35 najboljših portfeljskih tem WordPress v letu 2020

Najboljše teme WordPress portfelja

Zaradi te nenehno spreminjajoče se digitalne dobe je potreba po razkritju naše prisotnosti na spletu izjemnega pomena. Naj bo to na Facebooku, MySpaceu, Google+, Flickr itd., Moramo svojo prisotnost obvestiti, da bo v tej digitalni dobi obstajala priložnost. Včasih socialni mediji ne zadostujejo. Za prikaz nadarjenosti je potrebno nekaj bolj osebnega in običajnega. Naj gre za videografijo, fotografijo, umetnost, tetovaže, notranjost ali grafični dizajn, ali karkoli že želite prikazati, vaše delo bi bilo v svojem razredu s katero izmed najboljših tematik WordPress, ki smo jih zbrali z vsega spleta.


Svoj portfelj in tveganje vedno hranite na lastnem udobnem mestu za spanje… -Mario Gabelli

Če iščete nekaj funkcionalnega, kot je dobro zasnovan, nekaj lahkega za nalaganje in preprosto, da ne bi zasenčilo samega dela (ker ne želite, da bodo bodoči kupci bolj navdušeni nad oblikovanjem svojega portfeljskega spletnega mesta kot dejanska ustvarjalna dela, ki ste jih zbrali) mislim, da boste tukaj našli nekaj, kar imate res radi. Sestavili smo najbolj obetavne in (po našem mnenju) najboljši portfelj WordPress teme, ki jih ponujajo najboljši trgi. Torej, nadaljujmo k temam!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupaj

Skupaj - kreativna večnamenska premium WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Total je pravi večnamenski WordPress in je zelo primeren za ustvarjanje portfeljev. Odličen primer tega je demonstracija demota Total Lefty, ki vsebuje priročno navigacijo po levi bočni vrstici. Ta edinstvena tema portfelja je odličen način, da svoje delo prikažete … in ga celo prodate. Ta predstavitev uporablja odlične funkcije teme WordPress, vključno z napolnjenim portfeljem, ki podpira različne formate (slike, galerije, drsniki, videoposnetki in več), na tone postavitev (1-4 stolpcev), neskončne možnosti lebdenja slike (plus ikona, ikona povezave, lightbox, pojavno okno naslova, naslov in datum, motnost itd.) in lahko svoje portfelje dodate kamor koli s pomočjo ustvarjalca strani (samo vstavite mrežo ali vrtiljak z Visual Composer). Ne glede na vrsto portfelja, ki jo želite, jo lahko sestavite.

Kot sestradani umetnik morate svoje ime dobiti in doplačati ali na poti. Predstavitveni program Lefty vsebuje približno stran in stran za stike, tako da lahko potencialne stranke stopijo v stik. Lahko pa omogočite tudi WooCommerce, da prodaja svoja digitalna dela ali fizično umetnost neposredno s svojega spletnega mesta. Poslovite se od provizij umetniških hiš, kjer se pojavljajo pop-trgovine in spletna prodaja!

Če za svoj spletni portfelj potrebujete še kaj, lahko Total to stori. Želite deliti svoje prihajajoče dogodke? Total je združljiv z brezplačnim vtičnikom za koledar dogodkov. Želite pokazati, kaj sodi v vsak kos, ki ga ustvarite? Dodajte nekaj vrstic spretnosti, skodelskih grafikonov ali celo animiranih števcev mejnikov, da boste lahko dobili svojo točko. Potrebujete prevajanje svojega spletnega mesta? Tema vsebuje datoteke .po in .mo in je združljiva z WPML. Torej v bistvu zgradite svoje spletno mesto na enostaven način s Totalom in več časa posvetite svoji kreativnosti. Skupaj prihaja 40+ edinstvenih predstavitev in štetja

Skupni prikaz zabojni folio

Skupaj posneto predstavitev WordPress teme

Info & DownloadView Demo

Iščete škatlasto obliko? Demokratični prikaz skupne teme Boxed Folio prikazuje, kako lahko uporabite vgrajene možnosti v temi Total za ustvarjanje postavitve portfelja po meri. Poleg tega hitri namestitveni program olajša začetek uporabe katerega koli od že pripravljenih predstavitev Total.

TinyFolio Total Demo

Skupaj Tiny portfolio portfelj WordPress tema teme

Info & DownloadView Demo

S temo Skupaj lahko ustvarite skoraj vse, oglejte si posnetek zaslona nad prikazom skupne teme TinyFolio in lahko vidite še en odličen primer, zakaj je tema Skupaj ena najboljših tem, ki jih lahko izberete za svoje spletno mesto..

James osebni portfelj Total Demo

James osebni portfelj Total Demo

Info & DownloadView Demo

James je škatlasti demo s celozaslonskim ozadjem in zelo minimalističnim pristopom, ki prikazuje, kako bi lahko ustvarili spletno mesto z uporabo Total za osebni portfelj in / ali blog. Vsebuje temno glavo (ki je lahko poljubne barve) in preprosto domačo stran, sestavljeno iz ene slike, nekaj ikonskih polj in portfeljske mreže, ki prikazujejo “najnovejše delo”. Domača stran, izdelana s pomočjo ustvarjalca strani Visual Composer, je zelo enostavna za prilagoditev ali spreminjanje v karkoli želite. In ker je danes internetno portfelj ključnega pomena, kakšen boljši način nastavitve je potem uporaba WordPressa, ki je eden najbolj razširjenih sistemov CMS tam, ki je ne le enostaven za uporabo, ampak tudi zelo zmogljiv in varen.

Prilagodite demo demo poslovnega portfelja

Prilagodite demo demo poslovnega portfelja

Info & DownloadView Demo

Ali imate radi brezplačno temo za prilagajanje brezplačne WordPress, vendar želite več? Več možnosti. Več funkcij. Več združljivosti vtičnikov. Samo še več? Potem je ta spletna spletna stran s prednastavljenimi besedami WordPress kot nalašč za vas! Popolna različica poslovanja in predstavitve portfelja je nadomestna različica naše priljubljene brezplačne teme. Demo Adapt uporablja možnosti Total za skupno postavitev spletnega mesta, prilagodljivo glavo, čudovite socialne možnosti in enostavne elemente ustvarjalca strani (vključno z drsnikom, ikonskimi polji, mrežo nedavnih objav v portfelju in mrežo nedavnih objav v spletnem dnevniku) za ustvarjanje osupljive ciljne strani. Poleg tega je skupaj z zmogljivim portfeljem in možnostmi spletnega dnevnika enostavno izdelati svoje spletno mesto od tam.

2. Neve (brezplačno)

Tema Neve WordPress

Izdelava spletnega portfelja je lahko enostavna in cenovno dostopna, zlasti pri Neveju. To brezplačno temo je enostavno začeti s pomočjo elegantnih predstavitvenih mest in intuitivnih možnosti za prilagajanje tem. Tema je tudi pripravljena na prevajanje, podpira RTL, SEO in dostopnost in ima priročno funkcijo povratnega vračanja z enim klikom. Če ste z napako objavili posodobitev, lahko spremembe enostavno razveljavite s klikom gumba! Želite prodati svoje delo? Neve je celo združljiv z WooCommerce, zato je enostavno zgraditi svojo trgovino.

Če želite še več, obstaja tudi možnost nadgradnje na Premijski načrt Neve za več predstavitev predstavitev spletnega mesta, postavitve, prilagojene razširitve Elementor in WooCommerce in še več.

3. Gutenix (brezplačno)

Gutenix WordPress tema

Želite sestaviti svoj portfelj, na svoj način? Potem boš vzljubil Gutenix. Ta brezplačna tema je bila ustvarjena za sodelovanje z Gutenbergom, Elementorjem in Brizyjem, kar vam daje veliko možnosti za oblikovanje lastnega portfelja. Za prikaz svojega dela dodajte galerije slik, datoteke, slike na naslovnicah, bloke vsebine in drugo. Tema je tudi odzivna, mrežnica je pripravljena, ponuja 4 strani postavitve (v škatli, polni, desni ali levi stranski vrstici), 8 osupljivih slogov glave in v celoti podpira WooCommerce, če želite prodati svoje izdelke ali storitve.

Želite uporabiti več blokov Gutenberg za objave v svojem portfelju? Razvili so vas razvijalci Gutenixa. Njihov vtičnik ZeGuten doda 15 ali več blokov za primerjave slik, vrtiljakov, tabel s cenami, animiranih polj, pasic, seznamov ikon in še več, kar lahko uporabite v svojem portfelju.

4. Sahel

Sahel - elegantna več-koncepcijska tema

Info & DownloadView Demo

Ustvarjalci zagotovo vzljubijo temo portfelja Sahel WordPress. Ta polna funkcija, več konceptna tema vključuje vse funkcije, ki jih potrebujete za oblikovanje spletnega mesta, na katerem se bo predstavil vaš portfelj. Za začetek so predloge posameznih projektov in seznamov portfeljev elegantna možnost, da dodate svoje delo. Za svoj projekt preprosto izberite galerijo, drsnik, sliko ali zidano postavitev. Nato izberite svojo galerijo, zidanje ali edinstveno razporeditev za glavno stran portfelja. Na voljo so tudi možnosti za nalaganje več ali neskončno drsenje.

A to še ni vse, Sahel vključuje tudi močne možnosti za vaš blog. Uporabite vgrajene predloge za novice, najnovejše posodobitve in trgovine. In lahko zgradite tudi spletno trgovino. Ker tema vključuje možnosti po meri in postavitve za WooCommerce, lahko preprosto prodajate umetniške odtise, trgovske izdelke ali celo pridružene izdelke. Ker Sahel vključuje WPBakery Page Builder, lahko vedno ustvarite svoje postavitve strani s pomočjo intuitivnega ustvarjalca povleci in spusti.

Sahel je tudi odziven in pripravljen na mrežnico. in ladje z impresivno število kratkih kod za skoraj vse. Preprosto dodajte svoje izdelke, portfelj, videoposnetke, naslove razdelkov, tabele s cenami in drugo. Poleg tega so možnosti za vaš slog zaglavlja, lepljiva glava, ikone pisave Super, področja pripomočkov po meri, Googlove pisave in še več. Z vsem vključenim boste zagotovo lahko ustvarili impresiven portfelj!

5. Vong

Vong Portfolio - Odziven Tema WordPress portfelja

Info & DownloadView Demo

Če imate na trgu popolno funkcijo in odzivno temo portfelja, ne morete biti boljši od teme Vong Portfolio WordPress. Ta tema je zelo preprosta za uporabo – za začetek preprosto namestite in uporabite demo uvoznik z enim klikom. Nato hitro sestavite eleganten, profesionalen in sodoben videz spletnega portfelja z vključenim slogom objave portfelja (s podrobnostmi o projektu), popločanimi ali zidanimi galerijami, edinstvenim prekrivnim navigacijskim menijem, oblikovalcem barvne palete, oblikovalcem in vgrajenimi rešetkami za risanje in vgradnjo Layout Helper družabna delitev.

Tema Vong Portfolio je tudi popolnoma združljiva z WooCommerce. To pomeni, da lahko izdelke prodajate iz svojega portfelja ali ponujate svoje storitve v najemu, neposredno na svojem spletnem mestu. Preprosto namestite WooCommerce in dodajte svoje blago – Vong je oblikoval vse elemente trgovine, da se brezhibno ujemajo z minimalno, sodobno estetiko teme.

Druge pomembne funkcije teme vključujejo uporabne kratke kode vsebine (zemljevid, diaprojekcija, vrtiljak, zavihki itd.), Podpora mrežnice, datoteke za lokalizacijo in združljivost WPML, uporabna predloga ekipe za dodajanje prispevkov, napredne nastavitve portfelja (orderby, 3 velikosti portfelja, 21 animiranih učinkov filtra , lightbox in več).

6. ePix

ePix - WordPress tema za celozaslonsko fotografijo

Info & DownloadView Demo

Fotograf? Grafični oblikovalec? Ilustrator? Potem ne glej naprej! ePix je minimalistična, lepa in kreativna tema WordPress fotografije portfelja. Ta tema vsebuje odzivno kodo HTML5 in grafiko visoke ločljivosti s podporo zaslona mrežnice. Nekatere njegove edinstvene funkcije vključujejo – drsnik na celotnem zaslonu, osupljive galerije, prijava strank, napredni urejevalnik kože v živo, ustvarjalec vizualnih strani, pomikanje po paralaksu, postavitev spletnega mesta v polni širini in še veliko več.

ePix je popolnoma združljiv s priljubljenim vtičnikom za e-trgovino WooCommerce, zaradi česar je idealen za samozaposlene umetnike ali fotografe. Samo namestite temo in vtičnik, da začnete prodajati odtise in zaloge prek lastnega spletnega mesta. Ne mislim, da bi kdo zanikal, da je ePix ena najboljših tematik WordPress portfelja in da je postal standard, na podlagi katerega se presojajo druge teme portfelja fotografij.

7. ROUA

ROUA - Hipster Portfolio & Blogging WP Tema

Info & DownloadView Demo

ROUA je lepa minimalistična in elegantna tema WordPress portfelja, ki je primerna za samostojne ustvarjalce in kreativne agencije. Je zelo lahka, a bo v celoti zadovoljila potrebe vsakega grafičnega oblikovalca, ilustratorja, fotografa in zagotovo ustvarila trendno spletno prisotnost. Je preprosta, a sveža in enostavna tema, primerna za kakršno koli ustvarjalno delo.

Tema je ustvarjena s prednjim okvirjem Bootstrap 3, ki je najprej popolnoma odziven in mobilen. Tema je izjemno prilagodljiva in temelji na sistemu Redux, kar je zelo enostavno in priročno. Če iščete nekaj, kar bi bilo drugače, zaradi česar boste izstopali med množico, je to tema, ki bi jo morali iti!

8. Notio

Notio - Deluxe Portfolio Tema

Info & DownloadView Demo

Notio je čista, izpopolnjena in preprosta, a hkrati lepa tema WordPress portfelja. Ta tema je sposobna doseči visoke standarde pričakovanja s svojim spretnim in estetskim dizajnom, hkrati pa je izjemno enostavna za uporabo. Nekatere funkcije vključujejo možnosti teme uvoza, slike, drsnike, objave, strani in gradnike. Pripravljen je za WordPress 4+ in ima večjezično podporo za WPML tako za besedilo vaše strani kot za razdelke vaše trgovine WooCommerce.

Obstaja veliko elementov povleci in spusti, kar omogoča brez težav prilagajanje strani. Notio je pripravljen na mrežnico in se ponaša z grafiko ultra visoke ločljivosti. Resnično je težko opisati, kako dobra je ta tema videti, zato se je uvrstila na naš seznam najboljših tematik WordPress portfelja. Dokumentacija te teme je zelo obsežna in informativna, dovolj, da lahko vsak novinec spremeni v izkušenega uporabnika. Enako načelo prilagodljivosti velja tudi za naprave. Notio je popolnoma odziven in dobro deluje na tablicah, pametnih telefonih in namiznih računalnikih.

9. Pofo

Pofo - Creative Portfolio & Blog Premium WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Pofo je sodobna, zelo prilagodljiva, enostavna za uporabo in v celoti odzivna tema WordPress za agencije, kreativne ekipe, fotografe, samostojne strokovnjake, blogerje, umetnike, korporativno poslovanje in katero koli drugo poslovno nišo, s katero lahko preprosto ustvarite portfelj, blog in spletno mesto e-trgovine..

Ta lepa in elegantna tema ponuja veliko postavitev za vaš spletni portfelj in blog. Velika zbirka več kot 150 vnaprej sestavljenih elementov, 25+ že pripravljenih domačih strani in 200+ vzorčnih demo strani za pospeševanje spletnega oblikovanja. Tema je prav tako v paketu s priljubljenim WPBakery Page Builder in Slider Revolution z uporabo Pofovih bližnjic po meri z dodatnimi možnostmi. Uporabite lahko tudi orodje za prilagajanje WordPress-a za nadaljnje oblikovanje vašega popolnega spletnega mesta. Pofo je kodiran po najboljših standardih in dobro dokumentiran, zato se vaše spletno mesto hitro naloži in zlahka najdete odgovore na vsa vprašanja.

10. GridStack

GridStack - Odzivna tema WordPress agencije

Info & DownloadView Demo

GridStack je minima in moderna tema WordPress portfelja, narejena za prikaz fotografij, ilustracij, video posnetkov in drugih medijev. Je popolnoma odziven in podpira tudi AJAX dinamično nalaganje. Tema ima tudi fiksno ploščo na levi strani, ki vam pomaga brez težav krmariti.

Nekatere druge funkcije vključujejo možnosti prikaza celozaslonskega zaslona in učinke drsenja po paralaksu, mrežne galerije v celotni širini. Tako vaše spletno mesto WordPress izgleda odlično in uporablja celozaslonski dostop, ne glede na velikost zaslona. Rešetka slike je tudi odzivna in se preuredi, ko se ločljivost gledanja skrči ali poveča z gladkimi animiranimi učinki.

11. Milo

Milo - Odzivna tema za WordPress, pripravljena na mobilne telefone z odzivom na mobilne naprave

Info & DownloadView Demo

Milo je popolnoma minimalistična in zelo moderna odzivna tema WordPress portfelja. Ta elegantna tema je primerna za fotografe, umetnike in ilustratorje, ki cenijo minimalizem in željo po prikazovanju svojega spletnega portfelja na način, da njihova vsebina postane osrednja točka vsake strani. Milo odlikuje pametno odziven dizajn, da vedno dobro prikaže postavitve strani, ne glede na velikost zaslona ali vrsto naprave. Če imate stransko ploščo, pri navigaciji zelo pomaga, ne da bi pri tem ogrožal njeno lahkotnost in prefinjenost. Če resnično imate radi minimalizem, potem je to tema za vas!

12. Razkrivaj.

Odkrijte odziven portfelj Premium WordPress tema

Informacije in prenos

Reveal je vrhunska WordPress tema, ki jo je ustvaril Theme Trust za tiste, ki iščejo spletno mesto v poslovnem / portfelju / spletnem dnevniku z odzivno zasnovo, ki bo prejela ne glede na velikost zaslona, ​​ki jo uporabljate. Zasnovan tako, da izgleda dobro na vašem običajnem monitorju, prenosniku, ipadu, mobilni napravi (iphone)… itd., Reveal je kot nalašč za tiste, ki imajo stranke in obiskovalce, ki bodo brskali po njihovi spletni strani prek različnih pripomočkov.

Reveal uporablja vrhunski vtičnik Isotope js, tako da lahko nastavite filtrirni portfelj z nekaj zelo gladkimi animacijami, namesto da bi morali vsakič znova naložiti svojo stran vsakič, ko si želite ogledati predmete v določeni kategoriji. Postavke portfelja se odprejo s programom AJAX, tako da se bo, ko kliknete na postavko portfelja, vsebina iz portfelja odprla na isti strani nad razdelkom portfelja in jo je mogoče klikniti zaprto. To ne samo da dodaja pridih elegance, ampak tudi vaše spletno mesto zelo enostavno in hitro brska.

Celoten dizajn Reveala je zelo minimalističen, poudarek je na vaši vsebini. Kar zadeva funkcije, ni zastopanih s množico stvari, temveč vsebuje le potrebne možnosti za čisto in preprosto portfelj in spletna stran za blog – vključno z več edinstvenimi postavitvami in ogromno različnimi možnostmi prilagoditve. Pri tej temi je edinstveno to, da lahko zdaj pozabite na povečanje ali pomanjšanje fotografij, da izpolnite zahteve zaslona. Tema samodejno prilagodi slike, odvisno od zaslona. Dobesedno NEKAJ velikost zaslona! Potrebujete nekaj novega? Res bi lahko padli za to edinstvenost.

13. Inspiro

Inspiro Galerija s celozaslonskim programom Premium WordPress

Info & DownloadView Demo

Inspiro je čista in elegantna odzivna tema portfelja WordPress, ki se bolj osredotoča na ustvarjalne medije, povezane s fotografijo. Na voljo je z odličnimi funkcijami, kot so video podpora, celozaslonski diaprojekcija, widgetized domača stran, modul galerije, dinamični ustvarjalec domačih strani Visual Customizer in temelji na neverjetnem okviru ZOOM.

In kodiranje ni potrebno. Zaradi tega je Inspiro enostavna (in za začetnike prijazna) možnost za spletne skrbnike vseh stopenj usposobljenosti. Brez zahteve po kodiranju in razpoložljivosti preprostega povleka in spuščanja boste lahko v nobenem trenutku izdelali svoje spletno mesto in končno lahko pokazali talent svetu, ki ste ga predolgo držali pri sebi! Vesele razstave!

14. Fotograf

Fotografov spletni portfelj WordPress tema

Tema Fotografa WordPress je vrhunska tema, razvita v sodelovanju s profesionalnim fotografom. Tako ste lahko prepričani, da tema vsebuje vse potrebe za vaše potrebe po fotografiranju. Ničesar ne manjka!

Storitve fotografa lahko prodajajo le čudovite fotografije. S to temo lahko svoje delo elegantno predstavite na svoji domači strani. Fotografije prikažite kot ozadje v polni velikosti ali kot drsnik. Poleg tega je tema popolna tudi za vaš portfelj – samo uporabite vgrajene funkcije, da dodate svojo galerijo. Za fotografe, ki si želijo povečati svojo bazo strank, sta prilagodljiv kontaktni obrazec in integracija vtičnikov WooCommerce odlična. Tako lahko neposredno prodajate kakršne koli storitve in izdelke, kot so foto seje, fotoknjige ali dodatki za fotografe.

15. Mane

Mane moderni portfelj WordPress tema za ustvarjalce

Info & DownloadView Demo

Tema Mane WordPress je polna uporabnih funkcij za kreativni portfelj v spletu. Tema je povezana z zmogljivim ustvarjalcem strani Visual Composer. Tako lahko ustvarite svoje lastne postavitve strani po meri, skupaj s številnimi vgrajenimi možnostmi portfelja, z intuitivnim sprednjim graditeljem. Dodajte seznam portfelja, mrežo, naložite več ali neskončno drsenje, vrtiljake, drsnike in drugo. Poleg tega je tema opremljena s svetlobnim poljem o slikah in videoposnetkih, integracijami družabnih virov in ikon, podporo paralaksa, interaktivnimi povezavami in še več.

16. Kalium

Kalium Professional Creative WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Kalium je najbolj prodajana ustvarjalna tema in težko je razumeti, zakaj. Tema vsebuje na tone vgrajenih možnosti, ki bi jih vsak ustvarjalni strokovnjak želel. Enostavne možnosti za izdelavo strani, oblikovalci postavitve in vnaprej izdelani vzorčni predstavitve olajšajo začetek. Po tem uporabite dodatne možnosti za tipografijo, drsnike, jezikovne prevode, barve, lebdeče portfelje, integracijo portfelja Dribbble in barve za oblikovanje brez kod. Tema Kalium je pripravljena tudi na mrežnico in vsebuje prilagodljive slike, ki se raztezajo ali obrežejo, da se prikažejo v popolni velikosti na kateri koli napravi. Verjetno je to ena najboljših tematik WordPress za podjetja in agencije zaradi prilagodljivosti.

17. Werkstatt

Tema ustvarjalnega portfelja Werkstatt WordPress

Info & DownloadView Demo

Če želite sestaviti čudovit portfelj, resnično pomaga začeti s čudovito predlogo. Prav tako se zgodi, da jih je tema Werkstatt polna. Z več kot 25+ edinstvenimi predstavitvami v slogu portfelja in galerije, vgrajenim vmesnikom za ustvarjanje strani s povleci in spustite, samodejnim zaznavanjem filtra portfelja, prilagodljivimi slogi spletnega dnevnika in več je odlična izbira za vsakega ustvarjalca, da ustvari svoje spletno mesto. Druge odlične funkcije vključujejo na stotine Googlovih pisav, 6 animiranih učinkov lebdenja, združljivost z WooCommerce, več postavitev menijev in celo zvočni prekrivni elementi.

18. gladko

Tematsko WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Gladko je odlična izbira za izdelavo kreativnih spletnih strani za vaše stranke ali sebe. To temo WordPress portfelja so izbrali številni kreativni strokovnjaki, vključno s spletnimi in grafičnimi oblikovalci, ilustratorji, fotografi, agencijami, svobodnjaki in številnimi drugimi za izdelavo neverjetnih portfeljev in poslovnih spletnih mest. Gre za resnično ustvarjalno temo portfelja WordPress. Vsebuje več predstavitvenih predstav, ki bodo pomagale vam in vašim strankam izstopati iz množice. Samo uporabite enega od njih kot izhodišče za ustvarjanje lastnega impresivnega spletnega mesta.

V paketu je več premium vtičnikov WordPress in elementov Visual Composer v vrednosti več kot 200 dolarjev. Poleg tega vključuje več ekskluzivnih vtičnikov WordPress, ki so na voljo samo znotraj teme. In podpira tudi več drugih vtičnikov. Z gladkimi animacijami in učinki, grafičnimi mrežami in galerijami, ustvarjalnimi vrtiljaki, barvitimi Google zemljevidi, izdelovanjem naprav, socialnimi povezavami, ustvarjanjem portfeljev, študijami primerov, člani skupine in številnimi drugimi funkcijami in možnostmi boste pomagali ustvariti nekaj res izjemnega.

19. DOBRO

AVOIR WordPress tema

Info & DownloadView Demo

AVOIR WP je vrhunska WordPress tema, ki temelji na minimalnem dizajnu, natančni tipografiji in veliki fotografiji, posebej izdelanih za potrebe kreativnih strokovnjakov, kot so grafični in spletni oblikovalci, kreativne agencije, umetniki za tetovaže, samostojni umetniki, fotografi, arhitekti, grafiti in vizualni umetniki umetnikov na splošno.

AVOIR WP je opremljen z odličnimi funkcijami, kot so zmogljiv ustvarjalec strani povlečevanja in spuščanja strani Visual Composer, okvir Redux Options, Revolution Slider, Parallax ozadja in Google Web Fonts. Idealna izbira za kreativna spletna mesta in projekte. Z demo programom za namestitev z enim klikom in predstavitvijo, pripravljeno za WooCommerce, lahko v nekaj minutah nastavite spletno mesto in začnete ustvarjati vsebino. Skoraj vsak element te teme je enostavno prilagodljiv brez vedenja o kodiranju.

Odziven in zelo prilagodljiv, AVOIR WP vam omogoča ustvarjanje zelo estetske in edinstvene postavitve strani. Barvni nabori po meri, Googlove spletne pisave, ozadja Parallax, Video drsniki, Animativni elementi in številne druge funkcije so na voljo s preprostim in intuitivnim vmesnikom.

20. Monsterrat

Monsterrat WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Monsterrat je čista in minimalna tema premium WordPress portfelja. Ta ljubka tema bi bila kot nalašč za predstavitev vaše umetnosti, oblikovanja izdelkov, oblačil, multimedijskih predstavitev ali česar koli drugega.

Če vaš oblikovalec na kakršen koli način ali obliko resnično potrebujete spletno stran, da vas bodo ljudje našli. Najlažji način za začetek je tema WordPress, zakaj torej ne Monsterrat? Ena najbolj edinstvenih značilnosti te teme je tanka navpična navigacija z ikonami, ki naj vam mediji stojijo spredaj in v sredini. Vaši bralci bodo morali levo kazati na ikonah, da odprete skriti meni, socialne povezave, portfelj in iskalno vrstico.

Toda Monsterrat lahko naredi veliko več kot le vaš portfelj, pa tudi z veliko vrstami objav po meri in močnim ustvarjalcem strani Visual Composer. Tako lahko dodate storitve, ki jih ponujate, izjave veselih strank in celo člane vaše ekipe (če ste to samo vi, nato pa sestavite približno stran). Druge teme vključujejo integracijo Google Zemljevidov, ikone FontAwesome, prevajalske datoteke, števce in vrstice napredka in še več.

21. Labirint

Maze WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Maze je zelo edinstven in kreativen WordPress portfelj s premijskim portfeljem, ki je kot nalašč za vsako agencijo ali studio, s katerim lahko ustvari svoje spletno mesto. Ta tema je odličen način, da stranke sporočite, kako super ste.

Ta tema je res enkratna. Če želite narediti velik, drzen vtis, potem je Maze ravno pravi za vas. Ta edinstvena tema enega strani portfelja ima odlične funkcije za ustvarjanje lastnega spletnega portfelja, ki resnično opisuje vas in vaš ustvarjalni postopek. S pomočjo enostavnega oblikovalca postavitve lahko organizirate odseke, izbirate med svetlimi in temnimi barvami in za začetek uporabite vgrajeno gradientno ozadje.

Maze ima na tone več funkcij, kot so prilagojeno drsno brskanje, platno z visoko FPS grafiko v ozadju in drsniki na celotnem zaslonu, ki zagotovo pritegnejo pozornost bralcev. In plošča z možnostmi brez blagovnih znamk, dinamična meta okna za objave in strani, podpora za Googlove pisave in druge podporne funkcije vas bodo veselile kot školjka. Druge odlične teme vključujejo podporo otroške teme, prevajalske datoteke, čudovit generator kratkih kod, kontaktni obrazec Ajax in še več.

22. Beckett

Beckettova WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Beckett je sodoben in preprost blog in portfelj premium WordPress tema. S čisto in prostorno postavitvijo ta tema ohranja osredotočenost na vaše slike in vsebino.

Ko skočite s hobista na profesionalnega fotografa, je prvi korak izdelava elegantnega spletnega mesta, ki bo prikazal vaše delo. Beckett vam olajša življenje. Ta tema vključuje ključne funkcije, ki jih potrebujete za hitro izdelavo fotografskega spletnega mesta. Filtrabilni portfelj je kot nalašč za nalaganje slik, galerije slik in predloge strani pa arhiviranje dodajajo svoje strani hitro in enostavno.

Druga velika značilnost Becketta je vgrajena podpora za orodje za prilagajanje tem WordPress. Tu lahko nastavite barve po meri, izbirate med tonami pripomočkov po meri in še več. S tem si lahko vse spremembe ogledate v živo, preden jih storite na svojem spletnem mestu v živo. Druge funkcije vključujejo osupljiv diaprojekcija domače strani, kratke kode po meri, stran s pričevanji, odziven dizajn in združljivost med brskalniki.

23. Zlaganje

Zložite WordPress temo

Info & DownloadView Demo

Stack je barvita in moderna podlaga za zidane portfelje zidanih metrojev WordPress tema podjetja Themify. Ta tema odlikuje popolnoma tekoč odziven dizajn, ki omogoča preprosto branje vsebine v kateri koli napravi. Tema je eleganten zidarski blog in tema portfelja, ki je z dodatkom Themify “Tiles” ustvaril brezhibno mrežo zadnjih objav. Ta tema je popoln način, kako svoje misli, izkušnje ali celo svoja umetniška dela delite s celim svetom.

V temi je uporabljen Themifyov ustvarjalnik povleci in spusti, tako da je enostavno ustvariti postavitve po meri. In vgrajene barvne možnosti pomenijo, da lahko ustvarite različico Stacka, ki deluje za vaše (če želite uporabiti samo odtenke roza, lahko – samo nam ploščo za styling). Poleg tega je tema WooCommerce združljiva, tako da lahko začnete zaslužiti s svojega spletnega mesta s prodajo svojih izdelkov ali s povezavo na partnerska mesta.

Druge funkcije, ki jih zagotovo imate radi, so neskončno drsenje, podpora za slike mrežnice, veliko formatov objave, prilagojene kratke kode in gradnike, možnosti Googlovih pisav po meri in še veliko več.

24. Zatišje

Tema WordPress teme

Info & DownloadView Demo

Swell je minimalno portfelj in blogging premium WordPress tema, kot nalašč za zagon osebnega spletnega mesta, s katerim delite svoje misli ali promovirate svoje delo. Poleg tega podpora za osupljive video ozadje izstopajo vaše objave in vsebine.

Vsi so na spletu, zato je smiselno le, da bi bili tudi vi. Swell je odlična možnost za začetek lastnega bloga ali spletnega portfelja. Ta enostavna tematika je popolnoma odzivna, tako da lahko vaši sledilci pregledujejo zadnje objave v kateri koli napravi. Vgrajene predloge strani za domačo stran in portfelj omogočajo preprosto nastavitev spletnega mesta.

Ena najpomembnejših značilnosti Swell je video ozadje v celotni širini. Tema podpira Vimeo, Youtube in samostojne videoposnetke, tako da lahko ustvarite privlačne strani. In ozadja slik po naslovih dodajo edinstven pridih vašemu portfelju, spletnemu dnevniku itd. Druge značilnosti teme vključujejo pripomočke po meri, nalaganje logotipa po meri, uporabne kratke kode in podporo za prilagajanje tem WordPress (za enostavno oblikovanje).

25. Eleganten Themify

Themify elegantna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Eleganten je čista in minimalna tema premium WordPress portfelja, ki jo je oblikoval Themify. Ta tema je kot nalašč za fotografe, umetnike in blogerje, ki imajo na voljo številne krasne slike s svojimi bralci.

Fotografija je vredna tisoč besed, kajne? Zakaj torej ne bi napolnili svojega spletnega mesta z milijoni besed s čudovitimi portfelji, ki so vključeni v temo elegantnega portfelja WordPress. Ta tema je popolnoma kodirana za vas (in vašo ekipo), če želite deliti blog, poln vaših nasvetov in misli, portfeljev vaših del in celo spletno trgovino, če je blago, ki ga želite deliti s svojimi bralci.

Eleganten portfelj je vnaprej oblikovan s 6 različnimi barvnimi barvami, vendar obstajajo tudi vgrajeni izbirniki barv, če želite oblikovati svojo barvno shemo. Ker tema vključuje ustvarjalca strani povleci in spusti, Themify, je preprosto ustvariti strani po meri z le nekaj kliki. Vse te enostavne možnosti uporabe so elegantni portfelj odlična izbira za vse ustvarjalce. Druge značilnosti teme vključujejo pripomočke po meri, veliko kratkih kod, tri filtre slik (sepia, zameglitev in odtenki sivega odtenka), možnosti glave glave po meri, socialno vključevanje in seveda prijeten odziven dizajn.

26. Rdeča: Folio

Rdeča: Folio WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Rdeča: folio je odziven portfelj WordPress teme iz Themeforest. Ta ljubka tema je kot nalašč za predstavitev našega dela, ki ga delimo s prijatelji, strankami in sledilci.

Oblikovanje portfelja, na katerega ste lahko ponosni, je pomembno za vsakega oblikovalca, razvijalca ali umetnika. Če svoj portfelj postavite v splet, vam olajša delitev dela s prijatelji, družino in delodajalci, ne glede na to, kje ste. Rdeča: folio je popoln način za ustvarjanje spletnega portfelja, ki ga uporabljate na kateri koli napravi zahvaljujoč odzivni postavitvi, prilagodljivim Googlovim pisavam, Pretty Photo Lightboxom in še več.

Ključna značilnost Red: Folio so prilagodljive možnosti portfelja, vgrajene v temo. Z uporabo vrste objave po meri za portfelj lahko hitro in enostavno ustvarite neomejene strani portfelja, razdelke in kategorije. Vsak svoj portfelj oblikujte z možnostmi filtriranja, velikosti slike (majhen ali velik kvadrat, pokrajina, majhen ali velik portret ali video), svetlobnih polj in neobveznega ravnega okvirja brskalnika za vsak element. Poleg tega lahko prilagodite razmik, prekrivanje in nepreglednost svojih portfeljev na plošči z možnostmi teme.

Druge funkcije teme vključujejo neomejene barve za različne elemente teme, enostaven za uporabo tematske plošče z možnostmi, možnosti enostavne in večstranske postavitve, člani skupine po meri vrste objave, 9 strani predloge za lažji začetek, drsnik plasti in še veliko več.

27. sled

Sledi WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Trail je tema WordPress v minimalnem portfelju v temi Theme Trust. Ta elegantna tema je čista in preprosta, tako da lahko pokažete svoje slike in video posnetke.

Portfelji so odličen način za prikazovanje vašega dela ali trenutnih projektov. S Trail lahko ustvarite eleganten in minimalen spletni portfelj svojega dela. To je koristno, ko se prijavljate za delovna mesta, pokažete svoje sposobnosti potencialnim strankam ali samo za izmenjavo s prijatelji in družino.

Trail je v kompletu z lepo filtrable portfelj. Za prikaz dela lahko dodate slike, drsnike v galeriji in videoposnetke. Poleg tega lahko z domačo stranjo paralaksa pokažete, kaj je novo. Druga odlična funkcija je vgrajen program za prilagajanje tem WordPress, s katerim lahko spreminjate barve, pisave in druge funkcije.

28. OnePager

Tema programa OnePager WordPress

Info & DownloadView Demo

OnePager je eleganten portfelj WordPress teme, ki jo je razvil Templatic. Ta tema je odličen način za predstavitev osebnega ali profesionalnega portfelja.

OnePager ima domačo stran z bogatimi funkcijami, ki postavlja vse vaše najpomembnejše informacije spredaj in v središče. Izberete lahko, da vključite drsnik za domačo stran, svoje osebje, predmete iz svojega portfelja, storitve, izjave ali vrtiljake, oglase, objave na spletnem dnevniku, glasilo in celo kontaktni obrazec. Poleg tega je preprosto prilagoditi svojo domačo stran s pomočjo pripomočkov in vgrajenega menijskega sistema WordPress. Tako lahko ustvarite domačo stran, ki si jo želijo ogledati stranke ali bralci.

Tema prav tako podpira številne druge možnosti, ki so vključene v večino templatičnih tem. Funkcije vključujejo podporo za WooCommerce za popolno spletno trgovino, napredno iskanje, arhive, zemljevid spletnega mesta in kratke kode po meri.

29. Krepko

Krepka WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Bold je čudovit blog in portfelj WordPress teme, ki jo je sestavil Themify. Ta elektrificirajoča tema je polna velikih barvnih, teksturnih in čistih postavitev, zato je kot nalašč za izvrstno spletno mesto za vsakega blogerja, oblikovalca, risanko, fotografa itd..

Jasno je, da ta tema vpliva. Takoj, ko pridete do objav na domači strani celotne širine, se iz mavrice pokažejo s katero koli barvo. V blog in portfelj lahko dodate skoraj vse. Oba podpirata standard, slike, galerije, drsnike, videoposnetke in celo zemljevide. Poleg tega lahko posamezno prilagodite vsako objavo, ki jo dodate. Izberite katero koli barvo, kateri koli vzorec, katero koli sliko, katero koli pisavo in poljubno poravnavo. To vam daje moč za izdelavo spletnega mesta, ki ustreza vaši osebnosti.

Druga odlična lastnost je neskončna obremenitev domače strani. Gostje se lahko pomikajo, dokler ne najdejo tistega, kar iščejo. In tu je tudi koristen gumb nazaj do vrha. Tako jim ni treba, da se po koncu vrnejo navzgor. Z enim klikom gumba od vrha do vrha so prišli do vaše glave za enostavno navigacijo.

30. Črnilo

Tema WordPress Tema

Info & DownloadView Demo

Ink je odzivna tematska mreža WordPress portfelja mrež, ki jo je razvil Theme Trust. Ta osupljiva tema ima brezhibno mrežo domačih strani, ki strokovno prikazuje elemente portfelja, zaradi česar je odlična za umetnike, grafične oblikovalce in druge z osebnimi portfelji.

Ta tema je preprosta z elegantnim portfeljem domačih strani. Brezšivna mreža omogoča, da se objave izstopajo. Poleg tega dejstvo, da je portfelj filtriran, obiskovalcem olajša brskanje po vaših delih in iskanje tega, kar iščejo.

Črnilo je tudi popolnoma odzivno. Tako lahko svoje spletno mesto in svoj portfelj pokažete ne glede na to, kje ste. S tako lepim portfeljem bi ga zlahka uporabili za prikazovanje prijateljem in spremljevalcem svojih trenutnih projektov ali celo na razgovoru za službo, da bi prikazali celotno delo.

31. Patti

Patti WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Patti je tema v slogu paralaksa na eni strani, kot nalašč za ustvarjanje preprostega spletnega portfelja. Tema je odzivna in enostavna za uporabo, zato lahko skoraj vsakdo z njo ustvari svoje spletno mesto WordPress. Tema vključuje ustvarjalca strani Visual Composer, zato vam ni treba razumeti kodnih jezikov, da prilagodite svoje spletno mesto. Preprosto vstavite module, ki jih želite vključiti. Kot so projekti, vzporedna ozadja, galerije, drsniki, ikone, diaprojekcije in drugo.

Ampak to še ni vse. Patti je tudi združljiv s številnimi koristnimi in priljubljenimi vtičniki, da dodate še več funkcij v svoj portfelj. Prevedite svoje spletno mesto z WPML, dodajte trgovino z WooCommerce, upravljajte stranske vrstice s generatorjem stranske vrstice SMK, optimizirajte SEO s Yoastom ali paketom SEO vse v enem itd..

32. Kappe

Kappe - Celozaslonski portfelj in blog WP tema

Info & DownloadView Demo

Kappe je modernega videza, z odzivno postavitvijo mreže in čisto, skorajda minimalno oblikovano temo WordPress portfelja. Ta tema je zasnovana izključno za fotografijo, čeprav lahko vključuje druge vitrine. Je popolnoma prilagodljiv in vsebuje mrežaste ikone, neomejene drsnike, barve, stranske vrstice in 5+ pripomočkov po meri. Pripravljen je za prevod in je priložen popolnoma spremenjeni podrobni dokumentaciji. Če torej iščete nekaj, kar bi poudarilo vaše delo in ne samo, potem je to vsekakor vredno poskusiti.

33. Filtrirano

Filtrirana WordPress tema

Informacije in prenos

Filtrirano je resnično čista in elegantna tema WordPress portfelja, ki bo vašemu delu dala predstavitev, ki si jo zasluži. Vaše delo je neverjetno, zakaj ga torej predstaviti na osrednji temi? Filtrirano ima dobro uravnotežen in minimalen dizajn, z več okusnimi učinki jQuery, s katerimi bo vaše delo videti neverjetno in pomagalo navdušiti vaše obiskovalce.

34. Podjetje

Venture WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Venture je odzivna poslovna in portfeljska WordPress tema, ki jo je ustvaril WPZoom. To je odlična tema za podjetja in posameznike, ki želijo čisto in minimalno temo s portfeljem, da prikažejo svoje delo.

Ta tema vključuje veliko uporabnih funkcij, kot je prilagajanje celotne širine po meri. Barve, pisave in druge funkcije diaprojekcije lahko preprosto spremenite na strani z možnostmi teme. To je odličen način za poudarjanje vašega podjetja, nedavnih projektov ali drugih pomembnih novic.

Venture ima tudi 12 odličnih pripomočkov za prilagajanje domače strani. Pokažite vrteči seznam strank, dodajte sporočilo s pozivom k dejanju ali na kratko dodajte seznam svojih nedavnih objav. Drugi pripomočki vključujejo vir Flickr, vir Twitterja, nedavne komentarje, portfelj na zavihkih, izjave, socialne povezave in drugo.

35. Apex

Apexa WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Apex je elegantna tema WordPress za vrhunski portfelj, ki jo je oblikoval Templatic. Ta sodobna tema je bila ustvarjena posebej za arhitekte in gradbene agencije.

Kot arhitekt ali gradbeno podjetje potrebujete vlagatelje in / ali stranke, da nadaljujete svoje poslovanje. Predstavite svoje delo v profesionalni uporabi Apexa in zagotovo boste navdušili tako stranke kot vlagatelje. V temi je vse, kar potrebujete – čudovita domača stran, podpora za ozadje slike s paralaksom, odličen kontaktni obrazec, uporaben blog in najpomembneje, kako dokumentirati in deliti svoje delo.

Najbolj privlačna tema te teme je osupljiv portfelj, ki prikazuje vaše lastnosti. Vsaka objava vključuje osupljiv drsnik slik v celotni širini, ki prikazuje vaš projekt, ki mu sledi podroben opis (funkcije, ugodnosti, specifikacije zmogljivosti, razpored plačil itd.). Poleg tega obstaja poseben razdelek za dodajanje zemljevida vaši lokaciji, videoposnetek z nepremičninami in celo brošura. To je odličen način za predstavitev vsakega od vaših projektov in prikazovanje vseh informacij, ki jih kupci in naložbe želijo videti v čisti, lahko berljivi obliki.

Tema vključuje tudi veliko možnosti prilagajanja prek orodja za prilagajanje teme WordPress. Tukaj lahko dodate svoj logotip, prilagodite barve teme in še več ter si v živo ogledate svoje spremembe. Apex vključuje tudi pripomočke po meri, podporo pri pričevanjih, integracijo socialnih medijev, predloge strani, podporo za WPML za enostavne prevode in še več.

Zapiranje naših izbir za najboljše teme WordPress portfelja

To je le nekaj naših najljubših tem, za katere menimo, da so tudi nekatere od najboljših tematik WordPress na spletu, vendar vemo, da obstaja veliko več možnosti za vas. Če ste našli, kar je vaše srce želelo, nam to sporočite. Z veseljem bi slišali, za katere menite, da so najboljše WordPress teme in če menite, da bi morale biti vključene na naš seznam.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map