20+ najboljših WordPress tem za glasbenike

Najboljše WordPress teme za glasbenike

Zunaj je svet, ki ga hitro poganja internet, in poznavanje učinkovitega trženja je ključni dejavnik, kako uspešni boste. Teme in vtičniki v programu WordPress igrajo ključno vlogo pri interakciji z oboževalci, v tej objavi pa bomo obravnavali najboljše, kar lahko WordPress ponuja glasbenikom, ko gre za teme.


Ne glede na to, ali ste šele začeli kot glasbenik ali ste že v zasedbi, ki že ima dostojno spremljanje, kako se predstavite v internetu, lahko pomeni razliko med zvezdnostjo in nejasnostjo. Verjetno imate podobo, ki jo imate blizu in draga, toda kakšna je podoba, v katero želite, da se vsi vaši kmalu obožujejo oboževalci, da se zaljubijo? Kakšno glasbo in življenjski slog si predstavljate?

Oglejmo si nekaj najboljših tematike glasbe WordPress, da vas bomo vzpostavili in se zibali.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Bujna

bujna wordpress glasbena tema

Glasba je hrana za dušo – univerzalni jezik, v katerem mnogi uživajo. Če želite s svojo glasbo doseči več duš, potrebujete čudovito in močno WordPress glasbeno temo, kot je Lush avtorja elitnih avtorjev Iron Templates.

Lush je celovita rešitev za vse v glasbeni industriji, od DJ-jev do jazzovskih mojstrov, punk rockerjev in vseh drugih glasbenih profesionalcev, ki si jih omislite. Ta lepotica je polna vsega, kar potrebujete za osvetlitev svojega glasbenega dela.

Z 8+ predstavitvami, ki jih lahko uvozite z enim klikom, vam Lush ponuja veliko možnosti za slog, da lahko ustvarite glasbeno spletno mesto svojih sanj. Poleg tega je ta glasbena tema WordPress priložena močnemu ustvarjalcu strani WPBakery, ki vam nudi popoln nadzor nad izgledom in uspešnostjo vašega spletnega mesta.

Saj to še ni konec, Lush dobavlja impresivne foto albume, neomejeno postavitev, barve in pisave, popolnoma opremljen zvočni predvajalnik (pomislite na besedila, kritike, posnetke z Youtube itd.), Diskografijo, Slider Revolution, otroško temo kot kot tudi mrežnica in odziven dizajn, kar pomeni, da bo vaša glasba videti odlično v več napravah.

Poleg tega je Lush pripravljen za WooCommerce, kar pomeni, da lahko začnete prodajati glasbo in vstopnice za prireditve takoj, ko namestite temo. Poleg tega dobite tri sloge menijev, tako da lahko glasbene vsebine svojim oboževalcem postrežete kot rockstar. Poleg tega dobite funkcije upravitelja koncertov in odštevanja dogodkov, ki vam pomagajo ostati na vrhu vaše glasbene kariere.

2. Soundboard

tema glasbene plošče wordpress za glasbenike

Medtem ko sanjate o oblikovanju spletnega mesta, ki bo zasijalo vašo glasbo, je glasbena tema Soundboard WordPress drugačen pristop k trženju vašega dela. Ta tema postavlja vaše oboževalce na prvo mesto, tako da vse informacije, ki bi jih potrebovali, takoj postavijo na domačo stran.

Zahvaljujoč 5 pripomočkom po meri lahko preprosto prikažete novice, datume turnej, najnovejši album, najnovejše videoposnetke, najnovejše fotografije in celo predmete iz svoje trgovine. Poleg tega lahko svoje pripomočke vedno priključite na domačo stran in tako ustvarite izpolnitev svojih oboževalcev.

V oddelku za estetiko tudi Soundboard ne razočara. Za začetek je na voljo z dvema predhodno izdelanima kožama, to je svetlo in temno, kar vam omogoča glavo, kar zadeva ustvarjanje lepega spletnega mesta. Poleg tega lahko ozadje preprosto prilagodite in dodate nekaj sloga. Poleg tega tema vsebuje 5 različnih predlog strani in 5 vrst objav po meri.

Če menite, da je to vse, se motite. Glasbena tema Soundboard ima 800+ Googlovih pisav in ikon Font Awesome. Če dodate diskografijo, videoposnetke ali galerije slik, je vse samo stvar. Poleg tega dobite slikovno polje, tako da lahko vaši oboževalci brez odvrnitve uživajo v vaših koncertnih fotografijah.

Najboljši del je Soundboard, ki je dokaj enostaven za uporabo. Tako začetniki kot razvijalci bodo to glasbeno temo WordPress vzljubili zahvaljujoč prilagodljivim možnostim, s katerimi bo tema lahka. Tema je združljiva z WooCommerce, kontaktnim obrazcem 7 in vsemi večjimi brskalniki.

3. Singl (brezplačno)

Singl Brezplačna WordPress tema

Od oblikovalcev v podjetju Automattic prihaja Singl, minimalistična tema, ki vam omogoča ustvarjanje močne spletne prisotnosti. Ima čudovito črno ozadje in sivo barvno shemo, ki bo zavezana k polariziranju mnenja, zato se prepričajte, da odraža vašo blagovno znamko! Druge funkcije vključujejo lepljive objave, menije po meri, slike glave in ozadja, vgrajene v naročnino in integracijo v družabna omrežja.

4. MusicPress

glasba pritisnite wordpress glasba tema

Potrebujete močno temo WordPress, da glasbo postavite pred svoje občinstvo. Vgrajene funkcije, kot so zvočni predvajalnik, diskografija in čudovite galerije, so obvezne. Pripravljenost na SEO in odziven dizajn sta še dva pomembna dejavnika, ki jih je treba upoštevati, in tako je enostavna uporaba.

Če ste na trgu za glasbeno temo WordPress, ki uteleša vse te funkcije in potem nekatere, ne želite nič drugega kot temo MusicPress WordPress.

MusicPress je odlična WordPress glasbena tema za samostojne izvajalce, DJ-je, skupine, oboževalce, zabavne revije, založbe in vse druge glasbeno usmerjene načine. Druge pomembne funkcije vključujejo 3 vnaprej izdelane kože, pripravljeno trgovino, 3 drsnike na domači strani, ocene, skupno rabo v družabnih omrežjih, kratke kode po meri, neomejena področja pripomočkov, spustne menije in še veliko več.

5. Byblos (brezplačno)

Byblos Brezplačna tema WordPress

Zaradi izredno čistega in modernega dizajna vam bo ta brezplačna WordPress tema v nobenem trenutku skočila! Kot nalašč za glasbenike, Byblos by Smartcat je drsna tema v polni širini, ki izgleda odlično in je enostavno prilagodljiva. Zidane ploščice so odlične, če imate veliko galerij ali podobno; preprečijo, da bi se stran preveč zamajala, kar lahko ljudi odvrne od raziskovanja vašega spletnega mesta. Poleg tega vključuje funkcije, kot so navpična postavitev menija, vgrajena optimizacija iskalnih mehanizmov (SEO), pisava Awesome in Bootstrap, pripomočki za stransko vrstico in nogo, animacije CSS3 in prilagodljivi pozivi k dejanjem

6. Glasbeni klub

glasbeni klub wordpress glasbena tema

Pri številki štiri imamo Glasbeni klub, edinstveno glasbeno temo WordPress, ki me – nekako – spominja na igro s kartami in deteljico s štirimi lističi. Ste že slišali za vraževerno srečo, povezano s slednjo?

Mimogrede, na palubi s 52 karticami, zakaj nimajo detelje s štirimi listi kot simbol za obleko klubov, namesto deteljice s tremi listi? Za igro na srečo lahko to kaže na nekaj sreče, se ne strinjate? Ampak odstopim.

Če je to vaš srečen dan, je tema Glasbenega kluba WordPress drugačna od tiste, ki ste jo že videli, kaj s seznamom funkcij, ki vam bodo razburile um.

Glasbeni klub je za vas ljubiteljem klubske glasbenikov, DJ-jev, glasbenikov, radijskih postaj in načrtovalcem dogodkov, če jih omenimo le nekaj spletnih ponudnikov in avtorjev elitnih avtorjev GoodLayers..

Medtem ko je Glasbeni klub enostaven za uporabo, tema ponuja močna orodja za upravljanje dogodkov in deljenje vaše glasbene strasti s svetom.

Funkcije, ki vam bodo všeč, vključujejo plavajoči zvočni predvajalnik, ki ostane s poslušalcem na kateri koli strani vašega spletnega mesta, predlogo ciljne strani, oblikovalec strani, drsnike, čudovite glasbene albume, funkcijo prihajajočih dogodkov, ki svojim oboževalcem ponuja popolne podrobnosti o koncertih in vstopnice ter Lahko grem naprej in naprej.

Z obilico naprednih možnosti za teme in fleksibilnim oblikovanjem vas nič ne preprečuje, da bi ustvarili glasbeno spletno mesto WordPress svojih sanj.

7. FWRD

vtičnik za glasbo fwrd wordpress

Recite, da želite enoprozornik (vstavite povezavo), ki je opremljen z večstranskimi funkcijami. Kdo ve? Morda je v načrtu, da v prihodnosti dodate še več strani, čeprav je trenutno vse, kar potrebujete, enostransko spletno mesto.

Ne glede na to, ali imate tako specifično potrebo ali želite imeti na voljo obe možnosti, vam bo všeč tema FWRD WordPress.

Vroče pred vrati, vam bo ta banger vtisnil življenje nazaj na vaše glasbeno spletno mesto. Če začenjate na drugi strani, FWRD je trdna podlaga za vaše spletno mesto.

S 5 predstavitvenimi predstavitvami, ki so že pripravljene na uvoz, in kmalu več vam ne bo manjkalo profesionalnih modelov, s katerimi bi razširili nekaj funkcij (ali celo zmotili) industrijo.

To še ni vse, ta glasbena tema WordPressa prihaja s priljubljenim WPBakery Page Builder, kar pomeni, da lahko iz te galaksije ustvarite postavitve, ne da bi pri tem prebili znoj. Več kot 100 možnosti oblikovanja glave je koristno, če želite preprosto sestaviti fantastične menije.

Druge funkcije vključujejo Essential Grid, video in paralakse ozadja, vroče povezave (odlična za spletno stran z enim samim poizvedovalcem), vodja dogodkov in koncertov, glasbeni albumi, zvočni predvajalniki, WooCommerce, pripravljeni na prevod, neomejene postavitve, barve in pisave, Slider Revolution , odziven in pripravljen za mrežnico, otroška tema in tako naprej.

8. Blackoot (brezplačno)

Blackoot Lite Freemium WordPress tema

Blackoot Lite je brezplačna WordPress tema, zasnovana za glasbenike in fotografe. Ta elegantna in odzivna tema WordPress vam lahko v nekaj minutah omogoči izdelavo profesionalnega spletnega mesta. Funkcije vključujejo widgetized območja, prilagodljivo ozadje, samodejno prevajanje in popolnoma odziven dizajn

Na voljo imate tudi možnost nadgradnje na vrhunski Blackoot Pro, ki ima več funkcij in podpore, kot so možnost ustvarjanja diaprojekcij, integracija Google Maps in še veliko več.

9. Croma

croma wordpress glasbena tema

Težko je graditi uspešno kariero v glasbeni industriji. Veliko se gibljejo deli in ena napačna poteza bi lahko vašo kariero pripeljala nepravočasno. Zato potrebujete lepo odzivno in zmogljivo temo WordPress, ki digitalno trženje olajša.

Croma je ena takšnih glasbenih tem WordPress. To je popolna večnamenska tema za DJ-e, glasbenike, skupine, založbe, producente in tako naprej. Glasbena tematika Croma WordPress ima na voljo veliko možnosti, saj je morda le zadnja glasbena tema programa WordPress, ki jo boste kdaj potrebovali.

Govorim o funkcijah, kot so 9 predstavljenih predstavitvenih datotek, AJAX predvajalnik za celotno spletno mesto z neprekinjenim predvajanjem, glasbeni albumi, brezhibna integracija družbenih medijev, več predloge strani, globoka integracija WooCommerce, dogodki in koncerti, 100% odziven dizajn, vroče povezave, fleksibilne glave in še veliko več.

10. Predpasnik

epron wordpress glasba tema

Na svoji glasbi si tako močno prizadevate in oboževalcem želite ponuditi le najboljše izkušnje. Iz tega razloga ne opravičujete; ustvarjate samo najboljšo glasbo.

Ko govorite o vašem spletnem mestu, tudi ne bi smeli opravičevati. Prizadevajte si, da bi ustvarili najboljše spletno mesto, ki ga morebiti lahko. Prvi korak k ustvarjanju glasbenega spletnega mesta WordPress, na katerega ste izjemno ponosni, je izbira prave teme.

Če ste utrujeni od glasbenih tem WordPress, ki obljubljajo nebo, a prinašajo pekel, pozdravite Epron s strani elitnega avtorja Rascals.

Brez kakršnega koli premaza s sladkorjem Epron ponuja vse funkcije, ki jih potrebujete za ustvarjanje preprostega, a zmogljivega glasbenega spletnega mesta, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen profesionalec.

Epron se ponaša z funkcijami, kot so izjemno prilagodljiv okvir Muttley, vrhunski vodja dogodkov, revolucionarni upravitelj kratkih kod, čudovite glave, drsnik Revolution, glasbeni predvajalnik Scamp s podporo Soundcloud, pripravljena postavitev WooCommerce, odzivna postavitev, gladki prehodi CSS3, neomejene barve, 380+ Googlovih pisav, Nivo Slider, 6 vrst objav po meri, 4 gradnike po meri in seznam se nadaljuje in naprej.

11. Decibel

decibel wordpress glasbena tema

Z ustreznim imenom za glasbeno temo WordPress vam bo Decibel pomagal, da svojo glasbeno vsebino pošljete svetu kot rockstar. Pri tej temi je edina stvar, ki vam stoji na poti, domišljija in ne pomanjkanje funkcij.

Vem, da je izbira popolne teme zahtevna. Na primer, komu verjamete? Katere funkcije sploh morate začeti? Ali se lahko izognete pastem? In z milijonom in eno temami, ki jih izberete, ko imajo vsi lepe promocijske materiale?

No, Decibel se izogiba brezpotju in se osredotoča na vaše potrebe kot DJ, glasbenik, zasedba, založba ali kdor koli, povezan z glasbeno industrijo.

Tema je opremljena s funkcijami, kot so 100+ postavitev, 12 predstavitvenih predstavitev za domače strani, diskografija, datumi turnej, 6 predlog za notranjo stran, odziven dizajn, WPBakery Page Builder, Slider Revolution in čudovite galerije samo za dotik vrha ledene gore.

12. JamSession

jamsession wordpress glasbena tema

Morda bi radi nekaj bolj subtilnega – preprosto in čisto oblikovanje spletnega mesta. Ampak z nekaj stila, veste, lepo ozadje, čudovite animacije, svež sodoben dizajn in dela. Če se to sliši kot vi, je JamSession le glasbena tema programa WordPress, ki jo potrebujete.

JamSession je enostavno konfigurirati in prilagoditi, ali ste začetnik ali strokovnjak. Druge funkcije, ki vam bodo všeč, so drsniki na celotnem zaslonu, neverjetna podpora za video, odziven dojenček, blog, dogodki, diskografija, čudovite fotogalerije in…

… S tremi predstavljenimi predstavitvenimi demonstracijami lahko tečete po tleh in se prilagajate po poti, dokler ne spustite. Oh ja, JamSession je na voljo skupaj z ustvarjalcem strani WPBakery Page, drsnikom revolucija, podporo SoundCloud, zvočnim predvajalnikom, odzivnim dizajnom, več postavitvami menijev in podporo WooCommerce..

13. Lucille

lucille wordpress glasbena tema

Nato dobite glasbeno temo Lucille WordPress in takoj spoznate, da se je vaše iskanje popolne glasbene teme WordPress končalo. Zakaj? Ker SmartWPress – razvijalec, pomeni posel.

Odličen dizajn skupaj z zmogljivo funkcionalnostjo naredi to glasbeno temo WordPress idealno rešitev za radijske postaje, založbe, glasbenike, skupine, producente itd..

Lucille dobavlja program WPBakery Page Builder, 5+ demonstracij, pripravljenih za uvoz, drsnik Revolution, brezhibno integracijo WooCommerce, odziven dizajn, neomejene barve, prilagajalnik tem, več stilov menijev, 2 vnaprej izdelani barvni preobleki, čudoviti zvočni predvajalniki, prožna ozadja, vrste objav po meri za dogodke, diskografijo, galerije in tako naprej.

14. Beat Heaven

beatheaven-glasba-tema

Info & DownloadView Demo

Od maestrosov na ThemeFuse je Beat Heaven vrhunsko elegantna in odzivna premium tema, zasnovana za glasbenike in skupine, ki si vse to želijo. V mobilnem svetu se ta tema navdušuje za oboževalce na poti. Ta zabavna zabavna tema ima odličen predvajalnik glasbe na domači strani, podporo za prireditve in številne druge funkcije, ki bi si jih želel vsak ljubitelj glasbe.

Takoj, ko pristanete na domači strani, vas sprejmejo krepka postavitev, predvajalnik glasbe na domači strani z več skladbami, časovnica prihodnjih dogodkov in vrtiljak albuma. S to temo lahko preprosto ustvarite svoj glasbeni blog, spletno mesto za svoj bend, spletno mesto, ki promovira vašo snemalno družbo, ali pa ga uporabite za upravljanje prihajajočih dogodkov za prizorišče. To je odlična tema, ki je zelo primerna za katero koli spletno mesto v zvezi z glasbo.

Tema seveda vključuje vse strani, ki ste jih vzgojili do ljubezni in ki so najbolj priljubljene teme ThemeFuse, kot so blog, fantastičen portfelj, uporabna galerija, približno in stran za stike. Toda glede na to temo boste našli tudi predloge strani za izvajalca, albume, lokacije, dogodke in drugo. Poleg tega lahko uporabite dodatne kratke kode, da dodate dodatne elemente in te strani naredite po svoje.

Beat Heaven omogoča povečanje in pomikanje iz mešanice in vam omogoča gladko brskanje po tabličnem računalniku, pametnem telefonu ali prenosniku. Premium funkcije vključujejo enostavne predloge strani in postavitve strani, čisti integrirani predvajalnik HTML 5, predvajalnik glasbe v celoti (plus pripomoček), modul za dogodke (s prikazom časovnice), vrtiljak najnovejših albumov in še več!

15. Glasba

glasba-tematizacija-tema

Info & DownloadView Demo

Glasba je krepka paralaksa glasba, zasedba in dogodki, vrhunska tema WordPress, ki jo je ustvaril Themify. Ta ljubka tema je kot nalašč za pevce, skupine, tekstopisce, lokacije dogodkov, vodje in še več. Ta tema resnično izstopa zaradi zastojev na celotnem spletnem mestu, ozadja paralaksa v celotni širini, prilagojenega glasbenega predvajalnika po meri, podpori albumov in dogodkov in še več.

Ta tema ima vse, kar potrebujete, da začnete promovirati sebe, svoje izvajalce ali svojo lokacijo. Najprej najprej – tema vključuje čudovitega ustvarjalca strani povleci in spusti Themify, tako da lahko ustvarite neomejeno postavitev za vse, kar boste morda potrebovali. Glasba vključuje tudi vrste objav po meri, s katerimi lahko preprosto dodate svoje albume, prihajajoče dogodke, fotogalerije, sezname predvajanja videov in celo nedavna sporočila za javnost. Preprosto uporabite ustrezno vrsto objave po meri, da dodate vsako vrsto novic ali medijev, kot da dodate objavo v spletnem dnevniku – to je tako enostavno!

Ostale vrhunske funkcije vključujejo enostaven za uporabo Themify builder, vrsto objav po albumih, modul za prireditve po meri (za turneje, koncerte itd.), Podporo zidarstvu in mrežnim galerijam ter popolnoma odziven dizajn.

16. SONIK

SONIK Odzivna glasba WordPress tema

Sonik je zelo popolna glasbena tema WordPress z vsemi funkcijami, potrebnimi za ustvarjanje edinstvenih glasbenih spletnih mest. Z več kot 12 vrstami po pošti je popolnoma sposoben obdelovati glasbene objave, poddaje, izvajalce, prireditve, radijske postaje, radijske sporede in še več. Njegova edinstvena in odzivna zasnova presega običajne možnosti WordPressa, saj ne vključuje le dodatnega vtičnika Visual Composer, temveč ponuja nekatere močne integracije, imenovane Gridstacks.

Gridstacks so ekskluzivne komponente teme Sonik, ki omogoča ustvarjanje vrtiščkov, prekrivnih tokov, drsnikov in drugega iz vsake vrste objave, s filtriranjem taksonomije in prilagoditvijo oblikovanja.

Sonik ni le glasbena tema – temveč več. Pravzaprav je edini, ki ima tako raznoliko možno vsebino in postavitev, zaradi česar je ta tema najbolj prilagodljiva in primerna za vsako spletno stran, povezano z glasbo, od DJ-jev in glasbenikov do radijskih postaj in založb. Močna integracija WooCommerce dvigne igro na višjo raven, pravzaprav lahko ustvarite popolno glasbeno trgovino in dodate skladbe in albume v nakupovalni voziček z enim klikom.

Predstavljeni predvajalnik glasbe, angažiran in animiran, obiskovalcu ponuja edinstveno izkušnjo, s poudarkom na najpomembnejši funkciji vsakega glasbenika. Vendar vse te funkcije ne zahtevajo posebnih veščin, pravzaprav ima vsak element hitro integracijo Visual Composer drag ‘n drop in z več kot 120 nastavitvami za prilagajanje lahko z lahkoto izdelate spletno mesto v svoji blagovni znamki. 3 izbirniki pisav, 12 izbirnikov barv, na tone drugih možnosti, vse s predogledom v realnem času, je vse, kar potrebujete za prilagajanje katere koli glasbene spletne strani.

17. Steve Cadey

Steve Cadey - glasbena tema WordPress

Steve Cadey je odzivna vrhunska WordPress tema, posebej zasnovana za glasbo in spletna mesta. Ta tema lahko na prvi pogled ustvari najboljši vtis zahvaljujoč trendovskemu dizajnu, ki ne samo da ustreza estetskim standardom, ampak tudi popolnoma ustreza zahtevam glasbene industrije.

Vendar pa je celo odličen vizualni dizajn le majhen del uspešnosti vašega spletnega mesta. Resnično potrebujete izrazite ugodnosti in lastnosti, ki vam dolgoročno pomagajo. Zato je Steve Cadey na svoji spletni glasbeni platformi pripravil rešitev vse v enem. Bolj natančno vam omogoča enostavno posodabljanje novic in glasbenega trenda, predstavitev izvajalcev, vdelavo videoposnetkov in zvoka ter interakcijo s svojim oboževalcem po blogu.

Če želite svojo ljubezen do glasbe spremeniti v donosen posel, vam lahko Steve Cadey pomaga. Vključena v WooCommerce vam omogoča, da z najmanj truda prikažete dogodke, prodajate albume, dostavljate vozovnice in druge izdelke. Združljiv z vsemi mobilnimi napravami in spletnimi brskalniki, Steve Cadey obljublja, da vam bo dal enako kakovost, ne glede na to, katero napravo uporabljate.

18. IronBand

IronBand - Glasbena skupina & DJ WordPress tema

Info & DownloadView Demo

IronBand je drzna glasbena tema WordPress, ki je na voljo v Themeforest. Ta zibljiva tema je kot nalašč za glasbenike, didžeje, prizorišča in glasbene blogerje. Velika značilnost IronBand je osredotočenost na glasbo. Tema vključuje zvočni predvajalnik HTML5, tako da lahko obiskovalci vaše spletne strani poslušajo zvočne posnetke, naloge albumov ali posnetke koncertov (ali naložijo celotno diskografijo). YouTube videoposnetke lahko preprosto dodate tudi za prikaz dogodkov v živo ali posnetkov v zakulisju.

Tema vključuje tudi nekaj odličnih strani, s katerimi lahko predstavite sebe, svoj bend ali svoje izvajalce. Stran s filtrirno galerijo je kot nalašč za dodajanje slik z dogodkov, koncertov ali izven scene. Blog je odličen način za izmenjavo novic s svojimi oboževalci. Druge značilnosti teme vključujejo možnosti barv in pisav, večplastne datoteke psd, vir vira Twitterja in osupljiv drsnik Revolution.

19. Glasba in bend

Glasba & Band WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Glasba je zasedba in glasbenik WordPress tema Organic Themes. Ta popolnoma odzivna tema je odlična rešitev za vse v glasbeni industriji. Glasba je polna možnosti prilagajanja ozadja, glave, postavitve, diapozitivov in še več. Preprosto spremenite barvo in postavitev teme, da bosta ustrezala stilskemu mravljemu tonu skupine ali glasbe.

Tema vključuje tudi številne posebnosti skupine in glasbenika. Obstaja posebna stran z datumi ogledov in pripomoček. Druga čudovita funkcija je pripomoček seznama predvajanja, kamor lahko vključite delčke novih skladb ali snemanje turneje. Tema Glasba vključuje diskografsko stran – to je portfelj vaših albumov ali posnetkov. Vse to so odlične lastnosti, ki jih bodo oboževalci zavohali.

Glasbena tema je WooCommerce pripravljena. To je odlično, če želite prodati glasbeno blago, glasbo ali kar koli drugega. Integracija storitve GoogleCommerce olajša dodajanje in prodajo izdelkov.

20. Brooklyn

Glasbena tema Brooklyn WordPress

Brooklyn je vrhunska WordPress tema, ki jo je ustvarila Gorilla Themes in je zasnovana za glasbenike, skupine, umetnike, blogerje in zabavno industrijo. Tema vsebuje 3-minutni okvir za namestitev, ki vam bo omogočil, da namestite temo in v nobenem trenutku začnete objavljati članke. Glavna značilnost te teme je modul diaprojekcije na domači strani, ki je skupaj z vdelanim modulom za avdio-video predvajalnik, ki vam bo omogočil, da svoje najnovejše skladbe in videoposnetke objavite prav na svoji domači strani, da jih obiskovalci lahko poslušajo ali gledajo (s podporo za iPhone, iPad in Android).

21. Seznami

Setlist Glasba WordPress Tema

Info & DownloadView Demo

Setlist je vrhunska WordPress tema, razvita za izvajalce in glasbena spletna mesta. Tema ima zelo čist in sodoben temen dizajn, ki je na voljo v več barvah in je bil zasnovan posebej za nišo glasbene industrije.

Setlist je popolna tema za vrhunski pas. Vsebuje drsnik za foto vrtiljak za predstavljene članke, koledar dogodkov za načrtovanje vaših oddaj in drugih dogodkov ter integrirano predlogo strani z videoposnetki za prikaz glasbenih videov.

Ena izmed mojih najljubših stvari o Setlitu je pripomoček za koledar in prihajajoče dogodke. Ne le, da izgledajo zelo elegantno, ampak so kot nalašč za to, da vse svoje oboževalce sproti posodabljate z vašimi dogodki, da se vsi pokažejo za vaš naslednji koncert.

22. Nihalo

Nihalo, WordPress tema za upravljanje glasbe

Info & DownloadView Demo

Nihalo je vrhunska WordPress tema za razliko od vseh drugih, ki sem jih videl. Ne le, da ima zelo čist, sodoben in profesionalen dizajn, ampak ima tudi nekaj res neverjetnih lastnosti, ki jih še nisem videl drugje.

Ena najbolj kul stvari pri Pendulumu je funkcionalnost upravljanja glasbe po meri in portfelja. Pravzaprav je bila ta tema razvita posebej za ljudi, ki imajo radi glasbo, kot so DJ-ji, producenti, klubi, glasbeniki in praktično vsi drugi, ki imajo radi glasbo.

Z Pendulumom lahko preprosto dodate glasbo v svoj portfelj, kjer lahko vaši bralci zlahka brskajo po različnih pesmih in jih predvajajo na kraju samem. In glasba igra v slogu… glasbeni portfelj je super sodoben in ima res odlične učinke animacije jQuery.

23. Nočno druženje

WordPress tema za nočno druženje

Info & DownloadView Demo

Night Clubbing je WordPress tema, ki je bila zgrajena / zasnovana posebej z nočnimi klubi in glasbenimi spletnimi mesti. Ta tema ima vgrajene avdio in video predvajalnike, ki so združljivi z bolj priljubljenimi predvajalniki na trgu, kot so mxpod.com, reverbnation.com, soundcloud.com in videoposnetki z YouTube.com, Vimeo.com, DailyMotion.com … Itd. Enostavno prilepite kodo s seznama predvajanja in predvajalnik se bo prikazal na vaši domači strani!

Night Clubbing ima čudovit diaprojekcijo in koledar prireditev na domači strani, ki vam omogoča enostavno prikazovanje vaših zgornjih slik in enostavno dodajanje, urejanje in načrtovanje dogodkov. Vgrajen je tudi sistem oglaševanja, ki vam bo omogočil enostavno dodajanje pasic na vaše spletno mesto, če nameravate na svojem spletnem mestu zaslužiti nekaj denarja.

Vgrajeni so tudi pripomočki za družabna omrežja, ki vam bodo omogočili vnašanje ID-jev Facebooka in twitterja, na strani pa se bo prikazala tudi vaša strežnica in oboževalna stran podobno. Ni potrebe po nobenih zunanjih pripomočkih! Poleg tega ta nočni klub in glasba ponuja 7 različnih barvnih stilov, med katerimi lahko izbirate – modro, rdečo, črno, zeleno in vijolično. Vsi so opremljeni s profesionalnim dizajnom, nalaganjem logotipa in izbirnikom postavitve (desna ali leva stranska vrstica).

Zavijanje (je to konec?)

Komaj! Rekel bi, da je to šele začetek poti, na kateri boste natančno oblikovali svojo vizijo, kakšno bo vaše spletno mesto. Izložil sem nekaj orodij, ki vam bodo pomagala začeti temelje za pošiljanje sporočila svetu, zdaj je odvisno od vas. Morda boste želeli tudi pregledati naš seznam najboljših glasbenih vtičnikov WordPress in poiskati, kako dodati zvok na svojo trenutno temo ter oddajati zvočne valove v času in prostoru interneta, da bodo vaši oboževalci uživali..

Ne pozabite izbrati teme, ki odraža vašo glasbo in slog, pa naj bo to rezervirano in elegantno ali nekaj bolj glasnega. Previdno ocenite funkcije – ali boste imeli več koristi od integracije družbenih medijev ali je vaš slog veliko pomembnejši za vaš videz? Končna mešanica je v vaših rokah.

Nazaj k tebi! Se strinjate z našim seznamom najboljših WordPress tem za glasbenike? Ali imate kakršne koli teme glasbe v programu WordPress, ki bi jih priporočili?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me