20+ najboljših WordPress poslovnih tem 2020

Najboljše WordPress poslovne teme

Za vsako podjetje je ključni vidik vašega poslovnega načrta vaše spletno mesto. Naša generacija je iz dneva v dan bolj osredotočena na tehnologijo in če nimate spletnega mesta, pripravljenega za mobilne naprave, boste zgrešili na velikem delu trga. Ne veste, kje začeti?


Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Kaj pomeni odlično poslovno temo WordPress?

To je veliko vprašanje – kaj pomeni veliko poslovno temo? Katere funkcije ali možnosti? No, to bo res odvisno od vašega podjetja. WordPress ima za vsakogar nekaj, na svoje spletno mesto pa lahko vedno dodate dodatne funkcije s pomočjo dodatka ali dveh. Vendar je nekaj ključnih funkcij, ki jih boste verjetno želeli takoj.

Storitve
Konec koncev ste podjetje, zato potrebujete način, da s svojimi strankami delite, kaj točno počnete. Pojasnjevanje ponudbe storitev To lahko dosežete z namensko storitvijo po meri storitve ali modulom osebja po meri ali celo z ikonskimi polji.

Osebje
Ali se ne bi radi srečali z ekipo ljudi v vašem najljubšem poslu? No, vaše stranke vas želijo spoznati – ali pa vas vsaj malo spoznajo. Delite fotografije svoje ekipe, njihove naslove ali morda nekaj zanimivih sitnic o vsaki osebi. Z izboljšanjem prilagodljivosti vašega poslovnega spletnega mesta lahko pripomorete k vzpostavitvi povezave med vami in stranko in vas tako ozavestite.

Portfelj in galerija
To je povezano s tem, kar je bilo rečeno o osebju – stranke želijo spoznati vas, vaše podjetje in vaše izdelke ali storitve. Z dodajanjem galerije ali portfelja imate priložnost, da svoje stvari resnično ojačite za potencialne nove stranke. Dodajte svoje najboljše delo, pokažite rezultate, ki ste jih dobili za stranko, ali preprosto prikažite svojo ekipo v akciji. Ponovno se želite povezati s svojo stranko.

Pričevanja
Samo bodi iskren. Ste že kdaj uporabljali Yelp, seznam Angies ali drugo spletno mesto za pregled, da ste se odločili? Na svojem poslovnem mestu lahko dokažete svoje trdne izkušnje zadovoljnih strank s pričevanji. Nekatere teme dodajo vrste objav po meri, druge imajo module ali pripomočke za ustvarjanje strani ali jih lahko dodate v sebi s pomočjo besedilnega polja. Kljub temu, da so dodani, so pričevanja močan vpliv na nove stranke.

Družbene povezave
Želite ostati povezani s strankami? Želite doseči nove stranke? Želite deliti promocijo? Potrebujete socialne medije. Teme se razlikujejo glede na to, kje dodajo družabne povezave (glave, pripomočke, module za ustvarjanje strani, profile osebja itd.), Vendar se prepričajte, da jih imate nekje na svojem spletnem mestu (in seveda, da se aktivni računi družbenih medijev ujemajo).

Seveda so to le peščice, ki jih bo potrebovala večina podjetij. Odvisno od vašega podjetja lahko tudi iščete WooCommerce podpora, če želite prodati svoje izdelke, združljivost WPML in prevod vključitev datotek, če želite svoje spletno mesto enostavno prevesti v več jezikov ali celo dogodki upravljavskih zmogljivosti, če načrtujete gostovanje številnih dogodkov v prihodnosti.

Najboljše brezplačne in premium teme WordPress za podjetja

Zdaj, ko veste, kaj iskati, je čas, da pridete tja in poiščete temo. Da bi vam pomagali, smo sestavili seznam nekaterih najboljših tematik WordPress za podjetja in podjetja iz celega spleta (opomba: vsake od teh tem nismo preizkusili, naši izbori temeljijo na informacijah, ki so na voljo na tematskih straneh). Po najboljših močeh smo vključili dobro kombinacijo brezplačnih in vrhunskih tem, tako da ne glede na proračun vašega podjetja obstaja tema WordPress (čeprav si oglejte ta seznam predlog z WPThemesChecker za več možnosti). Torej, pojdimo na tisto, za kar ste v resnici tukaj!

1. Skupaj

Skupna večnamenska tema WordPress za povleci in spusti

Info & DownloadView Demo

Če želite temo z vsemi zvončki in piščalmi, je pot tista, ki je na vrsti. Ena izmed najbolj prodajanih tem v Themeforest, Total lahko naredi vse. Vključeni ustvarjalec strani Visual Composer omogoča, da elemente strani povlečete in spustite, da ustvarite popolnoma prilagojene postavitve – koda ni potrebna! Obstaja neomejeno število barvnih možnosti za skoraj vsak element, na stotine ikon in tono elementov gradnje strani po meri, ki jih ne boste našli v drugih temah. Dodajte vse svoje osebje, izjave strank, storitve, strani, neomejene portfelje, shranjevanje izdelkov, dogodkov, kontaktne obrazce in drugo. Poleg tega je celotna tema odzivna, zato bodo vaše strani in objave videti odlično tudi na mobilnih napravah.

2. Eleganten (brezplačen)

Elegantna tema brezplačnega poslovnega programa WordPress

Info & DownloadView Demo

Potrebujete enostavno poslovno temo? Preizkusite Elegant. Ta profesionalna in popolnoma brezplačna poslovna tema za WordPress vsebuje vse, kar potrebujete za brezplačno izdelavo vašega poslovnega spletnega mesta. Tema vključuje predstavljen drsnik za domačo stran, čudovit način objave po meri za portfelj, uporabno vrsto objave po meri uporabnika, razdelek funkcij z ikonami (kot nalašč za dodajanje nekaterih storitev) in seveda celoten blog. Poleg tega obstajajo možnosti za pisave, logotip po meri, avtorske pravice po meri in še več.

3. Spredaj

Sprednja profesionalna večnamenska tema WordPress

Spredaj je osupljiva večnamenska tema, kot nalašč za poslovna mesta, pa tudi bloge, aplikacije, pisalne mize, agencije in drugo. Z več kot 150+ bloki gradnikov strani v Gutenbergu in 25+ vgrajenimi predstavitvami je enostavno ustvariti svoje popolno spletno mesto. Ta močna tema se ponaša z mega menujem, drsnikom po paralaksu, drsnikom po vsebini ali sliki, postavitvijo zidane mreže, barvami in gradienti po meri ter tonami več. In ker je zgrajena na Gutenbergu, za izdelavo spletnega mesta uporabljate jedro WordPressa – ohranjanje stvari zelo hitro!

Tema je tudi zasnovana tako, da odlično deluje s priljubljenimi vtičniki in tako doda obsežno funkcionalnost. Namestite WP Job Board, da zgradite svojo spletna mesta s seznami delovnih mest s Sprednjim. Ali pa dodajte WooCommerce, zato je dodajanje trgovine na vaše spletno mesto prepir. Resnično Front skoraj nič ne more storiti!

4. Zerif PRO

Zerif Pro Business WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Če ste kdaj uporabljali brezplačne teme na WordPress.org, ste zagotovo videli mega popularno temo Zerif Lite. No, Zerif Pro je vrhunska različica, ki je za vaše podjetje super polna odličnih funkcij. Tema vsebuje prilagodljivo domačo stran, napolnjeno z možnostmi za dodajanje funkcij, portfelja, ekipe, cen, pričevanj, obrazca za stike in še več. Poleg tega obstajajo možnosti za barve, vzporedne ozadje in nekaj odličnih pripomočkov po meri.

5. Parallax One

Parallax One Free Business WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Parallax One je brezplačna tema na eni strani za WordPress, ki je popolna za podjetja. Ta tema vključuje razdelke, ki so enostavni za dodajanje storitev, skupine, pričevanj, opomb in spletnega dnevnika. Ta brezplačna tema ima celo trgovino. Torej, ker imate majhen proračun, še ne pomeni, da ne morete ustvariti čudovitega spletnega mesta – samo Parallaxu pojdite.

6. Samostojni jezik

FreeEngine Business WordPress tema

Info & DownloadView Demo

FreelanceEngine je bil zasnovan kot celovita rešitev za zaposlitvene organizacije za povezovanje podjetij in samostojnih podjetnikov (podobno kot Upwork). Toda ta tema lahko naredi veliko več kot kotacije. Ker vsebuje Visual Composer, lahko elemente povlečete in spustite, da ustvarite poljubno stran, ki jo potrebujete, poleg objave lastnih delovnih mest (ali gostovanje drugih).

7. OneEngine (brezplačno)

Tema brezplačnega poslovanja za WordPress OneEngine

Info & DownloadView Demo

Če želite rešitev za eno stran, preverite OneEngine. Ta jedrnata tema je odlična možnost za ustvarjanje pristajalne ali brizgalne strani za vaše podjetje. Z lepim nalaganjem strani, preprostim drsnikom, storitvami, o časovni premici, spretnostnimi vrsticami, osebjem, števci, cenami in še vsem vgrajenim je OneEngine odličen začetek za vsa mala podjetja.

8. CleanPort

CleanPort Business WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Če potrebujete profesionalno poslovno temo s poudarkom na svojem portfelju, potem je CleanBold odlična izbira. Ta tema poslovnega portfelja WordPress ima edinstveno domačo stran za prikaz dela, storitev in nedavnih objav v blogih. Vrhunec teme bi bil lep portfelj, v katerem lahko prikažete delo svoje ekipe na prejšnjih projektih. Poleg tega obstajajo številne možnosti orodja za prilagajanje barv, pisav in slogov za ustvarjanje edinstvenega spletnega mesta.

9. Media Consult

Mediji se posvetujte s WordPress temo

Info & DownloadView Demo

Media Consult je Premium WordPress tema, ki je bila zasnovana glede na korporativne poslovne in portfeljske spletne strani, vendar se lahko uporablja tudi za skoraj vse vrste spletnih mest, kot so osebni blogi. Teme ponujajo podporo za ustvarjalca strani Elementor, uporabno knjižnico virov (za bele slike, poročila in e-knjige), veliko predlog in kratkega koda ter še več.

10. Ultra

Tema Ultra Business WordPress

Info & DownloadView Demo

Ultra je prilagodljiva WordPress tema, s pomočjo katere bi lahko ustvarili poljubno število profesionalnih poslovnih strani. Z ustvarjalcem postavitve vlečenja in spuščanja vas omeji le vaša domišljija. Dodajte drsnike, videoposnetke, vzporedna ozadja, opombe, portfelje, trgovine WooCommerce in še več. Poleg tega obstajajo enostavne barve, pisave, lebdenje slike in animacije elementov strani, da se dodajo dodatni pizazzi.

11. Kolektivni

Tema kolektivne poslovne besede WordPress

Info & DownloadView Demo

Collective je kreativna poslovna tema WordPress z igrivimi barvami in slogi, ki si jih bodo stranke zapomnile. V tej temi so drzne izbire barv (ki jih lahko enostavno prilagodite z vgrajenimi izbirniki barv), impresiven drsnik HTML5, vgrajeni mega meniji, prilagojene kratke kode in še več.

12. Pripomočki (brezplačno)

Brezplačna tema za gadgetry

Info & DownloadView Demo

Ta ljubka brezplačna tema je kot nalašč za profesionalna spletna mesta. Gadgetry je na voljo takoj z možnostmi za dodajanje drsnikov, barv po meri in kratkih kode za ustvarjanje strani po meri (samo dodajte kode za gumbe, grafikone, stolpce, svetlobne polja, zemljevide in drugo, da ustvarite strani za svoje storitve in osebje).

13. Korporativno (brezplačno)

Teme o brezplačnem podjetju WordPress za podjetja

Info & DownloadView Demo

Zadnja tema, ki jo želimo deliti, je brezplačna Corporate WordPress tema. Ta čista in minimalna tema ima nekaj odličnih funkcij, s katerimi lahko začnete kot enostaven drsnik in odsek za funkcije domače strani, vgrajen portfelj za predstavitev projektov, osebje po meri objave, da dodate vse člane svoje ekipe, celoten blog, oblikovan tipografija in podpora za Symple Shortcodes 2.0 (ki jih lahko uporabite za dodajanje družabnih ikon, zavihkov, harmonik, tabel s cenami, spretnostnih pasov, drsnikov objav in ton več).

14. Pristanišče

Tema za WordPress Harbour Business

Tema Harbor je lepo minimalna in moderna tema, ki je popolnoma primerna za številna podjetja. Čista in profesionalna postavitev omogoča enostavno prilagoditev številnim industrijam. Uporabite portfelj za svoje spletno mesto za fotografije, področja junakov in izjave strank za prepričljivo spletno mesto agencije ali pa vzemite vključeno otroško temo in izdelajte svoje sanjsko spletno mesto, da pokaže svoje sposobnosti spletnega oblikovanja. Tema vključuje tudi sloge menijev po meri, 10+ brezplačnih vtičnikov ThemeBeans, več stilov portfelja in še več.

15. Monstroid 2

Monstroid 2 Business WordPress tema

Ustvarite boljše spletno mesto za vaše podjetje s temo Monstroid WordPress. Ta močna tema vključuje 9 vnaprej izdelanih vzorčnih predstavitev za hitro zagon vašega spletnega mesta. Nato izkoristite vgrajene možnosti za glavo, postavitev spletnega dnevnika, pripomočke po meri, uporabne vključene vtičnike (kot so koledar dogodkov, objave češnjevcev, MotoPress Menu, Cherry Socialize itd.), E-poslovanje, družabno in še več za ustvarjanje svoje lastno spletno mesto.

16. Odvetnik in odvetnik

Odvetniška in odvetniška poklicna tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Ustvarite profesionalno spletno prisotnost s temo Pravnik in odvetnik WordPress. Ta tema finančne industrije je odličen način, kako narediti pozitiven prvi vtis pri iskanju novih strank. Tema vsebuje vse funkcije, ki jih potrebujete za skupno rabo finančnega poslovanja, kot so poslovne storitve, mejniki, osebje, portfelj in še več. Poleg tega je enostavno začeti. Tema Layer & Attorney ima enostaven namestitveni program za demo vsebino, 30+ pripravljenih za predloge strani, drsnike paralaksa, postavitve zaglavlja in spodnjega dela noge ter stikalo za kožo teme.

17. Divi

Divi večnamenska WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ste gotovo že slišali za temo Divi WordPress Elegantnih tem? Ta priljubljena možnost je večnamenska tema, ki je predpakirana z enostavnimi vzorčnimi postavitvami demo posnetkov, odzivnim urejanjem, enostavnimi možnostmi prilagoditve barv / velikosti / razmika / itd. In vtičniki po meri, vključno z ustvarjalnikom strani za povleci in spusti Divi. Z elementi za ustvarjanje strani za avdio predvajalnike, pasove spretnosti, pozive k dejanjem, zavihke, družabno sledenje, navigacijo po objavi, video drsnike, filtrirne portfelje, tabele za cene in še veliko več, boste lahko ustvarili spletno mesto, vredno svojega podjetja.

18. Themify Ultra

Themify Ultra WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Themify Ultra je prilagodljiva tema programa WordPress s popolnoma odzivnimi in slognimi možnostmi za ustvarjanje lastnega spletnega mesta po meri. Poleg tega tema vključuje več kot 100 dolarjev premium dodatkov za odštevanja, vrstice napredka, števci, stiki, WooCommerce, časovnice, galerije slik, pisalni stroj, zemljevidi, tabele s cenami in pro drsniki. Čeprav je na voljo veliko možnosti prilagajanja, prednastavljene izbire barv in predloge strani omogočajo hiter in enostaven začetek tudi za začetnike.

19. Jobify

Pridruži se poslovni WordPress temi

Info & DownloadView Demo

Jobify je močna tematska tema WordPress z bogatimi odrezki, ki jih poganja JSON, nastavitvami vsebine za samodejno predvajanje, filtriranjem lokacij, nadaljujte s podporo, lokaliziranimi datotekami za prevajanje in podobo mrežnice. Tako je enostavno graditi podjetje in poiskati nove najeme. Poleg tega tema vključuje intuitivno ustvarjalce domačih strani povleci in spusti znotraj orodja za prilagajanje WordPress v živo. Želite sestaviti še boljši motor za delo? Jobify je združljiv s priljubljenimi vtičniki, kot so WP Job Manager, Resume Manager, WooCommerce Lista, Slider Revolution in številni drugi, ki lahko na vašo spletno stran dodajo funkcije in funkcionalnosti..

20. Livarna

Večnamenska poslovna tema WordPress za livarno

Info & DownloadView Demo

Livarna je dinamična WordPress tema, ustvarjena za vse vrste podjetij. Zahvaljujoč funkcijam, ki vključujejo medsebojno združljivost brskalnika, odziven dizajn, zmogljive možnosti teme, neomejeno postavitev in podporo prevajanju. Preprosto namestite temo in uporabite priloženi vtičnik Visual Composer in povlecite svojo pot do popolne postavitve spletnega mesta ali ciljne strani.

21. FinanceGroup

FinanceGroup Business WordPress tema

Tema FinanceGroup je klasično oblikovana poslovna in računovodska WordPress tema. S priloženim ustvarjalcem strani za vlečenje in spuščanje TemplateMonster lahko hitro sestavite prilagojeno spletno mesto s pomočjo 25+ strani modulov, prednastavitev in možnosti konfiguracije. Tema je tudi združljiva s tehnologijo Ecwid, tako da, če se odločite za ponudbo dodatnih izdelkov ali poslovnih storitev na spletu, lahko temo prodate neposredno iz svoje lastne spletne trgovine.

22. iBusiness

iBusiness WordPress tema

Info & DownloadView Demo

iBusiness je del edinstvene nove vrstice enostavnih tem za klikanje in urejanje WordPress tem. Preprosto odprete predstavitev v živo, kliknete gumb, da prilagodite, nato pa uporabite vizualni urejevalnik, da dobesedno kliknete in uredite različne komponente teme (oblaček, storitve, slike ozadja, osebje, portfelj, blog, tabele s cenami, kontaktne informacije, itd.). Ko končate, izvozite dokončane datoteke s temami, ki jih prikažete na spletno mesto v živo. Enostavno grah.

Več virov za vaše podjetje

Toda ne ustavljajte se le na spletnem mestu profesionalnega videza, za spletno prisotnost, trženje in še več morate storiti veliko več. Tukaj je nekaj koristnih člankov naših avtorjev, da vas usmerimo v pravo smer.

 • Poenostavitev vaše spletne prisotnosti z WordPressom
 • Vrhunski priročnik za trženje vašega spletnega mesta WordPress
 • Kako zvišati konverzijske stopnje
 • Koristni vtičniki WordPress za lokalna podjetja
 • Kako zgraditi samostojni posel, Vodnik za primere WordPress

Če imate še kakšen nasvet, jih prosimo delite v spodnjih komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map