitev, kako bodo videti vaše tabele, hkrati pa vam omogoča dostop do še štirih predlogov tabel.

Druga zanimivost vrhunske različice tabel Easy Easy Pricing je, da lahko v mizo dodate stikalo. To stikalo omogoča potencialnemu kupcu, da preklopi mizo in si ogleda ponudbe za plačilo mesečno v primerjavi z letom. Tako lahko dolgoročno kupcem ponudite popust in povečate prodajo.

Druge premijske funkcije vključujejo prikaz 10 predlog, prikazan trak stolpcev, razširitev predstavljenega stolpca (vedno ali levo), nastavitev kazalca, barvne možnosti, vključitev v Google Analytics, namizje orodij in možnost vstavljanja ikon. Dodatne funkcije (v primerjavi z brezplačnim kolegom) bi vam morale pomagati prodati več izdelka ali se prijaviti več strank.

3. Vtičnik za brezplačne cene ARPrice Lite

ARPrice Lite vtičnik za brezplačne cene

ARPrice Lite je odlična in brezplačna možnost za dodajanje tabel s cenami na vaše spletno mesto. Ta odzivna tabela cen vključuje številne možnosti za ustvarjanje privlačne tabele. Izbirate lahko med prednastavljenimi predlogi in barvnimi shemami, neomejenimi barvnimi možnostmi, predstavljenimi stolpci in slogi senc.

Poleg tega je sestavljanje miz enostavno. Za dodajanje paketov uporabite samo urejevalnik v realnem času. Lahko celo povlečete in spustite stolpce, da jih hitro preuredite. Druge funkcije vtičnikov vključujejo večstransko združljivost, datoteke, pripravljene za prevajanje, in podporo za navzkrižne brskalnike. Če pa od svojega vtičnika ugotovite, da želite več, lahko vedno nadgradite na ARPrice Premium.

4. Vtičnik za tabelo ARPrice Premium WordPress

ARPrice Premium WordPress vtičnik za tabelo s cenami

Info & DownloadView Demo

ARPrice Premium je korak pred podobno imenovano različico Lite. Še vedno imate enake funkcije ARPrice (enostaven urejevalnik v živo, možnosti za oblikovanje, predstavljeni stolpci itd.) In nato še nekatere.

Ko nadgradite na premijsko različico, boste imeli dostop do ogromnih predlog za tabele s cenami 300+, integracijo s priljubljenimi ustvarjalci strani WordPress (vključno z WPBakery, Divi in ​​Gutenberg) in edinstvenim mesečnim / letnim načrtom preklopa. Z urejevalnikom v živo boste lahko dodali besedilo, slike, pisave, učinke kazalca miške, namige kazalca in preklopili cene po meri. Poleg tega lahko enostavno izvozite / uvozite za ponovno uporabo tabel, ki ste jih zgradili (še posebej koristno, če vtičnik uporabljate na večstranskem mestu).

ARPRrice ima tudi vgrajeno analitiko. S tem si lahko ogledate skupne poglede tabel in klike povezav. To je odličen način, da vidite, katere tabele in načrti za izdelke / storitve so najboljši.

5. Tabela cen s pomočjo Supsystic Free WordPress Vtičnika

Tabela cen s Supsystic Free WordPress Vtičnik

Ta brezplačni vtičnik Tabela cen je še ena trdna (in cenovno ugodna) možnost. In ima veliko funkcij, za katere bi morda mislili, da jih lahko dobite le s premium vtičnikom.

Vtičnik vključuje enostaven gradnik tabel za povleci in spusti z enostavnimi predlogami, ki vam pomagajo hitro začeti. Dodajte neomejene stolpce in vrstice (le ne vztrajajte preveč) in jih prilagodite z barvami, kazalcem miške in gumbom.

Poleg tega lahko s pomočjo vtičnika Tabela cen oblikujete primerjalno tabelo svojih najboljših izdelkov. Ali se ljubite in uporabite primerjalno tabelo za prikazovanje partnerskih izdelkov (samo dodajte povezavo do podružnice na gumb). Ta poseben vtičnik vključuje tudi možnosti, da ceno dodate na vrh in dno tabele, nadomestne barve ozadja in uporabite različne pisave za elemente tabele.

6. Pojdite s cenovno odzivnimi tabelami Premium Plugin

Pojdi na cene Odzivne tabele Premium vtičnik

Info & DownloadView Demo

Eden najbolj elegantnih in argumentiranih najboljših vtičnikov za tabelo WordPress je Go Pricing. Go vam omogoča, da sestavite lepe, odzivne tabele s cenami z do 7 stolpci in neomejenim številom vrstic. Še bolje – združljiv je z ustvarjalci vrhunskih strani, vključno z Elementor, WP Pekarna in Beaver.

Ta vrhunski vtičnik je videti super in ima veliko privlačnih funkcij. Ti vključujejo velik izbor 250+ predlog miz za promocijo in primerjavo širokega nabora vrst izdelkov. Poleg veliko možnosti prilagajanja za nadaljnjo prilagoditev tabel. Izberete lahko seznam cen za vsak izdelek / storitev, vendar imate tudi možnost, da ceno skrijete, kar pomeni, da lahko vtičnik uporabite za druge ustvarjalne namene. Dobri primeri tega so primerjalne tabele ali izpolnjevanje tabel ekip.

Vtičnik Go vključuje tudi podporo za vstavljanje slik, video posnetkov in zvočnih predvajalnikov v stolpce, da bo bralcu jasno, s katerimi izdelki se primerja. Druge funkcije vključujejo izbiro barv, nasvete za orodja, ki obiskovalcem omogočajo več informacij in neobvezne odzivne postavitve. Morda zaradi tega, ker ima ta vtičnik za izdelavo tabel toliko funkcij, je bilo ustvarjanje tabel najmanj intuitivno od možnosti, ki so predstavljene tukaj. Če pa boste vztrajali, boste lahko ustvarili privlačne, medijsko bogate primerjalne tabele.

7. Tabela cen – Brezplačni cenik / Tabela vtičnik

Tabela cen - Brezplačni cenik / Tabela vtičnik

Brezplačna tabela cen za cenike / tabele je hitra in preprosta možnost, da na svoje spletno mesto dodate tabelo cen. Obstajajo 4 vgrajene predloge tabel – samo izberite in dodajte svoje podatke o načrtu. Tabele so odzivne in vključujejo enostavne nastavitve stolpcev, barve glave, barve gumbov, predstavljene stolpce.

In uporaba tabel je enostavno. Vtičnik vključuje nekaj možnosti za dodajanje tabel v objave in strani. Prvi je prikaz po pošti, drugi pa s kratko kodo.

8. WordPress Tabela za cene Premium Vtičnik

WordPress Tabela cen Tabela Premium Vtičnik

Info & DownloadView Demo

WordPress Cene vključujejo veliko postavitev za odzivne stolpce, mreže in tabele. Dodajte načrte po meri, skupaj z ikonami / slikami, naslovi (in podnaslovi), cenami, gumbi, razkritjem (kot “garancija za vračilo denarja”) in ključnimi točkami z nasveti (odlično za pogosta vprašanja).

Poleg tega lahko precej prilagodite svoje mize ali mreže, kot želite. Izberite barve, obrobe, velikosti pisave, polmer obroba in več. Ali pa si olajšajte stvari in izkoristite vnaprej določene kože in elemente elementov.

9. Vtičnik za brezplačno odzivno ceno WPDarko

WPDarko vtičnik za brezplačno odzivno ceno

Kdo ne ljubi brezplačnega vtičnika? Tabela odzivnih cen je brezplačna možnost za sestavljanje odzivnih cen za WordPress (šokantno, vem). To je hiter in preprost vtičnik, s katerim lahko v nekaj minutah ustvarite tabele s cenami. Neposredne možnosti vsebine načrta, barve, ikone, gumbov in prilagojenega CSS-ja so pomenile, da ne boste porabili ure za urejanje zaslona. Izberite samo nekaj nastavitev in dobro je, da greste. Omeniti velja, da obstaja različica PRO (z dodanimi kožami, namigi in orodjem za višino), vendar je popolnoma odvisno od vas, če želite nadgraditi.

10. Tabela z vlečenjem in spuščanjem cen brez brezplačnega vtičnika WordPress

Tabela cen in povleci in spusti Prosti WordPress vtičnik

S pomočjo vtičnika Drag & Drop Pricing oblikujte čudovito majhno tabelo cen. Dodajte neomejene stolpce in vrstice, povlecite in spustite, če želite spremeniti vrstni red, izbrati katero koli Googlovo pisavo, dodati širine po meri in celo uporabiti slike ozadja po meri. Edinstvena funkcija pa je možnost, da v svoje načrte dodate Youtube video posnetke (ali slike), pa tudi pametne trakove stolpcev, da opozorite na posebnosti ali “priljubljene” možnosti.

11. JetElements Premium Addon za Elementor

JetElements Premium Addon za Elementor

Info & DownloadView Demo

Ta posebni vtičnik je veliko več kot le tabela cen, toda če uporabljate ustvarjalca strani Elementor, je vredno pogledati. JetElements vključuje 50 pripomočkov, ki priljubljenemu ustvarjalcu dodajo več funkcij. Na kateri je tabela s cenami, bogata s funkcijami.

Prilagodite svoje tabele s pomočjo ustvarjalca strani Elementor. Dodajte svoje načrte cen z ikonami, slikami, pisavami in barvami po meri, ozadji, trakovi, gumbi, obrobami, spustnimi sencami in še več. Vse je popolnoma odzivno in ga je enostavno spremeniti zahvaljujoč intuitivnemu gradbeniku Elementor.

12. Tabele s cenami za WPBakery Page Builder Premium Addon

Tabele s cenami za WPBakery Page Builder Premium Addon

Info & DownloadView Demo

Uporabljate WPBakery graditelj strani? Brez problema – Priloga Tabele s cenami je popolnoma primerna. Ta dodatek vključuje 21 vnaprej oblikovanih in prilagodljivih tabel cen, ki jih lahko uporabite v povezavi z ustvarjalcem strani. Izberite barve, ikone, lebdeči učinek, obrobe, sence, gradiente in še veliko več. Ta dodatek je odlična možnost, če ste že zgradili večino svojega spletnega mesta in potrebujete le nekaj dodatnega za stran s cenami..

13. uPricanje – Tabela cen za WordPress

uPricanje - Tabela cen za WordPress

Info & DownloadView Demo

uPricing je vrhunski WordPress vtičnik, ki vam bo omogočil enostavno dodajanje elegantne tabele s cenami na vaše spletno mesto. Ta vtičnik je kot nalašč za poslovna spletna mesta, ki želijo pokazati cene svojih izdelkov ali storitev. Ne samo, da je videti super in je zelo uporabniku prijazen, ampak bi lahko dodali tudi tabelo cen na vaše spletno mesto, kar bi lahko povečalo število konverzij.

Druge funkcije vključujejo gladek drsnik in admin, več tem in hitro nastavitev. Poleg tega vključuje dokumentacijo in se enostavno integrira s priljubljenimi vtičniki.

14. Tabele za primerjavo cen za CSS3, ki so odzivne za WordPress

CSS3 Odziven WordPress Tabele za primerjavo cen

Info & DownloadView Demo

Mreže za spletno ceno CSS3 Mreže za WordPress by Themeforest so odlične za ustvarjanje tabel s cenami v kateri koli temi WordPressa. Vtičnik ima možnost izbire med dvema tabelama in 20 barvami z različnimi stanji lebdenja. Ta močan vtičnik je napolnjen z možnostmi tabele s cenami, vključno z višino, širino stolpcev, oblazinjenjem, poravnavo, trakovi, namigi in še veliko več. Vse funkcije in nastavitve tabele za ceno enostavno upravljate na skrbniški plošči.

Več funkcij tega vtičnika vključuje: več stilov tabel, 20+ barvnih različic, lebdenje mišk, namigi / namigi za CSS3, razvrščanje stolpcev in vrstic, trakovi stolpcev in vzorčne konfiguracije. Poleg tega lahko pri izdelavi tabel dodate neomejeno število tabel, stolpcev in vrstic s prilagodljivimi širinami, višinami in poravnavami. Vtičnik je tudi združljiv z večstranskimi spletnimi mesti in ima preprosto kratko kodo, s katero lahko svoje tabele oglašujete na kateri koli objavi ali strani.

Zaključek

Ne glede na to, ali prodajate svoje lastne izdelke ali storitve (ali promovirate podružnično blago), dodajte tabelo cen WordPressu nikoli ni bilo lažje. Samo zgrabite najboljše že omenjene vtičnike za WordPress tabelo! S tem ko obiskovalcem olajšate primerjavo načrtov ali možnosti izdelkov, lahko povečate možnosti, da se prijavijo, kar poveča donosnost vašega spletnega podjetja.

Imate kakšna vprašanja o omenjenih vtičnikih? Ali pa še ena možnost, za katero menite, da bi morala biti na našem seznamu najboljših vtičnikov za tabelo WordPress? Pustite nam komentar spodaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map