20 najboljših zagonskih tem WordPress

20 najboljših zagonskih tem WordPress

Kot mnogi se morda zavedate, Škornji za prtljage je brezplačen prednji okvir, sestavljen iz orodij za ustvarjanje spletnih strani in spletnih aplikacij. Vsebuje predloge za oblikovanje, ki temeljijo na HTML in CSS, za tipografijo, obrazce, gumbe, navigacijo in druge komponente vmesnika ter izbirne razširitve JavaScripta za navigacijo, drsnik, prehode, vohun za pomikanje, zavihke, opozorila in še veliko več.


Bootstrap je sprva razvil Mark Otto (@mdo) in Jacob Thornton (@ maščoba) na Twitterju kot okvir za spodbujanje doslednosti med notranjimi orodji. Zdaj so odprti viri in je najbolj priljubljen razvojni projekt GitHub. Twitter od njegove posodobitve do različice 2.0 ni več povezan z Bootstrapom.

Uporaba Bootstrap-a med spletnimi mesti se je od dneva njegove ustanovitve dokončno povečala, danes pa ga uporablja več milijonov spletnih strani, zaradi česar je Bootstrap najbolj priljubljen prednji okvir. Spletni oblikovalci vedo, kako dragocena tehnologija Bootstrap pomaga pri ustvarjanju privlačnih, a odzivnih spletnih mest na osnovi HTML, CSS in razširitev JavaScript. Bootstrap naredi napredni spletni razvoj hitrejši in neboleč.

WP Bootstrap 4 je idealna izhodiščna tema za WordPress blogerje. Različica 4.0 je najnovejša različica in uporablja močno mobilno prvo fleksibilno mrežo za izdelavo postavitev vseh oblik in velikosti. Hiter je, lahek in ima popolno Bootstrap 4 integracijo. To pomeni tudi, da je ta tema mobilno odzivna in optimizirana za SEO standarde. Poleg tega je tema opravila temeljito revizijo, ki jo je izvedla skupina WP.org, da bi zagotovila vrhunsko kakovost.

Sem velik oboževalec tega okvira. In upam, da se vam bo zdelo koristno tudi v kombinaciji z WordPressom ali katero koli drugo platformo za bloganje ali CMS. Preden sem ga dodal na seznam, sem preučil kakovost zasnove, postavitve, raznolikosti in uspešnosti tem. Prepričan sem, da so to najboljše teme programa Bootstrap WordPress, ki lahko vaše spletno mesto popeljejo na višjo raven.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Softwarepro

Tema Softwarepro WordPress

Softwarepro je visokozmogljiva in inovativna, tehnološko pametna in domiselna, intuitivna in zelo odzivna ciljna stran programa WordPress. To je prilagodljiv okvir za nemoten razvoj učinkovitih, lahkih in hitro naloženih spletnih mest, ki zajemajo vrsto sodobnih arhetipov in primerov uporabe.

Ta tema je zasnovana na elegantnem in lahkem modularnem dizajnu, ki temelji na sistemu Bootstrap. Zaradi tega je idealno primeren za primere velike prometne porabe, kar pomeni, da se na krovu strežnikov zmanjša število obremenitev. Softwarepro je kot nalašč za spletne skrbnike, ki potrebujejo spletno mesto ciljne strani, ki lahko učinkovito kanalizira promet, ustvarjen s trženjskimi akcijami kuponov, oglaševalskimi kampanjami, mobilnimi aplikacijami ali katerim koli drugim virom ustvarjanja prometa v velikem obsegu.

Kallyas

Tema Kallyas WordPress

KALLYAS je tema programa Bootstrap WordPress s popolnoma prilagodljivo, odzivno in mobilno pripravljeno postavitvijo. Gre za več konceptno spletno oblikovanje z več kot dvajsetimi glavnimi vzorci in naloži več notranjih slogov strani. Izdelava sodobne spletne strani ne zahteva veliko dela in truda. KALLYAS ima vnaprej določeno vso zahtevano vsebino, ki jo lahko sprostite iz igre.

Zaradi vsestranskosti sistema KALLYAS imate zdaj celoten vir spletnega razvojnega gradiva za izdelavo strani vseh slogov. Od podjetja in spletnega dnevnika do spletnega življenjepisa in e-trgovine, KALLYAS z njimi ravna vse enostavno in udobno. KALLYAS je tudi strelovoden, popolnoma optimiziran za iskalnike in popolnoma usklajen s sodobnimi spletnimi brskalniki.

GutenX

Gutenx WordPress tema

Začetek v spletu ni več prevelik posel. S trdno temo Bootstrap WordPress lahko hitro začnete svoj spletni projekt. Če vas zanima lansiranje bloga, to storite z GutenX. GutenX je Gutenbergu prijazno orodje – od tod tudi ime. Poleg tega je optimiziran tudi za hitro nalaganje hitrosti in SEO. Seveda GutenX tudi ne zamudi popolnoma odzivne postavitve, ki je slučajno primerna za brskalnik in mrežo.

Vsakega uporabnika GutenXa čakajo različne vrste postavitev. Kljub temu imate veliko različnih kombinacij, zaradi katerih boste šli hitreje, kot ste sprva mislili. Poleg tega ima GutenX vse vrste različnih stilov glave, trinajst vrst predstavljenih objav, lepljiv meni in kontaktni obrazec 7. Zgodbo lahko začnete deliti danes in ustvarite močan vpliv na vse.

Porto

Porto WordPress tema

Tema Porto je izjemno prilagodljiva, napolnjena z neverjetnimi možnostmi prilagoditve za vaše spletno mesto. Ta čista in elegantna tema je zgrajena tudi s HTML5 in CSS3 in izvaja neverjetno odzivno ogrodje Bootstrap, ki je popolnoma odzivno in prijazno do mobilnih naprav. Poleg tega daje veliko podporo WooCommerce z vsemi orodji, potrebnimi za postavitev spletne trgovine.

Vsestranski dizajn Porto bi dobro deloval za vse vrste poslov, spletno trgovino, portfelj in spletna mesta na spletnem dnevniku. Porto je z vgrajenimi izboljšavami za SEO pripravljen pomagati vašemu spletnemu mestu pri vzponu vseh ustreznih iskanj.

RAMS

RAMS WordPress tema

RAMS je minimalistična WordPress tema, ki izstopa po izvrstnem in elegantnem dizajnu. Ta inovativna tema portfelja je idealna za umetnike, samostojne strokovnjake in ustvarjalne agencije, ki bi radi svoje delo predstavili na spletu. Ta tema vam bo zagotovo prihranila veliko časa za izdelavo izjemne in prilagodljive spletne strani.

Poleg tega so ustvarjalci zgradili RAMS-ov okvir, ki je trden, s tehnologijo Bootstrap 4. Popolnoma odzivna tema je zasnovana tako, da gladko spreminjate velikost zaslona različnih velikosti zaslona in izgledate ostro in jasno na zaslonih z visoko ločljivostjo. Ta ravna tema ponuja neomejene možnosti prilagajanja zahvaljujoč Visual Live Composer, ki je zapakiran v to temo. Prav tako je WPML pripravljen pomagati pri izdelavi večjezičnega spletnega mesta.

Bootstrap News

Bootstrap News WordPress tema

Bootstrap News je tema programa WordPress, ki se je specializirala za medije, novice in revije. Prav tako je odlična nastavitev za digitalno različico kakršnega koli pisanja zgodb. Dobili boste super strani z vsebino, vključno z blogi in stiki.

Poleg tega Bootstrap News ponuja nedavno razdelek o objavah in ločuje zgodbe v 4 vidikih. To so svetovne novice, zadnje novice, uvodniki in dogodki. Bootstrap News ima kul zgornjo vrstico in nogo, ki vključuje ikone družbenih medijev in glavo. S tem lahko svoje “sprednje strani postavite na mesto”. Samo preizkusite se in se prepričajte.

Medicol

Tema Medicol WordPress

Medicol je medicinska tema WordPress za bolnišnice, klinike, lekarne, zdravnike, kirurge, splošne zdravnike in podobne te vrste. Ta tema programa WordPress s programom Bootstrap je združljiva z vtičnikom Elementor Page Builder. To vam omogoča, da ustvarite stran z njeno funkcijo povleci in spusti. Ni treba pisati ene vrstice kodiranja. Poleg tega vsebuje funkcije, kot so napredna tematska plošča, poziv k dejanju, odsek za klice, pripomočke po meri itd. Te funkcije omogočajo ustvarjanje zmogljivega medicinskega spletnega mesta, ki pritegne pozornost vseh obiskovalcev. Zdravilo Medicol je 100% mobilno, fleksibilno, navzkrižno brskalnik in pripravljeno na mrežnico.

Kalium

Kalium WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Kalium je dobro premišljena, natančno izdelana, izredno tehnološko napredna in brezmejno ustvarjalna WordPress večnamenska odzivna tema. Ta močna tema je bila ustvarjena za kreativne strokovnjake in podjetja – od arhitekturnih podjetij in studiev grafičnega oblikovanja do samostojnih fotografov, potovalnih novinarjev in mnogih podobnih kreativnih področij. Neverjetno močan je, če je nameščen na spletnih mestih, ki morajo biti popolnoma profesionalna in po sebi inovativna.

Kalium je zgrajen z najnovejšimi in največjimi spletnimi tehnološkimi razvoji. Tudi z obsežnim HTML5 kodiranjem in CSS3 stylingom, ki ustvarja čudovita, elegantna in učinkovito nalaganje spletnih mest. Brezhibno ustvari impresivne strani brez dodatnega kodiranja.

Iziclass

Iziclass WordPress tema

Iziclass je barvita in odzivna tema spletnega mesta vrtca in vrtca WordPress. Ta tema je popolna tema za izdelavo spletnih mest, povezanih z otroki, v nekaj sekundah. Z Iziclassom vam ni treba napisati vrstice kodiranja, da boste dosegli odlične rezultate. Vsestransko bogat in vsestranski, Iziclass omogoča preprosto in hitro oblikovanje spletnih strani. WP Customizer in Rapid Composer vam omogočata, da hitro in enostavno naredite svoje spletno mesto po svoje.

Iziclass je preprosto zasnovan okvir za spletne skrbnike iz katerega koli ozadja. Uporabnike lahko s pomočjo odzivne tehnologije Bootstrap dosežete v kateri koli napravi in ​​brskalniku. Oglejte si Iziclass danes in jih pustite, da pridejo.

Bootstrap Lightpress

Lightpress WordPress tema

Bootstrap Lightpress je WordPress tema s programom Bootstrap, ki ga lahko uporabite za gradnjo izjemnih in privlačnih osebnih blogov. Ima 100% odzivno in med brskalnikom združljivo postavitev, ki deluje na vseh napravah kot iz sanj. Tudi ko gre za zaslone mrežnice, Bootstrap Lightpress poskrbi, da ves čas osupljivo oddajajo vso vsebino.

Poleg tega je Bootstrap Lightpress optimiziran tudi za iskalnike in hitrost. Zdaj lahko svoj projekt začnete skoraj v kratkem času in s čim manj dela in energije.

Nekatere značilnosti Bootstrap Lightpress so zidana mreža, tri postavitve, meni profila in gumb nazaj na vrh. Tudi privzete nastavitve ne boste želeli veliko spreminjati zaradi dejstva, kako lepa, čista in moderna je.

MediaTel

Tema MediaTel WordPress

Mediatel je vizualno estetska WordPress tema, zasnovana za prikazovanje video vsebin. Popolnoma je odziven ne samo z brskalniki, ampak tudi z napravami in zasloni. Dobili ga boste tudi z kakovostjo slike, pripravljeno za mrežnico in impresivno prilagajalcem.

Dobili boste združljivost za YouTube, Vimeo in še več. Mediatel ima posebne funkcije, kot so samodejne sličice videoposnetkov in video zavihki. Nekatere od teh delujejo za kategorije, kot so najbolj priljubljene in najnovejše objave. Imeli boste popolno odločitev in svobodo o tem, katere objave bodo prikazane. Zagotovljena je tudi povezava s socialnimi mediji za Facebook in Instagram. Mediatel je tudi odlična tema za spletno pretakanje, kanale novic ali spletne revije.

WPLMS

WPMLS WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ena najbolj zanesljivih WordPress izobraževalnih tem WPLMS ponuja edinstven izdelek. To temo lahko uporabite tudi za šolska in univerzitetna spletna mesta. Razvijalci so to temo zasnovali z okvirjem Bootstrap, kar je pomenilo odlično izkušnjo tako za kupce kot za razvijalce. WPLMS Izobraževanje WordPress tema je zelo močna, a kljub temu ostaja izjemno uporabniku prijazna. Poleg tega za svoje delo ne potrebujete velike količine programskega znanja. Zagotovo bo ta tema zagotovo presegla vsa pričakovanja. Vključuje tudi tečaje, prireditve, galerije, oblikovalec drsnikov in obsežno knjižnico vsebin. Vključuje tudi uporabne kratke kode in gradnike.

Kokit

KoKit WordPress tema

Ni boljšega načina učinkovitega trženja vaše blagovne znamke kot imeti najboljše spletno mesto digitalne agencije. Tu je Kokit, ena najboljših tem, ki jih je digitalna agencija WordPress morala oceniti za vaše podjetje. To je močna tema, izdelana z uporabo okvirja Bootstrap, skupaj z vtičniki WordPress.

Poleg tega Kokit vključuje tudi brezplačne, a zmogljive vtičnike. Pomembno je omeniti WooCommerce. Omogoča vam ustvarjanje popolnoma funkcionalne trgovine znotraj vašega spletnega mesta, zato je prodaja skoraj vsega mogoča.

NewStore

NewStore WordPress tema

NewStore vam ponuja vsa potrebna orodja in sestavne dele za izdelavo spletne trgovine, ki sledi vsem najnovejšim spletnim trendom. To je ena najboljših tem v e-trgovini WordPress z zelo minimalnim pridihom. Ni pravilnega ali napačnega odgovora, kje lahko uporabljate NewStore. To je lahko pohištvo, oblačila, nakit, torbe, čevlji, karkoli drugega, NewStore je pripravljen na vse izzive, ki jih zanjo imate. S to zmogljivo WordPress temo ste varni in varni z vzpostavitvijo prvovrstne spletne trgovine.

Ablogia

Albogia WordPress tema

Če iščete preprost in lep sodoben dizajn za svoj blog, je Ablogia dobra izbira za vas. Tema vam ponuja slike v glavah po meri in možnosti nalaganja logotipa, da bo razdelek glave videti privlačen.

To je minimalen dizajn, ki zagotavlja, da imajo uporabniki odlično izkušnjo na vašem blogu in lahko berejo vašo vsebino brez motenj. Lahko je res dobra možnost za kateri koli osebni spletni dnevnik ali novice.

To je čist, minimalen in SEO prijazen dizajn, ki bo zagotovil, da bo vaša vsebina dosegla veliko boljše uvrstitve v Googlovih rezultatih iskanja.

Eduma

Eduma WordPress tema

Če želite ustvariti odlično spletno mesto, ki je namenjeno učenju, je lahko ta tema vaš največji zaveznik. To je zagotovo ena izmed najboljših izobraževalnih tem WordPress, ki jih trenutno lahko najdete na trgu. Eduma ima racionalen, praktičen dizajn, ki zagotovo pritegne številne bralce. Znanja o kodiranju ni potrebno in ni treba najemati strokovnjakov za razvoj spletnih strani.

Ta tema WordPress za izobraževanje vključuje tudi velik seznam premijskih funkcij, ki smo jih dodali brezplačno. Pripravljeni študenti lahko dostopajo do vsebine s svojih pametnih telefonov, tablic, prenosnih računalnikov ali namiznih računalnikov. Dokler ima zaslon in internetno povezavo, bo združljiv z vašim spletnim mestom za izobraževanje.

Artis

Artis WordPress tema

Artis je WordPress tema, namenjena ustvarjalnim posameznikom in strokovnjakom. Tema je nabita z obilico demo spletnih mest, ki so bile izbrane za različne niše in pare v edinstvenih portfeljskih slogih, več kot trideset vrst portfelja, obsežne možnosti prilagajanja, prilagodljive slike za boljši ogled na manjših napravah, nepopustljiva izkušnja e-trgovine z minimalnim dizajnom in veliko več.

Z vključitvijo večine priljubljenih vtičnikov, kot so Visual Composer, Revolution Slider in LayerSlider, ste lahko prepričani, da boste s temo dobili odlične funkcije. Kot rečeno, je WooCommerce tudi brezhibno vključen v izkušnjo, skupaj s priročno postavitvijo izdelkov, Ajax Mini Cart in privlačnimi učinki lebdenja.

Blogora

Blogora WordPress tema

Blogora Theme je tema Bootstrap WordPress, ki jo lahko uporabite za gradnjo izjemnih in privlačnih osebnih blogov. Ima 100% odzivno in med brskalnikom združljivo postavitev, ki deluje na vseh napravah kot iz sanj. Tema Blogora je optimizirana tudi za iskalnike in hitrost. Zdaj lahko svoj projekt začnete skoraj v kratkem času in s čim manj dela in energije.

Nekatere značilnosti teme Blogora so zidana mreža, tri postavitve, meni profila in gumb nazaj. Tudi privzete nastavitve ne boste želeli veliko spreminjati zaradi dejstva, kako lepa, čista in moderna je. Ne izgubljajte več časa, izberite Blogora Theme in takoj ustvarite stran.

Gurmanski

Gurmanska WordPress tema

Gourmet Restaurant & Cafe WordPress Theme je prefinjena in inovativna predloga spletnega mesta, ki jo lahko uporabite za izdelavo različnih spletnih mest, kot so restavracija, kavarna, korporativna, poslovna, osebna, fotografija in celo portfelj.

Ta tema ima demo program za namestitev z enim klikom, da vse nastavi. Ustvarjalci so to temo izdelali tudi z elegantnim in enostavno prilagodljivim okvirom ter jo zgradili na najnovejšem sistemu Bootstrap. Tako lahko brez truda sestavite odzivna spletna mesta, pripravljena za prevajanje in za mobilne naprave. Poleg tega je ta tema odzivna in izgleda neverjetno na vseh vrstah naprav, od namizja, tabličnih računalnikov do mobilnih telefonov.

Kleo

Kleo WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Kleo ohranja svoj bogati standard ves čas na najvišji ravni, da ga kar najbolje izkoristite pri izdelavi zaposlitvene plošče in spletne platforme za samostojne storitve. To samo kaže, da je ta spletna predloga družbe Bootstrap najboljša. Kleo nudi fleksibilnost, udobje in funkcionalnost pri ustvarjanju vrhunskega spletnega trga za iskalce zaposlitve in druge kreativne osebe. Kleo je zabaven za obrt in ima na voljo množico dokumentacije in tematskih podpor. Družbeni mediji so popolnoma integrirani, da pridobijo stranke / spremljevalce. Posebni elementi vključujejo koledarje, urejevalnik kože in neomejene barvne možnosti. Na spletnem mestu so neomejene glave in video ozadja.

Da povzamem

Brez dvoma je veliko prednosti uporabe tem Bootstrap WordPress. V prvi vrsti vam ni treba najeti oblikovalcev. Zato prihranite veliko denarja in tudi pri načrtovanju. Teme WordPress Bootstrap prihranijo tudi vaš čas, ki ste ga morali vložiti v pisanje strani, dolgo oblikovalskih kod.

Poleg tega pospeši vašo novo nalogo za razvoj spletnega mesta, saj vsebuje že pripravljene bloke kodiranja. Omogoča hitro in učinkovito izdelavo prototipa spletnega mesta. Prav tako ponuja veliko različnih skript. In pisanje medijskih poizvedb ne bo več postalo vaš glavobol.

Poleg tega ta odziven okvir, ki temelji na mreži, pomaga tako amaterjem kot profesionalcem. Prav tako vam ponuja prilagodljivost za prilagajanje elementov v vaši temi.

To je bil seznam nekaterih najboljših tem Bootstrap WordPress na trgu. Če se boste lotili teme WordPress, je bolje, da poiščete WordPress temo s programom Bootstrap, ker so bolj prilagodljivi, prilagodljivi, privlačni in uporabnikom prijazni.

V tej objavi sem zbral najboljše teme za Bootstrap in na tem seznamu bomo dodali še več. Torej, ne pozabite dodati te zbirke med zaznamke.

Uporabite jih in mi v komentarjih sporočite vaše izkušnje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me