15 najboljših služb za pomoč WordPress za vaše podjetje

Vsako podjetje je odvisno od svojih strank, brez izjem. Torej se postavlja vprašanje, kateri tip strank bo pomagal, da bo vaše podjetje uspevalo? Odgovor je povsem preprost. Vašo stranko lahko razdelimo v dve široki kategoriji.


 • Tisti, ki bodo kupili vaš izdelek Samo enkrat pod promocijo
 • Tisti, ki se boste prijavili in bili še naprej vaši redni kupci

Večina marketinških prizadevanj (kot so WordPress prodajalne) je nagnjena k temu, da stranka kupi temo ali se prijavi za članski paket – ponavadi s pomočjo privlačnih zimzelenih “enkratnih” prodajnih mest. In zagotovo opravijo delo. Trgovci lahko s pravilnim trženjskim korakom dosežejo odlične stopnje konverzije.

Vaša trženjska prizadevanja bi morala biti enako usmerjena v to, da boste redni srečni.

Zakaj? Ker bodo vaše stranke z veseljem poslovale z vami, se bodo zagotovo vrnile, da bodo kupile več vašega izdelka. Na koncu dneva je srečnejša stranka, večja je verjetnost, da bo še naprej kupoval vaš izdelek in vas napotil v svoje kroge.

Dobite klasično napotnico “od ust do ust”, ki širi vašo bazo potrošnikov in vodi vaše podjetje na naslednjo raven.

To je tak odnos, ki ga želite graditi s svojimi strankami.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Zakaj potrebujemo podporo strankam?

Depositphotos_32817757

Skrivnost uspešnega spletnega podjetja je uresničiti tisto, kar javnost zahteva. Vaš izdelek naj govori sam zase in kupcem prinaša veliko vrednost. Toda tudi, ko je vaš izdelek zasnovan na najbolj uporaben način, kolikor je človeško mogoče, bodo ljudje iskali pomoč. In vi kot ponudnik storitev, mora nuditi podporo.

Oglejmo si znan primer. Predpostavimo, da oblikujete prefinjeno temo WordPress s številnimi uporabnimi funkcijami. Tudi če imate odlično video dokumentacijo s pomočjo video vadnic, boste morali zagotoviti pravočasno podporo strankam.

Ljudje pričakujejo odgovore, ko plačajo izdelek. Če ne bodo mogli zagnati teme v vrednosti 60 USD, ki so jo pravkar kupili (tudi če je napaka njihova), bodo pustili negativne ocene.

Razmislite o alternativi. Če boste tej zmedeni stranki lahko pomagali po njegovem zadovoljstvu, obstaja velika verjetnost, da vas bo z veseljem priporočil svojim krogom.

Njihov izdelek je res dober, vendar je njihova podpora strankam še boljša!

To je zlata črta, ki bi si jo morali prizadevati.

Kanali za podporo strankam

nasmeh-emotikon

Ker smo na temo podpore strankam, sem si privoščil povzetek nekaterih najbolj priljubljenih oblik podpore strankam, ki jih danes vidite na internetu. Če ste kdaj kupili spletni izdelek ali storitev (na primer domeno ali storitev gostovanja), boste zagotovo naleteli na enega od teh. Če želite preskočiti ta razdelek, prosimo, skočite na Seznam tem.

1. Telefonska podpora strankam

 • Telefonska podpora strankam ponuja osebno asistenco v realnem času, ki vzpostavlja odličen odnos s strankami
 • Na drugi strani je to lahko precej drago, saj potrebuje 24 × 7 namenskega podpornega osebja za mednarodno poslovanje, razporejeno po različnih časovnih pasovih
 • Primer: Večina gostujočih podjetij, kot sta HostGator in BlueHost, ponuja brezplačno telefonsko podporo

2. Klepet v živo

 • Naslednja najboljša stvar pri telefonski podpori strankam, klepet v živo nudi strankam podobno osebno asistenco v realnem času.
 • Vendar ga je lažje vzdrževati in je na voljo široko.
 • Podjetja z manj proračunom lahko uporabljajo ta model.

3. E-poštna podpora

 • Glavna prednost podpore strankam pred e-pošto je ta, da se stranka ne sooča s stroški programske opreme za pomoč uporabnikom. Iz e-poštne aplikacije lahko preprosto odgovorite, ne da bi se morali prijaviti v specializirano programsko opremo za pomoč uporabnikom.
 • Na drugi strani pa je precej neorganizirano, saj vaša mapa »Prejeto« vsebuje več sporočil iz različnih virov.

4. Podporni sistem za vozovnice

 • Sistem za podporo vozovnic je najbolj razširjen in najpogosteje uporabljen sistem za podporo strankam. Na to se zanašajo skoraj vsa gostujoča podjetja.
 • Vsaki prošnji za podporo je dodeljena enotna številka vozovnice, ki ji je mogoče dati prednost glede na nujnost in razvrstiti glede na potrebno službo za podporo.

4 načine za izobraževanje vaše stranke

V tej hitri dobi informacij se izkaže, da je obveščanje stranke o vašem izdelku najbolj obetaven način, kako pritegniti njihovo zvestobo.

Svoj izdelek dobro tržite

1. Stran s funkcijami

To je značilna stran, prikazana v skoraj vsakem izdelku. Naloga je, da zmerno podrobno poudarite bistvene in izjemne lastnosti vašega izdelka. Stran s funkcijami mora imeti najmanjšo možno količino kopije. V idealnem primeru bi moral biti seznam, ki poudarja najboljše lastnosti vašega izdelka / storitve.

2. Uvodni video

Glede na vrsto prodanega izdelka lahko ustvarite tudi videoposnetek, ki prikazuje lastnosti izdelka in njegovo uporabnost. To bo vaši stranki pomagalo razumeti izdelek na velikih globinah in bo tudi vodilo, kako in kdaj ga uporablja. Zaradi vidika vizualne interakcije se osebno obrne na stranko, kar posledično pomaga pri vaši zadevi.

4. Baza znanja

Baza znanja je imenik člankov in vodnikov o vašem izdelku. Strankam zagotavlja izrecne podrobnosti o izdelkih. To postane zelo koristno, če imate velik zalog s podobno vrsto izdelkov.

5. Oddelek za pogosta vprašanja

Oddelek o pogosto zastavljenih vprašanjih, kot že ime pove, se ustvari na podlagi povratnih informacij začetnih preizkuševalcev, ki mu sledijo bodoče stranke. To je zelo učinkovit način podpore, saj se pogosta vprašanja postavljajo glede na pogostost postavljenih vprašanj.

Postopek:

 • Razvoj oddelka za pogosta vprašanja se začne s povratnimi informacijami začetnih preizkuševalcev. To tvori alfa stopnjo postopka testiranja.
 • Nato se izdelek lansira zaprti skupini ljudi, ki opravljajo isto delo kot začetni preizkuševalci, vendar o izdelku nič znanja. To tvori beta fazo postopka testiranja.
 • Z združevanjem teh je izdelek končno predstavljen širši javnosti.

Oddelek za pogosta vprašanja se posodablja v rednih časovnih presledkih na podlagi komentarjev in povratnih informacij strank. To postaja vse bolj uporaben in obetaven način za hitro in dragoceno podporo strankam v zelo velikem obsegu.

Seznam tem (končno)

Da bi vam malo bolj pomagali pri vašem prizadevanju, smo v ožji izbor vključili naslednjih 15 modernih, profesionalnih in učinkovitih Služba za pomoč uporabnikom, zbirka znanja (KB), pogosta vprašanja in Podpora Teme WordPressa. Z uporabo teh tem se boste izognili stroškom nakupa drage programske opreme.

1. Podpora v živo

Podpora v živo - WordPress tema odziven na oddelku za pomoč uporabnikom

Podpora v živo je služba za pomoč pri live klepetu in tema WordPress. S podporo za BuddyPress, združljivost WPML, odziven dizajn, 4 postavitve domačih strani in več je ta tema odlična možnost za spletno podporo strankam.

2. DeskPress

DeskPress - Prosta podpora za podporo WordPressu

S temo DeskPress enostavno podpirajte svoje stranke WooCommerce, Easy Digital Downloads ali Envato. Uporabite vgrajena pogosta vprašanja, bazo znanja in forume bbPress, da zagotovite vrhunsko podporo.

3. Ticketrama

Ticketrama - WordPress Helpdesk | Vstopnica | Podpora

Ticketrama vključuje popolnoma delujoč sistem vozovnic, s katerim boste poenostavili podporo strankam. Uporabniki se lahko prijavijo s Facebookom ali Twitterjem, nato pa lahko predložijo vstopnice, poiščejo bazo znanja in si ogledajo pogosta vprašanja s svoje uporabniške nadzorne plošče..

4. Podporna miza

Podpora - odzivna tema za pomoč uporabnikom

Support Desk je še ena odlična možnost za gradnjo spletnega mesta za podporo. Ta odzivna tema vrste pripomočkov vključuje podporo za bbPress za enostavne forume za stranke, iskanje v ajaxu v živo, tako da lahko uporabniki hitro najdejo odgovore, in predlogo strani za najpogostejša vprašanja in odgovore.

5. Vem

KnowHow - WordPress tema baze znanja

KnowHow je ena od najbolj prodajanih temah WordPress na spletu znanja na spletu odlična možnost za ustvarjanje spletnega mesta službe za pomoč v nekaj minutah. Ta tema uporabnikom omogoča preprosto iskanje trenutnih odgovorov s pomočjo pogostih vprašanj in iskanja v živo, poleg tega pa je tema pripravljena za prevod, tako da lahko dodate dokumente za vse svoje stranke.

6. Zdaj vem

QAEngine-Baza znanja-WordPress-Tema

Če želite ustvariti ogromno tablo za vprašanja in odgovore, na kateri lahko pomagate strankam (in si lahko med seboj pomagajo), je Q&A Engine odlična možnost. Uporabniki postavljajo vprašanja, iščejo prejšnje objave in pregledujejo odgovore, da dobijo pomoč.

7. Pomočnik

Pomočnik - Baza znanja / Podpora WordPress tema

Helper je odzivna tematska zbirka znanja in podporna tema WordPress, ki je popolnoma odziven, združljiv s forumi bbPress in vključuje vrste objav in predloge po meri za lažje oblikovanje spletnega mesta za podporo.

8. PomočGuru

HelpGuru - WordPress tema o samopostrežni bazi znanja

Kupci želijo hitro najti odgovore na svoja vprašanja v spletu, zato je za vas tako pomembno, da zgradite spletno bazo znanja in center za pomoč. S programom HelpGuru preprosto namestite temo, dodajte vam članke in kupcem pustite, da članke ocenjujejo po uporabnosti. Plus tematska podpora bbPress tudi za podporo foruma.

9. Altera

Altera - WordPress tema baze znanja

Če za spletno mesto podpore preizkusite Altera, boste našli odlične funkcije, kot so neomejene postavitve, pripomočki po meri, iskanje v živo, podpora za RTL, integracija socialne izmenjave, popolnoma odziven dizajn in še več.

10. Znanje tisk

Znanje Press | Wiki | Pogosta vprašanja o WordPress temi

KnowledgePress je zbirka znanja o samopostrežni uporabi z integracijo bbPress foruma, kjer si lahko stranke pomagajo same. Dodajte dokumentacijo o izdelku, oblikujte pogosta vprašanja in se odzivajte na objave na forumu za boljšo podporo in srečo strank.

11. TechDesk

TechDesk - Odzivna baza znanja / Tema FAQ

TechDesk je barvita rešitev službe za pomoč pri iskanju v živo, sistem pogostih vprašanj, pripomočki po meri in kratke kode in še več, s pomočjo katerih lahko pomagate svojim kupcem. Poleg tega obstaja veliko možnosti za oblikovanje, da lahko prilagodite videz svojega spletnega mesta.

12. iKnowledge

iKnowledge - Baza znanja / Wiki WordPress tema

iKnowldege je čista in moderna tema znanja WordPress. Dodajte uporabne članke, dokumentacijo in pogosta vprašanja, s katerimi boste uporabnike usmerjali, kako uporabljati izdelek ali jih obiskati, čeprav odpravljate težave.

13. Šentrični

Sentric - Podporni forum in baza znanja

Sentric je super tema in podpora za bazo znanja s popolno podporo za vtičnik za forume bbPress (plus oznake moderatorja po meri za čakanje, reševanje itd.) In vgrajene možnosti za dodajanje razdelkov o bazi znanja in pogostih vprašanj.

14. Flatbase

Flatbase - odzivna baza znanja / tema Wiki

Flatbase je privlačno minimalna tematika znanja ali wikija. Z njim lahko ustvarite svojo spletno bazo znanja za stranke in dodate na kratko referenčno stran s pogostimi vprašanji za pogosta vprašanja in forum za večjo podporo..

15. Podstavek

Baza - Temeljna baza znanja / Wiki / Pogosta vprašanja

Tema Base WordPress je enostaven spletni center za podporo strankam, kjer lahko dodate dokumente za pomoč, priročnike za uporabo izdelkov, pogosta vprašanja, članke o wikiju in še več. Čista postavitev strankam olajša uporabo in razumevanje.

Zaključek

Zdaj, ko ste poskrbeli, da bo vaša stranka zadovoljna z vašim izdelkom in tudi s storitvijo za stranke, se lahko končno usedete in sprostite, kot ste ustvarili zvestega kupca.

Naj bo podpora strankam vrhunska in nikoli vam ne bo treba skrbeti, da bodo nezadovoljne stranke.

To je eden temeljnih načinov gradnje uspešnega podjetja. Upamo, da smo vam lahko pomagali pri iskanju teme, ki vam bo všeč, kar vam bo pomagalo ustvariti prilagojeno in privlačno podporo strankam. Sporočite nam vaše misli. Vesela prodaja!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map