20+ najboljših Gutenbergovih tem WordPress

20+ najboljših Gutenbergovih tem WordPress

Kot sem prepričan, že veste, je Gutenberg vgrajen urejevalnik vizualnih vsebin za WordPress, ki temelji na blokih. Omogoča vam, da s pomočjo nekaterih zelo uporabnih blokov pokažete, kliknete in urejate vsebino na svojih objavah in straneh. Kar pa morda ne veste, je, da vedno več razvijalcev tematike v celoti oblikuje WordPress temo okoli Gutenberga.


Seveda, obstaja več WordPress tem z ustvarjalci strani. Ustvarjalci strani olajšajo prilagajanje teme glede na vaše spletno mesto. Na primer, imamo lastno skupno temo, ki uporablja gradnik strani WPBakery, ki je (po našem mnenju) ena najboljših in najbolj prilagodljivih večnamenskih tem. Toda vsi ne želijo 101 možnosti ali elementov ustvarjalca strani. Včasih si želite čisto in preprosto temo z ustreznimi funkcijami za blagovno znamko svojega WordPress spletnega mesta in spremenite nekaj postavitev. Tu zasijejo teme Gutenberg WordPress. Torej, kaj to pomeni za vas? Hitrejša namestitev spletnega mesta, enostavnejše prilagoditve in lažja nastavitev teže vašega spletnega mesta (kar bi vam lahko pomagalo povečati skupno hitrost spletnega mesta).

Da bi proslavili Gutenberg in razbremenili njegovo fleksibilnost, smo sestavili seznam najboljših tem Gutenbergov WordPress. Niso to le teme, ki trdijo, da so »združljive«. Vsaka tema na tem seznamu je bila posebej ustvarjena in oblikovana za sodelovanje z Gutenbergom. Nobena od naštetih tem ne zahteva dodanih vtičnikov za izdelavo strani WordPress. Namesto tega v celoti izkoristijo vgrajeni Gutenbergov urejevalnik in prilagajalnik v živo, ki so del WordPress-a. Torej, začnimo!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Gutentim

Gutentim - Najboljše teme Gutenbergove WordPress

Tema Gutentim uporablja Gutenberg, da vam ponudi veliko možnosti oblikovanja. Začnite s predhodno izdelanimi predstavitvami in vgrajenimi slogi glave po meri. S pomočjo pripomočka za postavitev objave, blokov in možnosti ustvarite portfelj, blog, spletno mesto agencije, ciljno stran in še več. Plus možnosti v prilagajalniku v živo olajšajo spreminjanje barv in pisav. Tema Gutentima vključuje tudi integracijo e-novic MailCHimp, drsnike, postavitve objav in je pripravljena na GDPR.

2. Carrino

Carrino - najboljše teme Gutenbergove WordPress

Oblikujte si popoln blog s Carrino. Ta tema spletnega dnevnika, ki temelji na Gutenbergu, vključuje veliko postavitev objav, stranskih vrstic, možnosti oblikovanja tem in seveda Gutenbergovih blokov, da ustvarite vse, kar boste morda potrebovali. Dodajte predstavljene objave, kategorije, območja junakov, stikala, barve po meri in še več. Poleg tega je tema WooCommerce pripravljena, če želite na spletno mesto dodati trgovino.

3. Podlaga Getwid (brezplačno)

Getwid osnova - najboljše teme Gutenbergove WordPress

Obljubili smo, da teme o tem ne bodo potrebovale drugih graditeljev – toda ta se lahko stavi z Gutenbergovim dodatkom Getwid. Zasnovana tako, da se prilega koščkom sestavljanke, tema Getwid Base se odlično ujema z Gutenbergom in dodatkom Getwid. Ta tema za zagon je preprosta, tako da lahko z več kot 30 dodanimi Gutenbergovi bloki za zemljevide, družbene medije, gumb, drsnik, slikovni okvir, cenovno polje, napredek in več.

4. Gutenote

Gutenote - Najboljše teme v programu Gutenberg WordPress

Ko gre za oblikovanje bloga, potrebujete temo s čudovitimi objavami, odzivnim dizajnom in možnostmi oblikovanja, ki ustrezajo vaši blagovni znamki. Gutenote ponuja vse to v enem enostavnem paketu za namestitev in uporabo. Za hiter začetek uporabite demo uvoznik z enim klikom, izberite 650 ali več Googlovih pisav, dodajte trgovino WooCommerce, ustvarite stran za stike s Kontaktnim obrazcem 7 in več. Poleg tega je tema pripravljena za prevod!

5. Gutenberry

Gutenberry - najboljše teme Gutenbergove WordPress

Tema Gutenberry iz TemplateMonster ponuja čudovite, vnaprej oblikovane možnosti za vaš blog. Uporabite eno od 6 postavitev domače strani, 6 različnih modelov blogov in slogi enojnih objav, da lahko svoj blog hitro dvignete. Poleg tega tema vključuje dodatek ZeGuten za še več blokov, kot so tabela cen, pasica, odštevalni časi, ikone in slika SVG, vrstice napredka in še več.

6. Cesa

Cesa - Najboljše teme Gutenbergove WordPress

Gutenberg ni samo za bloge, ampak tudi za trgovine! S Cesa lahko v nobenem trenutku zgradite minimalistično trgovino za e-trgovino. 5 domačih strani, bližajoča se stran, 4 postavitve trgovin, več kot 20+ blokov po meri (izdelki, pult, Instagram, škatla z ikonami, drsnik in več) lahko oblikujete svojo trgovino, svojo pot. Tema Cesa vključuje tudi hiter pregled izdelka, iskanje v živo, možnosti tipografije, podporo za RTL, mega menije in učinke paralakse..

7. Bimba

Bimba - Najboljše teme v Gutenbergu za WordPress

Bimba je nišna tema za Etsy, kot so obrti, ročno izdelani izdelki, po naročilu dizajni in podobno. In najboljše od vsega – vse temelji na Gutenbergu in dodatku Getwid. Ustvarite osupljive strani s škatlami ikon, galerijami slik, predstavnostnimi drsniki, zavihki, dodatki in še več. Plus Bimba je popolnoma združljiv z WooCommerce, tako da lahko upravljate svojo prodajo, zaloge in pošiljanje neposredno s svojega spletnega mesta.

8. GutenWP (brezplačno)

GutenWP - Najboljše teme Gutenbergove WordPress

Z GutenWP lahko imate čudovit blog v slogu revije z enostavnimi bloki Gutenberg. Tema je opremljena s štirimi zasnovi domačih strani skupaj s funkcijami, kot so predloge v polni širini, stolpci, meniji po meri, drsnik drsnih strani in možnost oblikovanja teme. GutenWP je prav tako pripravljen za prevajanje in združljiv z večino Gutenbergovih blokovskih vtičnikov za še več možnosti urejanja vsebine.

9. Gutentype

GutenType - Najboljše teme Gutenbergove WordPress

Z Gutentype sestavite super zagrajen blog (skupaj s kripto plačili prek Elegro). Ta blog, ki ga poganja Gutenberg, uporablja vgrajene nastavitve urejevalnika, 20+ dodanih elementov CoBlocks in urejevalnik CSS rumenega svinčnika, da bi omogočili številne zasnove spletnega mesta. Gutentype je pripravljen tudi za GDPR, združljiv z WooCommerce, optimiziran za mobilne naprave in na voljo z 12+ že pripravljenimi predstavitvami za začetek.

10. Petotel

Petotel - Najboljše teme Gutenbergove WordPress

Če vodite hotel ali vrt za male živali, je edinstvena tema Petotel odlična izbira. Ne le, da je bila ustvarjena za zelo specifično nišo – bila je zgrajena tako, da je v celoti sodelovala z Gutenbergom. Za ustvarjanje spletnega mesta uporabite samo vnaprej izdelane bloke in vgrajene možnosti. Poleg tega je priložena dodatku Getwid (za 30+ blokov) in vtičniku MotoPress Booking, tako da lahko rezervirate svoje strani.

11. Openlane

Openlane - Najboljše teme Gutenbergove WordPress

Tema Openlane vključuje številne funkcije in vnaprej izdelane postavitve za podjetja. Ne glede na to, ali ste samostojni podjetnik, ustvarili aplikacijo ali vodite agencijo, o kateri boste morda želeli razmisliti Openlane. Tema vključuje 9 osupljivih domačih strani za različne vrste podjetij, demo namestitev z enim klikom, popolno Gutenbergovo integracijo in dobavi vtičnik Openlane Block, ki doda 12+ blokov po meri za užitek pri ustvarjanju vsebine.

12. CoBlocks (brezplačno)

Coblocks - Najboljše teme Gutenbergove WordPress

Govorili smo o priljubljeni razširitvi CoBlocks Gutenberg, toda ali ste vedeli, da obstaja tema, ki jo je treba obravnavati? Ta brezplačna tema je preprosta, vendar ponuja veliko funkcij za izdelavo lastnega bloga, preproste ciljne strani ali celo spletnega življenjepisa. Naložite svoj logotip, dodajte meni po meri, izberite svoje stolpce, dodajte gif, vstavite družabne povezave in še več – vse iz super preprostega Gutenbergovega urejevalnika.

13. Dinova

Dinova - Najboljše teme Gutenbergove WordPress

Gutenberg je odličen tudi za spletna mesta revij, kar lahko jasno vidite v temi Dinova. Ta zanimiva tema vključuje izboljšane možnosti teme, postavitve in sloge objav z močjo Gutenberga. Svoje strani lahko ustvarite s pomočjo 6 blokov, 4 slogov objav, 5 formatov objav (slika, zvok, video, galerija in standard) 3 postavitve glave, 12 stranskih vrstic, neskončno pomikanje in izvrstne preklope.

14. Tipograf

Tipograf - Najboljše teme Gutenbergove WordPress

Typograph je edinstvena tema bloganja, saj je bil zasnovan tako, da izgleda odlično s slikami ali brez njih. Če želite ustvariti vsebino, dolgočasnih fotografij ni treba. In ker uporablja Gutenberg, lahko ustvarite postavitve objav ali strani po meri po meri. Tema sta tudi prevod in RTL pripravljen na kateri koli jezik, ki ga morda uporabljate!

15. Atomski bloki (brezplačno)

Atomski bloki - najboljše teme o Gutenbergovih besedah

Tako kot nekatere druge brezplačne teme na tem seznamu je bila tudi tema Atomic Blocks zasnovana tako, da se je združila z lastnim podobnim imenom Gutenberg. Tema je čista in preprosta, odlično pa izgleda z vsemi dodanimi bloki vtičnika Atomic Blocks. S pomočjo teh dveh strani lahko ustvarite strani s mrežnimi sporočili, prijavo na glasila, pozivi k dejanjem, pričevanja, družabna raba, kapice in še več.

16. Mae

Mae - Najboljše teme v Gutenbergu za WordPress

Tema Mae je usmerjena na mesta dogodkov, konferenc, razstav in seminarjev. In ker je zgrajena okoli Gutenberga, boste imeli brezhibno urejanje, ne glede na to, ali ustvarjate ciljno stran dogodka ali osnovni blog. Uporabite vgrajene funkcije teme za barve, pisave, zidane ali mrežaste postavitve in ikone pisav za nadaljnje oblikovanje svojih strani, da predstavljajo vaše podjetje ali blagovno znamko.

17. Especio

Especio - najboljše teme iz Gutenbergove WordPress

Z uporabo teme Especio ustvarite svoj blog o hrani z bloki WordPress in Gutenberg. Tema se odlično obnese pri vseh Gutenbergovih blokih, vključuje pa tudi bloke po meri za obrazce, gumbe, gradnike, ikone, tabele, spretnosti, zemljevide in drugo. Tema Espacio je tudi združljiva z GDPR, podporo za WooCommerce in integracijo MailCHimp.

18. Hamilton (brezplačno)

Hamilton - Najboljše teme v Gutenbergu za WordPress

Če želite samo portfelj, nekaj lepega in minimalnega, potem je Hamilton odlična izbira. Ta brezplačna tema iz Gutenberga je popoln način za prikaz svojega dela – preprosto in preprosto (dobesedno). Izdelajte svoj portfelj z Gutenbergom in uporabite možnosti teme, da dodate barve ozadja, stran z nadaljevanjem, izberete svetlo / temni način, naložite svoj logotip ali dodate neskončno drsenje.

19. Katelyn

Katelyn - Najboljše teme Gutenbergove WordPress

Katelyn je napredna tema v slogu spletnega dnevnika, ki ponuja čudovit dizajn z Gutenbergovim urejevalnikom za prilagodljive postavitve. Pripravljene za uporabo strani, prilagodljive nastavitve barv, 3 slogi glave, dodatna področja pripomočkov, oglasi po vrstah oglasov, seveda Gutenbergovi bloki pomenijo, da lahko svoj blog ali spletno mesto postavite v nekaj minutah. Tema je tudi odziven, navzkrižno preverjen brskalnik, GDPR pripravljen in optimiziran za delovanje.

20. GutenTag

GutenTag - Najboljše teme Gutenbergove WordPress

Pozdravi GutenTag – elegantno temo treniranja in življenjskega dnevnika. Ta tema uporablja osnovne funkcije WordPressa in Gutenberga, tako da lahko spletno mesto prilagodite brez tone dodatne kode. Obstajajo celo postavitve spletnega dnevnika in portfelja, stran s stiki, vnaprej izdelana oblačila in še več vseh vgrajenih. Tema se odlično obnese tudi z razširitvami Ghost in Kadence Blocks Gutenberg, da vam ponudimo več nadzora nad stolpci, ozadjem, ikonami in svojo vsebino.

21. Dvajset devetnajst (brezplačno)

Dvajset devetnajst - najboljše teme Gutenbergove WordPress

Kako bi lahko sestavili seznam brez lastne WordPress-ove vodilne teme Gutenberg – Dvajset devetnajst. Ta neposredna, osrednja tema vključuje enostavne funkcije, preproste možnosti oblikovanja in seveda možnost uporabe Gutenberga za vse potrebe postavitve objav in strani..


In to je vse zaenkrat! Zgornje teme so vse odlične možnosti, če želite svoje spletno mesto WordPress nekoliko prilagoditi brez veliko truda. Ker je Gutenberg že vgrajen v WordPress in je enostaven za uporabo, vam lahko prihrani tono časa, ko sestavite novo spletno mesto (ali ko osvežite vaš trenutni spletni dnevnik). Poleg tega mnogi razvijalci dodajajo v bloke po meri, tako da je pri Gutenbergu možna skoraj vsaka vrsta spletnih mest. Ne glede na to, ali gre za preprost blog ali popolno trgovino za e-trgovino, upamo, da je ena od naštetih tem prava za vas.

To so le naše osebne najljubše teme iz WordPress-a, ki so jim na voljo Gutenberg, in vemo, da smo verjetno zamudili nekaj dobrih. Če ste uporabili temo WordPress, ki uporablja Gutenbergov urejevalnik in ga ljubite, nam to sporočite. Zelo radi bi na seznam dodali več tem iz Gutenberga!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map