15 najboljših Gravity Forms Addons & Extensions

Best Gravity Forms Addons & Extensions

Gravity Forms je ime, s katerim se je treba spoprijeti v niši za oblikovalce obrazca WordPress. Ne glede na to, ali ste začetnik ali sezonski oblikovalec ali razvijalec, vam Gravity Forms ponuja vsa orodja, ki jih potrebujete za ustvarjanje močnih kontaktnih obrazcev. Poleg tega je neverjetno enostaven za uporabo in razširitev, zaradi česar je znan oblikovalec obrazcev za številne uporabnike WordPressa.


In za tako močan in priljubljen vtičnik za gradnjo obrazcev lahko pričakujete veliko brezplačnih in vrhunskih dodatkov. Zakaj pa so dodatki sploh potrebni, ker je ustvarjalec obrazcev že mogoča rešitev?

No, za začetek dodatki omogočajo globljo integracijo z WordPressom, saj se lahko integrirate s ponudniki storitev drugih proizvajalcev, na primer z e-poštno programsko opremo, CRM, orodji za pomoč uporabnikom itd..

Drugič, in to je povezano s predhodnim razlogom, običajno dodatki vključujejo dodatne funkcije, ki sprva niso del Gravity Forms.

Tretjič, dodatki vam prihranijo veliko denarja in časa, saj vam ni treba najeti dragega razvijalca, da dodate vse dodatne funkcije, ki jih potrebujete.

V današnjem postu objavljamo nekaj najboljših dodatkov Gravity Forms, ki omogočajo, da obrazce prestavite na naslednjo raven. Svetujemo vam, da poiščete samo dodatke, ki ustrezajo vašemu proračunu in potrebam.

In če se sprašujete, pokrivamo uradne in dodatke drugih proizvajalcev. To pomeni, da boste pred naslednjo oddajo imeli vsa orodja, ki jih potrebujete za dopolnitev obrazcev za stike..

Uživajte do konca in prosim, ne odhajajte, ne da bi delili svoje dragocene nasvete in misli!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Gravity Forms Basic dodatki

Gravity Forms Osnovni dodatki

Takoj iz hleva Gravity Forms prihaja neverjeten sveženj dodatkov. Ko kupite licenco Basic, Pro ali Elite, imate takojšen dostop do osnovnih dodatkov, ki vam pomagajo pri integraciji Gravity Forms z nekaj ponudniki e-poštnega trženja..

gravitacija tvori osnovne adone

Govorim o storitvah ActiveCampaign, MailChimp, Mad Mimi, AWeber, Constant Contact in osmih drugih storitvah trženja e-pošte. Razen teh ponudnikov e-poštnega trženja Gravity Forms ne ponuja nobenega drugega dodatka za osnovno licenco, ki stane 59 dolarjev dolarjev na leto za eno spletno mesto s samodejnimi posodobitvami in standardno podporo.

2. Dodatki Gravity Forms Pro

Gravity Forms Pro Add-Ons

Razumemo, da želite svojim obrazcem dodati več kot zmogljivosti za glasilo, zato so vam dobri fantje v Gravity Forms prinesli paket dodatkov Gravity Forms Pro, ki je na voljo samo z veljavno licenco Pro ali Elite.

Poleg osnovnih dodatkov dobite še 16 dodatkov, ki bodo nedvomno spremenili vašo izkušnjo Gravity Forms.

gravitacija tvori pro addons

Za začetek lahko zdaj integrirate Gravity Forms z Zapierjem, kar pomeni, da imate s klikom gumba dostop do več kot 1000 drugih integracij (ali spletnih aplikacij). Drugič, imate PayPal Standard za plačila, kar pomeni dobre stvari, če želite dodati plačila na obrazce.

Kaj drugega? Naj pogledam. O ja, dobite še druge dodatke, kot so Agile CRM, Dropbox, Slack, Trello, Help Scout, Campfire, Breeze, Pipe Video Recording in Highrise. Pro licenca stane 159 dolarjev na leto za tri spletne strani s samodejnimi posodobitvami in standardno podporo.

3. Gravity Forms Elite Add-Ons

Gravity Forms Elite Add-Ons

Za uporabnika moči Gravity Forms imate Elite Add-Ons, največji in najmočnejši sveženj teh treh. Za začetek paket podpira neomejeno število spletnih strani in je WordPress pripravljen na več mestih. Poleg tega prejmete prednostno podporo in skupno 43 dodatkov.

Če imate licenco Pro, vam nadgradnja na licenco Elite omogoča dodatnih 14 dodatkov, kot so 2Checkout, Authorize.net, kuponi, delni vpisi, ankete, ankete, registracija uporabnikov in spletna brskalnika, s katerimi boste dobili vpogled v to, kaj pričakovati.

gravitacija tvori elitne dodatke

Licenca Elite vam letno določi 259 dolarjev. Dobili boste podrobno dokumentacijo vseh licenc, zato izberite, kaj vam ustreza, in začnite.

4. Gravity Forms Styles Pro

Gravity Forms Styles Pro

Poglejte to, že smo na številki štirje, uradni dodatki Gravity Forms pa zasedajo prva tri mesta. Čemu se mudi? Ali želite odkriti, kako lahko svoje obrazce oblikujete kot profesionalce, ne da bi se dotaknili vrstice kode? Če je to odmevno, si zagotovo ne morete privoščiti, da bi dodali dodatek Gravity Forms Styles Pro.

Kar zadeva oblikovanje vaših obrazcev, paket Gravity Forms Styles Pro vodi v paketu. Dodatek omogoča ustvarjanje, prilagajanje in slog oblikovanja obrazcev, polj, gumbov, radia, potrditvenih polj ipd..

Poleg tega dobite več kot 2000 ikon Font Awesome in Material. Poleg tega imate že vnaprej izdelane teme sloga, da začnete. In z več možnostmi, kot jih boste kdaj potrebovali, lahko prilagodite elemente, kot so barve in širine obrobe, polmer obroba, barva pisave, ozadja, pisava nalepke, velikost in barva in lahko nadaljujem in naprej.

Zahvaljujoč intuitivnemu skrbniškemu vmesniku vam ni treba kopati v kodo ali se boriti proti! Pomembno, da dodate odlične sloge. Ta dodatek za oblikovanje obrazca vam ponuja neskončne možnosti za ustvarjanje čudovito odzivnih obrazcev, ki povečajo vaše stopnje konverzije.

5. Enakomerno sledenje gravitacijskim obrazcem (brezplačno)

Celo sledenje težnostnim obrazcem

Ali želite dodati obrazcem Gravity Forms sledenje dogodkov? Seveda ste in všeč vam bo dodatek Event Tracking for Gravity Forms.

Zahvaljujoč temu dodatku Gravity Forms lahko preprosto dodate sledenje dogodkom v svoje Gravity Forms z uporabo Google Analytics, Google upravitelja oznak in Matomo (prej Piwik).

Poleg tega lahko nastavite pogojno logiko za več dogodkov, sledite oblikovanju strani, ustvarite kategorije dogodkov po meri, dejanja, oznake in vrednosti. Nadalje lahko nastavite dinamične vrednosti dogodkov na plačilnih obrazcih in tako naprej.

6. WP drsnik dirke (brezplačno)

WP Kontaktni drsnik

Če resnično dobro poznate svoje, veste, da imam nekaj preprostih orodij, ki vam olajšajo delo. WP Contact Slider je eno takšnih orodij. Namesto da bi obrazec objavili na lastni strani, lahko kontaktne obrazce prikažete na celotnem spletnem mestu s stičnim gumbom.

Ko vaš obiskovalec klikne stični gumb, obrazec drsi po ogledu, kar je natanko tisto, kar počne dodatek WP Contact Slider..

Se spomnite tistega pregleda WP Optin Wheel, ki smo ga opravili pred nekaj tedni? Kje je pojavno okno z drsnim gumbom nosilo kolo sreče za povečanje konverzij? No, WP Contact Slider naredi nekaj podobnega, toda namesto kolesa sreče bo vaša Gravity Forms oblika v središču pozornosti.

Lahko ustvarite več drsnikov, ki jih želite prikazati na določenih objavah ali straneh. Poleg tega lahko izberete različne položaje za prikaz gumba za stike, vključno z levo ali desno stranjo vašega spletnega mesta. Poleg tega lahko prilagodite videz kontaktnega gumba in drsnih obrazcev, da se ujemajo z vašo blagovno znamko.

Kontaktni drsnik WP je enostaven za nastavitev in uporabo. Poleg tega je na voljo paket dodatkov Ultimate, ki ponuja še bolj neverjetne funkcije.

7. Surbma Divi & Gravity Forms (brezplačno)

Surbma Divi & Gravity Forms

Ali uporabljate temo Divi Elegantne teme? V tem primeru verjetno že poznate tematiko z nekaj fantastičnimi slogi za vse elemente, vključno s kontaktnimi obrazci.

Če želite svoje sloge Gravity Forms uskladiti s temami Divi v oblikah, vam bo všeč dodatek Surbma Divi & Gravity Forms..

Razen če se poročite s svojim oblikovanjem obrazca, dodatek doda odzivne sloge v Gravity Forms, kar je še kako koristno, če imate zapletene obrazce.

Dodatek je lahek in neverjetno enostaven za uporabo, vendar morate imeti Divi-jevo temo, če želite uporabljati ta dodatek Gravity Forms. Najboljši del je dodatek brezplačen.

8. Gravity PDF (Free)

Gravity PDF

Ste se kdaj vprašali, kako lahko samodejno ustvarite dokumente PDF iz obrazcev?

Morda izvajate storitev, ki temelji na storitvah, in želite ustvariti naročilnice PDF iz podatkov, ki jih uporabniki pošljejo na vaših obrazcih. Ali pa želite ustvariti sezname za tiskanje tiska.

Ni pomembno, kaj iščete; če morate iz predložitve obrazcev ustvariti dokumente PDF, želite dodatek Gravity PDF.

Gospe in gospodje, Gravity PDF je preprost, a zelo uporaben dodatek Gravity Forms. V dodatku je na voljo odlična funkcija za ustvarjanje PDF-jev, za začetek se boste vprašali, zakaj je brezplačen. Zaradi ustvarjanja dokumentov PDF iz uporabniških podatkov so stvari četrtošolcev.

O katerih značilnostih govorimo?

Prvič, ne potrebujete nobenih drugih API-jev, kar pomeni, da imate popoln nadzor nad obrazci in dokumenti PDF. Drugič, lahko samodejno pošljete dokumente PDF in uporabite pogojno logiko za še večjo moč.

Tretjič, Gravity PDF lahko integrirate z uradnimi plačilnimi dodatki Gravity Forms in tako omejite dostop do dokumentov PDF, dokler plačilo ni zajeto.

Četrtič, lahko dokument PDF blagovno znamko in prilagodite z vašim logotipom, pisavo, barvo in celo velikostjo papirja. Upoštevajte, da dodatek vsebuje štiri vnaprej izdelane predloge, da začnete takoj začeti.

Druge funkcije vključujejo upravitelj pisav, tako da lahko namestite pisave in varnostne nastavitve, da nadzorujete, kdo ima dostop do PDF-jev, ki jih ustvarite. Poleg tega je Gravity PDF dodatek opremljen s premijskimi razširitvami, kar pomeni, da lahko dosežete toliko več, hkrati pa prihranite veliko časa.

9. Gravitacijski Perks

gravitacijski perkiji

Z uradnimi dodatki Gravity Forms prevladujejo v prvem delu te objave, bi se vam zdelo, da imamo dovolj paketov, vendar se motite. Predstavljamo Gravity Perks, zmogljiv dodatek Gravity Forms s strani ekipe Gravity Wiz.

Gravity Perks je zbirka več kot 30 dodatkov za Gravity Forms. Ali kot pravi razvijalec:

Gravity Perks je platforma in sistem za dostavo “perkov”. Namestite Gravity Perks in nato aktivirajte, kar od vas pričakuje, da bodo Gravity Forms za vas bolj super. Je kot Jetpack, vendar posebej za Gravity Forms.

Moram povedati več? Oh čakaj, lahko pričakujete dodatke, kot so:

 • Gnezdene oblike za zapletene oblike
 • Dodatek za samodejno polnjenje obrazcev
 • Pogojne logične cene
 • Predogled oddaje, tako da lahko uporabniki potrdijo informacije pred oddajo obrazca
 • Število besed
 • Samodejna prijava
 • In še toliko več

Gravity Wiz ponuja tri cenovne načrte, in sicer Basic (49 USD / leto), Advanced (129 $ / leto) in Pro (259 USD na leto). Izberite načrt, ki je primeren za vas.

10. Gravity Forms Vnosi v Excelu

Gravity Forms Vnosi v Excelu

Skriti v gorovju Gravity Forms dodatki je dragulj, ki ga morda že dolgo iščete. Fantje, pozdravite Gravity Forms Entries v Excelu. Ne da bi se trudili, zdaj lahko vse elemente iz Gravity Forms izvozite neposredno v Excel.

Dodatek potisne podatke v datoteko .CSV in nato ustvari edinstven in varen URL za prenos. Nato lahko naložite podatke ali pošljete URL vsem, ki potrebujejo dostop do datoteke Excel, ne da bi ustvarili nove uporabniške račune.

V dodatku je na voljo veliko kavljev, ki vam omogočajo, da Excel prilagodite tako, kot želite. Za začetek je tudi spletno mesto z dokumentacijo in mnogi uporabniki razvajajo razvijalca za zvezdniško podporo, tudi če je dodatek brezplačen.

11. Gravitacija oblikuje izbire slike

Gravitacija oblikuje izbire slike

Namesto da dodate tisoč besed v vaš izbirni gumb ali nalepke samo vstavite sliko. Dodatek za nastavitev slike Gravity Forms omogoča enostavno izbiro slik za vsa radijska, potrditvena polja, anketo, anketo, kviz in polja izdelkov.

V nalepke obrazca ni treba dodajati HTML-ja. Z izbiro slike Gravity Forms dobite znan uporabniški vmesnik WordPress in brskanje po knjižnici predstavnosti, da izberete in vstavite svojo sliko. In je ločeno od besedila vaše oznake.

Gravity Forms Image Choices deluje takoj iz polja z obstoječimi dodatki, kot so radijski gumbi, potrditvena polja, dodane ankete, dodatek za anketo, dodatek za kviz in celo polja z možnostmi izdelka in izdelka.

Vizualno predstavite polja Gravity form s slikami in prenehajte dodajati oznake nalepkam obrazca enkrat za vselej. Medtem ko izbira slike Gravity Forms ponuja nekaj privzetega oblikovanja, je enostavno uporabiti lastne sloge, da bi polji dobili popolnoma drugačen videz.

12. Skupni ukrepi za težnostne oblike

Skupne akcije za težnostne oblike

Skupne akcije za Gravity form omogočajo dolgotrajen postopek urejanja velikih Gravity Forms. Dobesedno lahko zmanjšate ure ure polja in splošnega urejanja obrazcev dolgih obrazcev, od ure, do nekaj minut. Za množične akcije za Gravity obrazce uporablja poznan in racionaliziran uporabniški vmesnik za hitro in enostavno urejanje obrazcev.

Morate hitro izbrisati veliko količino polj v Gravity Forms? Delni ukrepi za Gravity form omogoča, da večkrat izberete vsa polja, ki jih želite odstraniti, in s klikom gumba izbrišete vsa neželena polja v obrazcu. Neverjetno, ko imate v obrazcu 20 polj.

Želite podvojiti polja? Preprosto izberite poljubno število polj obrazca, kliknite gumb za klon ali podvoji in v nekaj sekundah boste takoj podvojili poljubno število polj obrazca v obrazcu. Kopiranje je prav tako enostavno. Preprosto izberite gumb Kopiraj v obrazec, če želite klonirati ta polja v drug obrazec. Odlično za hitro ustvarjanje novih obrazcev z enakimi ali podobnimi polji obrazcev.

Poleg tega funkcija za preureditev množičnih dejanj za Gravity Forms omogoča zelo hiter padec posameznih ali več obrazcev. V nekaj sekundah dobite polja obrazca v želenem vrstnem redu. Izberite 1 ali vsa polja in jih z lahkoto preuredite.

13. Teži oblike do besede

Teži oblike za besedo

Gravity Forms to Word Document Autofill Plugin je celovita rešitev za avtomatizacijo dokumentov za WordPress. Nič več zapravljate čas ročno pošiljanje e-poštnih sporočil strankam, s Word plugin samodejnim polnjenjem je vse avtomatizirano.

Podatki, zbrani iz obrazcev, se pretvorijo v Wordove dokumente, ki jih je mogoče enostavno prenesti ali poslati po e-pošti vsem. Zajem podatkov iz obrazca je tako preprost kot ustvarjanje novega Wordovega dokumenta, preslikava v polja obrazca in ustvarjanje dokumenta. Lahko naložite poljubno število predlogov dokumentov in jih preslikate tako, da oblikujejo polja.

Vtičnik vključuje na tone možnosti za nalaganje neomejenih predlog dokumentov Word, preslikava svoje predloge v obrazce (tako da vsakič, ko se izpolni Gravity Form, se ustvarijo povezani dokumenti), generirajo dokumente med letenjem ob oddaji Gravity Form in jih nato naložijo, po e-pošti oz. po potrebi obnovite dokumente.

14. Gravity Forms v PDF rešitev za samodejno polnjenje

Gravitacijski obrazci za PDF samodejno izpolnjevanje

Info & DownloadView Demo

Nastavite samodejne odzivalnike z Gravity Forms, da PDF samodejno napolnijo! Eden najboljših načinov za gradnjo mostov s svojimi obstoječimi in potencialnimi strankami je, da jih ves čas hranimo v informacijski zanki. Vendar je skoraj nemogoče ročno pošiljati e-pošto vsakič, ko izpolnijo obrazec na vašem spletnem mestu.

Boljša možnost je, da vnaprej določite e-poštna sporočila o samodejnem odzivu, ki jih lahko pošljete svojim naročnikom, ko izpolnijo poljuben obrazec. Gravity Forms to PDF Auto-Fill Vtičnik je ena takšnih rešitev, ki generira datoteke PDF iz informacij, ki jih vnesejo vaši uporabniki, in jih samodejno pošlje po predložitvi obrazca.

Najprej morate ustvariti Gravity Form. Nato oblikujte predlogo PDF s popolnoma enakimi polji obrazca in ime polja Gravity Form kot ime vaše predloge PDF. Nato ga naložite in objavite v nastavitvah samodejnega izpolnjevanja. Uporabite lahko tudi predlogo za e-pošto – samo dodajte ID-je prejemnika in dodajte prilagojeno sporočilo za samodejni odzivnik. Ko so vse te nastavitve na voljo, vtičnik začne pošiljati avtomatizirane datoteke PDF kot priloge v e-poštnih sporočilih, kadar koli uporabnik izpolni obrazec na vašem spletnem mestu.

Upoštevajte, da vtičnik doda datoteko PDFTK v korensko mapo vašega strežnika. Za to se boste morda morali obrniti na skrbnika strežnika, če ima vaše spletno mesto skupni načrt gostovanja. Toda wZ vsemi predpogoji in nastavitvami vtičnik Gravity Forms to PDF Auto-Fill omogoča pošiljanje samodejnih odzivov strankam z lahkoto!

15. MailPoet 3

Oblike dodatkov Gravity - MailPoet 3

Če radi uporabljate MailPoet za vaša glasila in Gravity Forms za prijavo imate srečo. Ta brezplačni dodatek brez težav integrira enega od vaših gravitacijskih obrazcev s seznamom MailPoet. Tako se lahko novi obiskovalci brez težav naročijo na vaše novice.

Dodatek podpira polja za ime (prvo, zadnje) in e-pošto ter več seznamov, obrazce za prijavo (ali zavrnitev) in polja po meri za MailPoet. S tem brezplačnim vtičnikom lahko svoje Gravity Forms po potrebi sinhronizirate s MailPoetom!


Naše izbire za najboljše dodatke za Gravity Forms se dotikajo več področij, vključno z obdelavo plačil, oblikovanjem obrazcev, upravljanjem odnosov s strankami, varnostjo in tako naprej, kar pomeni, da lahko zdaj Gravity Forms razširite zunaj svojih najbolj divjih domišljij.

Kateri so vaši najljubši dodatki Gravity Forms? Delite z nami v komentarjih, da še naprej rastete ta seznam. Hvala!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map