15+ najboljših nepremičninskih tem WordPress

Skozi leta je WordPress prešel od preproste platforme za bloganje do celovitega sistema za upravljanje vsebine (CMS), ki je sposoben zagnati tudi nekatere najbolj zapletene spletne strani. Tone spletnih strani uporabljajo WordPress zaradi njegove zmožnosti, da enostavno upravlja z vsebino, prednosti SEO in zaradi sposobnosti, ki jo daje praktično vsem, da ustvarijo osupljivo spletno mesto, ne da bi morali plačevati tone denarja spletnemu razvijalcu.


Eden od trendov, ki ga zadnje čase opažam, so ljudje, ki uporabljajo WordPress za izdelavo spletnega mesta z nepremičninami, kjer lahko prikažejo seznam nepremičnin. Industrija nepremičnin je v razcvetu in mnogi izkoriščajo nekaj zaslužka z oglaševanjem seznamov nepremičnin. In nepremičninski zastopniki zdaj ustvarjajo lastna spletna mesta, da svoje lastnosti svojim strankam predstavijo na veliko bolj profesionalen način.

Zastopniki, ki bi ustvarili spletno mesto, bi vam lahko resnično pomagali pri razvoju vašega podjetja in doseganju širšega občinstva, tako da bi v spletu prikazali lastnosti, ki si jih bodo ljudje lahko ogledali / našli po vsem svetu. In kakšen boljši način za izdelavo spletnega mesta kot z WordPressom.

Spodaj najdete nekaj najboljših tematik WordPress z nepremičninami za enostavno in hitro nastavitev spletnega mesta Nepremičnine. Upoštevajte, da so to večinoma vse premium WordPress teme, zato boste morali plačati zanje, vendar je cena premium teme v primerjavi s plačilom 1.000 $ spletnemu razvijalcu resnično baranta!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. DomovPress

HomePress WordPress tema

Tema HomePress WordPress je odlična možnost za gradnjo vašega spletnega mesta z nepremičninami. Kot nalašč za podjetja in samostojne zastopnike, HomePress ponuja napredne funkcije za vaše poslovanje. Vgrajen hipotekarni kalkulator, napredno iskanje (s samodejnimi in neomejenimi iskalnimi polji), možnost shranjevanja in primerjave seznamov ter možnost 360 navideznih ogledov so koristni za potencialne kupce. Statistike strani prikazujejo, katere lastnosti dobivajo največ prometa.

Plus začeti z HomePressom je enostavno. Izberite med 10+ predhodno oblikovanimi predstavitvami, nato pa prilagodite videz svojega spletnega mesta z nastavitvijo teme. Ker HomePress uporablja ustvarjalec strani Elementor, je tudi preprosto ustvarjanje katere koli glavne strani z ustvarjalnikom sprednjih strani. HomePress celo vključuje ustvarjalnik predlogov uListing za ustvarjanje strani z lastnostmi po meri Dodajte funkcije, lokacijo, ceno, virtualne oglede in še več. Z uListing lahko sprejmete tudi plačila (prek PayPal ali Stripe) za oddajo vnosov, ki drugim agentom omogočajo, da promovirajo svoje lastnosti na vašem spletnem mestu. Toda to še ni vse – druge pomembne funkcije teme vključujejo podporo v več jezikih, geolokacijo, shranjena iskanja, možnost risanja na zemljevidih, integracijo IDX in še več.

2. WP Pro Nepremičnine 7

WP Pro Nepremičnine 7

Nepremičnine 7 je odzivna tema in je kot nalašč za predstavitev vaših oglasov in prodajo! Dodajte svoje vnose z vsemi potrebnimi informacijami in dovolite uporabnikom, da brskajo po zmogljivem naprednem iskanju. Oh, in lahko tudi najamete nepremičnine za najem (tako kot AirBnB), saj je tema opremljena s koledarjem rezervacij, da bi napolnili enote za največji prihodek. Druge čudovite funkcije vključujejo Visual Composer za gradnjo strani s povleci in spusti, podpora za vtičnike dsIDXpress za enostavno IDX seznam, podporo pod-seznamov (za apartmaje ali časovni zakup) in številne druge. Našteli smo več ključnih funkcij, vendar si oglejte predstavitev nepremičnine Real Estate 7 in se prepričajte sami.

3. AgentPress

AgentPress WordPress tema

Info & DownloadView Demo

AgentPress je simpatična in minimalna tema za WordPress nepremičnine premium nepremičnine od StudioPress. Ta tema je otroška tema za okvir Genesis, kar pomeni, da boste za uporabo AgentPress morali kupiti Genesis. Toda z vsemi enostavnimi funkcijami je to velika naložba za vaše nepremičninske posle! Tema vključuje pametne sezname, zato je preprosto dodajanje slik nepremičnin, zemljevidov, opisov, funkcij in cen. Poleg tega napredno iskanje strankam omogoča hitro in enostavno brskanje po seznamih in iskanje doma, ki so ga iskali.

Kot že omenjeno, je AgentPress otroška tema za Genesis. To pomeni, da boste dobili vse super funkcije, ki so vgrajene v okvir Geneze. To vključuje stranske vrstice in noge, pripravljene na gradnike, možnosti barv, podporo komentarjem, vgrajeno podporo za oglaševanje in samodejno spreminjanje velikosti slike. Ta čudovita tema nepremičnin vključuje tudi pripomočke po meri, 4 čudovite barvne kože (modra, zelena, zlata in rdeča), če želite začeti, enostavne predloge strani, slike v glavi po meri in še veliko več.

4. Pravi domovi

realhomes-nepremičnine-wordpress-tema

Potrebujete prevodno temo za stranke v drugih državah? Brez težav – Real Homes je pripravljen za prevod in podpira super WPML WordPress vtičnik. Poleg tega ta tema ponuja spletno mesto, ki je pripravljeno z naprednimi možnostmi tematske plošče, obilico predlog strani (seznami, galerije, agenti in drugo), pripomočke po meri in možnost, da se uporabniki prijavijo in plačajo sezname nepremičnin na vašem spletnem mestu (odličen način za zaslužek Spletna stran!).

5. CitiLights

CitiLights WordPress tema

CitiLights je sodobna tematika WordPress za nepremičnine, ki je kot nalašč za razstavne agente in njihov seznam čudovitih domov in stanovanj. Ta tema deluje enako dobro pri najemu seznamov, če želite to deliti s svetom. Tema vključuje funkcijo naprednega iskanja, tako da lahko obiskovalci najdejo dom, ki ga iščejo, podporo profilom agentov, da jih predstavijo bodočim strankam, vizualno osupljive strani z lastnostmi (po možnosti z možnostmi slik, galerij, lastnosti nepremičnin, Google zemljevidov in zemljevidov opis predmeta) in integracija vtičnika ID.

Poleg tega lahko spletno mesto z nepremičninami unovčite tako, da zaračunate članarino agentov ali vpišete pristojbine. Če porabite čas in denar za promocijo in oglaševanje svojega spletnega mesta, je to odličen način za delitev stroškov s sodelavci. Druga čedna lastnost je oznaka lastnosti “Prodano”, ki jo lahko dodate v sezname, ko so umaknjeni s trga. Druge funkcije programa CitiLights vključujejo integracijo vtičnikov dsIDXpress, združljivost prevodov WPML, neomejene barvne možnosti, podporo za WordPress Live Customizer, enostavno uporabo bližnjic za teme in odzivno postavitev. Oglejte si spodaj navedene funkcije teme.

6. Realtr

realtr-templatic-real-estate-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Realtr je odlična možnost, če želite ustvariti spletno mesto, na katerem lahko agenti naštevajo svoje lastnosti. Ustvarite in upravljajte pakete za oddajo in zbirajte plačila prek vašega čudovitega spletnega mesta z nepremičninami. Plus Realtr vključuje popolno podporo za MLS / IDX in možnost, da kot skrbnik predstavite izbrane lastnosti na svoji domači strani.respon

7. Odzivne nepremičnine

odzivna-real-esate-premiumpress-realna nepremičnina-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Tema odzivne nepremičnine, ki jo je razvil PremiumPress, je kot nalašč za nepremičninske agente, podjetja za upravljanje nepremičnin, najemniške agencije in še več. Poleg tega je tema popolnoma odzivna, zato vam lahko kupci ogledajo sezname, ne glede na to, kje ste. Ta tema Nepremičnine vključuje popolne sezname nepremičnin, integracijo Google Maps in celo vgrajene kontaktne obrazce. Domača stran je optimizirana tako, da se uporabniki osredotočijo na vaše predstavljene lastnosti, interaktivni drsnik (z zemljevidi) pa fantastičen način za prikaz najbolj vročih seznamov. Druga velika lastnost te teme je 15 otroških tem, ki jih lahko izbirate. Izberete lahko otroško temo, ki ustreza vašemu podjetju. Nato s skrbniško ploščo prilagodite barve, logotip po meri in slike s klikom gumba. To je odličen način za trenutek prilagoditve teme.

8. domovina

domovina-nepremičnine-wordpress-tema

Ta sodobna in minimalna WordPress tema je odličen način za promocijo vaših oglasov ali izposoje. Na voljo sta 2 tematski postavitvi in ​​6 predlog za domače strani, od koder lahko nastavite možnosti. Domovina vključuje tudi podporo za dsIDXPress za takojšen izvleček seznamov iz računov MLS, kratke kode po meri pa omogočajo enostavno prilagoditev vaših objav in strani.

9. WP Estate

WP Estate WordPress tema

Izdelava naprednega odzivnega spletnega mesta za nepremičnine ne bi mogla biti lažja. Preprosto namestite WP Estate in začnite dodajati svoje agente in lastnosti. Ta tema vsebuje skoraj vse, kar potrebujete za začetek novega podjetja – manjka vam le vaše dovoljenje za nepremičnine. Tema vključuje funkcije, kot so podrobni seznami nepremičnin (s številnimi ugodnostmi, lokacijo, ceno in več možnostmi), strani agentov s kontaktnimi podatki in priročen pripomoček za hipotekarni kalkulator Dandy. Na voljo je tudi čudovita domača stran Google Map z vašimi vnosi (z luštnimi zatiči zemljevidov, ki jih lahko določite), ki jih kupci lahko uporabijo za zmanjšanje iskanja. In predloga strani za primerjavo nepremičnin, da kupcem olajšajo ogled seznamov drug ob drugem. Vse to, skupaj s pripomočki po meri, kratkimi kodami, predlogi strani in še več, omogoča, da WP Estate doma upravlja za vaše nepremičninsko spletno mesto!

10. DreamVilla

DreamVilla WordPress tema

DreamVilla je vrhunska tema za enkratno predstavitev nepremičnin WordPress, s katero lahko poudarite svoje prvovrstne sezname ali svoj osebni dom, namenjen prodaji. Ta tema je opremljena s funkcijami, ki poudarjajo najboljše lastnosti vaše znamke. Ne glede na to, ali prodajate otok ali apartma v središču mesta, je DreamVilla primeren za predstavitev najboljšega v vaši posesti. Tema je na voljo s tremi različnimi postavitvami na domačih straneh, pa tudi z eno samo postavitvijo paralaksa in večstransko postavitvijo. Poleg tega je tema ne glede na to, katero postavitev izberete, popolnoma odzivna, tako da vam lahko potencialni kupci ogledajo nepremičnino, ne glede na to, kje ste.

DreamVilla vključuje številne druge odlične vgrajene funkcije, na primer prilagojen Google Zemljevid, ki prikazuje, kakšne ugodnosti so blizu vašega seznama. Poleg tega razvrščene galerije olajšajo dodajanje odličnih fotografij prostorov, vrta, vožnje ali celo podloge za helikopter. Veliko več, kot je Google Fonts, Twitter v živo, napredne možnosti teme, namestitev z enim klikom in še več. Obstajajo celo datoteke PSD, s katerimi se lahko igrate, preden s DreamVilla zgradite spletno mesto v sanjah.

11. Bivališče

prebivališče-gorillathemes-nepremičnine-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Vsaka dobra tematika nepremičnin zahteva zmogljivo iskalno funkcijo in prebivališče prinaša. Iščite po seznamih s pomočjo katere koli informacije, ki jo dodate na strani s seznami – mesto, soseska, cena, vrsta, leto izdelave, spalnice in kopalnice. Poleg tega se tema brez težav integrira z vtičnikom dsIDXPress, tako da lahko stranke iščejo po MLS-IDX-u za vaše lokalne sezname. Za vsak seznam lahko dodate tudi Google Zemljevide, fotogalerije in video oglede iz YouTuba ali Vimea. Druga možnost znotraj teme je stran za financiranje. Uporabniki lahko vnesejo ceno stanovanja, polog, obrestno mero in posojilo za izračun mesečnih plačil. To je odličen način, da vaše stranke takoj presodijo, ali si lahko privoščijo dom, preden si določijo čas z vami, da si ga ogledajo ali ponudijo ponudbo.

Rezidenca je odlična tematika nepremičnin, vendar jo je mogoče hitro spremeniti, da bo ustrezala vašim potrebam pri katerem koli poslu (avtomobilskih prodajalnah, marinah, trgovinah za male živali itd.). Tema omogoča dodajanje lastnih nalepk, vrednosti, valut in jezikov, zaradi česar so zelo vsestranski. Druge funkcije vključujejo predstavljen drsnik, filtrabilne rezultate iskanja in še več navedenih spodaj!

12. EstateEngine

Tema EstateEngine WordPress

Info & DownloadView Demo

EstateEngine je čudovita tema WordPress-a s čudovitim imenikom nepremičnin, ki jo lahko uporabite za prikaz lastnih vnosov ali za prikaz seznamov, ki jih dodajo uporabniki. Lepe strani z lastnostmi, prilagodljivi seznami, enostavne možnosti gradnje strani in drugo so to odlična tema za vsako nepremičninsko spletno mesto. Če želite ustvariti stran, preprosto uporabite intuitivni urejevalnik vizualnih skladateljev, da povlečete in spustite različne elemente strani na svoje mesto. Dodajte Googlove zemljevide z lastnimi zatiči, napredno iskanje lastnosti in še več. Z nastavitvami dodajte podrobnosti za kvadratne posnetke, sobe, kopeli, garažne prostore ali celo dodajte svoje!

Tudi tema je pripravljena na zaslužek! Namesto da sami dodajate sezname, lahko uporabnike zaračunate, da predložijo lastne vnose! Lahko tudi dodate naročnine, tako da bo vaše spletno mesto zaslužilo denar, tudi če tega meseca ne prodajate hiše. Druge teme, za katere ste prepričani, da jih imate radi, vključujejo socialno vključevanje, da lahko kupci všečjo ali delijo sezname s svojimi prijatelji, naložijo ajax, tako da uporabnikom ni treba čakati ali osvežiti, da se rezultati iskanja naložijo, oglasite edinstven vgrajen prevajalec, tako da lahko vaše spletno mesto pripravi večjezično! Oglejte si – EstateEngine je morda odlična tema za vaše nepremičninsko poslovanje!

13. HomeQuest

homequest-themefuse-real-estate-wordpress-tema

Zasnovan za nepremičninske agencije, imenike in posrednike HomeQuest ima veliko odličnih funkcij, povezanih z nepremičninami, s katerimi bodo oglasi izstopali. Grafično oblikovanje iskanja, lastnosti lastnosti, oblikovane galerije in hitre povezave do natisa “všeč”, tiskanje ali pošiljanje e-poštnega seznama so le nekatere izmed odličnih funkcij. Poleg tega močne vnaprejšnje možnosti iskanja in filtriranja zelo olajšajo brskanje po seznamih in ponudbo.

14. Freehold

tema freehold-real-estate-wordpress

Freehold je preprost za uporabo in prilagajanje, ki vam dopušča več časa za prodajo, prodajo, prodajo! Popolnoma odzivna postavitev, prilagojeni Google zemljevidi, neomejene barve, napredno iskanje, vgrajena družabna raba, večkratna podpora zastopnikov in lastnosti razvrščanja lastnosti so le nekaj, kar je vključeno. Freehold ponuja tudi video dokumentacijo in datoteke PSD, tako da lahko hitro nastavite in prilagodite temo v nobenem trenutku.

15. Realia

realia-nepremičnine-wordpress-tema

Ta najbolj prodajana tema Themeforest je kot nalašč za predstavitev lastnosti po vašem domačem kraju, celini ali celo po vsem svetu. Izdelano posebej za spletna mesta za nepremičnine in nepremičnine, Realia odlikuje odziven in pripravljen zastirko, veliko barvnih možnosti, dsIDXPress podpora in zelo enostavno upravljanje nepremičnin.

16. HomeQuest (imenik otrok)

HomeQuest Katalog nepremičnin Otroška tema

Info & DownloadView Demo

HomeQuest je močna otroška tema z veliko priljubljeno temo Directory WordPress by Templatic. Ta otroška tema dodaja odlične funkcije, kot so napredno iskanje lastnosti, združljivost IDX / MLS, super oblikovanje in še več. Upoštevajte: HomeQuest je otroška tema in od vas zahteva, da tudi Templatic kupite temo Directory, da bo delovala. Tema olajša prikazovanje vaših vnosov in stranke, ki vas lahko kontaktirajo. Poleg tega priljubljena tema Imenika vsebuje vse glavne značilnosti teme, kot je celoten blog, čudovite predloge strani, kratke kode, pripomočke in še več. Ko pa temo Directory dodate HomeQuest, dobi vse lastnosti nepremičnin.

HomeQuest vključuje tudi dodatek za nepremičnine, ki ga je ustvaril Templatic. Ta dodatek vključuje funkcije, kot so vrsta objave po meri lastnosti, napredno iskanje lastnosti, filtri lastnosti AJAX, pripomoček za iskanje lastnosti, združljivost vtičnikov dsIDXpress in še več. Tako je dodajanje in upravljanje vnosov enostavno. In ker tema Imenika že vsebuje predlogo strani za stike, bodo kupci lahko stopili do vas.

Katere značilnosti boste želeli pri temi nepremičnin:

Med brskanjem po zgoraj naštetih temah boste morda želeli poiskati naslednje funkcije, ki bi bile zelo koristno za vaše spletno mesto Nepremičnine.

 • Predstavljene lastnosti: Odsek s predstavljenimi lastnostmi bi bil odličen način za prikaz nekaterih glavnih nepremičnin, nepremičnin, ki jih morate zdaj res prodati, ali pa lahko te predstavljene točke prodate nepremičninskim agentom, ki želijo promovirati določeno nepremičnino / hišo / najem.
 • Iskalec nepremičnin: Prepričajte se, da ima tema močan iskalec lastnosti, ki vam omogoča iskanje po različnih kriterijih, kot so število spalnice, lokacija, cena .. itd. To bo uporabnikom vaše spletno mesto olajšalo in lahko povečalo prodajo.
 • Google zemljevidi: Integracija Google Maps je res odličen način, kako obiskovalcem natančno vedeti, kje se nahaja določena znamka, ali celo videti sezname v uličnem pogledu.
 • Profili agenta: Nekatere zgornje teme ponujajo možnost ustvarjanja agentskih profilov. To je odlična funkcija, če želite ustvariti nepremičninsko spletno mesto, na katerem lahko agenti plačajo za predstavitev seznamov nepremičnin.
 • Kontaktni zastopnik: Možnost, da stopi v stik s agentom na strani s seznami, ljudem resnično olajša stik s agentom, ne da bi si morali zelo težko iskati številko ali e-poštni naslov..
 • Več slik na seznam: Prepričajte se, da tema WordPress podpira več slik na seznam, da lahko prikažete različne dele hiše ali nepremičnine. Vašim uporabnikom bo bolje predstavil, kako izgleda kraj, ne da bi jih morali obiskati ali obiskati drugo spletno mesto.

Sporočite nam, kaj mislite! Če ste uporabili katero od zgornjih tem ali dodali drugo, pustite komentar s svojimi mislimi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map