25+ najboljših Teme WordPress za kavarno in restavracijo

V današnjem svetu mobilnih telefonov potrebujete spletno prisotnost, če želite razviti svoje podjetje. Nekateri bi morda pomislili, Oh, ne potrebujem spletnega mesta, vse moje stranke so lokalne! Vendar se motite Ne morete nedvoumno reči, da lepo videti spletno mesto ne bo prineslo več strank ali da stroški začetne namestitve presegajo donose. Še posebej ne, če imamo na voljo seznam nekaterih najboljših tem v restavraciji WordPress.


Z WordPressom je enostavno sestaviti spletno mesto za vaše podjetje – vse, kar potrebujete, je prosto popoldne. Razen časa, za začetek potrebujete le nekaj cenovno dostopnih orodij:

 • Gostovanje: Natančneje, ena optimizirana za dobro sodelovanje z WordPressom. Tukaj je naša izbira za najboljše WordPress gostovanje, če potrebujete pomoč pri izbiri.
 • Domena: To bo verjetno vaše ime podjetja – kot vidite naše je WPExplorer.com, ker to smo mi. Ime domene lahko dobite pri GoDaddy v višini 4,99 USD – oni so naš izbrani registrar.
 • Tema: Nazadnje boste potrebovali osupljivo restavracijsko temo WordPress (zato ne pozabite brati).

Z izbiro teme WordPress, ki je posebej zasnovana za restavracije, kavarne, delise in druge jedilnice, si prihranite veliko časa. Te teme običajno vključujejo vgrajene funkcije, ki jih restavracije potrebujejo po menijih, rezervacijah in še več.

Čeprav ste lahko ure in ure brskali po vseh razpoložljivih temah restavracije WordPress, smo mislili, da vam bomo prihranili nekaj časa. Tu so naši najljubši in najboljši izbor najboljših restavracijskih tem WordPress. Dotaknili smo se baze na številnih nišah (tudi pivovarne in tovornjaki s hrano), zato upajmo, da je vaša sanjska tema spodaj!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. ROSA

ROSA Best Restaurant WordPress teme

Info & DownloadView Demo

Ko si ogledujete najboljše teme WordPress restavracije, si morate preprosto ogledati ROSA. Ta lepa tema je kot nalašč za vsako kulinarično mesto – od fine jedilnice do taco tovornjakov. Ta odzivno oblikovalska tema vključuje vse, kar potrebujete, da lahko spletno mesto restavracije začnete delovati. Dodajte jedilnike hrane, si rezervirajte, ustvarite impresivne strani paralaksov. Naročanje prek spleta lahko celo omogočite z možnostmi za e-trgovino na temo WooCommerce.

V današnjem svetu pametnih telefonov kupci opravijo svoje raziskave, preden kaj kupijo ali pojedo. Zato je zdaj, bolj kot kdaj koli prej, pomembno imeti spletno mesto, na katerem bodo stranke lahko brskale. Z Rosa lahko predstavite svojo restavracijo in menije s pomočjo vseh odličnih funkcij teme. Izdelajte privlačno domačo stran z gladkimi slikami ozadja paralaksa, dodajte svoj meni s sistemom menijev in izberite vse svoje prihajajoče dogodke na spletnem dnevniku.

In tema vključuje vgrajene možnosti za integracijo odprte mize. S tem lahko dodate rezervacijski obrazec v katero koli objavo ali stran z računom odprte mize v restavraciji. Tako lahko stranke rezervirajo za kateri koli dan v tednu neposredno z vašega spletnega mesta.

Druga značilna tematska funkcija je hitra demo namestitev z enim klikom, tako da lahko spletno mesto hitro pripravite. Poleg tega je tema kodirana za hitrost in SEO, tako da vaše stranke ne bodo imele težav pri iskanju in uporabi vašega spletnega mesta. ROSA vključuje tudi številne možnosti stiliranja po meri v živo, 600+ Googlovih pisav, datoteko .po datoteko, pripravljeno za prevod, in odlično podporo. Zaradi vsega tega (in še več) je ROSA odlična izbira za odstranjevanje spletnega mesta vaše restavracije.

2. CafeDia

CafeDia - restavracija WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Zgradite čudovito spletno mesto za slavnostno otvoritev s temo CafeDia WordPress. Ne glede na to, ali potrebujete spletno mesto za svojo kavarno, kavarno, sodišče za hrano ali dobro jedilnico restavracijo CafeDia je odlična izbira. Hitro začnite s predstavnikom uvoznika za en klik. Nato izberite 3 edinstvene zasnove domačih strani, približno stran, 2 stila menijev, močan blog, galerije in celo obrazec za rezervacije. Ali ustvarite prilagojeno obliko, ki vsebuje vključen WPBakery page builder – enega najmočnejših in najbolj priljubljenih vtičnikov za ustvarjanje strani na trgu. Karkoli

CafeDia je prav tako združljiv s Gutenbergom – tako da lahko ustvarite objave na spletnem dnevniku s pomočjo intuitivnega urejevalnika blokov. Razvijalcem bo všeč vključena otroška tema, tako da lahko temo prilagodite vsebini svojega srca in jo še vedno lahko posodabljate. Druge funkcije vključujejo meni s palicami, drsnik, povlecite drsnik, pripomoček za naročnino na glasilo Ajax, neomejene barvne možnosti, Googlove pisave, zasnovo, ki je pripravljena na odziv in mrežnice, združljivost med brskalniki in še več.

3. Skupaj Cafe

Cafe by Total Best Restaurant WordPress teme

Info & DownloadView Demo

Cafe je simpatična demonstracija WordPress teme z eno stranjo v kavarni in restavraciji z uporabo močne WordPress teme Total Drag & drop. Ta osupljiv primer naše teme 1 prikazuje, kako lahko s svojo WordPressom restavracijo postavite na zemljevid (ali vsaj v splet).

Vsaka restavracija mora prinesti novo stranko. Vaši zvesti kupci so odlični, toda če svojim prijateljem ne povedo, kako bo vaše podjetje kdaj raslo? Najlažji način za promocijo vaše prehrane je prek spletnega mesta, ki ga lahko delite prek Yelp, glasila in drugih socialnih medijev. In z demonstracijo naše teme Cafe zagotovo naredite trajen prvi vtis.

Kavarna je bila zgrajena v celoti s Totalom in z vključeno ekskluzivno razširjeno različico Visual Composer. Drsnik Revolution je bil uporabljen tudi za ustvarjanje drsnika na celotnem zaslonu (z učinkom ken opeklin), ki prikazuje logotip, predstavljene elemente menija in seveda odprte ure. Tema prikazuje tudi vaš jedilnik v elegantnem in lahko berljivem formatu z uporabo modula Total Leads po meri.

Oglejte si, kaj vse smo še zapakirali v to super demonstracijo kavarne in restavracije! Cafe je popolnoma odziven, pripravljen za prevajanje in vključuje integracijo družbenih medijev. In ker je vgrajenih toliko možnosti barv in pisav, je enostavno uvoziti vzorčne podatke Cafeja, nekoliko spremeniti oblikovanje v živo orodje za prilagajanje WordPress-a in spletno mesto zagnati in zagnati takoj!

Skupne teme teme vključujejo:

 • Štirje vrhunski vtičniki BREZPLAČNO: Visual Composer, Templatera, Slider Revolution & Drsni drsnik
 • Na stotine možnosti prilagajanja prek orodja za prilagajanje v živo
 • 700+ Googlovih pisav, med katerimi lahko izbirate med velikostjo pisave, barvo, razmikom in več
 • Po meri ustvarjalec glave in noge |
 • Popolna širina in škatlaste postavitve
 • Prilagojene vrste objav za portfelj, osebje in izjave
 • Lep (in prilagodljiv) blog
 • In še toliko več!

Skupaj je odlična tema, če želite zmogljive možnosti s prilagodljivostjo za ustvarjanje želenega spletnega mesta. Z vsemi elementi Visual Composer po meri, možnostmi prilagajanja teme v živo in premium vtičniki ne morete ustvariti ničesar.

4. Ristorante

Ristorante - kreativna restavracija WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tema Ristorante, ki bo briljantno zasnovana s peščico osupljivih možnosti.

 • Prva med njimi so bile Jedi – razvrstili jih boste lahko v predjedi, sladice itd. (Nekaj, kar bo Will lahko uporabil pozneje)
 • Taksonomija je pomagala filtrirati različne prehrambene izdelke za ljudi zelo posebnega okusa – na primer samo brazilska kavna zrna.
 • Možnost Dogodki je obstajala le v primeru, da se bo Will odločil za posebno 2-urno promocijo kave.
 • Razen v tej temi je bil vtičnik za ustvarjanje strani in namenjena integracija WooCommerce, tako da so stranke Wile lahko rezervirale rezervacijo!

Vizualno gledano tema podpira 6 različnih postavitev – na primer en stolpec (s slikami ali brez), dva stolpca drug ob drugem (s slikami ali brez) in čudovit zaslon z vrtiljakom, ki vsebuje tri ali pet elementov.

5. Montmartre

Restavracija Montmartre Cafe Restaurant WordPress tema

Info & DownloadView Demo

CMS Masters postavlja odlične teme, Montmartre pa nič drugače. Ta nova tema je tudi omamljanje. Odlikuje ga razpored dogodkov, prilagojene vrste po vrsti, tesna integracija WooCommerce za rezervacije tabel in dostava domov ter kratke kode za meni. Poleg tega je močna skrbniška plošča CMS Masters, vključena v temo, enostavna prilagoditev skoraj vseh vidikov teme.

6. Velika restavracija

Grand Restaurant Restaurant Cafe

Info & DownloadView Demo

Zanimivo je, da je tema restavracije Grand impresivna. Pri razvijanju te teme ni bilo nobenega kamna prevrnjeno. Tema vsebuje prilagajalnik v živo, da lahko sledite in spreminjate v realnem času. Ima tudi ustvarjalnik vsebine, ki ga povlečete in spustite, več podpor za Google Zemljevide (tako da lahko kdorkoli najde katero koli vejo) in WooCommerce integracijo za dostavo hrane.

Prijavite se in napolnite svoje rezervacije na Odprti mizi s temo Grand Restaurant WordPress. Ta tema je pripravljena, da dodate svoj meni, kuharski bios in še več ter začnete z rezervacijo! Tema vsebuje tudi ustvarjalnik vsebine, tako da lahko spremenite svoje vrste objav po meri (za osebje, cene, menije, pričevanja itd.) In si ogledate, kako želite.

Tema je tudi WooCommerce pripravljena. Tako lahko svoje lastne elemente v meniju za dostavo in odvzem prodate na svojem spletnem mestu, namesto da uporabite tretjo osebo. Zato prenehajte izgubljati odstotek prodaje v Grubhubu in poiščite stranke, da naročijo neposredno od vas!

Druge teme teme, ki jih morate veseliti, vključujejo slike paralaksa, takojšnje iskanje po nastavitvah, slike v glavi po meri, tone bližnjic in pripomočkov, menijev po meri, Googlovih pisav in še veliko več.

7. Dina

Dina - restavracija, bar, kavarna, tema WordPress hrane

Info & DownloadView Demo

Če iščete lepo sodobno temo WordPress za vaše restavracijsko podjetje in želite, da je berljiva in minimalna, potem je Dina prava izbira za vaše stranke. Pomagal vam bo razviti svojo prehrambeno hišo, gostilno, bar, kavarno, pekarno, picerije ali bistro s pomočjo uporabniku prijaznih obrazcev za rezervacijo, petih različnih predlog in menuja.

Dina ima domači drsnik na celotnem zaslonu in nešteto barvnih možnosti, s katerimi lahko prilagodite svojo spletno stran, kolikor želite. Njegova elegantna galerija bo vašim bodočim gostom dala vedeti, kaj lahko pričakujejo, in jim omogočila, da bodo želeli obiskati vaš kraj, ko bodo lahko uživali v vaših okusnih jedeh ali pijačah in se sprostili na lepem mestu. Tudi različne predloge ekipe vam omogočajo, da svoje soigralce predstavite javnosti. Vedeti, kdo kuha vašo hrano, je velik plus!

Barve so na voljo s programom Live Customizer, pa tudi z osebnim logotipom in tipografijo. S strankami lahko ostanete v stiku in delite neverjetne trenutke prek možnosti Instagram in funkcij družbenih medijev. In seveda je Dina popolnoma odzivna in enostavna za uporabo v računalnikih, tablicah ali mobilnih telefonih, tako da lahko dosežete čim več ljudi.

8. SNDWCH

SNDWCH - Tema restavracije WordPress

Info & DownloadView Demo

Ena najbolj zanimivih lastnosti te teme je, da prihaja z rezervacijskim sistemom, ki ga poganja aplikacija iPhone! Kolikor noro se sliši, je točen citat:

Aplikacija se imenuje »Rezervirano« in se bo zagnala hkrati s to temo. Ta aplikacija je namenjena vodjem restavracij, lastnikom in gostiteljem. Zasnovan je za neposredno komuniciranje na vašem spletnem mestu WordPress. Nekdo se odpravi na vaše spletno mesto in odda rezervacijo, vi pa lahko svoje goste namestite v različici te aplikacije iPhone ali iPad. Namen te aplikacije je preprosto upravljati s rezervacijami v svoji restavraciji. Vaše spletno mesto bo ustvarilo varno geslo, ki ga lahko priključite neposredno v aplikacijo iPhone ali iPad.

Tema ima napredne funkcije, kot so sledenje podatkov, neomejeni meniji s ceno in števcem kalorij, kontaktni obrazec za temo pa podatke shrani neposredno v vašo bazo podatkov.

9. Resca

WordPress restavracija Tema Resca

Info & DownloadView Demo

Osebno imam rad to temo iz dveh razlogov. Prvič, prihaja z vgrajenim vtičnikom, imenovanim WordPress Restaurant Menu Plugin. Tako je izjemno preprosto ustvariti in prikazati vedno spreminjajoče se menije v restavraciji. Drugo je možnost rezervacije mize z OpenTable ali vgrajenim obrazcem za rezervacijo. Poleg tega tema temelji na okviru Bootstrap 3, je imela neverjetne učinke paralakse in integracijo WooCommerce.

10. Gostilna

Teme profesionalne restavracije

Info & DownloadView Demo

Funkcionalna tema Tavern je seznam tudi zaradi večnamenske narave! Tema ima pripravljene štiri predstavitvene postavitve (seveda ne toliko kot prejšnja), vendar podpira rezervacije prek OpenTable-a, s temo pa prihaja vtičnik za ustvarjanje strani povleci in spusti.!

Kar je resnično impresivno, je minimalistična postavitev teme, osredotočena na predstavitev vsebine na najbolj privlačen način. Postavitev ene strani skupaj z veliko pisavo velikosti omogoča odlično uporabniško izkušnjo.

S tehnične strani tema vključuje vtičnik Slider Revolution in podpira napredno drsenje paralaksa, vključno s puščicami s tipkovnice. Odobril ga je tudi Google Friendly Test Friendly, tako da veste, da lahko vaše stranke rezervirajo na spletu. Oh, tema ima tudi super administracijsko ploščo, ki jo poganja okvir Redux in integracija WooCommerce.

11. Pivovarna

Pivovarna: WordPress tema za izdelovalce piva

Info & DownloadView Demo

Pivovarna je samo tisto, kar zveni – nišna tema za nišni posel. To je popolna tema za izdelovalce piva, craft pivovarne in lokalne pivnice microbrew.

Tema ima Pivski imenik, v katerem lahko za lažjo uporabo kategorizirate razpoložljivo pivo. Imel je tudi lokator trgovine (ki ga poganja Google Maps) in spletno naročanje prek WooCommerce. Najbolj zanimiv del pa je Live Customizer. S tem lahko hitro prilagodite različne elemente teme, da jo naredite po svoje.

12. Kataleja

Kataleya Restaurant Pizza Kava WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ta tema je idealna, ne samo za kavarne, temveč tudi za pekarne, sladoledarnice, picerije in restavracije. V temi je vse, kar potrebuje spletna trgovina. 5 predstavitev za hiter začetek, preprosto spletno naročanje, meniji in sistem rezervacij. Poleg tega ima domača stran osupljive drsnike, ki jih poganja vtičnik Revolution ali Layer Slider WordPress – oba sta vključena v temo.

Toda tema je tudi pri ustvarjanju strani Visual Composer. Tako lahko usmerite, kliknete in povlečete in spustite, da ustvarite svoje strani po meri za potrebe vaše restavracije.

13. BERG

BERG restavracija WordPress tema

Info & DownloadView Demo

BERG je edinstveno zasnovan, zato je naš seznam najboljših restavracijskih tem WordPress, ki jih morate upoštevati. Tema ne vključuje le priljubljenega ustvarjalca strani Visual Composer, ampak gre še korak dlje. Obstajajo prednastavljene predloge po meri, s katerimi lahko preprosto naredite spletno mesto s kul meniji, prekrivanjem slik in zemljevidi. Vgrajene družbene povezave, element ustvarjalca strani rezervacij, prilagodljivi Google Zemljevidi, integracija WooCommerce in združljivost prevodov WPML vse naredijo BERG precej odlično temo.

14. ljubitelj burgerjev

WordPress tema za tovornjake za hrano in restavracijo

Info & DownloadView Demo

Tovornjaki s hrano so postali zelo priljubljeni, zato je smiselno le, da obstajajo nišne teme, narejene zanje. Prikladno imenovana tema Food Truck vključuje več kot 20+ vnaprej oblikovanih spletnih predlog za tovornjake s hrano za burgerje, piškote, takoje, BBQ, morske sadeže, sendviče, veganske itd. Ne glede na to, kaj prodajate, jim lahko predstavite demo, ki ga lahko hitro uvozite v hitro pospravite spletno mesto.

Uporabite posebne značilnosti tovornjaka za živila za trenutno lokacijo, nedavne tvite in trenutne ponudbe, da boste redno obveščali stranke. Tema vključuje tudi podporo za obrazec za kontaktni obrazec 7 in brezplačno predlogo za glasilo, s katero lahko dosežete svojo bazo oboževalcev.

15. Nigiri

Nigiri Sodobna restavracija WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Nigiri je čista, moderna in elegantna možnost za vašo restavracijo s sušijem, čajno hišo ali fino jedilnico. Tema je popolnoma odzivna in vsebuje enostavne kratke kode za dodajanje elementov na katero koli stran (seznam cen, vrtiljak strank, portfelj, ure delovanja in rezervacije) ter ima intuitivne možnosti prilagajanja stvari, kot so barve in pisave. Nigiri je v celoti integriran s sistemom OpenTable, tako da lahko upravljate svoje rezervacije iz celega spleta. Nazadnje tema vključuje tudi vrhunske vtičnike, kot sta Slider Revolution in ustvarjalec strani Visual Composer za skoraj neomejene možnosti oblikovanja strani..

16. Caverta

Caverta Fine Dining Restaurant WordPress Tema

Info & DownloadView Demo

Caverta je osupljiva tema WordPress restavracije, ki jo je mogoče enostavno prilagoditi svoji znamki. Za spreminjanje pisav in barv uporabite možnosti za prilagajanje v živo. Ali pa izkoristite možnosti teme Elementor Page Builder teme, da iz nič ustvarite edinstveno postavitev strani. Ostale značilnosti teme vključujejo:

 • Gutenberg pripravljen
 • Izdelava strani Elementor
 • 3 Predloga domače strani
 • 4 Postavitve menija
 • 4 galerije
 • Google Pisave
 • Prevod pripravljen

Tema je tudi odzivna, zato izgleda odlično na katerem koli namizju ali mobilni napravi, ki jo vaši pokrovitelji uporabljajo.

17. Ohlala

Ohlala torta, sladoled in sok WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ste že prebrali naš seznam najboljših restavracijskih tem WordPress, ki iščete nekaj krepkega in zabavnega? Brez skrbi, nazadnje smo prihranili najsrečnejše. Tema Ohlala odlikuje svetel in luknjast dizajn, kot nalašč za cupcakery, sok, sladoled, prodajalne boba in še več.

Ohlala je popolnoma odziven, vključuje možnost hitrega uvoza, na voljo je več možnosti oblikovanja in prilagodljivih bližnjic. Izbirajte lahko med 800 in več Googlovimi pisavami, v obrazec za stike dodajte kalkulator stroškov ponudb, oblikujte strani po meri s krepkim gradnikom in celo prodajte na spletu z WooCommerce. Ohlala je celo na voljo s svojim naborom super luštnih ikon za hrano, ki jih lahko uporabljate na svojih straneh in menijih.

18. Pizzaro

Pizzaro - Tema hitre hrane in restavracije WooCommerce

Info & DownloadView Demo

Ali imate restavracijo s hitro hrano, ki streže pico, burger, tacos, ovojnice itd. In bi želeli spletno mesto, ki resnično odraža, kaj strežete? Tu predstavljamo Pizzaro, temo restavracije WooCommerce, ki je bila razvita posebej za restavracije s hitro hrano. Tema je integrirana v WooCommerce in zato omogoča, da vaši pokrovitelji naročajo hrano po spletu. Tema vsebuje 7 različnih vrst domačih strani, 3 različne sloge za prikaz izdelkov in 14 različnih načinov za predstavitev svojih izdelkov.

Tema restavracije s hitro hrano Pizzaro WooCommerce je zasnovala ista ekipa, ki je zgradila znamenito temo Electro WooCommerce. Glavni oblikovalec Michal Kowalski je to temo zasnoval na podlagi polletnega raziskovanja. Srečal se je z lokalnimi lastniki restavracij in vključil njihove dragocene vložke v oblikovanje te teme. V temi je 150+ restavracijskih elementov, ki jih je mogoče uporabiti v kombinaciji za ustvarjanje toliko možnosti. Ima tudi ikone hitre prehrane, ki jih je mogoče uporabiti in omogoča tudi uporabo lastnih ikon po meri hitre hrane. Privzete ikone so za pico, burger, tacos, obloge itd.

Tema restavracije s hitro hrano Pizzaro WooCommerce je združljiv tudi z vtičniki, kot so King Composer, Visual Composer, kot tudi z dodatkom za možnosti izdelkov, ki vam omogoča dodajanje različnih dodatkov za izdelke. Na primer, enostavno lahko ustvarite pico kot izdelek in dodate različne prelive kot dodatke. Strani posameznih izdelkov so lahko prikazane v 3 različnih slogih.

19. Liber

Liber Ultimate restavracija in bar WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Liber je lepa, edinstvena in z bogatimi značilnostmi vrhunska restavracija & bar WordPress tema iz Anariel Design. Ta elegantna tema je zasnovana z restavracijami, bari, vinarji in lokali v mislih. Priložen je nabor posebnih nišnih funkcij, ki vam bodo pomagale učinkovito ustvariti lepo in zmogljivo spletno mesto restavracije, bara ali lokala.

Z Liberjem bodo vaše stranke lahko rezervirale mizo v spletu, poiskale vašo restavracijo z zemljevidom, pridobile informacije o delovnem času, brskale po čudovitih menijih hrane, prebrale vse svoje prihajajoče dogodke na blogu in še veliko več. Poleg teh nišnih funkcij tema ponuja številne druge, kot so socials bar, trgovina WooCommerce, trgovina na naročanje na novice in še več.

Liber odlikuje sodobna čista in odzivna postavitev z mnogimi možnostmi prilagajanja, ki so na voljo neposredno v programu WordPress Customizer, ki jih lahko kombinirate in tako naredite privlačno domačo stran. S programom za prilagajanje lahko prilagodite skoraj vse – od možnosti postavitve naslovnice do možnosti bloga, barvnih možnosti in še več, vse je tam, logično postavljeno in enostavno za uporabo.

Seveda je prevod pripravljen in prijazen za mobilne naprave, zato brez skrbi, da bo vaše spletno mesto zasijalo v najboljši luči na vseh napravah. Theme uporablja standardne funkcije programa WordPress, kot so objave, strani, podrejene strani, gradnike in program za prilagajanje. Na vašem strežniku ni dodatnih možnosti, s katerimi bi se lahko učili in brez dodatne teže. Liber ponuja intuitiven in enostaven način za izgradnjo čudovitega spletnega mesta za vaše podjetje. Poleg celotne možnosti integrirane postavitve tema Liber podpira tudi graditelja strani Elementor, s pomočjo katerega lahko ustvarite dodatne postavitve, če je to potrebno.

20. MyRestaurant

Tema MyRestaurant

Info & DownloadView Demo

MyRestuarant je enostavna uporaba klikov in urejanja premium restavracijske teme WordPress, ki jo je razvil Templatic. Ta tema olajša vsakomur, da ustvari super spletno mesto za vašo restavracijo, kavarno ali jedilnico.

Ustvarjanje spletnega mesta za vaše živilsko podjetje ni nujno težko. V temi Templatic click & edit MyRestaurant je vse, kar potrebujete za izdelavo spletnega mesta za vašo kavarno, deli, bar ali restavracijo. In ker klikne in uredi, res lahko to stori vsak. Dobesedno kliknete različne elemente strani predstavitve v živo, dodate svojo vsebino in jih nato izvozite.

Ta tema je še posebej odlična, če je vaša restavracija že ustanovljena ali če imate pregled na Yelpu, pa še nimate spletnega mesta. MyRestaurant lahko traja nekaj minut, da traja nekaj minut. Dodate lahko tudi funkcije za svoje akcijske ponudbe, najnovejše novice in celo pričevanja strank ali fotogalerijo.

Druge odlične teme vključujejo podporo za WPML za jezikovne prevode, Google Zemljevide za enostaven prikaz lokacije, možnost logotipa po meri, polja z ikonami za funkcije, animacije po meri in drugo. Oglejte si predstavitev v živo in si jo oglejte v akciji!

21. Capella

Capella Restaurant WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Capella je osupljiva tema za restavracijo WordPress v restavraciji Paralax iz Themeforest. Ta izvrstna tema pritegne vašo pozornost s krepkimi slikami, zaradi česar je kot nalašč za vsako restavracijo, gostinsko podjetje, bistro, bar in žar ali katero koli drugo dejavnost z menijem.

Končno ste našli popolno lokacijo, čudovit dekor, kuharja s petimi zvezdicami, slasten jedilnik in seveda super osebje. Kaj bi lahko pozabili? Spletna stran! S Capello je enostavno ustvariti lastno odzivno spletno mesto za vašo restavracijo – tudi če je to dan pred vašim odprtjem. V tej simpatični restavracijski temi so odlične značilnosti prehrambene industrije, kot so 3 uporabne postavitve menijev (klasična, menijska kartica in preprosta), ki jih lahko izbirate, enostaven rezervacijski obrazec, ki pošilja zahteve neposredno v vaš nabiralnik in celo simpatičen modul za dogodke, ki vam olajša dodajanje prihajajočih posebnih dogodkov (teden restavracij, počitnice, glasba v živo itd.) v koledar in tako posodabljate pokrovitelje.

A to še ni vse, še več odličnih lastnosti se skriva pod pokrovom te teme. Uporabite vključeno orodje za ustvarjanje vsebine povleci in spusti za postavitve po meri, izbirnike barv elementov tematskih elementov, slike v glavi po meri in čudovita ozadja paralaksov za oblikovanje želenega spletnega mesta. Poleg tega tema vključuje tudi številne kratke kode po meri, tako da lahko dodate gumbe, naslove, stikala in drugo, kjer koli boste morda potrebovali temo.

22. Okus

Tema WordPress restavracije z okusi

Info & DownloadView Demo

Flavor je sodobna restavracija in bistro premium WordPress tema, ki vam bo pomagala deliti vašo jedilnico s strankami. Ta tema vsebuje vse, kar potrebujete za vašo restavracijo, kavarno, jedilnico, bistro, deli, bar, žar, pekarno ali drugo kulinarično dejavnost.

Ko začnete katero koli podjetje, je dobro, da nastavite spletno mesto. To še posebej velja za restavracije, saj bodo gostje najverjetneje preverili vaše ocene na Yelp ali UrbanSpoon in si želeli, da si ogledajo vaše spletno mesto, preden pridejo na večerjo. Ustvarite osupljivo in informativno spletno stran restavracij z okusom. Ta tema ima vse, kar potrebujete, da lahko kulinarično nastavite spletno mesto v nobenem trenutku – prihaja celo z namestitvijo z enim klikom.

V dobri restavraciji je treba iskati nekaj ključnih značilnosti, za okus pa ima Flavor vse. Najprej so tu strani z meniji po meri. To je najlažji in najboljši način, da na svoje spletno mesto dodate menije za brunch, večerjo ali celo posebne dogodke. V postavke menija dodajte slike, cene in opise ter jih dodajte v kategorije, da bo vse lepo in urejeno. Tema vključuje tudi močan koledar dogodkov s ponavljajočimi se dogodki, tako da lahko dodate vsako veselo uro, jazzovsko noč, počitnice in druge dogodke. Poleg tega lahko gostje z vgrajenim modulom za rezervacije na kratko rezervirajo nocoj (ali za enega od vaših dogodkov).

23. Umami

Umami na celozaslonski restavraciji WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Umami je moderna restavracija WordPress tema na celotnem zaslonu s kreativnega trga. Ta super kul tema je kot nalašč za bari, restavracije, žare, gostinska podjetja, jedilnice in druge ustanove.

Ko stranke poiščejo vaše podjetje prek Googla ali Yelp, jih želite usmeriti na profesionalno spletno mesto, ki predstavlja vaše podjetje in poudarja vašo hrano (ali druge izdelke). Umami je edinstvena predloga spletnega mesta za restavracije, ki vam resnično pomaga, da se izstopite od konkurentov. Tema celo uporablja orodje za prilagajanje teme WordPress, zato je enostavno prilagoditi videz teme (barva, pisave itd.) In jih videti kot predogled v živo, preden začnete spremembe.

Ključna značilnost Umamija so meniji po meri. Dodajte svoj zajtrk, kosilo, večerjo, pijačo ali druge menije s pomočjo kratkih kod, predloge menujske strani ali z dodajanjem menija neposredno v navigacijo. V elemente svojega menija lahko celo dodate slikovne okvirčke, da boste jedilnikom pokazali, kako izgleda vaša hrana.

Tema vključuje tudi podporo za uslužbence, storitve vrat, funkcije in še več. Poleg vključene podpore za WooCommerce pomeni, da lahko s svojega spletnega mesta prodajate poljubno število omak, marinad, receptov ali drugih izdelkov..

24. Elegantia

Elegantia - restavracija in kavarna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Elegantia je tema za kavarne, bistroje in restavracije, ki lahko objavijo svoj meni in dogodke in sprejmejo rezervacije. Za vsako lokacijo restavracij je ključni spletni meni. Morate imeti seznam celotnega menija, da ga bodo gostje lahko pregledali pred prihodom. Vsaka stran v meniju Elegantia vsebuje kategorijo, ceno, fotografijo in opis, kjer lahko razložite sestavine in zabeležite način kuhanja ali zanimiva dejstva o jedi.

Stran z dogodki Elegantia je odlična za osveščanje strank o posebnih dogodkih ali promocijah. Če ima vaša restavracija poseben prednastavljeni meni med počitnicami, če gostite zbiranje sredstev, če se udeležujete tedna restavracij ali katerega koli drugega dogodka, je dobro, da svoje redne člane obvestite pred časom. Na vsaki strani dogodka so navedeni datum, ura in opis dogodka. Poleg tega lahko prireditve uredite glede na vse pretekle ali prihodnje.

Še ena odlika restavracije je modul Rezervacije. Elegantia vam omogoča, da upravljate s svojimi rezervacijami, ne da bi morali iti prek tretje osebe, kot je Open Table. Stranke lahko preprosto izpolnijo povpraševanje po spletu in poslano vam bo v pregled. Kako enostavno je to?

25. Zunanjost

Ematerno odziven WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Eatery je kot nalašč za restavracije, kavarne, bistroje, salone, bare in celo tovornjake s hrano. Tema je bila zasnovana tako, da deluje dobro za vse vrste restavracij in kavarn, s prav toliko možnosti prilagajanja, da bo vaše podjetje z malo truda videti ostro.

Ponuja edinstven dizajn, ki ni videti kot predloga za poudarjanje vaše vsebine, ne da bi iskali rezalnik piškotkov. Prilagodljiv meni hrane vam omogoča, da hitro in enostavno dodate vse svoje prehrambene izdelke. Pokažite skupine elementov menija kjer koli na svojem spletnem mestu s preprosto kratko kodo.

26. Growler

Growler - pivovarna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Growler je kul pivovarna in vintage tematska premium tema WordPress z zelo hipsterskim občutkom. Ta tema bi bila odlična za vsako pivovarno, lokalno kavarno, ki je narejena iz pekarne praske ali druge prodajalne z vrnitvijo..

Potrošniki imajo radi lokalna podjetja. To je odličen način za podporo skupnosti in odkrivanje fanatičnih dobrin v lastni soseščini. Zato se povežite s strankami in ustvarite spletno mesto za svojo pivovarno, kavarno, prodajalno itd. Growler olajša.

Tema ima začetek izvrstnega videza, vendar obstajajo neomejene barvne možnosti, da lahko ustvarite videz, ki ga želite na svojem spletnem mestu. Poleg tega tema vsebuje popolne vzorčne podatke iz predstavitvene različice: potrebujete pomoč. Ko dodate svojo vsebino, so na voljo številne možnosti za slike glave glave po meri, dogodke po meri po pošti (za deljenje noči domačinov, v tednu restavracije, prihajajoče prodaje ali kaj drugega), tabele s cenami in drugo. Growler je tudi popolnoma odziven in mrežnica pripravljena, tako da so vaše objave in slike vedno videti čudovito, vključuje čudovit portfelj, je pripravljen za prevajanje, vključuje pripomočke po meri in je WooCommerce pripravljen, tako da lahko prodajate svoje izdelke v spletu.

Misli o najboljši restavraciji WordPress teme

Upam, da ste uživali v naši zbirki tem, ki so namenjene restavracijam, kavarnam in drugim jedilnicam. In ne pozabite, da lahko vedno dodate ciljni vtičnik WordPress za restavracijo za določeno funkcijo, če vam manjka tema, ki jo imate radi. Na primer koledar prireditev ali kontaktni podatki. Če imate katero od tem, ki jih želite predlagati za našo skupino najboljših kulinaričnih tem WordPress, prosimo, pustite komentar. Poskrbel bom za ogled!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map