35 najboljših vtičnikov za WordPress Widget za (skoraj) vse

Najboljši vtičniki za WordPress Widget za vse

Radi imamo gradnike. So hiter in enostaven način za shranjevanje več vsebine in koristnih informacij v vsak kotiček vašega spletnega mesta. Dodajanje družabnih povezav, obrazcev, nedavnih objav in drugega ne bi moglo biti lažje.


Glede na temo WordPress, ki jo uporabljate, boste morda že vgradili na vrsto uporabnih pripomočkov (na primer naša skupna tema vključuje 16+ pripomočkov po meri). Če pa vaši temi manjka pripomoček vaših sanj, poskusite dodati vtičnik, da ga dodate.

Zbrali smo 35 najljubših vtičnikov, ki so pripravljeni za WordPress. Torej, ne da bi več čakali, poglejmo!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Paket pripomočkov

Naenkrat dodajte peščico koristnih vtičnikov z enim od teh celovitih vtičnikov pripomočkov. Obe sta odlična možnost, da dodate več na stranske vrstice samo z enim enostavnim vtičnikom.

Več pripomočkov

Vtičnik za več pripomočkov

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Dodaj celo Več pripomočkov (ga dobite?) s tem popolnoma brezplačnim vtičnikom. Vtičnik vključuje 11 specializiranih pripomočkov za oglase, o meni, poslovne informacije, glasilo, socialne medije, Facebook stran, nedavne objave, drsnik objav, komentarje, Google Maps in uporabnike. Več pripomočkov je preprosto in uporablja privzeto oblikovanje, tako da ni potrebna koda, da bi vtičnik izgledal odlično s svojo temo.

SiteOrigin Widget Paket

SiteOrigin Widget Paket

Spletni paket straniOrigin Widgets ponuja veliko možnosti za samo en vtičnik. Vključuje pripomočke za Googlove zemljevide, gumbe, slike, poziv k dejanju, tabelo cen, vrtiljak, funkcije, videoposnetke, naslov in socialne povezave. Poleg tega so vse kompatibilne z zagonskim graditeljem strani SiteOrigin.

Vtičniki stranske vrstice po meri

Za uporabo pripomočkov potrebujete mesto, kjer jih lahko postavite. Veliko tem vključuje stranske vrstice in / ali noge, pripravljene na gradnike. Kaj pa, če želite različne pripomočke na različnih straneh?

Če želite to doseči, boste morali ustvariti stranske vrstice po meri in jih dodeliti različnim objavam, stranem ali vrstam objav po meri. Ne skrbite, če je to funkcija, ki jo vaša WordPress tema nima – ti vtičniki stranske vrstice olajšajo.

Stranske vrstice po meri

Stranske vrstice po meri - Upravitelj dinamičnih območij gradnikov

Stranske vrstice po meri ponujajo točno tisto, kar mislite – območja stranske vrstice po meri, ki jih lahko dodelite vsaki strani, objavi, kategoriji, arhivu in vrsti objave na svojem spletnem mestu. Samo ustvarite novo stransko vrstico in globalno določite, kje naj bo prikazana (ali jo dodelite določeni strani).

Območja pripomočkov po meri

Področja gradnikov po meri za WordPress

Info & DownloadView Demo

Območja pripomočkov po meri je koristen premium dodatek WordPress, ki omogoča ustvarjanje in dodajanje stranskih vrstic ali območij pripomočkov v katero koli objavo ali stran. Preprosto ustvarite novo območje pripomočkov in izberite stransko vrstico, ki jo želite zamenjati – to je tako enostavno.

Začetek ne bi mogel biti lažji. Preprosto namestite vtičnik in ta bo na nadzorno ploščo WordPress-a dodal novo postavko menija za območja pripomočkov po meri. Kliknite in dodajte novo območje ter preprosto poimenujte novo območje in izberite nastavitve. Ko objavite novo območje pripomočkov, ga boste dodali na glavno stran gradnikov, kjer ga boste lahko uporabljali kot katero koli drugo območje stranske vrstice.

Druge odlične funkcije tega vtičnika vključujejo 7 slogov, možnost dodajanja območij widgeta po meri v vrste objav in taksonomije, podpora za RTL in redne posodobitve. To je super dodatek, o njem pa lahko izveste več s klikom na gumb Več o tem.

Stranske vrstice o vsebini

Stranske vrstice o vsebini

Side Aware Sidebars je eden najbolj priljubljenih brezplačnih dodatkov stranske vrstice po meri na spletu. Z njim lahko ustvarite lahko ustvarite neomejeno stranskih vrstic in območij gradnikov ali zamenjate obstoječe! Izberete lahko tudi prikazovanje ali skrivanje glede na stran, vrsto objave, taksonomijo, avtorja, datum arhiva itd. Poleg tega so na voljo dodatne možnosti za prilagajanje CSS / HTML, ki omogočajo popoln nadzor nad oblikovanjem pripomočkov.

Stranska vrstica in upravitelj gradnikov

Sidebar & Widget Manager za WordPress

Info & DownloadView Demo

S pomočjo tega vtičnika vstavite poljubno število gradnikov, da ustvarite točno želeno postavitev na strani. Nadalje prilagodite svoje spletno mesto tako, da dodate stranske vrstice po meri praktično kjer koli. Vtičnik vam omogoča, da vstavite stranske vrstice za navpične ali vodoravne pripomočke, stranske vrstice lahko nastavite tako, da se prikažejo samo z določenimi vrstami vsebine, stranske vrstice pa takoj in samodejno prepoznajo poljubne taksonomije po meri (odlično, če želite, da eden od vaših pripomočkov prikaži objave z določeno oznako ali kategorijo).

Druga odlična funkcija je vključena kratka koda za vstavljanje stranske vrstice po meri v vašo objavo. Tako lahko dodate gradnike neposredno v svojo objavo. Vtičnik lahko uporabite tudi za nadomestitev stranske vrstice, ki ste jo dobili s svojo WordPress temo, ali celo za prilagajanje pripomočkov v nogi. Ta vtičnik vam omogoča popoln nadzor nad videzom in vidnostjo skoraj vseh widgetized območij na vašem spletnem mestu. S tem lahko prikažete določene stranske vrstice na kateri koli objavi, strani, rezultatih iskanja, arhivih, 404 in celo v trgovini (izdelki, voziček, blagajna in vse) in na forumu (bbPress ali BuddyPress). Vtičnik je združljiv tudi z WPML za lažje prevajanje.

Preproste strani Stranske vrstice

Preproste strani Stranske vrstice

Če želite hiter in preprost vtičnik, poskusite s stranskimi vrsticami Simple Page. Vtičnik uporablja vgrajeno predpomnilništvo WordPress za hitro vzdrževanje nadzorne nadzorne plošče, hkrati pa vam omogoča ustvarjanje in dodelitev stranskih vrstic po meri posameznim stranem.

Q2W3 Fiksni pripomočki

Q2W3 Fiksni pripomočki

Čeprav ta vtičnik ne vključuje možnosti za ustvarjanje novih stranskih vrstic, vam omogoča, da pripomočke stranske vrstice nalepite. Ko namestite pripomoček Q2W3 Fixed Widget za WordPress, bo dodal preprosto možnost »fiksni gradnik«, ki jo lahko preverite med izdelavo stranske vrstice. To je odličen način, kako pomembne pripomočke obdržati pred bralci – na primer za prijavo na glasilo ali visoko uspešen oglas.

Socialni WordPress vtičniki

Socialni mediji so pomemben vidik trženja in vsako podjetje ali blog mora nujno dodati povezave do svojih socialnih profilov. Najbolj dostopna mesta, s katerimi bodo bralci našli svoje družbene povezave, je vaša stranska vrstica in podnožje. Tukaj so naši najljubši brezplačni vtičniki socialnih pripomočkov z WordPress.org.

Candy Social Widget

Candy Social Widget

V WordPress temo dodajte preprost socialni pripomoček s programom Candy Social. Ta vtičnik vključuje 25 priljubljenih družabnih omrežij, poleg tega pa lahko preprosto preuredite povleci in spusti. Prilagodite dimenzije ikone, velikost pisave, obliko (kvadrat, zaobljeni vogali ali krog) in dodajte cilj povezave. To je vse!

Social Icons Widget avtorja WPZoom

Social Icons Widget avtorja WPZoom

Ta priročen vtičnik prikazuje pripomoček za vaše socialne povezave. S podporo za 80+ socialnih omrežij in 400+ ikon, ki jih lahko izbirate, je odlična možnost za dodajanje preprostih socialnih ikon kvadratnih, zaokroženih, krožnih, navadnih ali označenih strani na stranske vrstice.

Meks Smart Social Widget

Meks Smart Social Widget

Gradnik Meks Smart Social vključuje preproste možnosti za 40 družabnih ikon, od katerih ima vsaka 3 različne sloge (kvadrat, krog in zaobljeni koti). Preprosto vstavite pripomoček, nato dodajte del uvodnega besedila, izberite obliko ikone in velikost slikovnih pik ter dodajte svoje povezave. Preprosto!

Vtičnik za socialne ikone AccessPress

Vtičnik za socialne ikone AccessPress

Če iščete vtičnik za pripomočke z nekoliko večjo občutljivostjo, je morda AccessPress pravi za vas. Ta vtičnik vključuje 12 edinstvenih vgrajenih tem ikon (vključno s šestkotniki, obrisanimi ikonami in celo papirnatimi ravninami), možnost vodoravne ali navpične postavitve zaslona, ​​namigi orodij, animacije lebdenja in še veliko več.

Socialni vir za fotografije

Smash balon Social Photo Feed

Z brezplačnim vtičnikom Social Photo Feed je enostavno prikazati odzivno postavitev poljubnega števila Instagram fotografij iz enega (ali več) Instagram računa. Obstaja na vrsto možnosti za prilagoditev omrežja, kot so širina slike, višina, štetje, stolpci, ozadje, razmik več. Samo formatirajte svoj vir in prilepite kratko kodo v besedilni pripomoček stranske vrstice.

Socialni drsnik Widget

Socialni drsnik Widget

Želite osnovno omrežje za dovajanje ali morda celo drsnik? Poskusite vtičnik Social Slider Widget. Prikaže najnovejše fotografije iz uporabniškega računa ali hashtaga z dodatnimi možnostmi za naročanje (datum, naključno itd.), Drsnik po navigaciji, animacija diapozitivov in še več.

Glasilo Optins

Ne zamudite priložnosti, da obiskovalce enkrat spremenite v bralce! Dodajanje glasila je enostaven (in neinvaziven) način, da obiskovalce vaše spletne strani obveščate o svojem spletnem mestu. Tukaj je nekaj vtičnikov, pripravljenih na pripomočke, ki so nam všeč.

Naročite se na WP

Naročite se na WP

WP Subscribe se integrira z aWeber, MailChimp in Feedburner, tako da lahko dodate okence za naročanje na glasilo na katero koli območje, pripravljeno za gradnike. Obstajajo enostavne možnosti za dodajanje nalepk za prijavo, sporočilo o uspehu, sporočilo o napaki in prilagoditve, ki jih lahko dodate s CSS.

MailChimp za WordPress

MC4WP: Mailchimp za WordPress

Če uporabljate MailChimp, potem je vtičnik MailChimp for WordPress odlična možnost. Vtičnik doda možnosti za ustvarjanje preprostega naročnine za stransko vrstico ali nogo, poleg možnosti naročnine na glasilo za komentarje, registracijo BuddyPress, bbPress, EDD ali WooCommerce.

Glasila MailPoet

Vtičnik za Newsletters MailPoet

Če želite sami pošiljati novice brez storitve tretje osebe, si oglejte MailPoet Newsletters. Ta vtičnik uporablja vašega ponudnika e-pošte, spletnega gostitelja ali celo Amazon za pošiljanje novic, ki jih oblikujete prav na vaši nadzorni plošči WordPress. Priložen je preprost pripomoček za prijavo, ki ga lahko vstavite v katero koli stransko vrstico.

Najnovejše in priljubljene objave

Delite svoje najboljše objave s svojimi bralci in si tako zagotovite več ogledov in skupnih rabe, tako da preprosto dodate objave na stransko vrstico ali v nogo. Ti koristni brezplačni vtičnik olajšajo dodajanje nedavnih ali priljubljenih objav s pripomočkom.

Widget nedavnih objav razširjen

Widget nedavnih objav razširjen

Widget Recent Posts Extended vam omogoča enostavno prikazovanje nedavnih objav s sličicami, odlomkom, taksonomijo in več na katerem koli območju, pripravljenem za pripomočke. Možnosti je veliko, tako da lahko rezultate omejite po kategoriji, oznaki ali celo stanju objave.

WordPress Popular Posts

WordPress Popular Posts

Če želite prikazati svoje najbolj priljubljene objave, poskusite vtičnik WordPress Popular Posts widget. Izberite, ali želite prikazati svoje najvišje objave, strani ali celo vrste objav po meri na podlagi ogledov strani. Poleg tega obstajajo možnosti za izbiro časovnega obdobja, tako da lahko prikažete priljubljene objave dneva, tedna, meseca ali celo časa.

Wid Tab WP

Wid Tab WP

Za bolj edinstven videz lahko namesto tega dodate pripomoček za objave na zavihkih. Widget WP Tab za ustvarjanje oznak uporablja nedavne objave, priljubljene objave, nedavne komentarje ali vaše oznake. Poleg tega obstajajo preproste možnosti za vrstni red, zavihek strani, število objav in velikost sličic.

Pripomoček za nedavne objave s sličicami

Pripomoček za nedavne objave s sličicami

Pripomoček nedavnih objav z vtičnikom Thumbnails je samo tisto, kar zveni – preprost pripomoček, s katerim lahko dodate svoje nedavne objave na svojo stransko vrstico. Toda ne zavajajte se, obstaja še vedno veliko možnosti, s katerimi lahko prilagodite svoje objave o objavah. Dodajte naslov po meri, prikažite meta objave, določeno velikost sličice, nastavite dolžino izvlečka, odprite povezave na novem zavihku itd..

Ankete in ankete na stranski vrstici

Če vodite blog ali spletno podjetje, boste morda želeli izvedeti, kaj si mislijo bralci v nekem trenutku. Najpreprostejše povratne informacije najlažje dobite z anketo ali anketo in ti vtičniki poenostavljajo dodajanje obrazca za povratne informacije na vaša področja..

Ankete WP

Ankete WP

WP-ankete so preproste anketirane ankete, ki jih lahko vstavite v katero koli objavo, stran ali stransko vrstico. Ko ustvarite ankete s predlogami in CSS, ko jih ustvarite, in jih nato vstavite v katero koli območje, pripravljeno za pripomočke, tako da izberete trajno anketo ali določeno anketo.

Anketa, anketa, kviz in oblika z mnenjem

Anketa, anketa, kviz in oblika z mnenjem

OpinionStage ponuja še večjo funkcijo z vtičniki za anketo, anketo, kviz in formo. To je odličen način za povečanje bralčevega angažmaja, tako da povprašate za bralce (ali celo uporabite anketo za oddajo). Poleg tega je enostavno. Samo ustvarite anketo in jo dodajte med svoje pripomočke.

Mojster kviza in ankete

Mojster kviza in ankete

Vtičnik Quiz & Survey Master vključuje možnosti za ustvarjanje preprostih kvizov in anket z uporabo resničnega lažnega, večkratnega izbora, odprtega odgovora, potrditvenih polj, izpolnite prazna in številčna vprašanja. Poleg tega uporablja preprosto kratko kodo, zato morate kratko kodo prilepiti v besedilno polje, objavo ali stran, kamor koli jo želite.

Stiki obrazca za stik

Stranske vrstice in noge so odlična mesta za preproste kontaktne obrazce in informacije. Ne glede na to, ali želite obrazec ali samo enostaven način za seznam vaših kontaktnih podatkov, tukaj so naše najljubše možnosti vtičnikov.

Kontaktni obrazec 7

Kontaktni obrazec 7 Vtičnik

Kontaktni obrazec 7 je eden najboljših vtičnikov za brezplačni kontaktni obrazec na spletu (pravzaprav je vtičnik, ki ga priporočamo vsem našim strankam Total). Ne. Kontaktni obrazec 7 ne olajša izdelave obrazcev za stike po meri, vendar jih lahko vstavite kjerkoli s pomočjo kratke kode za obrazec (samo jo prilepite v besedilni pripomoček, da ga dodate v stransko vrstico ali v nogo).

WPForms Lite

WPForms WordPress Vtičnik

WPForms Lite je ustvarjalnik obrazcev za povleci in spusti za WordPress, ki ga lahko uporabite v nekaj minutah za izdelavo obrazcev po meri. Poleg tega obstajajo vnaprej izdelane predloge, s katerimi lahko prihranite čas, in enostavne možnosti za vdelavo obrazcev v kateri koli gradnik, objavo ali stran.

Obrnite se na pripomočke

Obrnite se na pripomočke

Če želite samo prikazati svoje kontaktne podatke (in ne obrazec), potem razmislite o brezplačnem vtičniku Contact Widgets. Ta preprost vtičnik na vaše WordPress spletno mesto doda dva nova pripomočka: enega za vaše osebne ali poslovne kontaktne podatke (e-pošto, telefon, faks in naslov z Googlovim zemljevidom) in drugega za vaše socialne profile.

Vtičniki za koledar

Za podjetja in spletna mesta z dogodki ali promocijami je koledar ključen. Koledar je kot nalašč za izmenjavo konferenc, veselih ur, omejene prodaje, webinarjev in še več. In če jih dodate na svojo stransko vrstico ali v nogo, boste zagotovili večjo izpostavljenost ne glede na to, kaj se vam zdi.

Koledar prireditev

Koledar prireditev

Koledar dogodkov je super program za WordPress, ki ponuja enostavne funkcije za ustvarjanje in upravljanje dogodkov. Vtičnik doda novo vrsto objave, s katero lahko dodate vse svoje prihajajoče dogodke, in pripomoček, ki ga lahko uporabite za prikaz seznama dogodkov v kateri koli stranski vrstici ali nogi.

Označite koledar dogodkov

Označite koledar dogodkov

Dodajanje dogodkov s pomočjo vtičnika Tockify Calendar je enostavno z zmogljivim urejevalnikom, več postavitvami koledarja (mesec, dnevni red, zavihki), prilagodljivim videzom, sinhronizacijo Google Koledarja in še več. Poleg tega vključeni pripomoček za mini koledar omogoča enostaven prikaz prihajajočih dogodkov v koledarju z dogodki, navedenimi v izbranem dnevu.

Več uporabnih pripomočkov

Zajeli smo veliko pripomočkov, če pa želite naenkrat dodati kup gradnikov, boste morda želeli izbrati sveženj. Te možnosti spodaj dodajo več osupljivih pripomočkov znotraj enega vtičnika.

Meks Easy Ads Widget

Meks Easy Ads Widget

Če želite več možnosti, si oglejte pripomoček Meks Easy Ads. Ta vtičnik omogoča ustvarjanje neomejenega števila oglasov iz enega gradnika z uporabo vnaprej določenih ali prilagojenih velikosti oglasov, naključno naročanje, animacije diapozitivov ali vrtenje in drugo. Kot nalašč za ustvarjanje izmeničnega pasica ali celo mreže manjših 125 x 125 oglasov.

Gradnik Google Maps

Gradnik Google Maps

Dodajanje zemljevida v stransko vrstico ali nogo je odličen način, da obiskovalci / stranke natančno vedo, kje se nahaja vaše podjetje. Vtičnik za Google Maps Widget vam bo omogočil hitro in enostavno dodajanje zemljevidov na vaše widgetized območja. Za razliko od standardnih vdelanih kod Google vtičnik za pripomočke Google Maps pripelje na naslednjo stopnjo, kar vam omogoča enostavno ustvarjanje interaktivnih zemljevidov s podporo za svetlobno polje. Ponujajo tudi različico PRO z več kot 50 dodatnimi funkcijami in možnostmi, kot so kože, kloniranje pripomočkov, podpora za več zatičev, integracija Google Analytics in seveda vrhunska podpora s sedežem v ZDA.

Weather Atlas Widget

Vremenski atlas

Weather Atlas Widget je preprost, a odličen vtičnik za dodajanje vremena s skoraj vseh strani sveta na spletna mesta, ki temeljijo na WordPressu. To je zabaven način za dodajanje vremenskih razmer v smučarsko kočo, hotel, zabaviščni park ali drugo spletno mesto, ki temelji na aktivnostih na prostem.

Gradnik je zelo prilagodljiv – prilagodljivi so vsi elementi oblikovanja, vremenski podatki pa so lahko predstavljeni v različnih oblikah, jezikih in enotah. Ena izmed najboljših lastnosti pripomočka je njegova prilagodljivost. Ozadje in meje se prilagajajo trenutni temperaturi, tako da si lahko na prvi pogled razložite, kakšno je vreme.

Ikone vremenskih razmer so preproste in lepe, prav tako pa prilagajajo velikost, barvo in odtenke besedila pripomočka. Poleg tega je odziven. To pomeni, da se samodejno prilagaja za prikazovanje na mobilnih napravah. Velikost pisave se bo ustrezno prilagodila velikosti pisave spletnega mesta (ter umestitvi na strani in velikosti brskalnika).

Google Widget za preglede

Google Widget za preglede

Za podjetja so ocene pomemben del krepitve verodostojnosti in vzpostavljanja zaupanja s potencialnimi novimi strankami. Google je eden najbolj zaupanja vrednih spletnih virov za resnične preglede v spletu, s pomočjo vtičnika Google Reviews Widget pa lahko na svoje spletno mesto preprosto dodate ocene za svoje podjetje. Pokažite svoje ocene skupaj z avatarji, zvezdicami, odlomkom o pregledu, preberite več povezav itd.

Widget Onemogoči

Widget Onemogoči

Vam ni všeč določen pripomoček? Brez problema! S pripomočkom za onemogočanje pripomočkov lahko preprosto onemogočite določene gradnike, tako da niso možnosti pri gradnji stranske vrstice, podnožja ali drugih območij, pripravljenih za pripomočke. Samo namestite in se lotite dela, tako da odstranite te neželene pripomočke!

Uvoznik / izvoznik gradnikov

Vtičnik za uvoznike in izvoznike pripomočkov

Zadnji vtičnik, ki smo ga želeli deliti, je verjetno eden najkoristnejših – uvoznik in izvoznik gradnikov. S tem lahko gradnike, ki jih imate na enem spletnem mestu, kopirate in jih uporabljate v popolnoma enakem vrstnem redu in na novih spletnih mestih..

To je še posebej koristno, če klonirate spletno mesto na svojem lokalnem gostitelju, se premaknete na nov načrt gostovanja ali če imate večstransko nastavitev in želite ponovno uporabiti svoje pripomočke. Preprosto namestite vtičnik na svoje spletno mesto WordPress in izvozite datoteko JSON, nato pa namestite vtičnik na novo spletno mesto, da uvozite pripomočke.


Vemo, da je na voljo na tisoče pripomočkov in vtičnikov, vendar upamo, da smo vam lahko pomagali najti nekaj tistih, ki jih boste morda želeli ali potrebovali. Vse možnosti, ki so v skupni rabi, so stoodstotno brezplačne in jih lahko najdete v skladišču WordPress.org (tako da lahko temo namestite neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress).

Smo kaj pogrešali? Če je pripomoček, ki ga še vedno iščete, nam to sporočite in našli ga bomo. Ali če imate svoj vtičnik, ki vam priporoča, nam pustite komentar spodaj, da ga bomo lahko preverili!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me