15+ najboljših koledarjev dogodkov WordPress Vtičniki 2020

Koledar prireditev WordPress Vtičniki

Če vaša organizacija vodi dogodke – celo majhno število – je pomembno, da jih lahko obiskovalci vašega spletnega mesta zlahka najdejo. Če je seznam vaših prihajajočih dogodkov težko iskati in dostopati, boste na dan videli redko volilno udeležbo.


Eden od razlogov, da imamo radi pri WordPressu, je veliko število vtičnikov, ki so na voljo – na trgu pa je na voljo ogromno vtičnikov za koledar dogodkov, ki omogočajo hitro in enostavno prikazovanje in upravljanje seznamov dogodkov.

V tej objavi vam bomo izbrali deset najboljših vtičnikov WordPress koledarja dogodkov – do trenutka, ko bomo končali, boste natančno vedeli, kateri bo ustrezal vašim zahtevam.

Očitno je na voljo veliko vtičnikov za koledar, zato smo morali seznam obdržati. Naslednji vtičniki predstavljajo našo prvo deseterico, v določenem zaporedju.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Koledar prireditev

WordPress vtičnik za koledar prireditev

Eden izmed najbolj priljubljenih vtičnikov za koledar prireditev tam je koledar dogodkov Modern Tribe, ki ima več kot 400.000 aktivnih namestitev in oceno zadovoljstva 4,7 zvezdice. Ta brezplačni vtičnik vam bo pomagal pri lažjem ustvarjanju in upravljanju dogodkov z WordPressom, poleg tega pa obstaja tudi komplet premium dodatki ponujajo dodatno funkcionalnost. Kot je že navedeno v naslovu, je popolnoma združljiv s temo Total WordPress (preverite to v našem trajnostnem demo prikazu).

Koledar prireditev je enostaven za uporabo in je zelo prilagodljiv ter vključuje funkcije, kot so integracija Google Maps, iskanje dogodkov in „mikroformati“, da vaš koledar dogodkov popelje na naslednjo raven.

2. Registracija in rezervacija koledarja dogodkov v WordPressu

Koledar dogodkov WP

Info & DownloadView Demo

Če oglašujete dogodek, boste verjetno o njem radi povedali svetu prek svojega spletnega mesta. Za to toplo priporočam vtičnik WordPress Calendar Calendar.

Vtičnik vam omogoča, da ustvarite čudovite, elegantne “kartice”. Te kartice dodajte v katero koli objavo ali stran, tako da prilepite kratko kodo ali uporabite namenski pripomoček. Na vrhu kartice za dogodke lahko dodate tudi veliko predstavljeno sliko, poleg tega pa lahko prikažete vse ključne podatke dogodka ter interaktivne funkcije, kot sta Google Zemljevid in ura odštevanja. Poleg tega obstajajo možnosti za prilagoditev barvne sheme z izbiro neomejenih barv.

Posnetek zaslona koledarja dogodkov WP

Poleg tega je WordPress Calendar Calendar učinkovito orodje za upravljanje dogodkov. Obiskovalci se lahko registrirajo, da se udeležijo vašega dogodka, in lahko konfigurirate obrazec za registracijo po meri, da zbira samo podatke, ki jih potrebujete. Prodajate lahko tudi vstopnice za svoj dogodek, pri čemer lahko gostje plačujejo prek PayPala. Ustvarite lahko različne cene vozovnic (na primer standardne in VIP cene), lahko pa ustvarite tudi časovno občutljive kode kuponov.

Če izvajate več dogodkov, vtičnik podpira pogled koledarja, ki omogoča priročen vizualni pregled, kje in kdaj se dogajajo vaši dogodki. V koledar lahko samodejno dodate ponavljajoče se dogodke, poleg tega pa lahko v istih kategorijah obarvate tudi kode dogodkov. Koledar je v pomoč obiskovalcem.

Če želite, da svet ve za vaš dogodek, in če želite prodati veliko vstopnic, si oglejte koledar dogodkov WordPress.

3. Vodja dogodkov

Vtičnik upravitelja dogodkov

Vtičnik za upravitelja dogodkov je pravzaprav polni vtičnik za registracijo dogodkov, hkrati pa ponuja močan koledar dogodkov kot eno izmed številnih funkcij.

Ta brezplačni vtičnik vam omogoča, da razvrstite svoje dogodke, dodate atribute po meri (na primer oblačilno kodo) in preprosto nadzirate vsako podrobnost prikaza dogodkov na vašem spletnem mestu. Ker je v brezplačni različici vključena funkcija registracije dogodkov in vstopnic, je ta vtičnik vreden razmisleka, če potrebujete več kot koledar.

4. Pravočasen koledar dogodkov vse v enem

Pravočasni koledar dogodkov vse v enem

Zraven je čudovit vtičnik za koledar dogodkov All-in-One, od Timely. Tam so V preteklosti je bilo nekaj vprašanj v zvezi z njegovo funkcijo uvoza, vendar je zaradi lepe zasnove morda vredno preveriti sami.

Barvno označene kategorije dogodkov, pogledi koledarja, kot so dnevni red in plakatna plošča, in urejevalnik tem v koledarju so le nekatere funkcije, ki jih ta vtičnik zagotavlja, da vaš koledar dogodkov izstopa.

5. Moj koledar

My Calendar Free WordPress Vtičnik

Dostopni in zelo prilagodljiv vtičnik My Calendar ima več kot 30.000 aktivnih namestitev. Ta brezplačni vtičnik je preprost za uporabo, vendar dovolj prilagodljiv za oblikovalce in razvijalce, ki potrebujejo koledar po meri.

Moj koledar ponuja tudi skupno rabo dogodkov v omrežju spletnih mest, dovoljenj in nadzor dostopa ter generator kratkih kod za prilagojene poglede. Urejena vedenja CSS in JavaScript pomagajo, da je ta vtičnik trdna možnost za prilagodljivo koledarsko rešitev.

6. EventOn

EventOn vtičnik za koledar

Lepa funkcionalna zasnova je znak vtičnika za koledar EventOn.

Info & DownloadView Demo

EventOn je odziven koledar dogodkov WordPress Vtičnik, ki je na voljo v CodeCanyonu. V katero koli pripravljeno mesto, stran ali gradnik dodajte koledarje po meri. Ta vtičnik je napolnjen s celotno paleto funkcij, skupaj s čudovitim dizajnom.

Za številne organizacije so dogodki pomemben način za spodbujanje in rast vašega podjetja. Odličen način oglaševanja dogodkov je, da na svoje spletno mesto vključite celoten koledar dogodkov. S programom EventOn je enostavno ustvariti in dodati dogodke v preproste ali izpopolnjene koledarje. EventOn ima toliko možnosti, da si lahko ustvarite skoraj vsak koledar, ki si ga lahko zamislite.

Sami dogodki vključujejo podporo za en ali več dni, predstavljene slike in možnosti ponovitve dogodkov. Ustvarite lahko tudi dogodke brez končnega datuma ali časa – kar je odlično pri izvajanju tekočega vsakodnevnega programa ali zbiranja sredstev. Ko dodate dogodke v svoj koledar, jih lahko vaši bralci takoj prenesejo v Google Koledar ali iCalendar prek datoteke ICS, da ne bodo pozabili!

Druge odlične funkcije vključujejo podporo za Eventbrite in Paypal (če želite prodati vstopnice, plačevati dogodke ali zbirati donacije), barve dogodkov po meri, prilagojene taksonomije in enostavne možnosti vstavljanja. Preprosto uporabite pripomoček za koledar ali izkoristite vgrajen generator koledarskih kode. Ustvarjanje in dodajanje koledarjev dogodkov na vaše spletno mesto še nikoli ni bilo lažje. Oglejte si več funkcij vtičnikov spodaj.

7. WordPress Pro Koledar dogodkov

Koledar dogodkov WordPress Pro

Info & DownloadView Demo

Koledar dogodkov WordPress Pro je še en popoln vrhunski vtičnik, ki ponuja čudovit dizajn. Ta vtičnik je z veliko enostavnimi možnostmi dobra izbira med vtičniki premium koledarskih dogodkov.

Ta vtičnik je popolnoma prilagodljiv s pomočjo enostavnih nastavitev, tako da lahko ustvarite edinstven koledar, ki ustreza vašim potrebam. Dogodki, ki jih predložijo uporabniki, integracija Google Zemljevidov in generator kratkih kode so nekatere dodatne funkcije, ki jih lahko narišete za ustvarjanje edinstvenega koledarja dogodkov.

8. Koledarite ga!

Koledar! vključiti

Info & DownloadView Demo

Koledar! Cilj vtičnika vam nudi fleksibilno in s funkcijami bogato rešitev za ustvarjanje koledarja dogodkov. Ta super koledar je poln zmogljivih zmogljivosti, ki vam olajšajo upravljanje urnika in ga delite z vsemi svojimi bralci.

Super je imeti poln koledar, vendar vam ne bi smeli porabiti ur, da ustvarite koledar dogodkov. S Calendarize It lahko hitro ustvarite in upravljate dogodke yoru z enostavnim vmesnikom za uporabo in točko. Poleg dodajanja dogodkov lahko izberete možnosti za ustvarjanje ponavljajočih se dogodkov (dnevno, tedensko, dvotedensko, mesečno, letno itd.) Ter dodate začetne / končne datume in čase.

Prilagajanje vtičnika je tudi hitro in enostavno. Obstajajo možnosti za spreminjanje barv, pisav in robov s pomočjo urejevalnika CSS. V nastavitvah pa lahko prilagodite tudi nastavitve časa in datuma glede na to, kje živite. Plus Calendarize Je prevod pripravljen, tako da lahko olajšate branje vsem svojim obiskovalcem.

Znotraj vtičnika je na voljo več možnosti. Obstajajo pripomočki po meri za mini koledarje in prihajajoče koledarje dogodkov, ki jih lahko dodate v katero koli območje, pripravljeno za gradnike. Obstaja podpora za vrste objav po meri (glede na to, kaj ima vaša tema), napredne filtre koledarja, taksonomije po meri in celo koledarje po uporabniku. Spodaj je seznam množičnih funkcij Chackout hte. In če vam to ni dovolj, je na voljo tudi 6 brezplačnih dodatkov (vizualni urejevalnik CSS, pripomoček za koledar ploskovnega uporabniškega vmesnika, angleška pomoč, dogodki v Blogrollu, gumbi po meri, brez navpične drseče vrstice) in 11 premium dodatkov za še več Značilnosti koledarja dogodkov.

Ta vtičnik je tudi popolnoma združljiv s priljubljenim vtičnikom za izdelavo strani WP Bakery, brezplačen vizualni dodatek CSS pa vam omogoča enostavno prilagajanje barv, slogov in pisav vašega koledarja dogodkov. Postavitev lahko prilagodite tudi dogodkom in prizoriščem z vgrajenim urejevalnikom postavitev.

9. Koledar prireditev s sladkorjem

Koledar prireditev s sladkorjem

Info & DownloadView Demo

Zadnja premijska možnost na našem seznamu prihaja iz Pippinovih vtičnikov. Koledar dogodkov Sugar je preprost in lahek vtičnik za koledar, z ugodno ceno 18 dolarjev za posamezno spletno mesto. Vtičnik je zasnovan tako, da se izogne ​​zapletenosti, saj zagotavlja le tisto, kar uporabnik potrebuje za ustvarjanje svojih dogodkov in koledarjev.

S poenostavljenim pristopom ta vtičnik ni tako popoln kot druge možnosti na tem seznamu. Če pa želite čist in zanesljiv koledar, ki pravkar deluje, je ta vtičnik vredno preveriti.

10. Koledar WD

Koledar dogodkov WD Free WordPress Vtičnik

Calendar by WD (prej Spider Event Calendar) je trden brezplačen koledar, zasnovan tako, da omogoča zelo nastavljiv in enostaven koledar dogodkov.

Barvno označene kategorije in HTML po meri v opisih dogodkov so samo začetek dolgega seznama funkcij tega vtičnika. Podrobnejša prilagoditev videza koledarja dogodkov je rezervirana za različico Pro. Toda brezplačni vtičnik ponuja širok spekter funkcij, s katerimi lahko ujemamo vaše zahteve.

11. Koledar dogodkov WD

Koledar prireditev WD Free WordPress Vtičnik

Zadnji na našem seznamu je Event Calendar WD, ki ima več kot 30.000 aktivnih namestitev. Enostavnost elegance je v središču tega brezplačnega vtičnika in ne polna funkcionalnost.

Poleg osnovne funkcionalnosti dogodkov brezplačna različica programa Event Calendar WD uporabnikom omogoča integracijo Google Maps in iskanje dogodkov. Obstaja premium različica, toda za enostavne zahteve bi lahko bila brezplačna različica idealna.

12. Event Espresso WordPress Event Manager

EventEspresso

Info & DownloadView Demo

Event Espresso je vrhunski WordPress vtičnik, ki je bil razvit za pomoč pri ustvarjanju in upravljanju dogodkov prek skrbniške plošče wp, kar olajša načrtovanje in usklajevanje dogodkov, konferenc, predavanj, delavnic, usposabljanj, porok in še veliko več.

Danes ljudje bolj kot kdaj koli prej uporabljajo internet za pomoč pri načrtovanju in upravljanju svojih dogodkov, ker omogoča ljudem, da se prijavijo na dogodek in spremljajo ključne novice z veliko večjo lahkoto. Toda ustvarjanje spletnega upravitelja dogodkov je lahko težavno, še posebej za tiste, ki nimajo izkušenj s spletnim razvojem.

Event Espresso je spletni sistem za registracijo in upravljanje dogodkov, ki vam pomaga prihraniti organizacijski / poslovni čas administrativnega časa in zmanjšati stroške. Pojdite na „brezpapirno“ in ves čas dneva se prijavite neposredno s svojega spletnega mesta! In ker vse, od e-poštnih potrdil in opomnikov po meri do sistema za upravljanje plačil, bo ta vtičnik obdeloval in spremljal vse za vas.

13. Urnik prireditev

Razpored dogodkov Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Urnik dogodkov je enostaven za načrtovanje in koledar dogodkov premium WordPress vtičnik. Hiter in enostaven način za dodajanje urnikov na spletno mesto, ki deluje na WordPressu.

Ne glede na to, ali vodite telovadnico z dnevnimi tečaji fitnesa, šolo ali izobraževalno organizacijo s tedenskim urnikom predavanj, skupnostno skupino z mesečnimi dogodki ali kateri koli drug koledar poslovnih dogodkov je priročna funkcija, ki jo lahko vključite na svoje spletno mesto. Z Urnikom dogodkov je zelo enostavno ustvariti prilagodljiv tedenski urnik!

Obstajajo vgrajene možnosti za barve, 5 slogov razporeda, zavihki, seznami in drugo. Poleg tega so razporedi prireditev pripravljeni na mrežnico, vključuje neomejene razrede in napredne možnosti filtriranja. In seveda je združljiv Visual Composer, tako da če uporabljate temo, kot je Total, ki vključuje Visual Composer (ali če imate sami kopijo vtičnika) Program Schedule dodaja, da je vgrajen modul urnika, ki ga lahko preprosto vstavite na katero koli stran.

Druge odlične funkcije vtičnikov vključujejo SEO optimizacijo, podporo za prevajanje, združljivost med brskalniki in množico spletne dokumentacije, pogosta vprašanja in drugo. Oglejte si predstavitev in si oglejte, kaj še lahko naredi Urnik dogodkov za vas!

14. Priključite se dnevno

WordPress vtičnik za koledar dogodkov - connectDaily

connectDaily je sistem koledarja dogodkov, ki je združljiv z WordPress in Joomla! Ponuja odziven koledar, mini koledar v polni velikosti, preprost seznam dogodkov, podroben seznam dogodkov, izvoz iCalendarja in ustvarjanje javnih dogodkov.

Kar resnično razlikuje connectDaily je, da poleg objavljanja dogodkov omogoča tudi upravljanje z viri. S pomočjo connectDaily lahko svojemu dogodku dodelite vire, kot so sobe, vozila, osebje in oprema. Tako lahko zagotovite, da vir ni dvakrat rezerviran. Vsak vir lahko ima svoj edini odobritelj. Na primer, v šoli lahko vodja atletike odobri vsako uporabo gimnazije.

connectDaily zagotavlja tudi obvestila o novih dogodkih in opomnike na načrtovane dogodke. Opomnike o dogodkih lahko dobite po e-pošti ali SMS sporočilu. Za vsak dogodek lahko ustvarite toliko opomnikov.

Omogoča tudi integracijo s Facebookom in Twitterjem. S pomočjo connectDaily lahko ustvarite kampanjo objav o svojem prihajajočem dogodku in jih samodejno potisnete na svojo Facebook stran ali račun.

connectDaily ponuja tudi popoln varnostni sistem. Omogoča vam, da določite različne koledarje in nadzorujete, kdo lahko objavlja dogodke v vsakem koledarju, kdo lahko vidi vsak koledar in kdo lahko odobri dogodke v vsakem koledarju..

Naš izvoz podatkov v najboljšem razredu vam omogoča črpanje podatkov v formatih iCalendar, JSON, CSV in RSS. Uvaža lahko tudi dogodke v formatih iCalendar, JSON in RSS. Lahko ga celo konfigurirate, da občasno ponovno uvaža podatke iz oddaljenih virov.

Funkcija polja po meri vam omogoča, da določite polja po meri za vaše dogodke, če želite zajeti dodatne informacije. Informacije o gostinskih potrebah, konfiguraciji, trženju, karkoli potrebujete, lahko zajamete!

15. Stachethemes Koledar prireditev

Koledar prireditev Stachethemes

Info & DownloadView Demo

Koledar dogodkov Stachethemes je vtičnik Premium WordPress, ki vam bo omogočil ustvarjanje podrobnih dogodkov za vaše spletno mesto s pogonom na WordPress. Preprosto dodajte in upravljajte svoje dogodke prek WordPress-a in jih prikažite na sprednji strani za svoje uporabnike / obiskovalce.

S tem vtičnikom za koledar lahko vključite vse vrste informacij o vašem dogodku, na primer uvodni del s podrobnimi informacijami, vključno s fotogalerijo, urnikom dogodkov, seznamom gostov, lokacijskim zemljevidom in napotki, vremensko napovedjo, trgovino in komentarji. Ustvarite lahko tudi enodnevne ali večdnevne dogodke in jih ponavljate dnevno, tedensko, mesečno ali letno, pa tudi možnost, da postavite vrzel med ponovitvami in kolikokrat se bo dogodek ponovil skozi čas. Funkcija ni vedno na voljo v drugih vtičnikih za dogodke.

Vtičnik za koledar dogodkov Stachethemes ima še veliko uporabnih funkcij, kot je integracija WooCommerce, ki vam omogoča prodajo blaga neposredno iz koledarskega dogodka ali uvoz datotek .ics iz Googla in njihovo izvoz..

Ena od novih uporabnih funkcij vtičnika je možnost, da vsem obiskovalcem, tudi tistim brez registracije, omogoči dodajanje dogodkov v koledar s čelne strani ali omeji njihov dostop kategorijam, kot so registrirani uporabniki, moderatorji, avtorji itd. To vam omogoča za ustvarjanje uporabniških koledarjev dogodkov na spletnem mestu. Nekaj ​​koristnega za šole, ekipe in druge skupine.

16. Odziven urnik dogodkov za WordPress

Odziven urnik dogodkov za WordPress

Info & DownloadView Demo

Gostovanje dogodka brez povezave? Ugibam, da želite, da se stvari odvijajo čim bolj gladko, kajne? Eden najboljših načinov za dosego tega je povezava pričakovanj udeležencev z izkušnjami, ki so na voljo. Sestavite podroben urnik in obiskovalci bodo vedeli, kaj se dogaja, kje in kdaj.

Vtičnik odzivnega urnika dogodkov ustvari nekaj najbolj elegantnih urnikov dogodkov, ki jih boste našli – in kot kaže ime vtičnika, so tudi popolnoma odzivni, zato so na napravah vseh velikosti videti čudovito.

Odziven urnik dogodkov za posnetek zaslona WordPress

Vtičnik omogoča popolno barvno usklajevanje urnikov dogodkov. To ne samo da zagotavlja, da so videti vrhunsko, ampak tudi olajša navigacijo. Vsak urnik je lahko tako podroben, kot želite, vključno s podporo za več lokacij in večdnevne dogodke. Na voljo je prostor za vse pomembne informacije za vsako časovno obdobje, vključno s: časom, datumom, zvočnikom, sliko zvočnika (s slikami kroga in kvadrata, ki jih lahko izbirate), opisom, povezavami in profili družabnih medijev.

Vsak vnos je razširljiv, zato lahko obiskovalci vidijo toliko ali malo informacij, ki jih želijo. Vtičnik se lahko uporablja v različnih panogah, vključno z glasbenimi festivali, konferencami, sestanki in razredi.

Končne misli o vtičnikih za najboljši koledar dogodkov WordPress

Vaši dogodki zahtevajo udeležence in če imate lep in funkcionalen koledar dogodkov, boste zagotovili, da so vaši dogodki razprodani.

V tej objavi smo predstavili naših deset najboljših izbir. Med njimi bi morali najti popoln vtičnik za koledar dogodkov. Ali imate preproste potrebe ali potrebujete bolj napredno rešitev. Ob številni vtičniki, ki so na voljo, je veliko priložnosti, da jih izkoristite. Upajmo, da boste lahko izbrali takšnega, ki ustreza vašim zahtevam.

Imate vtičnik za priljubljene koledarje dogodkov, ki ni prikazan zgoraj, ali imate kakšne nasvete in trike za delo z njimi? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map