35 Teme WordPress za izobraževanje, učenje in upravljanje tečajev

Pade je, kar pomeni, da se bodo vsi kmalu vrnili v šolo, če še niso. To tudi pomeni, da je čas, da šole in vzgojitelji zberejo svoje stvari v pripravah na novo šolsko leto. Kakšen boljši čas kot zdaj, da posodobite spletno mesto šole ali spletni katalog tečajev?


Zbrali smo nekaj naših najljubših tem za WordPress o izobraževanju, učenju in upravljanju tečajev, ki vam bodo pomagale začeti. Samo kliknite na teme teme, če želite izvedeti več!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. BuddyBoss

BuddyBoss spletno učenje

Z BuddyBossom ustvarite svoje najboljše spletno mesto za učenje. Ta bogata platforma vključuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje, objavo in celo prodajo svojih tečajev v spletu. Tema BuddyBoss deluje brezhibno z Gutenbergom in Elementorjem, tako da lahko ustvarite postavitev po meri, ki jo morda želite. Plus vgrajena podpora za LearnDash pomeni, da lahko tečaje z naprednimi možnostmi za predpogoje, e-poštna obvestila, večstopenjske tečaje, upravljanje dodeljevanja, prenehanje dostopa in še več. Ostale značilnosti teme vključujejo družbene skupine, članske dosežke, teme razprav, tečaje za mobilne pripravljenosti in podprte integracije za priljubljene vtičnike, kot so BuddyPress, AppBoss, WooCommerce, MemberPress, Calendar Calendar Pro, WP Job Manager, GamiPress in Gravity Forms.

2. WPLMS

wplms-izobraževanje-tema

Info & DownloadView Demo

WPLMS je obsežna tema WordPress sistema za upravljanje učenja, ki jo je razvil VibeThemes in je naprodaj na spletnem mestu ThemeForest. Ta super tema je popoln akademski in izobraževalni okvir za upravljanje tečajev, testov, ocenjevanja, statistike in še veliko več. To je popolna WordPress tema za šole, izobraževalne ustanove ali certifikacijske programe.

WPMLS vsebuje vse, kar si lahko omislite za izobraževalno spletno mesto in še več. Tema vključuje podporo za tečaje, pa tudi opise tečajev, enote, ceno predmeta, dolžino, ocene, ocene, inštruktor in celo število vpisanih študentov. Z vgrajenim vtičnikom za e-trgovino WooCommerce je tečaje enostavno prodati, ko ste jih dodali. Poleg tega študenti zaključijo tečaje, ki jih prek spletnega sistema prejemajo ocene, ocene, značke in potrdila.

Velika značilnost te teme so uporabniški profili. Študenti lahko ustvarijo svoje profile, da se nato prijavijo na tečaje, sodelujejo na forumih bbPress ali sodelujejo v socialnem omrežju BuddyPress. Vendar imajo učitelji še zmogljivejšo uporabniško nadzorno ploščo, s katere lahko spremljajo dejavnosti tečaja, si ogledajo prispevke za kvize in preizkuse, si ogledajo statistiko tečajev in kontaktirajo študente. WPLMS omogoča študentom in učiteljem, da medsebojno komunicirajo med seboj.

Ta tema je resnično okvir. Vključuje izčrpne statistike za administratorje in učitelje, zasebne forume in skupine (kot nalašč za študijske skupine), preprost za uporabo ustvarjalnik strani s povleci in spusti, podporo za prilagajanje v živo v živo, na tone pripomočkov in kratkih kod po meri ter še veliko več.

3. Akademija

akademija-izobraževanje-tema

Info & DownloadView Demo

Akademija olajša poučevanje in učenje na spletu. Tema vključuje možnosti za uporabniške profile, tečaje in načrte lekcij, integracijo WooCommerce, pisave in barve po meri, funkcije tečaja (naročnine, potrdila, ocene itd.), Prilagojene kratke kode in drugo. Z vsem tem in še več lahko v nobenem trenutku zgradite super spletno mesto edu.

4. eLumine

eLumine eLearning Environment WordPress tema

eLumine je elegantna in z bogatimi funkcijami tema, ki je popolnoma združljiva z učenjem LearnDash. Uporabite vgrajene možnosti teme za tečaje LearnDash, prilagodljive kvize, elegantne postavitve, lestvice vodil, skupna raba družabnih omrežij, forume bbPress, mreže BuddyPress, dinamične stranske vrstice in še več. eLumine je poln odličnih nastavitev in funkcij (kot tudi ustvarjalec vizualnih sredstev), s katerimi je preprosto ustvarjanje spletnega mesta.

5. LMS

lms-izobraževanje-tema

Info & DownloadView Demo

LMS je odziven sistem upravljanja učenja za WordPress, in ker vsebuje tečaje, profile učiteljev, kvize, ocene, uporabniške profile, sledenje tečajem in drugo, je odličen začetek za vaš spletni izobraževalni program. Poleg združljivosti Sensei, BuddyPress, koledarja dogodkov, WooCommerce in MailChimp lahko na svoje spletno mesto dodate vse vrste odličnih funkcij.

6. Guru

guru-izobraževanje-tema

Info & DownloadView Demo

Guru je čista tema izobraževanja, ki uporablja priljubljen vtičnik Sensei za enostavno upravljanje tečajev, pa tudi WooCommerce, tako da lahko svoje mesto zaslužite s prodajo tečajev, ki jih dodate. Kaj lahko še naredi to temo? Veliko! Tako kot ustvarjanje strani z Visual Composer, polni profili učiteljev, dogodki prek vtičnika za koledar dogodkov, podpora za preizkušanje in kviz in številne druge.

7. Varsita

varsita-vzgoja-tema

Info & DownloadView Demo

S temo Varsita izobraževanje WordPress je enostavno oblikovanje spletnega mesta za vašo šolo ali univerzo. V to temo je na voljo veliko odličnih spletnih orodij za učenje, kot so vtičnik Themeum LMS, integracija PayPal, upravljanje tečajev in lekcij, profili osebja, prireditve po meri, vgrajeni predvajalnik medijev in celo Visual Composer za strani, izdelane po meri..

8. Edubase

edubase-izobraževanje-tema

Info & DownloadView Demo

Čista in profesionalna zasnova teme WordPress za učenje in dogodke Edubase je odlična izbira za kateri koli izobraževalni program ali objekt. Tema je popolnoma odzivna, zato so vaši seznami tečajev vedno odlični, pet predlog pa je poenostavitev. Druge funkcije vključujejo strani z lekcijami, 2 stila glave, profili učiteljev, tečaji, združljivost BuddyPress in vrhunski drsni vtičniki Visual Composer & Revolution..

9. CleverCourse

pametni tečaj-izobraževanje-tema

Info & DownloadView Demo

Clever Course je simpatična LMS WordPress tema, ki je popolna za ustvarjanje in prodajo spletnih in zunanjih tečajev. Poleg tega je z vgrajeno podporo uporabniškim profilom učiteljem in študentom enostavno ostati v stiku in upravljati tečaje. Tema je tudi potrdila o opravljenem tečaju, podporne komisije inštruktorjev, ustvarjalec strani po meri, napredna skrbniška plošča in še več.

10. Spretno

spretno-izobraževanje-tema

Info & DownloadView Demo

Spretno je tema WordPress za upravljanje učenja, s katero lahko spretno ustvarite, prikažete in prodajate svoje tečaje in vstopnice za prireditve. Filtri kategorij olajšajo iskanje tečajev, izbirniki barv omogočajo enostavno oblikovanje videza po meri, podpora za obrazce Sensei, WooCommerce, Koledar dogodkov Pro in Gravity pa še več tematskih funkcij!

11. EduLMS

edulmi-vzgoja-tema

EduLMS WP je simpatična WordPress tema za izobraževanje, ki je kot nalašč za oblikovanje spletnega mesta šole, univerze ali učiteljskega programa. Tema vključuje odlične funkcije, ki vam bodo všeč, kot so kvizi (in dodatna merila), učne ure, naloge in drugo. Tako lahko učenci in učitelji ostanejo na dobri poti! Druge funkcije vključujejo potrdilo o dokončanju, podporo za RTL, prilagojene kratke kode, vključen ustvarjalec strani, 5 postavitev, WooCommerce in še več.

12. MasterStudy

masterstudy-izobraževanje-tema

Če želite ustvariti spletno mesto za izobraževanje, je MasterStudy odlična izbira. Razvijalci so opravili svoje raziskave in nabrali vse funkcije, ki jih potrebujete za odličen uspeh. Ta tema LMS je polna funkcij in možnosti za plačane in brezplačne tečaje, 2 naslova, ocene tečajev, profile osebja, prednastavljene barvne kože in prihajajoče dogodke. Poleg tega vključeni Visual Composer olajša izdelavo strani, drsnik Revolution pa pomeni, da lahko tudi drsnike po meri ustvarite.

13. Fabula

basni-vzgoja-tema

Ustvarite odzivno spletno mesto za otroke, vrtce ali vrtce s temo Fable WordPress. Ta zabavna in prijazna tema vključuje demo namestitveni program z enim klikom, da vam olajša življenje, ter vgrajeno sestavljanje strani povleci in spusti za preproste prilagoditve. Vendar to še ni vse – tema ima tudi drsnik Revolution, vgrajen časovnik, zmogljivo ploščo z možnostmi teme, ploščo s slogi teme in še več.

14. eLearn

elearn-izobraževanje-tema

eLearn je večstranska izobraževalna tema WordPress, ki vsebuje več postavitev in ciljnih strani za hitro in enostavno nastavitev. Tema je prevod pripravljen, popolnoma odziven in poganja ga Unyson-ov okvir za oblikovanje po meri. Preprosto dodajte videoposnetke in objave za svoje tečaje, nato pa dodajte še registracijo za uporabnike.

15. E-učenje Epsilon LMS

poučevanje-tema

LMS eLearning je močna tema za ustvarjanje LMS z WordPressom. Tema olajša ponujanje brezplačnih ali prodajnih spletnih tečajev, ne glede na to, kar izberete, je na voljo številne funkcije, kot so podpora za vtičnik LearnPress LMS, integracija bbPress foruma, več plačilnih metod (WooCommerce, PayPal, Stripe) in 8 prednastavljenih predstavitve, ki jih lahko uvozite za hitro nastavitev!

16. KIDIX

kidix-izobraževanje-tema

Ustvarite sladko spletno mesto za svojo šolo, vrtec, vrtec ali tabor v nobenem trenutku s temo Kidix izobraževanje WordPress. S pomočjo vgrajenih možnosti za prilagajanje lahko na svojem spletnem mestu spremenite oblikovanje v živo za barve, pisave in drugo. Dodajte svoje učitelje, razrede in celo foto albume z vključenimi vrstami objav po meri. Oh, in Kidix je WPML pripravljen za enostavne prevode.

17. Izum

izumiti-izobraževanje-tema

Invent je tema programa WordPress za izobraževanje in tečaj, ustvarjena za spletna mesta fakultet in univerz. Tema ima popolno podporo za LearnDash, tako da lahko tečaje dodajate brez težav. Invent vključuje vrste objav po meri za tečaje, novice, dogodke, oddelke, fakulteto in celo portfelj. Tako lahko vsebino ohranjate lepo in organizirano. In z vgrajenim generatorjem kratkih kod ustvarjanje strani po meri sploh ni problem!

18. univerza

univerzitetno-izobraževalna tema

Informacije in prenos

Zgradite osupljivo spletno mesto za vaš izobraževalni objekt s temo WordPress University. S podporo za tečaje, lekcije in kvize LearnDash lahko dodate vse vrste spletnih izobraževalnih programov. Poleg tega lahko z vgrajeno trgovino WooCommerce prodajate dostop do tečajev in vstopnic za prihajajoče dogodke in konference. Druge funkcije vključujejo gradnjo strani, barvne možnosti, odzivno oblikovanje in mrežnico, koledar po meri in še več.

19. Educampus

educampus-vzgoja-tema

Educampus je preprosta tema WordPress za izobraževanje in univerzitetni slog z minimalnim dizajnom in koristnimi možnostmi za hitro in hitro delovanje spletnega mesta. Tema je popolnoma odzivna, pripravljena je na mrežnico, vključuje vrhunski drsnik Visual Composer & Revolution, tečaje in celo osnovni koledar prireditev.

20. Mali ljudje

malo ljudi-vzgoja-tema

Little People je zabavno in funkcionalno varstvo otrok, dnevni tabor, tutorstvo, predšolski in vrtčevski slog WordPress tema. Little People ponuja številne funkcije, s katerimi lahko ustvarite popolno spletno mesto za izobraževalni program za otroke, kot je enostaven ustvarjalec strani, premijski drsnik Revolution, vtičnik za razporejanje TimeTable, pisave po meri in popolna podpora za prevod.

21. Driveme

driveme-izobraževanje-tema

Obstajajo tudi avtošole in za tiste Driveme je odlična možnost. Ta tema nišnega izobraževanja je kot nalašč za voznike, šolanje motornih koles, inštrukcije za poltovornjake ali celo avtošole za gradbeno opremo. Nekaj, kar učite ljudi, da vozite, ima Driveme možnosti za postavitve domače strani, način plačila, rezervacije, barve, sezname tečajev in še veliko več..

22. Izobraževalni center

izobraževanje-center-wordpress-tema

Tema Izobraževalnega centra WordPress poenostavlja izdelavo spletnega mesta (s tečaji usposabljanja) za vašo fakulteto, univerzo ali spletno šolo. Napredni sistemi za upravljanje učenja vključujejo intuitivno navigacijo, prilagodljive tečaje in omejen dostop samo za stranke (ali študente). Poleg tega obstajajo predloge strani, neomejene barve, tone blogov in še več za videz po meri.

23. Politehnika

politehnična izobrazba-tema

Ta tema o izobraževanju in LMS WordPress ima vse funkcije, ki jih potrebujete za izdelavo izobraževalnega spletnega mesta v nobenem trenutku. Polytechnic omogoča dodajanje podrobnih strani fakultet, razširjene uporabniške profile, celoten katalog tečajev, mega menijsko krmarjenje po spletnem mestu in še več. Poleg tega s pomočjo Sensei & WooCommerce tečaje lahko preprosto dodajate in prodajate tečaje!

24. Otroški otroci

otroški otroci-vzgoja-tema

Info & DownloadView Demo

Baby Kids je tema WordPress za izobraževanje in učenje na temo gozda, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje čudovitega spletnega mesta za otroški vrtec, šolo, tabor ali otroški program.

Ta tema uporablja vtičnik Visual Composer, tako da lahko povlečete in spustite elemente, da ustvarite popolno domačo stran, stran za stike in drugo. Plus z vgrajenimi vrstami objav po meri za dogodke, učitelje, izlete, tečaje in drugo je enostavno dodati vse podatke svojega programa na svoje spletno mesto.

Druga velika lastnost te teme je vključena tabela časa za WordPress. Ta vtičnik omogoča enostavno načrtovanje in ustrezno kodiranje vaših predmetov ali predmetov. Tako starši olajšajo, da vidijo, kaj ponujate in kdaj. Baby Kids vključuje tudi odlične funkcije za neomejene možnosti barv, možnosti noga, strani dogodkov, profile učiteljev, zidarski blog in še več.

25. Moja univerza

moja-univerzitetno-izobraževalna tema

Moja univerza je odzivna izobraževalna tema, zgrajena s podporo za Bootstrap in Visual Composer za trdno podlago in enostavne prilagoditve. Druge funkcije, ki se vam bodo zdele uporabne, so napredno iskanje tečaja, možnosti barv in pisav, podpora za prevajanje in razširjena dokumentacija (za odgovor na vsa vprašanja).

26. Usposobljeni šolski tečaji

Usposobljeni šolski tečaji

Spretna tema je namenjena tako velikim organizacijam, kot so šole in univerze, kot tudi posameznim učiteljem. Kar se tiče oblikovalskih preferenc, ima ta tematika veliko ponudbe, od 4 razpoložljivih predstavitev in 6 barvnih kož, do predhodnih pozivov k akcijskim pasicam, ki so nujen del vsakega spletnega mesta.

Usposobljena tema, združljiva s Sensei, ki izkorišča prednosti WooCommerce za funkcionalnost e-trgovine in prodajo tečajev. Razvijalci te teme so jo zasnovali in zasnovali posebej za prodajo spletnih tečajev, pri čemer so navdihnili na odmevnih spletnih mestih, kot so Coursera, Udemy, CodeAcademy in Lynda.

Poleg Sensei in WooCommerce tema podpira koledar dogodkov Pro in kontaktni obrazec 7 ter je priložena Visual Composer in LayerSlider. Na voljo so štiri različne predstavitvene domače strani, tema pa vključuje podporo učiteljskim profilom.

27. Šolski čas Sodobno izobraževanje

Tema šolskega časa Sodobna vzgoja

Ne glede na velikost ali namen šole, bi morala vsaka imeti popolnoma delujočo spletno stran, da bi prikazala osnovne podatke o sprejemu, lokaciji in osebju ali zagotovila spletne lekcije in tečaje. Šolski čas je odlična rešitev.

Z vključenimi številnimi premijskimi funkcijami, zasnovanimi posebej za šolska spletna mesta, kot so Visual skladatelj, Googlove pisave, dogodki na razporedu, kontaktni obrazec 7, drsnik plasti, drsnik Mammoth Header in gradnik footerjev – vsakdo lahko postavi lepo in popolnoma funkcionalno šolsko spletno mesto.

Bistvene strani predloge Šolski čas vključujejo: Domača stran za vaše spletno mesto z osnovnimi informacijami o vaši šoli, O nas s podrobnimi informacijami o sprejemu in osebju, Tečaji in programi, Blog za obveščanje učencev in staršev o najnovejših novicah, Kontakt da lahko enostavno dosežete administracijo, dogodke za šolsko koledarsko leto in galerije za prikaz vzdušja in okolja v vašem kampusu.

28. Izobraževalni paket

Tema izobraževalnega paketa

Izobraževalni paket je prva večnamenska tema za izobraževanje in zahvaljujoč vtiču “Učni tečaj” omogoča popolno upravljanje tečajev, učiteljev in lekcij.

Vsak demo je bil premišljen in zasnovan za specifična področja izobraževanja, kot so: univerza, kampus, šola, šola za e-učenje, glasbena šola, prehrambena akademija, šola vožnje, šola oblikovanja, jezikovna šola, vrtec in plesna akademija. Zaradi tega je popolna tema WordPress za izobraževanje za vaš učni center.

Izobraževalni paket vam omogoča, da začnete prodajati spletne tečaje in organizirati pouk lokalno, ne glede na to, ali ste specializirani za lokalne delavnice ali spletne tečaje – brezplačne ali premium – za katero koli izobraževalno področje. Ta izjemno močna tema vam ponuja tudi enostavno funkcijo uvoza demo demo z enim klikom, s pomočjo katere lahko takoj začnete in začnete prodajati spletne tečaje.

Izobraževalni paket uporablja lasten okvir po meri, ki uporablja prilagajalnik v živo za preprosto prilagoditev, vaše spletno mesto pa lahko v nekaj korakih izgleda odlično. V kompletu je tudi znani in močni ustvarjalec strani “Visual Composer”, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje neverjetnih strani po meri s tonami privzetih in prilagojenih komponent. Ni vam treba poznati kode, ki jo ustvarjalec strani zahvaljuje preprostim orodjem za vlečenje in spuščanje.

S pomočjo vtičnika LMS lahko študentje zapustijo oceno tečajev, da vam pomagajo ohraniti najvišje standarde, poleg tega pa lahko primerjajo tudi tečaj in tako omogočijo svojim uporabnikom, da izberejo najboljši tečaj za vsako potrebo. Vaši uporabniki lahko tečaje plačujejo tudi prek varnih transakcij s PayPalom. Plus tone več – zato je izobraževalni paket odlična možnost!

29. Eduma WP Izobraževanje

Eduma WordPress tema

Eduma Education WP je osupljiva tematika WordPress, ki je bila zgrajena s programom LearnPress LMS, LMS # 1 na WordPress.org, zaradi česar je odlična spletna rešitev za izobraževalne centre, šole, univerze in spletna mesta za spletno učenje.

S številnimi funkcionalnostmi in 10+ vnaprej oblikovanimi predlogami je tako vsestranski in močan, da ga lahko s tematiko, ko oblikujete izobraževalno spletno mesto, vedno učinkovito zgradite z najmanj časa in truda..

Program za ustvarjanje strani povleci in spusti ter neomejena količina možnosti in prilagoditev, ki jih ponuja šolanje WP, je odlično sodelovati. Čeprav imate še vedno popoln nadzor nad izgledom in delovanjem spletnega mesta, še vedno lahko preprosto uporabite te prilagoditve z močjo povleci in spusti PageBuilder SiteOrigin.

Poleg tega je končni razlog, da se ujema s projektom spletnega mesta za izobraževanje, ta, da ustreza vašim potrebam po iskanju odličnega programa WordPress LMS. Izobraževalni program WP je zasnovan z najboljšim WordPress LMS – LearnPress. Trenutno je 10.000+ aktivnih spletnih mest in učiteljev, ki uporabljajo ta vtičnik. LearnPress je znan po svojem briljantnem sistemu upravljanja tečajev, ki je razvrščen v enote / sekcije, lekcije, kvizi, povezave in Youtube video posnetke. Na voljo je tudi veliko odličnih dodatkov in funkcij, kot je Zbirka tečajev – vam ponuja zbirko povezanih tečajev ali pregled / ocena tečaja ali upravljanje kvizov z veliko vrstami vprašanj in številnimi drugimi funkcijami.

30. Academia

Tema Academia WordPress

Info & DownloadView Demo

Academia je izobraževalna tema, ki je posebej zasnovana za izobraževalne zavode, kot so šole, visoke šole in jezikovni centri. Ta tema je enostavna za uporabo in odlična izbira za vašo spletno stran inštituta.

Ne zapravljajte časa za učenje in uveljavljate nekaj novega. Academia prihaja z zmogljivim Visual Composerjem, ki je eden najboljših ustvarjalcev strani povleci in spusti na trgu. Dodajanje vsebine, tečaja in medijev je tako enostavno, kot da povlečete in spustite elemente na svoje mesto.

Academia ponuja tudi tri različice domačih strani, s katerimi lahko hitreje začnete. Poleg tega je popolnoma združljiv z WooCommerce. Integracija WooCommerce vam omogoča prodajo predmeta ali gradiva. Poleg vsega tega je Academia ena prvih tem, ki je za vaše izdelke WooCommerce prišla z jabolčnimi tv učinki..

Plošča z možnostmi teme ima tudi različne glave, kratke kode, integracijo MailChimp, položaje pripomočkov in še več. Oglejte si spodnji seznam funkcij, da vidite, zakaj je Academia res dobra izbira za vaš izobraževalni zavod.

31. Buntington izobraževanje

Tema teme WordPress v izobraževanju Buntington

Info & DownloadView Demo

Buntington je tema WordPress za izobraževanje in akademsko nagrado, ki je na voljo v Themeforest. Primarna in ustrezna, bi bila ta tema odlična možnost za katero koli šolo, mentor, šolo, tehnično šolo ali drug izobraževalni program.

Izobraževanje možganov – mladih in starih – je težko delo. Zato ne zapravljajte časa, da bi sami ustvarili akademsko spletno mesto, namesto tega uporabite Buntington. Ta kul in čista tema vsebuje vse, kar potrebujete za izdelavo spletnega mesta za vašo šolo ali program. Dodajanje tečajev, galerij in dogodkov je ponosen po zaslugi vrst objav po meri, ki so vključene v Buntington.

Druga velika stvar pri Buntingtonu je, kako enostavno je prilagoditi temo za svojo šolo. S pomočjo vgrajenega ustvarjalca domačih strani ustvarite popolno glavno stran za svoje spletno mesto. Izberite stolpce, dodajte kratke kode za vsebino in še več. Vrste vsebin, ki jih lahko ponovno uporabite, lahko ustvarite tudi z vsebino, ki jih je mogoče uporabiti, tako da lahko preprosto vstavite podvojeno vsebino, ne da bi jo morali ponovno vnesti vsakič, ko dodate novo objavo ali stran.

Buntington vključuje tudi odlične funkcije, kot so podpora AddThis, drsniki po meri, veliko bližnjic, pripomočki po meri, možnosti desne in leve stranske vrstice in še več.

32. Osnovno

Osnovna WordPress tema

Informacije in prenos

Elementar je tema WordPress za akademsko in izobraževalno premijo, ki jo je ustvarila Themes Academia. Ta čista tema je kot nalašč za šole, vadbene prostore, vrtce, šole, tehnične šole in vse druge izobraževalne ustanove.

V središču katerega koli izobraževalnega objekta je osebje in študenti, ki ga sestavljajo, vendar je spletna stran šole način, da so vsi obveščeni in povezani. Ustvarite lepo in uporabno spletno mesto za vaš izobraževalni objekt s pomočjo Elementarne. Ta ljubka tema vključuje odlične funkcije, ki jih potrebujete, da bo vaše spletno mesto v šoli informativno in zabavno.

Strani tečajev po meri za temo olajšajo dodajanje seznama tečajev in popolnih informacij o tečajih (opis, lokacija, krediti itd.) Na vaše spletno mesto. In predloga za osebje strani je kot nalašč za dodajanje vsem učiteljem, profesorjem, administratorjem ali dekanom. A to še ni vse, obstajajo tudi predloge strani za dodajanje galerij in pričevanj, da bodo potencialni študenti lahko videli, kakšen je vaš kampus, in prebrali misli resničnih ljudi o vaši ustanovi.

33. Blackboard

WordPress tema Blackboard

Informacije in prenos

Blackboard je tema WordPress za izobraževanje in akademski slog, ki jo je ustvaril AcademiaThemes. Ta tema je narejena za šole in organizacije in ponuja veliko možnosti za ustvarjanje celotnega kataloga tečajev, razpored dogodkov, dodajanje galerij in še več.

Izdelava informativne in koristne spletne strani je ključna za katero koli šolo ali izobraževalno ustanovo. Kakšno dobro je spletno mesto za vaše učence, če nima vseh potrebnih informacij? Z Blackboardom je enostavno ustvariti in vzdrževati vsebino, ki je pomembna za vaše uporabnike. Če potrebujete kakršno koli pomoč za začetek, vaša tema vključuje tudi uro kodiranja po meri (za prilagoditev in natančno nastavitev teme) ter leto podpore in posodobitve.

Kot smo že rekli, morate imeti informacije, ki so pomembne za vaše učence / uporabnike. Blackboard olajša dodajanje vsega, kar bi tipični študent iskal. Celoten katalog tečajev (s kodami tečajev, kreditnimi točkami, trajanjem, semester in več), imenik osebja (dodajte bios, kontaktne podatke, naziv in pisarniško številko), pričevanja, pretekle in prihodnje dogodke in celo galerije. Blackboard vključuje predloge strani, ki omogočajo hitro in enostavno dodajanje glavnih arhivskih strani za vsako od omenjenih vrst objav – samo izberite predlogo in shranite.

Blackboard je odličen način za prikaz vašega akademskega podjetja ali ustanove. Ne glede na to, ali gre za fakulteto, program strokovnega učenja, mentorski center ali drug program, povezan z izobraževanjem Blackboard, je odlična tema WordPress, ki zagotovo navduši vaše študente, profesorje in celo vaše konkurente.

34. Lectura

Lectura WordPress tema

Informacije in prenos

Lectura je čista in moderna tema WordPress za vrhunsko izobraževanje, ki jo je ustvaril AcademiaThemes. Ta predloga je kot nalašč za izdelavo spletnega mesta za vašo šolo, kolege, certifikacijski program, poletni tabor ali drugo organizacijo.

Preden se loti dolgoročnega ali dragega programa, ga bo večina ljudi najprej raziskala. Ko uporabniki iščejo vašo organizacijo, kaj najdejo? Morali bi imeti preprosto spletno mesto, ki je polno vsebine, vključno s tečaji ali programom, odgovore na pogosto zastavljena vprašanja, način za stik z vami in še več. Lectura je fantastičen način za oblikovanje sodobne in uporabne spletne strani, ki jo bodo imeli radi študentje, starši in potencialni registracijski zavezanci.

Lectura je hitra in enostavna za namestitev. Uporabite predloge strani, ki vključujejo, da sestavite svoje glavne arhive za svoj blog, člane osebja, tečaje, dogodke in drugo. Če imate kakršna koli vprašanja, se lahko vedno obrnete na AcademiaThemes za nekaj pomoči – ob nakupu Lecture prejmete tudi 1 celoletno podporo in 1 uro brezplačnega kodiranja po meri. To je super, če naletite na kakršne koli napake ali če potrebujete kakršne koli potegne, da se ne kodirate sami.

Tudi temo je enostavno spremeniti tako, da ustreza vaši blagovni znamki. Izbirajte lahko med neomejenimi barvnimi različicami, dodajte pripomočke po meri, vključite povezave do družbenih medijev, dodajte promocijske videoposnetke in še več. Z Lecturo boste pripravljeni takoj začeti promovirati vašo organizacijo.

35. Erudito

Erudito WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Erudito je izobraževalna in poslovna WordPress tema, ki jo je zasnoval WPZoom. Ta popolnoma odzivna tema izgleda odlično na večini naprav in je odlična za predstavitev šole, fakultete, podjetja ali druge organizacije.

Erudito je čista tema z mnogimi uporabnimi funkcijami, kot so predloge strani po meri in vrste objav, ki olajšajo dodajanje strani za trenutne dogodke, oddelke ali blog na vaše spletno mesto. Stranska vrstica in noga pripomočka po temi omogoča enostavno navigacijo in omogočata izbiro prikazanega. Čista glava, oblikovana stran in integracija družbenih medijev je le nekaj funkcionalnih vidikov te teme.


No, to je za zdaj! Upajmo, da je obstajala tema WordPress, ki bo popolnoma ustrezala vašim potrebam. In če ne, toplo priporočam, da si oglejte zgornjo temo WPLMS, saj ima močan Visual Composer za postavitve po meri na kateri koli objavi ali strani. Če pa ste našli drugo temo, ki smo jo pogrešali, nam sporočite spodaj. Vso srečo s šolskim letom!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map