15+ najboljših vtičnikov za WordPress Menu

Najboljši vtičniki za WordPress Menu

Na spletnem dnevniku smo opisali, kako ustvariti meni v programu WordPress. Meniji so ključni del katerega koli spletnega mesta, saj obiskovalcem na vašem spletnem mestu olajšajo navigacijo po vaših objavah in straneh. Medtem ko so privzeti meniji običajno oblikovani glede na vašo WordPress temo, lahko namesto tega dodate vtičnik za boljše in naprednejše funkcije. Danes bomo zajeli nekaj najboljših vtičnikov WordPress menija, ki jih lahko uporabite za izboljšanje nav.


Pokrili bomo brezplačne in plačane vtičnike programa WordPress, da bomo poskrbeli za vaš proračun. Začnimo s tistimi, za katere menimo, da so najboljši vtičniki programa WordPress!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Vtičnik za Mega Main Menu Premium WordPress Menu

Vtičnik za glavni meni Mega

Info & DownloadView Demo

Iščete popoln večfunkcijski odziven WordPress meni za vaše WordPress spletno mesto? Ne iščite več kot Mega Main Menu, vtičnik za WordPress meni, ki podpira neomejene barve + ikone, lepljivo funkcionalnost, 10+ spustnih mest, 600+ Googlovih pisav, 1600+ vektorskih ikon, pripomočkov, kratkih kod in odlična podpora med drugimi funkcijami.

Glavni meni Mega je odlična rešitev, če ne želite kodirati svojega lastnega menija (ali če ne veste, kako). Vtičnik olajša dodajanje različnih časov vsebine v spustne mege menija. Nekaj ​​primerov vključuje promocije, oglase, več stolpcev, sličice nedavnih objav, mrežne ikone in celo pripomočke. Plus Mega Main Menu vključuje vgrajene možnosti stiliranja, tako da lahko spremenite barvo, poravnavo, navpično / vodoravno usmeritev in celo dodate logotip, ne da bi ga morali sami kodirati. Samo nastavite svoje možnosti in pritisnite Shrani!

Glavni meni Mega je združljiv tudi z WPML, BuddyPress, WooCommerce, Bootstrap, trenutno različico WordPressa in večjih brskalnikov.

Oglejte si predogled v živo in si oglejte, katere kombinacije lahko uporabite v glavnem meniju Mega. Obstaja toliko možnosti, da boste zagotovo lahko ustvarili želeni meni. Poleg tega je Mega glavni meni popolnoma odziven, tako da bodo vaši simpatični mega meniji popolnoma funkcionalni na tablicah, telefonih in drugih mobilnih napravah.

2. Odziven meni Prosti vtičnik WordPress

Odziven meni Brezplačni vtičnik WordPress

Odzivni meni je posebna vrsta vtičnika za WordPress, ki vam pomaga ustvariti 100% odzivne menije za vaše glavno spletno mesto, tablični računalnik in pametne telefone.

Izgleda neverjetno odlično in z več funkcijami, kot jih boste kdaj potrebovali, ni ničesar, kar bi preprečilo ustvarjanje vrhunskega odzivnega menija za vaše WordPress spletno mesto. Odzivni meni ponuja več kot 70 prilagodljivih možnosti, s katerimi lahko med drugim spreminjate naslove menijev, slike menija, lokacije, globino menija, pisavo menija in animacije. Poleg tega je odzivni meni združljiv z WPML, nalaga zelo hitro in podpira kratke kode.

3. UberMenu – WordPress Mega Menu Premium WordPress Vtičnik

UberMenu Premium WordPress vtičnik

Info & DownloadView Demo

Mega meniji so senzacija na trgu menujev WordPress, UberMenu pa je hotcake. Z več kot 75 tisočaki prodaje ne morete iti narobe z UberMenu, trendovskim vtičnikom za megatni WordPress, ki je nekaj korakov nad običajnim menijskim vtičnikom.

To je mega-pluginni vtičnik številka ena v Codecanyonu in ima prilagodljive postavitve, odziven dizajn, napredno vsebino (tako da lahko v svoje menije dodate zemljevide in več), izboljšan uporabniški vmesnik in dinamično ustvarjanje elementov. Priložen je z zmogljivim orodjem za prilagajanje, ki podpira več kot 50 kombinacij sloga, podmenij na zavihkih, več menijev in odlične prehode. Vse te (in še več) funkcije so stisnjene v čudovit vtičnik, ki ga je enostavno namestiti, učiti in uporabljati.

4. Max Mega Menu Free WordPress Vtičnik

Max Mega Menu Free WordPress Vtičnik

Bi mi verjeli, če bi vam rekel, da lahko ustvarite brezhibne menije menijev preprosto tako, da povlečete in spustite elemente menijev? Vse med delom od znanega upravitelja menijev WordPressa? Verjetno bi mislili, da vas vlečem za nogo, razen če seveda niste preizkusili vtičnika Max Mega Menu.

Je odziven in podpira vse tiste sladke lastnosti, ki bi jih ubil. Na primer, lahko v svoje menije postavite gradnike in ikone, dodate namero miške ali dogodek klika in vključite elegantne učinke prehoda, če omenim le nekaj.

Poleg tega Max Mega Menu ponuja še 100 drugih možnosti prilagajanja, veljavno CSS3 in čisto kodo, ki omogočajo odlično doživetje.

5. QuadMenu Free WordPress Mega Menu Vtičnik

QuadMenu brezplačni vtičnik za mega meni WordPress

(in celo ponujajo po meri Skupni tematski vtičnik QuadMenu).

Brezplačni vtičnik QuadMenu je preprost način za dodajanje mega menijev na vaše WordPress spletno mesto. Vtičnik je odziven za mobilne naprave in vključuje možnosti tudi za navpične, stranske ali stranske menije. Druge možnosti menija vključujejo Googlove pisave, ikone FontAwesome, meni iskanja in avtomobilskih kositrov, spustne spustne plošče in prikazovanje / skrivanje elementov menija glede na velikost zaslona.

Želite prilagoditi videz svojih menijev? Z uporabo vgrajene skrbniške plošče menija in nastavitev orodja za prilagajanje spremenite barve, postavitve, pisave in drugo.

6. QuadMenu Premium Mega Menu WordPress Vtičnik

Mega menijski vtičnik QuadMenu Premium WordPress

Info & DownloadView Demo

Brezplačni vtičnik Love QuadMenu, a želite več? Srečno vas – QuadMenu ponuja vrhunsko različico njihovega mega menu vtičnika, ki doda še več osupljivih menijskih možnosti. Ponuja vse funkcije brezplačnega vtičnika in še več, kar ste iskali.

Ustvarite lastne menije na zavihkih, vrtiljakih, prijavi, registrirajte in družabne vrste. Poleg tega sestavite neomejeno število mega menijev, ustvarite menije po menijih, izberite spustne animacije, dodajte lepljiv meni pri pomikanju in še več. Poleg tega lahko z licenco premium vtičnika prejmete tudi premijsko podporo razvijalca vtičnikov.

7. WP-odzivni meni Prosti vtičnik WordPress

WP odziven meni Brezplačni vtičnik WordPress

Ustvarjanje odzivnih menijev je postalo lažje in bolj zabavno z odzivnim menijem WP, kul majhnim orodjem, ki vaše WordPress menije pretvori v elegantne drsne menije, ki so izjemno uspešni na vseh napravah.

Popolnoma odziven je, ponuja intuitiven skrbniški vmesnik in se brezhibno integrira s privzetim sistemskim menijskim programom WordPress. V svoj meni dodajte iskalne obrazce po meri, barve po meri in logotipe ter na mobilne naprave enostavno skrijete neželene predmete. WP Odzivni meni je preprosto lep.

8. Superfly odziven vtičnik Premium WordPress Menu

Superfly - odziven vtičnik za WordPress Menu

Info & DownloadView Demo

Superfly je navpični drsni / statični / potisni navigacijski meni, ki vašemu spletnemu mestu doda uporabnost in slog. Če želite razkriti celoten meni tako na mobilnih napravah kot tudi na namizjih, mora vaš spletni obiskovalec z miško prestaviti rob svojega zaslona.

Superfly vam omogoča, da statični glavni meni zasidrate levo ali desno od zaslona ali pa uporabite skriti diapozitiv meni, ki se prikaže, ko obiskovalec pokaže / klikne območje menija. Navpični meniji so idealni za mobilne obiskovalce, lepo izgledajo in so opremljeni s številnimi animacijami in učinki.

Meniji so popolnoma prilagodljivi, z neomejeno izbiro barv, veliko ikon in izbiro pisave in velikosti. Če želite v svoj meni dodati gumbe za socialne medije, Superfly podpira Twitter, Facebook in Google+. Superfly lahko uporabite tudi za pripravo globokih menijev na več ravneh, pri čemer vsaka plast drsi naprej na zaslon. Ker je bil vtičnik razvit za uporabnike mobilnih naprav, je presenetljivo popolnoma odziven in uporablja izvorni slog povlecite funkcija za naprave z zaslonom na dotik.

Poleg tega lahko ustvarite večstopenjske menije, dodate družabne povezave in še veliko več, vse z enostavne skrbniške plošče. Za zagon se Superfly dobro igra s sistemskim menijem WordPress.

9. WP Mobile Menu Free WordPress Vtičnik

WP Mobile Menu Brezplačni vtičnik WordPress

Svojemu mestu WordPress dodajte prilagojen mobilni meni z brezplačnim vtičnikom WP Mobile Menu. To je odličen način za lažjo navigacijo po spletnem mestu po majhnih zaslonih. S tem vtičnikom lahko sestavite jedrnat meni za obiskovalce svojih mobilnih naprav z do 3 spustnimi menija na ravni menija (v majhni napravi resnično ne potrebujete več). Poleg tega lahko na glavno spletno mesto dodate prekrivno masko, da bo mobilni meni resnično izstopal. Izberete lahko tudi Googlove pisave po meri, dodate svoj logotip in sliko menija v ozadju.

10. Hero Menu Odziven vtičnik za Mega Menu Premium Premium WordPress

Mega menijski vtičnik Premium Menu odzivnega menija Hero Word

Info & DownloadView Demo

Hero Menu je vrhunski ustvarjalec menijev povleci in spusti za WordPress. S pomočjo tega vtičnika lahko hitro in enostavno sestavite odziven mega meni za vaše spletno mesto. S pomočjo graditelja dodajte elemente menija, uredite poravnavo, vstavite povezavo v voziček ali poiščite in celo dodajte svoje družabne povezave. Poleg tega je med 60 prednastavitvami na izbiro na tone barv, ikon in pisav. Poleg tega je združljiv z WooCommerce, tako da lahko izdelke dodate v svoje menije.

11. Nextend Accordion Menu Free WordPress Vtičnik

Nextend Accordion Menu Free WordPress Vtičnik

Če vam je ljubši harmonski učinek, vam bo všeč Nextend Accordion Menu. Tudi če še niste slišali za harmonike, bi morali imeti ta vtičnik za WordPress meni všeč. Zakaj? Sprašujete.

Za začetek vam ta vtičnik daje popoln nadzor nad “… nivoji menija, barvami, učinki animacije in več”. Lahko preprosto prilagodite izgled vašega harmoniškega menija brez kakršnega koli znanja o programiranju. Ta meni je najbolj primeren za stranske vrstice, še posebej, če želite prihraniti nekaj prostora. Kljub temu lahko svoj meni, kjer koli uporabljate kode in pripomočke, postavite.

Edina nastavitev je brezplačna (Lite) različica, ki ima samo eno temo. Če želite dobiti več tem, morate nadgraditi na različico Nextend Accordion Menu PRO.

12. WP plavajoči meni Pro Premium WordPress Vtičnik

WP plavajoči meni Pro Premium WordPress vtičnik

Info & DownloadView Demo

Z vtičnikom WP Floating Menu Pro lahko ustvarite elegantno plavajočo ali lepljivo navigacijo za svoje spletno mesto. Vtičnik vključuje 13 plavajočih predlog menijev, modalni pojav in možnost dodajanja različnih menijev za zaslone mobilnih telefonov. Poleg tega vključuje podporo za ikone FontAwesome, prikazovanje / skrivanje drsenja, namige v menijih in možnost oblikovanja lastne predloge po meniju.

13. WP Mega Menu Free WordPress Vtičnik

WP Mega Menu Free WordPress Vtičnik

WP Mega Menu by Themeum je čudovit brezplačni vtičnik, s katerim lahko ustvarite mega menijsko navigacijo. Vtičnik uporablja ploščo za povleci in spusti in pripomočke po meri, ki jih lahko uporabite za izdelavo menijev, pa tudi teme in sloge. S temi lahko oblikujete postavitev, barve, pisave, raztegnete svoj meni, dodate logotip, vstavite socialne povezave in še več.

14. Horizon Menu Menu Premium Plugin za WordPress

Horizon Menu Menu Vrhunski vtičnik za WordPress

Info & DownloadView Demo

V skladu z avtorjem Bonfire Themes je Horizon način, kako v glavo ali nogo svojega spletnega mesta dodati malo “življenja”. To ne bo nadomestilo ali vplivalo na vaše WordPress menije. Vendar bo ostal fiksiran, tako da bo ves čas viden. Kot tak je Horizon odličen menijski vtičnik za izvajanje povezav, kot so vaša e-pošta, telefonska številka ali socialne povezave.

Priložen je milijon in ena ikona, ki omogoča prilagoditev menija po želji. Lepo je, opazi velike prehodne učinke in zelo spodbudno. Podpora je odlična in zdi se, da se stranke odlično zabavajo.

15. TapTap Prilagodljiv vtičnik za WordPress Mobile Menu

TapTap: Super prilagodljiv meni za WordPress za mobilne naprave

Info & DownloadView Demo

TapTap je popolna mobilna menijska rešitev za WordPress. Uporabniki so bogate, množično prilagodljive in jih uporabniki hvalijo kot najboljšo rešitev v meniju za mobilne naprave, ki je na voljo za WordPress kjer koli.

Skupaj z logotipom, iskanjem in celo lokacijo gradnikov se lahko premakne daleč od preprostega menija in se lahko uporablja kot popolna zamenjava glave in navigacije za vaše spletno mesto. Z možnostjo skrivanja menija teme, ko je aktiven, možnost prikaza le z določenimi ločljivostmi in celo uporabe tematskih pisav, lahko TapTap postane brezhiben del vašega spletnega mesta WordPress, ki je viden samo za vaše gledalce. Uporabite ga lahko tudi kot celoten meni namizja. Vključitev popolnoma prilagodljive drsne vrstice v stilu (ki je seveda popolnoma neobvezna) postane še bolj vabljiva.

Izbirate lahko med številnimi oblikami in animacijami gumbov v menijih, dodajte oznake po meri in gumbe za iskanje, naložite sliko logotipa in jih postavite po želji. Sestavite večstopenjski meni (vključeno je 600 ikon), vstavite besedila naslovov in podnaslov plus slike naslovov in ozadja, dodajte barvo ozadja in se poigravajte z motnostmi, poravnavami, hitrostmi animacije … To je samo praskanje površine, kar je lahko opravljeno s TapTapom. V celoti pa vtičnik ponuja 200 posameznih nastavitev in neskončne možnosti.

In z integracijo orodja za prilagajanje v realnem času je urejanje zelo hitro in priročno; vse spremembe, ki jih naredite, si lahko takoj ogledate, preden jih daste v živo na svojem spletnem mestu za ogled sveta.

16. Elementor Pro Builder strani: Nav Menu Widget

Elementor Pro Nav Menu Widget

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Že uporabljate ustvarjalca strani Elementor? No, ali ste vedeli, da Elementor Pro vključuje vgrajen Nav Menu Widget, ki ga lahko uporabite za izdelavo menijev po meri za vaše WordPress spletno mesto?

Pripomoček Nave Menu (na voljo samo v različicah Elementor Pro) vključuje možnosti postavitve menija (vodoravno, navpično in padajoče), animacije (podčrtani, okvirji, ozadja, gibanje besedila), prilagojene obloge, barve, tipografijo in drugo. Dodate lahko tudi podmenije in slog. Ni treba skrbeti, kako bo vaš meni deloval na telefonih – vsi meniji, ustvarjeni s pomočjo Nav Menu Widget-a, so odzivni in lahko nastavite meje prekinitve po meri za velikosti mobilnih računalnikov / tabličnih računalnikov.

Preklapljanje vtičnikov za najboljši meni WordPress

Pomembni so navigacijski meniji. In upajmo, da eden od zgornjih vtičnikov za WordPress Menu ustreza računu za vaše spletno mesto. Ne glede na to, ali ste iskali napredni mega meni ali preprost plavajoči meni za ciljno stran, smo vključili nekaj najboljših možnosti. Mi bi radi vedeli, če boste koga preizkusili. Če pa želite dodati vtičnik, nam v spodnjem razdelku s komentarji samo dodajte opombo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map