13 najboljših vtičnikov za fitnes in telovadnico

15 najboljših vtičnikov za zdravje, fitnes in telovadnico

Zdravje in fitnes sta priljubljeni niši, zato ni čudno, da obstaja veliko fitnes, povezanih s WordPress temami in fitnes WordPress vtičniki, ki vam omogočajo ustvarjanje močnega spletnega mesta za fitnes.


Toda iskanje interneta po najboljših vtičnikih tam lahko traja veliko, zato smo zaokrožili najboljša orodja in vtičnike za vaše spletno mesto. Našli boste številne fitnes sledilce, kalkulatorje BMI, vtičnike za recepte in druge vtičnike WordPress za telovadnice, zasnovane za delo z vsem, od CrossFit škatel do joga studiev.

Vtičniki na tem seznamu vam bodo pomagali dodati uporabne funkcije na vašo spletno stran in prinesti dodatno vrednost bralcem. Ne glede na to, ali vodite fitnes blog ali spletno mesto telovadnice, je na tem seznamu nekaj.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Premium BMI Kalkulator

Premium BMI Kalkulator, ki ustreza temu

Želite v kalkulator BMI dodati barve po meri? Ta vrhunski kalkulator BMI ponuja vgrajene možnosti za barve, pisave in sloge. Poleg tega je mobilno odziven in enostavno vstaviti na vaše spletno mesto prek svojih pripomočkov.

hr Sam kalkulator ima polja za višino (v metrih ali palcih) in težo (v kilogramih ali kilogramih) z avtomatiziranimi rezultati BMI in interpretacijo (premajhna teža, normalna, debela ali prekomerna teža).

Pridobite kalkulator BMI

2. Vtičnik za sledenje izgubi teže Freemium WordPress

Traktor za hujšanje

S tem pluginjem lahko vaši bralci spremljajo napredek pri hujšanju. Vtičnik jim omogoča, da vnesejo svoje telesne meritve in svojo težo ter postavijo cilje in ciljne meritve ter težo. Informacije lahko vidijo kot grafikon ali tabelo, prikažejo pa jih lahko s kratkimi kodami in pripomočki.

Na koncu tedna lahko vi ali vaš trener telovadbe komunicirate s svojimi strankami in jim pomagate pri doseganju ciljev. Glavni vtičnik je brezplačen, vendar lahko za več funkcij prenesete tudi plačljivo različico. Opomba: vtičnik je brezplačen, ponuja pa tudi plačljivo različico, ki se začne pri £ 40 / year.

Prenesite sledilnik hujšanja

3. Pro Recept za načrtovanje obrokov Prosti vtičnik

Načrtovalnik obrokov Pro

Če na svojem spletnem mestu redno objavljate zdrave recepte, vam bo ta vtičnik omogočil skupno rabo na vizualno privlačen način, hkrati pa bo svojim bralcem zagotovil prehransko vrednost in možnost tiskanja.

Vtičnik je popolnoma odziven in vsebuje vgrajene informacije o shemi, tako da so vaši recepti optimizirani za iskalnike. Podatke o prehrani zagotavlja ESHA Research, svetovni vodja na področju prehrane že več kot 30 let. Druge funkcije vključujejo možnost dodajanja povezav do sestavin, ki jih je mogoče kupiti na partnerskih spletnih mestih, vstavljanje navodil in fotografij v navodila, samodejno dodajanje sestavin in več.

Prenesite program za načrtovanje obrokov Pro

4. Brezplačni keto kalkulator WordPress vtičnik

Keto Kalkulator

Keto dieta je ena izmed bolj priljubljenih diet in s tem dodatkom lahko izmerite svoje prehranske potrebe in dosežete želene cilje za izgubo teže in uspešnost. Uporaba vtičnika je preprosta – vse, kar morate storiti, je dodati kratko kodo v katero koli objavo ali stran na vašem spletnem mestu.

Podatke lahko vnesete v metričnih ali carskih enotah, prikažete rezultate s pomočjo grafov in tabel ter obiskovalcem ponudite načrt prehrane za izgubo teže in povečanje telesne teže. Prav tako lahko ustvarite poročila PDF po meri in prilagodite prikaz grafikonov in tabel.

Prenesite Keto Kalkulator

5. CF Whiteboard Free Crossfit Vtičnik

CF deska

CF Whiteboard se odlično ujema s Crossfit-ovo spletno stranjo. Vtičnik doda spletno sledenje vadbi na vaše spletno mesto in omogoča vam in vašim bralcem, da spremljate vadbe in rezultate, primerjate PR-je in primerjalne vrednosti na zgodovini, spremljate njihovo udeležbo in imate takojšen pregled nad njihovim napredkom, ki je vedno na voljo.

Vtičnik vključuje tudi vadbe in gibe, kar vam prihrani čas, da jih zgradite iz nič. Sledite lahko neomejenim uporabnikom in iščete njihove rezultate.

Vtičnik je brezplačen za prenos, vendar ne pozabite, da je Crossfit plačljiva storitev, ki se začne s 50 USD na mesec po 30-dnevnem preskusu.

Prenesite CF tablo

6. Vsebina odklenjena: vtičnik za brezplačen fitnes

Vsebina Odklenjena fitnes

Če se trudite, da bi pripravili vsebino za fitnes, vam lahko ta vtičnik pomaga. Lahko preprosto dodate recepte, WOD-ove, fitnes nasvete, joga poza in še veliko več. Vtičnik vam omogoča, da najdete in izberete strokovno napisane in ilustrirane vsebine, usmerjene v fitnes spletna mesta, in jih dodate na svoje spletno mesto.

Vsebina je brezplačna za prikaz in prihaja od nekaterih najbolje prodajanih fitnes avtorjev.

Prenesite vsebino odklenjeno: fitnes

7. WPGYM – Premium WordPress Gym Management System

WPGYM - WordPress sistem za upravljanje telovadnic

Če imate spletno mesto telovadnice, vam bo ta vtičnik zagotovil vsa orodja, ki jih potrebujete za upravljanje svojih članov. Ne samo, da si lahko ogledate podrobnosti o svojih članih, kot so njihova osebna in vitalna statistika, lahko tudi zbirate plačila, pošiljate račune in ustvarjate poročila o prodaji..

Armaturna plošča vključuje integriran koledar, tako da si lahko enostavno ogledate pomembne dogodke in spremljate različne telovadne aktivnosti in urnike treningov. Poleg tega lahko za člane ustvarite prehranske in obročne načrte, vodite evidenco o njihovi udeležbi in še več.

Pridobite sistem upravljanja WordPress Gym

8. Upravljanje brezplačnega članstva v telovadnici

Upravljanje članstva v telovadnici

Če ne potrebujete toliko funkcij kot vtičnik zgoraj, razmislite o vtičniku Gym Studio Membership Management. Vtičnik doda nekaj dodatnih gumbov v urejevalnik objav, tako da lahko preprosto vdelate koledar predavanj, območje za prijavo v razporede in stran za odjavo.

Prav tako lahko upravljate razrede, inštruktorje, člane in članstva in vsak član prejme samodejno ustvarjeno QR kodo, ki jo lahko uporabijo na svojih pametnih telefonih za dostop do območja člana in še več.

Prenesite upravitelja članov Gym / Studio

9. MB Duh za MINDBODY

MB Duh za um

Če imate spletno mesto, osredotočeno na jogo, bo ta vtičnik prav prišel. Omogoča vam enostavno dodajanje informacij o MINDBODY na vaše spletno mesto. Ustvarite lahko poljubno število pripomočkov za prikaz informacij, ki vključuje urnike predavanj, dogodke, delavnice, podrobnosti o članih in inštruktorjih, vrste sej in več.

Ustvarjene pripomočke lahko dodate objavam in stranem ali pa uporabite kratko kodo za uporabo filtrov podatkov in prilagodite postavitev za posamezne strani.

Prenesite MindBody za WordPress

10. Gradnik za zdravje in fitnes

Health & Fitness Quotes Widget

Želite dodati malo motivacije na svoje spletno mesto? Pripomoček Health & Fitness Quotes Quotes naključno prikaže enega od 500+ ponudb, s čimer spodbudite moral in motivirate svojo fitnes klientelo, da še naprej pritiska. Preprosto namestite in uporabite gradnik na svoji stranski vrstici, nogi ali drugem območju, ki je pripravljeno za gradnike.

Prenesite Heath & Fitness Quotes

11. Vtičnik za časovno razporejanje z odzivnim časovnim razporedom

Časovni odzivni vtičnik za načrtovanje

Razpored je ključnega pomena, bodisi za vadbo fitnesa bodisi za trening enega ob enem. Vtičnik Timetable je odlična možnost za dodajanje enostavnega branja urnikov ur na vaše spletno mesto, izdelavo in prikazovanje načrtov obrokov po meri, oris športnega programa terapije, načrtovanje WOD-jev in še več. S tonami prilagodljivih barv, pisav, pripomočkov in dogodkov zagotovo ustrezajo vašim potrebam. Poleg tega vtičnik vključuje kratko kodo in integracijo Visual Composer, tako da ga lahko preprosto vstavite na katero koli stran ali objavo.

Pridobite urnik

12. Skupine WooCommerce, naročnine in rezervacije

Skupine WooCommerce, naročnine in rezervacije

Končno ima WooCommerce svoj celovit vodnik o postavitvi prilagodljivega zložka posebej za telovadnice (ali dojose, kot so zapisali). S kombinacijo po meri Skupine WooCommerce (prek brezplačnega vtičnika), Naročnine na WooCommerce in WooCommerce rezervacije (o katerih bomo govorili v nadaljevanju) lahko ustvarite preprost način za ogled strank, nakup in obnovo članstva za vaš fitnes. Cena efektivne ponudbe bo odvisna od tega, če uporabljate lastne premijske možnosti WooCommerce ali če uporabljate brezplačne razširitve s strani WordPress.org (čeprav ne moremo zagotoviti, da bodo tudi brezplačne možnosti delovale).

Oglejte si Vodnik za telovadnico WooCommerce

13. WooCommerce rezervacije WordPress Vtičnik

Dodatek za WooCommerce rezervacije

WooCommerce rezervacije je razširitev za brezplačni vtičnik za ustvarjalce spletnih trgovin WooCommerce za WordPress. Ko bodo na vašem spletnem mestu poleg WooCommerce-a nameščeni dodatki za rezervacije, lahko svojim obiskovalcem ponudite možnost, da se prijavijo in rezervirajo svoja mesta na predmetih, ki jih ustvarite. To bi lahko bili vaši tečaji fitnesa, seje z osebnimi trenerji, skupinske vadbe ali kakršne koli druge dejavnosti, ki jih ponujate, kamor bi se udeleženci morali prijaviti in rezervirati svoje mesto.

Medtem ko je bil vtičnik WooCommerce izdelan za prodajo izdelkov na spletu, lahko spletno mesto konfigurirate tako, da denarja ni treba zamenjati, da bi obiskovalci lahko rezervirali. Uporaba tega vtičnika za e-trgovino in dodatek za rezervacije se morda zdi dolgotrajen način za dodajanje obrazca za skupinsko prijavo na vaše WordPress spletno mesto, vendar se zdi, da je to najboljša rešitev, ki je trenutno na voljo.

Pridobite WooCommerce rezervacije

Zavijanje

Ne glede na to, ali imate popolno spletno dvorano, spletno mesto Muay thai ali preprost blog o fitnesu, lahko na zgornjem seznamu najdete vtičnike WordPress za fitnes in telovadnico, ki bodo izboljšali vaše spletno mesto. Vaši bralci lahko izkoristijo številne od teh, pa tudi sami lahko sledijo svojim podatkom in jih celo natisnejo ter delijo s prijatelji.

Za bolj koristne vtičnike in teme si oglejte naš pregled WordPress tem za telovadnice. Ali če smo zamudili vaš najljubši vtičnik (ali enega, ki ste ga razvili), delite povezavo v spodnjem razdelku s komentarji. Radi bi si ogledali!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map