15+ najboljših vtičnikov strani za prijavo po meri za WordPress

Stran za prijavo po meri v WordPress je eden najbolj učinkovitih načinov za izgradnjo vaše blagovne znamke. Če želite, da vaše podjetje uspe, boste morali delati na vrednosti blagovne znamke. Če iščete dobro branje, preglejte članek Forbesa na spletni strani pomembnost izgradnje blagovne znamke. Zdaj pa si oglejmo nekaj primerov v industriji WordPress.


  • StudioPress je povezano z imenom “Genesis” ali “Genesis Framework”. Vsi vedo kaj StudioPress predstavlja – dom vodilni industriji Genesis Framework za WordPress. Čudovite, skromne teme z zasnovo na ključ skupaj z neusmiljeno podporo.
  • Ko Google “najboljše brezplačne teme WordPress“, Ugotovili boste, da je WPExplorer na vrhu.

Vse to zagotovo se ni zgodilo v enem dnevu. Je vzelo let trdega dela, da bi našli tam, kjer so danes ta podjetja in spletna mesta. Kljub temu je bilo treba z blagovno znamko veliko z njo.

Stran za prijavo v WordPress je običajno videti enako na vseh spletnih mestih. Večina spletnih mest bo uporabila le nespremenjen skript wp-login.php, ki ima enako zasnovo. Stran za prijavo po meri je prvi korak pri znamki vašega spletnega mesta WordPress.

Številni uporabniki WordPress-a lahko porabijo 50 USD za svoje teme skupaj s 100-urnim delom, le nekaj pa si vzame čas, da svojo prijavno stran dajo edinstven videz (razen če niste eden izmed srečnih ljudi, ki so kupili Total – kar vključuje možnosti strani za prijavo po meri, da ustvarite svojo edinstveno stran, kot je tista na predstavljeni sliki za to objavo). Lahko spremenite skript wp-login.php, vendar to zahteva veščine kodiranja in veliko časa. Razen, če niste pravi trden razvijalec, kot je AJ. �� V ta namen smo našteli nekaj najboljših vtičnikov WordPress, ki vam bodo pomagali sestaviti stran za prijavo v kickass – v nekaj minutah.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Prilagojen vtičnik Premium WordPress Vtičnik

ithemes Prilagojen vtičnik WordPress Vtičnik

Prilagojena prijava vam pomaga enostavno ustvariti prijavno stran po meri za WordPress. Naloži se z upraviteljem stilov, s katerim lahko naložite sliko ozadja po meri in slog različnih vidikov obrazca za prijavo. Sliko glave lahko dodate tudi iz svoje predstavnostne knjižnice WordPress. Prilagojena prijava ustvari dve področja gradnikov na strani za prijavo v WordPress, kamor lahko postavite privzete ali prilagojene pripomočke. Prilagojena prijava je na voljo v dodatku iThemes Plugin Suite.

2. Tematska stran za prijavo na stran Premium Premium WordPress Vtičnik

Stran s temo za prijavo v WordPress po meri

Ta vtičnik, ki ga je razvil azzaroco, prihaja z lastnim naborom predlog za prijavo po meri! Da, tako je. Poleg popolnih odzivov in osupljivih učinkov animacije lahko začnete svoj dizajn z naborom vnaprej izdelanih predlog. Vtičnik je združljiv z WordPress Multisite, WooCommerce in BuddyPress.

3. Povezava za prijavo in dostop do Premium WordPress vtičnika

Povezava za prijavo Dostop do vtičnika WordPress

Ta vtičnik je zasnoval avtor Elite Themeforest avtorja PressApps in je več kot le prijavna stran po meri. Vprašanja o matematiki so osnovni modul za preprečevanje neželene pošte. Za uporabnike, ki niso prijavljeni, lahko blokirate določene strani, objave, vrste objav in taksonomije, kot so kategorije in oznake.

Ta vtičnik razbije komponente v module – the Vpiši se, Registrirajte se in Ste pozabili geslo obrazci (moduli) se lahko namestijo na isti strani. Čeprav ni priporočljivo, je vsekakor lepo vedeti, da lahko! Prav tako lahko omejite dostop do nadzorne plošče WordPress za naročnike in preusmerite uporabnike pri prijavi in ​​odjavi.

4. Vtičnik WordPress Pathway Premium

WordPress vtičnik po strani za prijavo po poti

Pathway je najbolje prodajani vtičnik za prijavno stran WordPress po meri v Themeforest z več kot 500 prodajnimi v času pisanja tega članka. Funkcije vključujejo prilagajanje CSS obrazca za prijavo in ozadja z učinki levo. S pomočjo tega vtičnika lahko vključite logotip po meri in besedilo o avtorskih pravicah. Na voljo je z neomejenimi možnostmi oblikovanja, tako da se lahko igrate, dokler ne dobite svojega popolnega dizajna.

5. Zaslon za prijavo z blagovno znamko Free WordPress Vtičnik

WordPress vtičnik z blagovno znamko za prijavo

Zaslon za prijavo z blagovno znamko je brezplačen vtičnik za prijavo po meri WordPress, ki je na voljo s celozaslonsko in odzivno podporno sliko v ozadju, nalaganjem logotipa po meri in številnimi drugimi možnostmi prilagajanja. Dejanski obrazec za prijavo lahko postavite na levo, desno ali na sredino strani, na skupno šest mest.

6. BM Custom Login Free WordPress Vtičnik

Binarni Moon po meri za vpis WordPress vtičnik

Razvil Binary Moon, BM Custom Login je precej star, vendar preprost, učinkovit in enostaven za vstavljanje vtičnik za prijavo po meri za WordPress. Razvijalec vzdržuje a Flickr skupina kjer uporabniki vtičnikov delijo kreativne strani za prijavo, izdelane s tem vtičnikom (med drugim).

7. Stran za prijavo po meri A5 Brezplačni vtičnik WordPress

A5 WordPress vtičnik po strani za stran po meri

Dobro znani vtičnik za prijavo po meri za WordPress, A5 Custom Login vam omogoča, da dodate logotip po meri, spremenite barvo ozadja in druge učinke CSS obrazca za prijavo. To je preprost vtičnik z golimi kostmi, vendar delo opravi.

8. WP Custom Login Brezplačen vtičnik WordPress

WP vtičnik WordPress po meri

To je mrtvi preprost vtičnik. Vse, kar morate storiti, je, da na prijavno stran dodate glavo in nogo svojega bloga. To je namenjeno uporabnikom, ki od vtičnika pričakujejo zelo malo (ali samo to) funkcijo. Kljub temu vključitev glave in noge izboljša notranjo povezavo vašega spletnega mesta, kar je dobro za SEO.

9. Custom Login CSS Free WordPress Vtičnik

CSS po meri

Ta vtičnik ima skoraj natančno funkcijo kot WP Custom Login – tj. Povezuje vašo glavo in footer.php na prijavno stran skupaj z integracijo kode po meri CSS. Izberete lahko katerega koli od teh dveh vtičnikov.

10. Sexy Login Free WordPress Vtičnik

Seksi vtičnik WordPress po meri

Ta vtičnik prevzame vašo dolgočasno stran za prijavo in jo spremeni v disko za prijavo / registracijo na AJAX in jQuery. Funkcije vključujejo podporo za SSL, preverjanje reCAPTCHA, nadzor pozabljenih zahtev za geslo, skrivanje uporabniškega avatarja, povezave za preusmeritev po meri in drugo. Poleg tega je obrazec za prijavo, ki ga ustvarja ta vtičnik, popolnoma odziven!

11. Memphis Custom Login Brezplačen vtičnik WordPress

Memphis vtičnik po meri za WordPress

Ta vtičnik je priložen običajnemu paketu – možnosti CSS po meri, prilagoditev ozadja, logotip po meri itd. Njegovo edinstveno prodajno mesto so vgrajena podpora za SSL, integracija Google Analytics in možnost zaščite vašega spletnega dnevnika z geslom..

12. Premium WordPress vtičnik Premium Belling Label

bela znamka-za-besedo-wpexplorer

O tem vtičniku smo že govorili in z dobrim razlogom. Blagovno znamko White Label je za vas (ali vaše stranke) močan in enostaven način za prilagoditev videza vašega skrbnika in prijavnih strani. Poleg tega ima vtičnik ekskluzivne barvne kože in predloge za prijavo, ki jih lahko prenesete s svojim licenčnim ključem, tako da ne boste imeli težav z nastavitvijo zaslona za prijavo po meri.

13. Moj logotip za prijavo v WordPress Brezplačni vtičnik WordPress

Vtičnik za logotip My WordPress Login

To je najpreprostejši vtičnik za prijavo po meri v shrambi WordPress. Na vašo stran za prijavo v WordPress preprosto doda logotip po meri. Na svojo prijavno stran lahko dodate tudi sporočila po meri in učinke, ki se pojavljajo.

14. Napačna prijava po meri in brezplačni WordPress vtičnik na nadzorni plošči

Napačna prijava po meri in vtičnik WP nadzorne plošče

Ta vtičnik je na voljo s funkcijami za prilagajanje, ki zadostujejo za oblikovanje strani za prijavo vaše blagovne znamke. Običajne možnosti vključujejo možnosti CSS za spremembo ozadja, nalaganje logotipa po meri in oblikovanje obrazca. Dve edinstveni značilnosti sta jQuery Color Picker, spreminjanje besedila podnožja na skrbniški plošči.

15. Socialna prijava Brezplačni WordPress Vtičnik

WordPress vtičnik za socialno prijavo

To je eden mojih najljubših vtičnikov. Dodaja možnost, da se registrirate na svojem spletnem mestu WordPress prek 25+ družbenih omrežij, vključno z LinkedIn, GitHub, PayPal, YouTube in Reddit. Možnost prijave se postavi na stran za registracijo, stran za prijavo in v vsak obrazec za komentar. Vtičnik je skupaj z logotipom vašega podjetja resen udarec vašim spletnim trženjem.

16. Število mobilnih številk Prijava in prijava

Številke vtičnik za prijavo in prijavo za mobilno številko WordPress

Digits je vtičnik, ki širi vašo WordPress funkcionalnost z dodajanjem funkcij za prijavo mobilnih številk in prijav na vaše spletno mesto. V tej moderni dobi tehnologije večina uporabnikov odhaja od e-poštnih sporočil do aplikacij za mobilne naprave in sporočila, svojih e-poštnih sporočil in gesla sploh ne potrebujejo. Največja pomanjkljivost tega pa je, ko se mora uporabnik prijaviti na spletno mesto (na primer tisto, ki je bilo izdelano z WordPressom) in ga vpraša za svoj e-poštni račun. Ker se ne spomnijo svojih e-poštnih podatkov, jim ostane le možnost, da zapustijo prijavo, kar lahko škodi lastniku spletnega mesta, saj zaradi te težave izgublja stranke.

Če se uporabniku v določenem primeru zdi, da mora opraviti registracijo, se mora uporabnik prijaviti v svoj e-poštni račun – odpreti e-poštno sporočilo – klikniti na povezavo za preverjanje in nato lahko dobi dostop do svojega računa na spletni strani. Potem pa pridejo gesla, tudi če uporabniku uspe vse to storiti, najpomembneje si je zapomniti geslo računa svojega novega računa. In v tej dobi je zelo težko zapomniti različna gesla za različne račune in jih upravljati.

Vtičnik Digits je poskrbel za vse te težave. Uporabnikom ni treba zapomniti ali si zabeležiti dolgih, varnih, nesmiselnih gesel. Uporabniki lahko preprosto uporabijo svojo mobilno številko in OTP za prijavo in prijavo. To bo pomagalo tudi lastnikom spletnih strani, saj se bodo pogovori na njihovi spletni strani povečali.

Številke uporabljajo Facebook-ov račun za pošiljanje OTP, zato ni dodatnih stroškov za nakup SMS. Vtičnik morate samo enkrat kupiti in uživati ​​v življenju brezplačnih posodobitev z neomejenimi OTP SMS.

Zaključek

Izdelava strani za prijavo po meri, bela oznaka skrbniške nadzorne plošče in prilagoditev strani z napakami 404 – so del gradnje vaše blagovne znamke. Pri tem sodelujejo družbeni mediji in trženje e-pošte, vendar se osredotočimo na samo stran za prijavo v tem članku. Oglejte si nekaj teh briljantnih prijavnih strani po meri:

1. CopyBlogger Media

stran za prijavo copyblogger media

2. StudioPress

studiopress prijava

3. WPExplorer

stran za prijavo wpexplorerja

Očitno bo treba narediti veliko več dela, da dobimo dizajn, podoben ciljni strani CopyBloggerja. Toda ta, ki ga uporabljamo pri WPExplorerju, ostaja preprost in ustreza računu ravno prav.

Pred vami – kakšne so vaše misli na strani za prijavo po meri? Ali ga že uporabljate? Sporočite nam!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map