20+ najboljših tem za kripto valute WordPress 2020

15+ najboljših tem za kripto valute WordPress

S toliko novih valut, ki so na voljo na spletu, ne bi smelo biti presenečenje, da so spletni razvijalci ustvarili nišne teme kripto valute WordPress, ki se bodo ujemale. Ne glede na to, ali vas zanimajo Bitcoin, Monero, Litecoin, Ripple, Ethereum ali druga valuta, obstaja brezplačna ali premijska tema kripto valute WordPress, ki je ravno za vas.


Iskali smo visoko in nizko, da bi našli profesionalno oblikovane teme kripto valute WordPress z enostavnimi funkcijami, kot so gradnja strani s povlekom in spustitvijo, kalkulatorji za pretvorbo kripto valute, sledilniki cen kovancev in celo plačilni načini WooCommerce. Te teme so zelo primerne za katero koli finančno ali investicijsko podjetje, začetni kovanec, ki ponuja promocijo ali blog s kripto valutami. Najboljše od vsega – s temi temami vam ne bo treba najeti spletnega oblikovanja. Preprosto namestite in uporabite možnosti teme, da prilagodite svoj dizajn in dodate vsebino. To je to!

V nobenem določenem vrstnem redu so tu naši najboljši izbirniki za najboljše teme o kripto valuti WordPress na spletu. Vključili smo brezplačne in vrhunske teme, da bi vam omogočili večjo izbiro, zato upajmo, da boste ob koncu tega seznama našli svojo popolno temo kripto valute WordPress. Uživajte!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Crypton

Crypton večnamenske teme Cryptocurrency WordPress

Info & DownloadView Demo

Crypton je vrhunska večnamenska kriptovaluta WordPress – ima vse, kar potrebujete za začetek lastnega podjetja. Ta tema vključuje funkcije, ki bi jih kateri koli spletni skrbnik vzljubil, kot so ustvarjalnik strani povlečevanja in spuščanja strani Visual Bakery, ustvarjalec glave in noge, vgrajene vrste objav po meri (za storitve, ekipe in izjave), stranske vrstice po meri in upravitelj barvne sheme. Toda tisto, kar Crypton resnično izstopa, so vgrajene možnosti kripto valute. S pomočjo pripomočkov za kovance prikažite trenutne cene kovancev in začnite svoj zaslužek, dodajte kalkulator menjave valut, tako da bodo vaši bralci ali potencialna klientela videli, v kaj so pripravljeni vložiti, in celo sprejeti kripto donacije ali plačila za svojo trgovino WooCommerce.

2. Bitunit Lite (brezplačno)

Bitunit - Bitcoin Cryptocurrency WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Bitunit Lite je močna in z bogatimi funkcijami predloga WordPress, ki je primerna za uporabo na različnih finančnih in poslovnih spletnih mestih. To je vedno večja rešitev, ki jo z novimi orodji in funkcionalnostmi razširjamo z izdajo vsake nove posodobitve. Tema je integrirana z intuitivnim ustvarjalcem strani Elementor povleci in spusti. Vključuje več stilov glave in noge, ki jih je mogoče spremeniti tako, da se popolnoma ujemajo z vašim osebnim ali poslovnim slogom. Poleg tega Bitunit vsebuje številne uporabne vtičnike in razširitve vrhunske kakovosti. Vsebuje brezplačno JetElements paket. Z njegovo pomočjo lahko na straneh vašega spletnega mesta s samo nekaj kliki predstavite blagovne znamke, objave in drsnike.

3. Crypterio

Crypterio - ICO in Cryptocurrency WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Crypterio je močna in z bogatimi funkcijami bogata tema s kriptovalutami za WordPress, ki bi jo ljubil vsak podjetnik. Tema vključuje uporabne funkcije, kot so vgrajena združljiva ICO bela predprijava, podpora pametnim pogodbam, pripomočki za ceno kovancev, prilagojena postavitev strani s seznamom ICO, odštevanje, ki ga je treba zagnati, kalkulator za pretvorbo valut z menjalnimi tečaji v realnem času in še več. Te možnosti v kombinaciji z nastavitvami oblikovanja stilov v živo na vzhodu, podporo AMP, odzivni drsniki, ustvarjalec strani in združljivost navzkrižnih brskalnikov omogočajo Crypterio odlično možnost za katero koli spletno mesto, usmerjeno v kripto valute.

4. Kripto

Kripto - Bitcoin in Cryptocurrency WordPress tema

Tema Kripto je odlična možnost za blogerje, gledalce in tvegane kapitaliste. Tema vključuje cenovno predstavitev cen kovancev v živo, tako da lahko vi in ​​vaši bralci vedno dobro spremljate spremembe v svojih donosnih naložbah. Želite pomagati tistim, ki so novi v kripto valuti? Tema Kripto vsebuje tudi predloge strani za namenske strani s kovanci, na katerih lahko bralce izobrazite s kovanci (in vključujejo tudi vaše napotnice). Druge značilnosti teme vključujejo namestitev z enim klikom, ustvarjalca domače strani, povleci in spusti, več predstavitvenih datotek, primerjave kovancev, pripomoček za pretvorbo cen, podpora za WooCommerce in prevod.

5. Bitcrypt

Bitcrypt - Teme Bitcoin & Cryptocurrency WordPress

Info & DownloadView Demo

Tema je namenjena uporabi v blogih o kripto valutah in poslovnih mestih. To je v celoti urejena večnamenska WordPress predloga, ki naj bi jo upravljali celo netehniki. Tema je integrirana s programom WPBakery builder, ki omogoča intuitivno nastavitev že pripravljenih postavitev, saj preprosto povlečete in spustite več predmetov. V arhiv za prenos je vključena vrsta vnaprej oblikovanih strani, možnosti postavitve, že pripravljenih elementov uporabniškega vmesnika in vrhunskih tematskih ikon. Tema poteka v popolnoma odzivnem okviru, kar zagotavlja, da bodo vsi deli vsebine enako dobro prikazani na manjših in večjih zaslonih.

6. Kriptično

Cryptic - Cryptocurrency WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Cryptic je ena izmed najbolj prodajanih tematik za kripto valute WordPress. Z množico enostavnih demo predstavitev, vgrajeno funkcijo raziskovanja Bitcoin (za ogled blokov, transakcij in hešesov), vgrajeno menjavo valut in ICO imenik. Tema Cryptic je v celoti združljiva tudi s storitvijo WooCommerce s podporo za plačila z Bitcoin – tako lahko ustvarite nekaj kriptovalut, medtem ko delite koristne informacije o kripto valuti.

7. Dinarček

Dinarcek - Blog o WordPress Bitcoin

Info & DownloadView Demo

Spoznajte Dinarcek – temo blogging o bitcoin in cryptocurrency, pripravljen za začetek lastnega spletnega mesta o naložbah ali upravljanju sredstev. Tema je pripravljena z možnostmi tipografije, logotipom po meri, odzivnimi drsniki in funkcijo CSS3 ter animacijami. Dinarcek pa se na tem ne ustavi – poleg enostavnih možnosti za bloganje obstajajo tudi kripto posebnosti (na primer sledilci valut) in vgrajeni bloki oglasov vam olajšajo promocijo dobička od oglasov iz vaših najljubših kripto valut.

8. Cryplix

Cryplix - Bitcoin Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Uporabite to odzivno predlogo za WordPress, da zaženete celotne bloge s kripto valutami. Cryplix naj bi postal trdna podlaga številnih spletnih vsebinsko bogatih projektov. Popolnoma urejena postavitev je izboljšana s številnimi vnaprej oblikovanimi stranmi, ki jih je mogoče uporabiti za različne namene. Tema vključuje ustvarjalca strani Elementor. Z njegovo pomočjo lahko celo netehniki ustvarijo vsestranske spletne strani brez kode. Zahvaljujoč prvi paradigmi za mobilne naprave se lahko počutite prepričani, da bodo vsi deli vsebine popolnoma dobro prikazani na manjših zaslonih. Kot posebni bonus se brezplačno dodajo vrhunske razširitve in kakovostne slike.

9. Fintech

Fintech WP finančna tehnika in storitve WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Fintech WP je na vrhunskih temah za financiranje in tehnološko kripto valute WordPress s popolnoma prilagodljivimi funkcijami za katero koli spletno mesto, usmerjeno v kripto valute. Uporabite pripravljene predstavitvene elemente, povlecite in spustite ustvarjalca strani Visual Composer, sloge glave in menijev, barvne izbirnike in pisave, da oblikujete popolno spletno mesto. Ko bo vaše spletno mesto pripravljeno, bo ostalo samo še nekaj, da dodate svoje nasvete o naložbah, napovedi za kripto valute in seveda vaše napotitvene povezave ali kode, s katerimi boste bralce usmerili v svoje najboljše kriptovalute.

10. Bitcoinee (brezplačno)

Bitcoinee - Brezplačne teme WordPress Cryptocurrency

Bitcoinee je samooklicana prva brezplačna tema kripto valute WordPress na WordPress.org. To pomeni, da lahko to temo enostavno brezplačno namestite neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress. Tema vključuje stranske vrstice in podnožja, pripravljena na gradnike, ter pripomočke za kripto valute po meri za cene valut (z% navzgor ali navzdol), v živo in prihajajoče ICO ter pretvornik valut v realnem času. Ta tema je popoln način za začetek poslovanja s kriptovalutami.

11. Kripta

Cryption Cryptocurrency in Blockchain WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ko izbirate teme kripto valute WordPress za promocijo ICO, delite nasvete za naložbe v kripto valute ali ponudite svoje svetovalne storitve, da razmislijo o temi Cryption. Ta tema ponuja 4 osupljivo oblikovane predstavitve, ki jih lahko uvozite za hitro izdelavo svojega spletnega mesta. Izberite najljubše, dodajte časovnike odštevanja ICO za odpiranje, pokažite svojo distribucijo tokena, vključite portfelj za prikaz naložbenih strategij in sestavite čudovit blog za kripto nasvete. Tema je tudi prevod pripravljen s podporo za RTL, da lahko ciljate na svoj lokalni jezik.

12. Strokovnjaki

Finančni strokovnjaki Poslovno in svetovanje WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Finance Experts je vrhunska finančna in poslovna tema, zasnovana posebej za finančna podjetja, svetovalce, posrednike in seveda kripto valute. Tema ima 28+ gotovih predstavitev, tako da je enostavno samo pokazati, klikniti in naložiti svoj najljubši predstavitveni del, s čimer prihranite čas za oblikovanje svojega spletnega mesta. Preprosto uporabite vključeno orodje za ustvarjanje strani, da ustvarite neomejeno število postavitev, dodajte trgovino, saj tema vsebuje popolno podporo za WooCommerce ali super blog, poln Bitcoin, Litecoin, Monero in drugih kripto-naložbenih nasvetov.

13. Konsulting

Konsulting - Svetovanje in Bitcoin WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Konsulting je ena najmočnejših tem Bitcoin in cryptocurrency WordPress, ki jo lahko uporabite za začetek lastnega svetovalnega in investicijskega posla. Tema vključuje priljubljene premium vtičnike, kot je WPBakery Visual Composer, odziven drsnik revolucija in močan gradnik Essential Grid. S temi orodji in naprednimi možnostmi skrbniške plošče teme, nastavitvami tipografije, izbirniki barv in pripomočki po meri lahko hitro in enostavno ustvarite svoje spletno mesto s kriptovalutami.

14. TopMiner

TopMiner - Cryptocurrency WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Predloga je namenjena gradnji elegantnih in profesionalnih spletnih strani s kriptovalutami. Vključuje bogato zbirko v celoti urejenih strani in že pripravljenih postavitev. Ni potrebe, da bi ustvarili mobilno različico svojega spletnega mesta, saj je tema zasnovana s prvo paradigmo za mobilne naprave. Nakup predloge prejmete številne impresivne bonuse. Najprej in najpomembneje lahko tweerate že pripravljen dizajn, ne da bi se dotaknili vrstice kode. Paket teme vsebuje tudi številne razširitve vrhunske kakovosti, ki so vključene v ceno teme. TopMiner deluje na Cherry Framework 5, kar omogoča izjemno hitro in enostavno spreminjanje.

15. Fincorp (brezplačno)

Fincorp Brezplačno bančništvo WordPress tema

Ko gre za brezplačne teme WordPress za kripto valute, je Fincorp odlična možnost. Ta tematska tematika vsebuje intuitivne možnosti prilagajanja tem za postavitve, odziven in mobilno pripravljen dizajn, prevodne datoteke in združljivost z WooCommerce, tako da lahko preprosto prodate svoje storitve ali e-knjige za naložbe v kripto valute.

16. c valuta

cTurrency Cryptocurrency WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Če želite prihraniti dodatni denar pri zagonu spletnega mesta s svojimi kripto valutami, vendar obenem dosežete lepo in z bogatimi funkcijami spletni vir, bo cCurrency vaše odlično izhodišče. Vgrajena je z vodilnimi razširitvami WordPressa popolnoma brez stroškov. To sta stran za izdelavo strani WPBaker za razvoj spletnega mesta brez kod in Slider Revolution, da na vaše spletno mesto prinesejo dodatne vizualne sprožilce. Tema je namenjena posebej za bitcoin spletna mesta. Vključuje 30 elementov, ki vam bodo pomagali razkriti predstavljeno vsebino, cene, vrstice napredka, storitve po meri itd. V paket za prenos so vključene 2 različici domače strani.

17. Sledenje

Sledite fleksibilni Cryptocurrency App WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Sledenje je čudovita tema WordPress kripto valute in finančne tehnologije z vključenim gradbenikom vlečenja in spusta v živo in prilagodljivim oblikovalcem obrazcev (ki omogoča ogled sprememb v dizajnu v realnem času in vam daje priložnost, da brez skrbi preizkusite in preizkusite nove stvari). Zasnovana od spodaj navzgor, pri čemer so v mislih podjetja s kripto valutami in finančno tehnologijo, so teme uporabne prednastavljene zasnove za menjavo kripto valut, platformo za trgovanje z bitcoini, digitalno denarnico, ICO ali prodajo žetonov, pri čemer se redno dodaja več. Vse prednastavitve so zgrajene s pozornim detajlom in značilne za nišo kripto valute in finančne tehnologije. Zasluga je tudi WooCommerce združljiva s podporo za številne plačilne prehode, vključno s PayPal, Stripe, kreditnimi karticami in več kot 100 drugimi razširitvami prehodov. Ta tema deluje tudi z mnogimi vtičniki za kripto valute, združljivimi s WordPressom – integracije so prepir.

18. Lymcoin

Lymcoin Cryptocurrency in ICO WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Lymcoin je vrhunska tema, namenjena industriji kripto valut, vključno z blogi, revijami, treniranjem kriptovalut, začetnimi ponudbami kovancev (ICO), trgovino z rudarsko opremo, trgom kriptovalut, rudarsko kmetijo itd. enostavno ustvarjanje postavitev strani po meri Poleg tega z Lymcoin enostavno sprejemate plačila uporabnikov s pomočjo vgrajenega vtičnika ThemeREX Donations. Druge odlične funkcije vključujejo mobilno optimizacijo, en klik demo uvoza, mrežnico podporo, enostavne kratke kode, Googlove pisave, ikone pisave, podporo za prevajanje in enostavne posodobitve.

19. CoinzFactory

CoinzFactory Cryptocurrency WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Če iščete hiter način za izdelavo spletnega mesta za svoj ICO, morate vsekakor razmisliti o CoinzFactory. Ta premijska tema je bila zasnovana tako, da je preprosto oblikovanje ciljne strani. S prilagodljivimi funkcijami, kot so časovnik odštevanja na daljavo, kalkulator menjave kovancev, storitve, mejniki, navidezni pripomočki za kovance, ustvarjalec povleci in spusti strani, animirani drsniki in integracija WooCommerce CoinzFactory je odlična izbira.

20. Ceres

Cenovna kripto valuta in Blockchain News Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Izdelajte svoj blog s kripto valutami in blockchainom s temo Ceres WordPress. Ta sodobna tema v slogu novic in spletnega dnevnika vključuje množico koristnih funkcij, s katerimi si lahko preprosto olajšate delitev naložbenih nasvetov, napovedi ali napovedi, ICO sezname, kripto novice in več super. Izberite med šestimi postavkami člankov za svoje objave in dodajte prihajajoče ICO-je s pomočjo vgrajenega imenika (skupaj s stiliranim koledarjem). Druge značilnosti Ceres vključujejo podporo mrežnice, pripomočke po meri, menije menije, widget za cenik kripto valute, neomejene možnosti barv, združljivost WooCommerce in Contact Form 7.

21. Hoverex

Kripto valuta Hoverex & ICO WordPress

Info & DownloadView Demo

Tema Hoverex je odlična izbira za vaš naslednji projekt kripto valute. Ne glede na to, ali gradite in ciljno stran ICO, blog naložb v kripto valute, mrežo svetovalcev blokov, menjalniške storitve, rudarsko kmetijo ali kaj drugega, je tema Hoverex odlična izbira. Moderna zasnova teme, namestitev z enim klikom, enostavna uporaba vnaprej izdelanih strani, prilagodljivi animirani drsniki, oblikovalec glave in noge, prilagojene vrste objav (storitve, ekipe, pričevanja), ustvarjalec barvne sheme, Googlove pisave, enostavne posodobitve in strokovna podpora so le nekaj od mnogih razlogov, da Hoverex poskusi.

Čas je, da naredite nekaj kripto kovancev s temi temami Cryptocurrency WordPress

Zdaj, ko ste videli naše najljubše teme kripto valute WordPress, primite svojo najljubšo in začnite graditi svoje podjetje! Seveda obstajajo tudi drugi načini zaslužka s kriptovalutami, na primer lahko sprejmete Bitcoin plačila s katerega koli spletnega mesta WordPress (vse, kar potrebujete, je vtičnik). Vendar menimo, da so te teme najboljše za začetek lastnega ICO-ja, svetovanja ali bloga kripto valute.

Potrebujete pomoč pri izbiri med našimi najljubšimi temami kripto valute WordPress? Ali že imate spletno mesto za finance in kripto valute, vendar vaše teme ni bilo na našem seznamu? Spodaj nam zapišite zapis – radi bi se oglasili od vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map