18 najboljših SEO WordPress tem za digitalne tržnike in agencije

Najboljše teme SEO WordPress

S povečanjem števila spletnih podjetij se je povečal tudi digitalni marketing skupaj s SEO in agencijami za socialne medije. Te agencije promovirajo izdelke in storitve svojih strank in pomagajo pri povečanju prometa na spletnem mestu svoje stranke, zato so teme tem WordPress prilagojene za ta spletna mesta.


Zdaj, da bi digitalne in SEO agencije morale pritegniti potencialne stranke, bi morale imeti spletno mesto za predstavitev svojih storitev, študije primerov in pričevanja. In zahvaljujoč WordPressu je na voljo veliko SEO WordPress tem, ki so bile zgrajene ob upoštevanju teh niš..

Vendar obstaja težava – s toliko temami zunaj je zelo težko izbrati eno za vaše spletno mesto. Zato smo za katero koli digitalno marketinško agencijo izbrali nekatere najboljše SEO WordPress teme in navedli pomembne značilnosti vsake od njih.

Torej, brez dodatnega pohoda, začnimo s seznamom 15 najboljših SEO WordPress tem za katerega koli SEO freelancerja, digitalnega tržnika ali agencije.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupaj WordPress tema

SEO Skupaj WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tema Total WordPress je glavna tema povleci in spusti. Na voljo je s 40+ elegantno oblikovanimi predstavitvami, ki upoštevajo različne poklice. In na tem seznamu je tudi predstavitev SEO agencije, ki jo je mogoče prilagoditi brez težav.

Tema Total je priložena vtičniku Visual Composer. Ta ustvarjalec strani vam omogoča ustvarjanje strani po meri za spletno mesto vaše agencije za SEO z uporabo več kot 100 elementov. Izgled spletnega mesta lahko prilagodite tudi s programom Live Customizer.

Oglejte si še nekaj SEO-jev in tržnih predstavitev za agencije.

Boost Marketing (Total Demo)

Skupna WordPress tema: Povečajte trženjsko predstavitev

Info & DownloadView Demo

Boost je agencija in marketinško oblikovana predstavitev teme WordPress za najbolj prodajano temo Total WordPress. Boost uporablja drzne barve in čisto postavitev, da strankam olajša pet storitev, socialni dokaz in več. Boost v celoti izkorišča možnosti prilagajanja Total. Tema vsebuje logotip po meri in prijeten meni s povezavo gumba po meri v navigaciji. To ne samo, da pritegne pozornost bralcev, ampak lahko poveča tudi vaše konverzije (saj obiskovalci vašega spletnega mesta bolj verjetno pritisnejo na gumb in ne na običajno povezavo v meniju).

Boost je bil zasnovan tako, da prikazuje vaše izdelke ali storitve in jih trži, zato seveda odlikuje sprednji del in sredino družbene zaščite. Demo predstavite spletne preglede in pritisnite s pomočjo ikonskega polja teme s sliko po meri in povezavo na elementu. Prikazovanje ocen kupcev je prav tako enostavno zaradi ocene objav po temi, ki jo imajo pri tem.

Agencija Samus (Total Demo)

Skupaj WordPress tema: Predstavitev agencije Samus

Info & DownloadView Demo

Samus je profesionalna in moderna predstavitev teme WordPress. To spletno mesto knockout je bilo ustvarjeno z uporabo naše teme Total in močnega Visual Composerja. Uvozite naše vzorčne podatke, da začnete s svojim dizajnom (vse kar morate storiti je, da dodate svojo vsebino!).

Kot nalašč za katero koli agencijo ali zagon, Samus prikazuje nekatere možnosti stiliranja za skupino poštnih vrst po meri za celoten portfelj (prikazujemo mrežo, obstajajo pa tudi možnosti za zidanje, brez robov in ton prilagoditev), osebje po vrsti objave (onemogočili smo teh dejanskih strani članov ekipe za to predstavitev, vendar je temo enostavno vklopiti pri vstavljanju bloka za izdelavo osebja), tabele za cene in drugo.

Vanilla Agency (Total Demo)

Skupaj WordPress tema: Predstavitev agencije Vanilla

Info & DownloadView Demo

Izdelajte boljše spletno mesto za vaše podjetje s pomočjo Vanilla, osupljivega demo predstavništva za mala podjetja, ustvarjenega s temo Total WordPress. Ta osupljiv predstavitev ima sodoben in profesionalen dizajn, kot nalašč za marketinška podjetja, oblikovalske agencije, SEO storitve, podjetja za lov na glave in katero koli drugo strokovno organizacijo. Ključ do prepričanja novih strank, da izberejo vaše podjetje nad konkurenco, je ponudba odličnih storitev (ali izdelkov), vzdrževanje vrhunskega osebja in postavitev impresivne spletne strani. Skupaj je skrivnost ustvarjanja osupljivega spletnega mesta, ne glede na to, v kateri panogi se ukvarjate.

2. Ekko

Ekko SEO WordPress tema z ustvarjalcem strani

Z Ekko ustvarite kakršen koli dizajn, ki ga potrebujete za svojo SEO agencijo (ali za vaše stranke). Ta funkcija, bogata večnamenska tema programa WordPress, vključuje odlične funkcije za vsako podjetje. Najprej zgradite spletno mesto v nekaj sekundah s katero koli od 50+ vnaprej oblikovanih domačih, pristajalnih in prodajnih strani. Ali pa začnite iz nič z uporabo orodja za ustvarjanje vsebine povleci in spusti. In na napredni plošči z možnostmi vam nikoli ne bo treba kodirati nobene prilagoditve. Preprosto uporabite vključene možnosti za vaš logotip, glavo, nogo, portfelj, blog, tipografijo itd. Ekko je tudi združljiv z WooCommerce, preizkušen v navzkrižnem brskalniku, odziven, pripravljen za prevod in seveda optimiziran za delovanje (seveda, da povečate SEO).

3. SEO Engine

SEOEngine - WordPress tema digitalne agencije

SEO Engine je pripravljena in odzivna mrežnica in je primerna za digitalno trženje, SEO in agencije za trženje po e-pošti. Na voljo je z 12 predstavitvami na domači strani, ki vključujejo lepo oblikovane večstranske in enostranske postavitve.

SEO Engine prihaja z demo aplikacijo za namestitev z enim klikom. S to funkcijo lahko svoje spletno mesto nastavite tako kot predstavitveno različico. Ta tema ima 5 različnih različic glave in 3 različice zgornje vrstice. Vključuje tudi podporo otroškim temam, neomejeno barv in močne možnosti teme.

4. SEO WP

SEO WP - WordPress tema digitalne agencije

SEO WP je z več kot 11.000 prodajnimi prodajami ena najbolj prodajanih tem WordPress v kategoriji spletnega trženja. To je mobilna prijazna in hitro nalaganje tema. V paketu so dodatni vtičniki, kot so Rankie, Live Composer in glavni meni Mega.

SEO WP ima vrhunske ikone in slike, ki so kot nalašč za SEO in digitalne agencije. Vključuje strani po meri in vsebinske module, s katerimi lahko promovirate svoje storitve. Prav tako lahko prilagodite vse odseke, module, pisave in barve glede na vaše zahteve.

5. SEO

WordPress tema SEO - Agencija za digitalni marketing

SEO je popolnoma prilagodljiva in SEO optimizirana tema WordPressa. Na voljo je s petimi demo zasnovi, ki jih je mogoče uporabiti za izdelavo spletnih strani za digitalne prodajalce, SEO agencije, korporacije, strokovnjake za PPC in družbe za trženje družbenih medijev.

Ta tema podpira več kot 750 spletnih pisav in neomejeno število barv. Ponuja tudi 4 vrste naslovov, ustvarjalnik strani povleci in spusti, več kot 125 blokov vsebine, mega meni, cene tabel in promocijsko polje spodnjega dela. Glavo, podnožje in stransko vrstico lahko preprosto prilagodite na plošči z možnostmi teme.

6. Optimizirajte

Optimizirajte - Digitalno trženje WordPress tema

Optimiziranje je WordPress tema za SEO in digitalni marketing, ki se hitro nalaga. V paketu je 12 vnaprej izdelanih predstavitev, s katerimi lahko hitro zaženete spletno mesto. Ta tema, ki je pripravljena na mrežnico, je popolnoma združljiva s SEO vtičniki, kot so Yoast SEO, vse v enem SEO in Rankie.

Optimizirajte WordPress temo z vrhunskimi vtičniki, kot sta Revolution Slider in Visual Composer. Ti vtičniki so lahko koristni za izdelavo osupljivih strani za vaše spletno mesto. Ta tema ima tudi številne uporabne kratke kode, kot so vrstica napredka, tabela cen, infografski elementi, grafikoni in drugo.

7. Digitalna agencija

Digitalna agencija - tržna tema WordPress

Digitalna agencija je močna, prilagodljiva in večnamenska tema WordPressa. Zgrajena je bila po priljubljenem okviru Bootstrap 3. Torej lahko pričakujete, da bo vaše spletno mesto v celoti odzivno in bo odlično delovalo na vseh glavnih napravah in spletnih brskalnikih.

Tema Digital Agency vam omogoča, da sestavite svoj portfelj z različnimi postavitvami. To je odličen način, da svojim potencialnim strankam predstavite svoje storitve. Ta tema ima tudi nekaj vnaprej določenih strani, kot so, storitve in pogosta vprašanja. Tako lahko uvozite te strani, urejate vsebino in jih enostavno objavljate.

8. Marketing Pro

Marketing Pro - Tema digitalnega marketinga WordPress

Marketing Pro je večnamenska WordPress tema in ima 9 elegantno oblikovanih predlog. Te predloge ponujajo obrazce za prijavo, tabele s cenami, gumbe za poziv k dejanju, pogosta vprašanja, izjave in druge uporabne elemente. Ti elementi so uporabni za pritegnitev pozornosti vaše ciljne publike.

Kot večina tem na našem seznamu tudi tema Marketing Pro prihaja z vtičnikom Visual Composer. S pomočjo tega gradnika povleci in spusti lahko uredite obstoječe predloge ali ustvarite novo zasnovo domače strani za svoje spletno mesto. Ta tema ponuja tudi 6 glavnih in navigacijskih slogov.

9. Pogled

Seosight - WordPress tema agencije za digitalni marketing

Ali načrtujete prodajo izdelkov SEO ali digitalnega trženja? V tem primeru je tema Seosight WordPress popolnoma primerna. To je združljiva tema WooCommerce in vam omogoča enostavno ustvarjanje spletne trgovine. Vsebino spletnega mesta lahko prilagodite tudi s pomočjo urejevalnika frontend v živo.

Seosight je RTL pripravljena tema – to pomeni, da lahko spletno mesto zaženete v poljubnem jeziku. Ta tema vsebuje oblikovalnik obrazcev za stike, ki vam pomaga ustvariti stilske obrazce za stike brez znanja kodiranja. S pomočjo King Composer Builderja lahko ustvarite tudi osupljive strani portfelja.

10. SEO podjetje

SEO podjetje - digitalni marketing WordPress tema

SEO Company je odzivna, pripravljena na mrežnice in na tržno nišo usmerjena tema – zato so bile vsebine in grafike zasnovane ob upoštevanju agencij za SEO, socialne medije in digitalni marketing. Ta tema vključuje 100+ ikon in 200 pisav, ki jih je mogoče uporabiti pri ustvarjanju vsebine za vaše spletno mesto.

Tema podjetja SEO ponuja informativne pojavne okne, ki so lahko koristni za pridobitev pozornosti uporabnika. Vsebuje tudi mega meni in privlačne tabele s cenami. Vtičnik Revolution Slider je vključen v to temo. Ta vtičnik je mogoče uporabiti za ustvarjanje neverjetnih diapozitivov, s katerimi lahko občinstvu predstavite pomembne informacije.

11. SEO metrike

SEO metrike - WordPress Tema agencije za digitalni marketing

SEO Metrics ima 27+ lepo oblikovanih predstavitev, ki jih lahko brez kakršnega koli problema uporabite za izdelavo vaše spletne strani. Te predloge lahko uredite tudi s pomočjo vtičnika Visual Composer. Če imate kakršne koli težave, si oglejte dokumentacijo ali za pomoč prosite skupino za podporo.

Tema SEO Metrics vam omogoča različne sloge spletnega dnevnika, kot so klasični, minimalni in mrežni elementi. Na voljo je tudi 20+ postavitev zaglavja. Ta tema vključuje uporabne predloge strani, kot so približno, pogosta vprašanja, študije primerov, stranke, izjave, izdelki, galerija in drugo.

12. TopSEO

TopSEO - WordPress tema za digitalni marketing

TopSEO je WordPress tema, ki je čista kodirana in v brskalniku primerna za digitalne, SEO in agencije za socialne medije. Priložen je 7 vnaprej izdelanih predstavitvenih datotek in jih lahko namestite s funkcijo namestitvenega programa z enim klikom. Ta tema je tudi hitro optimizirana in se naloži hitreje kot večina tem.

Želite prilagoditi svoje spletno mesto? To lahko storite s programom Live Customizer in si ogledate spremembe v realnem času. Na svojem spletnem mestu lahko uporabite tudi mega meni. Tako boste ustvarili več stolpcev in prikazali veliko vsebine v navigacijskem meniju. Ali ni tako super?

13. G. SEO

Gospod SEO - WordPress Tema agencije za digitalni marketing

G. SEO je tema digitalnega marketinga in SEO agencije WordPress. Na voljo je z zmogljivo skrbniško ploščo in tako lahko spletno mesto oblikujete brez kakršnega koli znanja o programiranju. Poleg tega lahko ustvarite čudovite strani tudi s pomočjo vtičnikov Visual Composer in Slider Revolution.

Ta tema ima nekaj uporabnih pripomočkov, kot so drsnik slike, seznam spletnih dnevnikov, vir Twitterja, Instagram vir in socialna ikona. Vključuje tudi funkcije, kot so uvoznik demo posnetkov z enim klikom, pripravljenost mrežnice, 6 vrst glav, gumb od vrha do vrha, več kratkih kod, video ozadja, podpora otroške teme in še več.

14. Trženje

Markety - SEO in digitalni marketing WordPress tema

Markety je čista in moderna tema programa WordPress za SEO in digitalne marketinške agencije. To je združljiva WPML tema in pripravljena na WooCommerce. Na voljo je z nekaj neverjetnimi vnaprej pripravljenimi drsniki, s pomočjo katerih lahko obiskovalcem pokažete pomembne informacije.

Tržna tema vključuje 6+ različnih slogov strani za izbiro. Na voljo je tudi 6 stilov portfelja, 2 različici različice glave, 4 sloge podnožja in več kot 100 vnaprej izdelanih strani. Prav tako lahko prilagodite glavo, nogo, slog naslova in stransko vrstico na kateri koli strani vašega spletnega mesta.

15. SEO pajek

SEO pajek - SEO Marketing WordPress tema

SEO Crawler je razvil GoodLayers, eden izmed najboljših prodajalcev tematike na Themeforest. Na voljo je s kakovostnimi predstavitvenimi predlogami in jih je mogoče prilagoditi s pomočjo Builderja strani GoodLayer. Ta gradnik povleci in spusti vključuje veliko elementov, kar olajša prilagoditev spletnih strani.

Ta tema programa WordPress vsebuje 14 postavitev spletnega dnevnika in ponuja možnost, da omogočite / onemogočite metapodatke in strokovnjake. Ponuja tudi 19 različic naslovov, 9 slogov portfelja in 6 postavitev galerije. Skrbniška plošča vam ponuja različne možnosti prilagajanja, vključno z vzdrževanjem ali kmalu v načinu delovanja.

16. SeoPlan

SEOPlan - SEO WordPress tema

SeoPlan je tematska tema WordPress za hitro in SEO optimizirano digitalno marketinško agencijo. Ponuja demo namestitveni program z enim klikom in zmogljive možnosti teme. Na voljo je s 23 neverjetnimi vnaprej izdelanimi stranmi, kot so storitve, pogosta vprašanja, skupina, en sam član ekipe, študije primerov in še več za vaše spletno mesto.

Tema SeoPlan ponuja možnosti okvirja in postavitve v polni širini. Ta tema vključuje funkcije, kot so 700+ Googlovih pisav, neomejene barvne sheme in super postavitve. Na voljo je tudi s predlogi Visual Composer, Slider Revolution in SeoPlan PSD.

17. SEOHub

SEO Hub Marketing WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tema WordPress za marketinško premijo SEO Hub je odličen način za promocijo vašega spletnega SEO, trženja, oglaševanja ali drugih storitev, ki temeljijo na storitvah. Kateri boljši način za predstavitev svojih sposobnosti (in pridobivanje več strank) kot promocija lastnega podjetja v spletu?

SEO Hub je odlična tema za izdelavo vašega spletnega mesta, še posebej, ker je priložen zmogljivemu ustvarjalcu strani Visual Composer. Vse, kar morate storiti, je usmeriti, klikniti in shraniti, da ustvarite odlične enkratne postavitve, značilne za vaše podjetje. Na voljo so tudi dodatne možnosti teme, slogi glave, postavitve strani in še več. Ker je tako enostaven za uporabo, lahko porabite več časa za ustvarjanje vsebine, osredotočene na SEO.

Tema je tudi WooCommerce, Essential združljiv z mrežo, popolnoma odziven, pripravljen za prevod in preizkušen na več brskalnikih, tako da ste lahko prepričani, da je vaše spletno mesto videti odlično v večini brskalnikov.

18. Agencija Hayden

WordPress tema Hayden Premium Agency

Info & DownloadView Demo

Hayden je zabavna tema WordPress tema, ki jo je oblikoval ThemeTrust. Ta tema je odlična izbira za svobodnjake, mala podjetja, podjetja in seveda agencije.

Ta tema je dobro organizirana in premišljena. Domača stran je bogata z vsem, kar bi lahko želeli. Takoj, ko potencialne ali trenutne stranke pristanejo na vašem spletnem mestu, jih sprejme drsnik na domači strani s pomembno vsebino in povezavami. Poleg tega lahko dodate predogled tega, kar ste nedavno dodali v svoj portfelj, čist prikaz storitev (s povezavami), najnovejše objave na spletnem dnevniku in vrtiljak o pričevanjih.

Druge odlične funkcije v Haydnu vključujejo možnost Google Footer podnožja, kul portfelj in peščico predlog. Ta tema je preprosta, lahka za navigacijo uporabnikov in naredi profesionalen prvi vtis.

Končna opomba

Kot lahko vidite, smo v ta članek vključili nekaj najboljših tem, povezanih s socialnimi mediji, digitalnim marketingom in SEO WordPress. Te nišno usmerjene teme so bile oblikovane ob upoštevanju teh agencij. Zato so kot nalašč za zagon spletnega mesta za vaše podjetje. Torej, kaj čakaš? Samo izberite tistega, ki vam je najbolj všeč in začnite svoje spletno mesto danes!

Katere teme SEO WordPress so vam najbolj všeč? Ali imate priporočilo za temo, ki bi jo morali dodati na naš seznam? Spodaj pustite komentar – radi bi se oglasili od vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map