30+ Minimalne teme WordPress 2020

mZa oblikovalce bi moral biti ključni element vašega arzenala vaš portfelj. Vaš portfelj je poln primerov najnovejših in najboljših del odličen način za navdušenje in prepričevanje nove stranke. Glede na vrsto oblikovalca ali umetnika, ki ga imate, morda ne boste imeli potrebnih veščin za razvoj spletnega spleta za sestavljanje lastnega spletnega portfelja (ali pa preprosto nimate časa). Brez strahu, zaokrožili smo nekaj najboljših minimalnih tem WordPress, ki so primerne za vsako oblikovalsko spletno mesto. Začnimo!


Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Anders

Anders Clean Multi-concept Portfolio Tema

Info & DownloadView Demo

Če iščete prožno temo, ki jo lahko uporabite za izdelavo portfelja, spletnega dnevnika, trgovine ali najnižjega spletnega mesta, potem je Anders za vas. Ta tema vključuje 15 osupljivih in raznolikih dizajnov domačih strani, vključno s portfeljem, predstavitvijo projektov, navpičnim drsnikom, agencijo, vrtiljakom, trgovino in interaktivnimi stili povezav. Izberite 6 stilov glave, 12 seznamov portfelja in več postavitev spletnega dnevnika, da ustvarite svoj popoln dizajn spletnega mesta. Odlično oblikovan za predstavitev svojega portfelja na spletu, Anders ima vse, kar potrebujete. Tudi odseki za vašo ekipo in cene. Poleg tega je tema združljiva s priljubljenimi vtičniki, kot so WooCommerce, kontaktni obrazec 7 in WPML.

2. Skupaj

Najboljše minimalne teme WordPress: Skupaj

Info & DownloadView Demo

Total je ena naših najbolj priljubljenih in najbolj prodajanih tem vseh časov (WPExplorer). Tema ima privzeto zelo čist / osnovni dizajn, ki ga je mogoče enostavno prilagoditi prek programa Customizer v živo in lahko ustvarite poljubno katero koli spletno mesto z vsemi vgrajenimi možnostmi, postavitvami in moduli za oblikovanje strani. Toda to temo uvršča med najboljše minimalne WordPress teme, ki jih lahko kupite, je, da so predstavljeni 40+ enostavni predstavitveni programi, enostavne možnosti in prilagodljiva koda za razvijalce..

3. Neve (brezplačno)

Tema Neve WordPress

Z Neve zgradite čisto in klasično mesto. Ta lepa brezplačna tema je bila zasnovana tako, da je lahka, hitra in združljiva s skoraj vsemi priljubljenimi ustvarjalci strani na trgu. Tema je združljiva z Gutenberg, Elementor, Beaver, SiteOrigin, Brizy, Visual Composer in celo Divi. Poleg tega je mobilno pripravljen – zato bo vaše spletno mesto videti odlično v kateri koli napravi. Toda tudi če želite ustvariti minimalno spletno mesto, je vredno razmisliti o nadgradnji na Premijski načrt Neve za dodatne funkcije, kot so pomikanje do vrha, belo označevanje in prilagojeni ojačevalniki za Elementor, WooCommerce, blog in glave (odvisno od načrta).

4. Ineco

Najboljše minimalne teme WordPress: Ineco

Info & DownloadView Demo

Če potrebujete univerzalno minimalistično spletno mesto, si podrobneje oglejte to temo. Ineco je na voljo s številnimi različicami strani in funkcij, da zadovolji potrebe večine uporabnikov. Namestitev te teme vam bo vzela le nekaj minut. Ineco podpira najbolj priljubljene premium vtičnike in dodatke, kar omogoča ustvarjanje vsebine brez veščin kodiranja. Visual Composer Page Builder s svojimi 40+ bližnjicami po meri vam bo pomagal sestaviti spletno mesto brez težav.

5. xPression

xPression Minimalna WordPress tema za bloge

Info & DownloadView Demo

Ta čista, moderna in elegantna tema je popolnoma primerna za spletne osebne bloge, modne bloge, potovalne bloge in še več. xPression je naložen z veliko vnaprej oblikovanimi stranmi, zaradi katerih bo vaš spletni vir izstopal kilometer. Ponuja tri sloge domačih strani skupaj z drugimi stranmi, to je: seznam spletnih strani, spletni dnevnik, stiki in približno. Tema je zasnovana s pomočjo enega najbolj priljubljenih brezplačnih ustvarjalcev strani povleci in spusti Elementor. Možnosti orodja za prilagajanje teme WordPress vključujejo predogled sprememb v živo, zato vam za ogled sprememb ne bo treba ponovno naložiti strani..

6. Ilustrirajte

Najboljše minimalne teme WordPress: Ilustrirajte

Info & DownloadView Demo

Oblikovalci so resnično tema za oblikovalce. Ustvarjeno v sodelovanju z Blaž Robar, ta uber edinstvena tema je kot nalašč za vse vrste izvajalcev. Odlične funkcije, kot so vrste objav po meri, barvno prekrivane slike in barvne palete (podobne tistim, ki jih vidite na Dribbble), so le vrh ledene gore.

7. Lily Daily

Lily Daily Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Če iščete boljše zmogljivosti, čistejšo zasnovo, večjo hitrost nalaganja in udobnejšo izkušnjo, poskusite Lily. Za domačo stran, arhivske strani, strani avtorjev, strani z rezultati iskanja, oznake in kategorije lahko izbirate med 10 različnimi postavitvami in uporabite različne možnosti za oblikovanje spletnega dnevnika. Tema je zelo enostavna za uporabo in jo poganja HTML5 / CSS3 / Bootstrap. Lepa navigacija bo vašim obiskovalcem hiter dostop do kakršnih koli informacij na vašem spletnem mestu. Lily je pripravljena za prevod in vključuje .pot datoteko, zato bo vaš blog nekakšen mednarodni vir.

8. sled

Najboljše minimalne teme WordPress: sled

Informacije in prenos

Drzna in lepa je Trail odlična možnost za prikazovanje vašega dela na spletu. Velike slike te teme, čista postavitev in tipografija, ki jih je enostavno prebrati, bralce osredotočajo na svoje delo, kamor želite. Tema je tudi odzivna, lahko prikazuje slike paralaksa in je pripravljena s filtrirnim portfeljem.

9. Webion

Webion Minimal Universal Elementor WordPress Tema

Info & DownloadView Demo

Ta tema ima popolno združljivost za Elementor WP Page Builder. Z Elementor-jem dobite celoten paket pripomočkov brezplačno. Vključeni so tudi gradniki, kot so vrtiljak, Google Zemljevidi itd. Zaradi kombinacije s temo Webion je ustvarjanje spletnih strani enostavno in učinkovito (poleg tega ne potrebuje nobenih veščin kodiranja).

10. Oriana

Oriana Minimalni portfelj in fotografija WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Oriana je ustvarjalna, vrhunska, popolnoma odzivna tema. Ustvarjalnim ljudem daje možnost, da se predstavijo na izreden način. S pomočjo vgrajenih možnosti lahko konfigurirate večino vidikov Oriane, kot so naglasna barva, Google Fontovi in ​​mnogi drugi. Demonstracija teme je zelo enostavna za namestitev z enim klikom, tako da lahko takoj obiščete spletno mesto za odzive, mrežnico in prevajanje.

11. Ambijent

Najboljše minimalne teme WordPress: Ambiance

Informacije in prenos

Kot nalašč za ljubitelje priljubljenega okvira Genesis, je otroška tema Ambiance popoln način za izdelavo spletnega portfelja s pomočjo Genesis. Ta tema je odziven za mobilne naprave, vključuje glavo po meri in predstavlja vse vaše čudovite predstavljene slike spredaj in v sredini (kar je super za uporabo kot osnovni portfelj).

12. Orel

Emaglova odzivna minimalna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Eagle je popolnoma odziven z minimalno temo WordPress, namenjeno agencijam. Njegov čisti dizajn in blog omogočata vsakemu solo profesionalcu, agencijskemu poslu, kreativnim agencijam, arhitekturnemu ali notranjemu podjetju, fotografskemu studiu itd., Da z lahkoto promovirajo svoje delo ali poslovanje. Funkcija uvoza demo z enim klikom, nastavljive teme teme in kratke kode omogočajo hitro spreminjanje skoraj vsega.

13. Koi

koi

Info & DownloadView Demo

Koi je odličen način za predstavitev svoje množice del. S čisto in organizirano postavitvijo na mreži je ta tema popolnoma primerna za vse ustvarjalne vrste spletnega mesta. Poleg tega je ta tema naložena s 6 brezplačnimi vtičniki, filtrirnimi učinki CSS3, števcem ogledov portfelja, podporo za svetlobno polje in še več.

14. Lešnik

Hazel minimalistična večnamenska tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Hazel je prilagodljiva tema z vgrajenim mega menujem in popolno integracijo WooCommerce dizajna. Vsebuje več tipografskih možnosti z več kot 800 Googlovih pisav, možnosti strani po meri za večstranska spletna mesta, različne vrste in sloge portfelja. Poleg tega je WPML in prevod pripravljen. Poleg tega je Hazel dobavljen s številnimi uporabnimi elementi za oblikovanje vizualnih strani in obilo vnaprej nastavljenih postavitev.

15. Črnilo

črnilo

Informacije in prenos

Črnilo je čudovita predloga za filtriranje s koristnim menijem poravnane. Črnilo je enostavno za uporabo in krmarjenje, saj je tudi odzivno za prilagoditev velikosti zaslona. V temi so tudi slike ozadja na celozaslonskem zaslonu, ki jih lahko nastavite na stran, tako da vsaki objavi, strani ali portfelju dodate edinstven dizajn.

16. Bookworm

Bookworm FullScreen WordPress tema

Info & DownloadView Demo

BookWorm je zasnovan posebej za avtorje in založnike. Celotno zaslonsko spletno oblikovanje vam bo v hipu prikazalo svoja dela in osebne podrobnosti. Minimalna, čista in odzivna postavitev olajša predstavitev nedavno objavljenih ali prihajajočih izdaj knjig na vaši domači strani. Plus Bookworm se ponaša s funkcijami, kot so avtorski profil, prej objavljeni razdelki o knjigah, avtorjev blog, nedavno objavljene ali prihajajoče podrobnosti o izdaji knjige itd..

17. Sever

sever

Informacije in prenos

Čista, drzna in elegantna tema Sever je čudovita možnost mrežnega stila za vaše delo. Pripomočki po meri za Twitter, Flickr in Dribble bralcem olajšajo spremljanje vaših trenutnih projektov. Tudi tematske galerije in portfelji dodajajo slike, zvočne datoteke in video posnetke.

18. Mindelo

Mindelo Minimalni portfeljski WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ta popolnoma odzivna tema je opremljena s programom Visual Composer Drag & Drop Page Builder in vtičnik Slider Revolution. In če vaše podjetje potrebuje večjezično spletno mesto, Mindelo prihaja tudi z večjezičnim vtičnikom WordPress ravno v ta namen. Tema je bila zasnovana na Bootstrapu, enem najbolj priljubljenih okvirov HTML, CSS in JS za razvoj odzivnih, mobilnih prvih projektov na spletu.

19. Prostori

Najboljše minimalne teme WordPress: Prostori

Info & DownloadView Demo

Čist in preprost, Spaces je super minimalna WordPress tema s pestro ponudbo – zato mislimo, da je ena izmed najboljših minimalnih tem WordPress na trgu. Ta tema je zelo primerna za oblikovalce, ki bodo morda želeli prodati tudi svoje izdelke, saj tema podpira tako Easy Digital Downloads kot tudi WooCommerce za enostavno nastavitev e-trgovine..

20. Camila

Camila Minimal Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tema Camila močno poudarja čitljivost besedila. Uporablja se lahko kot osebni blog, revija ali revija in je izredno enostaven za nastavitev in uporabo. Če ne želite, da dizajn prehiti vašo vsebino, je izbira za Camila odlična izbira, saj je to tema, ki je prva vsebina. Če ste fotograf, lahko ustvarite čudovite galerije, da bi prikazali svoja najboljša dela, preprosto brez kodiranja, ki bi bilo potrebno na vašem koncu. In če ste umetnik ali ustvarjalna oseba, lahko pokažete svoje talente in ne bliskovite trike oblikovanja.

21. Savoy

Savoy - minimalistična tema AJAX WooCommerce

Savoy je zabaven in minimalen način za prikazovanje galerij svojih izdelkov. Svoje izdelke preprosto dodajte s galerijami slik (prek WooCommerce) in so prikazani na preprosti domači strani v slogu mreže. Tako lahko stranke brskajo po vsem vašem delu, ne da bi morali znova naložiti stran (ogromen prihranek časa).

22. Narya

Narya Food Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Narya vključuje vse, kar ustreza vašim kreativnim potrebam: socialni mediji, e-trgovina, osupljive galerije, orodja za upravljanje oglasov, integracije gumbov za skupno rabo s pozornostjo do podrobnosti in oblikovanja. Njegova tipografija je tako elegantna in nevsiljiva, poleg tega pa tema drsniki predstavljajo vaše vsebine na najbolj osupljiv način. Želite prilagoditi majhno nastavitev, ki ustreza slogu vaše blagovne znamke? Narya vsebuje tudi preprost panel z možnostmi Narya za preproste spremembe.

23. Volta

volta

Info & DownloadView Demo

Volta je impresivna portfeljska možnost, ki vključuje 3 različice glavnega zaslona. Izberite med drsnikom vsebine, video ali slikovnim ozadjem, kdaj uporabniki prvič pristanejo na vašem spletnem mestu. Tema vključuje tudi ljubke in minimalne portfelje, ki so popolnoma odzivni in pripravljeni na mrežnico.

24. Neonix

Tema Neonix Digital Agency WordPress

Info & DownloadView Demo

Neonix je poslovna tema WordPress, idealna za digitalne agencije, spletne studie, osebne bloge / portfelje, SEO strokovnjake in druge ponudnike digitalnih storitev. Popolnoma odziven je in prevod je pripravljen, tako da vaša publika ne bo omejena glede naprave ali lokacije. Če želite ustvariti spletno mesto s pomočjo Neonix-a, ne potrebujete nobenega znanja o kodiranju – samo uporabite vzorčni predstavitev spletnega mesta v nekaj minutah.

25. KEO

KEO večnamenska tema

Info & DownloadView Demo

KEO je odzivna tema odlična za spletno agencijo, fotografski studio, trgovino, startup, freelancer, V-kartico in druge. Tema je zasnovana na intuitivnem in priročnem Qoob graditelju, ki ponuja veliko funkcij za prilagajanje za vaš naslednji projekt. S pomočjo graditelja in spletne dokumentacije zgradite novo spletno stran od začetka.

26. Razodet

Najboljše minimalne teme WordPress: razkrivanje

Informacije in prenos

Reveal je odličen odziven in filtriran portfelj. Ta tema je čista in minimalna, zato vaši projekti izstopajo, poleg tega pa je eleganten ogled ajaxa impresivna dodatna funkcija. Tema vključuje tudi možnosti diaprojekcije, pripomočke po meri, gumbe in več, kar lahko pričakujete od najboljših minimalnih tem WordPress.

27. Čela

Chela Minimal Agency WordPress Tema

Info & DownloadView Demo

Chela je super lahka, minimalna in moderna tema, kot nalašč za agencije in samostojne strokovnjake. Je popolnoma odziven in izgleda odlično na vseh napravah. Tema je opremljena z naprednimi polji po meri, kar je odlična rešitev za katero koli spletno mesto WordPress, ki potrebuje bolj prilagodljive podatke, kot so drugi sistemi za upravljanje vsebine. Plus vključeni vtičnik jQuery v obliki dodatka Owl V2 / Carousel omogoča ustvarjanje čudovitega odzivnega drsnika.

28. Grafix

Najboljše minimalne teme WordPress: Grafix

Informacije in prenos

Grafix je profesionalnejši portfelj z elegantnim in minimalnim dizajnom. V temi je veliko portfelja za vaše delo, poleg tega pa je temo enostavno narediti svojo z vgrajenimi možnostmi za barve ozadja po meri in slike.

29. Moroseta

Moroseta Travel Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Moroseta ima 5 postavitev blogov in 4 postavitve posameznih objav, zato boste imeli veliko možnosti izbire. Drsnik po meri olajša okrasitev katere koli vaše objave, program za prilagajanje v živo pa omogoča nemoten postopek prilagajanja. Ta blogging WordPress tema je pripravljena tudi za pripomoček, tako da lahko svojo funkcionalnost razširite z vtičniki WooCommerce in MailChimp, JetPack, Kontaktnim obrazcem 7 itd..

30. Oznaka

Najboljše minimalne teme WordPress: Oznaka

Info & DownloadView Demo

Oznaka je čista tema portfelja v celozaslonskem slogu z enostavnimi možnostmi prilagajanja (za barvne sheme, poudarjene barve, google pisave in drugo). Vključeni pripomočki po meri, predloge strani, bližnjice cusotm in oblikovani obrazci objav omogočajo preprosto dodajanje vsebine.

31. Inspiro

Najboljše minimalne teme WordPress: Inspiro

Info & DownloadView Demo

Medtem ko je Inspiro ustvarjal s fotografom v mislih, je ta minimalna WordPress tema popolnoma primerna za vsakega oblikovalca ali umetnika, ki išče stilsko in minimalno temo. Možnosti diapozitivov, galerij in celo WooCommerce na celozaslonskem zaslonu so ta tema odlična možnost.

32. Poreklo

Najboljše minimalne teme WordPress: Poreklo

Info & DownloadView Demo

Origin je preprosta mreža, brez teme roba portfelja, ki je popolna za prikazovanje vaših posnetkov. Tema je popolnoma odzivna, zato lahko bralci odjavijo, da delate na namizjih, tablicah in mobilnih telefonih. Poleg tega tema vključuje na tone možnosti barv, postavitev in celo oglasov po meri.

Zaključek našega seznama najboljših minimalnih tem WordPress

Tukaj – več kot 30 odličnih premium minimalnih tem WordPress, med katerimi lahko izbirate. Seveda je tudi tam nekaj odličnih brezplačnih tem. Če imate strog proračun, boste morda želeli pogledati našo elegantno brezplačno temo WordPress, brezplačno temo Pronto WordPress in temo Photo Free WordPress. Ali hitro iskanje po “portfelju” WordPress.org vam bo dal tudi veliko drugih dostojnih brezplačnih možnosti teme. Ne pozabite le, da z brezplačnimi temami ne boste dobili enakih odličnih premijskih funkcij in podpore, ki jih dobite s plačano temo. Premium teme so vredne cen, še posebej, če izberete temo za svoj profesionalni spletni portfelj.

Če imate kaj dodati ali če menite, da smo zamudili resnično super temo, nam to sporočite v spodnjih komentarjih. Radi bi slišali, katere so vaše najljubše minimalne teme WordPressa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map