24 najboljših WordPress tem za vrtnarjenje in urejanje okolice

Poletni čas je poln zelenih travnikov, bujnih sadnih dreves in zdravih trajnic, ki pokažejo svoje barve. Toda bodimo iskreni, večina domov z zvezdnatim oblikovanjem definitivno ni ustvarila zasnove ali je sama vzdrževala. Najeli so profesionalce. Kako? Verjetno prek spletnega mesta, izdelanega z eno najboljših tem o vrtnarjenju WordPressa, ki so jo lahko našli.


Spletna mesta so ključnega pomena za vsako podjetje, in z naraščajočo priljubljenostjo spletnih mest s priporočili od ust do ust, kot sta seznam Yelp in Angie, potrebujete mesto za pošiljanje potencialnih strank. Srečno za vas je WordPress enostaven za uporabo in z njim lahko v enem dnevu sestavite celotno spletno mesto. Danes bomo delili najboljše teme o vrtnarjenju in urejanju okolice WordPress pa tudi hitro 3-stopenjski vodnik za izdelavo spletnega mesta.

V internetu je na tisoče tem WordPress. Toda s toliko možnostmi je lahko ob prvi postavitvi spletnega mesta malce presenetljivo. Zato smo pobrskali po spletu in poiskali absolutno najboljše teme WordPress za vrtnarjenje.

Glede na vaše poslovne potrebe boste morda želeli dodati načine za prikazovanje po meri, vključiti galerijo zaključenih projektov o okolju ali način prikazovanja trenutnih ponudb storitev ali posebnih ponudb. Potrudili smo se, da smo vključili najrazličnejše teme z različnimi funkcijami. Tako se prepričajte, da se pomaknete po celotnem seznamu in si ogledate, katera se vam zdi prava. Torej, ne da bi čakali več tukaj, v določenem vrstnem redu.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupaj

WordPress tema skupaj s krajinskim oblikovanjem

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Demo predstavitev teme WordPress za urejanje okolice je čudovit primer tega, kar lahko sestavite z ustvarjalcem strani Visual Composer Drag & Drop, če je združen z zmogljivimi možnostmi prilagajanja teme Total WordPress. Krepka postavitev celotne širine, pametna stran s storitvami, osebni podatki o oddelku in seveda enostaven kontaktni obrazec so to odlična izbira za katero koli podjetje za vrtnarjenje ali urejanje okolice.

2. Ekko

Ekko Gardening WordPress tema z ustvarjalcem strani

Ne glede na to, ali ponujate tedensko vzdrževanje ali krajinsko zasnovo, s temo Ekko WordPress ste prepričani, da boste lahko ustvarili osupljivo spletno mesto. Preprosto namestite, za začetek uporabite uvoženi demo z enim klikom in uporabite ustvarjalnik strani povleci in spusti, da ustvariš popolno spletno mesto. Vsi elementi so prilagodljivi, poleg tega pa tema ponuja možnosti za bogato tipografijo, portfelj, blog, oblikovanje glave / noge, lepljivo glavo, fotografijo in povzetek fotografije in še več. Poleg tega je tema združljiva s priljubljenimi vtičniki, kot so WooCommerce, kontaktni obrazec 7, Gravity Forms, Ninja Forms, WPML in še več.

3. Nega vrta

WordPress tema za nego vrta

GardenCar je tema vrtnarskega in krajinskega sloga z odličnimi funkcijami, kot so odziven dizajn, simpatičen drsnik premier Revolution, oblikovalec strani, kontaktni obrazec in podpora za WooCommerce. To je le tema, s katero lahko začnete svojo vrtnarsko dejavnost s spletno prisotnostjo.

4. Vrtnar

Vrtna tema WordPress

Tema Gardener WordPress je bila ustvarjena s storitvami za trate, urejanje okolice, urejanje okolice, cvetličarno, drva, ekologijo in celo lesarske družbe. Z obilico možnosti postavitve, podobo mrežnice, podporo prevajanjem in drugo je odlična izbira.

5. GreensKeeper

WordPress tema o vrtnarjenju in urejanju okolice zelenih vrtcev

To temo WordPress za vrtnarjenje, urejanje okolice in mala podjetja je odlična izbira za vsako podjetje. Oblikovane glave, možnosti postavitve strani, prilagodljive možnosti barv (z 12 vnaprej določenimi barvnimi shemami), oblikovalec strani in osupljive galerije izotopov omogočajo ZeensKeeper možnost izstopa.

6. Ekomana

Ekomansko vrtnarjenje, nego travnika in urejanje teme WordPress

Economical je bil zasnovan z ustvarjalnikom strani, ki je enostaven za uporabo, odzivnimi drsniki, podporo mrežnim mrežam, datotekam, pripravljenim na prevod, in še več. S to temo ustvarjanje vaše travnate storitve mora biti urejanje okolice, urejanje okolice, ekologija ali vrtnarjenje poslovno spletno mesto skupaj kos pogače.

7. Yoland Design

Yoland Design Krajinsko oblikovanje in vrtni dodatki WordPress tema

Za elegantno temo oblikovanja krajine si oglejte Yoland. Ta ljubka tema je optimizirana za mobilne naprave, vključuje 2 postavitve domače strani, kratke kode, čudovite drsnike, oblikovalec strani, možnosti prevajanja in še več.

8. Pomočnica

Helpmate Vrtnarjenje in vzdrževanje WordPress tema

Helpmate je tema WordPress 6 v 1, ki jo imajo vnaprej izdelane predloge za 6 različnih panog, od katerih je ena vrtnarjenje. S to temo lahko ustvarite čudovito spletno mesto z osupljivim animiranim drsnikom, preprostim za uporabo strani za ustvarjanje strani, vgrajenimi slogi glave in noge in še več.

9. Pokrajina

Tema Landscaper Lawn & Ladscaping WordPress

S temo Landscaper WordPress lahko hitro postavite svoje spletno mesto za trate in urejanje okolice. Zagotovo imate radi možnosti za ustvarjanje postavitev strani po meri, barvne možnosti po meri prek orodja za prilagajanje, neomejene galerije projektov, več postavitev blogov in še veliko več.

10. Lokalno podjetje

Lokalno podjetje - Vrtnarjenje WordPress teme

Tema Local Business WordPRess je preprosta in čista tema, ki je odlična za vsa podjetja – vključno z vrtnarjenjem in urejanjem okolice. Tema vključuje neomejene barvne možnosti, vtičnik Master Posts, odziven dizajn in številne možnosti teme prek tematske plošče Redux.

11. Čelade

Čelade mojster in vrtnarjenje WordPress tema

Čelade so bile zasnovane za vsakega mojstra, enkrat pa je njihov osupljiv prikaz namenjen podjetju Garner in Farmer. Ta možnost uporablja možnosti teme za postavitve po meri, funkcije, glave po meri in celo priložen obrazec za sestanek.

12. Tema pokrajinske WordPress

Tema pokrajinske WordPress

The Landscape Theme je lepa in profesionalna možnost za oblikovanje spletnega mesta za urejanje okolice ali vrta z WordPressom. Z graditeljem strani MP Stacks, z različno stranjo strani, kontaktnim obrazcem, storitvami in še več je ta tema osupljiva možnost ene strani.

13. Gibanje

Themotion WordPress Tema

Themotion je osupljiva tematika WordPress video blogging kot nalašč za ustvarjanje vrtnarjenja in urejanja okolice, kako spletno stran. Če je vaše podjetje iskalo način za prikaz izdelkov ali storitev prek videoposnetkov, potem je ta tema za vas. Pripravljen je, odziven in prilagodljiv tudi za e-trgovino.

14. Zelena dolina

Zelena dolina WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Zelena dolina je mobilno prijazno in odzivno tematiko WordPress vrtnarjenja in urejanja okolice. Ta tema je SEO pripravljena, mrežnica pripravljena in enostavna za uporabo. Poleg tega vključuje na tone kratkih kod, vrst objav, ikon, možnosti stranske vrstice in še več.

15. Lawnmo

Lawnmo WordPress tema

Lawnmo je kul in odziven vzdrževanje vrta ter storitve WordPress. Čudovita ozadja slik paralaksa, edinstvene slike lebdijo in močan ustvarjalnik strani povleci in spusti MotoPress naredi to temo nadvse (poleg tega vključuje 7-15 slik fotografij brezplačno).

16. Vrtna zasnova

WordPress odzivna tema WordPress

Vsebinsko tema Garden Design WordPress prihaja z vgrajenimi vrstami in oblikami objav, zato je dodajanje vaših dogodkov, storitev, portfelja projektov, videoposnetkov in podobno zelo enostavno. Druge odlične lastnosti vključujejo pisavo, barvo in možnosti prevajanja.

17. Vrtnarjenje

WordPress tema vrtnarskega oblikovanja

Vrtni dizajn je tema v starem slogu s svetlo kombinacijo zelenih in oranžnih poudarkov. Tema vključuje možnosti za dodajanje vaših storitev, projektov, pričevanj in seveda spletnega dnevnika, s katerimi boste stranke na tekočem z najnovejšimi nasveti in trendi na vrtu.

18. Exdesimo

Word Design WordPress tema

Exdesimo je odzivno oblikovana pokrajina in vrtovi WordPress tema kot nalašč za vsa podjetja za vzdrževanje ali oblikovanje. Uporabite vgrajene polje funkcij, portfelj, oddelek za osebje, podporo za dogodke in obrazec za stike po meri za izdelavo svojega popolnega spletnega mesta.

19. Zunanja zasnova

Zunanjost Oblikovanje Mojstrska WordPress tema

Tema Design Mastery WordPress olajša izdelavo spletnega mesta za vrtnarjenje ali urejanje okolice. Dvostopenjska namestitev, barvne možnosti, vgrajeni drsniki, pripomočki po meri, tipografija po meri in drugo so odlična možnost za vsakogar.

20. Zunanji biro za oblikovanje

Zunanji oblikovalni urad WordPress tema

Tema Design Bureau je odličen način za prikaz vašega dela v krajinskem oblikovanju. Tema vključuje možnosti za prikazovanje slik, ki jih delate prek slik paralaksa, lep drsnik domače strani in še več. Plus možnosti za ikone, pisave, SEO in več vas zagotovo osrečujejo.

21. Zunanja zasnova

Zunanja zasnova WordPress tema

Tema zunanjega oblikovanja je kot nalašč za predstavitev vašega dela z urejanjem okolice, zunanjo gradnjo in še več. Vgrajena stajlinga, podpora prevajanju in popolnoma odziven in urejen dizajn naredijo to temo trdno izbiro za tiste v vrtnarski in okoljski industriji..

22. Umetnost gradnje

Umetnost gradnje WordPress teme

Za tiste, ki iščejo zunanjo zasnovo, osredotočeno na temo, je Art of Building WordPress odlična možnost. Edinstveni drsniki, čiste linije, uporabne kratke kode in vgrajene možnosti za oblikovanje so ta tema odlična izbira.

23. Krajinsko oblikovanje

WordPress tema, ki je odziven za krajinsko zasnovo

Ta tema je bila zasnovana za vrtnarska podjetja, ki želijo ponuditi izdelke in storitve. Z vgrajeno podporo za e-trgovino je enostavno prodati svoj zalog in zagotavljati storitve svojim strankam.

24. Krajinsko oblikovanje in oblikovanje

Urejanje in oblikovanje WordPress teme

Ta čisto oblikovana tema WordPress vsebuje veliko belega prostora s krepkimi pisavami in slikami. Odlična je možnost za sodobnejša spletna mesta za urejanje okolice, ki želijo svoje storitve predstaviti v spletu.

Bonus Nasveti: Hitri vodnik za izdelavo spletnega mesta za vrtnarjenje

Ko izberete temo, so na voljo le trije preprosti koraki za postavitev spletnega mesta za urejanje okolice, vrtnarjenja ali vzdrževanja na prostem. Tako enostavno je, da lahko danes postavite povsem novo spletno mesto in ste pripravljeni na uporabo!

Pridobite svoje ime domene in gostovanje

Vaš prvi korak je, da izberete ime domene. Vaš URL mora biti enostavno zapomniti in .com domena, če je to sploh mogoče. Lahko preverite razpoložljivost svoje domene in jo kupite pri GoDaddy ali drugem uglednem registrarju domen.

Če želite skupaj z imenom vaše domene, potrebujete tudi načrt gostovanja. Obstaja na tone odličnih možnosti gostovanja in glede na potrebe vašega spletnega mesta (ali proračuna). Tu je nekaj naših najboljših izborov:

 • Gostovanje WordPress, ki ga upravlja WP Engine
 • Gostovanje v oblaku v oblaku Cloudways
 • Skupno gostovanje BlueHost

Če želite izvedeti več, si oglejte pregled pregledov gostovanja WP Engine, pregled gostovanja Cloudways in pregled gostovanja Bluehost WordPress..

Ko izberete gostitelja, morate svoje ime domene usmeriti na strežnik (morate dodati strežnik imena svojega gostiteljskega podjetja v svojo domeno – prosim preverite s spletno dokumentacijo gostitelja in podporo za pomoč pri tem) in začeti z nastavitvijo WordPress na vašem strežniku. Če ste se odločili za upravljanega gostitelja WordPress, kot je WP Engine, bi moral biti vaš strežnik pripravljen in pripravljen za uporabo! Če uporabljate oblak ali možnost gostovanja v skupni rabi, pri nastavitvi načrta uporabite vgrajeno možnost namestitve WordPress z enim klikom. Za namestitev WordPress ne bi smelo trajati več kot nekaj minut.

Namestite svojo temo

Ko je vaša WordPress namestitev pripravljena, lahko zdaj prenesete in namestite svojo WordPress temo. Če želite uporabiti brezplačno temo iz WordPress.org lahko brskate in namestite temo neposredno na nadzorni plošči.

Prenesite WordPress Tema

Če pa ste kupili vrhunsko temo WordPress ali prenesli brezplačno temo WordPress iz drugega vira, boste morali najprej prenesti datoteko s temo. Prepričajte se, da naložite datoteko, ki jo je mogoče namestiti WordPress ali jo poiščite (odvisno od tega, od kod naložite temo, boste morda morali razpakirati naloženo datoteko teme in poiskati samo zip datoteko)..

Naložite svojo ZIPP datoteko s temo WordPress

Če želite namestiti svoj dnevnik teme WordPress v skrbniško ploščo WordPress, pojdite na Videz> Teme> Dodaj novo in naložite datoteko .zip. Po namestitvi bi morali videti zaslonski poziv, da aktivirate temo.

Dodaj vsebino in več

Zdaj lahko začnete ustvarjati svojo spletno stran! Če je vaša tema vsebovala vzorčne podatke, jo lahko namestite s programom WordPress Importer (na skrbniški plošči WordPress pojdite na Orodja> Uvozi> WordPress in naložite vzorčne podatke .xml).

Možnosti prilagoditve teme

Če ne, posvetite nekaj časa spoznavanju funkcij in možnosti, ki jih vsebuje vaša tema. Oglejte si temo za prilagajanje teme (pod Videz> Prilagodi) in preverite, ali je v vašo temo vgrajena skrbniška plošča teme (ta je pogosto vključena kot dodatna točka menija na dnu nadzorne plošče skrbnika). Mnoge teme premium vključujejo podrobno spletno dokumentacijo in podporo, če potrebujete malo pomoči.

Morda boste želeli razmisliti tudi o dodajanju WordPress vtičnikov za sestanke, galerije, Instagram ali karkoli drugega, kar želite. Na spletu je na voljo na tisoče odličnih vtičnikov in WordPress vtičnike smo priporočili v številnih naših objavah na spletnem dnevniku, če želite pomoč pri izbiri.

Ko dokončate svoje spletno mesto, vse, kar je ostalo, povežete z njim iz vseh svojih profilov družbenih medijev in ga dodate na vsa spletna mesta, v katerih je vaše podjetje predstavljeno, in seveda vključno z vašim novim spletnim mestom na vseh vaših vizitkah in promocijskih materialih.


Upajmo, da smo vam lahko pomagali začeti in poiskati temo, ki je primerna za vaše spletno mesto o vrtnarjenju ali urejanju okolice. Potrudili smo se, da smo vključili svoje favorite iz celega spleta. Če ste preizkusili katero od omenjenih tem ali menite, da smo zamudili, nam to sporočite v spodnjih komentarjih. Radi bi se oglasili od vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map