15+ najboljših vtičnikov za WordPress

Imate mesto članstva v WordPressu ali ga načrtujete kmalu? So odličen način za zaslužek na spletnih mestih, ki članom delijo ekskluzivno vsebino, vaje, popuste in drugo. Spletna mesta za članstvo so povsod in v vseh panogah – vključno s članstvom v spletnih časopisih, kot je Wall Street Journal, spletnimi stranmi za nakupe s popusti, kot je Shoedazzle ali vrhunsko spletno mesto za članstvo v WordPress Theme, kot so Elegantne teme. Če ste lastnik (ali vodenje) enega, dobro in dobro, vam bo ta članek zelo koristil.


V današnjem prispevku bomo zajeli nekaj najboljših vtičnikov za WordPress za vključitev spletnega mesta. Vtičniki bodo na vašo spletno stran dodali vse funkcije in elemente, kar vam bo dalo vso moč, ki jo potrebujete za uživanje uporabnikov z izkušnjo kot nobena druga. Uživajte in nadaljujte s pogovorom v razdelku za komentar spodaj!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Omejite vsebinski vtičnik Premium Premium Premium

Omeji vsebino Pro WordPress Vtičnik za članstvo

Info & DownloadView Demo

Omeji vsebino Pro je eden najboljših vtičnikov za premium vsebinsko članstvo. Ne samo da vam omogoča, da uporabnike zaračunate za uporabo vašega spletnega mesta, ampak lahko ustvarite neomejeno število stopenj članstva, vsaka z različnimi cenami, pogoji in / ali ugodnostmi. Druga odlična lastnost je možnost omejitve določenih delov vašega spletnega mesta. Tako lahko še vedno vzdržujete javni blog za ustvarjanje svežega prometa, hkrati pa ustvarjate samo člane objav in strani. Omeji vsebino Pro vključuje tudi poročilo o prijavi v članstvo, tako da lahko vidite, koliko uporabnikov se registrira in kako vaše spletno mesto deluje na splošno.

Druge funkcije vtičnikov vključujejo enostavno nastavitev, odlično podporo, popolno upravljanje članov, neomejeno število naročnin / članstva, PayPal podporo za plačilo, podporo promocijske / popustne kode, poročila o zaslužku, uvoz / izvoz podatkov, vgrajeno zavihek za pomoč, ki vas bo vodil med namestitvijo, plus odlične razširitve vtičnikov (kot so Strip, PayPal Express, močna gesla, preverjanje matematike in še več). To je odličen vtičnik, ki ga vsekakor morate upoštevati. V bistvu smo ga tukaj uporabljali na WPExplorerju za prijavo v članstvo. Vtičnik je hiter za namestitev in enostaven za uporabo. In z vidika razvijalca je tudi enostavno prilagoditi svojim potrebam.

2. Vsebinski vtičnik PrivateContent

zasebna vsebina-večrazrednost-vsebina-vtičnik-wordpress-članstvo-vtičnik-wpexplorer

Info & DownloadView Demo

Ali želite omejiti dostop do različnih področij svojega spletnega mesta WordPress? V tem primeru je vtičnik PrivateContent točno tisto, kar potrebujete. Zahvaljujoč iznajdljivi zasnovi tega vtičnika lahko s preusmeritvijo uporabnikov določite, kdo vidi določeno vsebino ali skrije celotna območja na vašem spletnem mestu. PrivateContent vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate obrazce za prijavo na več ravneh, funkcije upravljanja uporabnikov, zasebne strani uporabnikov in zasebna območja. Poleg tega lahko omejite dostop do vseh vrst vsebine, vključno z objavami, stranmi, menijem in celo kategorijami.

Druge funkcije vključujejo enostavno namestitev, kratke kode, ki prihranijo čas, zaklepanje spletnega mesta z enim klikom, da skrijete celotno spletno mesto, razširljiv, javni API, prevod pripravljen na več jezikih in namensko podporno osebje.

3. Uporabniški profili USERPRO s socialno prijavo

Uporabniški profili uporabnikov-z-socialno-prijavo-besedo-članstvo-vtičnik-wpexplorer

Info & DownloadView Demo

UserPro je močan vtičnik za WordPress skupnost elitnega avtorja DeluxeThemes. Po šivih se širi s funkcijami in ponuja funkcije za prijavo in registracijo ter čudovite prednje profile, s katerimi lahko na svoje člansko mesto dodate nekaj truda. Razen tega vam bo UserPro pomagal ustvariti imeniške članske imenike, neomejene profile po meri in več prijavnih obrazcev.

Vtičnik nadalje podpira funkcionalnost kratkega koda in integracijo v družabne povezave. Vaši uporabniki se lahko prijavijo in povežejo s svojimi najljubšimi socialnimi omrežji, vključno s Facebookom, Twitterjem, Google+, Bkontaktom itd. UserPro se enostavno integrira z WordPress, bbPress, WooCommerce in MailChimp.

4. Uporabniški profili so enostavno vtičnik

uporabniški profili-enostavno-wordpress-članstvo-plugin-wpexplorer

Info & DownloadView Demo

Ta vtičnik za članstvo v WordPressu vam bo pomagal, da na svoje spletno mesto WordPress vključite prijave za prijavo, registracijo in vhodne profile. Vašim uporabnikom ni več treba izpostavljati bolečin (ali zapletenosti) zadnjega dela. Ustvarite lahko polja profilov po meri in v celoti prilagodite obrazce za prijavo (in profile), da se ujemajo s preostankom vašega spletnega mesta. Z vtičnikom User Profiles Made Easy lahko dosežete ravno toliko!

Vtičnik je priljubljen zaradi svojega imenika z omogočenim iskanjem, enostavnih kratkih kod, popolnoma odzivnega oblikovanja, možnosti prijave (z uporabniškim imenom ali e-pošto), vgrajene podpore za ikone FontAwesome, zaustavitve neželene pošte reCaptcha, odlične podpore, samodejne sinhronizacije WooCommerce in še več. Ta vtičnik je zagotovo poln odličnih funkcij.

5. Modal Login Register Pozabljeni vtičnik WordPress

modal-login-register-pozabljen-wordpress-plugin-wordpress-članstvo-plugin-wpexplorer

Info & DownloadView Demo

Ta neverjeten vtičnik iz PressApps-a doda množico odličnih (in uporabnih) funkcij na vašo spletno stran za članstvo v WordPressu. Osebno mislim, da bi morali spremeniti naslov v nekaj krajšega in slajšega. Ne bodite v zmoti, Modal Prijava Registracija pozabljeni WordPress Vtičnik vrže precej udarec kot vtičnik za članstvo.

Nekatere njegove edinstvene funkcije vključujejo preusmeritve za prijavo in odjavo, predloge za prijavo po elektronski pošti, funkcionalnost kratkih kod, odziven dizajn, podrobno dokumentacijo in namensko podporo strankam.

6. Vtičnik za članstvo MembersPress

MemberPress WordPress vtičnik

Info & DownloadView Demo

Ta vtičnik je za razliko od devetih, ki smo jih pravkar pokrili zgoraj. Medtem ko zgornji vtičniki samo dodajo dodatne funkcije na vaše člansko mesto, vam MemberPress pomaga, da v nobenem trenutku ustvarite spletno mesto za članstvo. Tu sem vključil ta vtičnik kot način predstavitve drugega dela vtičnikov za WordPress članstvo. Drugi del te objave bo zajemal le vtičnike za članstvo, ki vam pomagajo pri postavljanju mest za članstvo v WordPressu. Nazaj na MemberPress.

MemberPress je profesionalni vtičnik za WordPress članstvo, ki vam ponuja vse funkcije, ki jih potrebujete za delovanje popolnoma funkcionalnega spletnega mesta za članstvo. Vtičnik je najbolj znan po funkcijah, kot so omejitev dostopa do celotne (ali določene) vsebine na vašem spletnem mestu, upravljanje neomejenih uporabnikov, ponujanje več strani in paketov s cenami, neomejena pravila za dostop do vsebine, prodaja neomejeno število izdelkov, PayPal Express Checkout in plačilo Stripe podpora za prehod. MemberPress ponuja dva načrta cen: Business in Developer, oba pa se zaračunata letno. Ponujajo tudi možnost enkratnega plačila, ki izključuje podporo in posodobitve.

7. Builder profila – registracija uporabnikov, prijava in urejanje profila

Profil Builder

Vtičnik Builder profila je zelo enostaven vtičnik, ki vam bo omogočil ustvarjanje zaslonov za prijavo, registracijo in urejanje profilov z uporabo kratkih kod. Privzeti obrazec za prijavo v WordPress je spodoben, vendar ni zelo prilagodljiv, če s kodo ne postanete “umazani” in če vodite spletno mesto člana, si resnično želite, da bi se ljudje lahko registrirali, se prijavili in uredili svoje profile prek sprednji del v nasprotju z armaturno ploščo WP.

Obstaja tudi plačljiva različica vtičnika “Pro”, ki je zelo draga. Osebno ga nisem uporabljal, zato ne morem reči, ali je dobro ali slabo. Čeprav se zdi, da vam ponuja precej več funkcij, pa tudi podporo.

8. Plačane članarine

Prenesite članarino in omejitev vsebine - plačane članske naročnine

Vam je všeč graditelj profilov? Potem se razburite. S plačanimi naročninami za člane lahko ustvarite ravni članstva, sprejemate plačila, upravljate svoje člane in celo ponujate ekskluzivno vsebino članov. Vtičnik vključuje enostavne kratke kode, ki jih lahko uporabite v stranskih vrsticah, objavah ali ustvarite strani po meri za prijavo, prijavo itd. Vtičnik podpira tudi večplastne (in brezplačne preskusne) naročninske načrte, članska e-poštna sporočila in vključuje vgrajeno poročanje. Poleg tega odlično deluje s PayPal in WooCommerce!

Želijo več? Razmislite o nadgradnji na Plačljive članarine Pro. Ko nadgradite, boste imeli dostop do integracije bbPress, kod za popust, reCAPTCHA, članstva za določen čas, ponavljajočih se plačil, podpore Stripe in še veliko več!

9. Seznam želja Član WordPress Vtičnik

Seznam želja Član WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

WishList Member je odličen vtičnik za članstvo v WordPressu, ki poganja več kot 47.000 spletnih mest po vsem svetu. Verjetno je to zato, ker je WishList Member enostavna rešitev, ki v nekaj minutah spremeni vašo WordPress platformo v močno spletno mesto članstva.

Ta vtičnik za članstvo v WordPressu ponuja številne odlične funkcije, kot so neomejene ravni članstva, enostavna integracija programa WordPress, nadzor nad tem, kdo si ogleduje vašo vsebino, prilagodljive možnosti članstva, zaporedna dostava vsebine, integrira stroške pošiljanja, enostavno upravljanje članov, dostop do vsebine na več ravneh in veliko več.

Plus plugin sestavljajo bonusi, kot so brezplačne strokovne teme, ikone, podporni vodniki in brezplačno usposabljanje.

10. S2Member Free WordPress Vtičnik

S2Member Free WordPress Vtičnik

Iščete profesionalni vtičnik za WordPress za članstvo, ki se brez težav integrira z e-poštnimi glasili, nakupovalnimi vozički in drugimi značilnostmi spletnega mesta? Ali ste preobilni proračun in si ne morete privoščiti, da bi porabili bogastvo za vtičnik za članstvo v WordPressu?

Če je bil kateri od vaših odgovorov odmeven, je vtičnik za članstvo v S2Member WordPress natanko tisto, kar potrebujete. Upoštevajte nekatere funkcije S2Member, vključno z vsestranskimi in zmogljivimi možnostmi (prilagaja se ne glede na WordPress temo, ki jo uporabljate), enostavno integracijo s PayPal in drugimi plačilnimi prehodi, ponavljajoče se obračunavanje, spremljanje pridruženih dejavnosti (tj. Provizij), spremljanje obrazcev za registracijo, prilagojena polja profila , razširitve vtičnikov in pripomočkov, funkcionalnost seznamov poštnih sporočil in podpora za družabna omrežja.

Če menite, da je S2Member vtičnik za članstvo v WordPressu, ki ga potrebujete, lahko izberete 100% brezplačni okvir S2Member, ki ima vse funkcije, ki jih potrebujete brezplačno!

11. Vtičnik MagicMembers WordPress

MagicMembers WordPress vtičnik

Za eno samo ponavljajočo se ceno 97 dolarjev imate lahko enega najboljših vtičnikov za WordPress članstvo, ki deluje 24 ur na dan. MagicMembers je odličen vtičnik za WordPress, še posebej, če želite sčasoma prodati tečaje ali kapljati vsebino. Vtičnik je najbolj znan po svojih vrhunskih možnostih kapljanja vsebine.

Druge funkcije vključujejo integracijo z samodejnimi odzivniki, kot so AWeber, Stalni stiki in Mailchimp, združljivost s plačilnimi moduli, kot so PayPal Spletna plačila, eWay, WorldPay, Skrill (zaenkrat MoneyBookers) in iDeal, nadzor dostopa do vsebine, upravitelji prenosov za prenosljive digitalne izdelke (ali kar rad kličem DDP), večstopenjska podpora članstvu (uporabniki lahko kupijo več kot eno stopnjo članstva), podpora S3 Amazon, pripomočki za dodatne funkcije, podpora kuponom, sistem kapljanja vsebine (najbolj priljubljena funkcija!), uvozniki / izvozniki po volji, brezplačna podpora, redne posodobitve in celo nekaj bonusov. Ustvarite edinstveno spletno mesto za članstvo v WordPressu in brez napora upravljajte s pomočjo vtičnika MagicMembers.

12. Članstvo WordPress Vtičnik WPMUdev

https://premium.wpmudev.org/project/membership/

WPMU DEV je dom številnih odličnih vtičnikov. Eden od teh odličnih vtičnikov je priljubljen vtičnik za članstvo, ki vam bo omogočil enostavno in hitro vzpostavitev spletnega mesta za članstvo. Vtičnik za članstvo WPMU DEV vam bo pomagal ustvariti odlična spletna mesta za WordPress, kot so GigaOm, New York Times in Mixergy. Druge funkcije članstva vključujejo prilagodljive možnosti članstva, enostaven vmesnik za povleci in spusti, takojšnjo dostavo vsebine po plačilu, kapljanje vsebine, ravni članstva po meri, več prehodnih plačil, združljivost z WordPress in BuddyPress, odlična podpora, vtičnik eNewsletter za vaš e-poštne kampanje, neomejene posodobitve in še veliko več.

Vtičnik za članstvo lahko prevzamete kot del svojega članstva v WPMU DEV. S tem boste dobili dostop do neverjetnih vtičnikov, tem, obsežne skupnosti strokovnjakov za WordPress in neomejeno podporo med drugim. Precej paket, kajne? Res je, kot da imate svojo osebno razvojno ekipo WordPress.

13. Plačana članarina Pro Free WordPress Vtičnik

Plačana članarina Pro Free WordPress Vtičnik

Z več tisoč prenosi in obilico edinstvenih funkcij je Paid Membership Pro pravi posel. Paid Membership Pro je 100% brezplačen, dobro se igra s priljubljenimi plačilnimi procesorji in ima obsežno dokumentacijo. Vtičnik vsebuje več stopenj članstva, prilagodljive možnosti določanja cen, večstopenjski dostop do vsebine, obvestila članov, možnost skrivanja oglasov premium članov in povsem SEO pripravljen.

Iščete več? Razvijalec je ustvaril kar nekaj super dodatki. Dodajte funkcije za PayPal Express, samodejno obnavljanje, integracijo BuddyPress, donacije, uvoz uporabnikov, članske značke in še več.

14. vtičnik WordPress aMember Pro

Info & DownloadView Demo

aMember Pro je zelo prilagodljiv in uporabniku prijazen vtičnik za WordPress, ki vam bo pomagal sprejemati naročnino, pošiljati prenose in digitalno vsebino, pošiljati novice, zagnati svoj lastni partnerski program, enostavno vključiti spletno skupnost v WordPress in celo upravljati svojo uporabniki / člani. Vtičnik vsebuje vrsto drugih zanimivih funkcij, kot so spletna administracija, podpora za več jezikov in brezplačna namestitev. Pri $ 179,95 dolarjev je aMember Pro nekoliko cenovno.

15. WP-members Free WordPress Vtičnik

Vtičnik za članstvo WP-members

WP-Members je priljubljen brezplačni vtičnik za WordPress, ki je na voljo s številnimi odličnimi funkcijami. Deluje brez težav, ga je enostavno namestiti in začeti uporabljati, ustvariti samo člane vsebino, registracija in prijava je v skladu z vašo vsebino in temo, pripomoček za prijavo po meri, možnosti polja za registracijo po meri, možnost odobritve skrbnika za nove uporabnike, integracija CAPTCHA, obilo kavljev za razširitve po meri. Ta vtičnik je odlična in cenovno ugodna možnost za osnovno članstvo na vašem spletnem mestu WordPress.

16. OptimizePress Vtičnik za članstvo v WordPressu

OptimizePress Vtičnik za članstvo v WordPressu

Info & DownloadView Demo

Na njihovem spletnem mestu je “Optimiziranje nov način ustvarjanja prodajnih strani za ciljne strani z visokimi konverzijami in portalov za članstvo.” Iz tega preprostega uvoda lahko takoj izkoristite prednosti OptimizePress. Z lahkoto lahko ustvarite portale za članstvo, bloge avtorstva, prodajne strani, dokončate tokove za zagon in pretvorbo ciljnih strani.

Ta vtičnik za članstvo v WordPressu ponuja neverjetne funkcije, vključno z mobilnim prijaznim dizajnom, koristnimi vebinarji, celotnim sistemom za beleženje, sistemom LiveEditor za gradnjo in urejanje v realnem času, popolnoma integriran z WordPress in več kot trideset (30+) predloge. OptimizePress stane med 97 in 197 dolarjev.

17. Vtičnik za članstvo ARMember WordPress

Vtičnik za članstvo ARMember WordPress

Info & DownloadView Demo

Na voljo so številni vtičniki za članstvo v WordPress-u, vendar nimajo vsi določenih funkcij, ki bi jih morda potrebovali, da bi ustvarili svoje spletno mesto za članstvo. Nekateri od njih ponujajo različne stopnje članstva in funkcijo upravljanja naročnin, medtem ko so drugi le dobri za prodajo naročnin na eni ravni. Nekateri od njih so opremljeni z obsežnimi plačilnimi prehodi, nadzorom dostopa do vsebine, enostavno integracijo in drugimi robustnimi funkcijami, s katerimi lahko ustvarite brezplačno spletno mesto za članstvo v WordPressu.

Če iščete vse v enem paketu, ki je dodan z različnimi dodatki in omenjenimi funkcijami, potem ste na pravem mestu. Vtičnik članstva ARMember WordPress popelje vaše podjetje na vrh uspešnosti s svojo sposobnostjo ustvarjanja celotnega nabora sistema članstva.

ARMember je švicarski nož vtičnika za WordPress. Najboljši WordPress vtičnik je postal še boljši s številnimi ekskluzivnimi funkcijami. Zato se na kratko posvetimo vsaki funkciji, da vam bomo zagotovili dobro razumevanje in razloge, da preizkusite vtičnik za članstvo v ARMember WordPress.

ARMember odlikuje edinstven in najpreprostejši način čarovnika za nastavitev članstva, ki ustvari eno samo kratko kodo, s katero bo obravnava celotnega postopka sodelovanja enostavna in ugodna. Poleg tega prihaja z vgrajenim oblikovalcem obrazcev za ustvarjanje vabljivih prijav in registracijskih obrazcev WordPress s številnimi drugimi oblikovalskimi prilagoditvami. Izbirate lahko med številnimi modeli članstva. Poleg dodajanja družabnih prijav, nastavite plačilni cikel, omogočite večstopenjsko članstvo, dodajte brezplačno preskusno različico in sinhronizacijo z WooCommerce. Poleg tega ARMember ponuja edinstvene možnosti za povabila članov, zaklepanje računov in dvostopenjsko prijavo.

Za razliko od drugih vtičnikov za članstvo ima ARMember tudi vgrajene integracije, ki jih drugi vtičniki ponujajo kot plačljive dodatke. Poleg tega je to celoten paket za oblikovanje članstva, ne da bi imeli celo osnovno programsko ozadje.

18. Vtičnik za članstvo v WooCommerce

Vtičnik za članstvo v WooCommerce

Če želite ustvariti članstvo v svoji trgovini, je ena najboljših možnosti WooCommerce Članstva. S tem lahko ustvarite in prodajate članstvo, kar uporabnikom omogoča dostop do izbora izdelkov v vaši trgovini WooCommerce. Nastavite lahko tudi možnosti za odobritev dostopa do članstva po nakupu izdelka, letnih ali mesečnih naročnin ali ročno dodelitev članstva članom, ki so samo za povabilo.

Druga edinstvena funkcija je dostop do vsebine s kapljičnim tokom. S članstvom v WooCommerce lahko odobrite dostop do različnih vsebin ali izdelkov glede na termin članstva (1 teden, en mesec, 1 leto itd.). Članom lahko ponudite tudi ekskluzivno poštnino ali popuste.

19. Končno članstvo

ulltimate članstvo za wordpress vtičnik

Info & DownloadView Demo

Ultimate Membership Pro je WordPress vtičnik za upravljanje članstva in naročnin, s katerim lahko ustvarite samo člane vsebine na svojem mestu WordPress. S tem vtičnikom lahko v nobenem trenutku zaslužite svojo vsebino!

Ustvarjanje vsebine samo za člane je odličen način za dodaten zaslužek iz vašega spletnega dnevnika, z Ultimate Membership Pro pa imate na voljo številne možnosti, kako nastaviti posebne vsebine samo za svoje člane. Ena možnost je, da ustvarite strani samo za svoje člane, vendar imate tudi možnost le omejiti kos vsebine na strani namesto na celoten URL.

Druga odlična lastnost Ultimate Membership Pro je možnost ustvarjanja naročnin. Tako lahko ustvarite dodatne vsebine ali ugodnosti (na primer brezplačne e-knjige ali celo posebne kuponske kode) za tiste s premium članarino. In ne skrbite za zbiranje plačil, saj Ultimate Membership Pro podpira več prehodnih plačil (PayPal, Scribe itd.), Pa tudi posamezna in ponavljajoča se plačila.

Druge čudovite funkcije vtičnikov vključujejo integracijo e-poštnega trženja z 9 priljubljenimi platformami, podporo za prevajanje, družbene prijave, preusmeritve po meri, možnosti oblikovanja in predloge ter še več. Spodaj je na voljo več funkcij ali si lahko ogledate predogled, če želite izvedeti več o Ultimate Membership Pro.

Končne misli o najboljših vtičnikih za članstvo v WordPressu

Spletno mesto za WordPress je odličen poslovni model s toliko potenciala za rast. Če ste že razmišljali o ustanovitvi spletnega mesta za WordPress, imate zdaj 15+ najboljših vtičnikov za WordPress, ki vam bodo pomagali.

Vzemite si čas za izbiro tistega, ki vam ustreza. Vse najboljše, ko ustvarite neverjetno spletno mesto za članstvo v WordPressu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map