15 najboljših rezervacij WordPress Vtičniki

Najboljši termini WordPress vtičniki za sestanek za načrtovanje in rezervacije

Če se vaše podjetje zanaša na sestanke, imate spletno mesto WordPress in še niste namestili vtičnika za rezervacijo, morate to začeti. Konkretno eden od teh vtičnikov za rezerviranje WordPress vtičnikov.


Ni razloga, da bi toliko podjetij prišlo še vedno prisilijo svoje stranke, da jih pokličejo po telefonu, jih kontaktirajo po e-pošti in počakajo na odgovor, ali kar je najslabše, fizično pridejo v njihove pisarne, da zakažejo sestanek. Z uporabo enostavnega vtičnika za rezervacijo lahko povečate prodajo ljudi, ki delajo večino vaših ur ali pa se jim ne zdi, da bi šli v čakalne dobe in čakali, da se recepcionarka rezervira po telefonu. In to lahko vodi do več sestankov, ki jih je treba opraviti, še posebej, ker lahko z njimi dosežete možnost, da rezervirate takoj, ko bo vaša spletna kopija (upam) opravila svoje delo..

Na srečo WordPress ponuja vrsto možnosti za dokončanje te naloge.

Prej smo pokrivali vtičnike za rezervacijo, vendar le v povezavi s hotelsko nišo. Danes pokrivamo še 15 in razširimo pogled na vključitev vtičnikov WordPress vtičnikov, namenjenih za načrtovanje skoraj vsega!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Rezervacija termina Amelia na ravni podjetja

Amelia Enterprise Level Level Rezervacija WordPress vtičnik

Amelia je eden najmogočnejših vtičnikov za rezervacijo sestankov, ki jih lahko izberete za svoje podjetje. Ta avtomatizirana rešitev za rezervacijo deluje 24 ur dnevno, tako da ne boste nikoli zamudili nove stranke. Preprosto namestite, konfigurirajte svoje nastavitve in že ste pripravljeni na roll-n-roll!

The Amelia rezervacijski vtičnik vključuje enostavne funkcije za izdelavo lastnih obrazcev za rezervacijo. Zmogljive možnosti vključujejo podporo več zaposlenim (skupaj z možnostjo dodajanja določenih storitev, redne ure in prosti čas za vsako), lokalno valuto, dodatke storitev, e-poštna obvestila, slikovne galerije, kupone, plus možnosti barv / pisav za sprednji del oblikovanje.

S pripravljenim obrazcem lahko stranke uporabljajo interaktivni koledar sestankov (mesečni, tedenski, dnevni, pa tudi poglede seznama / časovnice) in edinstven čarovnik za rezervacijo po korakih s fasetiranim filtriranjem, da najdejo čas sestanka za določeno storitev s določenega uslužbenca (ali celo na točno določeni lokaciji). Ko je čas za plačilo, lahko stranke z vgrajenimi prehodi za plačila Amelia rezervirajo svoj čas ali se odločijo za plačilo na kraju samem.

Amelia Booking Plugin Services Koda

Amelia celo vključuje uporabno kratko kodo za ustvarjanje strani s storitvami. Preprosto prilepite kratko kodo na novo stran, da prikažete trenutne storitve s parametri določene ene storitve, celotne kategorije ali vseh kategorij).

Še vedno ni naprodaj? Če si želite ogledati vse funkcije in možnosti, si oglejte naš celoten pregled vtičnikov za rezervacijo Amelia!

2. Booknetic

Booknetic - WordPress sistem rezervacij in načrtovanja terminov

S programom Booknetic lahko preprosto sestavite boljši koledar sestankov in rezervacij, da lahko povečate svoje podjetje. Ta sodoben in odziven koledar sestankov vključuje številne funkcije, s katerimi boste prihranili čas in denar, pa tudi, da bo postopek rezervacije brezhiben za stranke. Od ustvarjanja obrazca do obdelave plačil Booknetic lahko to stori vse. Ne glede na to, ali upravljate salon, fitnes center, pravno pisarno ali drugo poklicno podjetje, Booknetic zagotovo ustreza vašim potrebam (in vašim strankam).

Ko je enkrat nameščen, lahko uporabite Booknetic da ustvarite svoj avtomatski sistem rezervacij za termin za svoje spletno mesto. A vse se začne pri ustvarjalcu obrazcev. Z uporabo vgrajenih možnosti v ustvarjalniku obrazcev v živo za celoten dizajn, barvno shemo, korake rezervacije, kategorije storitev na več ravneh, osebje, lokacije in drugo lahko ustvarite obrazec, ki je prilagojen vašemu podjetju. Poleg tega lahko ustvarite celovito ponudbo storitev z dodatnimi dodatki in razpoložljivostjo osebja.

Booknetic vam omogoča tudi sprejemanje plačil ali depozitov pred terminom. Dovoli strankam, da izbirajo med PayPal, Strip ali plačilom na kraju samem. Ali pa uporabite WooCommerce, da brezhibno vključite svoj koledar rezervacij z dodatnimi možnostmi plačila. Druge pomembne funkcije vključujejo podrobno nadzorno ploščo za vaše in vaše osebje, možnost izvoza strank in / ali sestankov za odličen rezultat (odličen za upravljanje podatkov ali za upravljanje razporeda osebja), pa tudi prevod pripravljen prek WPML.

Primer rezervacije knjižničnega imenovanja

Ampak to še ni vse. Tudi vaše stranke bodo ljubile Booknetic. Eleganten in sodoben UX je privlačen in intuitiven. Naročniki lahko rezervirajo na kateri koli napravi za enostavno filtriranje po osebju, storitvah ali lokaciji, da najdejo čas sestanka, ki ustreza njihovim potrebam. Glede na možnosti, ki ste jih omogočili, lahko tudi enkrat rezervirajo, ponavljajoče se in celo skupinske sestanke. Vgrajena podpora za SMS in e-poštna obvestila ter dvosmerna sinhronizacija Google Koledarja pomeni, da ne bodo zamudili tistega, kar so rezervirali. Zadovoljujte svojo stranko in razcvet vašega podjetja.

3. Vik sestanki

Vik sestanki

Z WordPress in Vik Appointments sestavite popoln sistem sestankov in razporeda za vaše podjetje. Ta zmogljiv WordPress vtičnik je poln funkcij, s katerimi lahko hitro in enostavno upravljate s svojim časom.

Prva izmed njih je zanesljiv koledar, dopolnjen s spletnimi rezervacijami. Pri Viku imate možnost dodati storitve, časovne reže, trajanja, zmogljivost dogodkov in celo razpoložljivost zaposlenih (prek časa in lokacije). Če vaše podjetje ponuja posebne cene glede na čas dneva, počitnice ali letni čas, lahko to dodate tudi vi! Tako lahko stranke enostavno rezervirajo sestanke, ne glede na to, ali gre za sestanek na nohtih ali davčno posvetovanje.

Vik Appointments tudi olajša upravljanje rezervacij in računov strank. Lahko celo nastavite samodejna e-poštna sporočila in SMS-sporočila, s katerimi lahko stranke obvestite, ko je bila rezervacija potrjena, ali pa spremljate opomnike. Ker Vik Appointments Pro podpira več prehodnih plačilnih prehodov, je enostavno sprejeti plačila prek spleta. Izboljšajte postopek rezervacije terminov za svoje stranke od začetka do konca!

4. WooCommerce rezervacije in sestanki

WooCommerce rezervacije in sestanki

Ne glede na vaše podjetje, WooCommerce rezervacije in termini s strani PluginHive je še ena odlična izbira. Ta prilagodljiv vtičnik za rezervacije olajša nastavitev obrazcev na vašem spletnem mestu za rezervacije po mesecih, dnevu, uri ali celo minuti. Poleg tega lahko strankam omogočite, da v eni rezervaciji izberejo več sestankov – kar je odlična lastnost, če oddajate prostor za prireditve, sobe za nočitev z zajtrkom, večdnevno konferenco ali festival itd..

Vtičnik omogoča več zaposlenih in individualne cene. Tako lahko vaša ekipa zaračuna v skladu s svojim strokovnim znanjem in zahvaljujoč se vtičniku za izračun dinamičnih skupnih stroškov za rezervacijo vtičnika lahko pri rezervaciji ogledajo možnosti tarife. Prav tako lahko omogočite rezervacijo dodatkov za vse dodatne storitve ali funkcije, ki jih lahko ponudite (na primer dodatek za aromatično terapijo pri masaži).

Primeri rezervacij in sestankov v WooCommerce

Vtičnik za rezervacije in sestanke za WooCommerce vsebuje tudi možnosti za e-poštna obvestila in preklice (če za to dovoljujete). Z vgrajeno sinhronizacijo Google Koledarja lahko vi in ​​vaše stranke v svoj urnik dodate nove sestanke. Druge funkcije vtičnikov vključujejo ime vaše cene, priloge datotek, spremenljive cene (kot so višje cene med vikendi ali počitnicami), združljivost WPML, več jezikovna podpora, globalno sinhroniziranje sredstev med vašim koledarjem rezervacij in trgovino ter več ton. Če želite izvedeti več, si oglejte glavno spletno mesto vtičnikov.

5. Rezervirajte sestanek na spletu PRO

Rezervirajte se sestanek Online PRO WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Svojo stranko olajšajte, da si rezervira sestanke z Rezervirajte sestanek na spletu PRO. Ta vtičnik uporabnikom omogoča, da rezervirajo glede na člana ekipe (ali lahko preskočijo naprej brez nastavitve) ali storitve, nato pa izberejo datum in uro. In ker so koledarji in izbire vtičnikov odzivni – je rezervacija hitra in enostavna v kateri koli napravi. Obiščite Rezervirajte sestanek na spletu PRO demo se prepričajte sami!

Rezervirajte se sestanek Online PRO WordPress Vtičnik

Poleg tega, da je naročilo za sestanek na spletnem mestu PRO enostavno tudi za stranke, vas bo s svojim programom WordPress enostavno pripravila. Preprosto uporabite funkcije za hitri zagon vtičnika, da dodate svojo ekipo in ponudbe. Dodajte toliko članov osebja, izberite med dvema različnima delovnima urnikoma (urami ali izmenami), nastavite obliko zapisa rezervacije, dodajte PayPal blagajno in še več. Poleg tega lahko omogočite opomnike SMS – tako da vaše stranke nikoli več ne bodo zamudile sestanka! Druge možnosti vtičnikov vključujejo delovna mesta, fotografije, počitniške dni, kategorije storitev in integracijo z WPML, Twilio, PayPal, SMSC in Firebase.

6. Rezervacija terminov in spletno načrtovanje (brezplačno)

Rezervacija termina in spletni razpored brezplačnega vtičnika WordPress

VCita vtičnik za rezervacijo rezervacij in spletno načrtovanje je odlična možnost za dodajanje obrazca za sestanke na vaše WordPress spletno mesto. Vtičnik je kot nalašč za rezervacije dogodkov, predavanj, storitev ena na ena in več.

Vtičnik vCita ponuja možnosti spletnega razporeda, na primer sestanke za storitve z določenim članom osebja, potrditve rezervacije in podporo pri plačilu. Toda vCita resnično loči od vgrajene funkcije sporočanja in povratnega klica. Vtičnik se sinhronizira z vCita Mobile App, da vas takoj obvesti o novih zahtevah za rezervacijo ali za pošiljanje opomnikov. Poleg tega vam omogoča, da stranki pošiljate sporočila in datoteke, preden se srečate. Omogočajo vam, da se povežete s strankami in vzpostavite odnos.

cVita App Business Management

Vendar to ni vse, kar lahko cVita stori za vaše podjetje. Če želite več funkcij, nadgradite na vCita Poslovno upravljanje premijski načrt. Glede na načrt, ki ga izberete, lahko s tem odklenete funkcije za analitiko, kupone, sporočanje sporočil strank, trženje po e-pošti, dovoljenja za zaposlene in celo prednostno podporo. Načrti se začnejo pri 15 USD / mesečno za osnovno spletno načrtovanje ali 29 USD na mesec za Essentials – prilagojen portal za stranke, spletni poslovni koledar in podporo za obračunavanje in izdajanje računov. Čeprav boste uporabili celoten nabor orodij za poslovno upravljanje, boste potrebovali Platinumov načrt. Glede na to, da je vCita kot več poslovnih storitev v enem, je več kot smiselna naložba.

7. Rezerviranje in načrtovanje termina s termini

Rezervirajte rezerviran termin in vpišite WordPress vtičnik

Info & DownloadView Demo

Če ste si ogledali zmogljive vtičnike za WordPress, ki ste jih rezervirali, ste verjetno že prej naleteli na Bookly. Ta priljubljena spletna rezervacija vtičnik je optimiziran, da vam pomaga rezervirati več sestankov, ne glede na to, kdaj ali kako stranke dostopajo do vašega spletnega mesta.

Bookly je mobilni in prevod je pripravljen, tako da so obrazci videti v katerem koli jeziku v kateri koli napravi. Poleg tega vgrajena podpora za e-poštna sporočila in SMS-sporočila ter integracija Google Koledarja zagotavljajo, da stranke nikoli ne zamudijo sestanka. Želite zaračunati ob rezervaciji? Brez problema – Integracije plačilnih portalov Bookly, vključno s PayPal, Stripe, Authorize.net, Mollie, Payson, PayU Latam, 2checkout, PayUbiz in WooCommerce. Druge funkcije vključujejo možnosti barvne sheme, fleksibilno razporejanje, počitnice, korake postopka rezervacije, 50+ valut in več.

Želite preizkusiti Bookly, preden kupite? Pridobite brezplačni vtičnik Bookly na WordPress.org, da vidite, kako super je lahko rezervacija za termin.

8. Koledar rezervacij za termin (brezplačen)

Koledar rezervacij za brezplačni vtičnik WordPress

Če imate enostavnejše potrebe po rezervaciji (morda potrebe, ki jih ni treba plačati za izpolnitev), bi lahko brezplačen koledar rezervacij za termine najbolje določil. Ponuja večjo funkcionalnost kot številne brezplačne različice primerljivih vtičnikov. Funkcije, ki so priložene temu vtičniku, vključujejo časovne reže za prenos, e-poštna obvestila, možnost izvoza v Google Drive, sezname rezervacij za tiskanje, prilagajanje razpoložljivosti in število, ko lahko uporabnik rezervira, captchas in še več.

Če pa želite dostopati do številnih najboljših funkcij, se morate odločiti za prvo različico. Če na primer strankam naročite, da se sestanejo, ta vtičnik ni najboljša ideja, saj brezplačna različica deluje samo s PayPalom. Če želite uporabljati kateri koli drug prehod za plačilo, boste morali odšteti nekaj gotovine.

9. Rezervacija templatičnega imenovanja

Templatic Aplikacija Rezervacija Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Ponudba templatikov svetu rezervacij je nekoliko drugačna kot večina. Uporabnik ne predstavlja samo koledarja; popelje jih neposredno v obrazec. Koledar se pojavi, ko uporabnik klikne datumski del. Tako je to bolj podobno vrsti nastavitve, ki jo bodo vaši kupci vajeni, če bodo rezervirali veliko letov ali hotelskih sob. To poznavanje je moč.

Kot večina vtičnikov WordPress za rezervacijo termina bo tudi vtičnik Templatic Booking WordPress omogočil napredne funkcije rezervacije znotraj vaše teme, kar je kot nalašč za izposojo. In potem, ko kupite vtičnik, poskrbi za vse za vas, brez mesečnih ali drugih transakcijskih stroškov. To je tudi eden redkih vtičnikov, ki bo vašim strankam omogočil plačilo z neposrednim bančnim nakazilom. (Če se želite držati kreditnih kartic, lahko vedno aktivirate druge prehode, kot pri katerem koli drugem vtičniku.)

Druge funkcije vključujejo spremenljiv obrazec za rezervacijo, sezonske cene in možnost, da kupcu ponudijo druge storitve s svojo rezervacijo. Kot stransko opombo pa vtičnik odlično deluje z mnogimi tematskimi WordPress temami – zlasti s storitvijo Biz, ki že vključuje vtičnik.

10. Sestanki (brezplačno)

Imenovanja Brezplačni WordPress vtičnik WPMUdev

Sestanki je eden izmed obsežnejših vtičnikov za brezplačne rezervacije, ki so na voljo za WordPress spletna mesta. S seznamom funkcij vtičnika nimam razloga za izpodbijanje te trditve. Ena edinstvena lastnost: če imate več uslužbencev, ki upravljajo sestanke, lahko vsakemu od njih daste svoj koledar – s priloženo biografijo in sliko -, da lahko stranke izberejo, s kom zaposlenimi naj raje rezervirajo..

Deluje tudi obratno: stranka lahko izbere s seznama storitev, ki jih vaše podjetje ponuja, in če je vsaka dodeljena drugemu zaposlenemu, bo samodejno rezervirala pri tem zaposlenem. Poleg tega ima preprosto integracijo z Google Koledarji – tako za vas kot za kupca – brez kodiranja. In končno, stranka potrebuje le tri klike, da rezervira sestanek: en izbere čas, eden nadaljuje na potrditveni zaslon in drugi za potrditev. To udobje se lahko odrazi na vaši prodaji.

S seznamom več kot 30 drugih funkcij, vključno z barvnimi nalepkami po meri, samodejnim izpolnjevanjem večkratnih strank, integracijo Google Maps in zmožnostjo prijave po družbenih medijih, bom moral reči, da je to videti kot najboljši vtičnik za sestanek in rezervacijo tam v tem trenutku. Tudi te cene ni mogoče premagati.

11. Rezervirana rezervacija za termin

Rezervirano - Aplikacija Booking Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Rezervirano je vrhunski upravitelj sestankov z obilico funkcij in možnosti za sestavo obrazca za rezervacijo sestankov za vaše podjetje. Sprejmite rezervacije gostov ali od uporabnikov zahtevajte, da se registrirajo za račun, dovolite uporabnikom, da upravljajo svoje čakajoče in odobrene sestanke, dodajo polja po meri in časovne reže, ustvarijo več koledarjev, sprejmejo plačane rezervacije s pomočjo integracije WooCommerce Booked in še več.

Knjigo je enostavno prilagoditi. Izbirate lahko med neomejenimi barvami za izbrane možnosti, odzivno postavitev, obrazec za prijavo in registracijo, prilagodljiva e-poštna sporočila itd. Plus vgrajene kratke kode olajšajo vstavljanje koledarjev in prijavnih obrazcev na katero koli objavo ali stran. Obstaja celo možnost »Dodaj v Google Koledar«, ki jo lahko dodate, da si bodo stranke zapomnile sestanke.

12. Easy sestanki (brezplačno)

Enostavna srečanja Prosti WordPress Vtičnik

Vtičnik Easy Appointments je ravno to – enostavno. Hiter in preprost način za dodajanje sistema sestankov na vaše WordPress spletno mesto. Vtičnik podpira več storitev, delavcev, lokacij in prilagodljiv časovni razpored, tako da lahko ustvarite napreden časovni razpored možnosti sestankov. Ko nastavite svoj vtičnik Easy Appointments, so na voljo tudi možnosti za omogočanje oglasov po meri za e-poštna obvestila za potrditev rezervacije, status sestanka in potrditev / prekliči.

Kadar gre za oblikovanje stilov, Easy Appointments tudi enostavno ohranja! Izberite postavitev 1-2 stolpcev, povlecite in spusti polja obrazca (in celo ustvarite svoje), dodajte cene ali nalepke, lokalizirajte izbirnik datuma in še več. Poleg tega je vgrajeno poročanje, ki vam pomaga spremljati pretvorbe obrazcev in statistiko.

13. gApomenki za gravitacijske oblike

gAppointments Gravity Forms imenovanja Premium WordPress vtičnik

Info & DownloadView Demo

Do sedaj smo pokrivali samostojne vtičnike za rezervacijo sestankov, kaj pa, če želite bolj zmogljiv sistem obrazcev? Kot Gravity Forms? Tukaj prihajajo gAppointments. Ta premijski vtičnik doda priljubljene vtičnike Gravity Forms za rezervacijo sestankov..

Če združite gAppointments z Gravity Forms, boste dodali podporo za plačane rezervacije, skoraj neomejeno prehodno plačilo, več rezervacij na dan, servisne intervale, storitve po meri, ponavljajoče sestanke, povezave v koledarju Google in Yahoo, e-poštna obvestila, samodejno potrditev / dokončanje sestankov in več. Poleg tega enostavne nastavitve stiliranja, možnosti prevajanja in preprosto upravljanje obrazcev v sprednjem delu je gAppointments odlična izbira.

14. Rezervacija koledarja terminalov Ultra Pro (brezplačno)

Rezervirajte Ultra Pro koledar sestankov Prosti vtičnik WordPress

Vtičnik Booking Ultra Pro ponuja odlične funkcije za sestavo koledarja rezervacij in upravljanje sestankov prek vašega spletnega mesta WordPress. Obiskovalci lahko rezervirajo sestanek z enostavnim postopkom rezervacije v 4 korakih in si tako zagotovijo čas, nato pa bo vtičnik rezervacijo dodal na nadzorno ploščo vašega osebja, tako da bodo lahko upravljali svoje prihajajoče sestanke.

Želite več funkcij? Brezplačni vtičnik Booking Ultra Pro ponuja vrhunsko nadgradnjo mobilnega plačila, skupinske rezervacije, zasebne beležke, integracijo Google koledarja, fleksibilno določanje cen, več lokacij in več

15. WooCommerce rezervacije

WooCommerce Aplikacija Rezervacije WordPress Vtičniki

Izdelajte svoj obrazec za sestanke s pomočjo WooCommerce! Za namestitev rezervacij, prodajo vstopnic, sestankov za rezervacijo in še več namestite dodatek WooCommerce Appointment Booking. Samo dodajte svoje izdelke ali storitve in uporabite vtičnik, da vnesete čas prenosa in nato počakate, da stranke rezervirajo čase.

To še ni vse. S tem dodatkom za WooCommerce lahko imate enostavne dogodke za prenos ali več oseb, ponudite posebne cene, razpoložljivost zaslonov po časovnem pasu, nastavite potrditve rezervacije in opomnike, prekličete ponudbo, sinhronizirate z Googlovimi koledarji in drugo. Prav tako se lahko zložite z dodatnimi uradnimi dodatki WooCommerce, da sprejmete depozite, dovolite, da se tretji prodajalci lahko sestanejo, ponudijo dodatke za rezervacijo itd..

Zapiranje vtičnikov za najboljši termin za rezervacijo WordPress

WordPress vtičnikov za rezervacijo sestankov ne bo manjkalo, s katerimi si lahko rezervirate sestanek prek WordPress-a. Pravzaprav jih je toliko, da je izbira zlahka pretirana. Toda upamo, da tak vodnik prepreči, da bi se to zgodilo. Kateri drugi vtičniki bi moral vedeti? Kaj želite povedati o zgoraj navedenih, kot so vaše osebne izkušnje? Spodaj pustite komentar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map