15+ BuddyPress vtičniki, ki jih morate imeti

15+ najboljših vtičnikov BuddyPress, ki jih morate imeti

BuddyPress je temelj družbenih omrežij WordPress. Če želite ustvariti socialno omrežje (ali skupnost) na obstoječi platformi WordPress, BuddyPress je vtičnik, ki ga želite.


Vtičnik “odklene” zmožnosti WordPressa za družbena omrežja. Z drugimi besedami, BuddyPress uporabnikom omogoča registracijo in ustvarjanje profilov, objavljanje sporočil, vzpostavljanje povezav, ustvarjanje skupin in na splošno druženje.

Avtor BuddyPress-a na WordPress.org pravi, da je vtičnik “socialno omrežje v škatli”, in se strinjam.

Če želite ustvariti privlačno in močno socialno omrežje BuddyPress, potrebujete temo ubijalca (ali oblikovalca), čas in nekaj vtičnikov, ki raztezajo BuddyPress onstran domišljije.

Današnja objava vam bo predstavila 15+ najboljših vtičnikov BuddyPress, ki jih morate preizkusiti v namestitvi BuddyPress. Uživajte in ne pozabite, da delite svoje poglede v razdelku za komentarje.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Youzer Community & User Profiles

Youzer Community & User Profiles Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Dajte svoji mreži BuddyPress nov zakup življenja z Youzerjevimi skupnostmi in uporabniškimi profili nove dobe. Privzeti vtičnik BuddyPress vam ne ponuja veliko v smislu estetike. Youzer je rešitev za upravljanje uporabniških profilov WordPress za uporabnike z varnim sistemom članstva, nastavitvami sprednjega računa, zmogljivo podrobno skrbniško ploščo, gladkimi učinki, številnimi naprednimi avtorjskimi pripomočki, popolnoma odzivnim dizajnom in izjemno možnostjo, ki jih je mogoče prilagoditi s kopico “neomejenih” Lastnosti.

Youzer ponuja široko paleto funkcij, ki vam pomagajo ustvariti neverjetno mrežo BuddyPress brez upogibanja nazaj. Pričakujete lahko dobrote, kot so 16 barvnih shem, 35+ pripomočkov, 14 stilov glave, družabna stena, preverjene značke, emotikoni, omembe, všečki, družabna prijava, zasebni profili, neomejeno število oglasnih mest, več oblik objav in popolnoma odziven dizajn med drugimi . Z več kot 700 drugimi možnostmi je Youzer samo orodje, ki ga potrebujete za dodajanje barve in pompa v svojo BuddyPress mrežo.

Z Youzerjem lahko zaslužite tudi več denarja z oglaševanjem v profilih uporabnikov vaše spletne strani z ustvarjanjem neomejenih oglasov z obojestranskimi pasicami in kodo Adsense. Tako lahko Youzer izkoristite, da postane vir dohodka za vas, če ga pametno uporabljate.

Razvijalci so Youzer zgradili tako, da so naredili edinstven vtičnik WordPress. Vedo, da je izbira pravih vtičnikov uporabniških profilov ključnega pomena za vaše podjetje, saj boljša platforma pomeni več priložnosti za rast. To je tisto, zaradi česar je Youzer eden najboljših vtičnikov WordPress uporabnikov.

2. Uporabniški profili USERPRO z Social Login

Uporabniški profili USERPRO z dodatkom Social Login Premium WordPress

Info & DownloadView Demo

UserPro nudi svojim uporabnikom možnost, da se prijavijo v svoje spletno mesto WordPress (in v skupnost BuddyPress) s svojimi računi v družabnih omrežjih. Na voljo je več odličnih možnosti, ki jih lahko aktivirate, in če obiskovalci ne želijo uporabljati katerega od svojih socialnih računov, se lahko na vaše spletno mesto vedno prijavijo na starinski način. Vtičnik stane 30 dolarjev, vendar se splača.

UserPro ponuja noro število možnosti, vključno z več registracijskimi obrazci, Googlovimi pisavami, integracijo PayPal, tako da lahko ustvarite plačano članstvo, lepe profile članov, iskanje članov, integracije novic, prilagojene ikone in še veliko več.

Ne le da se brezhibno povezuje z BuddyPressom – ampak tudi z bbPress, WooCommerce, MailChimp in večino WordPress tem. Poleg tega vključuje tudi enostavne možnosti za poenostavitev namestitve. Skrbniška plošča za povleci in spusti odstrani ugibanja po vaših prilagoditvah, 4 vnaprej oblikovane barvne kože pa omogočajo hiter in enostaven začetek. Poleg tega je tema pripravljena na prevod in vključuje podporo za RTL, tako da deluje odlično, ne glede na to, iz katere države je vaša ciljna publika.

3. BuddyPress aktivnost Plus (brezplačno)

BuddyPress Activity Plus brezplačen vtičnik WordPress

BuddyPress Activity Plus je vtičnik, ki ga želite, če želite povečati sodelovanje uporabnikov in povečati socialno aktivnost v vaši skupnosti BuddyPress. Vtičnik dodaja Facebook gumbe za skupno rabo v vir dejavnosti BuddyPress, tako da lahko vaši člani hitro delijo slike, objave in video posnetke. Če želite olajšati objavo in skupno rabo vsebin iz celotnega interneta v vašem omrežju BuddyPress, je BuddyPress Activity Plus vaš odgovor.

BuddyPress Activity Plus je na voljo s tremi slogi gumbov, poleg tega pa lahko dodate svoje lastne sloge. Poleg tega BuddyPress Activity plus samodejno ustvari odrezke vsebine, kar omogoča skupno rabo vsebine.

Poleg tega vam vtičnik omogoča predogled in urejanje vsebine pred objavo na vašem spletnem mestu, kar pomeni, da lahko dodate svoj komentar, medtem ko samodejno vlečete naslove, opise in sličice..

4. Možnosti registracije BuddyPress (brezplačno)

Možnosti za prijavo BuddyPressReport Free WordPress Vtičnik

S pomočjo družbenega omrežja prihajajo vse vrste uporabnikov. Imamo civilne uporabnike, ki so kul ljudski, nato pa so na voljo avtomatizirani neželeni boti in neželeni pošiljatelji, ki so zasvojeni s popadki. Če želite ohraniti dostojno socialno omrežje, vredno njegove soli, morate ujeti neželeno pošto, preden ta razvrednoti vaše strani. Tukaj prihaja vtičnik BuddyPress Registration Options.

Možnosti registracije BuddyPress trdijo, da “… omogoča omogočanje uporabniškega moderiranja za nove člane in tudi pomoč pri ustvarjanju zasebnega omrežja za vaše uporabnike.” Z drugimi besedami, vtičnik vam pomaga preprečiti dostop do neželene pošte in novih uporabnikov do vaše platforme BuddyPress pred odobritvijo. Poleg tega novi uporabniki ne bodo prikazani v Člani seznam do odobritve.

Nenamenjeni uporabniki lahko prejemajo potrditve po e-pošti in dostopajo do svojega uporabniškega profila, vendar je to približno tako – ne bodo mogli uporabljati socialnega omrežja ali komunicirati z drugimi uporabniki, dokler jih ne odobrite..

V času pisanja možnosti za prijavo BuddyPress podpira tri jezike, in sicer katalonščino, angleščino in hebrejščino. Če pa ste tako naklonjeni, lahko postanete sodelavec WordPress-a in vtičnik prevedete v svoj jezik.

5. Napredna dostava po vsej e-pošti

Napredni vtičnik Premium WordPress Premium All-in-One-One

Info & DownloadView Demo

Poznan tudi kot Vse v enem e-poštnem sporočilu za WordPress, ta vtičnik razširja funkcijo e-pošte WordPress z dodajanjem funkcij, kot so:

 • Po meri “Od” polja za nadomestitev privzetih nastavitev za WordPress
 • Podpora SMTP, tako da lahko pošiljate e-pošto z zunanjih strežnikov
 • Očistite e-poštna sporočila in predloge HTML
 • BuddyPress in WP-eCommerce po email emailljeta e-po email emailto
 • Združljivost WordPress MU (Multisite)
 • WYSIWYG urejevalnik in predoglednik
 • In še toliko več

Toda tudi s temi razburljivimi funkcijami ne zamenjujte Napredne dostave e-pošte WordPress za e-poštnega odjemalca; je zgolj a poteg ki doda vašo e-pošto toplino in osebnost.

Vtičnik je združljiv z najnovejšo različico WordPress-a, BuddyPress in deluje dobro v vseh brskalnikih, razen IE6, ki ne podpira skrbniške plošče vtičnika. Napredna dostava e-pošte WordPress vam bo povrnila 18 dolarjev, vendar je vredna vsakega penija.

6. rtMEDIA za BuddyPress & bbPress (brezplačno)

rtMEDIA za BuddyPress & bbPress Free WordPress Vtičnik

Če ste iskali večpredstavnostno medijsko rešitev za svoje spletno mesto BuddyPress, bbPress ali WordPress, ne iščite več, rtMedia je pravi posel.

rtMedia, katere avtor sta rtCamp in 40 drugih razvijalcev, omogoča dodajanje albumov s fotografijami / videoposnetki, nastavitev skupne rabe in nastavitve zasebnosti, izvajanje prenosov vnaprej in kodiranje (pretvorbo) zvočnih in video datotek.

In to je samo vrh ledene gore, saj ima vtičnik številne druge funkcije, vključno s sistemom za predloge, brezhibnim povezovanjem BuddyPress in WordPress, programom za nalaganje rtMedia, ki podpira nalaganje z vlečenjem in spuščanjem, predstavljenimi mediji in možnostjo pripenjanja medijev v tokove dejavnosti.

Ta vtičnik je na voljo v dveh različicah. Izberete lahko brezplačno različico ali premijske dodatke rtMedia, ki so na voljo z milijonom in še enimi funkcijami, zmernostjo in prednostno podporo. rtCamp svetuje, da pred nakupom preizkusite brezplačno različico. Prepričani so, da vam bo všeč.

7. BuddyPress klepet uporabnikov (brezplačno)

Info & DownloadView Demo

Povečajte sodelovanje uporabnikov na svojem mestu BuddyPress s pomočjo vtičnika za klepete kot noben drug. Če iščete rešitev za klepet za svojo skupnost, vam BPChat ponuja vrsto zanimivih funkcij, kot so:

 • Facebook klepet za vse prijavljene uporabnike
 • Brezšivna integracija BuddyPress
 • Enostaven za prilagoditev z neomejenimi barvami, ozadji in slikami med drugim
 • Zvočni alarmni sistem
 • Obvestila o naslovu brskalnika
 • Podpora za več jezikov
 • Indikator spleta / brez povezave
 • 80 nasmejanih ikon
 • Več uporabniški klepet
 • Iskanje prijateljev
 • Odziven dizajn in podpora Ajaxu
 • In veliko več

Vtičnik vam ponuja možnost, da svojim uporabnikom zagotovite popolno klepetanje. Najboljši del je, da je vtičnik združljiv z BuddyPress, WordPress in WordPress MU, kar pomeni, da ga lahko uporabljate za skoraj vsak WordPress projekt. Skratka, morate preizkusiti BPChat, da dobite vznemirjenje.

Svojim uporabnikom omogočite boljšo uporabniško izkušnjo in povečajte sodelovanje na vašem spletnem mestu z BPChatom. Prodaje se samo za 35 dolarjev.

8. Privzeti podatki BuddyPress (brezplačno)

BuddyPress Privzeti podatki Prosti vtičnik WordPress

Če ste šele začeli uporabljati BuddyPress, boste želeli svojo platformo preizkusiti na nekem mestu pred zagonom. Vtičnik Privzeti podatki BuddyPress vam omogoča samodejno polnjenje namestitve BuddyPress za namene testiranja.

Privzete podatke BuddyPress je enostavno nastaviti. Preprosto namestite in aktivirajte vtičnik in do njega dostopajte pod »Orodja« na svojem skrbniškem zaslonu WordPress. Ko se vtičnik zažene, morate samo potrditi dve potrditveni polji in kliknite »Uvozi izbrane podatke«. Tako enostavno. Vaša namestitev bo takoj napolnjena s 25 uporabniki in 75 elementi dejavnosti, ki so dejansko citirani od znanih osebnosti.

To še ni vse. Vtičnik uvozi več podatkov, kot so 100 zasebnih sporočil, 45 novih skupin, 440+ članov skupine, 95+ prijateljev in 225 vnosov profilov..

Vsi uporabniki imajo enako geslo, ki vam je razkrito, zato ne skrbite za to. Podatke o lutkah lahko hkrati počistite s klikom na Počistite podatke BuddyPress gumb.

Privzeti podatki BuddyPress so odlični za namene testiranja, vendar jih ne uporabljajte na spletnem mestu v živo. Poleg tega izklopite e-poštna obvestila v svojem profilu ali pa se boste pošiljali po pošti.

9. BuddyPress Analytics

BuddyPress Analytics WordPress vtičnik

Če želite ostati na vrhu in voditi ciljno usmerjene kampanje, morate svoje uporabnike bolje razumeti. Vtičnik BuddyPress Analytics vam obljublja prav to.

S tem vtičnikom si lahko ogledate skupno število uporabnikov, ki obiščejo vašo mrežo BuddyPress. Kaj je več? Lahko konsolidirate statistiko, s katero si lahko ogledate čas, ki ga vsak uporabnik preživi na vašem spletnem mestu.

Poleg tega lahko določite, katere ključne besede uporabniki vnesejo največ pri iskanju. Poleg tega vam BuddyPress Analytics pokaže število obiskov na uporabnika, skupino in stran.

Poleg tega si lahko ogledate število uporabnikov s praznimi profili in s polno različico dobite podporo za celo leto.

Vtičnik ima enostavno nadzorno ploščo, ki povzema statistične podatke o profilu in prikazuje število uporabnikov. Dobite tudi nekaj lepih lestvic in avtor obljublja več funkcij v prihodnosti. Vtičnik Lite je brezplačen, vendar lahko celotno različico kadar koli izberete za 55 dolarjev.

10. Varnost iThemes za BuddyPress

iThemes Varnost za vtičnik BuddyPress Freemium WordPress

Ko se bo vaše trženje WordPress začelo izplačevati, boste v vlečne mreže pritegnili hekerje in neželeno pošto. To je neizogibno in ne morete storiti ničesar, da tem neželenim uporabnikom preprečite dostop do vašega spletnega mesta.

Vendar pa jim lahko preprečite, da bi registrirali in pustili škodo z iThemes Security. Z neverjetnimi funkcijami, kot so varnostni pregledi, prepoved uporabnikov, odkrivanje sprememb datotek, varnostno kopiranje baz podatkov, zaščita pred napadi grobe sile in še veliko več, iThemes Varnost pomeni poslovanje.

Vtičnik je brezplačen za uporabo, vendar potrebujete vrhunsko različico, če potrebujete dodatne funkcije, kot so dvofaktorsko preverjanje pristnosti, ponovno CAPTCHA, iztek gesla, razpored skeniranja zlonamerne programske opreme in čarobne povezave med drugimi.

Kakorkoli pogledate, to je odlična kradla, saj vas iTheme Security pro stane med 80 do 197 dolarjev na leto. Res je to majhna cena, ki jo je treba plačati za varnost svetovnega razreda.

11. Ultimate članstvo Pro

Ultimate Članstvo Pro Premium WordPress vtičnik

Info & DownloadView Demo

Številka ena, ki prodaja vtičnik za članstvo na Envato, Ultimate Membership Pro, vam pomaga, da zaslužite svojo BuddyPress mrežo, kar je s številnimi funkcijami za zaklepanje vsebine.

Svojo najdragocenejšo vsebino lahko zaklenete, naj bo to stran, objava, prilagojeni URL-ji, izdelki, razdelki z vsebino, meniji, kategorije in podobno ter nastavite preusmeritve ali nadomestno vsebino.

Vtičnik ima nekaj privlačnih funkcij, vključno z:

 • Socialna prijava, ki podpira 7 družbenih omrežij
 • Podpora za več prehodnih prehodov
 • Prosti / plačljivi / poskusni modeli plačil
 • Kapljajte vsebino, tako da lahko vsebino sprostite v rednih presledkih
 • Vsebina omarice, da omeji katero koli vsebino na strani
 • Polja po meri za uporabniške profile in registracijske obrazce
 • Integracija z 9 email marketing platformami
 • Združljivost s storitvijo Woocommerce
 • Vizualni skladatelj
 • Kode kuponov
 • In še toliko več!

V programu Ultimate Membership Pro ne moremo navesti vseh funkcij, zato boste želeli dobro pogledati.

12. Rumeni svinčnik Visual CSS Editor

Rumeni svinčnik Visual CSS Editor Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Dober dizajn gre z roko v roki z boljšim delovanjem uporabnikov in pretvorb. Očitno je, da je zadnja stvar, ki jo želite, spletno mesto BuddyPress, ki je videti kot oglas iz šestdesetih let prejšnjega stoletja, ker bodimo iskreni, nimamo ogromne zbirke vizualno privlačnih tem BuddyPress..

Kaj storiti? V večini scenarijev si omislite povprečno temo in nekaj prilagoditev. Torej, če imate znanje kodiranja ali oblikovalske spretnosti, da prilagodite svojo temo. Dovolj je reči, da prehod te poti za večino uporabnikov BuddyPress ni vključen.

Vstopi v vizualni urejevalnik CSS sloga YellowPencil in dan se shrani. Ne glede na vašo izkušnjo s kodiranjem lahko uporabite YellowPencil za obsežne spremembe oblikovanja katere koli teme. Da, oblikovanje spletnega mesta lahko urejate v realnem času in na sprednji strani, ne da bi se dotaknili vrstice kode.

Funkcije, ki so vam na voljo, vključujejo 600+ pisav, 300+ ozadij, vizualno spreminjanje velikosti, povleci in spusti, 50+ animacij, urejevalnik kode v živo, izbira barv, ozadja paralaksa, filtri CSS3, 50+ lastnosti CSS, odziven dizajn in lahko bi nadaljevali , toda to bi vas samo smrtno dolgočasilo.

13. Upravljanje oglasov ADS PRO

ADS PRO Advertising Advertising Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Prodaja oglasov je eden najboljših načinov zaslužka vašega spletnega mesta, kajti oglaševalci porabijo več kot 150 milijard dolarjev za digitalno oglaševanje na leto..

Čeprav lahko na spletnem mestu BuddyPress ustvarite plačano članarino, vas nič ne ustavi, da dohodek dopolnite z nekaj oglasi.

Kljub temu upravljanje oglasov ni lahka naloga, zato za popolnega začetnika. Če ne veste, kaj storiti ali kje začeti s prodajo oglaševalskega prostora na svojem spletnem mestu, vas usmerimo na vtičnik Ads Pro.

Vtičnik Ads Pro je opremljen s funkcijami, kot so 20+ lokacij za prikaz oglasov, 30+ možnosti oglaševanja, 3 načini plačila, 3 načini obračunavanja (CPC, CPM in CPD), razpored prikazovanja oglasov, A / B testi, 25+ predloga oglasov, napredna nadomestna skrbniška plošča, celotna statistika, podpora za WooCommerce in med drugim geo-ciljanje.

14. WPA Dosežki Nagrade skupnosti

WPAchievements Skupnost Nagrade Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Kot človeška bitja uspevamo v konkurenci in bolj zadovoljstvu, da smo se znašli na vrhu. Naša prirojena želja po zmagi je ravno razlog, zakaj WPAchievements dela čudeže za vaše spletno mesto BuddyPress.

Vtičnik vam pomaga okrepiti interakcijo z uporabniki, saj lahko ustvarite neomejene dosežke in naloge, ki uporabnike na vašem spletnem mestu lovijo po novih dosežkih. Poleg tega lahko ustvarite milijon in eno uvrstitev, da uporabnik ne bo več sanjal o višji uvrstitvi.

Nastavite lahko sprožilce za svoje dosežke in prizadevanja za čim večjo samostojnost. Kaj je več? Uporabite WPAchievemens za nagrajevanje uporabnikov, ki obiskujejo katero koli od vas brez povezave, tudi zahvaljujoč posebnim kodam dejavnosti, ki jih uporabniki lahko uporabijo za odklepanje dosežkov.

V oddelku za oblikovanje vas vtičnik WPAchievements začne z več kot 60 ikonami po meri in interaktivnimi zemljevidi napredka, ki uporabnike motivirajo za dokončno iskanje. Poleg tega vtičnik pošlje urejevalnik kratkih kod, ki vam pomaga upravljati kratke kode WPAchievements, tako da lahko svoje dosežke in naloge izpustite kamor koli želite. Poleg tega WPAchievements prihaja s pojavnimi obvestili, da uporabnika takoj obvestijo, kadar koli odklenejo nov dosežek.

Da ne pozabimo, ta vtičnik vsebuje posebno stran Dosežki in Quests, na kateri lahko uporabniki primerjajo tisto, kar so odklenili, in odkrijejo, kaj je še preostalo. Če se ta vtičnik sliši zanimivo, boste veseli, če veste, da samodejno objavlja dokončane dosežke in zadatke v toku dejavnosti uporabnikov, kar povečuje interaktivnost.

Razen tega WPA dosežki so opremljeni z omarico vsebine, podrobnimi poročili, upravljanjem uporabnikov in točk, podporo na več mestih / omrežju, skupna raba v družabnih omrežjih, tako da lahko uporabniki med drugim delijo svoje dosežke, pripomočke po meri in napredno nastavitveno ploščo.

15. Reakcije aktivnosti za BuddyPress (brezplačno)

Reakcije dejavnosti za vtičnik BuddyPress Free WordPress

Če želite navdušiti svoje uporabnike in tekmovati s fanti, ki so pozorni na vaše člane, morate biti v koraku s časom. Še isti dan je Facebook objavil “Reakcije” kot razširitev zloglasnega gumba “Všeč mi je”.

Zdaj nimate ničesar, kar bi lahko zapustili z vhodom vtičnika Activity Reaction For BuddyPress. V preprosti vrstici vam ta vtičnik omogoča, da v tok dejavnosti BuddyPress dodate Facebook podobne reakcije.

Najboljši del je vtičnik, ki ima dodatno reakcijo Hvaležen reakcija, da je Facebook padel, ker je bil namenjen samo materinemu dnevu.

Reakcije aktivnosti Za BuddyPress je enostavno namestiti in uporabljati. Ni vam treba ničesar konfigurirati, ker vtičnik deluje tako, kot se oglašuje naravnost iz polja.

16. GEO My WordPress (brezplačno)

GEO My WordPress brezplačni vtičnik WordPress

Internet je svet resnično postal svetovna vas, zakaj torej uporabnikom omrežja BuddyPress ne približate vtičnika kot noben drug? Če vas zanimajo storitve, ki temeljijo na lokaciji, ali želite uporabnikom BuddyPress pomagati poiskati druge uporabnike v bližini, je GEO my WordPress vtičnik, ki ga potrebujete.

Po besedah ​​razvijalca Eyal Fitoussi je GEO moja WordPress “… končna rešitev za geolokacijo, preslikavo in iskanje bližine za WordPress.” Da, to vključuje tudi BuddyPress, zato ne bodite ničesar. Ta vtičnik se ponaša s funkcijami, kot so:

 • Sposobnost geografskega označevanja katere koli vaše objave ali strani
 • Obrazci za iskanje neomejene bližine
 • Lociranje članov BuddyPress
 • Gradniki in kratke kode
 • Deluje v API-ju Google Maps

Kar pa zadeva BuddyPress, vtičnik pomaga uporabnikom, da “… poiščejo in najdejo druge člane v bližini njih ali blizu katerega koli naslova z uporabo naprednega obrazca za iskanje bližine.”

17. SimplyChat

SimplyChat

Info & DownloadView Demo

SimplyChat je bil razvit posebej za BuddyPress. To je samostojen vtičnik, ki deluje na vašem strežniku in ne potrebuje uporabe zunanje storitve. Popolnoma se integrira z BuddyPressom tako, da vleče podatke o uporabnikih in skupinah, slike profila, račune, prijatelje, člane in drugo. To vključuje tudi, da bo vtičnik za klepet samodejno ustvaril skupinski klepet, ko se ustvari skupina BuddyPress. Poleg tega dodaja / odstranjuje uporabnike iz tega skupinskega klepeta, če se člani skupine BP urejajo.

Razvijalci ponujajo zasebne in javne skupine, obsežna orodja za upravljanje skupnosti in nastavitve za skrbnike spletnih mest, zato jih imenujejo premierni vtičnik BuddyPress Livechat.

SimplyChat je bil razvit z odzivnostjo, tako da bodo uporabniki vašega klepeta imeli najboljšo možno uporabniško izkušnjo tudi na svojem mobilnem telefonu. Možnost prepovedi uporabnikov, filtriranje nepristojnosti in več zaokroževanja tega popolnega vtičnika livechat.

Združljiv je z najnovejšo različico WordPress-a in BuddyPress-a in se bo nenehno posodabljal. Naš načrt vključuje veliko novih funkcij, ki se bodo kmalu začele, vključno s popolnim šifriranjem, več orodji za upravljanje skupnosti in več.

18. Uporabniški profili so preprosti

Uporabniški profili so preprosti

Info & DownloadView Demo

Uporabniški profili Made Easy je vtičnik za upravljanje uporabniških profilov, ki dodaja čudovite uporabniške profile ter prilagojene obrazce za registracijo in prijavo..

Uporabniški profili Made Easy (ali kratki UPME) je vtičnik, ki je enostaven za uporabo, ki kateri koli temi WordPress doda veliko uporabniške funkcionalnosti. Vtičnik vam nudi možnosti za registracijske obrazce po meri, obrazce za prijavo po meri, neomejena polja po meri, možnosti zasebnega polja, možnosti polj po meri, pripomoček za prijavo po meri in še veliko več. Lahko ustvarite enostavno registracijo članov z obrazcem, ki je značilen za vaše spletno mesto (če imate spletno mesto za kuhanje, povprašajte o najljubših živilih ljudi, če imate glasbeno spletno mesto, člani dodajo svoje najljubše skupine itd.).

Vtičnik je integriran z Gravatarjem, zato se ko se uporabniki prijavijo z istim e-poštnim sporočilom, njihova slika Gravatar samodejno prikaže. Vtičnik UPME je bil vgrajen tudi z integracijo uporabnikov WooCommerce. Tako, če imate na svojem spletnem mestu trgovino WooCommerce, lahko uporabniki dostopajo do njihovih računov in naročajo podatke, ne da bi se morali dvakrat prijaviti. Druge odlične funkcije vključujejo odzivne postavitve, prenosljive datoteke, tone ikon in nekaj resnično čudovitih kratkih kod, kar vam omogoča enostavno dodajanje obrazcev na spletno mesto.

19. Profil Builder Pro

Profil Builder

Informacije in prenos

Profile Builder Pro je koristen vtičnik, ki vam daje moč prilagajanja registracije WordPress-a za vaše spletno mesto. Ustvarite svoje lastne obrazce za registracijo, profile in prijavo po meri s pomočjo neverjetnih možnosti v programu Builder Pro.

Ena najboljših lastnosti Profil Builder Pro je možnost uporabe kratkih kod za dodajanje obrazcev po meri. Vse, kar morate storiti, je, da ustvarite novo standardno stran, ji dodate ime svojega obrazca, dodate bližnjico in objavite. To je to. Od prijavnega obrazca po meri, obrazca za prijavo, obrazca za posodobitev profila itd. Ste oddaljeni le nekaj klikov.

Druga odlična funkcija je napredni upravitelj seznamov uporabnikov. S tem lahko hitro uredite predloge za seznam vseh svojih uporabnikov, prijavljenih uporabnikov, določenih uporabniških vlog, uporabnikov z določeno meta-vrednostjo in še več. To je super za spremljanje uporabnikov, avtorjev in še več.

Profile Builder Pro podpira tudi CSS po meri, tako da ga lahko oblikujete tako, da ustreza ostalim temam, avatarjem po meri (tako da lahko uporabniki naložijo svojo sliko, ki je prikazana na sličici profila v komentarjih, forumih in še več), preusmeritev izpolnjevanja obrazca po meri in veliko več. Obiščite stran z vtičniki, če želite izvedeti več in si ogledati vse odlične funkcije programa Builder Pro Pro.

Nazaj k tebi…

Kateri vtičniki uporabljate na svojem spletnem mestu BuddyPress? Kako si pomagajo in bi želeli deliti svoje izkušnje? V spodnjem razdelku za komentarje lahko delite vsebino svojega srca.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map