25+ najboljših hotelskih tem WordPress 2020

Najboljše hotelske teme WordPress za podjetja v gostinstvu

Spletno mesto vam ponuja veliko izpostavljenosti. Za hotelsko in gostinsko industrijo pa potrebujete spletno mesto, ki je ne le lepo, ampak tudi enostavno za uporabo. Vnesite najboljše teme WordPress za hotel (po našem mnenju) in vaše iskanje popolne predloge se konča tukaj.


Prej smo objavili vtičnike za najboljši obrazec za rezervacijo, danes pa je objavljeno vzorčenje nekaterih najboljših tem v hotelu WordPress na spletu. Če želite ustvariti spletno mesto za rezervacije ali prikazati hotelske storitve, lahko uporabite katero koli temo v tej zbirki.

Dovolj je reči, da so vse teme na tem seznamu odzivne in sledijo najboljšim spletnim standardom. Izberite samo eno, ustvarite otroško temo, prilagodite stran in popeljite svoje hotelsko podjetje na naslednjo raven.

Če ste pripravljeni, začnite z našimi izbirami o najboljših hotelskih temah WordPress (hitra opomba – danes bi jih lahko objavili le toliko, če pa želite dodati to temo, nam to sporočite v razdelku s komentarji).

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Booklium

Booklium Hotel WordPress tema

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

The Booklium hotel in izposoja WordPress teme je močna in bogata funkcija za promocijo nastanitvenih objektov v katerem koli obsegu. Hotel, hostel, hiša za goste, nočitev z zajtrkom, vile – vse to lahko ustvari elegantno in elegantno spletno mesto zahvaljujoč modernemu dizajnu Bookliuma in močnemu upravljalnemu jedru.

Booklium ponuja 5+ edinstvenih predstavitev, ki se čim bolj približajo vašim potrebam, pri čemer je vsak demo namenjen ločeni vrsti nastanitve (hotel, vila, hostel itd.). Da bi izboljšali svojo izkušnjo, se vsi vzorčni podatki takoj samodejno zahvaljujoč vgrajeni funkciji uvoza demo z enim klikom.

Kar zadeva upravljanje namestitve, Booklium vključuje vrhunski vtičnik MotoPress Hotel Booking, ki je s temo popolnoma brezplačen. Hotel Booking doda vašemu spletnemu mestu verodostojno in močno upravljalno jedro. Med njegovimi značilnostmi so neomejeno število nastanitev, več rezervacij v enem računu, obrazec za iskanje nepremičnin, pripravljen za mobilne naprave z atributi po meri, fleksibilna pravila rezervacije, spremenljive cene, sinhronizacija OTA, dodatne storitve in še več.

Booklium ni le sodobna in elegantna predloga, temveč tudi močno orodje za racionalizacijo vašega podjetja. Z njim lahko preprosto sestavite svoje spletno mesto, dodate nastanitvene zmogljivosti, upravljate rezervacije in prejemate plačilo (podprto je več spletnih plačilnih prehodov).

2. Hotello

Hotello Rezervacija hotelov WordPress Tema

Info & DownloadView Demo

Hotello je osupljiva hotelska tema WordPress, ki je prilagojena vsem gostinskim podjetjem. Tema je bila zasnovana tako, da je preprosto oblikovanje spletnega mesta hotela. Namestite katero koli vzorčno predstavitev v samo dveh klikih. Nato uporabite slogovno vključeno orodje za pripravo strani in orodje za prilagajanje strani. Z ikonami SVG po meri, 850+ Googlovih pisav, barvnimi možnostmi in več drugimi so vaše možnosti skoraj neskončne.

Kar pa Hotello loči so vključene posebnosti gostoljubja. Tema je popoln sistem rezervacij hotelov, pripravljen za rezervacije. Plačila lahko sprejmete celo prek spleta! Poleg tega upravitelj sobe vam (in gostom) olajša preverjanje razpoložljivosti glede na datum ali število ljudi. Želite ponuditi popuste sredi tedna ali zvišati cene za svojo vrhunsko sezono? Brez težav – Hotello podpira fleksibilno oblikovanje cen.

Druge pomembne lastnosti vključujejo obrazce za rezervacijo, skladne z GDPR, večjezično / prevajalsko podporo, medsebojno združljivost brskalnika in popolnoma odziven dizajn. Ne glede na to, kdaj, kje ali kako gostje obiščejo vašo spletno stran hotela, bo vsakič videti čudovito.

3. Oceanica

Tema Oceanica WordPress s sistemom rezervacij

Tema Oceanica Hotel WordPress ima elegantno, elegantno obliko in prilagojen sistem za rezervacijo WordPress. Če torej gradite spletno mesto za hotel, nočitev z zajtrkom, apartmaji, najem počitnic ali podobno lokacijo, je ta tema odlična rešitev za vaše namene.

Oceanica je popolnoma prilagodljiv – na voljo je z neomejenimi barvami, tremi glavami in enimi nogi, ki jih je mogoče urejati, postavitvijo na celotnem zaslonu in omrežju, domačo integracijo funkcionalnosti WordPress in še veliko več odličnih funkcij.

To temo hotela poganja vtičnik MotoPress Hotel Booking za WordPress, ki je v celoti namenjen gostoljubnemu poslu. Z njegovo pomočjo lahko na čudovit način ustvarite seznam nastanitev, omogočite plačila v živo in sinhronizirate vse svoje rezervacije po potovalnih kanalih, kot je Airbnb.

Poleg tega vam sistem rezervacij omogoča ustvarjanje fleksibilnih sezonskih cen in nastavitev cen za nastanitve, ponujate spletno rezervacijo sobe z ali brez plačila, prodajate dodatne pakete in storitve, blokirate možnost rezervacije za določene datume, nastavite samodejni ali ročni nadzor potrditve rezervacije, ustvarite kuponi za popust za popotnike, ogled in upravljanje vseh rezervacij s priročnim koledarjem, sinhroniziranje vseh neposrednih rezervacij na spletnih mestih s tistimi iz spletnih turističnih agencij, kot so Rezervacije itd.

4. Bellevue

tema bellevue hotel wordpress

Info & DownloadView Demo

Bellevue je odzivna premium premium WordPress tema za nočitve z zajtrkom in hoteli. Ta lepa tema WordPress je najboljša za počitniške najemnine, hiše na plaži, brunarice, poletne koče, koče in hotele. Ta tema ima vse. Vključuje vse, kar bi pričakovali od vrhunske WordPress teme in pomagalo vam bo sestaviti super spletno mesto za hotel ali nočitev z zajtrkom.

Bellevue ima nišne značilnosti, ki bodo olajšale in uspešneje izposojo nočitev z zajtrkom, hotelom ali počitniškim domom. Koledarji razpoložljivosti, obrazci za rezervacijo, obrazci za prijavo in spletni plačilni sistem so nekatere funkcije, ki so v paketu.

Spletne transakcije je mogoče enostavno dodati, zahvaljujoč vključitvi WooCommerce. Bellevue vključuje 7 čudovitih nišnih predstavitev za edinstvene stile bivanja. Bellevue vključuje tudi 5 stiliziranih logotipov, 50 slojevitih datotek Photoshopa, Pro različico Master Slider in Premium različico WP Booking System ter podporo za več uporabnih vtičnikov WordPress.

Ta tema WordPressa vam bo pomagala poenostaviti in avtomatizirati postopek rezervacije, navdušila svoje obiskovalce s čudovitim dizajnom in pretvoriti stranke s koledarji razpoložljivosti, vgrajenimi v obrazce in kupiti strani.

5. Zložite

Zložite odzivno večnamensko temo WordPress

Info & DownloadView Demo

Kriesi je znana avtorica tematike WordPress, zahvaljujoč mojstrovinam, kot je Enfold. Enfold je zgrajen na osnovi Avia, resnično umetniško delo.

S 30 ali več predstavitvami vam ni treba izdelati svojega spletnega mesta iz nič. Demo posnetke lahko takoj uvozite, obsežno prilagodite in celo kombinirate funkcije iz različnih predstavitev.

Enfold ima urejevalnik vsebine s povleci in spusti, ki vam pomaga, da napolnite svoje postavitve na nepredstavljiv način. Poleg tega ima ta hotel WordPress tema fantastično skrbniško področje in dokumentacijo.

Za zagon se stranke pogosto hvalijo Kriesi za izjemno podporo, zato ste v dobrih rokah.

6. Hotelski gospodar

hotel mojster wordpress tema

Info & DownloadView Demo

Hotel Master vam ponuja eleganten dizajn in močne funkcije v enem paketu. Mislim, ta tema gostoljubnega besedila WordPress ima vgrajene funkcije, kot so sistem rezervacij, galerije, rezervacije in portfelj med drugimi.

Hotel Master je popolna WordPress tema za tipične restavracije in hotele, ki ponujajo namestitev. Prilagodljivo je neverjetno enostavno in ponuja vam neomejene možnosti, da spletno mesto spremenite po želji.

Kljub temu tematika ne omogoča prekrivanja kode, kar pomeni, da dobite hitro nalaganje strani in boljšo uporabniško izkušnjo. To mora biti skrivnost velike teme; dodajte vse kritične lastnosti brez napihnjenosti.

Hotel Master presega načrtovanje in vam ponuja sistem vodenja hotelov brez ogromnih stroškov ali strme krivulje učenja.

7. Belafonte

Belafonte Hotel WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Belafonte je odzivna in minimalistična tematska tema WordPress za hotele in gostoljubje, ki jo je zasnoval Hermes Themes. Ta tema je slikovna piksa kot nalašč za hotele, gostišča, letovišča, časovne zakupe, prenočišča in celo zasebna mesta za najem počitnic. Čista postavitev, preprost navpični meni, odziven dizajn in elegantne galerije so ta tema odlična izbira za slikovite lokacije, ki želijo pritegniti nove obiskovalce.

Tema uporablja preproste predloge strani, tako da lahko hitro postavite spletno mesto hotela. Na domači strani Belafonte je zasnovana tako, da prikazuje vaše fotografije in ponuja diaprojekcijo za posnetke z visoko ločljivostjo. Dodajte svoje sobe in apartmaje s pomočjo predlog strani in odsekov za informacije, galerije slik in cene. In družbena integracija spodbuja goste, da svoje spletno mesto delijo z vsemi svojimi prijatelji.

Belafonte vključuje vse odlične funkcije, ki jih pričakujete od kakovostne teme WordPress za hotel in gostoljubje. Dodajte sobe s popolnim opisom in seznamom funkcij, tabelo uporabnih sob in cen, da si bodo gostje na prvi pogled ogledali vaše cene, galerije vaših dogodkov ali objektov in celo prejšnja mnenja strank, da si bodo bodoči gostje lahko premislili. Poleg tega je obrazec za kontakt in rezervacijo odličen način, da vam gostje pošljejo obvestilo o zahtevanem bivanju, da boste lahko preprosto spremljali, kdo prihaja in kdaj.

Druga odlična tematska funkcija vključuje prihajajoči odsek o dogodkih (odličen za objave o poletnih luausih, zimskih smučarskih izletih, spa vikendih in podobno), celoten blog, na katerem lahko pišete o tem, kaj se je ukvarjalo vaše podjetje, in veliko koristnih postavitev strani, ki lahko dodate strani za jedilnice, salone, prostore za vadbo in še več.

8. Hotel Calluna

tema calluna wordpress hotel

Info & DownloadView Demo

Velike škatle z velikimi funkcijami, velike pisave in svež dizajn zaslužijo Hotel Calluna udobno mesto na našem seznamu danes. Ne razumite me narobe; to niso edine funkcije, zaradi katerih je ta tema draga mnogih lastnikov spletnih mest.

Medtem ko je čudovito, a hkrati preprosto oblikovanje, Bellevue brca stvari višje z vgrajenimi obrazci za rezervacijo in rezervacijo, koledarjem, vtičnikom Easy WP Hotelier in neomejenimi možnostmi prilagajanja..

Poleg tega Hotel Calluna ponuja tri sloge naslovov, prilagojene kratke kode, WPBakery builder strani s povlekom in spustom, demo uvoz z enim klikom, vrste po meri za dogodke / ponudbe in med drugim vgrajen mega meni.

9. Adomus

tema adomus hotel wordpress

Info & DownloadView Demo

Adomus osredotoči pozornost na vašo vsebino, ena od različic domačih strani pa vam ponuja veliko prostora za objavo SEO vsebin.

Ta hotel WordPress tema ima vtičnik HBook istega avtorja. HBook dodaja funkcije, kot so rezervacije obrazci, integracija plačilnih prehodov, koledarji razpoložljivosti, upravljanje rezervacij in še veliko več.

Poleg funkcij vtičnikov, Adomus se ponaša z drugimi funkcijami, vključno z demografskim uvoznikom z enim klikom, razdelki s povleci in spuščanjem in čudovitimi galerijami.

Adomus je enostavno prilagoditi, kar pomeni, da lahko spletno mesto prenovite v nekaj minutah.

10. Jadranje

jadranje hotel wordpress tema

Info & DownloadView Demo

Spektakularni rezultat tega, kar se zgodi, ko sestavite HTML5, CSS3 in Bootstrap 3, vam Sailing ponuja čudovit dizajn in odličen sistem rezervacij za izvajanje katerega koli spletnega mesta hotela.

Ta slab fant vam nudi popoln nadzor nad vsakršnim kritičnim področjem vašega gostinskega podjetja, kot so rezervacije / upravljanje sob, cene, poročanje, plačila, upravljanje s strankami in še veliko več. Z vključenimi ThimPress podpisovalnimi vtičniki za upravljanje sob, strank, koledarjev prihoda, razpoložljivosti sob, cen, kuponov in poročil je enostavno.

Tema ima tudi več kot pet predstavitev z enim klikom, učinke paralaksa, ustvarjalca strani z vlečenjem in spuščanjem, neomejeno barv / kož, enojno ali večstransko postavitev, ikone Awesome Font – in to je samo vrh ledene gore.

11. Prosti čas

tema WordPress hotel

Info & DownloadView Demo

Idealna za zdravilišča, letovišča, klube, hotele in vsa gostinska podjetja, tema hotela Leisure WordPress vas oborožuje z močjo, ki jo potrebujete za boj za konkurenco..

Nato premagajte in jih pustite v prahu s super hitrimi stranmi in obilico funkcij, ki prinašajo več strank pri samodejnem pilotu. Hotel Leisure ne razočara glede oblikovanja, vendar je v oddelku za funkcije, kjer ta tema sije.

Hotel Leisure ponuja hotelske funkcije, kot sta dva vnaprej izdelana predstavitvena dela, enostavni vremenski vtičnik, oblikovalec strani WPBakery, neomejene barve, SEO-prijazne, CSS3 animacije in vključevanje v družabno izmenjavo med drugimi.

12. Hotel Soho

tema soho hotel wordpress

Info & DownloadView Demo

Videli smo, da razvijalci tem počnejo vse pravilno, razen flop uporabnosti. Ne QuiteNiceStuff, avtor elitne moči za hotelom Soho, čista, bogata s funkcijami in enostavna tematska hotelska tema WordPress.

Hotel Soho je najbolj znan po funkcijah, kot so sistem rezervacij s preverjevalcem razpoložljivosti v živo, možnost izmenjave podatkov z Airbnb, Booking.com in drugimi podprtimi storitvami iCal, sezonske cene in večkratni prehodi za plačila.

Prav tako prejmete kode kuponov, neomejene barve, polja obrazcev po meri, demo podatke, WPBakery builder strani in priročen panel z možnostmi, da omenite nekaj.

13. TheGem

TheGem Creative Večnamenska WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Večnamenska tema programa WordPress po vseh pravicah, TheGem je fantastična tema za vse vrste spletnih mest, vključno z vašim gostinskim spletnim mestom.

Za razliko od nekaterih tem hotelskih WordPressov na tem seznamu, TheGem ne pošilja posebnih hotelskih funkcij. Kljub temu je vrhunski kandidat za lastnosti in prijaznost do uporabnika.

Konec koncev lahko z vtičniki vedno dodate posebne lastnosti hotela. Še več, tema ima 150 + demo strani z dvema izrecno narejenima za hotele.

TheGem ponuja številne možnosti prilagajanja, 14 slogov blogov, neomejeno postavitev strani, 60+ oblikovalskih elementov in še veliko več.

14. Arkadija

Arcadia Hotel WordPress tema

Če želite stvari poenostaviti, se boste zaljubili v temo Arcadia Hotel, preprosto, a močno WordPress temo za podjetja v gostinstvu.

Arcadia je klasična tema za zdravilišča, hotele, prenočišča, letovišča in vsa druga podjetja, ki zahtevajo zasnovan dizajn in močan sistem rezervacij.

Med pomembnimi funkcijami so tudi upravljanje nastanitve, čarovnik za rezervacije, dogodki, pričevanja in neomejene kože med drugim.

Tema Arcadia Hotel WordPress se osredotoča na vašo stranko, saj funkcije, ki jih najbolj potrebujejo, postavi spredaj. Za profesionalen, vendar ne pretirano oblikovan videz, boste morda želeli razmisliti o tej temi.

15. Rajski zaliv

WordPress tema Paradise Cove Hotel

Info & DownloadView Demo

Želite temo hotela, ki je že pripravljena? Paradise Cove je vrhunska hotelska in gostoljubna tema, ki jo je ustvaril Themefuse in ponuja enostavne možnosti, tako da lahko začnete z rezervacijami kar takoj. Ta tema je sodobna možnost za hotele, najem počitnic, časovne zakupe, gostišča in še več.

Paradise Cove ponuja uporabniške prijazne predloge strani za domačo stran, sobe, blog, storitve in še več. Tako lahko hitro postavite spletno mesto in deluje! Druge enostavne funkcije teme vključujejo 3 oblikovane drsnike, ki jih lahko izbirate, tako da lahko preprosto izberete svoje najljubše in naložite svoje najboljše slike nepremičnin, vgrajeno integracijo Icon Font, uporaben pripomoček za vremenske razmere za goste, ki načrtujejo potovanje, in prilagodljiv mega meni.

Brez skrbi – ta tema je tudi pripravljena na mrežnico in mobilno odzivna, da bi svojim gostom omogočili odlično doživetje v kateri koli napravi. Poleg tega je vgrajen sistem rezervacij z lahkoto dodal prostore in urejal rezervacije WordPress-a.

V celotni temi boste opazili veliko pozornosti do podrobnosti, kot so ikone ugodnosti sobe z namigi, svetlobnimi galerijami slik, ocene zvezd in še več. Vse to so funkcije, ki jih bodo gostje uporabljali in cenili. Na zaledju je na voljo veliko nabora kode, pripomočkov in strani po meri, ki jih lahko cenite, saj olajšajo nastavitev spletnega mesta.

16. Caballero

Caballero Hotel WordPress tema

Čist in eleganten, Caballero je popolna hotelska WordPress tema za osamljen oddih, b & b ali sproščujočo vilo. V tej temi so pisane pisave po meri, odziven dizajn, galerije slik, vrsta objav v sobi in še več.

Edinstvena značilnost teme je prilagodljiva domača stran, ki jo lahko prilagodite. Enostavno vstavite elemente, jih spustite na svoje mesto in jih uredite tako, da bodo imeli edinstveno domačo stran s ključnimi lastnostmi in apartmaji hotela. Dodajte stolpce, sobe, strani, opombe in drugo s pomočjo pripomočkov Hermes po meri.

Druge značilnosti teme vključujejo predloge strani (za sobe, pakete, restavracije itd.), Oblikovan spletni dnevnik, združljivost WPML in enostavna uporaba vzorčnih demo vsebin, da začnete s temo.

17. Iver

Iver Modern Hotel in tema rezervacije

Info & DownloadView Demo

Tema hotela Iver je drzna in moderna možnost, ki je kot nalašč za podstrešje in studie v mestu. Preprosto namestite temo, kliknite enkrat, če želite uvoziti vzorčni prikaz, in dodajte svoje podatke o hotelu. Svojo spletno stran lahko takoj zaprete!

Iver prihaja z ustvarjalcem strani Visual Composer in močnim vtičnikom Slider Revolution, tako da lahko oblikujete vse, kar boste morda potrebovali. Toda vgrajene postavitve sob, portfeljev in vašega spletnega dnevnika olajšajo dodajanje novih strani.

Druge odlične lastnosti vključujejo spletni obrazec za rezervacijo, sobni filter, združljivost z WooCommerce, prilagodljivo glavo, plus odziven in pripravljen dizajn za mrežnice.

18. Fortuna

Fortuna Odziven hotel WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Fortuna je drzna in odzivna hotelska in gostinstvena premium WordPress tema, ki jo je razvil Hermes Themes. Ta izvrstna tema je odličen način, da v spletu predstavite svoj hotel, gostišče, nočitev z zajtrkom, motel ali drugo gostinsko podjetje in izpolnite svoj koledar rezervacij za mesece vnaprej.

Fortuna vključuje enostavne možnosti, ki omogočajo enostavno nastavitev spletnega mesta. Za začetek izberite med temnimi ali svetlimi barvami kože, nato pa uporabite možnosti barv in stiliranja v programu za prilagajanje tem v živo, da se vaše spletno mesto ujema z blagovno znamko vašega podjetja. Tema vključuje tudi koristne predloge strani (za blog, pričevanja, sobe in cene, galerije, zanimivosti in več), ki omogočajo hitro in enostavno ustvarjanje vaših strani.

Druga odlična lastnost Fortuna so pripomočki po meri, ki jih lahko dodate stranskim vrsticam in nogi. Tema vključuje pripomočke po meri za dodajanje Facebookovega podobnega polja, menijev po meri in uporabnega pripomočka za povezave (tako da lahko stranke všečjo vašemu na Facebooku, vam sledijo na Twitterju ali poiščejo svoje podjetje na TripAdvisorju). In ker je tema popolnoma odzivna, gostje ne bodo imeli težav z ogledom vaše spletne strani na tablicah in mobilnih telefonih.

19. Ambasador

Tema Ambasador hotela WordPress

Info & DownloadView Demo

Ambasador je simpatična WordPressova hotelska in gostoljubna tema, ki jo je zasnoval Hermes Themes. Ta elegantna tema je bila ustvarjena za kateri koli hotel, letovišče, gostilno, najem nepremičnine, nočitev z zajtrkom ali katero koli drugo gostinsko dejavnost.

Predstavite svoj hotel ali letovišče in ustvarite vabljivo spletno mesto za goste s pomočjo ambasadorja. Pred odhodom na počitnice bo večina strank preverila svoje možnosti, eden od načinov za njihovo poslovanje pa je profesionalno spletno mesto, ki poudarja, kaj je v vaši lokaciji najboljše. Ambasador vam omogoča enostavno odkrivanje tistega, zaradi česar je vaš hotel ali gostišče poseben, zahvaljujoč priloženim predlogom strani po meri za dodajanje galerij, zanimivosti, dogodkov in celo pričevanj.

Tema vključuje tudi čudovite strani sob, ki so bistvene za katero koli spletno mesto hotela. Dodajte drsnik polne širine, poln slik sobe, poleg opisa sobe, cen in seznama udobja. Poleg tega lahko z vgrajenimi možnostmi za druženje gostom preprosto sledite na Facebooku in Twitterju, če želite izvedeti o vseh vaših prihajajočih promocijah.

Druge značilnosti teme vključujejo celoten blog, diaprojekcije po meri, pripomočke po meri, podporo za prevajanje in podporo temam za celo leto. Veleposlanik je odličen način za predstavitev vašega hotela ali gostinskega podjetja in začetek zavarovanja rezervacij takoj.

20. Eleganten (HotelEngine)

Odlična tema Premium Hotel WordPress

Info & DownloadView Demo

Classy je tema WordPress za hotelirstvo in gostoljubje, ki jo je ustvaril EngineThemes. Ta tema je ena od dveh tem, zgrajenih na podlagi HotelEngine, in je celovita tema najema in rezervacije.

HotelEngine Classy je bil ustvarjen z hoteli, časovnimi zakupi, moteli, gostišči, nočitvami in zajtrki in drugimi najemnimi lastnostmi. Dodajte različne tipe sob z opisi, podrobnostmi o ugodnosti, galerijami, cenami in celo pričevanji, da se bodo potencialni gostje lahko odločili. Poleg tega lahko z vgrajenim vtičnikom Slider Revolution ustvarite čudovite drsnike za svoje sobe, objave in seveda domačo stran.

Ta tema uporablja tudi močan vtičnik Visual Composer, tako da lahko ustvarite neomejeno število postavitev strani in objav. Preprost dag in spustite različne elemente na svoje mesto, da ustvarite svojo idealno postavitev (poleg tega lahko shranite predloge postavitve in jih znova in znova uporabite). Možnosti prilagajanja se tu ne ustavijo – HotelEngine Classy vključuje tudi 8 barvnih shem po meri (vrtnica, solzec, modra, vijolična, zelena, oranžna, rumena, rdeča), da lahko hitro spremenite videz svojega spletnega mesta.

21. Viktorija

WordPress tema hotela Victoria

Info & DownloadView Demo

Victoria je tema WordPress za hotelirstvo in gostoljubje, ki jo je ustvaril Hermes Themes. Ta tema je kot nalašč za ustvarjanje sodobnih hotelov, potovanj, motelov, nočitev z zajtrkom in drugih gostinskih strani.

Vedno je sezona počitnic. Ljudje radi hodijo na izlete, pri načrtovanju pa so vedno pozorni na kakovostne namestitve, ki ponujajo veliko vrednosti. Pokažite novim in gostom vrnite, kako velika je vaša lastnost, tako da uporabite temo hotela Victoria, da prikažete vse odlične lastnosti vašega podjetja. Ta tema programa WordPress vam olajša ustvarjanje profesionalnega in odzivnega spletnega mesta, ki mu bodo gostje zaupali.

Victoria vsebuje vse funkcije, ki jih potrebujete za zagon vašega spletnega mesta. Z vključenimi predlogi strani hitro dodajte elegantne strani za različne prostore, fotogalerije vaše nepremičnine, zanimivosti in še več. Tema vsebuje tudi vrste objav po meri, tako da lahko dodate svoja pričevanja, dogodke itd. In jih hranite ločeno od svojih objav v spletnem dnevniku, kar omogoča enostavno organiziranje.

Ta tema je odlična možnost za kateri koli hotel ali gostinsko spletno mesto – ne glede na to, ali gre za hotel s petimi začetki, najem počitnic s strani lastnika ali rustikalne bungalove na plaži. Z osupljivimi pripomočki po meri, možnostmi socialnih medijev, personalizacijami tematik (zahvaljujoč seriji z možnostmi po meri za temo) in še veliko več, Victoria lahko raste z vašim podjetjem in vam pomaga izstopati v množici.

22. 5 Začni hotel

WordPress tema s 5 zvezdicami

Info & DownloadView Demo

5 Star je tematska tema WordPress za hotel in gostoljubje. Ta tema je odlična rešitev za ustvarjanje čudovite spletne strani in upravljanje rezervacij za vaš hotel, nočitev z zajtrkom, hostel, najem počitnic ali drugo gostinsko podjetje.

Zavedite stranke in upravljajte rezervacije z enim spletnim mestom. 5 zvezdic je eleganten način za prikazovanje hotelskih nastanitev, storitev, jedilnic in paketov ter za upravljanje rezervacij. Druga odlična lastnost je podpora za WooCommerce, če želite prodati hotelska darilna potrdila, hotelske brisače (kot so halje ali blazine) ali celo lokalne spominke.

Rezervacijski sistem poganja dodatek Tevolution plugin Booking System. To doda funkcije za upravljanje sob, koledarjev, rezervacij, spletne rezervacije, tarif in še več. In niso potrebne nobene veščine kodiranja – preprosto uporabite kratke kode, da na katero koli stran dodate funkcije, kot so obrazec za rezervacijo ali koledar razpoložljivosti.

23. HotelBooking App

HotelBooking App WordPress tema

Info & DownloadView Demo

HotelBooking je močna WordPress gostoljubna tema, ki jo je razvil Templatic. To je odlična rešitev za hotele, nepremičnine in podjetja za upravljanje počitnic.

Ključna značilnost HotelBookinga je dejanski modul za rezervacijo znotraj teme. Obiskovalci lahko enostavno iščejo po datumu, vrsti sobe, številu gostov in številu sob. Poleg tega ima tema popolnoma prilagodljiv obrazec za rezervacijo. Dodate lahko posebne dodatke za storitve (na primer perilo, zamudo pri prevzemu blaga itd.), Dodate možnost vnosa promocijske kode in dodate polja za vnos podatkov o stiku / plačilu. HotelBooking vam tudi olajša upravljanje rezervacij v zadnjem delu, potrdite plačila, ustvarite promocijske kode in več.

Gostje lahko pri rezervaciji počitnic izkoristijo tudi spletne strani in koledar razpoložljivosti HotelBookinga. Lahko podrobno pregledajo vsako sobo (lahko celo dodate galerije slik) in nato preverite, kdaj je na voljo ta vrsta sobe. Koledar razpoložljivosti je celo barvno označen, da lahko gostje lažje vidijo, kaj je odprto.

HotelBooking ima še veliko drugih odličnih tematskih funkcij. Tema je popolnoma odzivna in na mnogih napravah izgleda odlično. To pomeni, da lahko gostje obiščejo vašo spletno stran in rezervirajo počitnice ne glede na to, kje so.

24. Leonardo

Leonardo WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Leonardo tema je odzivna hotelska in gostoljubna WordPress tema Hermes Themes. Idealen je za hotele, nočitve z zajtrkom, gostilne, najem počitnic, časovni zakup, prireditvene dvorane in vsa druga podjetja v gostinstvu.

Tema je bila namenjena gostinstvu. Na domači strani je predstavljen predstavljen diaprojekcija, kamor lahko dodate slike svojih lastnosti, preteklih dogodkov ali zadovoljnih strank, pa tudi povezave do pomembnih strani. Tema vključuje tudi odličen modul za pričevanja, v katerem lahko gostje puščajo mnenja o vašem podjetju (na voljo je tudi pripomoček za preizkušnje, tako da lahko svoj odličen pregled vstavite v katero koli območje, pripravljeno za gradnike).

Strani sob so kot nalašč za poudarjanje vaših zmogljivosti, vključeni odsek o dogodkih in znamenitostih pa je dober način, da obiskovalce prepričate, da podaljšajo bivanje in si ogledajo vse, kar ponuja vaše območje. Še ena značilnost, ki jo je vredno omeniti, je Facebook »všeč« widget, ki gostom olajša delitev vašega super hotela z vsemi svojimi prijatelji na Facebooku.

25. Castello

Castello WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Castello je hotelska in gostoljubna WordPress tema, ki jo je razvila Hermes Themes. Ta tema na celotnem zaslonu je tekmo v nebesih za letovišča, prenočišča, zajtrke, gostilne, najem stanovanja, časovne delitve in še več.

Ta tema vključuje vse potrebne funkcije, da lahko spletno mesto hotela ali najemnine zaženete. Dodajte sobe s slikami (prikazane kot drsnik v ozadju na celotnem zaslonu), opisom, dodatki in vsemi drugimi pomembnimi informacijami. Nato dodajte v svoja mnenja in izjave, da bodo uporabniki, ki brskajo po vašem spletnem mestu, videli, kaj imajo gostje radi o vašem objektu. Tema vključuje tudi obrazec za rezervacijo, tako da, če je bralcu všeč, kar vidi, vam lahko pošlje sporočilo, da rezervira.

Poleg obsežne funkcionalnosti Castello vključuje odlične oblikovne funkcije, s katerimi lahko navdušite svoje goste. Drsnik za ozadje celotnega zaslona zagotovo naredi trajen vtis in vam da priložnost, da poudarite najboljše funkcije in dejavnosti, povezane z vašo lokacijo. Poleg tega levi poravnani navigacijski meni olajša prikaz vseh uvoznih strani, ki jih dodate za sobe, prireditve, jedilnice in drugo.

26. Metropolis

Metropolis WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Metropolis je eleganten hotelski in gostinski WordPress tema, ki ga je zasnoval Hermes Themes. Ta tema bi bila odlična spletna stran za kateri koli hotel, letovišče, nočitev z zajtrkom, gostilno, gostinski center ali podobne storitve, ki temeljijo na storitvah.

Tema vključuje vse, kar bi moralo imeti dobro spletno mesto hotela. Na domači strani je lep drsnik, na katerem lahko razstavite najboljše sobe, fotografije nepremičnin ali slike iz preteklih dogodkov. Navpična levo usmerjena navigacija dodaja vizualno zanimanje, a je tudi enostavna za uporabo in daje pomembne kontaktne podatke takoj na dosegu vaše stranke. Dodate lahko tudi pripomočke (na primer iskalno vrstico), za katere menite, da bi se lahko uporabniki zdeli koristni.

Velika značilnost Metropolisa je enostavna plošča z možnostmi za teme. Od tu lahko nadzorujete različne elemente teme. Dodate lahko pozdravno sporočilo, dodate svoje družabne povezave, naložite logotip, določite nastavitve domače strani in še veliko več.

Vgrajene predloge strani poleg nadzorne plošče z uporabo Metropolisa lahkajo. Samo izberite svojo predlogo, dodajte svojo vsebino in objavite. Vsaka predloga je v posebnem slogu za določen namen, vključno z: atrakcija, blog, obrazec za rezervacijo, kontaktni obrazec, dogodek, galerija, soba, izjava in desna stranska vrstica.

27. Luksuzna vila

Luksuzna vila WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Luksuzna vila je čudovita in edinstvena predstavitev lastne teme WordPress. Ta elegantna, edinstvena tema je odličen način za promocijo počitniških najemov, luksuznih letovišč ali drugih nepremičnin.

Eden od najboljših načinov za zaslužek nadstandardnih počitniških nepremičnin ali promocija luksuznega letovišča je z edinstveno spletno stranjo. Luksuzna vila je tema tega. Z drsnikom na celotnem zaslonu domače strani, intuitivnim obrazcem za rezervacije in številnimi odličnimi možnostmi je ta tema idealen način za prikaz svojih lastnosti.

Tema vključuje enostaven program za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani, s katerim lahko ustvarite poljubno postavitev strani. Možnosti so na videz neomejene. Če pa potrebujete pomoč, zaženite 5 predlog domačih strani, 4 postavitve lastnosti, 2 predloga, predlogo strani rezervacij in galerijo lastnosti. Nato lahko uporabite neomejene barvne možnosti, možnosti Googlovih pisav in vgrajen Entypo Pictogram Icon Font za prilagoditev spletnega mesta. Druge značilnosti teme vključujejo oblike ajax, podporo otroškim temam, odzivno in mrežnico in še veliko več.

Več najboljših tem za hotel WordPress

Čas, da se odločite, katera tema je prava za vas, da zgradite spletno mesto hotela za vaše podjetje. Ko izberete trdno tematsko WordPress hotelsko temo (kot katero koli na seznamu), dodate svoje podatke in začnete promovirati svoje podjetje v spletu, boste zagotovo povečali rezervacije.

Katera je vaša najljubša tema WordPress hotela? Če smo izpustili vašo izbiro za najboljšo hotelsko temo WordPress, jo omenite v komentarjih – lepo je deliti dragulj ali dva.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me