30+ najboljših cerkvenih in neprofitnih tem WordPress

Neprofitne organizacije in organizacije, povezane s cerkvijo, zahtevajo cenovno dostopne spletne strani, ki jim omogočajo, da ostanejo na voljo večino svojih virov za delo, za katero so bile ustvarjene. WordPress je hiter, enostaven za učenje in uporabo ter ponuja veliko možnosti tematik spletnega mesta. Plus WordPress je verjetno ena izmed najbolj dostopnih možnosti na spletnem mestu, saj lahko vsak uporabnik kupi in naloži temo za ustvarjanje svojega spletnega mesta (razvijalcu ni potreben).


Za neprofitne ali cerkvene WordPress teme morate imeti nekaj funkcij. Zelo pomembno je imeti organizirane informacije. Obiskovalci bi morali imeti možnost, da zlahka razumejo vaše sporočilo ali namen. Postavitev z osredotočenimi ključnimi lastnostmi (kot so poslanstvo, programi, storitve itd.) In odzivna postavitev sta idealna. Vgrajen sistem darovanja je tudi odlična funkcija, ki jo je treba iskati, vendar si omislite to kot bonus, saj lahko vedno namestite donacije WordPress vtičnik kasneje.

Upoštevajoč vse zgoraj navedeno, sem poiskal visoko in nizko za čudovite možnosti teme, za katere sem mislil, da bi vam lahko bile všeč. Spodaj si oglejte naše najboljše izbire 30 največjih tem, povezanih z neprofitnimi organizacijami in s cerkvijo!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Jubilej

Jubilejna cerkvena tema WordPress

Jubilej je hitra cerkvena WordPress tema s kreativnim vohom. Izberite med organskimi, kotnimi ali kvadratnimi oblikami, da bi cerkvenemu spletnemu mestu dali videz, ki ga želite danes. Ima “lepljiv” meni in prijazen mobilnim dizajnom, da brskanje postane užitek za obiskovalce. Jubilej je lepa in enostavna tema, ki vam pomaga priti več ljudi skozi cerkvena vrata. Ta tema WordPress uporablja brezplačni vtičnik za vsebino Cerkve za objavo pridige (možno je podcast), dogodke, lokacije v kampusu in profile ekip. Vgrajen ustvarjalec domačih strani s predogledom v živo je zelo prilagodljiv in ima šport, ki ga ne bi bilo mogoče preprosto uporabiti.

2. Zemlja

Zemlja ekološka WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tema Zemlje neprofitne organizacije, ki jo je ustvaril WPExplorer, je bila ustvarjena z mislijo na okoljske in okoljske agencije, vendar je odlična za vse neprofitne organizacije. Ta tema ima sprednji del ustvarjalca strani povleci in spusti, Skripta Aqua Resizer za slike, pripomočke po meri in drugo. Ta enostavna tema vsebuje tudi vgrajen koledar Ajax in 3 edinstvene predloge strani koledarja (mreža koledarja, seznama in dogodkov).

3. Shranjeno

Shranjena tema cerkve v WordPressu

Shranjena je prefinjena, a enostavna tematska tematska tema WordPress. Najbolj impresivna funkcija je ustvarjalnik domačih strani v realnem času. Namesto da bi morali kupiti zapleten vtičnik za ustvarjanje strani, preprosto vnesete orodje za prilagajanje in uredite gradnike. Sama domača stran je območje pripomočkov, v katerega lahko povlečete poljuben pripomoček. V cerkvi usmerjeni pripomočki, ki jih ima tema, so posebej zasnovani za uporabo na domači strani. Vaša cerkvena spletna stran bo imela zelo prilagojen videz s temo Shranjena WordPress.

Kot tema WordPress za cerkve ima Saved funkcije za pridige in dogodke. Vrste objav za njih izvirajo iz dodatka Church Theme Content, ki je najvišje ocenjeni vtičnik pridige na WordPress.org. Brezplačno je Objavite lahko avdio, video in besedilne pridige. Razvrstimo jih lahko po serijah, temah, govorcu in knjigi. Obiskovalci so na voljo samodejnim arhivom za brskanje po teh taksonomijah ali pa si lahko ogledajo pridige od najnovejših do najstarejših.

Dogodki so lahko prikazani v mesečnem koledarju in v seznamu. Ponavljajoči se dogodki lahko konfigurirajo, da prihranijo vaš čas. Druge koristne funkcije, ki jih Saved zagotavlja za izdelavo cerkvenega spletnega mesta, so lokacije z zemljevidi, profili osebja, seznami ministrstev in pričevanja. Prav tako lahko poddajate svoje pridige in prilagajate barve in pisave. Shranjena je tematska tema WordPress za mobilne naprave. Googlov mobilni test opravi z letečimi barvami v korist uporabnikov telefona in uvrstitve v iskalnikih vaše cerkve.

4. Outreach Pro

outreachpro-dobrodelne besede-tema

Info & DownloadView Demo

Outreach Pro je čista in preprosta neprofitna in dobrodelna WordPress tema, ki jo je ustvaril StudioPress. Tema je odlična spletna možnost za dobrodelne ustanove, cerkve, neprofitne organizacije, pomožne skupine, okoljevarstvene skupine, šolske zbiralce sredstev, evangeličanke in še več.

Ta tema je odličen začetek spletnega mesta za neprofitne organizacije. Outreach vključuje odlično domačo stran, ki vključuje predstavljen drsnik, pomembne povezave do strani in razdelek z opombo. Tako lahko svoje najpomembnejše informacije dodate na stran, ki jo uporabniki najprej vidijo. Kot neprofitna organizacija boste morda želeli vključiti povezave do strani o svoji organizaciji, o svojem poslanstvu, kdaj in kje se srečujete, osebje ali biološke člane ali morda povezavo do vašega trenutnega zbiranja sredstev ali množičnega financiranja. V katero koli objavo ali stran lahko vstavite različne predstavnostne datoteke s pomočjo knjižnice WordPress, da dodate posnetke pridige, pdf letake ali celo promocijske videoposnetke, ki jih želite deliti z bralci..

Outreach Pro je otroška tema, zgrajena za okvir Genesis. To pomeni, da Outreach Pro izven škatle vključuje možnosti pisav, objav na strani, navajanje komentarjev na nitke, oglaševanje, samodejno spreminjanje velikosti slike, različne pripomočke in še več. Poleg tega ima tema dodatne funkcije, ki so lastne, vključno z barvnimi kože, ikonami družabnih glav in glavo po meri.

5. PoliticalPress

Politicalpress-dobrodelnost-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

PoliticalPress je odziven WordPress, povezan s politiko in kampanjo, na voljo na spletni strani ThemeForest. Ta tema je odličen način, kako pridobiti podporo za svojo zabavo ali predstavnika. V politiki je podoba vse, zato je nujno imeti vrhunsko spletno stran. PoliticPress ponuja na vseh frontah. Tema je elegantna in elegantna, a popolnoma funkcionalna. Domača stran je krepka, vendar ne pretirana in vključuje pomembne poudarke, ki jih želite deliti s svojimi bralci (na primer nedavne objave na spletnem dnevniku in nove elemente galerije). Drsnik za sled oglaševalske akcije je odličen dodatek k domači strani, saj uporabnikom prikazuje, kje boste vi ali vaša organizacija v prihodnjih mesecih (s prilagojenimi oznakami in slikami za vsak datum).

Lahko preprosto dodate vse podatke, ki jih potrebujete o svojem kandidatu ali o svoji zadevi, tako da uporabite spletno predlogo, ki je vključena v politični tisk, za stran z biografijo. Tema vključuje tudi podporo brezplačnemu vtičniku WordPress za koledar dogodkov All-in-One, ki ga lahko doda vreme.ly, tako da lahko dodate domišljijski filtrirni koledar z vsemi svojimi prihajajočimi nastopi, govorom, zbiranjem sredstev in drugimi dogodki.

6. Biosfera

biosfera-dobrodelnost-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Podprite svoje ekološke in okoljske vzroke z biosfero. Ta svetla in vesela crowdfunding tema olajša dodajanje vseh vaših projektov, dodajanje galerij in zbiranje donacij. Poleg tega tema vključuje podporo za socialna omrežja BudyPress, trgovine za e-trgovino WooCommerce in še več!

7. Izhod

Tema cerkve Exodus

Exodus je sodobna cerkvena in neprofitna oblika WordPress tema, ki jo je ustvaril ChurchThemes.com. Prilagodljiva zasnova in odlične funkcije naredijo to temo popolno za verske in skupnostne skupine, neprofitne organizacije in celo mala podjetja.

Ustvarjanje in upravljanje spletnega mesta ne bi smelo trajati ure in ure. In z Exodusom ne bo. ChurchThemes.com ima veliko možnosti, ki omogočajo enostavno nastavitev spletnega mesta. Plus dodajanje vsebine je lahek. Vključene vrste objav po meri za dogodke, pridige, lokacije, osebje, galerije in blog zagotavljajo, da dodate svojo vsebino tja, kamor spada, tako da bodo vaši bralci hitro našli tisto, kar iščejo. Exodus podpira tudi več oblik objave, vključno z besedilnimi, avdio in video pridigi ter koristnimi meta možnostmi, kot so ponavljajoči se dogodki ali lokacije dogodkov.

Želite prilagoditi tudi videz svoje teme? Brez problemov – vgrajeni WordPress Theme Customizer ugiba po barvnih spremembah in spremembah pisave. Na nadzorni plošči WordPress preprosto pojdite do Customizerja in naredite svoje oblikovalske spremembe (samo kliki, brez kode). Najboljši del je, da lahko spremembe vidite v predogledu v živo, preden se jih obvezujete. Druge značilnosti teme vključujejo postavitev domače strani po meri, neomejeno število strani, nalaganje logotipa po meri, ravno oblikovanje, pasice razdelkov, napredno iskanje in še več. Exodus celo vključuje pripomočke za cerkve po meri za dodajanje pridigi, dogodkov, ljudi, obdarovanja, galerije in drugo v stransko vrstico ali v nogo.

8. Evangelist

evangelist-cerkev-dobrodelnost-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Evangelist je ljubka cerkvena in neprofitna WordPress tema, ki jo je ustvaril ThemeFuse. Ta tema je kot nalašč za dobrodelne organizacije, skupnostne skupnosti, cerkve in druge neprofitne organizacije. Ključna značilnost je koledar dogodkov. Večina cerkva in dobrodelnih organizacij je zgrajena okoli skupnosti ljudi, ki aktivno sodelujejo. Z barvno označenim podrobnim koledarjem dogodkov lahko člane obveščate o prihajajočih sestankih, dogodkih in zbiranju sredstev. Obstaja celo razdelek za prihajajoče dogodke, ki ga lahko dodate na svojo domačo stran, tako da lahko obiskovalci hitro vidijo, kaj se dogaja. Druga pomembna lastnost programa Evangelist je možnost nalaganja zvočnih datotek. To bi lahko uporabili za dodajanje naložljivih pridige, pesmi, seznamov predvajanja, beležke za sestanke, poddaje in še več. Vsak je prikazan z naslovom in gumbom za predvajanje / prenos.

9. Odpuščeno

oprosti-dobrodelnost-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Odpuščen je eleganten in sodoben cerkveni slog WordPress tema, s številnimi uporabnimi lastnostmi, ki jih bo vzljubila vsaka socialna ali verska skupina. Prilagajalec strani, ustvarjalec povlečevanja in spuščanja, premijski drsnik Revolution, zmogljive možnosti pridige, podpora za spletno trgovino WooCommerce, prireditve po meri in strani osebja in še več so vsi razlogi, zakaj bi bila ta tema odlična za vaše cerkveno spletno mesto.

10. Maranatha

Tema WordPress cerkve Maranata

Maranatha je tema cerkve v WordPressu z osupljivo, drsno domačo stranjo in vsako funkcijo, ki jo potrebuje cerkveno spletno mesto. Je zelo prijazen do mobilnih naprav in uporablja “lepljiv” meni, ki se pritrdi na vrh zaslona, ​​medtem ko se pomikate tako, da je vedno dosegljiv. To je še posebej koristno za uporabnike na telefonih. Na domači strani je več razdelkov s foto ozadji in učinkom, ki ga navdihuje paralaksa. S temi označite glavno vsebino vaše cerkve, takšno pozdravno sporočilo, vašo lokacijo, pridige, dogodke itd. To je zelo prilagodljivo – samo povlecite in spusti.

Ko govorimo o prilagoditvi, imate nadzor nad barvami, pisavami in še veliko več. Naložite svoj logotip ali uporabite besedilo s črko po meri. Priložen je izbor visokokakovostnih pisav. In ker uporablja funkcijo za prilagajanje WordPress-a, lahko spremembe vidite v predogledu v živo, preden jih razstavite svojim obiskovalcem (glejte predstavitev na primer prilagajanja). Svojo temo WordPress lahko seznanite s spletnim mestom cerkve, tako da se dizajn ujema z osebnostjo vaše cerkve. Za udobnejše branje opazite tudi tanko linijske zaobljene gumbe in ozko območje vsebine. Maranatha je zasnovana za današnje uporabnike.

Ta cerkvena WordPress tema uporablja zelo ocenjen vtičnik vsebine Church Theme Content za upravljanje pridigi, dogodkov, ljudi in lokacij. Pridige lahko objavite v obliki zvoka, videa in besedila, poleg tega pa vključujejo zapiske PDF. Pridobite kategorijo po serijah, temah, knjigi Biblije, govorniku in oznaki. Njegove predloge za indeks naredijo to temo cerkve edinstveno v primerjavi z drugimi. Z njimi lahko ustvarite stran s seznami najnovejših serij, tematskim kazalom, arhivom pridige po datumu in še več. Druge funkcije so polni koledar dogodkov in predloga za seznam vaših ministrstev.

11. Vstali

vstajenje-cerkev-dobrodelnost-wordpress-tema

Resurrect je odzivna cerkvena in neprofitna tematika WordPress, ki je bila razvita za običajne ljudi – ni vam treba biti oblikovalec ali koder, če želite uporabiti Resurrect za ustvarjanje svojega spletnega mesta. ChurchThemes.com vam je olajšal izdelavo popolnega spletnega mesta za cerkev ali neprofitne organizacije z uporabo vgrajene predloge za domačo stran in pripomočkov po meri. Potem je tu še orodje za prilagajanje tem, ki omogoča hitro in enostavno urejanje barv, nastavitev drsnika in druge spremembe ter ogledovanje v živo pred shranjevanjem. Resurrect vključuje tudi blog objave po meri za dogodke, ljudi, lokacije in pridige poleg spletnega dnevnika, da bi dodajanje in organiziranje vsebine poenostavili.

Kaj je dobra vsebina, če bralci ne najdejo tistega, kar iščejo? Možnosti oživljanja funkcij za iskanje pridige po temi, seriji, govorniku ali datumu. Poleg tega lahko v objave dodate kategorije in oznake, da si bodo vaši bralci in člani lahko ogledali teme, ki jih zanimajo. Druge odlične možnosti vključujejo profile osebja, ponavljajočo se podporo dogodkov in več lokacijsko podporo (to je odlična funkcija, če imate več lokacij, nabor lokacij, kjer se redno srečujete, ali pomembne lokacije, ki se ponavljajo).

Resurrect ima številne druge odlične funkcije, ki smo jih našteli spodaj, na primer številne možnosti prilagajanja (barvne sheme, ozadja, pisave itd.). poleg tega je enostavno začeti s spletno dokumentacijo o temah, vključenimi vzorčnimi podatki in veliko podporo, ki jo boste dobili od osebja ChurchThemes.com. Ta plus več je tisto, zaradi česar je Resurrect odlična tema za vse neprofitne organizacije!

12. Maisha

Maisha dobrodelna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Maisha je osupljiva dobrodelna in neprofitna organizacija WordPress s funkcijami za donacije, integracijo novic, socialno omrežje BuddyPress in trgovino WooCommerce. Najboljše od tega je, da je ta tema enostavna za uporabo, zato je lahko vaše dobrodelno spletno mesto pripravljeno in takoj. Tema je bila zasnovana s polno podporo priljubljenemu vtičniku Give WP. To pomeni, da lahko dobite dobrodelne donacije svojih pokroviteljev prav na svojem spletnem mestu. Želite ponuditi izdelke ali storitve za zbiranje sredstev? Ni problema – Maisha je združljiva tudi z WooCommerce, tako da lahko preprosto sestavite svojo spletno trgovino.

Ko uporabljate temo, lahko preprosto prilagodite prilagoditve v programu WordPress v živo. Uporabite možnosti za svojo postavitev, drsnike, video, logotip, barvno shemo in še veliko več, da oblikujete spletno mesto, da ustreza vašemu trženju. Tema je tudi prevod pripravljena in vključuje podporo za RTL, zato bi morala biti odlična za večino jezikov.

13. Zakonodajalec

Zakonodajalec Dobrodelna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Zakonodajalec je močna tematika WordPress političnega sloga, ki je popolna za politike in vladne agencije. 6 barvnih preoblek, odzivno oblikovanje, predloge strani po meri, integracija MailChimp, filtrirni portfelji in galerije, dogodki po meri in še več je le nekaj odličnih možnosti, ki so vključene v to temo.

14. Prava cerkev

resnična ljubezen-beseda-tema

Info & DownloadView Demo

Real Church je verska tema WordPress, ki bi bila odlična za katero koli cerkev, družbo ali drugo skupino. Tema vključuje veliko odličnih možnosti, ki olajšajo ustvarjanje spletnega mesta organizacije. Za začetek uporabite samo vgrajene funkcije za pisave po meri, 3 postavitve blogov, 6 postavitev podnožja, neomejeno barv, neomejeno stranskih vrstic in veliko vrst po pošti (dogodki, pridige, galerije, portfelji itd.).

15. Daj roko

giveahand-dobrodelnost-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Give A Hand je ustvarjalna dobrodelna in neprofitna tema programa WordPress, ki se ponaša s krepkimi funkcijami. Gradnik povleci in spusti je zelo enostaven za uporabo, drsniki po paralaksu po meri izstopajo na straneh, socialna integracija bralcem olajša širjenje besede o vaši vzroki, PayPal podpora za donacijo pa pomeni, da lahko sredstva zbirate prav od svojega spletnega mesta.

16. Vstali

vstali-cerkev-dobrodelnost-wordpress-tema

Risen je fleksibilna cerkvena in neprofitna tema WordPress, ki je na voljo na spletni strani Themeforest. Ta tema je opremljena z velikimi funkcijami, kot so več barvnih shem, arhivi pridige, pisave po meri, pripomočki po meri in drugo, da lahko ustvarite spletno mesto, ki ustreza vašemu poslanstvu. Tema je odzivna, zato izgleda odlično na namiznih in mobilnih napravah. Izbirate lahko med svetlo ali temno barvno shemo, izbirate med stotinami pisav po meri in celo naložite ozadje po meri (ali izbirate med neomejenimi barvami). Tako lahko v nobenem trenutku ustvarite videz po meri.

Ena najboljših lastnosti Risen je vrsta pridiga (ali večpredstavnostna) objava. Ta vrsta objave podpira številne medijske formate, tako da lahko svojim spletnim mestom, sledilcem in članom dodate na množico informacij, ko želijo. Naložite videoposnetke, zvočne datoteke, MP3 datoteke in celo PDF. Lahko delite pridige, molitve, videoposnetke o dogodkih in skoraj vse drugo, kar želite, ali menite, da bi se vam bralci zdeli zanimivi.

Druga značilnost je koledar cerkvenih dogodkov. Tukaj lahko dodate svoje službene čase, posebne dogodke, službene ure, prostovoljne priložnosti in še več. Tudi Risenovi pripomočki po meri omogočajo enostavno dodajanje hitrih povezav v koledar, pridige in dogodke na kateri koli strani, tako da bralci vedno vedo, kaj je novega in kaj se dogaja.

17. Dobrodelna delovna skupina

Dobrodelna WP WordPress tema

Dobrodelni program WP je vrhunska WordPress tema, ustvarjena posebej za neprofitne organizacije, nevladne organizacije, dobrodelne organizacije ali akcije zbiranja sredstev.. V to temo je že vključen demo uvoznik z enim klikom. Tema vključuje tudi 6 predstavitev domačih strani, močan sistem darovanja, upravljanje dogodkov, ura odštevanja, ločen meni kampanje in vrstica napredka, ki ji boste sledili tako vi kot vaš financer. In obiskovalci so vedno pripravljeni, da kliknejo. Zanje boste vprašali nekaj preprostih informacij, nato pa lahko svoj sklad dobite prek številnih plačilnih sredstev, kot so Paypal, Stripe ali AuthorizeNet. Zelo hitro in priročno!

18. Pena

Pena Dobrodelna in neprofitna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Pena je vsestranska, moderna in enostavna dobrodelna tema, ki jo je navdihnil dokumentarec “Živim na en dolar”. Demo tema je zato zgrajena z uporabo resničnih vsebin, povezanih z dokumentarnim filmom in njegovim poslanstvom. Upamo, da bo tudi to pripomoglo k širjenju besede in na ta način podprli to veliko stvar. Če nam bo uspelo vsaj eno osebo motivirati za pomoč in donacijo za ta plemeniti namen, bi nas to zelo razveselilo.

Sama tema je zgrajena s pomočjo standardnih funkcij WordPress; strani, objave, gradnike, podrejene strani itd. Za ustvarjanje postavitev, predstavljenih v predstavitvenem slogu, niso potrebni vtičniki za ustvarjanje težkih strani. Pena ponuja različne postavitve spletnega dnevnika, različne možnosti zaglavlja, obsežne možnosti barv in še več. Na voljo je z veliko lepo oblikovanimi predlogi strani. Tema vizualno podpira Vtičnik, ki je najbolj priljubljen, prilagodljiv in enostaven za uporabo WordPress vtičnik za sprejem donacij.

19. Neprofitna organizacija

organska-neprofitna-dobrodelna organizacija-wordpress tema

Info & DownloadView Demo

Neprofitna tema iz organskih tem je odlična možnost za številne neprofitne organizacije. Glave in ozadja po meri ter številne možnosti domačih strani vam omogočajo enostaven način, da vaše spletno mesto izstopa.

20. Nadmorska višina

Tematika WordPress dobrodelne ustanove, neprofitne organizacije in zbiranja sredstev

Zvišanje popolna tema za dobrodelne spletne strani. Ustvarjen je bil za poenostavitev postopka izdelave odlične spletne strani. Tema je primerna za izdelavo neprofitnega spletnega mesta, poleg tega pa ponuja veliko prilagodljivih in prilagodljivih funkcij. Na primer, glavni vzroki, čudovita galerija, dogodek, oddelek za partnerje in tako naprej. Avtorji teme so jo povezali tudi z delujočim gumbom za donacijo PayPal. Vaši obiskovalci lahko s PayPalom donirajo poljuben znesek. Dobili boste večino potrebnih razdelkov in funkcij za dobrodelno spletno mesto ali zbiranje sredstev.

Predstavite prihajajoče dogodke na svoji domači strani in povabite svojo publiko k udeležbi. Pokazati je treba resnične obraze za dobrodelno ali neprofitno organizacijo, zato ima tema dodan oddelek za prostovoljce. Razvit je bil z uporabo vrste objave po meri. Dodajte toliko, kolikor jih potrebujete, in jih predstavite na domači strani. Na domači strani obstaja tudi možnost videa. Če imate uradni video, je odlična ideja, da ga vidite drugi. Naložite ga na spletno mesto za izmenjavo videov, kot je YouTube ali Vimeo, in nato dodajte povezavo do svojega videoposnetka za domačo stran.

21. Dobrodelno hitro urejanje

Dobrodelna hitra ureditev WordPress teme

Info & DownloadView Demo

Dobrodelnost je hitra ureditev premium WordPress teme, ki jo je ustvaril Templatic. Ta enostavna tema vam omogoča, da v nekaj minutah ustvarite spletno mesto po meri. Temeljska tematska dobrodelna tema QuickEdit je odličen vir za vse neprofitne organizacije, zahvaljujoč enostavnemu ustvarjalcu vizualnih sredstev, ki omogoča tudi spreminjanje postavitev, barv in drugih elementov strani s klikom na gumb. Kodiranje ni potrebno! Poleg tega dodana združljivost WooCommerce pomeni, da lahko izdelke prodajate ali sprejemate donacije neposredno s svojega spletnega mesta. Druge odlične tematske funkcije vključujejo podporo WPML za jezikovne prevode, cene tabel, portfeljev, tone blokov za ustvarjanje strani, integracijo novic, socialne povezave in še veliko več.

22. Fundacija

fundacija-dobrodelnost-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Foundation by Organized Themes je tema, naložena neprofitna organizacija. Ta tema ima na domači strani veliko vrstico za novice in donacije ter vgrajene možnosti za šimpanziranje po pošti, SEO in strani osebja. Tema je tudi prevod pripravljena in prihaja s prilagojenimi pripomočki in integriranimi socialnimi mediji.

23. Filantropija

Tematika WordPress filantropije

Info & DownloadView Demo

Filantropija je privlačna neprofitna in množična naložbena tema WordPress, ki jo je ustvaril ThemeFuse. Ta tema je odličen način za pridobitev podpore in financiranja za vašo zadevo – naj bo to varstvo kitov, gradnja vodnjakov ali nudenje pomoči Filantropija je odlična podlaga za vaše spletno mesto. Vključene predloge strani in enostaven okvir ogrodja Fuse omogočajo preprosto dodajanje vsebine in spreminjanje elementov teme.

Poleg tega Philanthropy vključuje ljubke drsnike po meri, tako da lahko na domačo stran, strani za donacije in drugo dodate navdihujoče fotografije. Če govorimo o donacijah, ta tema vključuje koristne predloge strani za donacije, kjer lahko razložite projekte, cilje organizacije, dodate v galerije, prikažete trenutno raven financiranja in vključite povezave do PayPal-a, da zbirate vse, kar lahko dajo vaši bralci. To še ni vse, tudi ta tema je popolnoma odzivna in mrežnica je pripravljena, vključuje veliko kratkih kod, ima uporaben koledar dogodkov (s ponavljajočimi se možnostmi dogodkov), neomejeno barvnih možnosti (samo uporabite barvni nabor, da poiščete svoj popoln odtenek), Googlove podpore pisave in več.

24. Eko narava

Tema Eco Nature WordPress

Info & DownloadView Demo

Eco Nature je svetla in vesela ekološka in naravovarstvena premium WordPress tema iz Themeforest. Ta tema je bila ustvarjena, da bi vaši neprofitni osebi pomagali širiti besedo in tako olajšati oblikovanje lastnega spletnega mesta. Za dodajanje vsebine v trenutku uporabite vključene vrste objav po meri za projekte, profile in drugo. Druga velika značilnost Eco Nature je vgrajena podpora PayPal in WooCommerce. To pomeni, da lahko svojim projektom dodate gumbe za donacijo PayPal in zaženete svojo spletno trgovino za zbiranje sredstev..

Tema lahko naredi veliko več. Lahko ustvarite eno ali večstranske postavitve spletnega mesta, uporabite kratke kode, da dodate veliko sloga (na voljo je 99 kratkih kod za stvari, kot so števci, oblački, ikone itd.), Ustvarite obrazce po meri za vprašalnike in obrazce za stike in celo dodajte pripomočke po meri za Flicker, Facebook, Twitter in še več.

25. Zagovornik

zagovorništvo-dobrodelnost-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Advocate je neprofitna tema programa WordPress na spletni strani ThemeForest. Ta tema je odlična za vse vrste neprofitnih organizacij – vključno z okoljskimi agencijami, političnimi pripadnostmi, dobrodelnimi organizacijami, aktivisti in še več. Nekaj ​​najpomembnejših funkcij so vtičnik za koledar prireditev, stran za donacije, številne postavitve galerije in portfelja ter neomejene možnosti barv.

26. Kandidat

Tema kandidata WordPress

Info & DownloadView Demo

Kandidat je sodobna in profesionalna politična oblika premium WordPress tema. Ta tema bi bila popolna za promocijo politične osebe, dobrodelne organizacije, neprofitne ali druge kampanje. Preprosto namestite, dodajte svojo vsebino in že ste pripravljeni na uporabo!

Velika značilnost te teme so integrirani vtičniki. Sistem WooCommerce CrowdFunding vam daje možnost, da dodate svoje oglaševalske akcije in projekte v svojo trgovino WooCommerce. Poleg tega lahko z Visual Composer in Easy Form za Visual Composer ustvarite katero koli stran, objavo ali obrazec, ki bi ga morda potrebovali – od kandidatovih profilov do aplikacij za osebje. Ostale značilnosti teme vključujejo veliko predlog strani, pripomočke po meri in kratke kode, integracijo ikonskih pisav, podporo za MailChimp in še več.

27. OrganicWeb

organicweb-dobrodelnost-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Organic Web je okoljska tema na ThemeForest. Pripomočki po meri za oglase in donacije pomagajo povečati zbiranje sredstev vaše neprofitne organizacije, vrste strani in kratke kode po meri pa omogočajo izdelavo spletnega mesta, ki ga potrebujete. Še ena odlična funkcija je samodejno ustvarjen drsnik na domači strani.

28. Reševalna linija

življenjska tema-zbiranje sredstev, dobrodelnost-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Lifeline NGO je odzivna WordPress tema iz Themeforest, ki jo lahko uporabite za svoje dobrodelne, cerkvene ali neprofitne spletne strani. Z odličnimi funkcijami, vključno s premijskim drsnikom Revolution, 8 postavitvami domačih strani in integracijo WooCommerce, lahko ustvarite katero koli neprofitno spletno mesto, ki ga potrebujete.

29. Odrešenik

rešitelj-dobrodelnost-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Savior by ThemeBuddies je super neprofitna tema. Ključne lastnosti vključujejo predstavljen drsnik, blog dogodkov (z datumi po meri), vgrajen kontaktni obrazec in skrbniško ploščo po meri. Več galerij in pripomočkov po meri so prav tako odlične možnosti v tej temi.

30. Pomoč za WordPress

pomoč-dobrodelnost-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Neprofitna tema programa WordPress Aid v programu Themeforest je velika neprofitna in dobrodelna tema. Ta osupljiva tema ima veliko edinstvenih funkcij – donacije, donator, poziv za ukrepanje v sili in še več. Neomejene barvne možnosti in super skrbniška plošča (z uporabo dodatka OptionTree) postavijo to temo na vrh in vam dajo možnost, da svoje spletno mesto popolnoma prilagodite..

31. Kampanja

kampanja-dobrodelnost-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Tema politične WordPress kampanje na spletni strani ThemeForest je napolnjena z odličnimi slogi in funkcijami. Tema ima vgrajen koledar dogodkov in WP Email Capture. Možnosti, kot so 6 ozadij, 4 barvne sheme, 2 sloga telesa in več, se združijo, da se ta tematika enostavno spremeni in slog po vaši meri.

32. Betlehem

WordPress tema Betlehemske cerkve

Betlehem je cerkvena WordPress, ki jo nepridobitne in dobrodelne ustanove lahko uporabljajo za zbiranje donacij ali socialni podjetniki, da množično financirajo svoje projekte z uporabo Givea, ki je vtičnik WordPress za upravljanje donacij. Lastniki trgovin jih lahko uporabljajo za prodajo izdelkov prek spleta s pomočjo WooCommerce. Podjetja za upravljanje dogodkov jih lahko uporabijo za seznam in upravljanje svojih dogodkov s pomočjo Plemenskega koledarja dogodkov. Poleg tega tema ponuja tudi funkcije, povezane s Cerkvijo, kot so pridige, ministrste, zgodbe in ekipa. In prihaja s 3 različnimi predstavitvami z 8 različnimi slogi glavice in 3 slogi podnožja.

33. Blagoslov

Blagoslovitev cerkvene WordPress teme

Info & DownloadView Demo

Blagoslov je verska in neprofitna WordPress tema. Ključni elementi te teme so izvrstni koledar dogodkov in neskončno uporaben modul za naročnino na novice. Za vsako organizacijo je pomembno, da vsi udeleženi sodelujejo in poskrbijo za preprost dostop do urnika. To zagotavlja pravočasno večerjo juhe, zbiranje sredstev, dražb, sestankov, kostumskih vaj – kar koli. Blagoslov vgrajen v koledarju dogodkov je kot nalašč za to. Za vsak dogodek lahko dodate vse ustrezne informacije – datum, uro, lokacijo (zemljevid dogodka) itd. Lahko celo nastavite ponavljajoče se dogodke za stvari, kot so tedenske sestanke ali letne zabave. To je odlična funkcija, ki jo boste želeli izkoristiti!

Poleg tega Blessing prihaja s poštnim naročnikom, da člane obvešča in obvešča o aktualnih novicah in dogodkih. Lahko pošljete e-poštno sporočilo za obveščanje članov o novem dogodku, saj je naročnik integriran z razporedom dogodkov. Druge odlične lastnosti blagoslova so veliko kratkih kod, vrst objav, pripomočkov in napredne plošče z možnostmi tem, da prilagodite temo. Blagoslov vključuje tudi drsnik Revolution in drsnik Flex – tako zelo močne kot uporabne drsnike. Plus Blagoslov je popolnoma odziven, lokaliziran in prihaja s konstruktorjem kontaktnih obrazcev.

34. Epic

epska-cerkev-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Tema Epic Church by Organized Themes je nadvse odzivna tema, zasnovana glede na cerkve. Pripomočki po meri za podcaste, integracijo šimpanzov po pošti in lokalizirano prevajalsko datoteko olajšajo distribucijo vašega sporočila.


Upajmo, da boste našli popolno temo za vaše dobrodelne, neprofitne, cerkvene ali politične spletne strani. Če ste uporabili katero koli od teh tem, nam sporočite, kaj počnete (ali česa vam ni všeč). Če smo zamudili kakšno temo, nam v razdelku s komentarji pustite opombo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map