19 najboljših brezplačnih vtičnikov za drsnik WordPress

15+ najboljših brezplačnih vtičnikov za drsnik WordPress

V nedavni objavi smo razpravljali o najboljših vtičnikih WordPress drsnik. In med njimi je bilo veliko izbire! Tokrat se bomo osredotočili le na najboljše brezplačne vtičnike WordPress drsnik.


“Zakaj?” – vprašate. Brezplačni vtičniki, ki jih najdete na WordPress.org, so skozi strogo testiranje in morajo biti objavljeni, da morajo biti skladni z najnovejšimi konvencijami programa WordPress. Medtem ko boste morda dobili drsnik vtičnik z ne toliko možnostmi, te omejitve pomenijo, da je manj gibljivih delov. Vtičnik je pogosto bolj stabilen, varen, hitrejši za konfiguriranje in lažji pri nalaganju vaše strani (in odličen za nove uporabnike WordPressa).

Vedno je najbolje uporabiti temo WordPress, ki je popolnoma združljiva z drsnimi vtičniki, ki so priloženi. Vedno predlagam, da preizkusite našo skupno WordPress temo, ki je bila temeljito preizkušena z dvema najpogosteje uporabljenima drsnikom danes.

Če ne želite preklapljati tem, vendar še vedno želite vrtiljak na svojem spletnem mestu, se vam bo zdel seznam koristen. Tu navedeni vtičniki izpolnjujejo dva najpomembnejša pogoja. To so:

 • Redno posodobljen
 • Zagotovite dobro podporo prek forumov WordPress.org

Zdi se, da še vedno obstaja veliko povpraševanje po drsnikih, kar je super, in če pravilno uporabljajo, lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo in včasih celo menjalne stopnje. Novi in ​​navdušujoči brezplačni drsni vtičniki WordPress se pogosto sproščajo, zato se bomo potrudili, da bomo sledili.

Zdaj si oglejmo nekaj najboljših brezplačnih vtičnikov drsnika in ugotovimo, ali prinašajo nekatere nove funkcije, ki lahko osvežijo vaše spletno mesto WordPress.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Nivo Slider Lite

Nivo Slider Lite Prosti WordPress drsnik vtičnik

Če iščete drsnik z bogatimi funkcijami znanih razvijalcev, boste želeli preizkusiti ta. Nivo Slider Lite je brezplačen drsni vtičnik WordPress, ki temelji na dobro preverjenem Nivo Sliderju, ki je zdaj del neverjetne zakladnice WordPress dobrot na ThemeIsle. Na voljo je enostavna kratka koda za prikazovanje drsnikov, pa tudi veliko možnosti za velikost drsnika, hitrost animacije, čas pavze, puščice za navigacijo itd..

Če nadgradite na Nivo Slider iz programa Lite, boste imeli na voljo več možnosti za vrsto drsnikov (lahko celo potegnete diapozitive iz vrst objav), odzivne postavitve, teme, navigacijo s sličicami, dodatne učinke prehoda in še več. Vtičnik je celo vključen v klub Pirate, tako da, če ste že član, boste poleg vseh ostalih neverjetnih tem in vtičnikov (plus doživljenjsko podporo in posodobitve) iz podjetja Themeisle za eno nizko ceno dobili še Nivo..

Če povzamemo, je Nivo Image Slider zelo hiter in odziven vtičnik za drsnik WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje neomejenih drsnikov, z nekaj čudovitimi učinki, edinstvenim sistemom za pošto in kode po meri, preizkušen pa je z vsemi trenutnimi različicami brskalnika.

2. Prehodni drsnik Lite

Drsni drsnik Lite

Verjetno ste že prej slišali za priljubljeni vtičnik Transition Slider, a ste vedeli, da ponujajo različico Lite? Tako je – ta brezplačni drsnik, združljiv z Gutenbergom, ponuja veliko odličnih funkcij, ki jih lahko uporabite za izdelavo elegantnih drsnikov za vaše WordPress spletno mesto.

Z vtičnikom Transition Slider Lite lahko oblikujete drsnike po meri z animiranimi besedilnimi elementi, impresivne učinke prehoda, ki jih poganja WebGL, navigacijske puščice, drsnik in zanko samodejnega predvajanja, globoko povezovanje, video diapozitive, gumbe, pametni prednaložilec in še več. Obstajajo celo vgrajene možnosti za drsnike v celotni širini ali celozaslonski način (odličen način, kako narediti trajen prvi vtis na obiskovalce spletnega mesta)

Transition Slider Lite je prav tako odziven, podpira navigacijo na dotik in vlečenje ter je združljiv z najbolj priljubljenimi spletnimi brskalniki. Za večjo moč pa vsekakor preverite Drsnik Pro Transition Pro – ki dodaja drsne predloge, pripravljene za uporabo, sloje, ki so odzivni za mobilne naprave in tablične računalnike, premijsko podporo in še več.

3. SlideDeck odziven drsnik

SlideDeck odziven drsnik brez WordPress vtičnika

SlideDeck je močan brezplačni vtičnik za drsnik WordPress, ki ga lahko uporabite za dodajanje vizualnega zanimanja za vaše spletno mesto. Najboljše od vsega je SlideDeck brezplačen in enostaven za uporabo. Preprosto namestite in uporabite upravitelj SlideDeck za ustvarjanje novih diapozitivov iz nič ali pa izberite brezplačno predlogo za začetek. Nato lahko dodate slike, video (Youtube ali Vimeo), naslove in celo gumbe. SlideDeck vključuje vgrajene možnosti za diapozitivne povezave (tako da lahko gledalci kliknejo kamor koli), naslove, odlomke in preberete več povezav.

Iščete več funkcij? Lahko nadgradite na SlideDeck Pro, da dobite odlične razširitve za drsnike z besedilom, prilagojen CSS, integracijo WooCommerce, dodane vire galerije, možnosti vira družbenih medijev, poziv k akciji in še več premijskih predloga diapozitivov..

4. 10Web drsnik

10Web drsnik Brezplačen WordPress vtičnik

Vtičnik Slider WD WordPress se mi je zdel eden najhitrejših. To je učinkovito orodje za ustvarjanje vrtiljakov na vašem spletnem mestu. Lahko jih vstavite ročno, s pomočjo kode, kot pripomoček, lahko pa tudi v katero koli tematsko datoteko s funkcijo PHP.

Z Slider WD lahko dodate neomejene diapozitive, slike in videoposnetke (YouTube in Vimeo). Obstaja veliko prehodnih učinkov in tudi podpora za 3 plasti:

 • Besedilna vsebina
 • Slike
 • Gumbi za skupno rabo (Twitter, Google+, Pinterest, Facebook in Tumblr)

Najbolj zanimiva stvar, ki sem jo našel na njihovi opisni strani, je, da v 3 dneh ponujajo, da vtičnik prevedejo v kateri koli jezik. Mislim, da je to primer odlične podpore za vtičnike.

5. Meta drsnik

MetaSlider Free WordPress Vtičnik

Eden izmed najbolj priljubljenih drsnikov vtičnikov WordPress, s Meta Sliderjem boste hitro ustvarili vrtiljake. To storite tako, da izberete slike iz svoje medijske knjižnice, jih povlečete in spustite, nastavite diapozitive, povezave in SEO oznake.

Lahko ga dodate v objave in strani, uporabite pa lahko tudi kratek kode ali oznako predloge, če želite vstaviti diaprojekcije kamor koli želite. Ker je eden najbolj uporabljanih vtičnikov za brezplačni drsnik, je bil preveden v 16 jezikov.

6. Vrhunski odziven drsnik slike

Vrhunski odziven drsnik za slike Prosti WordPress vtičnik

Ultimate Respoziv Image drsnik je še ena dobra možnost, če iščete dobro vzdrževan in podprt brezplačni drsnik. Omogoča vam, da naložite več slik v paketu, dodate več diapozitivov znotraj objave ali strani, ga vstavite s pomočjo kratke kode, individualno prilagodite višino in širino drsnikov, nastavite gumbe za krmarjenje itd..

Najbolj zanimiva funkcija so sličice diapozitivov. Če imate v drsniku več diapozitivov, lahko omogočite sličice, ki bodo prikazane pod diapozitivi, tako da si jih obiskovalci lahko ogledajo in skočijo naprej ali nazaj, če želijo. Druga prednost uporabe tega vtičnika je, da lahko znotraj njega določite pisave. Ne maram vtičnikov, ki imajo to funkcijo, preprosto zato, ker upočasni vaše spletno mesto, če to omogočite. Če pa želite imeti različne drsne pisave od tistih, ki jih določa vaša tema, lahko to storite s tem brezplačnim drsnim vtičnikom WordPress.

7. Drsnik po Supsystic

Supsistični brezplačni vtičniki drsnika WordPress

Supsystic drsnik je odzivna rešitev, ki vam omogoča izdelavo slikovnih in vsebinskih drsnikov z nekaj lepo videti predloge in kar nekaj možnostmi. To vključuje odzivne drsnike, diapozitive, napise, sličice, drsnike, prilagojene povezave in enostaven vmesnik za izdelavo diapozitivov (videoposnetki, dinamični vnosi objav, vrtički in HTML sloji so na voljo tudi s pro različico).

Trdi tudi, da je SEO optimiziran, vendar lahko poljubno drsno sliko naredite prijazno, tako da napišete edinstvena in ustrezna imena datotek in alt oznak. Trenutno je ta drsnik vtičnik na voljo v 15 narečjih, zato je vredno razmisliti, ali iščete možnost lokaliziranega drsnika..

8. Drsnik avtorja Soliloquy

Soliquy Free WordPress drsnik

Z drsnikom Soliloquy ustvarite čudovite odzivne drsnike in hitro. Ta shujšani drsnik vključuje preproste, a zmogljive možnosti z intuitivnim gradnikom drsnikov in povlecij. Preprosto dodajte svoje slike, uporabite privzeto postavitev (ali izberite med vnaprej pripravljenimi predlogi), dodajte CSS po meri, če želite, in drsnik je pripravljen za uporabo.

Želijo več? Soliloquy ponuja dodatke za predloge za predloge, zaščito slik, vrtiljake, sličice za navigacijo, svetlobno polje, integracije Instagrama Instagram in Pinterest, izdelke WooCommerce, dinamične drsnike in prilagodljive privzete nastavitve (do katerih lahko dostopate vsi z licenco za razvijalce).

9. Glavni drsnik

Glavni drsnik Brezplačni WordPress vtičnik

Glavni drsnik je brezplačen in odziven drsnik za slike in vsebine. Podpira gladke prehode in navigacijo na dotik.

Trdi, da je bila zgrajena po najboljših praksah WordPressa (backkend in frontend), vendar vmesnik ni videti kot nekaj, kar spada v WordPress (morda zato, ker so želeli neoviran prehod med brezplačno in pro različico vtičnika). Po drugi strani deluje odlično s privzetimi temami WordPressa, pa tudi z več drugimi temami, s katerimi sem ga preizkusil.

10. Drsnik GIGA

GIGA Slider Free WordPress Vtičnik

Ta drsnik vtičnik je hiter, o tem ni dvoma. Podpira dodajanje neomejene količine diapozitivov z naslovom in opisom, ponuja pa tudi 25 efektov prehoda, slike ali gumbe na strani, strani, nastavitve samodejnega zagona, premor na levo, 32 vrst kože in še več. Izdelate lahko diapozitive in video diapozitive za vašo spletno stran WordPress. Je odziven in deluje v redu v napravah Android in iDevices.

Na spodnji strani drsnik GIGA na strani z vtičniki uporablja precej nadležno obvestilo o prodaji. Vedno je viden… zato je verjetno eden od brezplačnih drsnikov WordPress vtičnikov, ki se jim morate izogibati na stranki stranke. Toda za osebno uporabo še vedno trdna izbira.

11. MotoPress Slider Lite

MotoPress odziven drsnik brez WordPress vtičnika

MotoPress je bil znan po ustvarjanju nekaterih kakovostnih WordPress vtičnikov. MotoPress Slider Lite ni izjema. To je dobra rešitev za ustvarjanje diapozitivov s poudarkom na vizualnih učinkih. Odlikuje ga vmesnik za spustitev “n” spuščanja (ki ga nisem velik oboževalec), odzivna postavitev in premikanje potegnite.

To je trden, lahek vtičnik s podporo za vrste objav, slojev in celo WooCommerce. Druga odlična lastnost je, da lahko drsnike uvozite in izvozite. Nisem še videl nobenega brezplačnega drsnika, ki vam daje to možnost. Če imate več spletnih mest, vendar želite uporabljati iste drsnike ali želite shraniti drsne nastavitve za kasnejšo uporabo, lahko to enostavno storite z MotoPress Slider Lite.

12. Pametni drsnik 3

Smart Slider 3 Free WordPress Vtičnik

Smart Slider 3 je nadaljevanje starejšega in preverjenega vtičnika Smart Slider 2 WordPress. Trdi, da je povsem nov in intuitiven WordPress vtičnik, ki vam omogoča ustvarjanje drsnikov na način, ki ga še nikoli niste videli, s katerim koli brezplačnim drsnikom. Pa poglejmo, kaj je dobro in kaj ne.

Ta vtičnik vam omogoča ustvarjanje diapozitivov YouTube in Vimeo in celo uporabo vaših sporočil v WordPressu in ustvarjanje diapozitivov iz teh, zato sem poskusil tudi sam. Všeč mi je, da obstaja veliko video vadnic o ustvarjanju določenih vizualnih učinkov in dober vodič za začetek. To pomeni, da boste imeli dobro podporo, če se odločite za ta drsnik.

Vendar mi ni bilo všeč dejstvo, da so razvijalci opustili najboljše prakse programa WordPress, ko gre za to, kako stvari izgledajo in se počutijo na nadzorni plošči. Vzelo mi je nekaj časa, da sem se navadil, kako tukaj delujejo stvari. Sploh nisem bil prepričan, da uporabljam WordPress, zdelo se mi je kot neka čudna različica Androida. Poleg tega se zdi lepo podprt in dobro zaobljen vtičnik.

13. Ultimate drsnik

Slider Ultimate Free WordPress Vtičnik

Ultimate Slider je brezplačen vtičnik WordPress s funkcijo samodejnega predvajanja, kjer lahko nastavite tudi zakasnitev drsnika in čas diapozitivov. Uporaba priložene kode [končni drsnik] lahko v svoje objave in strani enostavno vstavite drsnike, ki ste jih ustvarili kjer koli želite.

Ta vtičnik je popolnoma odziven in združljiv z WooCommerce. Omogoča vam ustvarjanje različnih diapozitivov z uporabo kategorij, kot so prejšnji, lahko pa vnesete tudi CSS po meri, da prilagodite videz diaprojekcij. Časovna vrstica bo obiskovalce obvestila, kdaj pričakujejo spremembe diapozitivov.

14. FA Lite odziven drsnik

FA Lite odziven drsnik brez WordPress vtičnika

FA pomeni Featured Article 3.0, ki je drsni vtičnik WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje drsnikov iz vsebine, ki ste jo že objavili. Diapozitive lahko ustvarite iz svojih objav, strani ali vrst objav po meri. Vendar jih ne boste mogli ustvariti iz svojih slik, saj je ta funkcija rezervirana za premijsko različico.

Našli boste vse standardne funkcije, kot so: puščice za krmarjenje in stranizacija, različne postavitve in animacije, drsne teme itd. Obstajajo celo nekatere nestandardne, kot je možnost, da ga vstavite s pomočjo kratke kode, pripomočkov, samodejno ali s pomočjo predloge oznako (funkcija PHP), zato postavitev tega drsnika točno tam, kjer želite, ne bo težava. Moram omeniti še to, da gre za akcije in filtre, tako da boste vsi vložniki WordPress zagotovo cenili ta vtičnik.

V tem vtičniku mi res ni bilo všeč, da je veliko njegovih funkcij rezerviranih za premijsko različico.

15. Drsi karkoli

Potisnite vse, kar je brezplačno za WordPress vtičnik

Brezplačno ustvarite osupljiv drsnik brezplačno s programom Slide Anything. Ta brezplačni vtičnik za vrtiljak in drsnik vključuje enostavne možnosti za dodajanje diapozitivnih slik, besedila, HTML-ja in še več. Z uporabo možnosti Slide Anything zagotovo lahko v nobenem trenutku sestavite odličen, odziven drsnik, ki omogoči dotik.

Ker je bil vtičnik pred kratkim posodobljen za uporabo Owl Carousel 2, so na voljo tudi nove možnosti za neskončno zanko, drsne povezave, CSS3 prevajanje 3D prehodov in osupljive učinke prehoda (kot so flip, zoom, fade, premetavanje, premetavanje in več).

16. Resni drsnik

Resni drsnik brez WordPress vtičnika

Brezplačni dodatek Serious Slider je resnično super možnost, da na svoje spletno mesto dodate drsnike. Ne le da je enostaven za uporabo, ampak je vtičnik tudi SEO prijazen, prevod je pripravljen in popolnoma odziven.

Sestavite neomejeno število drsnikov po meri z nastavitvami za besedilo, gumbe, povezave, sloge videza, učinke prehoda, animacije napisov itd. Serious Slider vključuje tudi enostaven “medijski gumb”, tako da lahko drsnike hitro vstavite v objave in strani z kliknite.

17. Elementor widget za slike

Elementor vtičnik za ustvarjanje strani

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Elementor je tehnično vtičnik za ustvarjanje strani, v brezplačno različico pa vsebuje precej osupljiv vrtiljak slik (če nadgradite na Elementor Pro, vtičnik doda močnejše drsnike za slike in video). Če torej vseeno želite ustvariti postavitve po meri, Elementor že ponuja preprost način za izdelavo preprostih drsnikov slike – dodatni vtičniki niso potrebni. Image Carousel Widget vključuje možnosti izbire stila navigacije, hitrosti, učinka diapozitiva / fadea, samodejnega predvajanja in prekinitve.

The Element ali diapozitivi po drugi strani pa se lahko uporabijo za ustvarjanje čudovitih drsnikov z besedilom, gumbi, celotno širino ali celozaslonsko postavitvijo, učinkom opeklin ken, animacijo vsebine, prilagojenimi prehodi in še več. Ta gradnik je na voljo samo pri Pro, zato ga boste morali najprej nadgraditi.

18. Odzivni Flipbook

Odziven vtičnik Flipbook

Info & DownloadView Demo

Če želite predstaviti spletno brošuro ali revijo, morda ne želite tradicionalnega drsnika. V tem primeru je animirani flipbook absolutno obvezen.

Če želite na svoje spletno mesto dodati animirane flipbooks, ne iščite več kot odziven vtičnik WordPress Flipbook. HTML in jQuery pooblaščata vtičnik, kar pomeni, da si bodo lahko vsi uporabniki ogledali animacije – tudi tiste brez flash predvajalnika. Vtičnik je tudi popolnoma odziven, tako da bodo vaše flipbooks videti na vseh napravah čudovito.

Styling vaših flipbooks je pomembna prednostna naloga, zato so razvijalci vtičnikov dodali impresivno količino možnosti prilagajanja. To vključuje 1.000 ikon, več kot 650 Googlovih pisav in 11 vnaprej določenih slogov knjig. Vstavite v neomejene barve, učinke lebdenja in tri možnosti postavitve in imate odlično priložnost, da sestavite popoln flipbook, ki bo odražal vašo blagovno znamko – še posebej pomembno, če želite, da vaš flipbook pretvori stranke.

Izdelava flipbook-a je neverjetno enostavna: razvijalci so se zelo trudili, da bi zagotovili čim bolj intuitiven vmesnik. To vključuje možnost obsežnega nalaganja, dva načina za ogled strani in čarovnika PDF za takojšnje pretvarjanje datotek PDF v flipbooks.

19. Drsnik Avartan

WordPress vtičnik, ki je odziven na drsnik Avartan

Avartan je enostaven za uporabo brezplačno odziven drsni vtičnik WordPress, ki je opremljen z veliko funkcijami. Na svoje spletno mesto dodajte impresivne drsnike, video drsnike, drsnike vsebine, besedilo in animacije. Vključuje tudi elemente kratke kode in gumba.

Drsnik Avartan omogoča enostaven skrbniški vmesnik s sodobnimi funkcijami, kot so gradnik drsnikov in povlecij, predogled v živo in različne vrste elementov. Vključuje možnosti živahnih diapozitivov za predstavljene strani, objave, vrste objav po meri, predstavnostne slike na spletnem mestu WordPress. Je tudi brskalnik, ki je združljiv z večjimi brskalniki, med drugim Firefox, Opera, Chrome, Safari in IE.

Element elementov Avartan drsnika zajema možnost za samodejno predvajanje videoposnetka, možnost naslednjega diapozitiva na koncu videoposnetka, možnost zančnega videa, celozaslonski YouTube, Vimeo in samostojne videoposnetke HTML5. Poleg tega ima možnost za sliko v merilu, prisili video nazaj, nemi video.

Obstaja 13 vrst prehodov in animacij z dodatkom besedila HTML + Simple, prilagojenim CSS in še veliko več. Izbrati morate samo slike iz svoje knjižnice WP, jih povleciti na določeno mesto, na eni strani nastaviti povezave, diapozitive in SEO polja..

Je progresivni vtičnik za drsnik WordPress, ki se strokovno izvaja tudi na namiznih in mobilnih napravah. Drsnik Avartan prinaša uporabnikom čudovito izkušnjo s stilskimi učinki. To ni samo drsnik – to je nov način za pošiljanje idej!

Zavijanje najboljših brezplačnih vtičnikov za drsnik WordPress

Vsi omenjeni brezplačni drsni vtičniki WordPress trdijo, da imajo intuitiven vmesnik, vendar predlagam, da jih preizkusite sami in si ogledate, kateri ponuja najboljše razmerje med funkcionalnostjo in intuitivnostjo. Ker nobeno WordPress spletno mesto ne uporablja samo enega vtičnika, je treba upoštevati tudi obremenitev, ki jo vsak postavi na svoje spletno mesto.

Upajmo, da bodo informacije v tem članku olajšale določitev, kateri od najboljših brezplačnih vtičnikov WordPress drsnik je pravi za vas. Ne pozabite mi sporočiti, kako gre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map