30+ Najboljše teme WordPress za leto 2020

Najboljše teme in seznami WordPress Directory

WordPress ponuja številne prednosti pri izdelavi spletnega mesta: je enostavno, uporabniku prijazno, poleg tega pa je na voljo veliko kakovostnih tem in vtičnikov, s katerimi lahko dodate katero koli funkcijo, ki jo je mogoče zamisliti. Če želite sestaviti nabor spletnih seznamov, je na naslednjem seznamu najboljših imenikov WordPress teme polno odličnih možnosti za izbiro.


Na voljo je veliko tem, ki se nanašajo na različne teme, kot so dogodki, festivali, oglaševanje, podjetja, turizem, založništvo, nepremičnine, trg itd. Te teme olajšajo izdelavo spletnega imenika zahvaljujoč vgrajenim možnostim, kot so pričevanja, oglasi , komentarji, pregledi, Google Zemljevidi in še veliko več.

Toda postavlja se vprašanje, kako najti ustrezne teme WordPress za gradnjo prilagojenega imenika? Na spletu je na voljo veliko trgov in virov, ki vam lahko nudijo koristne teme WordPress za vaš projekt. Ampak mislili smo, da bomo rešili težave in poiskali najboljše za vas.

Iskali smo nekaj najboljših trgov WordPress, da bi našli svoje najljubše teme. Tukaj je naša zbirka najboljših 30+ WordPress imenikov in teme, ki so na voljo v letu 2019.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Imenik

Tema Directory WordPress: Najboljše teme WordPress

Info & DownloadView Demo

Ta prilagodljiv okvir za WordPress imenik olajša izdelavo imenika ali spletnega mesta s slogom seznamov. Z možnostmi za prikaz kategorij, zatiči zemljevidov, uporabniški profili, prilagoditve, podpora za mobilne naprave in več kot 15+ otroških tem v nišnem slogu Imenik ima za vsakogar nekaj. Imenik je celovita rešitev v imeniku, ki je pakirana v WordPress temo, ki jo je ustvaril Templatic. Ta tema je vključevala vtičnike in podrejene teme, da bi jo olajšali za različne namene seznama in lokacij.

Imenik vključuje vtični vtičnik za Tevolution, ki podpira dodatke, vtičnik za sezname imenikov in vtičnik za podporo več mest v mestu-Manager (vse iz Templatic). S temi vtičniki vam tema WordPress daje dostop do vodenja dogodkov, seznamov, sestankov in še več po vsem svetu.

To temo bi zlahka uporabili za toliko različnih spletnih mest – na primer za prireditvene družbe s promocijami v več mestih ali državah. Ali za potovalni blog, ki preslika najboljše kraje za jesti, piti in spati v različnih mestih. Ali pa turistično podjetje, ki ponuja različne oglede ali križarjenja po eksotični lokaciji. Tema bi bila tudi odlična spletna stran s seznamom nepremičnin – in razdelek o dogodkih bi lahko uporabili za predstavitev odprtih hiš. Ali pa dobrodelna organizacija lahko to temo deli z novimi informacijami o prihajajočih zbiralcih sredstev, sprehodih po skupnosti ali maršah in še več. Možnosti so omejene samo na vašo domišljijo.

2. FindMe

FindMe - Tema z navedbo imenika

Info & DownloadView Demo

Z FindMe lahko ustvarite super sezname za sestavljanje lastnega spletnega imenika. Z zmogljivimi zmogljivostmi seznamov, enostavno uporabo kratkih kod, polnim spletnim blogom, podporo za e-trgovino, galerijami, portfeljem, fiksno ali lepljivo glavo, podporo za prevajanje, Google Zemljevidi in pisave ter še več FindMe je odlična tema imenika.

Zaradi te tematike so neverjetne lastnosti. Obstaja napredno iskanje skupaj s podporo za ključne besede, lokacije, naslov (z možnostjo polmera), kategorije in oznake uporabnikom olajšajo iskanje tistega, kar iščejo. Potem so tu lepe postavitve z možnostmi vrtiljaka, zidanih ali škatlastih, da poudarite svoje vnose. Priročna družabna prijava in registracija uporabnika omogočata bralcu enostavne možnosti za dostop do vašega spletnega mesta.

Toda počakajte – še več je FindMe je zgrajen s popolno združljivostjo za vtičnik WP Manager, podporo za OpenTable (samo prilepite ID za obrazec za rezervacijo) in je pripravljen za uporabo z dodatkom WooCommerce Paid Listings. S funkcijo FindMe bi lahko hitro spremenili stranski koncert v svoj glavni vrvež, zahvaljujoč jim je veliko odličnih načinov za zaslužek v imeniku.

3. Wyzi

Wyzi Business Finder in Tema seznamov z imenikom družbe Social Look

Info & DownloadView Demo

Wyzi je premijska tema imenika, namenjena tistim, ki želijo ustvariti lastno podjetje, ki išče iskalnike, imenik storitev ali drugo spletno mesto. Ta tema je polna zmogljivih funkcij za podjetja, da dodajo svoje vnose, nove, posodobitve, dogodke in celo prosta delovna mesta. Hkrati je Wyzi enostaven za uporabo. Za začetek uporabite samo namestitev z enim klikom. Nato preprosto izberite med dvema osupljivima postavitvama, prilagodite polja za oddajo vnosa v seznam, oblikujte prijavni obrazec, dodajte naročnino ali storitvene pakete (Wyzi je celo združljiv s storitvijo WooCommerce), omogočite koledar rezervacij (in skrbniške provizije) in v bistvu ste pripravljeni na pojdi.

Ostale značilnosti teme vključujejo naslove slik ali zemljevidov, preverjene sezname, iskanje po meri, geolokacijo, integracijo v YouTube, podporo za prevajanje in WP Bakery Page Builder za popolno prilagodljivost.

4. Listificirajte

Navedite temo WordPress Directory

Info & DownloadView Demo

Listify je ena izmed najbolj prodajanih in najboljših tematik WordPress na voljo. Zakaj? Ima vse, kar potrebujete za izdelavo seznamov po meri in imenika po meri z nalepkami, pregledi, priljubljenimi, regijami, navedbo stikov, geolokacijo in celo statistiko. Priloženi komplet za slog in oblikovalnik postavitve vlečenja spustijo, da prilagajanje zavre. Plus zmogljive funkcije za oddajo / uveljavljanje vnosa, naročnine, oglasi, rezervacije in plačljiv dostop olajšajo pretvorbo vašega imenika v podjetje.

Ta tema se opira na brezplačna vtičnika WP Job Manager in WooCommerce, tako da dodate sezname in izdelke na kos pogače. Poleg tega Listify podpira številne fantastične brezplačne in vrhunske vtičnike, da dodajo še več funkcionalnosti. Uporabite Gravity obrazce za ustvarjanje čudovitih obrazcev za stike po meri ali OpenTable, da dodate pripomoček za rezervacije v seznam svojih restavracij ali celo dodate ocene prek WooCommerce ali razširitve WP Job Manager Reviews. Ko začnete dodajati vtičnike, je omejitev tega, kar počnete z Listify.

Druge odlične tematske funkcije vključujejo video ozadja, sezname zemljevidov, veliko pripomočkov, socialno vključevanje, dvojne menije, barvne kože in še več. Oglejte si predstavitev, da z Listify dobite ideje za svoje naslednje spletno mesto v slogu imenika.

5. Oglas Pro

Navedba programa Pro WordPress Directory: Najboljše teme WordPress

Info & DownloadView Demo

ListingPro je sodobna tema WordPress, ki vključuje enostavne funkcije, zaradi česar je odlična možnost za katero koli spletno mesto z nišnimi imeniki. Obiskovalci obožujejo iskanje po polmeru »blizu mene«, predlagano lokacijo v bližini, napredno razvrščanje in zmogljivo aplikacijsko podobno mobilno izkušnjo. Tema vključuje podporo uporabnim funkcijam, vključno s predlogi uporabnikov, integracijo glasila in vgrajenim plačilom.

Najboljše od vsega – z ListingPro vam ni treba kupiti dodanih vtičnikov. Vse, kar potrebujete, je vključeno. Razvijalci ListingPro so želeli ustvariti nekaj, kar lahko uporabniki kupijo, ne da bi jim bilo treba skrbeti za dodatne vtičnike za izdelavo spletnega mesta s seznamom imenikov. In storili so točno to. Ustvarili so veliko zmogljivo razširitev vse v enem, ki uporabnikom omogoča dodajanje vnosov s sprednjega in zadnjega dela, uporabniki lahko zahtevajo vnos od spredaj naprej, skrbnik pa lahko sprejme ali zavrne iz zaledja, skrbnik lahko ustvari dohodek tako, da uporabnike zaračunajo po nadgradnji na plačljivo kotacijo ali celo takrat, ko želijo promovirati njihovo objavo prek vgrajenega industrijskega standardnega sistema oglasov.

6. Imenik+

Imenik + Oznake & Imenik WordPress Tema

Info & DownloadView Demo

Directory + je tema WordPress, ki se uporablja za prikazovanje poljubnih rumenih strani, saj podpira niz postavitev uvrstitev. Bizkoristite svoj spletni imenik trgovin, restavracij, pohodniških poti, parkov ali česar koli drugega.

Ta tema ponuja večnamensko uporabo za različne vrste imeniškega portala. S to temo lahko vsakdo preprosto postavi spletni spletni portalski seznam s kategoriziranimi predmeti katere koli vrste – podjetja, trgovine, spletna mesta in tako naprej. Prilagoditev je preprosta tudi zaradi inovativnega AIT Page Builderja. Pomaga vam ne samo pri izdelavi naslednjega spletnega mesta imenika, ampak tudi pri vseh pomembnih nastavitvah, ki jih morate nastaviti.

S to temo imate možnost ustvariti svojo glavo, ali izbrati zemljevid (z več vrstami prikazovanja) ali pa uporabite drsnik – drsnik Easy, ki ga izdelajo Ait Themes ali drsnik 3rd Revolution. Odvisno je od tebe! Z Directory + Theme lahko ustvarite odlično spletno podjetje v svojem mestu ali državi. Samo pomislite na idejo, do katere ste strastni, nato pa jo uporabite + in uporabite za njeno izvajanje!

7. Louisiana

Louisiana Odziven katalog WordPress tema

Ta tema olajša izdelavo in upravljanje imenika. Tema uporablja čist, minimalno odziven dizajn, da bodo vaši oglasi lažje berljivi. Plus z dodatnimi premijskimi funkcijami, kot je ustvarjalec strani Visual Composer, s 100+ elementi gradnje strani, 20+ vnaprej določenih strani, 3 slogi postavitve, 3 stili glave, oblikovalec podnožja, enostaven uvoznik demo posnetkov in še veliko več, na voljo je veliko odličnih možnosti za gradnjo imenikov.

8. EVE (Dogodki)

EVE Imenik dogodkov WordPress Tema

To je vrhunska tema imenika WordPress, zasnovana posebej za vnos dogodkov, tako da lahko uporabniki lažje ugotovijo, kaj se dogaja, kdaj in kje. Tema uporablja WooCommerce in Upravitelj vnosov, tako da vaši oglasi lahko podpirajo napredne možnosti za ocene zvezd, ocene, sprednje vloge, pakete, cene in veliko več.

9. Na voljo

Tema WordPress, ki se lahko prijavi do prijatelja: Najboljši imenik WordPress teme

To je kvaliteten WordPress imenik in tema kotacije ponuja hitre možnosti filtriranja podatkov v dizajnu in uporabniku omogoča, da na seznamu ali v imeniku najde svojo kategorijo, ki jo je mogoče iskati. Z edinstvenimi možnostmi, kot so ikone kategorije, ocene, opombe, zaznamki in še veliko več, je ta tema odlična izbira za kateri koli imenik.

10. Imenik Builder Pro

Word Builder Pro WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Imenik Builder je učinkovita tema WordPress, ustvarjena za oglase, dogodke in kateri koli drug seznam, ki ga želite dodati v imenik. Ponuja veliko funkcij, zaradi katerih je na tržišču seznam končnih oglasov, vključno s koristnimi elementi kotiranja, oglasnimi spoti, komentarji, ocenami, podpora pri rezervacijah, registracija / prijava uporabnikov, ogled omrežja ali zemljevida in celo ustvarjalec strani Visual Composer.

11. SeznamGo

SeznamGo Directory WordPress Tema: Best Directory WordPress teme

List & Go je popolnoma odzivna tema imenika WordPress, ki temelji na obliki mrežnega stila, ki se lahko uporablja za prikaz vseh vrst seznamov na vašem spletnem mestu. Ta tema vam omogoča ustvarjalno in sodobno prikazovanje vsebin zahvaljujoč 500+ Googlovim pisavam, prilagojenim animacijam CSS3, uporabnim kratkim kodam, zemljevidom, več operativnimi storitvami, premijskimi / ponavljajočimi se plačili, integracijo Facebook messengerja in še veliko več.

12. DirectoryEngine

Tema DirectoryEngine Fleksibilen WordPress

Info & DownloadView Demo

DirectoryEngine je simpatična in organizirana tema za WordPress s premijsko vsebino, ki jo je ustvaril EngineThemes. Ustvarite super spletno mesto za restavracije, restavracije, trgovine, potovalne destinacije ali kar koli drugega, da boste svojim bralcem dali koristne nasvete o tem, kam naj gredo.

Ali poznate najboljša mesta v mestu, da dobite odličen burger? Ali pa morda imate super seznam turističnih destinacij v Rimu, ki jih ne smete zamuditi. No, svojo modrost bi morali deliti z drugimi! Dandanes večina ljudi raziskuje potovalne poti pred odhodom, kar pomeni, da obstaja ogromen potencial za spletne imenike, polne priporočil. Začnite svoje danes z uporabo teme DIrectoryEngine, ki omogoča enostavno ustvarjanje lastnega spletnega imenika v nobenem trenutku.

Sicer pa je tema opremljena s številnimi vgrajenimi predlogami in vsebinskimi bloki, kar vam olajša dodajanje vsebine. Poleg tega lahko kot dodajanje lokacij na svoje spletno mesto poleg bolj tradicionalnega opisa dodate videoposnetke, galerije, socialne povezave in celo zemljevid. Na vsaki objavi je tudi možnost nalaganja več vnosov, tako da lahko bralci vidijo več povezanih mest, ne da bi se morali pomakniti na novo stran. To je odličen način, da obiskovalce na vašem spletnem mestu dlje zadržite.

Druge čedne teme vključujejo predstavljen krajši gradnik po meri, hitre povezave do všečka ali skupne rabe lokacije, podrobno napredno iskanje in še več.

13. Javo

Javo Directory WordPress tema

Javo Directory je učinkovita tema za seznam WordPress, ki temelji na Visual Composerju in njegovih funkcijah povleci in spusti. Tema ponuja raznolika polja po meri, seznam strani in ocenjevalni sistem, ki jih je mogoče uporabiti za predvideni namen. Plus Javo je poln vrhunskih vtičnikov za oblikovanje strani, drsnikov in mrež.

14. Imenik Wisem

Wisem Local Directory WordPress Tema

Ta tema je uporabna pri ustvarjanju dolgega seznama spletnih mest, ki se ukvarjajo z vsakodnevnimi tržnicami, spletnih trgovin s fizičnimi izdelki, trgovinami z darili itd. Omogoča prilagodljivost polj, obrazcev za oddajo in javnih profilov. In s prednjimi orodji za oblikovanje lahko preprosto prilagodite barve, pisave, ozadja in animacije.

15. Spotter

Spotter Universal Directory seznam WordPress teme

Ta tema imenika WordPress je primerna za uporabo na seznamu več podjetij. Omogoča izdelavo seznama podjetij, kot so nepremičnine, restavracija, hotel, delovna mesta, prodajalna avtomobilov itd. Kot nalašč za seznam lokacij, tako da uporabniki lažje najdejo nova mesta za jesti, nakupovanje, sprostitev in še več.

16. Prodajalec

Tema WordPress kataloga prodajalcev

Uporaba te teme imenika WordPress vam bo koristila pri seznamih poročnih ponudnikov in parov. Prodajalcem omogoča ustvarjanje poslovnega seznama v spletu, tako da lahko pari načrtujejo svojo poroko na enem spletnem mestu. To je odličen način, da načrtovalci poročnih poročil priporočijo svoje priljubljene, mala podjetja pa, da dobijo dodatno izpostavljenost poročnim strankam.

17. MyListing

Imenik MyListing & Seznam WordPress

Tema MyListing je kot nalašč za različna spletna mesta z imeniki in seznami. Tema vključuje koristne funkcije za vaše podjetje, vključno s premijskimi možnostmi in možnostjo uvrstitve na seznam, preproste prilagoditve rezultatov iskanja, izbire možnosti naročanja vira, globalne vrste kotiranja, družbena omrežja in drugo. Tema je tudi združljiva z Googlovimi zemljevidi, Yoast SEO, Elementor in Contact 7. obrazec.

18. Vodnik po mestu

Vodnik po mestnem seznamu Tema WordPress

Ta neverjetna tema WordPress vam omogoča ustvarjanje lastnega vodnika po mestu, zato je na našem seznamu najboljših tem WordPress. Ta tema ima odziven dizajn, kakovostno skrbniško okolje in več možnosti iskanja. To je popolna tema za prikazovanje vrhuncev vašega mesta s pomočjo 3D zemljevidov, animiranih drsnikov, pogleda na ulic, ocen zvezd in še več.

19. SpotGuide

SpotGuide tema visoke uspešnosti imenika WordPress

SpotGuide je cenjena tema imenika WordPress, ki se osredotoča na seznam funkcionalnosti spletnega mesta. Ta tema ima različna polja, ki vam omogočajo enostavno ustvarjanje novih metaboks in njihovo natančno seznam. Prav tako vam koristi, da ne boste uredili izvorne kode za dodajanje novega polja. Druge odlične teme vključujejo napredne Googlove zemljevide, primerjavo seznamov, priljubljene, pakete in obvestila.

20. Superlist

Superlist Directory WordPress Tema

Tematika imenika SuperList vsebuje ključne funkcije, ki jih morate iskati v najboljših imenikih WordPress teme. Kot so upravitelj vrst kotiranja, predlogi uporabnikov sprednjih uporabnikov, vrhunski paketi za kotacijo, preprosti metaboksi, Googlov zbiralec mest, možnost uveljavljanja vlog, večkratna obdelava plačil in možnosti valute, napredne statistike, pregledi, geolokacija in še več. Preprosto namestite temo, za začetek uporabite demo uvoznika z enim klikom in nato dodajte vsebino za hiter začetek svojega imenika.

21. JedilnicaEngin

DiningEngine Imenik restavracij WordPress Tema

Info & DownloadView Demo

DiningEngine je ena najboljših tematik WordPress, saj je osredotočena in zasnovana posebej za restavracije, kavarne in lokale bistrojev. Ponuja zelo prilagojene funkcije za te vrste spletnih mest, saj vključuje napredno iskanje, enostavno upravljanje restavracij in prireditev, prispevke, podrobnosti o jedilnicah in še več. Zakaj ne bi poskusili?

22. DocDirect

DocDirect imenik zdravstvenih storitev WordPress

DocDirect je koristna tema imenika WordPress, namenjena zdravstvenim delavcem. Narejeno je bilo tako, da je popolnoma odziven in je koristno, da bolniki najdejo seznam bodočih zdravstvenih domov, zdravstvenih delavcev in si rezervirajo sestanke pri svojih zdravnikih..

23. FoodGuide

FoodGuide - Imenik restavracij in barov WordPress Tema

Restavracije, Kavarne, Crêperies, Bari, Delis ali Take-aways – vse to navedite v svojem novem katalogu in olajšajte življenje vsem lačnim turistom (ne samo) v vašem mestu! Zahvaljujoč temi FoodGuide bodo obiskovalci vaše strani izbirali mesto za večerjo na podlagi njihovih okusnih brstov.

Izberite, kako boste oblikovali glavo svojega spletnega mesta. Z uporabo Velike karte lahko naredite čisto, preprosto domačo stran (z lepo prikazanimi zatiči, ki bodo po kliku prikazali določen seznam) ali prikaz 3D Zemljevida ali pa drsnik dodajte malo dinamike. Obstaja možnost, da izberemo in prilagodimo lasten drsnik in tretjo drsno revolucijo.

Tema FoodGuide predstavlja izjemno temo in sezname imenikov, s poudarkom na poslovanju restavracij in sorodnih storitvah. Za ta poseben namen obstaja veliko prilagojenih funkcij in vtičnikov imenikov. Vsak vtičnik je bil razvit, da vam pomaga hitrejše in bolj priročno iskanje ter za boljše upravljanje seznamov s strani skrbnikov spletnih mest ali lastnikov predmetov.

Eden od vključenih vtičnikov za mape je vtičnik po meri hrane. Meni Food doda vaši temi možnost ustvarjanja in upravljanja trenutnih menijev hrane, kot so dnevni meni, a-la-carte ali posebni meni z datumom / časom. Ni problem nastaviti svojo omejeno razpoložljivost ponudbe, enako kot ponavljajoče se ponudbe. Glavna prednost vtičnika Food Menu je, da ne boste nikoli pozabili ustaviti nobene omejene ponudbe ali posebnega menija. Meni za hrano vam bo to naredil!

24. Business Finder

Iskalnik podjetij: Seznam WordPress teme s seznamom imenikov

Business Finder je zelo prilagodljiva tema imenika z ustvarjalcem strani, da svojo temo oblikuje po želji – ker ima vsaka stranka svoje potrebe in merila, ki jih mora izpolnjevati njegovo novo spletno mesto. V programu Business Finder lahko prilagodite cenovno in tržno strategijo s pomočjo paketov. Paketi so bili razviti za lastnike artiklov / seznamov (vaše stranke), tako da lahko v teh paketih razlikujete število artiklov, možnost promocije predstavljenih izdelkov itd. In zanje nastavite različne cene.

Ta tema je edinstvena po odzivnem oblikovanju in prilagojenih funkcijah. Nekatere so neposredno vključene; druge so na voljo prek razširjenih vtičnikov. Vtičniki vam odprejo nove možnosti – npr. Pregled mnenj dodaja možnost pregleda izdelka, ki je na seznamu (s strani končnih uporabnikov). Zahtevek za vpisovanje dovoljenja lastniku izdelka lahko sam zahteva in upravlja svoj predmet in še veliko več!

Obstaja tudi možnost namestitve Payment Gateways ali PayPal / Stipe Payment, tako da bodo vaše stranke plačilo za vaše storitve naredile bolj priročno.

Business Finder NI navadna tema imenika kot druge. Tema vam ponuja različne domače strani in spremembe glave. Uporabite lahko integrirano glavo, sliko ali eno od mnogih vrst zemljevida. Na voljo je klasični zemljevid z žebljički za vse naštete predmete, pogled na ulico ali podjetja in tudi 3D-pogled. Odvisno je od vas, katera možnost vam najbolj ustreza.

25. Classiera

Classiera - Razvrščeni oglasi WordPress tema

Classiera je nova premium kategorija WordPress klasificiranih oglasov, ki je na voljo na spletni strani Themeforest. Ta tema je zasnovana z zmogljivo skrbniško ploščo, ki uporablja Redux Framework, in edinstveno nadzorno ploščo uporabnikov sprednjega dela. Tu lahko uporabniki upravljajo objave oglasov, urejajo in ustvarjajo nove. Classiera ponuja tudi podporo za cenovne načrte in podrobnosti o naročilih na nadzorni plošči uporabnikov.

Tema je tudi popolnoma združljiva z WPML in večino drugih jezikovnih vtičnikov. To pomeni, da lahko s pomočjo Classiere zgradite svoje spletno mesto z več jeziki z oglasi. Z Calassiero lahko s pomočjo upravitelja postavitve Drag & Drop postavite točko, nato kliknete in povlečete kateri koli odsek s postavitve domače strani. Tako lahko oblikujete polovično zasnovo za vaše spletno mesto.

V Classieri lahko nastavite načrte cen s svojo valuto in naročite s katero koli podprto metodo Woo Commerce. In s temo lahko za glavo uporabite LayerSlider ali Image Slider. Poleg tega dodajte oglase za napredno iskanje s polji za ključne besede, kategorije, lokacije, najnižjo in najvišjo ceno, stanje izdelka in kategorije po meri. Tema vključuje tudi 650+ Googlovih pisav, zaradi katerih je vaše spletno mesto videti bolj privlačno, poleg tega pa lahko svoje kategorije prikažete s čudovitimi ikonami, ravnimi ikonami ali drugimi ikonami slik PNG.

26. Geo kraji

Tema mesta mesta Geo Places

Informacije in prenos

Geo Places je vrhunska WordPress tema, ki je bila razvita, da bi vam olajšali ustvarjanje mestnega portala ali spletnega mesta z uporabo mest CMS v WordPressu in Google Zemljevidih. Geo mest ponuja funkcijo namestitve z enim klikom, ki bo samodejno dodala sezname, opise, slike, pripomočke, objave v blogih, pričevanja in strani na vaše spletno mesto. Ta navidezna vsebina vam bo precej olajšala, da ugotovite, kako tema deluje, in vam bo pomagal, da boste prišli pravilno. Vse lahko izbrišete tudi z enim klikom in začnete iz nič, če želite to storiti tudi vi.

Domača stran Geo Places je strateško zasnovana tako, da pomaga spodbuditi maksimalno interakcijo in izpostavljenost bistvenim elementom. Vključuje pripomočke, zemljevide, drsnik, dodajanje videov in še več.

Geo Places ponuja tudi napredno funkcijo iskanja, tako da uporabniki zlahka najdejo zanimivosti, restavracije, hotele ali karkoli na vašem spletnem mestu v bližini katere koli dane poštne številke.

27. Diamant

Tema Diamond Directory

Info & DownloadView Demo

Diamond je čista in elegantna tema premium WordPress, ki jo je ustvaril WPZoom. Ta ljubka tema je odlična za ustvarjanje mestnih vodnikov, seznamov priporočenih trgovin ali krajev ali drugih imenikov.

S to temo bi lahko preprosto ustvarili poljubno število spletnih mest. Lahko bi ustvarili potovalni blog z imenikom najboljših hotelov, restavracij in zanimivosti v določenem mestu. Lahko pa ustvarite spletno mesto, ki bi delilo najboljše gospodinje, stolarje in vzdrževalce bazenov v vaši bližini. O čemer koli želite pisati, ko boste uporabljali Diamond, bo nastavitev zelo enostavna. Tema vključuje prednastavljene predloge domače strani, modul po meri in veliko pripomočkov, da lahko ustvarite želeno spletno mesto.

Tema vključuje tudi odlične funkcije za poenostavitev teme. Zmogljiv okvir ZOOM vam ponuja možnosti za številne podrobnosti skozi temo, na primer barve, logotip po meri, ozadja in še več. Tema je tudi WooCommerce pripravljena, tako da lahko dodate svojo trgovino z dobrotami, ki jo ponudite svojim bralcem. To bi bilo kot nalašč za prodajo zemljevidov, ogledov mest, vstopnic s popustom ali celo izdelkov lokalnih obrtnikov. Ne glede na vaše potrebe je Diamond odlična možnost za oblikovanje spletnega mesta, spletnega dnevnika in spletnega dnevnika.

28. Vantage

Tema Vantage Business Directory

Informacije in prenos

Vantage je glavna tema WordPress poslovnega imenika, ki jo je ustvaril AppThemes. Z enostavno namestitvijo je preprosto začeti gostovati sezname podjetij. Celotne strani z imeniki z ocenami in ocenami, ki jih ustvarijo uporabniki, socialne ikone, iskanje po meri, obrazci po meri in integracija Google Maps zagotavljajo vse, kar bi uporabnik lahko potreboval za enostavno navigacijo po spletnem mestu. Poleg razširjenih funkcij imenika Vantage vključuje tudi pripomočke po meri in API AppThemes (za prilagajanje, ne da bi morali kopati v kodo).

29. Potovalne ponudbe (Imenik Otroška tema)

Imenik potovalnih ponudb Tema za otroke WordPress

Info & DownloadView Demo

Travel Deals je otroška tema za temo Directory WordPress, ki jo je oblikoval Templatic (tema # 1 na našem seznamu). Ta vrhunska tema WordPress je podrobna in profesionalna rešitev za ustvarjanje naprednega spletnega mesta, ki temelji na potovanjih in ocenah. Ustvarite lahko svoje zelo spletno mesto, kot so Travelocity, Expedia, Orbitz, Hotwire, Bookingbuddy ali Kajak.

Ta podrejena tema imenika doda številne funkcije, ki temeljijo na potovanjih, in izkorišča vse zmogljive možnosti, ki jih imenik že vključuje. Uporabite dodana polja po meri za ponudbe, destinacije, agencije, datume odhodov in dolžino bivanja, ko dodate ponudbe za hotel, let, potovanja in dejavnosti (poleg foto galerij, opisov, cen in povezav za skupno rabo v družabnih omrežjih). Ali še bolje – ponudite načrte ali plačljive naročnine, ki hotelom in turističnim agencijam omogočajo, da na vaše spletno mesto dodajo svoje ponudbe.

Ko so na vaše spletno mesto dodane ponudbe z odličnimi možnostmi potovalnih ponudb, lahko uporabniki z naprednim iskanjem najdejo samo tisto, kar iščejo. Otroška tema podpira tudi ocene, tako da lahko stranke pregledajo vsak svoj nakup in delijo svoje izkušnje z drugimi bralci.

30. Iskalec mest (Tema za imenik otrok)

WordPress tema za imenik iskalnih mest

Info & DownloadView Demo

Spot Finder je simpatična otroška tema za priljubljeno temo Directory WordPress by Templatic. Z Directory & Spot Finderjem lahko ustvarite osupljiv spletni imenik za vroče točke, najem počitnic, jedilnice in drugo.

Dandanes ljudje iščejo pristno izkušnjo potovanja. Turisti se želijo zadrževati v najemniških počitnicah ali gostilnah, jesti tam, kjer jedo domačini, in si ogledati znamenitosti, ki so značilne za določen kraj. To je odlično za mala podjetja, saj so tista tista, ki pomagajo narediti kraj edinstven, vendar je majhna podjetja težko najti. Tukaj se prijavite. Z ustvarjanjem spletnega imenika krajev za bivanje, prehrano in obisk lahko obiskovalcem pomagate, da kar najbolje izkoristijo svoje mesto.

Ustvarite svoj spletni vir za popotnike z vsega sveta. Z otroško temo za iskanje iskalcev spotov (ne pozabite, da boste za uporabo te otroške teme potrebovali glavno tematsko imenik WordPress) lahko svoj imenik hitro začnete delovati. Preprosto namestite temo in uporabite močne predloge strani, da dodate svojo vsebino – to je tako enostavno! S samo nekaj kliki dodajte svojo domačo stran, sezname, kategorije, osebje, svoj spletni dnevnik in drugo (seveda boste morali dodati besedilo in fotografije – toda predloga bo poskrbela za postavitev za vas). Obstaja celo predloga za celoten zaslon s prikazom zemljevida.

Iskalec točk je še veliko. Velika značilnost je, da deluje s temo Imenik. Imenik doda obilje funkcij za sledenje geom, profile članov, vtičnik Tevolution in še več.

31. Rumene strani (tema otroškega imenika)

Rumena stran Imenik Tema otroka

Info & DownloadView Demo

Rumene strani so otroška tema izjemne teme Templatic Directory WordPress (tudi zato je naš izbor št. 1). To pomeni, da morate imeti nadrejeno temo, da lahko otroška tema deluje. Z rumenimi stranmi in imenikom lahko ustvarite zbirko seznamov iz svojega domačega kraja ali s celega sveta.

Ljubka bela in rumena barvna shema te teme je uporabnikom presenetljivo znana, zato se počutijo kot doma, ki pregledujejo vaše vnose. Dodajte lokacije za restavracije, pisarne in celo prireditve. Nato jih dodajte na zemljevid domače strani. Ali ne dodajte zemljevida in vključite drsnik domače strani. Ne glede na to, kaj izberete, preprosto spremenite videz Rumene strani, celotna domača stran je prepletena, tako da lahko ustvarite svojo lastno postavitev.

Ne počutite se zaklenjeni v rumeno barvno shemo samo zato, ker je tema poimenovana Rumene strani. Obstaja veliko barvnih možnosti, ki jih lahko izbirate, da ustvarite spletno mesto, ki deluje za vas. Poleg tega je tema popolnoma odzivna, tako da lahko uporabniki z vašim spletnim mestom najdejo, kje jih iščejo doma ali na poti.

Tema vsebuje tudi vse odlične lastnosti matičnega, nadrejenega. Tako je – ogromen svetovni imenik, polnjenje Googlovih zemljevidov, super uporabniške strani, podpora za e-trgovino, možnosti zaslužka in drugo so vse funkcionalne z otroško temo Rumene strani.

32. Imenik

Imenik večnamenska tema WordPress

Večnamenska tema imenika je uporaben WordPress imenik in tema sloga seznama za katero koli revijo, novice, wiki, mestni vodnik itd. Je popolnoma odzivna tema in vam omogoča prožnost pri ustvarjanju neomejenih postavitev domačih strani s pomočjo graditelja povleci in spusti, po meri elementi imenika (seznami, sistem sporočanja, združljivost WooCommerce, zaznamek itd.), vgrajena mesta oglasov in še veliko več.

33. Lokacije (Imenik Otroška tema)

Tema Imenika za otroke

Info & DownloadView Demo

Lokacije je barvita premijska otroška tema WordPress za temo Imenik od Templatic. Ta krepka številka dodaja žive zemljevide in podrobnosti na vašo stran imenika.

Obstaja milijon spletnih mest, kot je Yelp, ki priporočajo, da se tukaj najde najboljša restavracija, če se odpravite v najboljše države, ali pa celo na najboljša mesta, ki jih obiščete, ko se odpravite v določeno državo. Ne glede na vaše znanje, je Lokacije popoln način, kako svoja priporočila delite s svetom. To je otroška tema, zato boste za njeno uporabo potrebovali tudi temo WordPress Directory. Ampak fant je vreden tega – svoje najljubše kraje boš v nobenem trenutku delil!

Tema Imenika je polna funkcij in samih funkcij – vključno s seznami, osebnimi stranmi, geo sledenjem, podporo za WooCommerce, integracijo članstva in še veliko več. Ko dodate na otroško temo Lokacije, postane le še boljše. Tema doda barvne koordinatne zatiče zemljevida, prijeten meni za krmarjenje v slogu mreže ter svetle in krepke barvne poudarke po vsem (preverite tiste super napolnjene ocene zvezd, naslove, gumbe, lebdenje in drugo).

Zapiranje najboljših imenikov WordPress teme

Za oblikovanje vašega prilagojenega spletnega imenika tem morate izbrati primerne WordPress teme iz različnih polj in jih sistematično seznam. Vendar pa bo več podjetjem pomagalo izbrati eno najboljših tem WordPress za svoja spletna mesta in jih narediti prijazne za spletne uporabnike.

Ali smo pogrešali vašo najljubšo temo? Ali ste že preizkusili katerega izmed naših krajev za najboljše teme WordPress-a? Sporočite nam v komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map