14 najboljših vtičnikov za iskalne trgovine WordPress

Najboljši vtičniki iskalnika trgovine WordPress

Če ima vaše podjetje več lokacij, se lahko vtičniki iskalnika trgovine WordPress izkažejo kot koristni dodatek za vaše spletno mesto. Motle verige, bencinske črpalke, verige trgovin, kozmetični saloni imajo vse koristi od dodajanja vtičnikov za lociranje trgovin. Uporabnikom pomagajo enostavno iskanje lokacij vašega podjetja. Ti vtičniki za prikaz lokacij temeljijo na Google Zemljevidih. Posledično boste lahko izkoristili tudi funkcije Google Maps, kot so različni pogledi zemljevida, geolokacija in navodila za dostop do najbližje trgovine. Poleg tega lahko vtičniki lokatorja trgovine WordPress, če ponujate kakršne koli storitve imenika, pomagajo prikazati fizično lokacijo navedenih storitev.


Potapljajmo se naravnost (upoštevajte, da to ni v določenem vrstnem redu, samo naši najboljši krapi).

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Iskalnik trgovin MapSVG

MapSVG Store Locator in World WordPress Vtičnik za zemljevid

Info & DownloadView Demo

Ustvarite osupljiv in prilagodljiv zemljevid lokatorja trgovine z vtičnikom MapSVG. Ta močan in priljubljen vtičnik vključuje na tisoče slogov zemljevidov, prilagodljive vsebnike (za menije zemljevidov, filtre in podrobnosti) in enostavne možnosti, ki jih lahko omogočite obiskovalcem vašega spletnega mesta. Dodajte filtre, tako da lahko uporabniki razvrščajo po naslovu, mestu, vrsti trgovine ali katerem koli drugem polju po meri. Ali pa dodajte možnost iskanja po razdalji, da bodo videli, katere trgovine so v bližini!

Želite dodati več lokacij na zemljevidu? Z GalerijaSVSVG dodatek lahko dodate popover ali galerijo podrobnosti. Vključite sličice, slike in drsnike, skupaj z navigacijo, prijazno na dotik. To je odličen način za izboljšanje seznamov lokacij!

Če ste razvijalec, lahko vtičnik še dodatno razširite ali prilagodite s pomočjo vgrajene predloge, urejevalnikov CSS in JS. Druge pomembne funkcije vtičnikov vključujejo vektorske zemljevide po meri, oblike, ki jih je mogoče klikniti, imenik seznamov, samodejne označevalnike zemljevidov in združljivost navzkrižnega brskalnika.

2. Kopirajte Pro

Mapify Pro

S programom Mapify lahko ustvarite odzivne zemljevide lokatorja trgovin (ali katere koli zemljevide resnično) z uporabo njihovih naprednih, a enostavnih za uporabo funkcij. Sem sodijo funkcionalnost pripenjanja, povečave in premikanja, mobilna pripravljenost, lokacijske galerije, prilagodljivi namigi za zemljevide, prilagodljivi filtri za lokacijo, neomejene ikone označevalcev zemljevidov, predlogi uporabnikov, prilagojene slikovne zemljevide, grozdi zemljevidov in podpora prevajanju (prek WPML). In to sploh niso vse funkcije!

Za lokacijo v trgovini sta morda dve najpomembnejši značilnosti iskanje po polmeru in po najbližjih lokacijah. Lokacije zemljevidov lahko celo povežete z določenimi stranmi ali spletnimi mesti tretjih oseb – torej, če želite povezati s svojo stranjo Yelp. Želite preizkusiti Mapify na svojem spletnem mestu? No, lahko poskusite brezplačno – samo zgrabite kopijo Mapify Lite začeti (ne pozabite, da ne bo imel vseh funkcij v različici Pro).

3. WP Multi Store Locator Pro

WP Multi Store Locator Pro WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

WP Multi Store Locator Pro je močan vtičnik za iskanje prodajalcev, ki ga lahko uporabite za promocijo in posredovanje informacij o različnih lokacijah trgovine. Dodajte informacije o svoji lokaciji skupaj z naslovom, povezavo do spletnega mesta in navodili. Nato si lahko obiskovalci vaše spletne strani ogledajo prodajalne v bližini, pa tudi iskanje po kategorijah ali oznaki. Vtičnik vključuje dodane uporabne funkcije za statistiko trgovine, dodajanje upravitelja trgovine in možnosti uvoza / izvoza.

Najboljše od vsega je, da se WP Multi Store Locator Pro popolnoma integrira s priljubljenimi ustvarjalci strani. Preprosto uporabite njihov blok po meri za Visual Composer, Divi, Elementor in Beaver Builder (na poti je več ustvarjalcev strani). Želite pobližje pogledati? Oglejte si predogled v živo 5 Postavitve WP Multi Store Locator Pro.

4. Poišči prodajalno WP (brezplačno)

WP Store Locator Brezplačni vtičnik WordPress

WP Store Locator je brezplačen vtičnik, ki doda vse vaše lokacije na zemljevidu, ki jih lahko popolnoma prilagodite. Zemljevid in navodila za vožnjo so lahko v jeziku, ki ga želite. Za vsako lokacijo lahko dodate oznake po meri in uporabnikom pomagate najti lokacije z več filtri, kot sta polmer ali kategorija.

WP Store Locator pomaga prikazati poljubno število trgovin in omogoča spreminjanje jezika na skrbniški plošči. Če delate s kratkimi kodami, lahko dodate podrobnosti, kot so delovni čas, naslovi, točki ali telefonske številke. Na voljo je devet ikon označevalcev, pripravljenih za mrežnico, in jih lahko povlečete na točno lokacijo na zemljevidu v urejevalniku. Če imate koncentracijo trgovin na katerem koli območju, funkcija združevanja markerjev se bo izkazalo za priročno. Še več, premium dodatki so na voljo za obsežni uvoz, zbiranje statistik ali dodatek za iskanje.

5. Trgovina Locator Plus (brezplačno)

Trgovina Locator Plus Free WordPress Vtičnik

Ne glede na to, ali imate dve ali več tisoč trgovin, lahko vtičnik WordPress Store Locator Plus ustvari iskalec lokacije na vašem spletnem mestu. Brez preveč nastavitve lahko ustvarite stran, vnesete svoje lokacije in dodate kratko kodo. Mnoge mednarodne znamke, kot je Bosche, uporabljajo ta vtičnik, da uporabnikom pomagajo najti svoje trgovine.

Delo na skrbniški plošči in s pomočjo dodatkov lahko prilagodite s pomočjo CSS in HTML. Z dodatki vam lahko dodate še veliko funkcij za prilagajanje uporabniške izkušnje, na primer vklop ali izklop možnosti iskanja, kategorizacijo lokacij, ustvarjanje SEO prijaznih na strani z lokacijo in še več. Deluje z dodatki tretjih oseb, s katerimi lahko dodate povezave na družabne medije do vseh vaših lokacij, dodate polja po meri na svoje lokacije ali uporabnikom omogočite upravljanje lokacij. Prav tako se združuje z Gravity Forms za izdelavo obrazcev in upraviteljem lokacije dogodkov za povezavo dogodkov z vašimi lokacijami. Brezplačni vtičnik podpira več držav in jezikov.

6. Agile WordPress Store Locator

Agile Store Locator

Info & DownloadView Demo

Za celovit sistem upravljanja lokacije, ki je bogat z funkcijami, ne iščite več kot Agile Store Locator. Na voljo je s celotnim sistemom za upravljanje zaledja za upravljanje tem, slogov in označevalcev. Omogoča vam uvoz / izvoz lokacij trgovin, upravljanje kategorij in prikaz lokacij na prilagojenih zemljevidih. Zaslon ne morete samo prilagoditi, na voljo so številne že pripravljene predloge.

Ena trgovina se lahko prikaže v več kategorijah. Poleg tega se lahko kadar koli prodajalne, ki so odprte same, pokažejo s vklopom / izklopom časovnega stikala. Vtičnik vključuje številne predloge, vključno s predlogo harmonike s hierarhijo držav, držav, mest in trgovin. Če je število lokacij veliko, lahko združitev označevalcev, filtri po meri in označevalci kategorij pomagajo zožiti iskanje. Vsebino okna z informacijami je mogoče prilagoditi, vsako lokacijo trgovine, ki jo ustvarite, pa lahko podvojite z enim klikom. Iskanje vrstic, najbolj priljubljenih trgovin in najboljših lokacij lahko tudi sledite z vrstico Google Analytics. Na nadzorni nadzorni plošči lahko dostopate do vseh statističnih podatkov o trgovinah, iskanju, kategorijah in označevalcih.

7. Super Store Finder

Super trgovina Finder

Info & DownloadView Demo

Super Store Finder za WordPress je na voljo z intuitivno odzivnim dizajnom in močnim skrbniškim oddelkom za iskanje prodajalcev WordPress. S tega skrbniškega zaslona lahko upravljate nastavitve zemljevida, kategorije, oznake in obvestila ter prilagajate sloge, barve in nalepke. Podpira veliko jezikov in celoten prikaz Google Map.

Super Store Finder vsebuje ravno lokator trgovin s temi in čist filter za shranjevanje z zložljivo ploščo. Vgrajena funkcija geolokacije omogoča uporabnikom, da najdejo natančno lokacijo vaše trgovine in najkrajšo pot do nje. Povečanje pogledov ulic lahko uporabnika pripelje do praga trgovine. Lahko naložite čudovite slike ali video posnetke, s katerimi lahko gledalci pokukajo v svojo trgovino. Vtičnik omogoča uporabo označevalcev po meri in iskanje po trgovinah po regijah ali drugih filtrih. S pomočjo datotek CSV je možen množični uvoz naslovov v trgovini. Če želite natančno določiti lokacije, preprosto povlecite in spustite označevalce. Na voljo so tudi dodatki, ki širijo vrsto funkcij.

8. Napredno iskanje v trgovini

Napredno iskanje v trgovini

Info & DownloadView Demo

Z naprednim lokatorjem trgovine lahko uporabite lokacijo svoje trgovine na tri načine – na Googlovem zemljevidu, na seznamu ali na obeh. Ne samo to, lahko napišete objavo o kateri koli lokaciji na svojem blogu WordPress in nato lokacijo povežete s to objavo s pomočjo kratkih kod. Čeden način, kako pritegniti bralce v svojo objavo in uporabnikom ponuditi informacije o tej lokaciji. Podatki o trgovini so na voljo tudi v povezanih objavah. Uporabniki lahko tudi iščejo lokacijo po naslovu, uporabijo ulični pogled, da poiščejo vašo lokacijo in dobijo navodila do nje.

Če vklopite vgrajen vmesnik, lahko hitro dodate, uredite ali izbrišete trgovine in samodejno geokodirate naslove. Uporabniki lahko na podlagi naslovov ali poštnih številk poiščejo trgovino, ki jim je najbližje. Na varnem https URL lahko vtičnik zazna lokacijo uporabnika in prikaže najbližjo trgovino.

9. Iskalnik trgovine WordPress

Iskalnik trgovine WordPress

Info & DownloadView Demo

Vtičnik Locator trgovine WordPress vam omogoča, da dodate toliko filtrov, kot želite. Podpira filtriranje v živo in kratke kode na kateri koli strani. Če kategorije izdelkov povežete s kategorijami trgovin, lahko omogočite samodejno filtriranje na straneh izdelkov. Število rezultatov, ki se prikažejo pri iskanju, informacije, ki jih je treba prikazati, in s tem povezane gumbe za klic na dejanje je mogoče prilagoditi. Za nove trgovine lahko nastavite tudi privzete nastavitve, da jih boste lažje dodali.

S pomočjo tega vtičnika lahko na stran z izdelkom WooCommerce dodate gumb za iskanje prodajalca. Lokator se nato pojavi v načinu. Podatkovno okno je mogoče nastaviti tako, da prikazuje podatke o stikih, poziv k dejanju, shranjevanje slike ali odpiralni čas. Z več kot desetimi možnimi postavitvami in 90+ možnostmi ne morete storiti ničesar, kar bi uporabnikom pomagalo poiskati vašo trgovino.

10. Lokalni SEO by Yoast

Lokacija trgovine Yoast

Lokalni SEO za WordPress Plugin by Yoast ima v njem vgrajeno funkcijo iskanja WordPress Store Locatorja. Za uporabo tega boste morali kupiti letno licenco iskalec lokacije funkcija, čeprav.

Vtičnik uporabnikom omogoča filtriranje trgovin ali katere koli druge lokacije glede na polmer, stanje ali poštne številke. Preprosto s klikom na gumbe in možnosti, ki jih označite, lahko na stran dodate naslov trgovine. Vaš delovni čas se lahko doda v istem polju kot naslov. Ali pa jih s pomočjo kratkih kod lahko vstavite ločeno. Kratke kode lahko dodate na katero koli stran ali objavo ali na same lokacije strani. Prav tako imate možnost dodati pripomoček za lociranje trgovine WordPress na katero koli widgetizirano območje svojega spletnega mesta.

11. Napredne Google Maps

Napredne Google Zemljevidi

Info & DownloadView Demo

Če uporabljate le omejeno število lokacij, se lahko preprosto zanesete na vtičnik za Google Zemljevid, kot je Napredni vtičnik Google Maps za WordPress. Na zemljevidu lahko označite te lokacije in si pomagate tudi z navodili. Ta vtičnik za najbolj prodajane karte je združljiv z GDPR, vključuje podporo za več filtrov na zemljevidu, ponuja več poti (odlična funkcija za ljudi, da hitro najdejo in pridejo do lokacij vaše trgovine) in zelo koristno funkcijo »iskanje v bližini«, s katero lahko izboljšate svojo najbližjo lokacijo.

12. Iskalnik trgovin VO (brezplačno)

VO vtičnik Locator trgovine

VO Store Locator je brezplačen vtičnik, ki vključuje orodja za pomoč tržnikom, franšizam in distributerjem. Omogoča vam prilagajanje barv pin na osnovi oznake za razlikovanje lokacij. Vgrajene funkcije, kot je samodejna lokacija, za iskanje trgovine, ki je najbližje vašemu trenutnemu lokalu, in navodila za zagonom po korakih olajšajo iskanje prodajaln. Plus vtičnik, ki je bil pred kratkim posodobljen za delo z ustvarjalcem strani povlečevanja in spuščanja Visual Composer, tako da lahko svoje zemljevide po meri vključite v katero koli objavo ali postavitev strani.

13. Iskalnik trgovine SimpleMap (brezplačno)

Vtičnik za lokatorje trgovine SimpleMap

SimpleMap Store Locator je enostaven za uporabo mednarodnega vtičnika za lociranje trgovin, ki uporabnikom omogoča iskanje po zbirki podatkov po poštnih številkah. Pomaga, da se vaše lokacije izstopajo s prilagodljivimi oznakami. Druge odlične funkcije vključujejo neomejene lokacije, prilagodljive rezultate iskanja po zemljevidu, enostavne možnosti nastavitev (koda ni potrebna) in funkcijo hitrega urejanja posodobitev zemljevidov in baz podatkov v realnem času.

14. Locatoraid (brezplačno)

Vtičnik lokatorja trgovine Locatoraid

Locatoraid je še en vtičnik lokatorja trgovine WordPress, ki je lahek, odziven in vključuje številne nastavljive sloge zemljevidov. Konkretno, vtičnik je opremljen s funkcijo samodejnega geokodiranja, tako da dodate lokacije, ki jih lahko stranke takoj najdejo. Preprosta tožba kratke kode naredi vstavljanje zemljevida (z določenim nadomestnim mestom nad iskalnim besedilom, polmerom, postavitvijo itd.) Lahkim – samo uredite parametre, ko dodate kratko kodo v katero koli besedilno polje, stran ali gradnik. Poleg tega obstajajo prilagodljivi slogi zemljevidov, ki zagotavljajo, da se lokator trgovine ujema z videzom ostalega spletnega mesta.

Zavijanje vtičnikov za najboljšo iskalno trgovino WordPress

Resnično imate številne možnosti, da svoje trgovine postavite na zemljevid in tako pomagate svojim strankam. Ste že poskusili katerega od njih? Povejte nam, kateri je delal za vas. Če želite, lahko tudi pri prikazu lokacij na zemljevidu postanete zelo domiselni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map