13 najboljših vtičnikov WordPress Push Notification 2020

Najboljši vtičniki za obveščanje WordPress Push

Vsi lastniki spletnih strani želijo ustvariti naslednje navdušence, ki se redno vračajo k branju vsebin, interakciji s svojo skupnostjo in nakupu izdelkov. Obstaja veliko načinov, kako spodbuditi obiskovalce, da se vrnejo na vaše spletno mesto. Od ustvarjanja privlačne e-poštne kampanje in ohranjanja visoke prisotnosti na družbenih medijih, do izvajanja promocij in tekmovanj, če naštejem le nekaj. Vendar se v zadnjem času povečuje vtičnike za obveščanje WordPress za povezovanje z občinstvom.


V tem članku si bomo ogledali, kaj so natančna obvestila in ali jih je mogoče uporabiti za povečanje števila vračajočih se obiskovalcev na vaše spletno mesto. Delili bomo tudi nekaj najboljših vtičnikov za obveščanje o WordPressu in na kaj moramo biti pozorni pri izbiri.

Kaj so vtičniki WordPress Push Notification?

Vtičniki za obveščanje WordPress Push

Potisno obvestilo je avtomatsko sporočilo, ki ga pošljete prejšnjim obiskovalcem spletnega mesta (ki so se seveda odločili), kadar niso na vašem spletnem mestu. Ponavadi pojavno okno obiskovalca vpraša, če bo v prihodnosti z veseljem prejel obvestila. Če sprejemajo, potem lahko spletno mesto “potisne” obvestila v brskalnik ali napravo te osebe (računalnik, telefon itd.) Za posodobitve spletnega mesta, nove članke, izdelke, posebne ponudbe in drugo.

Pri uporabi potisnih obvestil obstajajo očitne prednosti, vendar lahko pride tudi do resnih pomanjkljivosti, če jih ne uporabljate pravilno.

Prednosti:

 • Potisna obvestila usmerjajo promet na vaše spletno mesto s spodbujanjem obiskovalcev, da se vrnejo.
 • Ker so se ljudje odločili za sprejem, veste, da že zanimajo vašo nišo.
 • S tem lahko vaše spletno mesto pomaga pri pretvorbi v cilje, ne glede na to, ali želijo zgraditi skupnost navdušencev ali ustvariti prodajo.

Slabosti:

 • Ljudje se morajo najprej odločiti, ali bodo obvestila sprejeli.
 • Število potisnih obvestil, ki jih pošljete, lahko spremeni razliko med pridobivanjem obiskovalcev, ki se vračajo, in izgubo sledilcev. Preveč obvestil in tvegate, da boste razdražili občinstvo. Premalo in bodo morda pozabili na vašo spletno stran.

Pri izbiri vtičnika za dodajanje potisnih obvestil v WordPress upoštevajte podprte naprave, optin obrazec in prilagoditve obvestil, količino potisnih obvestil, ki jih lahko pošljete, nadzor nad poslanimi sporočili in če je na voljo analitika.

Upoštevajte to, poglejmo si nekaj najboljših vtičnikov za obveščanje WordPress.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. OneSignal

OneSignal Free Push Notifications Plugin

OneSignal je brezplačen vtičnik WordPress, ki lahko zagotavlja neomejeno potisno obvestilo na namizju. Trenutno podpira brskalnike Chrome, Firefox in Safari. Ta priljubljena funkcija z vtičniki za prilagajanje možnosti za prilagajanje obrazca, pa tudi nastavitve časa in nastavitve lokacije. Omogoča tudi preizkus A / B sporočil, da vidite, katera imajo boljšo stopnjo konverzije. Poleg samodejnih obvestil o potiskih, ki jih pošljete vsakič, ko objavite novo objavo, lahko opomnike pošljete ljudem, ki že dolgo niso obiskali vašega spletnega mesta. Sporočila je mogoče načrtovati v prihodnje, glede na prejšnji čas, ko so bralci obiskali vaše spletno mesto ali njihov časovni pas.

2. Gravitec.net

Gravitec.net - Obvestila po spletu

Z Gravitec.net pošljite svojim bralcem hitra in učinkovita spletna obvestila. Ta brezplačni vtičnik vam omogoča, da bralce obveščate o svoji novi vsebini ali ponudbah z uporabo Chroma, Firefoxa, Safarija, Opere ali Yandexa. Poleg tega obstajajo napredne funkcije za pozive za naročnino, samodejno obveščanje na podlagi vira RSS, kapljanje oglaševalskih akcij za uvedbo novih naročnikov na vaše spletno mesto in edinstven preisk vaših priljubljenih novic. In ker Gravitec.net deluje odlično na katerem koli namizju ali mobilni napravi, ste lahko prepričani, da bodo vaši bralci videli vaša potisna obvestila.

Za prijavo se morate prijaviti Gravitec.net načrtujejo uporabo svojega vtičnika. Toda sreča za vas Gravitec.net ponuja velikodušen za vedno brezplačen načrt za enega uporabnika z do 30.000 naročniki (wow!). To vključuje neomejena obvestila in celoten nabor funkcij in integracij Gravitec.net. Toda za neomejene naročnike in uporabnike, belo označevanje, uporabnikom prijazen API RESTful in prednostno podporo lahko nadgradite na poslovni načrt. Z začetkom od samo 4 dolarjev je to velik strošek.

3. WonderPush

WonderPush - Obvestila po spletu

Druga odlična možnost za vašo spletno stran je Spletna obvestila WonderPush. Z nameščenim vtičnikom bodo naročniki, ki so se prijavili, vedeli takoj, ko objavite novo objavo. Ker je vtičnik združljiv s Chrome, Edge, Opera in Firefox, ne bi smeli imeti težav, da bi s klikom na gumb dosegli večino svoje publike..

V tej vtičnici so odlične vgrajene funkcije. Želite doseči določeno demografsko kategorijo? Z WonderPush imate možnost omejiti pritisk glede na jezik, oznake ali dogodke. WonderPush lahko uporabite tudi za obnovitev zapuščenih vozičkov. Samo pošljite potisne in opomnite naročnike, da so v vozičkih pustili nekaj osupljivega. Z nadzorno ploščo WonderPush lahko upravljate vse svoje kampanje, segmente, osebje z dostopom in analitiko v realnem času za svoja obvestila..

In nazadnje, pomembno je opozoriti, da je WonderPush vrhunska storitev (začenši pri 1E na mesec). Vendar ponujajo 14-dnevno brezplačno preskusno različico in so skladne z GDPR (kar pomeni, da so vaši podatki in podatki vaših strank varno in ustrezno v skladu s temi predpisi). Zakaj torej ne poskusite in opazujte, kako vaš promet (in morda prihodki) rastejo!

4. Pametna obvestila (Premium)

Smart Notifications Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Pametna obvestila so potisno obvestilo, glasilo, Facebook Messenger in vtičnik za analitiko naročnikov, ki so združeni v eno. Tako je lažja komunikacija s svojim občinstvom. Uporabite pametna obvestila za vse, kar je povezano z naročnikom in občinstvom, vključno z (vendar ne omejeno na): objavo obvestil, prihajajoči dogodki, socialne interakcije BuddyPress, teme bbPress, aktivnosti PeepSo, prodaja ali naročila WooCommerce in drugo.

Čeprav številni vtičniki ponujajo le en način komunikacije s svojim občinstvom, pametna obvestila olajšajo usklajevanje vaših marketinških prizadevanj. Preprosto sinhronizirajte glasilo, potisna obvestila in opozorilo Facebook Messengerja. Tako lahko dosežete veliko več naročnikov, kot če uporabljate en kanal. Ta vtičnik je tudi združljiv z večstransko stranjo WordPress, prevodi WPML, pripravljen je za RTL in vključuje podporo za emoji.

5. Pošlji impulz

SendPulse Free Web Push vtičnik WordPress

SendPulse je brezplačni vtičnik za potisna obvestila za WordPress. Ta uporaben vtičnik omogoča, da svojim naročnikom potisnete takojšnje objave (potisna obvestila). Sporočite svojim bralcem, ko se začne nova objava na spletnem dnevniku, če je izdelek v vaši trgovini naprodaj ali če se začne klepet v živo. SendPulse je odlična možnost za povečanje angažiranosti in ohranjanje obiskovalcev.

Med pomembnimi funkcijami so združljivost med brskalniki, obvestila brez povezave, prilagodljivi segmenti, prilagojeno sporočanje, A / B split testiranje za WordPress, množična sporočila in drugo. SendPulse vsebuje tudi statistiko v realnem času. Tako lahko vidite, katera potisna obvestila se pretvorijo na podlagi različnih dejavnikov. Plus SendPulse je popolnoma brezplačen. To vključuje do 2.500 naročnikov in 15.000 sporočil na mesec. Za več naročnikov ali neomejeno število e-poštnih sporočil boste morali nadgraditi.

6. Potisnite obvestila za WordPress Lite

Potisnite obvestila za WordPress Lite

Potisna obvestila za WordPress (Lite), ki jih je ustvaril Delite Studio, pošilja potisna obvestila v naprave iOS, Android in Fire OS. Ta obvestila se pošljejo naravnost z vašega spletnega mesta v realnem času, kadar koli objavite novo objavo. Ta dokaj osnovni WordPress vtičnik je odlična brezplačna možnost za majhne osebne bloge ali za tiste, ki se šele začenjajo v svetu push obvestil. Upoštevajte – ta sporočila so omejena na 1000 na platformi za vsako obvestilo.

Vrhunska različica Push Notifications za WordPress od Delite ponuja neomejena obvestila, podpira pa tudi obvestila brskalnika Safari, Chrome in Firefox. Ponuja poglobljeno analitiko, tako da lahko vidite, kako deluje vaše spletno mesto in katera obvestila uporabnike pretvorijo v povratne obiskovalce. Druga impresivna funkcija je, da lahko uporabniki sami izberejo, kakšno vrsto obvestil bodo prejeli, tako da izberejo, o katerih kategorijah objav želijo slišati. To bi lahko pomagalo preprečiti, da bi se uporabniki naveličali prekomernih obvestil, kar bi zmanjšalo tveganje, da izgubite naročnike.

7. Požarni potisk (Premium)

Vtičnik za obveščanje o požaru

Info & DownloadView Demo

Vrhunski vtičnik Fire Push je odlično orodje za dodajanje spletnih obvestil HTML5 na vaše WordPress spletno mesto. Objavi, ko je objava objavljena ali posodobljena s klikom gumba! Vtičnik vključuje enostavne možnosti za prilagajanje ikone, naslova, povezave do spletnega mesta in besedila, ki ga dodate v svoja obvestila. Poleg tega imate možnost pošiljanja potisnih obvestil v živo (ko so uporabniki na vašem spletnem mestu) in v ozadju (ko uporabniki preprosto brskajo po spletu). Fire Push podpira tudi WooCommerce, tako da lahko pošiljate obvestila ob izdaji novih izdelkov, znižanju cen ali celo, ko je izdelek malo na zalogi.

8. PushAssist

Vtičnik za obveščanje PushAssist

Brezplačni vtičnik PushAssist je odličen način za dodajanje obvestil PushAssist na vaše spletno mesto s pogonom na WordPress. Za brezplačen račun se morate prijaviti, toda po tej namestitvi je prepir. PushAssist vključuje tudi možnosti za HTTP / S, tipke GCM, načrtovane kampanje, samodejna obvestila o objavi in ​​možnost, da svojim obvestilom dodate svoj logotip, naslov, sporočilo in povezavo. Lahko celo dodate parametre UTM, da boste lažje spremljali rezultate potisnih obvestil v storitvi Google Analytics!

9. Beamer

Vtičnik za obveščanje o Beamerju

Beamer je brezplačen vtičnik za novice in potisno obveščanje WordPress vtičnik, s katerim lahko upravljate objave na svojem spletnem mestu z enega mesta. Z Beamerjem lahko usklajujete načrtovane objave in obvestila, omogočite samodejne objave za nove objave, dodate segmentacijo (glede na vedenje, lokacijo ali demografske podatke) in celo ustvarite Beamer Newsfeed za svoje spletno mesto (skupaj z barvo po meri, lokaciji in vrstami obvestil). Najboljše od vsega – nastavitev Beamerja na vašem spletnem mestu traja le 5 minut.

10. LetsPush (Premium)

LetsPush Vtičnik za obveščanje

Info & DownloadView Demo

Če z WordPressom vodite trgovino ali družabno spletno mesto, si boste želeli ogledati program LetsPush. Ta vtičnik doda potisna obvestila ne samo za vaše objave v WordPressu, temveč tudi za vaše izdelke WooCommerce in opozorila BuddyPress. Tako lahko potisnete obvestila o novih objavah, sezonski prodaji, zapuščenih vozičkih, novih prošnjah za prijatelje, zasebnih sporočilih in še več. Najboljše od vsega, ker gre za vrhunski samostojni vtičnik, za uporabo programa LetsPush ni dodatnega računa, naročnine, SDK tretje osebe ali česar koli drugega. Samo namestite vtičnik in začnite!

11. SZ Pametno obvestilo iZooto

iZooto Push Notification Vtičnik

Z iZooto lahko rastete in privlačite svojo publiko s Push Notifications. Preprosto namestite vtičnik in se povežite s svojim računom iZooto. Nato lahko začnete ustvarjati potisna obvestila neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress. Ustvarite samodejna obvestila z integracijo Zapierja iZooto, dodajte ikone in čustvene simbole, razporedite obvestila ali jih potisnite v skladu s časovnim pasom, dodajte segmentacijo občinstva in drugo. Poleg tega iZooto vključuje tudi možnosti ciljanja glede na lokacijo ali napravo, zato je zelo koristna za lokalna podjetja.

12. Naročniki

Naročniki Push Notification Plugin

Naročniki so preprost in brezplačen vtičnik WordPress. Tako kot druge brezplačne možnosti na tem seznamu je tudi za uporabo vtičnika potreben brezplačni račun Subscribers.com, ko pa boste po namestitvi lahko poslali spletna obvestila s spletnimi potiski Chrome, Firefox, Opera, IE (samo za namizje) in Safari (samo za namizje) obiskovalcem vaše spletne strani. Obvestite svojo publiko, da se ob objavi bliskovite razprodaje objavi nova objava, če imate dogodek in več. Vživi se podpirajo, naročniki pa so pripravljeni celo na GDPR.

13. Roost Web Push Free WordPress Vtičnik

Brezplačno Roost Web Push vtičnik WordPress

Roost je vrhunska storitev, ki podpira Chrome za namizje in android, Firefox in Safari. Hitra in enostavna nastavitev, potisna obvestila lahko pošljete v nekaj minutah po namestitvi vtičnika. Sporočila se lahko pošljejo vsakič, ko je objava objavljena, izbranim skupinam ali posamezno.

Obvestila lahko pošljete tudi z naslovom članka, naslovom po meri ali spremljate sliko. Te funkcije vam omogočajo nadzor nad tem, kaj vidi vsak spremljevalec, in vam omogočajo, da prilagodite njihovo izkušnjo. Tako vsak naročnik prejme sporočila, ki so zanje pomembna in zanimiva.

Glavni žreb Roost je Zvonec funkcija. To je center za obveščanje, ki je na voljo vsem naročnikom in jim omogoča ogled najpomembnejših zadnjih obvestil in vsebine spletnega mesta. Obiskovalci lahko tudi delijo obvestila na družbenih medijih in nadzorujejo število in vrsto prejetih sporočil. Dajanje občinstva samostojnosti glede njihovih potisnih obvestil lahko pomaga povečati angažiranost spletnih strani in družbenih medijev, hkrati pa spodbudi povratne obiskovalce.

Končne misli

Pri iskanju najboljših vtičnikov za obveščanje o WordPressu bo prava možnost odvisna od potreb vašega spletnega mesta. Vsi so vredni in vznemirljivi obeti, čeprav boste, če prvič preizkušate potisna obvestila, morda pametneje začeti z enim od brezplačnih vtičnikov. Večje podjetje z velikim nadaljevanjem bo verjetno že od začetka želelo izbrati eno od premijskih možnosti. Te možnosti ponavadi nudijo več funkcij in prilagodljivosti ter podporo ena na ena.

Ne glede na vtičnik, pozorno spremljajte svoja push obvestila in spremljajte konverzije. Poskrbite, da se bodo obvestila pozitivno spremenila, in kar je najpomembneje, da ne boste izgubili sledilcev.

Ali na svojem spletnem mestu WordPress uporabljate potisna obvestila? Kakšno rešitev uporabljate in ste opazili porast vračanja prometa? Prosimo, delite svoje misli v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map