20+ najboljših WordPress portfeljev in galerijskih vtičnikov v letu 2020

Najboljši WordPress portfelj in vtičniki za galerijo

Če ste ustvarjalni ustvarjalec, bo pri zagotavljanju dela eden najpomembnejših dejavnikov izkazovanje kakovosti vašega dela. Tako je prikazovanje vašega dela v elegantnem portfelju bistveno.


Privzeta različica WordPress-a vam omogoča dodajanje slik v objave in strani, vendar je to precej omejeno – če resno želite privabiti nove odjemalce, je preprosto ne boste zmanjšali. Ne pozabite: če trdite, da ste poklicni, kreativni posameznik, potem potrebujete profesionalni videz, kreativni portfelj, kajne?

Dobra novica: za WordPress so na voljo številni odlični vtičniki za portfelj, ki vam omogočajo, da sestavite čudovito predstavitev za svoje delo. Mnogi od njih so prijazni začetnikom in imajo dovolj možnosti za prilagajanje, da lahko vaš portfelj postane vaš. Danes vam želim predstaviti 20+ mojih najljubših dodatkov za portfelj.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Bistvena mreža

Osnovna mreža

Info & DownloadView Demo

Essential Grid se predstavlja kot vsestranska rešitev za gradnjo omrežja z neomejenimi možnostmi. To je vsestranski vtičnik WordPress, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje zidanih postavitev mrež za bloge, portfelje, galerije, trgovine in drugo.

Prikazovanje vsebine kot zidane mreže je enostavno. Samo namestite Essential Grid. Vtičnik deluje z večino vrst vsebine – objavami, stranmi, portfelji in celo z vašo trgovino WooCommerce. Svojo izbiro lahko še natančneje določite v določene kategorije ali oznake, določite prioritetno objavo in izberete tudi velikost izvorne slike.

Ko se odločite, katero vsebino želite prikazati kot mrežo, je čas, da prilagodite videz vsebine. Essential Grid ima veliko vnaprej izdelanih kož, ki jih lahko uporabite, da bo vaša mreža z vsebinami videti čudovita. Z vizualnim urejevalnikom kože pa lahko uporabite tudi nekaj povsem po meri. Vsaka koža ima svojo postavitev in slog prekrivanja, od katerih so mnogi animirani. Ko končate z ustvarjanjem mojstrovine, lahko preprosto dodate mrežo po meri v katero koli objavo ali stran. Vtičnik ustvari enostavno uporabo kratke kode za vsako mrežo, ki jo ustvarite. To preprosto prilepite na katero koli ustrezno objavo, stran ali gradnik. Vsa omrežja so popolnoma odzivna in jih lahko obiskovalci filtrirajo – to možnost lahko vklopite ali izklopite.

Essential Grid je osupljiv vtičnik WordPress za izdelavo omrežij, ki dodaja odlične funkcije v katero koli temo WordPressa. Z dodatnimi možnostmi za postavitve (v škatli, celotne širine ali na celotnem zaslonu), združljivostjo WooCommerce, meta-možnostmi po meri in še več, za katere ste prepričani, da imate radi Essential Grid!

2. Popločane galerije JetPack (brezplačno)

Popločane galerije JetPack Free WordPress Vtičnik

Če želite raje prost vtičnik za prikazovanje portfelja na privlačen način, ne glejte dlje kot JetPack. WordPress-ov lastni vtičnik za vse v enem vključuje vgrajeno podporo za oblikovane galerije. To omogoča preprosto dodajanje galerij na vaše spletno mesto (morda ni potreben nov vtičnik, če ste ga že namestili).

Galerije Jetpack vključujejo nekaj stilov (ploščice, kvadrati, krogi), več možnosti stolpcev, širine po meri in neobvezen pogled posamezne galerije slik. Tudi portfelji so popolnoma odzivni. Ko aktivirate funkcije galerij s ploščicami Jetpack, preprosto vstavite galerije v objave, kot so običajne – le da bodo oblikovane (samodejno) v skladu z vašimi nastavitvami Jetpack.

3. Rešetka

Grid - odziven vtičnik za WordPress

Info & DownloadView Demo

Grid je eden najmočnejših graditeljev, ki je ustvaril svojo galerijo fotografij po meri ali mrežo portfelja (čeprav jo lahko uporabite za izdelavo svojega spletnega dnevnika, strani osebja, pričevanj in celo trgovine WooCommerce). Z mrežo niste omejeni na določeno število slogov – lahko ustvarite svoje iz nič. S pomočjo graditelja kože izberite pisave po meri, uredite stanje kazalca, izberite medij, dodajte animacije, določite odlomke in spremenite velikost elementov. Nato svoj slog nanesite na mrežo, zidanje ali upravičeno postavitev.

Ampak to še ni vse. Grid vključuje tudi predvajani predogled v živo, podpira obliko po meri po meri, integrira se z WPML (za prevode), vključuje nastavljive vrstice in stolpce ter celo mreže s širino / višino. Poleg tega so podprti številni predstavnostni formati, vključno z html, Vimeo, Youtube, SoundCloud in seveda slikami.

4. Oblikovalec portfelja in galerij

Oblikovalec portfelja in galerij za WordPress

Portfolio Designer je še ena odlična možnost, če želite ustvariti svoj portfelj ali galerijsko zasnovo. Samo namestite vtičnik in uporabite vključene možnosti, da sestavite svoj popoln portfelj. Izberite mrežo, zidanje, drsnik ali utemeljite postavitev s pagiranjem, naloži več ali samodejno naloži. Dodajte naslovne povezave, obrobe, polja senc in barve po meri. Izbirate lahko med 50+ učinki slike in levo. Portfelsko oblikovanje je tudi popolnoma odzivno in združljivo z navzkrižnimi brskalniki.

5. NextGen Gallery by Imagely

NextGen Gallery by Imagely

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Galerija NextGen z več kot milijonom prenosov lahko ureja tako preproste fotogalerije kot tudi napredne strokovne potrebe. V nekaj minutah lahko ustvarite čudovite albume. Vtičnik lahko naloži fotografije v serijah, kar vam pomaga razvrstiti in razdeliti v skupine. Na zavihku Galerija na nadzorni plošči lahko spreminjate velikost, barvo, slog, učinke svetlobne plošče, čas, prehode in upravljate vse nastavitve.

NextGen je odziven in je združljiv z večino tem. Omogoča vam urejanje sličic, uvoz metapodatkov in prilagajanje svetlobnega polja. Na straneh albumov lahko oštevilčite, dodate besedilo, vodni žig in zunanje povezave na slike. Ne samo to, galerije lahko zaščitite z geslom tako, da ponovno zaidete v izvorne funkcije WordPressa.

Brezplačni vtičnik obiskovalcem omogoča, da si slike ogledajo kot diaprojekcije in sličice, pa tudi v kompaktnem ali razširjenem albumu. Poleg tega različni premium paketi ponujajo različne razširitve. Pomagajo vam prikazati galerije v dodatnih formatih, prodajati fotografije na spletu, omogočati digitalni prenos, prikazati cenike in ponuditi kupone.

6. UberGrid odzivni gradnik mrež

WordPress vtičnik UberGrid Odziven Grid Builder

Info & DownloadView Demo

UberGrid je eden najboljših vtičnikov WordPress portfelja za ustvarjanje galerije za skupno rabo in prikaz vašega dela. To je zelo vsestranski vtičnik, ki ga je mogoče uporabiti za izdelavo čudovitih kvadratnih mrež: z mrežo lahko prikažete svoj portfelj, člane skupine, objave na spletnem dnevniku, slike, logotipe strank in skoraj vse, kar si lahko omislite! Vtičnik je združljiv tudi z WooCommerce, kar pomeni, da lahko svoje izdelke predstavite v elegantni mreži.

S pomočjo vključenih funkcij vtičnikov sestavite omrežja po vrsti objav, uporabite filtre in celo dodajte svetlobno polje. UberGrid je tudi enostavno prilagoditi. Na voljo je 12 postavitev celic, naslovi slogi, nalepke, možnosti razmika, obroba, velikost blokov, pisave, barve in animacije.

Mreže so popolnoma odzivne in izgledajo osupljivo. Vsebino lahko konfigurirate ročno ali vtičnik samodejno potegne zadnje objave, strani, objave po meri ali strani izdelkov WooCommerce – za vključitev lahko izberete tudi nekatere kategorije. Tudi zasnova vsake mreže je popolnoma prilagodljiva: nastavite lahko privzeto in določeno velikost bloka, izberete slog in barvo obrobe ter izberete, katero obliko pisave uporabiti.

Ko obiskovalec klikne na element v omrežju, se prikaže razširjen svetlobni okvir, ki vam omogoča, da dodate dodatne informacije – v svetlobno polje lahko dodate besedilo, slike, videoposnetke in Google Zemljevide. UberGrid ima vgrajeno funkcijo svetlobne plošče, toda če želite nekaj bolj zapletenega, je vtičnik lahko vgrajen tudi s petimi glavnimi vtičniki za svetlobne plošče: PrettyPhoto, JetPack Gallery, Swipebox, iLightbox in FooBox. Za obiskovalce, ki iščejo določene informacije, lahko tudi filtrirajo, katere kategorije si želijo ogledati v vsaki mreži.

UberGrid lahko dodate v katero koli objavo ali stran s pomočjo kratke kode ali na katero koli področje pripomočkov s pomočjo namenskega pripomočka.

Najboljše od vsega je, da UberGrid ne potrebuje nobenega znanja o kodiranju, da bi ustvaril in prilagodil svoj portfelj. Podpirata tudi Vimeo in Youtube – tako da, če je vaše delo bolje prikazano v videoposnetku, jih lahko preprosto dodate v svoj portfelj.

7. Easy Media Gallery

Easy Media Gallery

Informacije in prenos

Easy Media Gallery Pro je nedvomno eden najbolj vsestranskih vtičnikov galerije in vam bo vrnil le 24 dolarjev – na voljo je tudi brezplačna različica vtičnika ki vključuje bolj omejeno funkcionalnost.

V portfelj lahko dodate slike, galerije, foto albume, vrtičke slik, video posnetke, zvok in celo Google Zemljevide. Vtičnik optimizira slike za SEO tako, da samodejno doda slike alt oznake in atribute naslova. Je tudi zelo vsestranski, saj podpira video posnetke iz 15 virov in zvoke iz treh virov.

Easy Media Gallery je uporabniku prijazna, saj vam omogoča dodajanje predmetov z le nekaj kliki. Prav tako je enostavno prilagoditi pozicioniranje, barve (na voljo je neomejeno število barv) in dodati posebne učinke na predmete v svojem portfelju. Kot dodaten bonus vtičnik podpira deset različnih slogov svetlobne plošče, ko obiskovalci kliknejo na element v svojem portfelju. Portfelji so popolnoma odzivni in za lažjo navigacijo lahko izberete dodajanje filtrov.

8. Plemenit portfelj (brezplačno)

Spreten

Nimble Portfolio je bogat in brezplačen portfeljni vtičnik za uporabnike WordPressa. Vtičnik vam omogoča, da v galerijo dodate objave, strani, vrste objav po meri (vključno z izdelki WooCommerce), slike in videoposnetke. Galerije same izgledajo čisto in elegantno z okroglimi sličicami, ki pritegnejo pozornost.

Galerije so popolnoma odzivne in jih lahko obiskovalci filtrirajo, da bi lažje našli predmete, ki jih zanimajo. Izberete lahko število stolpcev, ki jih želite vključiti, ter ikono, ki se prikaže, ko obiskovalec premakne miško nad elementom. Ko obiskovalec klikne eno od sličic, se prikaže svetlobna plošča, ki prikaže razširjeno sliko, video ali zvočno datoteko.

Vtičnik Nimble Portfolio lahko razširite z nakupom premium dodatkov. Trenutno je na voljo sedem – dve preobleki, štirje svetlobni okvirji in eno razširitev funkcij razvrščanja.

9. Media Grid

Mreža medijev

Info & DownloadView Demo

Media Grid je uporabniku prijazen, vrhunski vtičnik za portfelj, ki omogoča izdelavo čudovitih, odzivnih mrež z uporabo intuitivnega ustvarjalca vizualnih mrež. V svoja omrežja lahko dodate slike, video posnetke, zvok, izdelke WooCommerce, besedilo in slide. Ko obiskovalci premaknejo element nad elementom, se prikaže prekrivni element, ki vsebuje dodatne informacije – če kliknejo nanj, se prikaže eleganten svetlobni okvir, iz katerega lahko dodate nadaljnji opis in prikažete ikone za skupno rabo v družabnih omrežjih.

Obiskovalci lahko filtrirajo vse mreže, da jim pomagajo najti, kar želijo. Na voljo je tudi veliko možnosti prilagajanja: nastavite lahko velikost in barvo robov, rob med slikami in barvo prekrivanja. Če nimate časa, da bi neskončno prilagodili omrežje, da bi našli popolno nastavitev, je na voljo deset prednastavitev z enim klikom. Omrežje lahko dodate na katero koli stran, objavo, objavo po meri ali področje s pomočjo preproste kode.

Media Grid lahko razširite tudi tako, da dodate več stilov prekrivanja z nakupom dodatka Media Grid Overlay Manager za 15 USD.

10. Pojdi na portfelj

Pojdi

Info & DownloadView Demo

Pojdi – Odziven portfelj za WordPress je vrhunski WordPress vtičnik, ki omogoča enostavno dodajanje čudovitih in edinstvenih portfeljev na vaše WordPress spletno mesto. Go Portfolio vključuje štiri različne “sloge”, ki so videti osupljivo z nizom prekrivkov, velikosti / oblik, sličic, animacij in vizualnih učinkov.

Mogoče ste se zaljubili v temo, ki ne vključuje vrste objave po meri za portfelj, ali pa vaš trenutni portfelj preprosto nima dovolj možnosti. No, s pomočjo vtičnika Go – Odziven portfelj WordPress lahko dodate čudovite in odzivne portfelje na svoje WordPress spletno mesto. Vtičnik deluje s katero koli vrsto objave po meri ali v vašem spletnem dnevniku, tako da vam ponudi možnost oblikovanja in dodajanja lastnih portfeljev po meri v katero koli objavo ali stran. Samo namestite vtičnik in začnite dodajati svoj medij!

Pojdi – Odziven portfelj WordPress deluje s slikami, videoposnetki in celo zvočnimi datotekami, tako da lahko ustvarite portfelj, ki ustreza vašim potrebam. Poleg tega vtičnik vključuje številne odlične možnosti za prilagajanje. Uporabniki imajo na voljo neomejeno število barv, več kot 600 Googlovih pisav, poleg tega pa lahko izberejo velikost in razmike vsakega elementa, da dobijo mrežo po lastni želji – nastavite lahko tudi, ali bodo vaše mreže filtrirane. Izbirate lahko med štirimi unikatnimi barvnimi barvami, dodajte svoj razmik po meri (navpični in vodoravni), izberite postavitev mreže ali vrtiljaka, prilagodite sličice in še veliko več. Vtičnik je celo združljiv z WooCommerce, zato lahko na svoje spletno mesto dodate portfelje svojih izdelkov in storitev, če želite.

Na spletno mesto lahko dodate toliko mrež, kolikor želite, kar storite tako, da k ustrezni objavi, strani ali pripomočku dodate kratko kodo..

11. Galerija Envira

Envira Gallery Lightbox

Informacije in prenos

Seveda ne moremo pozabiti EnviraGallery. Ta vtičnik je še ena odlična možnost za dodajanje odzivnih galerij slik na vaše WordPress spletno mesto. Pred kratkim smo naredili popoln pregled EnviraGallery, vendar pa ta vtičnik vključuje podporo za svetlobne plošče, prilagojene robove, obrezovanje slik, možnosti mobilne galerije, sličice po meri, podporo za razrede galerije po meri (odlično za razvijalce) in še veliko več . Poleg tega obstaja veliko dodatkov za vse druge funkcije, ki jih morda potrebujete, na primer integracija Pinterest, oznake, diaprojekcije, kože, podpora za celozaslonski program in še več.

12. Mreža FX

Mreža FX

Info & DownloadView Demo

Grid FX je s štirimi edinstvenimi kožicami zelo vsestranski vtičnik za portfelj. Omogoča vam, da slike, video posnetke, zvok, objave v blogih in izdelke WooCommerce postavite v elegantne mreže, galerije v slogu Pinterest in vrtičke slik.

Prilagoditev je King s tem dodatkom, z več kot 80 različnimi možnostmi oblikovanja. Izbirate lahko med različnimi kožami, svetlobnimi ozadji, naslovnimi animacijami, barvami in gumbi. Nastavite lahko tudi, koliko postavk bo prikazano v portfelju, velikost posameznega predmeta in število stolpcev.

Za izboljšanje navigacije lahko obiskovalci filtrirajo po omrežjih in poiščejo tisto, kar iščejo. Dodajanje portfelja na vaše spletno mesto WordPress je tako enostavno kot lepljenje preproste kode v katero koli objavo, stran ali gradnik.

13. FooGallery (Brezplačno)

FooGallery

Če ste seznanjeni z ustvarjanjem objave v WordPressu, boste lahko preprosto ustvarili galerijo z galerijo Foo. Urejevalniku objav doda gumb, ki ga morate klikniti, da ustvarite galerijo. Vgrajena medijska knjižnica pomaga pri upravljanju slik. Vtičnik omogoča, da slike povlečete in spustite ter jih razporedite v poljubnem vrstnem redu. Orodje za uvoz NextGen Gallery olajša uvoz galerij in albumov.

Če delate s kratkimi kodami, lahko galerijo prikažete kjer koli na svojem spletnem mestu. V nekaj minutah boste imeli hitro nalagajoče se galerije in jasne sličice. Na voljo je predloga vdelanih galerijskih predlog, lahko pa tudi galerije in albume oblikujete s CSS. Za dostop do vgrajenih albumov morate aktivirati razširitev. Na seznamu funkcij brezplačnega vtičnika je dostojen lightbox. Kar je lep vtičnik, je, da se opira na okvir razširitve. Zaradi tega je lahek in razvijalcem prijazen.

Vendar pa boste za številne dodatne funkcije, kot je dodajanje videoposnetkov, morali kupiti premium razširitve. Pro funkcije vključujejo tudi lepe učinke lebdenja, neskončno drsenje in napredno stran.

14. Portfelj vsebin po meri (brezplačno)

Portfelj vsebin po meri

Portfelj vsebin po meri je bil zgrajen z več kot le portfelji in galerijami. Zasnova omogoča uporabnikom možnost preklapljanja tem, ne da bi pri tem izgubili vsebino. Vsak razvijalci lahko na tem vtičniku oblikujejo tudi temo.

Delo s pluginom je tako enostavno kot ustvarjanje novih objav ali strani. Preprosto ustvarite posamezne projekte za svoj portfelj, nato pa jih označite in razvrstite. Lahko dodate podrobnosti o projektu, kot so slika, URL in opis, prilagodite stalne povezave do portfelja in naredite kateri koli projekt lepljiv. Če vtičnik združite z dodatkom za upravljanje vlog, lahko drugim dovolite upravljanje portfeljev na vašem spletnem mestu. Če vaša tema to omogoča, imate lahko tudi zvočne in video formate.

15. Galerija fotografij avtorja Supsystic (Brezplačno)

Fotogalerija Supsystic

Fotogalerija Supsystic ponuja tako brezplačne kot pro različice za prikaz poljubnega števila portfeljev in galerij. Z brezplačno različico boste lahko ustvarili odzivne fotogalerije in jih označili s povezavami, ikonami in napisom HTML. Za zaščito jih lahko dodate vodni žig slikam.

S tem pluginom lahko vaše spletno mesto ponuja galerije v polni širini in uporablja številne postavitve, oblikovalske, polaroidne in slogovne učinke. Slike iz socialnega omrežja boste lahko uvažali v svojo galerijo.

Na voljo so številni učinki prehoda in uporabniki lahko hitro dostopajo do slik prek sličic. Kratke kode omogočajo dodajanje galerij kjer koli na WordPressu. S pomočjo tega vtičnika je upravljanje slik enostavno, saj podpira nalaganje in objavljanje v velikem obsegu.

Dodajanje kategorij in strani v galerijo je možno samo z pro različica. Ta različica vam omogoča tudi, da v svojo galerijo vključite videoposnetke.

16. Zaključne ploščice (brezplačno)

Končne ploščice

Image Photo Gallery Final Tiles je idealen vtičnik za prikazovanje albumov s fotografijami, predstavitev izdelkov ali razstavljanje fotografij. Uporablja prožne postavitve mrež, kar vam omogoča mešanje pokrajinskih in portretnih slik vseh velikosti. Lahko imate fotogalerijo tipa Pinterest ali galerijo s ploščicami in vključujete tudi videoposnetke.

S posebnim algoritmom vtičnik ohrani prvotne velikosti slike, kolikor je to mogoče. Poleg tega je vtičnik odziven, kar omogoča nemoteno animacijo tudi na mobilnih napravah.

Vtičnik podpira skupno rabo na družbenih medijih. Z pro različica mogoče je filtrirati slike, dodati kategorije in izbirati med sedmimi svetlobnimi polji. Vpliv kazalca na miške in slike, učinke nalaganja slik in podpore za WooCommerce so tudi del vrhunskih funkcij.

17. Video galerija

Videogalerija

Info & DownloadView Demo

Za pretakanje vsebine z YouTuba, seznamov predvajanja, Vimeo ali LiveDash je Video Gallery izbran vtičnik. Ustvarite lahko galerijo, ki se pretaka iz več galerij, ter mešate in ujemate videoposnetke iz več tokov v eni galeriji. Vtičnik je pripravljen za mrežnico, kar zagotavlja ostro kakovost slike.

Ko videoposnetke povežete v galeriji, lahko uporabniki izberejo s seznama predvajanja. Videoposnetke je mogoče priročno nastaviti tako, da se nadaljuje tam, kjer se je uporabnik ustavil. Sličice videoposnetkov se prikažejo na družbenih kanalih. Za ustvarjanje varnih varnostnih kopij galerije preprosto izvozite bazo. Google Analytics vam pomaga spremljati poglede uporabnikov, še posebej koristne za izobraževalne kanale.

18. Modul Grid Gallery (Brezplačno)

Modula

Tako brezplačne kot plačljive različice galerije Modula Grid pomagajo ustvarjati elegantne galerije v zapletenih slogih mrež s prilagojenimi robovi. Vse, kar morate storiti, je določiti največjo višino in širino, čarovnik Modula pa naroči slike tako, da izgledajo odlično. Lahko dodate napise po meri za posamezne slike in filtre, da lahko uporabniki razvrščajo vašo galerijo po oznakah. Zaslon lahko spreminjate s 6 različnimi svetlobnimi polji in 12 različnimi učinki lebdenja.

Čeprav na tem seznamu ni tako bogat, kot so nekateri vtičniki, je Modula za večino spletnih mest več kot primeren. Vtičnik ima dobro zasnovan, enostaven za uporabo vmesnik. Omogoča vam ustvarjanje filtrne galerije fotografij in ustvarjanje kratkih kod, ki vam pomaga, da jih dodate kjer koli na svojem spletnem mestu. S pomočjo več kratkih kod lahko dodate več galerij. Še več, vgrajena funkcija skupne rabe omogoča preprosto deljenje slik na družabnih medijih.

19. Rešetkasto odzivno mrežo kocke

Kocka portfelj

Info & DownloadView Demo

Če je spletno mesto natisnjeno in neorganizirano, lahko obiskovalec težko najde tisto, kar išče. Ko se to zgodi, se ne bodo dolgo držali – priložnost izgubljena. Vtičnik Cube Portfolio vam omogoča, da organizirate vse vidike svojega spletnega mesta v elegantne mreže, kar omogoča veliko lažjo navigacijo.

Cube Portfolio vam omogoča, da v lepo in odzivno omrežje dodate objave / strani, galerijo slik, portfelj, člane skupine, videoposnetke, projekte in celo izdelke WooCommerce. Vtičnik ima šest predlog: obstajajo tri za posebne vsebinske vrste (objave na spletnem dnevniku, srečanje z ekipo in sočni projekti) in tri predloge za vizualno oblikovanje (zidanje, svetlobni okvir in polno polje). Vsaka predloga je videti osupljivo in vsebuje čudovite, gladke animacije CSS3 – obstaja 10 mrežnih animacij in 11 animacij z napisi. V vsako mrežo lahko dodate neomejeno število elementov, ki si jih lahko v realnem času ogledate s pomočjo živi graditelj. Vsaka predloga je tudi popolnoma prilagodljiva in ima več kot 20 različnih možnosti.

20. Zoomfolio

ZoomFolio - vtičnik za portfelj WordPress

Info & DownloadView Demo

ZoomFolio je super WordPress vtičnik za upravljanje portfelja, ki omogoča preprosto dodajanje ustvarjalnih, prilagojenih in edinstvenih portfeljev na WordPress spletno mesto. Pravzaprav je to tako odličen vtičnik, ki smo ga priporočili v našem spletnem dnevniku o tem, kako ustvariti spletni portfelj.

Način, kako deluje Zoomfolio, je tako, da v namestitev WordPress dodate vrsto objave po meri za portfelj. Tako lahko vstavite kratke kode portfelja kamor koli v svojo temo in jim omogočite, da vlečejo objave iz novega portfelja. Prilagoditev portfeljev je prav tako preprosta kot dodajanje le-teh, vtičnik pa prihaja z generatorjem kratkih kod, da boste vsakič enostavno vstavili popoln portfelj slike.

Obstaja na tone možnosti, da ustvarite portfelj, ki ga želite, z uporabo Zoomfelja. Ustvarite lahko osnovno galerijo fotografij, predstavnostno galerijo ali celoten portfelj sloga (ali stene). Lahko pa ustvarite in zgradite čisto mrežo logotipov odjemalcev, takojšnjo mrežo nedavnih objav, odsek za prikazovanje strank, ki ga je mogoče premikati, ali kaj drugega. Nekatere druge odlične funkcije vključujejo podporo harmoniki, besedilne možnosti, nagibanje levo, pomikanje strani in še več.

21. Rešitev utemeljene slike

Mreža utemeljene slike

Info & DownloadView Demo

Upravičena slika Grid je vrhunski vtičnik WordPress, ki omogoča preprosto dodajanje čudovitih upravičenih galerij slik, kot sta Google in Flickr, na vaše spletno mesto WordPress. Samo namestite vtičnik, dodajte svoje fotografije in začnite ustvarjati galerije po meri!

Če ste fotograf, oblikovalec ali umetnik z veliko slikami za skupno rabo mreže upravičene slike, je odličen način za to. Privzete galerije WordPress so dolgočasne in nič posebnega, vendar lahko s tem vtičnikom ustvarite slike po meri, ki jih dodate v katero koli objavo, stran ali gradnik. Samo ustvarite svojo galerijo in vstavite kratko kodo – to je tako enostavno.

Velika značilnost tega vtičnika je sposobnost vlečenja slik iz 7 različnih virov. Uporabite lahko slike iz svoje medijske galerije WordPress, predstavljene slike iz vaših najnovejših objav, slike iz svojega RSS feeda, zgrabite slike iz galerije NextGEN ali vlečete slike iz računov družbenih medijev (Flickr, Facebook ali Instagram). Tako vaši bralci slike nikoli ne zamudijo, ne glede na to, kje ste jo prvotno naložili.

Opravljena slika Grid ponuja tudi več kot 250 možnosti nastavitve galerije, vključno z 20 različnimi postavitvami mrež, 7 svetlobnih polj, barvnimi možnostmi po meri, neskončnim pomikanjem ali nalaganjem več, prilagojenimi dimenzijami, filtri v galeriji, učinki animacije slik, napisi sličic in več.

Končne misli

Če je vaše predhodno delo vpliven dejavnik pri zagotavljanju novih strank, je prikazovanje vašega dela v portfelju nujno. Ne pozabite: način prikaza vašega dela bo povedal skoraj toliko o vas kot o samem delu, zato ga pokažite s ponosom – tam je veliko odličnih vtičnikov WordPress portfelja, tako da nimate opravičila za portretni portfelj.

Če pa vtičniki niso vaša stvar, si oglejte našo drugo skupino najboljših tematik WordPress portfelja. Na voljo so vam številne odlične možnosti!

Ali obstajajo kakšni super dodatki za portfelj, ki sem jih pogrešal s tega seznama? Sporočite mi v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map