20 ali najboljši kontaktni obrazec 7 Razširitve in dodatki

20 ali najboljši kontaktni obrazec 7 Razširitve in dodatki

O kontaktnem obrazcu 7 je bilo že veliko povedanega, še več pa je treba povedati. Ali ste na primer vedeli, da obstaja na stotine izjemnih razširitev Kontaktnega obrazca 7? O da, kontaktni obrazec 7 je o-tako lepi dodatki. Govorimo o močnih razširitvah, s katerimi lahko napolnite obrazce na vse vznemirljive načine.


Strinjali se boste, da je kontaktni obrazec 7 zelo priljubljen vtičnik za kontaktne obrazce, kar ima več kot 5 milijonov aktivnih uporabnikov. Sama ga uporabljam, toda do drugega dne nisem nikoli vedela, da te razširitve obstajajo. Izkazalo se je, da lahko obrazec obračam, kjer koli želim, in to je navdušujoče. Počakaj, zdi se, kot da pozabim nekaj pomembnega. O ja, kontaktni obrazec 7 je popolnoma brezplačen.

Če uporabljate kontaktni obrazec 7, dobrodošli na velikem razkritju. Če uporabljate drug vtičnik za kontaktni obrazec, se vidimo v polju za komentar. To trdimo, ker bi radi imeli vaš vpogled v najboljše vtičnike za kontaktne obrazce – brezplačne in premium. Imate najljubši podaljšek kontaktnega obrazca 7? Delite tudi to. Vedno se veselimo vaših povratnih informacij.

To je nenavadno, pojdimo.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Spustite dodatek za nalaganje datoteke Premium Upload za CF7

Povleci in spusti datoteko za nalaganje datotek za CF7

Info & DownloadView Demo

Pri ustvarjanju obrazca obstaja veliko razlogov, zakaj boste morda želeli uporabnikom dovoliti nalaganje priloge. Če želite dodati možnost, da naložite življenjepis o poizvedovanju o zaposlitvi, fotografijah na natečaju ali dnevnikih napak, če želite dobiti podporo ali kaj drugega, je Drop Uploader za CF7 najboljša možnost. Ta enostaven vtičnik naredi vse vaše obrazce bolj uporabne!

Dodajte več polj za nalaganje, določite omejitev števila naloženih datotek, dodajte največjo velikost datoteke in celo omejite vrsto datoteke (preverite Spusti nalagalnika v akciji, da se prepričate sami). Izberete lahko tudi možnost za prikaz sličice datoteke (odlična za slike) in omogočite povleci in spusti ali brskaj za izbiro datoteke za prenos.

Najboljše od vsega, če lahko naložite Drop Uploader na svoj račun Dropbox. Ko uporabniki pošiljajo datoteke, jih prejmete neposredno v določeni podmapi. Obvestilom lahko omogočite neposredno pošiljanje naložene datoteke, povezavo do datoteke ali oboje. Vas skrbi GDPR? Preprosto uporabite možnost Izbriši stare datoteke za prenos, da samodejno izbriše datoteke po določenem številu dni.

Kar zadeva stajling, tudi program Drop Uploader vključuje prilagodljive barvne možnosti za obrobe (plus debelino obrobe), premik letenja, vrstice napredka, naslove in ikone. Druge funkcije vključujejo združljivost med navzkrižnimi brskalniki, nalaganje AJAX, podporo za lokalizacijo in vključeni več prevodov vtičnikov (angleščina, španščina, francoščina, italijanščina, nemščina, ruščina in ukrajinščina).

2. Obrnite se na obrazec 7 brez vtičnika Honeypot

Kontaktni obrazec 7 Podaljšek medu

Samo pripnite to pripono za Honeypot na kontaktni obrazec 7 in tako kot nihče drug imate zaščito pred neželeno pošto. Spet nobene captcha, tako da! Kdo je sploh izumil captcha? Vtičnik deluje kot WPBruiser, vendar vam ni treba namestiti dveh vtičnikov. A to ni sočen del; ta podaljšek kontaktnega obrazca 7 ima eno vlogo in to vlogo čudovito izvrši.

Neželena pošta izpolni vsa polja obrazcev, ker so za to kodirana. Poiskali bodo obrazec za kontaktni obrazec 7 in odpravili svoje obremenitve – neskončne strune smeti in grozljive povezave, ki so za vaš blog tako strupene kot gnilobe povezav (zato morate popraviti prekinjene povezave). Ljudje na drugi strani le izpolnjujejo vidna polja obrazca.

Če na kratko povemo, neželene vsebine sprožijo polja obrazca, ki jih človeški obiskovalci ne vidijo in na obrazcu razveljavijo obrazec. To pomeni, da se neželena pošta izkorenini dolgo, preden pridejo na vašo spletno stran.

3. Kontaktni obrazec WPBruiser 7 Premium Extension

WPBruiser kontaktni obrazec 7 Razširitev

Ja, obstaja razširitev obrazca za stik 7, znana kot kontaktni obrazec 7. Da, in obstaja v WPBruiser. Če živite pod kamnom, vam WPBruiser omogoča, da prekinete neželeno pošto na svojem blogu brez motečih slik captcha. Uporabljam tudi WPBruiser in osebno mislim, da je to eden najboljših antispam vtičnikov. Samo namestite vtičnik in se igrajte.

Prej znan kot Goodbye Captcha, WPBruiser je najboljši brezplačni vtičnik za neželeno pošto. Stvari začnejo postajati bolj vroče s to razširitvijo. Omogoča vam, da v obrazce za kontaktni obrazec 7 dodate spretnost ubijanja neželene pošte WPBruiser. Enostaven za namestitev in konfiguracijo.

Opomba – za uporabo te končnice boste morali namestiti WPBruiser.

4. Obrnite se na obrazec 7 Brezplačnih dodatkov PayPal & Stripe

Kontaktni obrazec 7 Brezplačni dodatek PayPal & Stripe

Vaš kontaktni obrazec ne potrebuje samo zbiranja podatkov o strankah. Daj no, lahko narediš še veliko več, kot bi svoje obrazce spremenil v odjavne strani, če boš moral prodati najbolj prodajano temo ali e-knjigo. Vsekakor je to le eden izmed mnogih načinov, kako lahko uporabite kontaktni obrazec 7 dodatka PayPal.

Če vas najmanj zanima, ta vtičnik ponuja nekaj vrhunskih funkcij, kot so možnost nastavitve imena izdelka, cene in šifre / ID-ja, podpora za vseh 25 valut PayPal, 18 jezikov in samodejno preusmeritev. Še niste slišali; obstaja različica PRO z več funkcijami.

Prodaja prek PayPala s kontaktnim obrazcem 7 je s to razširitvijo le nekaj klikov.

5. Moana Contact Form 7 Builder Premium Vtičnik

Moana Contact Form 7 Builder Premium Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Prilagodite in sestavite obrazce s Kontaktnim obrazcem 7 in razširitvijo Moana builder. Moana omogoča ustvarjanje obrazcev z ustvarjalnikom strani WPBakery. Preprosto uredite postavitev obrazcev z močjo povlečenja in spuščanja! Dodajte stolpce, nova polja in drugo, ne da bi vam bilo treba kodirati.

6. Kontaktni obrazec 7 Razširitev MailChimp

Kontaktni obrazec 7 Razširitev MailChimp

Pozdravimo Renza Johnsona, fanta, ki nam je prinesel kontaktni obrazec 7 MailChimp, ki – če se sprašujete – daje velik napor za oblikovanje seznama. Poleg zbiranja informacij od bralcev lahko uporabniki samodejno naročijo kateri koli vnaprej določen seznam MailChimp.

Ta kontaktni obrazec 7 Razširitev MailChimp je enostavna za uporabo, podpira več seznamov poštnih sporočil in ima polja po meri, potrditveno polje za prijavo na koncu vsakega obrazca in možnosti naročnine za enkratno ali dvojno izbiro. Ta razširitev se redno posodablja in za nastavitev potrebujete manj kot dve minuti.

7. Kontaktni obrazec 7 Razširitev Popup sporočila Premium

Obrazec za stik 7 Popup Message Premium Extension

Info & DownloadView Demo

Naredite, da obrazec za kontaktni obrazec 7 izgleda bolj profesionalno, tako da dodate potrditvena okna in sporočila o uspehu. Tako uporabniki vedo, katere dodatne informacije so potrebne ali če je bil njihov obrazec predložen. Vtičnik vključuje 10 prednastavljenih barvnih shem, ki so vse odzivne.

8. Kontaktirajte obrazec 7 Dodatek za kalkulator stroškov

Kontaktni obrazec 7 Dodatek za kalkulator stroškov Premium

Info & DownloadView Demo

Ponudite storitev po meri? Mogoče spletni dizajn? Eden takšnih oblačil? Arhitekturni načrti? Pregled poslovanja? Ali drugo naročilo ponudbe? Kontaktni obrazec 7 Kalkulator stroškov je preprost vtičnik, ki vašim obrazcem doda možnost ocenjevanja ponudb in ponudbe.

Dodajte potrditvena polja za ceno, izbirne gumbe, spustna mesta ali drsnike. Lahko celo ustvarite davčna polja za odmero lokalnih davkov ali davkov na DDV. Nato ustvarite skupna polja, da dodate izbire. To je odličen način za bolj natančno sliko o tem, kaj stranka potrebuje, in da stranka prejme hiter in preprost citat.

9. Kontaktni obrazec 7 Obrazci z več koraki

Kontaktni obrazec 7 Razširitev obrazcev za več korakov

Uporabniška izkušnja zahteva, da ustvarimo kratke obrazce, ki zajemajo informacije, medtem ko bralčevo traja. Dolge oblike so nobenega. Ne-ne. Ne. Zakaj to? Izčrpavajo jih, ker – v današnjem internetnem svetu, ki ima vseeno čas?

Kaj storiti, če boste morali zbrati več informacij? Morda potrebujete obiskovalce, da izpolnijo anketo, ki presega le osebne podatke. Kako bralca zanimate dovolj dolgo, da izpolni svoje daljše obrazce? Obstaja psihološki trik, ki ga lahko odigrate v svojo korist z izjemno lahkoto in ogromno koristjo.

Trik je v tem, da svoje izrisane obrazce razdelite na več delov, prav to počne ta postopek v več korakih. Vsakemu koraku lahko dodate tudi “prejšnji” gumb, ki ga želite dodati navigaciji. Integracija s kontaktnim obrazcem 7 je preprosta, dolge, a privlačne obrazce lahko ustvarite v nobenem trenutku.

10. Kontaktni obrazec Sedem 7 večstopenjska razširitev

Kontaktni obrazec Sedem 7 večstopenjska razširitev

Info & DownloadView Demo

Ustvarite korak za korakom s kontaktnim obrazcem 7 in dodatkom Več korakov Pro. Tako kot brezplačni vtičnik, ki smo ga pravkar omenili, lahko uporabite Multi-Step Pro, da svoje obrazce naredite bolj intuitivne. To je odličen način za bolj zapletene obrazce za uporabnike.

Zakaj torej izbrati Pro? Zaradi dodanih funkcij za navpično ali vodoravno usmeritev, preverjanje korakov, potrditev zadnjega koraka, oblikovanje po meri (barve, ozadja in besedilo) in drugo. Poleg tega je vtičnik popolnoma odziven, združljiv z brskalnikom in odlično deluje s katero koli temo WordPressa.

11. Kontaktni obrazec 7 Dodatki za skine

Kontaktni obrazec 7 Skins Free Add-on

Kontaktni obrazec 7 sam nima v oddelku za izgled. Toda združite ga z razširitvijo kontaktnega obrazca 7 Skins in imate absolutnega zmagovalca. Ali veste, da koda ni pomembna; lahko preprosto sestavite čudovite obrazce z uporabo širokega nabora predlog in slogov.

Ta podaljšek je zelo uporaben v smislu uporabnosti. Vtičnik vam pomaga ustvariti široko paleto preprostih in zapletenih obrazcev z uporabo vnaprej izdelanih predlog, ki jih lahko prilagodite vsebini svojega srca. Ta razširitev vsebuje dodaten seznam dodatkov, ki jih lahko uporabite za dodajanje dodatnih funkcij obrazcem.

12. Obrnite se na obrazec 7 reCaptcha v2 Free Add-on

Obrazec za stik 7 reCaptcha v2 Free Add-on

Prvotno je kontaktni obrazec 7 vseboval vgrajeno podporo za reCaptcha, vendar je odkar je bila izdana različica 5.1 ta funkcija opustila. Vendar ne skrbite – enostavno ga je dodati z brezplačnim priponom reCaptcha v2. Ta preprost vtičnik znova doda oznako »recaptcha«, tako da lahko polje preprosto dodate obrazcem.

13. Napredni kontaktni obrazec 7 Razširitev DB

Napredni kontaktni obrazec 7 Razširitev DB

Najbolj očitne prednosti shranjevanja predlogov obrazcev v vašo podatkovno bazo WordPress vključujejo centralizirano shranjevanje podatkov in nikoli ni treba preverjati ducatov e-poštnih sporočil, da bi natančno določili potencialne potencialne podatke in kaj podobnega. Napredni kontaktni obrazec 7 DB omogoča neverjetno enostavno shranjevanje podatkov obrazca v zbirki podatkov WordPress in njihovo prikazovanje bodisi znotraj skrbnika programa WordPress bodisi na vašem spletnem mestu z uporabo kratkih kod.

Če imate na svojem spletnem mestu več obrazcev, ne skrbite, ta razširitev ima spustni filter, tako da lahko vsak obrazec izberete neodvisno. Poleg tega je združljiv z več spletnimi mesti. Poleg tega lahko svoje prispevke (vse ali filtrirane rezultate) izvozite na dva načina, vključno s CSV, Excel in PDF.

14. Poročilo o urniku za napredni dodatek CF7 DB Premium

Poročilo o urniku za dodatek CF7 DB Premium

Info & DownloadView Demo

Če izdelate zadnji vtičnik, če lahko dodate dodatek Poročilo o razporedu, lahko nastavite dnevna, tedenska, mesečna ali letna poročila za DB DB z naprednim kontaktnim obrazcem. Ta premijska razširitev je odlična možnost za podjetja in zaposlene posameznike, saj vam lahko prihrani na tone časa. Izberite kateri koli obrazec za povpraševanje, ustvarite dogodke za sprožitev poročanja, izberite stolpce s podatki in dodajte napredne filtre.

Druge funkcije vtičnikov vključujejo vrsto izvoznih datotek (CSV, XLS ali EXCEL), nastavitve e-pošte (do, od in sporočila), razporeditev več dogodkov in združljivost GDPR (Samo nastavite urnik za brisanje zapisov). Če uporabljate DB DB z naprednim kontaktnim obrazcem 7, potem je obvezen dodatek Poročilo o razporedu.

15. Kontaktni obrazec 7 Podaljševanje preusmeritve

Kontaktni obrazec 7 Podaljševanje preusmeritve

Kontaktni obrazec 7 omogoča ustvarjanje preprostega sporočila, ki se prikaže, kadar uporabnik pošlje obrazec. Čeprav je to dobro, lahko veliko več dosežete z namenskimi celotnimi stranmi, ki prispevajo neposredno k spodnji vrstici.

Morda bi obiskovalca lahko preusmerili na stran »Hvala«, ki je usmerjena v potrditev prepoznavnosti blagovne znamke. Morda bi uporabnika lahko poslali na prodajno stran, najbolj prodajani izdelek ali priljubljen del vsebine. Bralce lahko preusmerite na katero koli stran, ki jo želite, odvisno od vas. Za upravljanje preusmeritev morate namestiti brezplačno razširitev za preusmeritev kontaktnega obrazca 7. Vtičnik je enostaven za namestitev in uporabo.

16. Oblikovanje materiala za kontaktni obrazec 7 Free Plugin

Oblikovanje materiala za kontaktni obrazec 7 Free Plugin

Dajte kontaktnemu obrazcu 7 svež videz s podaljškom Material Design. Ta brezplačni vtičnik vključuje nabor enostavnih kratkih kod, ki jih lahko ovijete okoli svojih običajnih polj kontaktnega obrazca, da dodate oblikovanje materialov. Vtičnik vključuje svetlo in temno glavno temo, polja in okvirja, gumb za oddajo, reCaptcha in še več.

17. Pogojna polja za kontaktni obrazec 7

Pogojna polja za kontaktni obrazec 7

S tem brezplačnim podaljškom dodajte zapletena pogojna polja v obrazce za stike. Niste prepričani, kaj so točno pogojna polja? Brez problema – v bistvu so možnosti če-potem-potem. Če na primer ponujate podporo za brezplačne spletne predloge, boste morda želeli sestaviti pogojno, kjer lahko uporabnik izbere CMS, nato pa, če izbere WordPress, lahko izbere temo in na koncu na podlagi teme izbere številko različice. Tako lahko izberejo najbolj natančno možnost za polje.

S pogojnimi polji za kontaktni obrazec 7 lahko ustvarite skupine polj po meri in ustvarite (uganili ste) napredne pogoje. Dodajte vse svoje, če so enake, če niso enake in – kot tudi vse svoje različice.

18. Kontaktni obrazec 7 – Premium Salesforce CRM Integration

Kontaktni obrazec 7 - Premium Salesforce CRM Integration

Info & DownloadView Demo

Salesforce je eden izmed najboljših upravljavcev odnosov s strankami. In preprosto je razbrati zakaj – inovativna platforma vam omogoča, da vidite in upravljate svoj prodajni tok od začetka do konca. S pomočjo vtičnika CF7 Salesforce Integration lahko sledite vodilom od trenutka, ko uporabljajo vaše obrazce.

Preprosto uporabite vgrajene možnosti, da polja polja Obrazec 7 preslikate na svoja polja Salesforce. Po nastavitvi lahko to razširitev uporabite za samodejno dodajanje stikov, primerov in potencialnih strank, ki jih ustvarijo poslani obrazci, na vaš račun Salesforce.

19. Kontaktni obrazec 7 Brezplačni dodatek Google Analytics

Kontaktni obrazec 7 Brezplačni dodatek za Google Analytics

Vsako spletno mesto mora uporabljati Google Analytics za razumevanje prometa na spletnem mestu. Izkoristite pa lahko tudi vgrajene možnosti sledenja dogodkom Google Analytics in preverite, ali obiskovalci uporabljajo vaše obrazce. Z dodatkom Obrazec za kontakt 7 ustvarite kategorijo dogodkov »Kontaktni obrazec«, kontaktni obrazec 7 in nato nalepke dogodkov na podlagi imena obrazca (na primer »Obrazec za stike« ali »Ponudba storitev«).

Z nastavitvijo vtičnika boste lahko videli neveljavne predložitve, neželeno pošto, uspešno poslane ali neuspešne prispevke in drugo, odvisno od nastavitev, ki ste jih izbrali. Odlično deluje tudi, če za WordPress nastavite tudi Google upravitelj oznak.

20. Kontaktni obrazec 7 Prosto razširjanje dinamičnega besedila

Kontaktni obrazec 7 Prosta dinamična razširitev besedila

V obrazec za stike dodajte vnaprej napolnjena polja z brezplačnim Dynamic Text Extension. S tem vtičnikom lahko dodate polja za samodejno polnjenje za URL, informacije o objavi (ID, naslov ali polž), številko izdelka, uporabniške informacije itd..

Preprosto namestite in aktivirajte vtičnik, da začnete uporabljati dinamično razširitev besedila. Vtičnik dodaja nove vrste oznak: dinamična besedilna polja in dinamična skrita polja. Izberite generator oznak in nastavite možnosti za zahtevano polje, ime oznake, dinamično vrednost, pa tudi atribut ID in / ali razreda. Nato vstavite oznako, ko končate.

21. Kontaktni obrazec 7 Dodatek po validaciji po meri

Kontaktni obrazec 7 Dodatek po validaciji po meri

Vašim uporabnikom ni treba izpolniti celotnega obrazca in pritisniti gumba »oddaj« samo, da ugotovijo, da so nekateri podatki, ki so jih posredovali, neveljavni. Glede uporabniške izkušnje si lahko ogledate, kako vam koristi, če lahko bralec sporoči, da informacije, ki jih bodo poslali, niso veljavne. S tem lahko obiskovalci uredite svoje prispevke, namesto da bi šli naprej in naprej.

Obrazec za stike 7 Vtičnik WordPress po meri za preverjanje veljavnosti vam omogoča dodajanje sporočil o napakah po meri. Izberite, kaj naj bodo napake brale za vaša polja – vključno z besedilom, e-pošto, telefonsko številko, URL-jem, izbirnimi gumbi in drugo. To razširitev Kontaktnega obrazca 7 je enostavno namestiti in deluje v več oblikah.

Zaključne besede

Številni uporabniki WordPress-a ljubijo kontaktni obrazec 7. Ponuja vam enostavno, a učinkovito rešitev za kontaktni obrazec WordPress, ki je presežek povprečja. Z dodanimi razširitvami je očitno, da lahko z malo truda dosežete veliko več. Kaj misliš?

Kateri je vaš najljubši vtičnik za obrazec WordPress? Če imate vse o kontaktnem obrazcu 7, katere so vam najljubše razširitve? Wow nas v razdelku za komentarje. Na zdravje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map