15+ najboljših tem za arhitekturo notranje opreme za WordPress

Najboljše teme WordPress za notranje opreme

Oblikovanje notranjosti je eno najbolj intelektualno zahtevnih in ustvarjalnih področij dela, ki se je po drugi svetovni vojni pridobilo na silo. Vključuje oblikovanje dnevnih prostorov, hodnikov, hotelskih čakalnic, kuhinj, umivalnic, spalnic, prednjih verand, restavracij in kavarn ter celo oblikovanje javne knjižnice.


Če ste nekdo, ki deluje v agenciji za notranje opreme, ste se odločili za svojo programsko opremo CMS. WordPress je the odgovor na vse vaše zahteve. Začnimo preprosto.

 • Ker je vaša agencija osredotočena na oblikovanje, ne morete si privoščiti, da bi imeli povprečno videti WordPress spletno mesto z brezplačno temo, ki je nameščena na spletnem mestu vseh drugih.
 • Prva stvar, ki jo potrebujete po namestitvi WordPress-a, je prilagoditev nastavitve.
 • Naslednja stvar, ki jo morate storiti, je namestiti novo temo.
 • Preden to storite, morate najti tisto prav tema za vašo agencijo za notranje oblikovanje. Nobena naključna tema ne bo storila!

Pri tem vam lahko pomagamo. Danes si bomo ogledali nekaj notranje oblikovanje Teme WordPressa. Te teme so kot nalašč za predstavitev vaših projektov notranje opreme, kot so predelava kuhinj, preoblikovanje mojstrskega študija, polepšanje dnevne sobe in drugi oblikovalni projekti, ki jih je izvedla vaša agencija. Začnimo.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupaj enostavni prostori

preprosti prostori-skupno-besedo-tema-demo

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Tema Total WordPress je bila ustvarjena pri nas, zato jo bomo seveda priporočili! To je naša trenutno najbolj priljubljena in modularna tema. S funkcijo Total lahko ustvarite katero koli spletno mesto prek vseh vključenih nastavitev orodja za prilagajanje in modulov za ustvarjanje strani Visual Composer. Demo demonstracijski program Simply Spaces je dober primer zelo minimalnega in poenostavljenega spletnega oblikovanja notranje opreme, ki ga lahko uvozite prek vzorčnih podatkov, če ga želite uporabiti kot zaganjalnik ali pa lahko »zgradite« svoje spletno mesto iz nič, pri čemer temo dodate lastno vsebino po želji in nastavite barve glave, noge, barve mesta … in podobno.

2. H&D

1. HD - Notranja zasnova WordPress teme

Info & DownloadView Demo

To je vrhunska tema, ki se najbolje uporablja za prikazovanje notranjih oblikovalskih projektov za dnevno sobo, ki večinoma vključujejo vrhunsko pohištvo in starine – najbolj primerna za stranke, ki želijo svojemu dnevnemu prostoru dodati vintage videz. Tema tehnično izstopa in vam predstavlja sedem različic postavitve ciljne strani, kot so – postavitev polne širine, postavitev paralaksa, postavitev drsnika videa, vrtenje besedila, navpični meni, postavitev trgovine in osrednja postavitev logotipa. Tema ima močne možnosti teme, kot so popoln nadzor nad tipografijo, ikone, pripravljene za mrežnico, integracija WooCommerce in druge. Na voljo vam je tudi 9 različnih postavitev portfelja.

3. Notranjost

Odzivna tema WordPress podjetja za notranje opreme

Info & DownloadView Demo

Tema podjetja Design Design forme predloga TemplateMonster je zasnovana na ustvarjalcu strani Elementor, tako da lahko preprosto oblikujete svoje lastne postavitve, tako kot oblikujete notranjost doma. Plus dodane funkcije prek osrednjega okvira Cherry (kot so člani ekipe, storitve, pojavna okna, portfelj itd.) Olajšajo izdelavo pomembnih strani za prikaz vašega oblikovalskega dela, dodajanje osebja in vključitev socialnih povezav. Tema je tudi mrežnica, pripravljena za kakovostne slike, odzivne na velikost naprave in dobro dokumentirane.

4. Domik

2. Domik - Tema kreativne odzivne arhitekture WP

Info & DownloadView Demo

Domik tema ima čist, eleganten in drzen dizajn, zaradi česar je idealen za notranje oblikovalce in arhitekte – vsi, ki potrebujejo enostaven, privlačen in učinkovit način, da svoje delo delijo s strankami. Tema je vtičnik za ustvarjanje strani s pomočjo povlečevanja in spuščanja strani Visual Composer in vrhunska pisava z imenom Futura PT v vrednosti 20 dolarjev. Menim, da je druga značilnost, zaradi katere je Domil tema na našem seznamu edinstvena.

Tema poganja okvir Bootstrap 3, podpira prehode strani AJAX (kar pomeni, da med navigacijo z ene strani na drugo ni potrebno nobeno osveževanje strani) in podpira več možnosti postavitve, neomejene barvne različice, ikone, pripravljene za mrežnico in številne druge.

5. Innova

3. Innova - notranjost in pohištvo WordPress CMS tema

Info & DownloadView Demo

Ta tema je bila prvič objavljena decembra 2009 – pred skoraj 6 leti! Kljub temu je ta tema ena izmed najbolj prenesenih (skoraj 600-krat) v tej kategoriji! Tema ima več možnosti postavitve domače strani in portfelja, vse pa je mogoče ponoviti s predstavljenimi demo XML podatki, ki so priloženi temi. Vtičnik SiteOrigin Page Builder je vključen v to temo, skupaj s tesno integracijo WooCommerce, 10 gradnikov po meri, stranskimi vrsticami po meri in možnostjo ustvarjanja več portfeljev s pomočjo pripomočka za portfelj.

6. Archi

4. Archi - Notranja zasnova WordPress teme

Info & DownloadView Demo

Archi tema je najbolj kul novi otrok v bloku. Ima celozaslonsko video ozadje HTML5, pomikanje po paralaksu, WooCommerce integracija in popolnoma odziven zaslon, pripravljen za mrežnico. Za možnosti postavitve tema podpira 8 domačih strani, 4 ciljne strani in 4 strani »kmalu«. Tema je tudi z Vizualni skladatelj in Drsna revolucija vtičnik in je prevod pripravljen z uporabo WPML vključiti.

7. Disanija

5. Disanija - odzivna večnamenska WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Disanija je čista in moderna tema, ki vsebuje a krepko pisavo s poudarkom na berljivosti in tipografiji. Teme so povezane Galerija mrež Disannija in Zevs drsnik vtičnik za podporo modularnosti. Tema ima 20 različnih predlog strani, 4 predloge strani z eno samo objavo skupaj s predlogo po meri 404 strani in ima več vgrajenih kratkih kod. Tema je za prevod pripravljena in vsebuje demo podatke.

8. deKor

6. deKor - Notranja WordPress tema

Info & DownloadView Demo

DeKor tema je elegantno oblikovana tema z množico vključenih premium dodatkov. Poleg vseprisotnega drsnika Visual Composer in Revolution ima ta tema še integracijo z bbPress, WooCommerce, Googlovimi pisavami, Awesome ikonami za pisave, WMPL in Mega Menu.

Tema prav tako podpira 5 različnih postavitev domačih strani (vse v kategoriji notranje opreme ne pozabite), berljivost besedila RTL in 5 različnih barvnih shem.

9. Platno

7. Canvas Notranjost in pohištvo Portfolio WP Tema

Info & DownloadView Demo

Canvas je briljantno zasnovana tema, ki velikodušno uporablja postavitev zaslona za izboljšano tipografijo. Zahvaljujoč integraciji WooCommerce lahko to temo ne samo kot portfelj notranje opreme, temveč tudi kot pohištveni portfelj ali trgovino. S to temo dobite tudi vtičnik za celozaslonski drsnik in revolucijo Drsnik, vključno s postavitvijo portfelja zidanih slogov in albumov galerije. Tema ima tudi dve različni postavitvi menija – privzeti zgornji meni glave in stranski meni. Za dodatno prilagoditev imate na voljo tudi navigacijo po tipkovnici, Google in Font Awesome.

10. ORIEL

8. ORIEL - WordPress tema, ki je odziven za notranje oblikovanje

Info & DownloadView Demo

Oreil tema ima močan skrbniški panel, ki vam ponuja neomejene možnosti barv in stranske vrstice, odzivne vrtiljake, pripomočke po meri in enostavne kratke kode. Tema je popolnoma združljiva z WPML, kontaktnim obrazcem 7, vtičnikom DV Gallery (premium vtičnik, ki je priložen tej temi) in z vtičnikom za ustvarjanje strani povleci in spusti strani SiteOrigin..

11. Geometrija

9. Geometry notranje oblikovanje in trgovina s pohištvom

Info & DownloadView Demo

Geometry je eden najbolj briljantno oblikovanega vtičnika na tem seznamu. To temo lahko uporabite za podjetje za notranje oblikovanje, splošno oblikovalsko agencijo in tudi trgovino s pohištvom. Vsaka od teh kategorij ima posebne sestavne dele – kot je na primer ponudba za predlogo notranje opreme -, ki pomagajo povečati konverzije. Vtičnik vključuje vtičnike Visual Composer, Revolution Slider in Swiper Slider. Ima 4 postavitve domače strani, 2 postavitev spletnega dnevnika, več pripomočkov in kratke kode, poleg tega pa je pripravljen tudi prevod!

12. Impresivno

10. Impresivno - Notranja odzivna tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Ta tema, kot že ime, ima množico funkcij, vključno z dvema vrstama portfelja, 3 oblikami in vrstami po pošti, neomejenimi stranskimi vrsticami in barvami ter več kot 35 kratkimi kodami. Tema vključuje tudi znani Visual Composer, Slider Revolution in vtičnik DVHC Forms. Ob nakupu te teme dobite tudi datoteke PSD in predstavitvene podatke teme.

13. Interia

11. Interia - Odziven WordPress CMS tema

Info & DownloadView Demo

Tema Interia temelji na lahkem vtičniku za izdelavo strani SiteOrigin Page, ki vam omogoča ustvarjanje osupljivih strani v nekaj minutah. Razvijalec poskrbi, da vključite kul vtičnik z imenom “Kaya Interia Page Widget”, ki bo vseboval vse pripomočke po meri, ustvarjene s to temo, tako da se lahko preprosto preusmerite na druge teme, hkrati pa obdržite podatke trenutne teme. Tema vam ponuja tudi ozadje slik po meri in več vtičnikov drsnika, generator stranske vrstice po meri in popolnoma integrirano podporo Google Fonts.

14. Sodobna notranjost

12. Sodobna notranjost, odzivna WordPress tema 2

Info & DownloadView Demo

Moderna notranjost je elegantno oblikovana tema z grafiko, pripravljeno na mrežnico in naprednimi možnostmi oblikovanja s drsnikom Flex na celotnem zaslonu. Graditelj strani G3 (vključen s temo) vam pomaga brez težav ustvarjati strani po meri, skrbniška plošča teme pa omogoča dostop z enim klikom do glavnih oblikovalskih nastavitev teme, kot so upravljanje barv in pisav..

15. Allston

Allston Contemporary Design Design WordPress Tema

Info & DownloadView Demo

Tema Allston WordPress je bila ustvarjena za notranje in arhitekturne firme. Čista in moderna estetika olajša vaše delo. Uporabite vgrajene funkcije, kot je ustvarjalec strani, predstavitev projektov, interaktivne škatle, infografski elementi, vrste glav, prilagojena kratka koda in več, da ustvarite svoj oblikovalski blog, portfelj in celo spletno trgovino. Tema je tudi Sider Revolution za visoko kakovostne, osupljive, animirane drsnike na kateri koli strani ali objavi.

16. Koka

Coca - notranje oblikovanje in arhitektura WordPress

Info & DownloadView Demo

Coca je tema notranje opreme za WordPress z več kot 18 postavitvami domačih strani, zmogljivimi vtičniki (Visual Composer page builder, Slider Revolution, Real 3D FlipBook, Image Map Pro, UpQode Google Maps), popolno podporo za vtičnik za e-trgovino WooCommerce in prilagodljive nastavitve teme. Vse to in še več naredi Coca odličen začetek za oblikovanje lastnega življenjepisa, spletnega portfelja agencij ali celo začetek oblikovalskega trga, kjer prodajate priporočene okraske. Vaše možnosti so neskončne!

Upamo, da vam bomo uspeli predstaviti zadovoljivo zbirko tega, za kar verjamemo, da je ena najboljših tem za oblikovanje notranje opreme za WordPress. Če poznate temo, ki bi morala biti na tem seznamu, nam to sporočite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map