20+ najboljših vtičnikov WordPress za upravljanje oglasov 2020

Danes si bomo ogledali nekaj najboljših vtičnikov za upravljanje oglasov za WordPress. Oglasi vam pomagajo zaslužiti na vašem spletnem mestu. To je brez možganov. Vendar pa vsi blogerji raje ne prikazujejo Google Ads na svojem spletnem mestu. Nekateri raje prodajajo oglasne prostore na svojem spletnem mestu, drugi pa za sponzorirane objave.


Ne glede na to lahko pomagajo naslednji vtičniki. Torej, ni bilo več vašega časa za zaslužek in pridite do njega! Tu so naši najljubši vtičniki za upravljanje oglasov za leto 2019 (ne v določenem vrstnem redu):

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. ADNING (WP Pro Advertising System) Premium WordPress Vtičnik

ADNING (WP Pro Advertising System) WordPress vtičnik

Info & DownloadView Demo

Ko vaše spletno mesto WordPress doseže določeno raven prometa, lahko z zaslužkom oglasov na svojem spletnem mestu zaslužite nekaj resničnega denarja. To ni nič novega in številni internetni tržniki že leta gradijo spletna mesta, ki so zaslužena s prihodki od oglaševanja.

Vtičnik ADNING (prej WP Pro Advertising System) je odlična rešitev za upravljanje in prikazovanje oglasov na vašem spletnem mestu. Obiskovalci pogosteje kliknejo lep, privlačen oglas, prav?

Več vrst oglasov

ADNING ustvarja oglase, ki jih je mogoče klikniti, s šestimi osupljivimi vrstami oglasov:

 • Standardni oglasi: prikazano znotraj vaše vsebine ali na področjih gradnikov
 • Leti v oglase: v spodnjem desnem kotu zaslona potisnite pogled
 • Pojavni oglasi: skočite ven na obiskovalce, da ustvarite največ pozornosti
 • Vogalni stroji: zgornji desni kotiček vašega spletnega mesta je “olupljen” nazaj, da se razkrije oglas
 • Oglasi v ozadju: za vašo vsebino stoji oglas na celotnem zaslonu
 • Oglasi za novice: se integrira s MailChimp-om za postavljanje oglasov v e-poštne novice, poslane na vaš seznam

Lahko se igrate z različnimi vrstami oglasov, dokler ne najdete tistih, ki ustvarijo največ klikov. Po mojem mnenju pa vogalni stroji in oglasi v ozadju izgledajo osupljivo.

Oglasi za WP Pro Advertising Advertising

Na svojem spletnem mestu lahko postavite oglase različnih oblik in velikosti, tako da lahko potencialno unovčite katero koli območje svojega spletnega mesta. To vključuje “mrežo oglasov”, ki vam omogoča prikaz več pasic v enem oglasnem prostoru. Vtičnik podpira kratke kode, okvirje in gradnike, kar vam ponuja različne načine za postavljanje oglasov na vaše spletno mesto.

Če želite preprečiti, da bi obiskovalci trpeli zaradi zaslepljenosti oglasov – katastrofa, če so oglasi vaš glavni način zaslužka – lahko vtičnik tudi zasuka vaše oglase z uporabo osupljivih animacij prehoda. ADNING je združljiv tudi z več glavnimi vtičniki, med katerimi sta predvsem Visual Composer in Slider Revolution. To pomeni, da lahko oglase postavite kamor koli na postavitev po meri ali celo znotraj drsnika. Vtičnik je popolnoma odziven, ga je enostavno enostavno konfigurirati in vključuje podrobno analitično funkcijo za sledenje uspešnosti oglasov.

2. AdSense Plugin WP QUADS (Freemium)

WP QUADS za AdSense Plugin

AdSense Vtičnik je verjetno najpreprostejša integracija Google AdSense v vaše WordPress spletno mesto. Z brezplačno različico vtičnika lahko na svojem mestu WordPress prikažete oglase v več regijah, vključno z:

 • Pripomočki stranske vrstice
 • Začetek, sredina in konec objave
 • Po oznaki „več“,
 • Po slikah v objavah

Za prikaz oglasa preprosto prilepite delček kode Google AdSense v gradnik. V objavo lahko vstavite oglase med vsemi odstavki s pomočjo odrezki.

Vrhunska različica vtičnika WP QUADS Pro vključuje dodatne kul funkcije, kot so:

 • AMP oglasi ki prikazuje oglase v različicah AMP vaših strani (oglejte si naš vodič o začetku AMP v programu WordPress)
 • Odzivni oglasi – tako da bodo oglasi v sliki pikslov popolni v telefonih, tablicah in namiznih računalnikih.
 • Pogoji vidnosti – ki omogoča selektivno prikazovanje oglasov v mobilnih, tabličnih računalnikih ali namiznih računalnikih ali v njihovi kombinaciji.

Cene se začnejo pri 49 EUR na licenco za eno stran in prihajajo s 30-dnevnim oknom vračila, zato je dobra izbira za podobne tržnike in blogerje.

3. Vtičnik FreP vtičnik WordPress

WordPress Ad Widget Brezplačni vtičnik

WordPress Ad Widget je resno preprost vtičnik, ki vam omogoča prikazovanje Google Ads in oglasov po meri na svojem mestu WordPress. Če bi na svojem spletnem mestu prodajali oglasne točke, bi strankam lahko ponudili različne možnosti. Kako? Z več kot 55 formati oglasov lahko oglašujete Facebook strani, Instagram profile in številne druge.

4. Sam Pro Free WordPress Vtičnik

Sam Pro Free WordPress Vtičnik

Brezplačna izdaja Sam Pro prikazuje oglase z vrtenjem pasic. Kar pomeni, da vtičnik iz kopice oglasov pobere oglas in jih prikaže na vašem spletnem mestu. Nabiranje češenj pa temelji na prožni logiki, ki izračuna težo oglasa (ali prednostno nalogo) in vnaprej določene omejitve. Z vnaprej določenimi omejitvami lahko selektivno prikažete oglase na določenih straneh, objavah, kategorijah, vrstah objav po meri itd. Prav tako lahko načrtujete in omejite prikazovanje oglasov glede na število prikazov klikov.

Vrhunski dodatki vključujejo pojavna okna in vgradne oglase ter geografsko ciljanje. Osebno ne bi uporabljal pojavnih oglasov ali vstopov, razen če gre za okrožnico za prijavo na glasilo, po možnosti z brezplačno e-knjigo ali podobno ponudbo.

5. AdRotate brezplačni vtičnik WordPress

AdRotate brezplačni vtičnik WordPress

AdRotate omogoča enostavno upravljanje oglasov. Prikažete lahko lastne oglase ali iz omrežij tretjih oseb, kot so Google AdSense, DoubleClick itd. AdRotate omogoča občasno načrtovanje oglasov in natančno izračuna klike / prikaze ter prikaže najuspešnejše oglase na vašem spletnem mestu.

Vrhunska različica vključuje odlične funkcije, kot so geografsko ciljanje, odkrivanje zaviralcev oglasov in druga orodja, ki vam omogočajo enostavno prodajo in upravljanje več oglaševalskih akcij. Cene se začnejo pri 29 EUR za licenco za posamezno spletno mesto in imajo vrhunsko podporo.

6. WP Bannerize Pro – Brezplačni vtičnik WordPress

WP Bannerize Pro

Če se večina oglaševanja po meri izvaja prek pasic, ki niso Adobe Flash, je WP Bannerize Pro vaš odgovor. Vtičnik ustvari vrsto objave po meri, imenovano “Pasice”. To vam omogoča ustvarjanje pasic, kot bi ustvarili objavo ali stran.

Če želite ustvariti pasico, najprej naložite / uvozite sliko pasice in izberite, če želite slediti vtisom in CTR, nato pa objavite pasico. Ko končate, se ustvari koda kratkega pasica. Zdaj lahko pasico prikažete v kateri koli objavi, strani ali widgetized območju s pomočjo kratke kode.

Dodatne funkcije vključujejo geografsko ciljanje, omejitve IP, ciljanje oglasov na podlagi vlog in popolnoma zloženo analitično ploščo.

7. WP Advertize It (brezplačno)

WP Advertize It Free Plugin

WP Advertize To je vaš standardni vtičnik za upravljanje oglasov, ki vam omogoča prikazovanje oglasov tretjih oseb iz Google AdSense, pa tudi samooskrbljenih oglasov. Za prikaz oglasov lahko izbirate med več kot 10 mesti, vključno s pripomočki na stranski vrstici. Poleg tega vam vtičnik omogoča tudi onemogočanje oglasov v določenih vrstah objav, oznak, IP naslovov, avtorjev objav itd.

8. Napredni oglasi – Upravitelj oglasov in AdSense

Napredni oglasi Brezplačni vtičnik

Napredni oglasi so vaš vtičnik za upravljanje oglasov s številnimi uporabnimi funkcijami, od osnovnega ustvarjanja oglasov, do prikazovanja oglasov tretjih oseb, do geografsko usmerjenega, zelo prilagodljivega oglasnega omrežja. Z naprednimi oglasi lahko na podlagi svojih obiskovalcev sestavite, prikažete, konfigurirate, filtrirate in ciljate oglase.

Celoten opis brezplačnih funkcij, ki so na voljo na strani repozitorij WordPress vtičnika – predlagam, da ga na hitro preberete, preden se premaknete na naslednji vtičnik na tem seznamu.

Napredni oglasi imajo na voljo tudi vrsto vrhunskih dodatkov, kot je prodaja oglasov, s pomočjo katerih lahko prodajate oglasna mesta na svojem spletnem mestu. Premijska različica omogoča bistvene funkcije, kot so napredna aj-injekcija, inovativna področja umeščanja oglasov, kot so stranska glava ali plavajoči oglasi in še veliko več.

Cena za vrhunsko kopijo vtičnika se začne pri 29 EUR za Advanced Ads Pro (licenca za eno spletno mesto) ali 69 EUR za paket Advanced Ads Bundle, ki vključuje vse dodatke in prihodnje posodobitve.

9. AWPCP – Oglasi Brezplačni vtičnik WP

AWPCP - Oglasi brez dodatkov

Drug vtičnik WordPress Classifieds je vaš klasični vtičnik, zasnovan tako, da na spletnem mestu WordPress prikazuje spletno mesto z bogatimi funkcijami. Po oglasih lahko iščete po državi, državi, uporabniškem imenu ali ključni besedi. Poleg tega lahko prikažete oglase iz storitve Google AdSense. Oglejte si celoten seznam funkcij za zagon strani z oglasi WordPress.

Številni premium moduli, kot so integracija plačilnih prehodov Authorize.net in PayPal, upravitelj kampanj in modul kuponov, med drugim lahko pridejo zelo priročno za upravljanje spletnega mesta z bogatimi oglasi.

10. Napredni oglaševalski sistem Brezplačni vtičnik

Napredni oglaševalski sistem Brezplačni vtičnik

Napredni oglaševalski sistem med drugimi funkcijami podpira več oglaševalskih spotov, rotacijo oglasov in načrtovanje oglaševalskih akcij ter prag proračuna. Oglase lahko prodajate na podlagi CPM, CPC in CPP. Vrhunska različica vtičnika podpira filtrirne oglaševalske akcije, AJAX nakladalnik, napredno načrtovanje in lepe grafikone v razdelku za analitiko in statistiko.

11. Brezplačni WordPress vtičnik za brezplačno oglaševanje

WordPress vtičnik za unovčevanje oglaševalskih oglaševalcev

Ad Inserter Pro je edini vtičnik za WordPress, ki ga potrebujete, da na spletno mesto WordPress vstavite katerokoli kodo: oglase, pasice, pripomočke, obrazce, sledilno kodo, kodo glave / spodnje novice, kratke kode itd. Podpira praktično vse WordPress položaje, ki so na voljo za samodejno vstavljanje: pred / po objavi, pred / po vsebini, pred / za odstavkom, pred / po odlomkih, med objavami na straneh spletnega dnevnika in če ima vaša tema neko posebno postavitev, lahko uporabite ročno vstavljanje prek kode kode, pripomočka ali klica funkcije PHP.

Ad Inserter Pro je še posebej dober pri vstavljanju oglasov, kot sta AdSense in Amazon. Za vsak blok lahko izberete številko odstavka (ali relativni položaj na strani) in poravnavo. Določite lahko tudi možnosti potrditve, da se izognete vstavljanju oglasov v bližini slik ali glav. Amazon Native Shopping Ads lahko naredi kontekstualne in prikaže izdelke, povezane z vsebino strani. Ad Inserter Pro podpira razporejanje oglasov, rotacijo oglasov in ciljanje GEO na ravni države (deluje tudi s predpomnjenjem). Različne oglase lahko tudi prikažete na različnih napravah (namizni računalnik, tablični računalnik, telefon), za posamezne strani ali objave pa lahko določite izjeme, kjer oglasov ne bi smeli vstavljati. Obstajajo tudi dodatne možnosti za večstranske namestitve za omejitev nastavitev na podstrani.

Odpravljanje napak pri vstavljanju kode je tam, kjer zasije Ad Inserter Pro. Obstaja veliko funkcij, s pomočjo katerih lahko ugotovite, zakaj koda ni bila vstavljena. Na vsaki strani si lahko ogledate položaje za samodejno vstavljanje, vizualizirate oznake HTML ali poudarite vstavljene kode (oglase) za lažjo konfiguracijo umestitve oglasov. Obstaja tudi podroben dnevnik vstavljanja, kjer najdete informacije, zakaj neki blok ni bil vstavljen. In končno si lahko vsak blok kode ogledate v oknu, kjer lahko prilagodite poravnavo in slog s pomočjo vizualnega urejevalnika CSS.

In ugani kaj? Amazon uradno potrdi Ad Inserter, da v objave v WordPressu doda oglase Native Shopping. Ad Inserter Pro se začne pri 20 USD (za dvojno licenco spletnega mesta), kar vam omogoča prikazovanje geografsko usmerjenih oglasov in med drugim uporabne funkcije podpira črni seznam IP..

12. WP-Vstavite brezplačni vtičnik WordPress

WP-Vstavite brezplačni vtičnik WordPress

WP-Insert je daleč eden najboljših brezplačnih vtičnikov za upravljanje oglasov. Podobno kot večina vtičnikov v tej kategoriji tudi WP-Insert podpira več oglaševalskih omrežij, kot so Google AdSense, Clickbank itd. Vendar pa za razliko od drugih vtičnikov ponuja brezplačno geo-ciljanje, kar pomeni, da lahko AdSense oglase prikažete obiskovalcem iz ZDA in Clickbank oglasi obiskovalcem Združenega kraljestva. Druge zanimive funkcije vključujejo integracijo Google Analytics, prikazovanje pravnih obvestil, testiranje delitve oglasov in dinamično prikazovanje oglasov na sredini katerega koli članka.

13. Corner Ad Free Vtičnik

Kotiček brez brezplačnega vtičnika

Corner Ad je preprost vtičnik za upravljanje oglasov, ki prikaže oglas v zgornjem levem (ali desnem) mestu mesta WordPress. Zasnovan je kot minimalno invaziven, da prepreči slabo uporabniško izkušnjo. Ko uporabnik premakne miško nad oglas, se odpre in prikaže oglas v celotnem prikaznem polju. Takoj, ko miško odstranimo, se oglas vrne v prejšnji jaz. S pomočjo tega vtičnika lahko prikažete pomembne napovedi, prihajajoče promocije ali izvedete “tajno prodajo”.

14. Meks Easy Ads Widget za WordPress

Meks Easy Ads Widget za WordPress

Meks Easy Ads Widget je preprost vtičnik, ki omogoča prikaz neomejenih oglasov v pripomočku. Izberete lahko omejeno število oglasov na ogled, zavrtite oglase in naključno določite vrstni red prikaza oglasov. Določite lahko tudi svojo velikost po meri ali pa izberete več vnaprej določenih (in standardiziranih) velikosti oglasov.

15. Brezplačni vtičnik Google AdSense

Brezplačni vtičnik Google AdSense

Google AdSense by BestWebSoft je še en vnos na strani vtičnika pro-AdSense z možnostjo neposrednega uvoza oglasov iz vašega računa AdSense in njihovo prikazovanje v več regijah vašega spletnega mesta, vključno z objavami, stranemi in pripomočki stranske vrstice.

16. Ads Pro Premium WordPress Advertising Manager

Ads Pro Plugin - večnamenski WordPress Advertising Manager

Info & DownloadView Demo

Ads Pro Plugin – večnamenski WordPress Advertising Manager je drugi najbolj prodajani vtičnik WordPress za upravljanje oglasov na CodeCanyonu. Preprosto povedano, pomaga upravljati svoje oglase na svojem mestu WordPress. Vtičnik podpira filtrabilne oglase na podlagi kategorij, oznak in naprav. Konfigurirano je lahko za prikazovanje oglasov samo potem, ko so obiskovalci preživeli določen čas na spletnem mestu in omejili, kolikokrat se oglasi prikazujejo uporabniku na sejo. Končno ima na voljo ciljno usmerjene oglase z 20 različnimi slogi prikazovanja, ki jih lahko postavite na več kot 25 različnih umestitev.

Če želite ustvariti samooskrbno oglaševalsko platformo, vam vtičnik omogoča prodajo treh različnih modelov obračunavanja – CPC (cena na klik), CPM (cena na 1000 prikazov) in CPD (cena na dan). Podprti prehodi za plačila vključujejo Stripe, PayPal, WooCommerce in Bančno nakazilo.

17. Aparg SmartAd – Premium WordPress Vtičnik za upravljanje oglasov

Info & DownloadView Demo

Aparg SmartAd je še en močan kandidat za vtičnike za upravljanje oglasov. Opazne funkcije vključujejo 75+ pojavnih in vdelanih animacij, 25 regij umestitve oglasov in 5 podprtih vrst oglasov, vključno s sliko, video, Flash, kodo in iFrame. Podobno kot večina vtičnikov tudi ta podpira rotacijo oglasov in napredne možnosti filtriranja na podlagi oznak, kategorij itd. Poleg tega podpira tudi filtriranje glede na jezik.

Vtičnik podpira tudi tri vrste oglaševalskih akcij – ozadje, pojavne oglase in vdelane oglase. In priložena je napredni nadzorni plošči za statistiko. Funkcija izvoza v PDF je zelo primerna pri deljenju poročil s kupci oglasov. Oglase lahko načrtujete in konfigurirate samodejno zaustavitev oglasov na podlagi datuma, ogledov in klikov.

18. AdPlugg Free WordPress Vtičnik

Brezplačni WordPress vtičnik AdPlugg

AdPlugg integrira storitev upravljanja AdPlugg v WordPress. Zamislite AdPlugg kot spletno platformo za upravljanje oglasov SaaS. Na centralizirani nadzorni plošči lahko konfigurirate in razporedite več oglasov, nastavite vrtenje oglasov in pasic, sledite kliki in druge statistike – za vsa vaša spletna mesta. Če imate več spletnih mest (deluje na WordPressu ali drugih rešitvah za upravljanje vsebine), AdPlugg lahko na teh platformah prikazuje tudi oglase prek svojih vtičnikov!

Vtičnik je brezplačen do 100.000 prikazov na mesec in podpira samo slikovne oglase. Plačani načrti se začnejo pri 10 USD na mesec in podpira več vrst oglasov, vključno z videoposnetki, vmesnimi oglasi, oglasi tretjih oseb (Google AdSense itd.) In še več.

19. Vtičnik Premium WordPress Dynamic Key Insertion Premium

Info & DownloadView Demo

Če imate oglaševalske akcije AdWords z dinamičnimi ključnimi besedami, potem je ta namenjena vam. Za tiste, ki ne veste, kaj je to, Google AdWords omogoča, da določene dele besedila oglasa zamenjate z uporabljeno ključno besedo za iskanje.

Recimo, da oglašujete oglas s ključnimi besedami usnjene torbe za iphone. Če kdo išče etuiji za iphone iz rdečega usnja, vaš oglas bi se prikazal, če bi vaš oglas ohranil srednje ujemanje. Zdaj bi Google z vstavitvijo dinamičnih ključnih besed vaš oglas spremenil tako, da je dodal ali zamenjal kopijo oglasa z iskano ključno besedo. V našem primeru beseda rdeča bi bilo dinamično vstavljeno v besedilo oglasa.

Zamislite si isto s svojo ciljno stranjo. Če obiskovalec prispe na vašo ciljno stran iz določene iskalne ključne besede, bi vtičnik WordPress Dynamic Dynamic Key Word dinamično spremenil kopijo ciljne strani in vključil isto ključno besedo.

Kako se to lahko uporablja v upravljanju oglasov?

Če na svojem spletnem mestu prodajate oglase na osnovi CPA, pridobivanje hiper ciljanih klikov iz programa Google AdWords izboljša vaše možnosti za konverzijo.

20. Oglasi Detector Ultimate Premium WordPress

Info & DownloadView Demo

Preprosto povedano, vtičnik Oglasni detektor Ultimate vam omogoča prikaz ali skrivanje vsebine na vašem spletnem mestu, odvisno od tega, od kod prihaja uporabnik. Viri, ki jih je mogoče zaznati, vključujejo iskalnike, kot sta Google in Yandex; oglasne mreže, kot so Google Ads in Yandex Ads; in družbena omrežja, kot so Facebook, Twitter, Reddit, Tumblr itd.

Zdaj lahko s tem vtičnikom za svoje Facebook oboževalce pokažete drugo stran in drugo za svoje sledilce Pinterest.

21. Vstavite objavo brez oglasov vtičnik WordPress

Vstavite objavo brez oglasov

Insert Post Ads je zelo preprost, a učinkovit vtičnik. Preprosto vstavi vaše oglase AdSense AdSense med odstavke v vaših objavah in na straneh. To je učinkovit način za samodejno vstavljanje oglasnih kod tretjih oseb v katero koli objavo, stran ali vrsto objave po meri. Obstajajo možnosti za umestitev oglasov glede na vsebino in samodejno vstavljanje Googla AdSense.

Zaključek najboljših vtičnikov za upravljanje oglasov WordPress

Oglasi so eden najpreprostejših načinov za zaslužek na vašem spletnem mestu. Prodaja oglasnih prostorov na vašem spletnem mestu je odličen način za povečanje vašega zaslužka in ima veliko koristi. Tu so moji najboljši trije razlogi za ljubezen do poslovnega modela:

 • Prodaja oglasnih prostorov vam omogoča izbiro oglasov, ki bodo prikazani na vašem spletnem mestu. To vam daje svoboda za nadzor uporabniške izkušnje vašega spletnega mesta.
 • Če na primer vodite blog o modnih ali nasvetih za ličila, lahko prikažete oglase za izdelke, ki so neposredno povezani z vašim spletnim mestom / podjetjem. To lahko potencialno izboljša stopnjo klikov oglasov, ki so postavljeni na vašem spletnem mestu.
 • Bolj ko je vaše spletno mesto bolj ciljno usmerjeno, večji kliki (in konverzije) bodo prejeli vaši oglasi. Kupci vaših oglasov so zadovoljni, ohranite uporabniško izkušnjo nedotaknjeno in na koncu zaslužite tono denarja.

Podobno kot pri prodaji oglasnih prostorov, drugih oblik subtilno Oglas vključuje sponzorirane objave in priporočila za izdelke v člankih vašega spletnega dnevnika. Etično nikoli ne sponzorirajte izdelka, ki ga osebno niste preizkusili / preizkusili. Tako tvegate, da boste izdali zaupanje bralca. In s to opombo zavejmo to zabavo!

Kateri je vaš najljubši vtičnik za upravljanje oglasov? Ali smo izpustili kakšen osupljiv vtičnik? Sporočite nam v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me