30+ najboljših vtičnikov za socialne medije za WordPress v letu 2020

Najboljši vtičniki za socialne medije za WordPress

Po pojavu spletnih mest v družabnih omrežjih, kot so Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest et cetera, je skupna raba družbenih medijev zrasla, kolikor se je nadaljevala spletna promocija. Zdaj je ključni del vsake dobre marketinške in SEO strategije, zato si omislite uporabo enega najboljših vtičnikov za socialne medije za WordPress na svojem blogu ali spletnem mestu.


Konec leta 2019 je bilo Facebook skoraj 2,5 milijarde aktivni uporabniki! Tudi Twitter porablja številke in nabira IPO gotovino. YouTube je spremenil, kako svet deli videoposnetke in posledično pridobil milijone uporabnikov. To pomeni, da so skoraj vsi na družbenih medijih, vključno z vašimi ciljnimi strankami. Verjetno imate trenutno odprta eno ali dve ali tri družbena omrežja, kajne?

Vaša ciljna publika se družabnim omrežjem zateče k iskanju novic, zabave, posodobitev, tračev, izdelkov in za ohranjanje stikov s prijatelji in družino. Drugi se igrajo Farmville in kupujejo navidezne hišne ljubljenčke na nekaterih od teh spletnih strani, ampak hej, vsak človek po svojem okusu. Bistvo je, da lahko spletna mesta v družabnih omrežjih močno spodbudijo spletni promet. Samo sledite splošni strategiji socialnih medijev in vse bo v redu.

Začnimo z najboljšimi vtičniki za socialne medije za WordPress, kajne? Vsi vtičniki, zajeti v tej objavi, so odlične možnosti za vaše spletno mesto – preprosto priporočamo, da izberete enega (ali morda dva, če sta specifična za omrežje).

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Vik TikTok (brezplačno)

TikTok Feed Free Plugin

Pokažite najnovejše trende na svojem spletnem mestu s pomočjo brezplačnega vtičnika TikTok Feed iz QuadLayers. Vtičnik omogoča sinhronizacijo in prikazovanje neomejenega števila uporabniških računov ali virov – in po dodajanju vtičnika ustvari enostavno uporabo kratke kode, ki jo lahko prilepite v katero koli objavo ali stran na vašem spletnem mestu. TikTok Feed ponuja enostavne možnosti za dodajanje uporabniškega imena ali oznake, izberite zidarsko ali galerijsko prikazno mrežo, izberite število TikTok videoposnetkov in stolpcev, ki jih želite prikazati, omogočite in prilagodite barvo in pojavna okna videoposnetka, oblikujte gumb s povezavo do TikTok-a in še več.

2. Instagram Feed Gallery

Instagram Feed Gallery

Instagram je ena izmed najbolj priljubljenih družabnih platform in ga je enostavno dodati na svoje WordPress spletno mesto s pomočjo vtičnika Instagram Feed Gallery. Ta vtičnik ponuja napredne funkcije, ki jih ne boste našli v brezplačnem socialnem vtičniku. Na svoje spletno mesto dodajte neomejene Instagram račune (ali jih združite v en mega vir) skupaj s prilagodljivimi nastavitvami za galerijo, vrtiljak ali zidane postavitve, barvo ozadja, zaokrožene obrobe, pojavne slike, objave fotografij, informacije o uporabniških profilih in še več. Najboljše od tega, da vtičnik zagotavlja, da vam ne bo onemogočeno vlečenja slik in zagotavlja, da bo vaš vir vedno prikazan zahvaljujoč vgrajenemu sistemu za predpomnjenje.

3. Socialni pripomoček za sladkarije (brezplačno)

Candy Social Widget

Bi radi dodali nekaj barvnih očesnih bombonov na svojo stransko vrstico ali nogo? Potem je Social Candy morda le dodatek za vas. Ta simpatični mali vtičnik prikazuje domišljijski družabni pripomoček z možnostmi velikosti, oblike (kvadrata, zaobljenih vogalov ali okroglih krogov), ciljne povezave in seveda, katere socialne profile želite vključiti. Trenutno lahko izbirate med 25 priljubljenimi možnostmi, kot so Facebook, Twitter, YouTUbe, Xing, Tumblr, Reddit, LinkedIN in še več. Lahko pa celo povlečete in spustite, da preuredite svoje profile, da se prikažejo v želenem vrstnem redu.

Če pa ne želite namestiti celotnega vtičnika samo za družabni pripomoček, razmislite o ustreznem imenu Več pripomočkov vtičnik, ki ponuja socialne povezave in druge uporabne pripomočke za vašo Facebook stran, o meni, poslovne informacije, napredne nove objave, Google Zemljevidi in še več.

4. Social Snap Social Share Buttons & Toolkit

Gumb Social Snap Social Share in gumbi WordPress Vtičnik

Social Snap olajša dodajanje socialnih medijev na vaše WordPress spletno mesto. Preprosto namestite in omogočite možnosti za plavajočo stransko vrstico, inline in na socialnih gumbih medijev. Ali uporabite priloženo kratko kodo in pripomočke po meri, da dodate družabne povezave kjer koli na svojem spletnem mestu! Ta močan vtičnik za družabne medije vključuje poleg izbirnih gumbov za tiskanje / kopiranje, več lokacij gumbov, prilagodljiv vrstni red gumbov in nalepk, štetje družbenih omrežij, število delitev in celo klikni za tvitne zmogljivosti, vključuje integracijo s priljubljenimi omrežji (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn). . Nadgradi na Social Snap Pro za odklepanje dostopa do 30+ družabnih omrežij, družabne prijave, samodejnega objavljanja, povečanja starih objav in funkcij omarice vsebine.

5. Monarh družbena delitev

Monarh: Najboljši vtičniki za socialne medije za WordPress

Informacije in prenos

Monarch je vrhunski socialni vtičnik WordPress, ki ga ponuja Elegant Themes, in po našem mnenju je res eden najboljših vtičnikov za socialne medije, ki jih lahko izberete za svoje spletno mesto WordPress. Monarch je skupaj z licencami za razvijalce in življenjsko dobo odlična rešitev za vse vaše potrebe po skupni rabi. Z več kot 35+ družabnimi omrežji, 5 različnimi lokacijami gumbov, 6 pojavnimi in vklopnimi sprožilci, neobveznimi štetji, barvami po meri in še več vgrajenega lahko dobesedno sestavite svoje vrste družabnih gumbov.

6. Socialni tok Flow Flow

Socialni tok Flow Flow: Najboljši vtičniki za socialne medije za WordPress

Info & DownloadView Demo

Ustvarjanje socialne stene je enostavno z vtičnikom Flow-Flow WordPress social stream. Ta vtičnik omogoča preprosto povezovanje socialnih profilov in prikaz celotnega toka vaše družbene dejavnosti. Ustvarite vir za lastne profile družabnih medijev (trenutno je podprtih več kot 40 vrst virov) ali dodajte svoje najljubše teme ali hashtags.

Prilagajanje družbenega toka ni noben problem s programom Flow-Flow. S tem vtičnikom lahko nastavite svoje mreže po meri s filtri za hashtags, strani, uporabnike in še več. Lahko pa dodate iskanje v živo za svoje bralce, da razvrstite po svojih medijih. Poleg tega, da z več postavitvami kartic, barvami po meri, mrežami in kompaktnimi pogledi enostavno vključite svoje tokove po meri v katero koli objavo, stran ali gradnik.

Kaj je še boljše od množičnega družbenega toka vseh vaših omrežij? Družabni tok z Google Adsense in sponzoriranimi oglasi, tako da lahko svoj tok zaslužite na svojem spletnem mestu! Z razširitvijo na Advertisement & Branding lahko zaslužite iz svojega socialnega toka, tako da se vsi ti tviti, delnice in posnetki izplačajo! Poleg tega obstajajo tudi razširitve za integracijo Google Adsense in posodobitve v realnem času za še več možnosti.

7. Ray Socialni viri (brezplačno)

Ray Socialni viri za Twitter

Če se viri na vašem spletnem mestu prikažejo, se ta novi vtičnik za Twitter zelo zbuja. Preprosto namestite vtičnik. Odprite zavihek Nastavitve vtičnika, kliknite modri gumb, ki piše “Ustvari dostop do žetona in skrivnosti”. Preusmerjeni ste na Twitter, kjer odobrite aplikacijo. In žeton dostopa in skrivnost se za vas samodejno shrani. To je to. Po tem preprosto dodate kratko kodo na katero koli stran, kjer želite, da se prikaže Twitter-vir.

Na katero koli stran lahko postavite več virov Twitterja in uporabite kratke kode ali gradnike, ki delujejo brezhibno. Karticam ali gradnikom ni treba dajati edinstvenih identifikacijskih številk, kot to zahtevajo nekateri vtičniki. Vse to obravnavamo v ozadju. Vtičnik je intuitiven in enostaven za uporabo.

Brezplačna različica, ki gostuje na WordPressu, vam omogoča prikaz dveh vrst virov, časovnice in omembe uporabnika. Z uporabniško časovnico lahko prikažete tweete katerega koli uporabnika. In Mentions vam omogoča, da prikažete tweet, kjer je bil na Twitterju omenjeni overjeni uporabnik omenjen. Omogoča tudi prikaz vira v obliki seznama ali v drsniku v enem stolpcu.

Vtičnik ponuja številne prilagoditve, kjer lahko skrijete ali pokažete različne komponente tvita. Namenski zavihek sloga vam omogoča, da izberete velikost pisave, barve, povežete besedilo-okras za različne dele tvita. Drsnik uporablja Owl Carousel in ima številne nastavitve, ki jih lahko nadzirate, na primer prikazovanje puščic nav, prikaz krmarjenja s pikami, samodejno predvajanje, interval prehoda, samodejno višino itd. Drsnik podpira tudi dotik in povlečenje za izboljšano izkušnjo brskanja po mobilnih napravah. Prav tako ne morete slediti zunanjih povezav.

Pro različica ima številne dodatne funkcije, kot so prikaz živahnih slik / videoposnetkov, twitter kartic, dodatne vrste virov, kot so Hashtags & Timeeline. Prikažete lahko z zidanimi in drsnimi drsniki. Odstranite lahko povezave s Hashtags, omembe ali zunanjih povezav.

8. Socialni pripomoček (brezplačno)

Widget za socialne medije Brezplačni vtičnik WordPress

Ta vtičnik za družbene medije smo že omenili v prejšnjih objavah, kar me spominja tudi na to objavo v programu WordPress. Če ga še niste prebrali, prosim. Social Media Widget vam omogoča, da svoje profile družabnih medijev prikažete kot ikone na stranski vrstici. Vtičnik podpira številna spletna mesta v družabnih omrežjih – v resnici 50+ z možnostjo dodajanja lastnih povezav po meri in skupne rabe e-pošte. Na voljo je s tono ikon v različnih velikostih: 16 × 16, 24 × 24, 32 × 32, 64 × 64 in velikosti po meri. Poleg tega lahko animirate ikone, ki so na voljo v štirih paketih, da ustvarite želeni učinek; ikone lahko povečate (pomanjšate), odskočite ali zbledijo.

9. Gumbi AddtoAny za skupno rabo (brezplačno)

AddtoAny Share Buttons: Najboljši vtičniki za socialne medije za WordPress

Če iščete hiter, preprost in brezplačen način, kako na svoje spletno mesto dodati skupno rabo v družabnih omrežjih, je ta vtičnik odlična možnost. Z več kot 100+ socialnimi mediji in spletnimi mesti za skupno rabo, števci, plavajočimi gumbi, posameznimi povezavami v skupni rabi, vključenimi vektorskimi ikonami, možnostmi lokacije umestitev, enostavno uporabo kratke kode in celo integracijo Google Analytics, vtičnik AddtoAny vključuje na tone funkcij, ki jih zagotovo najdete koristno.

10. Facebook Likebox Slider

facebook-likebox-slider-social-media-plugins-for-wordpress-wpexplorer

Info & DownloadView Demo

Ta vtičnik odlikuje osupljiv dizajn zavihkov, ki je privlačen in privlači pozornost. Toda poleg estetike je Facebook Likebox Slider enostaven za namestitev in uporabo. Dejansko namestitev vključuje postopek v treh korakih konfiguracije in to je to, vendar avtor (Arscode) nudi 24-urno podporo, če se zataknete. Facebook Likebox Slider podpira mobilne naprave, kar pomeni, da bo več uporabnikov delilo vašo vsebino ne glede na napravo, ki jo uporabljajo.

Ta vtičnik s 5 zvezdicami je odlično orodje in enostaven način, da pridobite več delnic, več oboževalcev, priljubljenost in sčasoma več prometa. Prej ali slej več prometa postane več denarja. Kljub temu, da se njegov naslov ne zavaja, ta vtičnik podpira številna spletna mesta v družabnih omrežjih, vključno s Facebookom (očitno), Twitterjem, Google+, Youtubeom, Vimeo, LinkedIn in Pinterestom.

11. ShareThis Share Buttons (Brezplačno)

ShareThis gumbe za skupno rabo

Pri sestavljanju tega seznama najboljših vtičnikov za socialne medije za WordPress nisem mogel zapustiti ShareThis. Z milijoni uporabnikov in do 120 kanalov družabnih omrežij je ShareThis postal močan vtičnik za socialne medije na trgu, ki se prekriva s podobnimi izdelki. ShareThis vam omogoča uporabo stolpcev za skupno rabo (vključno s smernimi pasovi), števcev in gumbov različnih velikosti. Poleg tega lahko sledite interakcijam družbenih omrežij, tako da ustvarite račun za socialno analitiko. Tako boste lahko določili socialno kakovost vašega spletnega mesta WordPress prek indeksa socialne kakovosti (opomba: za uporabo brezplačnega vtičnika se boste morali prijaviti za račun ShareThis).

12. v Galeriji

in vtičnik galerije

Informacije in prenos

inGallery je edinstven WordPress vtičnik za vključitev Instagram medijev v spletno mesto. Na spletnem mestu WordPress bodo prikazane ne samo fotografije, temveč tudi videoposnetki. Nastavite lahko poljubno količino virov, vključno z uporabniki Instagrama, hashtags ali celo URL / fotografijo / video. Nastavite lahko filtre za filtriranje želenih medijev. Na primer, če želite ustvariti album, ki prikazuje samo fotografije / videoposnetke o določenem dogodku – lahko za to nastavite filter. Ali pa če želite, da je izpit, ki prikazuje samo video posnetke – za to obstaja tudi filter.

Za povrh vsega – na voljo je več možnosti prilagajanja, s pomočjo katerih lahko galerijo prilagodite tako, da vam ustreza slog spletnega mesta. Vsekakor bo izgledalo, da bo galerija videti super, saj že vključuje različne sloge za prikaz sličic. Izbirate lahko tudi med različnimi postavitvami: mreža in vrtiljak. Seveda je vključenih veliko več možnosti.

13. Socialna stranska vrstica

Vtičnik socialne stranske vrstice

Info & DownloadView Demo

Socialna stranska vrstica vam omogoča, da na svojem spletnem mestu postavite globalni nabor povezav z uporabo številnih različnih slogov in možnosti za izjemno prilagodljivost. Vse od položaja stranske vrstice, barv, senc, stilov nalepk, oblik povezav, poimenujete, je tam in če ni tam, imamo priročen dizajn urejevalnika CSS, ki vam bo pomagal iti še dlje od možnosti.

Integracija spletnih strani je samodejna z možnostmi za vključitev strani in objave ter izključitev. Poleg tega je na voljo ročni način za boljše ravnanje s temami (z uporabo kode s kode ali PHP funkcije).

Ker je pozicioniranje stranske vrstice od kjer koli postavljeno na strani do absolutno nameščenega, imamo tudi mobilne možnosti za boljše upravljanje naprav. Izberite, da prikažete ali skrijete stransko vrstico ali pa pretvorite povezave v uporabne gumbe, tako da bodo vaši mobilni uporabniki še vedno dosegli polni učinek. Zaznavanje je mogoče izvajati s pomočjo WordPressa ali prek prilagojene medijske poizvedbe.

Povezave so na dva načina: Redno in Skupna raba. Povezave za skupno rabo so v običajnem načinu skupne rabe ali z uporabo API-ja AddThis.com. Prijave niso potrebne, če pa to storite, lahko dodate ID svojega izdajatelja za AddThis.com za sledenje statistik.

Povezave lahko zelo prilagodite z uporabo vgrajenih ikon Font Awesome ali če ne najdete potrebne ikone, lahko namesto tega naložite sliko. Potrebujete pojavno okno? Brez problema. Barve po povezavi po meri? Zajeta sva.

Ta vtičnik je odličen za pridobivanje globalnih povezav na vašo spletno stran in pridobivanje pozornosti vaših obiskovalcev.

14. Gumbi za preprosto deljenje v družabnih omrežjih

Enostavni gumbi za skupno rabo v programu WordPress

Info & DownloadView Demo

Easy Social Share je odličen vtičnik WordPress, ki na vaše WordPress spletno mesto doda gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih. Dodajanje gumbov za skupno rabo v svoj spletni dnevnik ali spletno mesto je hiter in enostaven način, da svoje bralce omogočite delitvi vaših objav. Z Easy Social Share lahko dodate svetle gumbe v vsako objavo in stran. Vtičnik poleg gumbov za všečkanje, tiskanje in e-pošto vključuje 18 družabnih omrežij.

Velika značilnost programa Easy Social Share so vse vključene funkcije. Vtičnik ima podporo za 45 večjih družbenih omrežij, vključuje 52 predlog, več kot 27 oblikovalskih pozicij in na tone možnosti za prilagajanje. Na voljo je 9 vgrajenih predlog v slogu gumbov (klasična, metro, moderna, okrogla, mrežnica Retina, mrežnica mrežnice, svetloba mrežnice in mrežnica ravna), 3 slogi zaslona (samo ikona, ikona z imenom in ikona z imenom ob hoverju), neobvezno števci in 9 prikazovalnih lokacij, med katerimi lahko izbirate. Z vsemi temi možnostmi lahko ustvarite in dodate družabne ikone, ki ustrezajo vašemu spletnemu mestu.

Easy Social Share lahko naredi veliko več. Sporočila o skupni rabi po meri, združljivost po meri po objavi, podpora za WooCommerce, integracija bbPress, zelo hitri časi nalaganja, samodejne posodobitve in statistika skupne rabe v družbi so le še nekaj funkcij, ki jih morate veseliti. Kaj torej čakaš? Naročite Easy Social Share in preverite, ali je to pravi vtičnik za vas.

15. Leteče ikone družbenih medijev (brezplačno)

Plavajoči vtičnik družbenih medijev

Vtičnik za plavajoči socialni medij ikona ustvarja svoje valove – morda gre za enostavnost uporabe ali preprost postopek konfiguracije ali celo samo dejstvo, da lahko svoje ikone socialnih medijev nastavite tako, da lebdijo, toda ta vtičnik za socialne medije spada med najboljši na trgu. Njegove glavne funkcije vključujejo več kot dvajset stilov ikon, spremenljive velikosti ikon, več pripomočkov, podpora za kratko kodo, samodejno ali ročno integracijo in manj nalaganja, kar je dobro za hitrost nalaganja strani.

Ikone so precej izmišljene in letijo od zgoraj levo navzgor desno in se tam držijo toliko časa, dokler uporabnik ostane na vaši strani. Brez skrbi, to plavajoče vedenje lahko onemogočite in še vedno uporabite vtičnik za privabljanje sledenja in prometa.

16. Socialna omarica

OnePress Social Locker

Info & DownloadView Demo

Social Locker je vrhunski WordPress vtičnik, ki ga lahko uporabite, da od svojih bralcev zahtevate, da družijo svojo stran, da odklenejo določeno vsebino na vašem spletnem mestu. To je enostaven način za pripravo tvitov, všečkov in skupnih del za novo vsebino ali brezplačne vire.

Social Locker naredi virusni promet resnično možnost za vaše najnovejše objave ali strani. Mogoče ste pravkar ustvarili novo brezplačno temo WordPress, kako boste ljudi o tem govorili, da bodo na vašo spletno stran privabili nove obiskovalce? Preprosto. Namestite Social Locker in od uporabnikov zahtevajte, da tvitnejo, kot je, označijo +1 ali kako drugače objavijo svojo stran za prenos. To je tudi hiter način za privabljanje privržencev in oboževalcev, tako da bo ob izdaji novega izdelka še več ljudi.

Želite videti, kako dobro Social Locker deluje za vas? S pomočjo vgrajenega poročanja in analitike spremljajte, kako ima vaša zaklenjena vsebina družbeni vpliv. Že na prvi pogled vidite, katera vsebina je najboljša, preizkusite, katere omarice z vsebinami dobijo več aktivnosti in še več. Plus Social Locker se integrira z Google Analytics, tako da si lahko ogledate rezultate Socialne omarice v svojem računu za Google Analytics.

Druge odlične funkcije vključujejo večjo združljivost družabnih omrežij, 4 sloge zaklepanja, prilagojene funkcije in veliko možnosti oblikovanja, da ustvarite družabne omarice, ki ustrezajo vašemu spletnemu mestu. Več o Socialni omarici spodaj.

17. Socialna prijava (brezplačno)

Socialna prijava Brezplačni WordPress Vtičnik

Naj bo vaše WordPress spletno mesto družabno s pomočjo vtičnika Social Login, ki obiskovalcem omogoča prijavo, registracijo in komentiranje z več kot dvajsetimi socialnimi omrežji, kot so Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn in celo PayPal. Z enim klikom lahko izberete, kje bo pripomoček prikazal. Če želite vtičnik namestiti kamor koli, lahko uporabite kratke kode. Za stransko vrstico lahko tudi aktivirate pripomoček za družabne vtičnike. V bistvu je ta vtičnik enostaven za uporabo. Vtičnik vzdržuje OneAll in je odličen način za izboljšanje sodelovanja uporabnikov na vašem mestu WordPress ali BuddyPress.

18. SharePlus

shareplus-social-media-plugin-for-wordpress-wpexplorer

Info & DownloadView Demo

Skupna raba + je resnično “… lep način skupne rabe vašega spletnega mesta …”, vendar lepota ne ustreza funkcionalnosti (ali uporabnosti), zato se moramo poglobiti v tehnične podrobnosti, da ugotovimo, ali razvijalec pomeni posel ali samo govori dobro.

Za začetek je bil Share + izdelan z uporabo jQuery, HTML5 in čistega CSS3. To je odlična smer, saj pomeni, da je vtičnik v prihodnosti dokazljiv in ga je enostavno spremeniti. Če že govorimo o enostavnosti, je vse, kar se zahteva od vas, nalaganje vtičnika, njegovo aktiviranje in trije kliki v smeri konfiguracije in vaše delo je končano. Razen tega lahko brez težav uporabljate Share + na dinamičnih in statičnih spletnih straneh, saj je stranko (ne potrebuje strežnika).

Vtičnik je z vizualno privlačno (ali precej lepo) skrbniško ploščo in petimi vznemirljivimi temami, ki bodo spremenile izkušnjo družabne izmenjave za vaše uporabnike. Nazadnje vtičnik podpira več spletnih mest v družabnih omrežjih in vam daje moč za sledenje dejavnosti skupne rabe z uporabo Google Analytics.

19. Socialna vojna (brezplačno)

Brezplačno Social Warfare Ultimate Free Vtičnik za socialno skupno rabo

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Social Warfare je več kot le dodatek za skupno rabo – to je celotna družbena rešitev. Vtičnik vključuje gumbe za skupno rabo družabnih omrežij za najbolj priljubljena družabna omrežja (Twitter, Facebook, Pinterest itd.), Možnosti za lokacije družabnih gumbov (nad ali pod vsebino, oboje ali ročno), kliknete, če želite tvitniti funkcionalnost in enostavno uporabiti kratke kode (plus kljuke po meri). Če želite več funkcij, preglejte Social Warfare Pro za še več integracij družbenih omrežij, slika Pripni gumbe, prilagodite slog in besedilo, po meri oblikujte, minimalni socialni dokaz, kratke povezave in več.

20. Socialni oboževalci

SocialFans - WP odziven vtičnik Social Counter

Info & DownloadView Demo

Social Fans je popolnoma odziven vtičnik WordPress za socialni števec. Ta vtičnik olajša dodajanje socialnih povezav na vaše WordPress spletno mesto, ki prikazujejo tudi vaše oboževalce, spremljevalce in naročnike na več kot 20 priljubljenih spletnih mest o družbenih medijih. Ta vtičnik za družabne medije, ki je pripravljen na sistemu Bootstrap 3, pakira in omogoča prikaz številnih oboževalcev / naročnikov / privržencev v vašem družbenem računu. Ima veliko funkcij, vključno s številnimi družabnimi omrežji, animiranimi prehodi, datotekami, pripravljenimi za prevajanje in možnostjo ustvarjanja kož po meri.

Socialni mediji so eno najmočnejših marketinških orodij, ki so na voljo blogerjem. Z izgradnjo baze sledilcev lahko povečate promet in konverzije, hkrati pa zgradite svojo blagovno znamko. Eden najlažjih načinov pridobivanja novih sledilcev je dodajanje socialnih povezav na vaše spletno mesto za preprosto všečkanje, spremljanje in naročanje. Toda bodimo iskreni – uporabniki neradi “marajo” vsega, kar še ni priljubljeno. Tukaj prihajajo socialni oboževalci. Ta vtičnik ne vključuje samo odličnih družabnih omrežij, ki jih je treba enkrat vključiti v vaša widgetized območja, ampak obstajajo možnosti za prikaz števcev za vsako vaše omrežje. Tako lahko novim bralcem pokažete, koliko ljudi ima rad vaše spletno mesto – kar jih lahko prepriča, da sledijo in so vam všeč. Obstaja celo poseben števec, s katerim lahko skupnim oboževalcem iz vseh omrežij prikažete nove obiskovalce.

Druga velika značilnost tega vtičnika so možnosti prilagajanja. Ljubitelji družabnih omrežij so odzivni in mrežnica je pripravljena, tako da vam ni treba skrbeti, kako bo izgledal na tablicah in telefonih (omogočen je celo dotik). Poleg tega so vse animacije tudi odzivne – zato so povečave, pomanjšave in prekrivne animacije videti odlično, ne glede na to, katero napravo uporabljajo vaši bralci. Vtičnik vsebuje tudi 4 vnaprej izdelane kože (temne, svetle, barvite in prozorne), vendar lahko ustvarite katero koli barvno shemo, ki jo želite, z vključenimi barvnimi možnostmi. S temi možnostmi in še več je enostavno, da Socialni oboževalci prilagodijo videz ostalega spletnega mesta. To je odličen vtičnik, ki bi vam zagotovo lahko pomagal pridobiti več sledilcev na različnih družabnih omrežjih, zato se prepričajte, da ga preverite še danes!

Razen tega razvijalci ponujajo hitre odgovore na podporna poizvedba (prizadevajo si odgovoriti v 24 urah). To je zelo pametno storiti: hitro odzivnost za “odzivni” vtičnik za socialne medije (da – kazen namenjen).

121. Oživite staro pošto

Oživite stari vtičnik WordPress Old Post

Informacije in prenos

Revive Old Post je koristen družabni vtičnik, saj vam lahko pomaga biti bolj aktivni na družbenih medijih in ohranjati vsebino relevantno. S tem vtičnikom lahko samodejno delite svojo vsebino na Twitter, Facebook, LinkedIn, Xing in Tumblr. Preprosto nastavite možnosti skupne rabe (objave, strani, vrste objav), vključite hashtags ali svoje @name in nato sledite klikom zahvaljujoč integraciji v Google Analytics.

22. MashShare

Gumbi za skupno rabo v družabnih medijih MashShare

„Ekosistem družbenih medijev“ MashShare je brezplačni vtičnik za skupno rabo, s katerim lahko bralci olajšate skupno rabo svoje vsebine. Za tiste, ki ste v EU, pa je ta vtičnik tudi združljiv z DSGVO, tako da vam ni treba skrbeti. Funkcije vtičnikov vključujejo integracijo z večjimi socialnimi omrežji, gumbe za skupno rabo, pojavno okno z video deli, lepljivo vrstico skupne rabe, pripomoček za večino objav v skupni rabi, kratko integracijo URL-jev, podporo AMP, integracijo Googlove analitike in še več.

23. Gumbi za skupno rabo v družabnih medijih (brezplačno)

Družabni mediji Delite gumbe vtičnik

Vtičnik Social Media Share Buttons je zelo lep in preprost vtičnik. Uporabite vse vključene socialne gumbe (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, WhatsApp in E-pošta) ali preprosto aktivirajte tiste, ki jih potrebujete, skupaj z ustreznimi ikonami, brez naslednjih oznak in v primeru Twitterja svoje prikazno ime. Poleg tega obstajajo možnosti za prikaz gumbov pred / po vsebini ali plavanje v desno / levo.

24. Feed Them Social (Brezplačno)

Feed Them Social Feeds Prosti vtičnik WordPress

V katero koli objavo ali stran dodajte preprost vir za socialno uporabo z brezplačnim dodatkom Feed Them Social. Samo namestite vtičnik in dodajte vire družabnih virov, ki jih želite prikazati. Ta vtičnik deluje s Facebookom, Twitterjem in Instagramom ter ustvari kratko kodo po meri za vsak vir, ki ga ustvarite, tako da morate vse kopirati in prilepiti, da ga vstavite v svojo vsebino.

25. Social Share & Locker Pro

Social Share in Locker Pro WordPress Vtičnik

Informacije in prenos

Bolje promovirajte svojo vsebino s pomočjo vtičnika Social Share & Locker Pro. Vtičnik ima 44 gumbov za skupno rabo in več kot 100+ podprtih omrežij – tako da možnosti ne manjka! Najboljše od tega, da vtičnik združuje družabni delež in zaklepanje vsebine; na ta način lahko zahtevate skupne rabe na svoji najboljši vsebini prav tako enostavno, kot lahko dodate svoje socialne povezave na svojo stransko vrstico.

26. Delite gumbe z AddThis (brezplačno)

AddThis Social Plugin

AddThis je ena izmed najboljših rešitev za gumbe za družabne deleže, njihovo dodajanje v WordPress pa je zdaj preprosto enostavno zahvaljujoč brezplačnemu dodatku gumbov AddThis Share. Samo namestite vtičnik in uporabite možnosti, da začnete graditi gumbe za skupno rabo. Preden objavite gumbe za skupno rabo, izberite postavitev (stranska vrstica, inline ali HTML po meri), dodajte števec skupnih rabljenih, izberite svoja družabna omrežja, nastavite možnosti stila in uporabite napredne nastavitve (za prag števila delnic, sledite sporočilu in drugo). S kratkim kodom lahko ročno dodate tudi gumbe za katero koli vsebino.

27. NextScripts: Družabna omrežja Auto-Poster Free & Pro

NextScripts: Samodejna objava v socialnih omrežjih

SNAP (samodejni plakat za družbena omrežja) avtorja NextScripts je brezplačen vtičnik, ki ga lahko uporabite za samodejno objavljanje in skupno rabo svojih objav na družbenih medijih. Povezava do svojega Twitter računa, Facebook profila, strani v storitvi Google+ in več kot 30+ drugih socialnih omrežij, ki so podprta. Nato uporabite funkcije vtičnika za nastavitev hashtagov, krajšanje URL-jev, slik in več.

28. Arqam Social Counter

Vtičnik za socialni števec za WordPress - Arqam

Info & DownloadView Demo

Arqam je odličen socialni števec WordPress vtičnik, ki se odziva na mrežnici, s katerim lahko dodate socialne povezave na katero koli WordPress spletno mesto. Ta vtičnik je hiter in enostaven za uporabo – samo namestite in dobite pokanje! Ko je nameščen in aktiviran, je Arqam dodan v vaš meni na nadzorni plošči. Tukaj lahko dodate vse svoje profile družabnih medijev ter prilagodite števce tako, da pišejo “Spremljevalci”, “Mala pošasti”, “Oboževalci” ali kaj drugega, kar izberete.

Od tu lahko nastavite tudi čas predpomnilnika. To pomeni, da vam bo vtičnik posodabljal števce samo v skladu s časovnim razporedom, ki ga izberete. Če razmaknete predpomnilnik, bo vtičnik manj pogosto klical API-je, kar bi lahko pospešilo vaše spletno mesto. V primeru, da je API odprt, Arqam shrani prejšnje vrednosti, tako da nikoli ne boste imeli praznega števca.

Ena najboljših lastnosti je funkcionalnost povleci in spusti. Če želite spremeniti vrstni red svojih socialnih števcev, preprosto povlecite in spustite bloke znotraj razdelka za urejanje Arqama. Tako lahko najprej postavite svoje najpomembnejše povezave do družbenih medijev. Če želite izvedeti več o vtičniku, si oglejte spodnji seznam funkcij.

29. ShareBang

Gumb ShareBang Ultimate Social Share

Info & DownloadView Demo

ShareBang je celoten paket gumbov za skupni delež za WordPress. Način gledanja obiskovalcev jemlje resno, z 21 položaji gumbov za skupno rabo (lokacijami) in 3 pozicioniranimi mobilnimi mesti, posebej prilagojenimi za mobilne naprave in WooCommerce, dvema gumboma družbenih skupnih deležev pa bodo povečale delnice in povečale promet ter povečale prodajo.

ShareBang upravlja njegova revolucionarna končna plošča z možnostmi. Omogoča vam, da prilagodite vse z +35 pripravljenimi elegantnimi temami gumbov z ustvarjalcem teme gumbov, kar vam omogoča edinstven način ustvarjanja gumbov teme / sloga.

Podpora za ShareBang +42 socialno omrežje, vključno z glavnimi socialnimi omrežji in mobilnimi aplikacijami, ki so danes zelo pogoste, kot so WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Skype, line, Viber in še več.

ShareBang je najprej narejen za uporabnike začetnike – samo tri korake in v 15 sekundah ste pripravljeni. Privzeto je nastavljena na vsako pozicijo, tako da vam ni treba iti na vsako in porabiti veliko časa za njeno konfiguriranje. Osredotočite se na vsebino in pustite, da ShareBang naredi vse za vas! Vtičnik vključuje tudi vgrajeno analitiko, s katero lahko sledite vsakemu gumbu objave / strani / skupne rabe in primerjate, tako da lahko naredite dobro seciranje.

Vključena je tudi preizkusna funkcija A / B, tako da lahko med različnimi profili preizkusite, kakšna je najboljša nastavitev za vaše spletno mesto. Sestavite svoj e-poštni seznam s funkcijo MailChimp s funkcijo after share, s katero lahko obdelujete katerokoli kratko kodo! Svoje obiskovalce lahko tudi spodbudite k skupni rabi vaših strani s funkcijo družabne omarice, da pridobite več delnic (to je zelo primerno za kupone s popustom).

30. Instagram Photo Journal

Instagram foto časopis

Info & DownloadView Demo

Instagram Photo Journal je močan in prilagodljiv vrhunski WordPress vtičnik, ki prikazuje objave vaših Instagram objav kot fotografski dnevnik za vaše bralce. Obstaja na tone osupljivih postavitev, ki jih lahko izberete s pomočjo vtičnika Instagram Photo Journal! Dodajte svoje fotografije kot klasično mrežo fotografij, ugleden vrtiljak slike ali drsni drsnik neskončnosti. Vtičnik vključuje tudi možnosti, tako da lahko omejite število naloženih fotografij, določite hashtag ali lokacijo, ki jo želite potegniti in še več.

Vtičnik prihaja celo s temo Instagram Journal Theme, da si olajša življenje. To je super, če na svojem spletnem mestu ne želite nobenih drugih funkcij, samo namestite vključeno temo skupaj s vtičnikom, dodajte svoj ID uporabnika na Instagramu in ste pripravljeni zagnati svoje spletno mesto!

31. EmbedSocial

EmbedSocial - platforma za orodja za socialne medije

EmbedSocial plugin je vtičnik WordPress za prikazovanje albumov družbenih medijev na spletnem mestu. To je profesionalna platforma, ki ponuja funkcije za posamezne in poslovne razvijalce spletnih, ki želijo uporabiti v celoti podprto orodje in so zanj pripravljeni plačati majhno ceno.

EmbedSocial je vgrajen na več kot 215.000+ spletnih strani in se večinoma uporablja za predstavitev fotogalerij in foto albumov dogodkov s Facebooka, Twitterja in Instagrama.

Platforma je zasnovana tako, da lahko uporabniki uvažajo, upravljajo in shranjujejo foto albume za dolgoročno uporabo. Uporabniki lahko poleg tega prilagodijo postavitev albuma, določijo število fotografij na album, izberejo, katere albume naj bodo v galeriji, prikazujejo fotografije v družabnih medijih v diaprojekciji in podobno.

Platformo nenehno posodabljamo z novimi funkcijami, zato spletne razvijalce odkrito vabimo, da predlagajo možnosti, ki bodo olajšale njihovo življenje. Za vse nove uporabnike, ki želijo preizkusiti platformo, je na voljo 14-dnevna brezplačna preizkusna različica, ki vključuje vse PRO funkcije platforme. Veselo vdelavo!

32. Mikroblog plakat

Microblog Poster - samodejna objava na družbenih medijih

Vtičnik za socialne medije Microblog Poster za WordPress vam pomaga samodejno objaviti vsebino v različnih družbenih omrežjih. Vtičnik podpira več računov na družabnem omrežju, kar pomeni, da lahko prečkate več računov v istem socialnem omrežju. Poleg tega lahko formatirate sporočilo za posodobitev, da ustvarite različne različice za vaše različne družbene mreže. Vtičnik je enostavno konfigurirati, uporabljati in podpira kratke kode.

33. Jetpack Social Candy Widget (Brezplačen) – Socialni modul (Brezplačno)

Jetpack WordPress vtičnik

Zadnji vtičnik na našem seznamu je tudi eden najbolj uporabljanih brezplačnih vtičnikov, ki so na voljo – Jetpack. Vse, razen vtičnika v kuhinjskem pomivalnem koritu, ki ga je ustvaril WordPress. WordPressu dodaja funkcije za galerije, CDN, analitiko in seveda socialno. Jetpack Social funkcije vključujejo preproste gumbe za skupno rabo (prek JetPack Sharing, s podporo za 11 večjih družabnih omrežij in e-pošto prijateljem), pripomoček za ikone družbenih medijev, objavljanje družabne rabe (s pomočjo katerega lahko samodejno delite novo vsebino v vseh svojih družabnih omrežjih medijski računi), Facebook Likebox ali widget strani, Časovna premica Twitterja in še več, kar ga postavlja na vrh naših najboljših skupin vtičnikov za družabne medije.


Zavijanje najboljših vtičnikov za socialne medije za WordPress

Upajmo, da ste uživali v okrožju in se morda odločili, da preizkusite enega najboljših vtičnikov za socialne medije za vaše WordPress spletno mesto. Kateri vtičnik za socialne medije (ali vtičnike) uporabljate na svojem spletnem mestu WordPress? Sem izpustil vtičnik ali dva, za katere menite, da bi se morali pojaviti v tej objavi? Sporočite mi vaše misli o tem, kateri so res najboljši vtičniki za socialne medije za WordPress v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map